مشاهده نسخه کامل
: انتخاب برتر ( Sony W804 ---Samsung ES7770---LG 86000 )
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز
این سه مدلی که در بالا مطرح کردم از لحاظ قیمت تقریبا توی یک رنج هستند و بین 3.5 تا 3.8 قیمت اونها هست البته اگر اشتباه نکنم
هر سه مدل هم زیبا هسند و هم امکانات خوبی دارن
( Sony W804 --- Samsung ES7770 --- LG 86000 )
قیمت کنونی سونی با گارانتی 3.6 هست
قیمت سامسونگ هم 3.6 هست
قیمت ال جی هم حدودا 3.8 هست
از دوستانی که با این سه مدل آشنایی کامل دارند و یا یکی از این مدلها رو خریداری کردند تقاضا داریم تا ماحصل تجربه خودشون رو در چند خط بیان کنن البته بدون تعصب خاصی تا برای کاربران دیگه مفید واقع بشه
در مورد مدل هم باید بگم که انتخاب ما برای 42 اینچ هستند
کاربرد هم دیدن شبکه های ماهواره ای و کنسول بازی هست
ضمن اینکه بحث سه بعدی بودن هم مهم هست و کیفیت تصویر اولویت اصلی ماست
ضمن اینکه با قابلیت DLNA که اکثر مدلها دارن فکر میکنم بحث امکانات زیاد در اولویت نباشه و این ویژگی جدید میتونه خیلی از نیاز کاربران رو برطرف کنه
منتظر مطالب دوستان هستیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
کسی نیست؟
منتظر دوستان هستیم
mosicr77
29-01-2014, 00:40
دوست عزیز این 3 تا tv که گفتید واقعا عالی هستن و کیفیت و امکانات عالی دارن
من خودم es7770 داشتم و کیفیت 86000 رو هم دیدم ولی 7770 رو بیشتر میپسندم وکیفیتش چند پله بالتر از 86000 هست
ولی بین 804 و es7770 به نظر من کیفیت 804 باحالتره و رنگارو زنده و شادابتر نشون میده ولی از نظر اسمارت و پخش فیلم و زیرنویس 7770 بهتره
w804a تکنولوژی ips ال جی و موتور پردازش اختصاصی سونی رو داره که یه جورایی هم سونی داری و هم الجی
شما انتخابت رو بسته به نیازهات از بین es7770 و w804a انجام بده
mostafa90210
29-01-2014, 14:35
سلام
نظرتون در مورد انتخاب بين ٨٠٤ و f7770
در مورد كيفيت تصوير و ،،،، يه توضيح بديد
راستي تكنولوژي توليد پنل و پردازش تصوير أين مدل تو چه رده اي قرار ميگيره
mosicr77
29-01-2014, 17:49
هر دو فوق العاده هستن از نظر کیفیت تصویر
ولی سامسونگ f7770 عملکرد بهتری تویه اسمارت و پخش فرمت های تصویری و زیرنویس فارسی داره
سوال اخرتون رو درست متوجه نشدم ولی هردو میان رده بازار هستن
مرسی از دوستان
بحث کاربرد یه بحث کلی هست
اینکه مثلا میگن سامسونگ فرمت بیشتری رو ساپورت میکنه من اصلا قبول ندارم
باید قبول کنیم که مهمترین فرمتها همون MKV MP4 هستند که فکر میکنم هر دو برند در پخش اون مشکلی ندارن
فکر نمیکنم فرمتهای معمولی و پیش پا افتاده و کم اهمیت زیاد مهم باشن
و در مورد کیفیت تصویر هم فکر میکنم رنگهای سونی همیشه جذابتر و زنده تر هست و اینو همه تایید میکنن
در هر صورت فکر نمیکنم مثلا بخاطر یه بحث زیرنویس یا یه چند تا فرمت معمولی بخواهیم یه برند رو برتر یا ضعیفتر نشون بدیم
اولویت همه دوستان هم معمولا دیدن تصاویر جذاب هست پس اینکه از اونها سوال بشه کاربردتون چیه فکر میکنم کمی منطقی نیست
