ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شبكه كامپيوترها،بدون ip

vista2006
27-01-2014, 20:12
سلام
امروز پرينتر سرور رو برا 4 كامپيوتر كلاينت،share كردم.نكته اي كه نظرم رو جلب كرد،هيچ كدوم از سيستمها ip نداشتن!!:n13:!و من با نام كامپيوتر تونستم پرينتر را به اشتراك بگذارم.(سوييچ هم داشتن)
حالا سوالم اينه: چه جوري تونستن بدون دادن ip ،سيستمها رو شبكه كنن؟:n15:

V i r u s e r
27-01-2014, 20:16
بدون ای پی که نمیشه
شما وقتی نام کامپیوتر رو وارد می کنید در هنگام اتصال سیستم عامل خودش نام کامپیوتر رو به ای پی Resolve یا ترجمه می کنه.

smss.exe
27-01-2014, 21:55
سلام

سیستم ها به صورت پیش فرض در IPv4 و IPv6 یک IP دریافت می کنند؛ در IPv4 بهش میگن APIPA (Automatic Private IP Address) و در IPv6 بهش میگن Link-Local Address ؛ هر کدوم با رنج خاصی شروع میشه مثلا IPv4 به صورت 169.254.0.0 و در IPv6 به صورت fe80::/10 هست.

همه ی این IP ها که گرفته میشه اجازه ی ارتباط رو با وسیله ی دیگر که توی همین رنج باشه میده؛ برای همین وقتی شما اسم رو زدید توسط همین تکنولوژی پروتکل TCP/IP ارتباط رو به وسیله ی مورد نظر برقرار کرد. (البته قبلش پروسه ی Name Resolution انجام شده و IP رو دریافت کرده)

فکر کنم توضیحات کافی باشه اگر خواستی توی لایه های بیشتر هم میتونم توضیح بدم که مثلا چجوری MAC رو پیدا می کنه و....

vista2006
28-01-2014, 11:32
سلام

سیستم ها به صورت پیش فرض در IPv4 و IPv6 یک IP دریافت می کنند؛ در IPv4 بهش میگن APIPA (Automatic Private IP Address) و در IPv6 بهش میگن Link-Local Address ؛ هر کدوم با رنج خاصی شروع میشه مثلا IPv4 به صورت 169.254.0.0 و در IPv6 به صورت fe80::/10 هست.

همه ی این IP ها که گرفته میشه اجازه ی ارتباط رو با وسیله ی دیگر که توی همین رنج باشه میده؛ برای همین وقتی شما اسم رو زدید توسط همین تکنولوژی پروتکل TCP/IP ارتباط رو به وسیله ی مورد نظر برقرار کرد. (البته قبلش پروسه ی Name Resolution انجام شده و IP رو دریافت کرده)

فکر کنم توضیحات کافی باشه اگر خواستی توی لایه های بیشتر هم میتونم توضیح بدم که مثلا چجوری MAC رو پیدا می کنه و....

زياد تو شبكه وارد نيستم،فقط در حد network+ ...
منظورم نحوه اجراش بود..آخه ازشون propeties گرفتم،تو قسمت tcp/ip ،اصلا ip داده نشده بود!!!خودم تو رنج 192.168.0.200 و 192.168.0.201 به دوتا از سيستما ip دادم،اصلا همديگه رو ping نميكردن!!!
اينكه فرمودين بصورت پيش فرض گرفته ميشن،به چه صورته؟؟؟ممنون ميشم بيشتر توضيح بدين

smss.exe
28-01-2014, 12:19
سلام

وقتی که یک کارت شبکه دارای Static IP نباشه ابتدا سعی می کنه که سرویس DHCP رو پیدا کنه و به اون یک درخواست بفرسته و یک IP بگیره؛ وقتی که سرویس DHCP پیدا نشه خود سیستم به کارت شبکه یک IP توی هر کدوم از پروتکل های IPv4 و IPv6 میده.

این IP نشون داده نمیشه مگر این که از دستور Ipconfig استفاده کنید برای دیدن این IP . (تو Run بنویسید cmd و OK بزنید در صفحه ی باز شده بنویسید ipconfig و enter بزنید؛ یکسری مشخصات نشون میده که اونجا نوشته)

در مورد Ping نشدن هم به خیلی موارد دیگه بستگی داره ولی توی حالت عادی معمولا Firewall ویندوز جلوی Ping رو میگیره. اگر Firewall رو خاموش نکردید حتما اول این کار رو بکنید؛ در صورتی که یک برنامه که کار همون Firewall رو میکنه هم نصب دارید روی هر کدوم از سیستم ها می تونید اون رو هم غیر فعال کنید. دیگه باقی موارد میشه از نظر ساختاری شبکه و اینکه مثلا Gateway نیاز هست که روی کارت شبکه تنظیم کنید یا نه؛ در این مورد اگر نحوه ارتباط رو با دستگاه دوم دقیقا توضیح بدید بهتر میتونم راهنماییتون کنم

vista2006
28-01-2014, 18:59
سلام

وقتی که یک کارت شبکه دارای Static IP نباشه ابتدا سعی می کنه که سرویس DHCP رو پیدا کنه و به اون یک درخواست بفرسته و یک IP بگیره؛ وقتی که سرویس DHCP پیدا نشه خود سیستم به کارت شبکه یک IP توی هر کدوم از پروتکل های IPv4 و IPv6 میده.

