ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه تلویزیونی بخرم با بودجه 1.900 ؟

piishii
11-01-2014, 22:50
سلام به همه دوستان
سر راست میریم سراغ اصل مطلب
بنده یک بودجه ای تا 1.900 دارم برای تلویزیون
راستیتش خودم از همون ابتدا میخواستم LED بخرم و دلیل هم خیلی عوامانه پایین بودن قیمت تلویزیون های پلاسما بود ولی اون شب رفتیم یکی از فروشندگان سامسونگ میگفت بیا پلاسما ببر من برای خواهر خودم از اینها گذاشتم خیلی بهتر است گفت برای من فرقی نداره من پولش رو میگیرم برای خودت میگم چرا پول بیشتر بدی گفت اینا هم عمرشون بیشتره هم اینکه داری بزرگتر میخری.

حالا من چنتا سوال دارم خودمم کمی تحقیق کردم :
این مشکل مصرف برق توی نمونه های جدید پلاسما هم هست ؟ اگه بخوام پلاسما بگیرم خوب سه بعدی سامسونگ میگیم 46 اینچ ولی این مصرف برق یعنی چقدر بیشتر ؟ یعنی دو برابر LED یا ناچیز است اگه قبض میخواد بیاد 12 تومن میاد 14 تومن ؟! و دیگه اینکه با توجه به پیشرفت تکنولوژی اون ایراد ها رفع شده ؟ یا کمتر ؟ به درست استفاده کردن و کمتر استفاده کردن بروز اون ها ربط داره نداره ؟
کلا پلاسما پیشنهاد میشه و این دوستمون راست میگفت پلاسما بخرم یا اینکه بی خیالش شم کلا ؟

برند LG تلویزیون های خوبی داره یا نه ؟ چون اینجا توی مشهد قیمت تا دلتون بخواد متنوع است ولی
سامسونگ 40 اینچ LED از 1.900 تقریبا شروع میشه تا 3 تومن ولی 42 اینچ ال جی 1.880 هم من قیمت گرفتم، به نظرتون این بهتر نیست اگه بخوام LED بخرم ؟

گزینه هایی که من دارم این هاست :
40 اینچ سامسونگ LED
46 اینچ سامسونگ پلاسما
42 اینچ ال جی LED
کدوم رو انتخاب کنم ؟

mirinasiri
12-01-2014, 11:42
سلام
مصرف برق پلاسما بیشتر هست ولی نه در حد قابل توجه شاید نهایتا در ماه دو هزار تومن باشه .
به نظر من شما یا پلاسمای 4950 سامسونگ بخر حدود 1750 تومن هست 43 اینج ودارای تکنولوژی سه بعدی یا اگه نمیخوای دویست تومن بذار رو پولت 6350 سامسونگ بخر اونم 40 اینچه و سه بعدی هم داره .
من خودم به شخصه پلاسما رو بیشتر دوست درم فقط چون احتمالا ممکنه خط تولیدش تا چند سال دیگه قطع بشه آدم بیشتر دوست داره ال ای دی بخره ولی اگه این موضوع برات مهم نیست به نظر من4950 رو بگیر خوبه تازه اگه سع بعدی برات مهم نباشه میتونی با 1500 هم پلاسمای 43 اینچ بگیری .
راجه به ال جی و سامسونگ هم تا جایی که من میدونم کیفیت تصویر سامسونگ بهتره ولی ال جی توی سه بعدی بهتر عمل کرده ولی در کل جفتشون خوب هستن البته یه خرده هم سلیقه ایه من به شخصه سامسونگ رو دوست دارم .
راستی این کزینه هایی که نوشتی رو مدلش رو هم باقیمتاشون بنویس که بهتر بشه مقایسه کرد.