طرف تلویزیون میگیره که تصویر ببینه و مهمترین کاربردش همینه و دادن چند تا فرمان صوتی و غیره در اولویتهای بعدی هستند که ملاک اصلی نیستند
در مورد بحث فرمانهای تصویری سامسونگ بحث جداست و باید قبول کنیم امکانات اون بیشتر هست ولی ایا واقعا بعضی امکانات جزیی واقعا ارزش هزینه زیاد رو دارن یا خیر؟
با تشکر
mosicr77
31-01-2014, 01:23
مرسی از دوستانبحث کاربرد یه بحث کلی هستاینکه مثلا میگن سامسونگ فرمت بیشتری رو ساپورت میکنه من اصلا قبول ندارمباید قبول کنیم که مهمترین فرمتها همون MKV MP4 هستند که فکر میکنم هر دو برند در پخش اون مشکلی ندارنفکر نمیکنم فرمتهای معمولی و پیش پا افتاده و کم اهمیت زیاد مهم باشنو در مورد کیفیت تصویر هم فکر میکنم رنگهای سونی همیشه جذابتر و زنده تر هست و اینو همه تایید میکنندر هر صورت فکر نمیکنم مثلا بخاطر یه بحث زیرنویس یا یه چند تا فرمت معمولی بخواهیم یه برند رو برتر یا ضعیفتر نشون بدیماولویت همه دوستان هم معمولا دیدن تصاویر جذاب هست پس اینکه از اونها سوال بشه کاربردتون چیه فکر میکنم کمی منطقی نیستطرف تلویزیون میگیره که تصویر ببینه و مهمترین کاربردش همینه و دادن چند تا فرمان صوتی و غیره در اولویتهای بعدی هستند که ملاک اصلی نیستنددر مورد بحث فرمانهای تصویری سامسونگ بحث جداست و باید قبول کنیم امکانات اون بیشتر هست ولی ایا واقعا بعضی امکانات جزیی واقعا ارزش هزینه زیاد رو دارن یا خیر؟با تشکرحرف شما کاملا درستهولی واسه همه نهطرف تلویزیون برده و فرداش اومده میگه خوشم از کنترل نمیاد 300 میدم عوضش کنیا میگه جون خودت زیرنویس فارسیش رو یکاری رو بکن وگرنه باید با ضرر بفروشمشیکی میاد کیفیت تصویر ی تلویزیون رو میبینه میگه وحشتناکه ولیچون خانومم شکلشو دوست نداره و میگه قشنگ نیست نمیخوامش ی خوشکلتر نشونم بده
mostafa90210
01-02-2014, 20:45
سلام
دوستان در مورد 804 توضیحاتی دادن که جالب بود .مثلا پنل سونی که تولید ال جی هستش و ...
میخواستم اگه دوستان در مورد تلوزیون های سامی هم اگه اطلاعا تی دارن مطرح کنند
به عنوان مثال سری های مختلف سامی از چه پنل هایی استفاده شده و در مورد پردازشگر و بیشتر منظورم بحت تخصصی تر در این مورد هستش
2-راستی آیا پنلی که ال جی برای سونی تولید میکنند در سری تلوزیون های خود این شرکت مورد استفاده قرار میگیرد یا نه؟ چون بعضی از دوستان اعتقاد دارند کیفیت پنل های تولیدی ال جی برای س ونی یه سرو گردن بالاتر از پنل های تولیدی برای خود تلوزیون های شرکت ال جی میباشد
ممنون
shahin317
01-02-2014, 22:54
زیاد خودتون رو برای خرید LED اذیت نکنید! بعضی افراد واقعیت را پنهان می کنند و چون خودشون اون TV رو دارند و یا فروشنده آن مدل هستند تبلیغش رو هم می کنند!
بهترین کار استفاده از سایتهای معتبر در این زمینه هستش. برای نمونه از سایت زیر کمک بگیرید:
در حال حاضر هم بهترین 47 اینچ :
LG LA7400 : Best 47 inch TV of 2014 - 2013
mosicr77
01-02-2014, 23:12
سلام
دوستان در مورد 804 توضیحاتی دادن که جالب بود .مثلا پنل سونی که تولید ال جی هستش و ...