این IP نشون داده نمیشه مگر این که از دستور Ipconfig استفاده کنید برای دیدن این IP . (تو Run بنویسید cmd و OK بزنید در صفحه ی باز شده بنویسید ipconfig و enter بزنید؛ یکسری مشخصات نشون میده که اونجا نوشته)

در مورد Ping نشدن هم به خیلی موارد دیگه بستگی داره ولی توی حالت عادی معمولا Firewall ویندوز جلوی Ping رو میگیره. اگر Firewall رو خاموش نکردید حتما اول این کار رو بکنید؛ در صورتی که یک برنامه که کار همون Firewall رو میکنه هم نصب دارید روی هر کدوم از سیستم ها می تونید اون رو هم غیر فعال کنید. دیگه باقی موارد میشه از نظر ساختاری شبکه و اینکه مثلا Gateway نیاز هست که روی کارت شبکه تنظیم کنید یا نه؛ در این مورد اگر نحوه ارتباط رو با دستگاه دوم دقیقا توضیح بدید بهتر میتونم راهنماییتون کنم

ممنون از توضيحاتتون...
5كامپيوتر از طريق كابل ،كه به يك سوييچ وصل بودن،باهم در ارتباط بودن...يه مودم هم براي اشتراك اينترنت،به سرور وصل بود...
امكان اينكه فايلي رو تو سرور به اشتراك بذاريم،و فقط يكي از سيستمها بهش دسترسي داشته باشن،وجود داره؟؟؟

smss.exe
28-01-2014, 22:00
سلام

این امکان وجود داره ولی اگر توی محیط Workgroup کار می کنی باید یه Username رو هم توی سرور بسازی و هم توی اون سیستم که می خوای فقط اون دسترسی داشته باشه. (حتما باید Username و Password توی هر دو سیستم یکی باشه) بعد به اون پوشه که می خوای به اشتراک بذاری باید Permission بدی؛ شما در واقع Permission رو به همون کاربری می دی که توی سرور ساختی ولی توی محیط Workgroup که همون کاربر داره از سیستم دیگه به سرور وصل میشه Permission بهش اعمال میشه) و Permission رو از گروه های دیگه باید بگیری که فقط همون کاربر دسترسی داشته باشه.

بری Permission دادن به پوشه حتما باید توی درایوی باشه که NTFS باشه و بعد از این روش استفاده کن:

NTFS Prmission:
کلیک راست کن روی پوشه و Properties رو بزن و وارد قسمت Security بشو؛ روی گزینه ی Edit کلیک کن و بعد تو صفحه ی باز شده روی هر کدام از گروه های Users و Administrators کلیک کن و Remove رو بزن. بعد روی Add کلیک کن و اسم User که ساختی رو بنویس و اون رو به این لیست اضافه کن؛ از قسمت پایین هم می تونی که نوع دسترسی رو انتخاب کنی مثل Read و...)

Share Permissio:
بعد از مرحله ی قبل حالا باید پوشه رو Share کنی و به اون نوع دسترسی به پوشه رو تعریف کنی. روی پوشه کلیک راست کن و Properties رو بزن و وارد قسمت Sharing شو؛ روی Advanced Sharing کلیک کن و تیک Share this folder رو بزن؛ روی قسمت Permission کلیک کن و توی صفحه ی باز شده گروه Everyone انتخاب شده بعد از انتخاب اون رو Remove کن و بعد Add رو بزن و مثل قبل همون User که ساختی رو بنویس و اضافه کن. مثل قبل میتونی بهش نوع دسترسی رو هم تعیین کنی.

این برای ویندوز های 7 به بعد و سرور 2008 به بعده. یکم خلاصه گفتم ولی میتونی انجامش بدی.

برای راحتی کار هر دو User باید مورد استفاده قرار بگیرند؛ یعنی اگر User جدید می سازی باید با اون Login کنی. در غیر این صورت میتونی همون User فعلی رو Rename کنی.

در مورد ساخت User هم فکر کنم بدونی چجوری میشه ساخت (از Computer Management)؛ اگر خواستی بگو اینم برات توضیح بدم.

vista2006
29-01-2014, 21:30
سلام

در مورد ساخت User هم فکر کنم بدونی چجوری میشه ساخت (از Computer Management)؛ اگر خواستی بگو اینم برات توضیح بدم.

يه دنيا ممنون از توضيحاتتون..:n16:..بله ميدونم چه جوري ساخته ميشه....