bas ali
12-01-2014, 11:50
من اگه باشم مدل پلاسمای 5850 سامسونگ رو میخرم . ال ای دی زیادی ابرنگیه

piishii
12-01-2014, 12:08
سلام
مصرف برق پلاسما بیشتر هست ولی نه در حد قابل توجه شاید نهایتا در ماه دو هزار تومن باشه .
به نظر من شما یا پلاسمای 4950 سامسونگ بخر حدود 1750 تومن هست 43 اینج ودارای تکنولوژی سه بعدی یا اگه نمیخوای دویست تومن بذار رو پولت 6350 سامسونگ بخر اونم 40 اینچه و سه بعدی هم داره .
من خودم به شخصه پلاسما رو بیشتر دوست درم فقط چون احتمالا ممکنه خط تولیدش تا چند سال دیگه قطع بشه آدم بیشتر دوست داره ال ای دی بخره ولی اگه این موضوع برات مهم نیست به نظر من4950 رو بگیر خوبه تازه اگه سع بعدی برات مهم نباشه میتونی با 1500 هم پلاسمای 43 اینچ بگیری .
راجه به ال جی و سامسونگ هم تا جایی که من میدونم کیفیت تصویر سامسونگ بهتره ولی ال جی توی سه بعدی بهتر عمل کرده ولی در کل جفتشون خوب هستن البته یه خرده هم سلیقه ایه من به شخصه سامسونگ رو دوست دارم .
راستی این کزینه هایی که نوشتی رو مدلش رو هم باقیمتاشون بنویس که بهتر بشه مقایسه کرد.

سلام خدمت دوست عزیز خیلی خیلی ممنونم
در مورد مدل ها آره مدل ها رو ننوشتم اصلا حواسم نبود و الان هم یادم نمیاد :)
فقط گفتم که کف قیمت رو در نظر گرفتم اگه بخوام 40 اینچ سامسونگ بگیرم خوب سه بعدی و وایرلس دار نمیگیرم چون به کارم نمیاد
در مورد سه بعدی بودن هم والا زیاد برام مهم نیست ولی چون اختلاف قیمت زیادی نداره میگم سه بعدی بگیرم
پس از نظر شما اینه که پلاسما ؟ این احتمال وجود داره که شما داری میگی خط تولیدش بخواد متوقف بشه دو روز بعد مشکلی براش پیاد قطعاتش نباشه یا گارانتیش جوابگو نباشه ؟
این اختلاق هزینه برق 2 تومن چیزی نیست که آدم جوشش رو بزنه سالش میشه 24 تومن ولی خوب مساله اینه که حدود 300 400 هزارتومن میخوام ارزونتر پول بدم

من اگه باشم مدل پلاسمای 5850 سامسونگ رو میخرم . ال ای دی زیادی ابرنگیه

سلام خدمت شما هم
خوب شما هم پس پلاسما رو تایید میکنی یک سوال این عمرشون خیلی فرق میکنه ؟ یا اینکه کیفیت تصویر پلاسما در محیط پر نور ؟
سوال بعدی اینکه این سوختگی نمیدونم تصویر و ....چه زمانی توی پلاسما پیش میاد ؟ بستگی به نوع مصرف داره یا اینکه بعد مدتی باید قید تلویزیون رو بزنم ؟
چون خدایی خیلی می ترسم پلاسما بگیرم مشکلی پیش بیاد.... چون آدم میخواد پول بده و با این هزینه ها دو روز بعد مجبور بشه بندازش دور خیلی زور داره.

mirinasiri
12-01-2014, 12:21
اول یه چیزی رو بگم که یادم رفت این که پلاسماهای ال جی خوب نیست اگه پلاسما خواستی سام بگیر حتما.
منظورم از اینکه خط تولیدش قطع میشه اینی که شما گفتید نبود منظورم اینه که اگه این اتفاق بیفته تا چند سال دیگه توی همه ی خونه ها فقط ال ای دی رو میبینید و شاید پشیمون بشید که کاش روز اول ال ای دی خریده بودید مثل خیلی ها که چند سال پیش ال سی دی خریدن و الان دوست دارن عوضش کنن حالا اگه این موضوع برای شما مهم نیست پلاسما بگیرید البته معلومم نیست خط تولیدش قطع بشه چون پاناسونیک این کار رو کرده میگن شاید بقیه ی شرکت ها هم بزودی این کارو بکنن اما راجع به اینکه قطعاتش گیر میاد یا نه راستش اطلاعی ندارم دوستان اگه میدونن نظر بدن .
راجع به سه بعدی بودن هم به نظرم بگیرید بهتره چون هم اختلاف قیمتی نداره هم این که درسته الان زیاد جا نیفتاده ولی بلاخره تا چند سال آینده تکنولوژی سه بعدی فراگیر تر میشه حالا شاید دو سال دیگه خواستید یه فیلم سه بعدی ببینید پشیمون نشید از خزیدتون .
کیفیت تصویر پلاسما توی نور منزل بهتر از ال دی هست اما توی مغازه ها شاید فکر کنید ال ای دی بهتره .
راجع به سوختگی هم نگران نباشید مشکلی نیست درست استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد .
عمر پلاسما هم کم نیست کاملا جواب میده .
کلا این جور چیزا چون عمری هستش آدم باید یه جوری خرید کنه که دو روز بعد پشیمون نشه .

piishii
12-01-2014, 12:33
اول یه چیزی رو بگم که یادم رفت این که پلاسماهای ال جی خوب نیست اگه پلاسما خواستی سام بگیر حتما.
منظورم از اینکه خط تولیدش قطع میشه اینی که شما گفتید نبود منظورم اینه که اگه این اتفاق بیفته تا چند سال دیگه توی همه ی خونه ها فقط ال ای دی رو میبینید و شاید پشیمون بشید که کاش روز اول ال ای دی خریده بودید مثل خیلی ها که چند سال پیش ال سی دی خریدن و الان دوست دارن عوضش کنن حالا اگه این موضوع برای شما مهم نیست پلاسما بگیرید البته معلومم نیست خط تولیدش قطع بشه چون پاناسونیک این کار رو کرده میگن شاید بقیه ی شرکت ها هم بزودی این کارو بکنن اما راجع به اینکه قطعاتش گیر میاد یا نه راستش اطلاعی ندارم دوستان اگه میدونن نظر بدن .
راجع به سه بعدی بودن هم به نظرم بگیرید بهتره چون هم اختلاف قیمتی نداره هم این که درسته الان زیاد جا نیفتاده ولی بلاخره تا چند سال آینده تکنولوژی سه بعدی فراگیر تر میشه حالا شاید دو سال دیگه خواستید یه فیلم سه بعدی ببینید پشیمون نشید از خزیدتون .
کیفیت تصویر پلاسما توی نور منزل بهتر از ال دی هست اما توی مغازه ها شاید فکر کنید ال ای دی بهتره .
راجع به سوختگی هم نگران نباشید مشکلی نیست درست استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد .
عمر پلاسما هم کم نیست کاملا جواب میده .
کلا این جور چیزا چون عمری هستش آدم باید یه جوری خرید کنه که دو روز بعد پشیمون نشه .

دقیقا من هم همین حرف شما رو باید مارک کنم، یعنی چیزی بخری که دو روز بعد پشیمون نشی
واقعیتش خوب من اهل فیلم هستم یعنی کیه من رو بشناسه و ندونه فیلم قسمتی از زندگی من هست ؟ نقد و مطالعه و دیدن ؟
پس باید به قول شما سه بعدی هم در نظر بگیرم آینده هم همینطور با اونکه بنده چون به روز فیلم نمیبینم زیاد هم برام مهم نیست ولی آینده هیچیش مشخص نیست
پس نظرم همون شد 46 اینچ سامسونگ پلاسما سه بعدی، مدل خاصی رو شما در نظر داری که همین فردا برم 5 6 جا قیمت بگیرم هرجا بهتر بود همون رو بگیرم.
و اینکه ما کلا دو نفر هستیم من و همسرم و بچه کوچکی هم نیست که بخواد تلویزیون رو خراب کنه یا ....
نه این قضیه اینکه چند سال دیگه همه LED دارند من چی دارم اصلا برام مهم نیست چون اصلا چنین آدمی نیستم من برای خودم زندگی میکنم نه دید مردم.
پس تا حالا 1-0 به نفر پلاسما :دی فقط لطف کن برادر مدل خاصی هم مد نظر داری بگو که فردا دیگه برم دنبالش
بودجه ام به 55 اینچ نمیرسه همون 46 اینچ 3 بعدی پلاسما سامسونگ و البته گارانتی دار :)

mirinasiri
12-01-2014, 12:50
راستش راجه به 46 اینچ نمیدونم من خودمم در آستانه ی خریدم به یه مدل پلاسما و یه مدل ای ای دی رسیدم که مشخصاتش اینجا هست اون 5850 هم که دوستمون گفتن فک کنم تری دی نداره .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم به خاطر اینکه میگن ال ای دی کیفیت تری دی بهتری نسبت به پلاسما داره مردد موندم کدومو بخرم ( البته فک کنم شما هم الان مردد شدید) .

piishii
12-01-2014, 13:03
راستش راجه به 46 اینچ نمیدونم من خودمم در آستانه ی خریدم به یه مدل پلاسما و یه مدل ای ای دی رسیدم که مشخصاتش اینجا هست اون 5850 هم که دوستمون گفتن فک کنم تری دی نداره .
منم به خاطر اینکه میگن ال ای دی کیفیت تری دی بهتری نسبت به پلاسما داره مردد موندم کدومو بخرم ( البته فک کنم شما هم الان مردد شدید) .

ای بابا شما داری میگی یک ساعت به من پلاسما بخر بعد میگی خودت هم مردد شدی :n01: ؟
این سایت هم ف....یلتر شده برادر توی تگ بذار و اسم بلاک شده رو جدا بنویس.

mirinasiri
12-01-2014, 13:07
من خودمم احتمالا همون پلاسما رو بخرم
جای بلاک شده بذار digikala درست میشه

bas ali
12-01-2014, 14:31
3d مگه خیلی قابلیت مهمی هست؟ والا این چندساله مگه چندتا فیلم فول اچ دی تماشا کردیم که بخوایم تری دی هم تماشا کنیم.
مخصوصا اگه عینکی باشی تری دی ارزش نداره .
قیمت ۵۱ اینچ ۵۸۵۰ ۲۹۰۰ هست بنظرم با توجه به قیمتی که داره کیفیت بالایی رو میده

piishii
12-01-2014, 14:39
3d مگه خیلی قابلیت مهمی هست؟ والا این چندساله مگه چندتا فیلم فول اچ دی تماشا کردیم که بخوایم تری دی هم تماشا کنیم.
مخصوصا اگه عینکی باشی تری دی ارزش نداره .
قیمت ۵۱ اینچ ۵۸۵۰ ۲۹۰۰ هست بنظرم با توجه به قیمتی که داره کیفیت بالایی رو میده

حرف شما متین ولی خوب اختلاف قیمت زیادی نداره که آدم بگه بی خیالش وگرنه منم زیاد برام فرق نداره سه بعدی باشه یا نباشه
51 اینچ متاسفانه بودجه نمیرسه نهایت همین 2 و یا 1.900
پس شما هم پلاسما تایید میکنی ؟

mirinasiri
12-01-2014, 15:41
داداش با این بودجه به نظر من همین دو مدل بهترین انتخابهاست.
دیگه انتخاب بین این دو تا با خودت .
نظرت چی بود راجع به اون دوتا ؟

bas ali
12-01-2014, 16:20
حرف شما متین ولی خوب اختلاف قیمت زیادی نداره که آدم بگه بی خیالش وگرنه منم زیاد برام فرق نداره سه بعدی باشه یا نباشه
بله پلاسما کیفیت رنگ خیلی خوبی داره . ایشالا هرچی میگیری کیفیت خوبی داشته باشه و برات سالها کار کنه

mosicr77
12-01-2014, 17:36
داداش پلاسما سامسونگ f4950 کیفیتش خیلی خوبه و فقط این رو مد نظر قرار بده که full hd نیست و hd ready هستش
البته کیفیتش با همین داستانا هم بهتره led های هم رده هست
موفق باشی

piishii
12-01-2014, 22:08
داداش با این بودجه به نظر من همین دو مدل بهترین انتخابهاست.
دیگه انتخاب بین این دو تا با خودت .
نظرت چی بود راجع به اون دوتا ؟
یادداشت کردم فردا هم دارم میرم بازار کلی کار دارم برم باز هم قیمت بگیرم و تخصصی تر مدل ها رو یادداشت کنم

بله پلاسما کیفیت رنگ خیلی خوبی داره . ایشالا هرچی میگیری کیفیت خوبی داشته باشه و برات سالها کار کنه
خیلی ممنون از نظر لطفت پس فعلا رای جمع روی پلاسما. من کل چیز نگه دار هستم یعنی خوب استفاده میکنم مخصوصا خونه خودم که بدتر برای همین میدونم تا واقعا کسی کار خاصی نکنه و جنس خوب باشه این تلویزیون باید برام تا آخر عمرش کار کنه

داداش پلاسما سامسونگ f4950 کیفیتش خیلی خوبه و فقط این رو مد نظر قرار بده که full hd نیست و hd ready هستش
البته کیفیتش با همین داستانا هم بهتره led های هم رده هست
موفق باشی
اونش برام مهم نیست برادر فول اچ دی باشه یا نباشه اون برای کسی ست که خیلی هم سرعت اینترنتش بالاست فیلم حجیم میگیره
پس نظر شما هم پلاسماست ؟ خوب پس میمونه فردا برم بازار دوباره قیمت بگیرم مدل های دوستان هم یادداشت کردم میام شب همینجا میگم
نظر فروشندگان هم میپرسم ببینم اونا چی میگن :دی

mosicr77
12-01-2014, 22:20
یادداشت کردم فردا هم دارم میرم بازار کلی کار دارم برم باز هم قیمت بگیرم و تخصصی تر مدل ها رو یادداشت کنم

خیلی ممنون از نظر لطفت پس فعلا رای جمع روی پلاسما. من کل چیز نگه دار هستم یعنی خوب استفاده میکنم مخصوصا خونه خودم که بدتر برای همین میدونم تا واقعا کسی کار خاصی نکنه و جنس خوب باشه این تلویزیون باید برام تا آخر عمرش کار کنه

اونش برام مهم نیست برادر فول اچ دی باشه یا نباشه اون برای کسی ست که خیلی هم سرعت اینترنتش بالاست فیلم حجیم میگیره
پس نظر شما هم پلاسماست ؟ خوب پس میمونه فردا برم بازار دوباره قیمت بگیرم مدل های دوستان هم یادداشت کردم میام شب همینجا میگم
نظر فروشندگان هم میپرسم ببینم اونا چی میگن :دی
داداش اصل کیفیت پلاسما توی تاریکی هست و زیر نور فروشگاه ها کیفیت ال ای دی ها بهتر نشون میده(البته توی هم قیمتها)
خواستی ال ای دی بخری سامسونگ F6350 یکم از بودجت بیشتره ولی کیفیت خوبی داره

piishii
12-01-2014, 22:24
داداش اصل کیفیت پلاسما توی تاریکی هست و زیر نور فروشگاه ها کیفیت ال ای دی ها بهتر نشون میده(البته توی هم قیمتها)
خواستی ال ای دی بخری سامسونگ F6350 یکم از بودجت بیشتره ولی کیفیت خوبی داره

من زیاد برام این بحث نور و تاریکی برام مهم نیست اگه تنها مشکل همین است همین پلاسما رو میخرم چون تو شرایطی که دارم حتی 100 هزار تومن هم پول زیادی هست برام
این مدل هم یادداشت کردم مرسی

piishii
12-01-2014, 23:47
آقا این دلیل ارزونی پلاسما دقیقا مال چی هست ؟ کیفیت در این امر دخیل است یا نه ؟
فروشنده به من گفت اونروز دلیل گرانتر بودن قطعات LED است این حرفش درسته ؟

mosicr77
13-01-2014, 01:11
آقا این دلیل ارزونی پلاسما دقیقا مال چی هست ؟ کیفیت در این امر دخیل است یا نه ؟
فروشنده به من گفت اونروز دلیل گرانتر بودن قطعات LED است این حرفش درسته ؟
کیفیت
پلاسما اتفاقا عالیه نسبت به led های هم رده
در ضمن اون حرف فروشنده اشتباه
پلاسماها بدلیل برداشت غلط و قدیمی بدن تکنولوژیشون توی نظر مردم(اشتباه میکنن البته) و ی سری ایراد های ذاتیشون با استقبال خوبی مواجه نیستن و این دلیل قیمت ارزون ترشون هست تقریبا

piishii
13-01-2014, 10:48
کیفیت
پلاسما اتفاقا عالیه نسبت به led های هم رده
در ضمن اون حرف فروشنده اشتباه
پلاسماها بدلیل برداشت غلط و قدیمی بدن تکنولوژیشون توی نظر مردم(اشتباه میکنن البته) و ی سری ایراد های ذاتیشون با استقبال خوبی مواجه نیستن و این دلیل قیمت ارزون ترشون هست تقریبا

برادر این ایرادهای ذاتی رو میشه بگی ؟ کلا اونقدر مهم است که آدم از خریدش صرف نظر کنه ؟ یک توضیح بدی واقعا ممنون میشم چون میخوام یک تلویزیون بگیرم حداقل تا چندین و چند سال دیگه نخوام عوضش کنم.

mirinasiri
13-01-2014, 11:28
فک کنم منظور دوستمون از ایرادهای ذاتی همون سوختگی پیکسل و مصرف برقه که هیچ کدومش مهم نیست

m@jidgh
13-01-2014, 11:35
سلام
یکی از ایراد های پلاسماها تا اونجایی که من میدونم باقی ماندن اثر تصویر هست ( مثلا آرم شبکه و همچین تصاویری که یه مدتی ثابت روی صفحه پلاسما ها میفتن ) که اثر تصویر باقی میمونه روشون
حالا دوستان متخصص میان بهتر توضیح میدن
من یکمی تحقیق کردم ، به خاطر این مشکل قید پلاسما رو زدم ، به نظر من ال ای دی بگیری بهتره

M@SOUD64
13-01-2014, 11:39
سلام بهترین گزینه
SONY 42Inch W670

mirinasiri
13-01-2014, 11:41
مشکل باقی ماندن اثر تصویر توی پلاسماها وجود داره ولی در صورتی که مدتش طولانی باشه که میشه با عوض کردن تصویر ازش جلوگیری کرد
حالا بقیه ی دوستان هم نظر بدن بهتره مخصوصا اونایی که پلاسما دارن

piishii
13-01-2014, 12:06
سلام
یکی از ایراد های پلاسماها تا اونجایی که من میدونم باقی ماندن اثر تصویر هست ( مثلا آرم شبکه و همچین تصاویری که یه مدتی ثابت روی صفحه پلاسما ها میفتن ) که اثر تصویر باقی میمونه روشون
حالا دوستان متخصص میان بهتر توضیح میدن
من یکمی تحقیق کردم ، به خاطر این مشکل قید پلاسما رو زدم ، به نظر من ال ای دی بگیری بهتره
تنها به همین دلیل ؟ این دلایل زیاد من رو قانع نمیکنه یعنی چیزی که قابل رفع نباشه من بیشتر به دنبال یک ایراد ذاتی میگردم مثلا عمر کمتر، خراب شدن زودتر، سوختن خیلی زودتر و ....

