ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای مادربرد و خرید هارد

negin747
02-02-2014, 08:58
با سلام

من یک مادربرد با مشخصات زیر دارم:
لینک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای سیستم عاملم که ویندوز 8.1 64 بیت هست از روی یک هارد 140GB داره بوت میشه درکنار این هارد یک هارد 3ترابایتی میخوام بگیرم که توش فیلم و موزیک هامو بریزم می خواستم بپرسم که مادربرد من این هارد رو کنار هارد سیستمم به صورت کامل قبول میکنه؟

اگر نه باید چیکار کنم؟

مرسی امیدوارم زودتر کمکم کنید:n12:

negin747
02-02-2014, 12:40
کسی نیست که لطفا به من کمک کنه؟؟:n27:

negin747
02-02-2014, 17:21
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppp

negin747
02-02-2014, 19:55
واقعا هیچکس نیست که به من کمک کنه؟؟؟:n03:

cyrax782
19-02-2014, 00:26
نه خیر خانم هیچ مشکلی نداره، یه هاردی که ساتا باشد رو (مثل وسترن 3 ترابایت ) بخرید(که الان همه ساتا سه هستند ، که برای شما ساتا دوست ، اما مشکلی نیست و سرعتش تا ساتا 2 میاد پایین بعدا اگه سیستم رو آپگیرد کردید میتونید از سرعت بالای انتقال ساتا 3 استفاده کنید ) و وصل کنید به پورت ساتاتون ، و در در تنظیمات اون رو به عنوان هارد secondary بشناسونید ... بازم سوالی بود در خدمتم

ata.royalfalcon
19-02-2014, 11:54
با سلام

من یک مادربرد با مشخصات زیر دارم:
لینک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای سیستم عاملم که ویندوز 8.1 64 بیت هست از روی یک هارد 140GB داره بوت میشه درکنار این هارد یک هارد 3ترابایتی میخوام بگیرم که توش فیلم و موزیک هامو بریزم می خواستم بپرسم که مادربرد من این هارد رو کنار هارد سیستمم به صورت کامل قبول میکنه؟

اگر نه باید چیکار کنم؟

مرسی امیدوارم زودتر کمکم کنید:n12:

سلام .

1. پل جنوبي مادربرد مورد نظر داراي چيپست intel ich7 هست كه ميتواند ظرفيتهاي بالاتر از 2.19TB را آدرس دهي كند (قسمت Host Controller Chipsets اين فايل PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$file/Deskstar_7K3000_CompatGuide_final.pdf)) . البته شايد لازم باشد كه از آخرين ورژن SATA Driver هم استفاده كنيد .
2. با توجه به اينكه قرار هست بعنوان هارد دوم سيستم و براي آرشيو ديتا استفاده بشود ميتونيد WD Green بخريد .
3. هارد ديسك مورد نظر بايد بصورت GPTد، Initialized شود تا بتونيد از تمام ظرفيت آن در ويندوز استفاده كنيد .

نه خیر خانم هیچ مشکلی نداره، یه هاردی که ساتا باشد رو (مثل وسترن 3 ترابایت ) بخرید(که الان همه ساتا سه هستند ، که برای شما ساتا دوست ، اما مشکلی نیست و سرعتش تا ساتا 2 میاد پایین بعدا اگه سیستم رو آپگیرد کردید میتونید از سرعت بالای انتقال ساتا 3 استفاده کنید ) و وصل کنید به پورت ساتاتون ، و در در تنظیمات اون رو به عنوان هارد secondary بشناسونید ... بازم سوالی بود در خدمتم

البته سرعت Sequential Transfer rate هارد ديسكها (حتي پرسرعتترين آنها) در حدي هست كه حتي SATAII هم كفايت ميكند .

amir200812
19-02-2014, 12:15

میشه هاردی معرفی کنید که سرعت رید و رایتش 300MB/s هست؟ چون SATA2 تا 375MB/s رو پشتیبانی میکنه!
حتی هارد های SATA3 هم نمیتونم به مرز 200MB/s برستند...

cyrax782
19-02-2014, 19:11
دوست من ساتا دو تا 300 مگ رو ساپورت میکنه ، بله HDD نداریم که سرعت رید و رایتش بالاتر از این باشه و ازین جهت حرف شماکاملا صحیح
اما متاسفانه چون من چندین پست رو همزمان داشتم مانیتور میکردم و اگر ساعت ارسال هم ملاحظه کنید میبینید که امکان خسته گی بروز اشتباه رو زیاد میکنه، که همچین اشتباهی رو کردم که فکر کردم دارم برای هارد SSD راهنمایی میکنم. در هر حال از یاداوری شما ممنون و این رو به حساب خستگی بزارید :)