PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی خرید مانیتور

SA3EDLORD
04-02-2014, 01:06
سلام دوستان.... بنده میخوام یه مانیتور بگیرم با قیمت نهایتا 500 حالا یکم اینور اونور!
میخوام فول اچ دی باشه و خیلی دوست دارم بزرگ باشه!
کاربردم فیلم دیدن و عکس پردازش کردن و کارای روزمره، کمی هم بازی.....تقریبا خیلی از سیستم استفاده میکنم پ خیلی روشن میمونه!
حالا برای ادیت عکس چون فکر میکنم با این قیمت چیز خوبی گیر نمیاد زیاد مد نظرتون نباشه فوقش یه CRT گیر میارم دو مانیتوره میکنم!
چی پیشنهاد میکنید؟ در ضمن زیباییش هم برام مهمه! اگه بودجه با توجه به خواستم خیلی کمه لطفا رد نشید بگید!
اگه مدل کارت گرافیکم مهمه : gforce gt 9500
در ضمن برند مورد علاقم asus هست اما فکر نمیکنم با این قیمت چیز خوبی گیر بیاد؟
پیشاپیش ممنون.
+
راستی الان من خودم یه مانیتور CRT استفاده میکنم اما چند وقته که وقتی روشن میکنم رنگا قاطی پاتیه یا سبز میشه باید خاموش روشن کنم چند بار هی رنگ عوض میکنه تا اینکه درست میشه.
این مشکل از مانیتوره یا کارت گرافیک؟
سلام...راستش دوستان دیدم با قیمتی که من میخوام مانیتور LED خوبی پیدا نمیشه....
لطفا تا 200 بهترین مانیتور CRT رو معرفی کنید....
راستی سی ار تی wide هم هست؟

vahid-suarez
04-02-2014, 02:04
پيشنهاد من با كمي افزايش بودجه :
Asus VS197D 19 inch LED 360/000

SA3EDLORD
05-02-2014, 01:26
دوستان بودجه رو کمی افزایش دادم......تا 500 تومن چی میشه گرفت؟....فول HD باشه....

pcgamer
05-02-2014, 02:30
crt مصرف برقش خیلی زیاده از طرفی واسه چشم ضرر داره تنها حسنش واسه کار عکس و.. هست.سعی کنید یک ال سی دی یا ال ای دی بردارید . مطمئنا با این بودجه بخواستتون اصلا نمیرسید من خودم واسه فیلم وبازی 4 میلیون هزینه یک 3dtv 40 اینچ کردم . موضوعی که باید بدونید اینه که فول اج دی اصلا واسه اینچ پایین هیچ امتیازی نیست .مثلا من 27 اینچ داشتم 720 با 1080 هیچ تفاوتی نداشت ولی رو 40 این تفاوت خیلی بارزه به نظرم بازی کردن و فیلم دیدن اصلا زیر 32 اینچ هیچ لذتی نداره .من تمام عمرم پا گیم و فیلم بودم که اینو میگم.

SA3EDLORD
05-02-2014, 02:34
crt مصرف برقش خیلی زیاده از طرفی واسه چشم ضرر داره تنها حسنش واسه کار عکس و.. هست.سعی کنید یک ال سی دی یا ال ای دی بردارید . مطمئنا با این بودجه بخواستتون اصلا نمیرسید من خودم واسه فیلم وبازی 4 میلیون هزینه یک 3dtv 40 اینچ کردم . موضوعی که باید بدونید اینه که فول اج دی اصلا واسه اینچ پایین هیچ امتیازی نیست .مثلا من 27 اینچ داشتم 720 با 1080 هیچ تفاوتی نداشت ولی رو 40 این تفاوت خیلی بارزه به نظرم بازی کردن و فیلم دیدن اصلا زیر 32 اینچ هیچ لذتی نداره .من تمام عمرم پا گیم و فیلم بودم که اینو میگم.
بله حرفتون درست اما من فعلا نمیتونم زیاد هزینه کنم و میدونم با توجه به خواستم بودجم کمه.....
اگه شما بخواید یه مانیتور حداقل 22 با این بودجه پیشنهاد بدید چی معرفی میکنید؟

TREASURES
05-02-2014, 09:22
بله حرفتون درست اما من فعلا نمیتونم زیاد هزینه کنم و میدونم با توجه به خواستم بودجم کمه.....
اگه شما بخواید یه مانیتور حداقل 22 با این بودجه پیشنهاد بدید چی معرفی میکنید؟
سلام
SAMSUNG S22B315B PLUS
بقیمت حدود 500 تومن

SA3EDLORD
07-02-2014, 01:27
سلام. ممنون بخاطر پیشنهادات....اما تصمیمم عوض شد....چون با این قیمتی که من میخوام و مانیتور های پیشنهادی که به نظر مانیتور خوبی به نظر نمیان ینی ارزش 500 تومن نداره!
تصمیم عوض کردم میخوام یه مانیتور CRT خوب بگیرم......تا 200 چی پیشنهاد میکنید؟

playstation 3
07-02-2014, 01:44
مانیتور crt نوش پیدا نمیشه مگه دست دوش رو بگیری برو فردوسی شمالی کنار ماشین های اداری آرام کامپیوتر اندیشه اونجا مانیتور دست دوم زیاد هست دونه ای میده 50 تومن یه دونه تمیزشو انتخاب کن بگیر

vahid-suarez
08-02-2014, 00:35
سلام. ممنون بخاطر پیشنهادات....اما تصمیمم عوض شد....چون با این قیمتی که من میخوام و مانیتور های پیشنهادی که به نظر مانیتور خوبی به نظر نمیان ینی ارزش 500 تومن نداره!
تصمیم عوض کردم میخوام یه مانیتور CRT خوب بگیرم......تا 200 چی پیشنهاد میکنید؟
مانيتور پيشنهادي اقا ايمان كه خيلي خوبه !!! فول اچ دي هم هست ، مشكلش چيه ؟!
در ضمن crt خوب اصلا نداريم ! كيفيت تصوير crt رو با led اصلا نميشه مقايسه كرد !

hamid_IT63
08-02-2014, 16:25
دوستان بودجه رو کمی افزایش دادم......تا 500 تومن چی میشه گرفت؟....فول HD باشه....
e2243 aoc هم full hd هست هم یکی از بهترین مانیتورهای aoc هست. زمان پاسخدهی 2 میلی ثانیه داره و کنتراستش بالا هست و دو تا ورودی hdmi داره.

SA3EDLORD
08-02-2014, 16:32
مانیتور crt نوش پیدا نمیشه مگه دست دوش رو بگیری برو فردوسی شمالی کنار ماشین های اداری آرام کامپیوتر اندیشه اونجا مانیتور دست دوم زیاد هست دونه ای میده 50 تومن یه دونه تمیزشو انتخاب کن بگیر
رفتم. .... هم درب و داغون بودن.....هم اینکه میگفت 80 تومن!

مانيتور پيشنهادي اقا ايمان كه خيلي خوبه !!! فول اچ دي هم هست ، مشكلش چيه ؟!
در ضمن crt خوب اصلا نداريم ! كيفيت تصوير crt رو با led اصلا نميشه مقايسه كرد !

من در هر صورت باید یه CRT برا ادیت عکس داشته باشم.... گفتم فعلا یه CRT بگیرم تا وقتی بتونم پول بیشتری بذارم.
مگه اینکه یه imac با مانیتور رتینا بگیرم هردوش باشه:n02:
ولی نهایتا فک کنم پیشنهاد اقا ایمان رو خریداری کنم.... :n16: