مشاهده نسخه کامل
: بازیابی اطلاعات Unalocatedشده
NAFAS666
02-02-2014, 12:13
;کمکم کنید دوستان :(من دیشب ویندوز 7 نصب کردم بعد از نصب متوجه شدم درایو Dکه خیلیم برام مهمه و پروژه ای که تا هفته آینده باید تحویل بدم داخلشه به صورت unalocatedدراومده چه جوری اطلاعاتشو برگردونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فرمتش کنم یا نرم افزار خاصی هست که تو همین حالت برش گردونه
vahid javani
02-02-2014, 12:43
;کمکم کنید دوستان :(من دیشب ویندوز 7 نصب کردم بعد از نصب متوجه شدم درایو Dکه خیلیم برام مهمه و پروژه ای که تا هفته آینده باید تحویل بدم داخلشه به صورت unalocatedدراومده چه جوری اطلاعاتشو برگردونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فرمتش کنم یا نرم افزار خاصی هست که تو همین حالت برش گردونه
نرم افزار دیسک دایرکتور رو نصب کنید
و از ابزار data recovery expert استفاده کنید
NAFAS666
02-02-2014, 16:33
ببخشید آقا وحید کار کردن با این نرم افزار راحته؟؟؟چون من خیلی اطلاعات کامپیوتریم خوب نیست تجربی یاد گرفتم :(
الان خیلی نرم افزارای دیگه رو امتحان کردم ولی یا من بلد نیستم یا اونا جواب نمیدن بهم :(
ata.royalfalcon
02-02-2014, 18:55
سلام .
فعلاً در درجه اول برنامه Acronis Disk Director Home را نصب کنید و سپس از منوی Tools برنامه Acronis recovery expert را اجرا کنید .
آموزش :
همانطوریکه در Disk management (عکس زیر) دیده میشود ، یکی از پارتیشنها بصورت اتفاقی حذف و Unallocated شده است .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه Acronis Disk Director Home را نصب کنید و سپس از منوی Tools (سمت چپ) برنامه Acronis recovery expert را اجرا کنید .
پس از اجرای این برنامه پیشنهاد میشود ابتدا گزینه manual را انتخاب کنید .
طبق عکس زیر روی پارتیشن حذف شده کلیک کنید و سپس next را بزنید .
طبق عکس زیر پیشنهاد میشود که گزینه fast را انتخاب کنید که کار سریعتر انجام شود .
در مرحله بعد پس از search لیستی از پارتیشنهای حذف شده نمایش داده میشود که باید آنرا انتخاب کنید و next را بزنید . دقت کنید که اگر موردی پیدا نشد پس برگردید به عقب و گزینه Complete را انتخاب کنید
پارتیشن مورد نظر ریکاوری شده . next را بزنید .
دکمه proceed را بزنید .
پارتیشن مورد نظر بطور کامل ریکاوری شد .
NAFAS666
02-02-2014, 20:17
ممنونم ی دنیا.سیستم داره میگرده فعلا تو حالت سریع جواب نداد تو حالت completeداره می گرده .نمیدونم اگه تو ی زمینه ای منم انقدر تخصص داشتم کمک کسی میکردم یا نه؟؟؟واقعا ممنونم حتی اگه سیستمم درست نشه پاسخگویی کاملتون ی دنیا برام ارزش داره
NAFAS666
02-02-2014, 20:50
وقتی میخوام بازش کنم این پیغام رو میده بهم :(
NAFAS666
02-02-2014, 21:15
وااااااای ی مشکل دیگه نوار compeletاسکن اصلا پر نمیشه الان حدود 20 دقیقه است ی ذره ام پر نشده :( طبیعیه یا نه :(
ata.royalfalcon
02-02-2014, 21:42
ممنونم ی دنیا.سیستم داره میگرده فعلا تو حالت سریع جواب نداد تو حالت completeداره می گرده .نمیدونم اگه تو ی زمینه ای منم انقدر تخصص داشتم کمک کسی میکردم یا نه؟؟؟واقعا ممنونم حتی اگه سیستمم درست نشه پاسخگویی کاملتون ی دنیا برام ارزش داره
وااااااای ی مشکل دیگه نوار compeletاسکن اصلا پر نمیشه الان حدود 20 دقیقه است ی ذره ام پر نشده :( طبیعیه یا نه :(
خب احتمالاً این برنامه جوابگو نیست و مجبورید از برنامه های دیگری استفاده کنید . پیشنهاد میکنم کار را با برنامه easeus data recovery wizard professional شروع کنید (گزینه Complete recovery را انتخاب کنید) . فایلهایی که برای شما مهم هستند را پس از ریکاوری در پارتیشن دیگر ذخیره کنید .
وقتی میخوام بازش کنم این پیغام رو میده بهم :(
پیغام ظاهر شده جای بررسی داره . ممکنه هارد بدسکتوری داشته باشه .
NAFAS666
02-02-2014, 22:22
آقا عطا میشه لطف کنید بقیه نرم افزار رو هم بگید بهم گویا این یکیم جواب نمیده :( نصبش کردم بازش می کنم می نویسه data recovery wizard has been runing
ata.royalfalcon
02-02-2014, 22:50
آقا عطا میشه لطف کنید بقیه نرم افزار رو هم بگید بهم گویا این یکیم جواب نمیده :( نصبش کردم بازش می کنم می نویسه data recovery wizard has been runing
Task manager را اجرا کنید و از قسمت processes این برنامه را ببندید و دوباره اجرا کنید . آیا برنامه را Active کردید ؟ (قبل از استفاده از کرک و یا کیجن برنامه را End task کنید) . آخرین ورژن ممکنه را دانلود و نصب کنید . به هر حال میتونید برنامه MiniTool Power Data Recovery را هم تست کنید .
momo1364
02-02-2014, 22:57
اقا فلشم ارور رایت پروتکتت میده... فرمت میزنه RAW .... کمک کنید
NAFAS666
03-02-2014, 00:51
آقا عطا با نرم افزار data recovery wizard سیستم اسکن کرد الان 100تا پارتیشن nftsاورده الان باید چکار کنم :(
NAFAS666
04-02-2014, 11:36
ممنون از همه دوستان :) با نرم افزار minitool power data recovery همه اطلاعات مهمم برگشت :)
712:برای بازیابی اطلاعات درایو پاک شده از EaseUS partition recovery استفاده کنید که هم رایگانه هم نامحدود...
برای حل مشکل فلشتون تاپیک ایجاد شده بود.شما میبایست تو تاپیک مرتبط سوال کنید.به هر حال ببینید HP USB Disk Storage format tool کارتون رو راه میندازه یا نه...
محمد شهریاری
20-07-2015, 11:39
سلام.من هم الان به این مشکل برخوردم یه برنامه نصب کردم بعد از این که سیستم رو ریاستارت کردم دیگه ویندوز بالا نیمود با برنامه اکتیو بوت دیسک بوتیبل که نگاه کردم دیدم فقط یه درایو ویندوز برام مونده و یه پوشه آنلوکیتد.اومدم سوپرسرچ زدم همه درایوای پاک شدن رو نشون داد که اکسلنت هم بودن و همشون رو ریکاوری کردم به جز یکیشون که پیام داد همپوشانی یا همون آورلپ داره.حالا دوتا مشکل دارم یکی اینکه چه طور اون یکی باقی مونده رو بیارم یکی هم اینکه چه طور ویندوزم رو بالا بیارم ضمن اینکه درایوش آنلوکیتد نشده و نشونش میده
محمد شهریاری
20-07-2015, 11:52
اینم لینک عکسم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.