میخواستم اگه دوستان در مورد تلوزیون های سامی هم اگه اطلاعا تی دارن مطرح کنند
به عنوان مثال سری های مختلف سامی از چه پنل هایی استفاده شده و در مورد پردازشگر و بیشتر منظورم بحت تخصصی تر در این مورد هستش
2-راستی آیا پنلی که ال جی برای سونی تولید میکنند در سری تلوزیون های خود این شرکت مورد استفاده قرار میگیرد یا نه؟ چون بعضی از دوستان اعتقاد دارند کیفیت پنل های تولیدی ال جی برای س ونی یه سرو گردن بالاتر از پنل های تولیدی برای خود تلوزیون های شرکت ال جی میباشد
ممنون
نه داداش همون پنله ولی درجه 1 ال جی هست
mosicr77
01-02-2014, 23:14
زیاد خودتون رو برای خرید LED اذیت نکنید! بعضی افراد واقعیت را پنهان می کنند و چون خودشون اون TV رو دارند و یا فروشنده آن مدل هستند تبلیغش رو هم می کنند!
بهترین کار استفاده از سایتهای معتبر در این زمینه هستش. برای نمونه از سایت زیر کمک بگیرید:
داداش در اینکه 7400 ال جی کیفیت فوق العاده ای داره درش شکی نیست ولی خوب بهترین کیفیت تصویر بحث بیشتر روشه که 7400 یکی از بهترین هاست ولی بهترین نیست
mostafa90210
02-02-2014, 00:19
دوست عزيز يه كم دقت ميكردي بد نبود
أين تلويزيون بهترين در رده تلويزيون هاي زير ١٥٠٠ دلار هستش
باز يه سري بزن شايد نظرت ،،،،،،،
یه سری هم به لینک زیر بزن
سونی چی؟ سونی این بین نیست؟
shahin317
08-02-2014, 19:38
یه سری هم به لینک زیر بزن
نظر شما در ارتباط با LA86000 که از بهترینها بوده چیست!!؟
mosicr77
09-02-2014, 00:52
نظر شما در ارتباط با LA86000 که از بهترینها بوده چیست!!؟
از همه نظر فوق العادس شک نکن
شاید تویه بحث کیفیت مثلا فلان TV از افلان TV کیفیت بهتری داره ولی شما اگه قسط خرید این TV رو دارید در خریدش شک نکنید
البته در کنارش میتونید به سونی W804A فکر کنید که کیفیت تصویرش از 86000 ال جی بهتره ولی تویه امکانات جانبی 86000 سرتره
در کل این TV فوق العادس
mostafa90210
10-02-2014, 16:26
سلام
آیا دوستان قبول دارند که تلوزیون های سونی کانال های sd رو (مخصوصا کانال های ایران) رو نسبت به سامسونگ و ال جی بهتر نشون میدند یا نه؟
در این مورد دوستان صاحب نظر توضیح بدند ممنون میشم
سلام
آیا دوستان قبول دارند که تلوزیون های سونی کانال های sd رو (مخصوصا کانال های ایران) رو نسبت به سامسونگ و ال جی بهتر نشون میدند یا نه؟
در این مورد دوستان صاحب نظر توضیح بدند ممنون میشم
هیچ کدام از TV های موجود کانال های SD رو (مخصوصا کانال های ایران) خوب نشان نمی دهند و بر دیگری مزیت ندارند!!
:n29:
mosicr77
14-02-2014, 13:02
هیچ کدام از TV های موجود کانال های SD رو (مخصوصا کانال های ایران) خوب نشان نمی دهند و بر دیگری مزیت ندارند!!
این قضیه به نوع تصویری که دستگاه مورد نظر داره به tv میده بستگی داره
شما ی دستگاه با تیونر قوی بگیر ببین چقدر روی کیفیت خروجی تصویر کانالهای sd تاثیر میزاره
magiteq1
14-02-2014, 14:24
8880 و la8600 سورس sd رو بسیار خوب نشون میده و اتفاقا یکی از مزیت های tv ها همین تفاوت کیفیت پخش sd هست که البته در کمتر نقطه از دنیا دیگه سورس sd اهمیت داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.