سلام بهترین گزینه
SONY 42Inch W670

ممنون از شما قیمتش ؟
به نظر من برند سونی بیشتر پول مارکش رو میگیره و قیمت هاش با بودجه من همخوانی نداره

مشکل باقی ماندن اثر تصویر توی پلاسماها وجود داره ولی در صورتی که مدتش طولانی باشه که میشه با عوض کردن تصویر ازش جلوگیری کرد
حالا بقیه ی دوستان هم نظر بدن بهتره مخصوصا اونایی که پلاسما دارن
یک توضیحی میدی برادر
اینکه طولانی باشه یعنی چی ؟ یعنی مثلا من یک فیلم دارم میبینم از یک شبکه بعد آرم شبکه مثلا فیلم 3 ساعت باشه بعد از خاتمه فیلم هنوز اون بالا دیده میشه ؟ و مثلا کانال رو عوض کنم درست میشه ؟

mirinasiri
13-01-2014, 12:55
نه ممکنه کلا اون آرم برای همیشه باقی بمونه روی تلویزیون
کاری که شما باید بکنی اینه که زیاد روی یه کانال و یه تصویر ثابت نمونی که این حالت اتفاق بیفته
البته من خودم تو همین هفته دارم تلویزیون میخرم و هنوز تجربه نکردم اینارم تو همین سایت ها خوندم

ali.reihani
13-01-2014, 13:08
ممنون از شما قیمتش ؟
به نظر من برند سونی بیشتر پول مارکش رو میگیره و قیمت هاش با بودجه من همخوانی نداره

نه داداش توی این مورد اشتباه میکنی کیفیت تصویر این تلویزیون واقعا عالی مثل هر تلویزیون سری w سونی!

mirinasiri
13-01-2014, 13:13
فک کنم قیمت w670 سونی 2 تومن باشه البته فک کنم 3d نداره ولی منم تعریفشو شنیدم
در ضمن سامسونگ توی پخش انواع فرمت های پخش فیلم خیلی قوی تر از سونی هست ، سونی فقط یه سری فرمت های خاص رو پخش میکنه ولی سام همه رو پخش میکنه

piishii
13-01-2014, 13:20
نه ممکنه کلا اون آرم برای همیشه باقی بمونه روی تلویزیون
کاری که شما باید بکنی اینه که زیاد روی یه کانال و یه تصویر ثابت نمونی که این حالت اتفاق بیفته
البته من خودم تو همین هفته دارم تلویزیون میخرم و هنوز تجربه نکردم اینارم تو همین سایت ها خوندم
خوب یک کانال و یا فیلم همیشه تصاویر مختلف داره پخش میکنه یک تصویر رو ثابت برای مدت ها که نگه نمیداره
کسی در این زمینه تجربه ای داره نداره ؟ تجربه عینی و شخصی ؟ توی نت همیشه حرف های ضد و نقیض زیاد است چون من هنوز خدایی شک دارم پلاسما بد باشه و یا LED بهتر تا هم توجیه نشم تلویزیون نمی خرم

نه داداش توی این مورد اشتباه میکنی کیفیت تصویر این تلویزیون واقعا عالی مثل هر تلویزیون سری w سونی!
خوب اگه اینطور شما میگی و اینکه قیمتش همین حول و حوش 2 است و 42 اینچ است این هم به گزینه ها اضافه میکنم حالا 100 تومن باید از بودجه بیشتر بدم و شاید اصلا 200 تومن ولی خوب جنس خوب ارزش داره تا نظرات سایر دوستان رو بشنوم

فک کنم قیمت w670 سونی 2 تومن باشه البته فک کنم 3d نداره ولی منم تعریفشو شنیدم
در ضمن سامسونگ توی پخش انواع فرمت های پخش فیلم خیلی قوی تر از سونی هست ، سونی فقط یه سری فرمت های خاص رو پخش میکنه ولی سام همه رو پخش میکنه
خوب این دیگه بد شد ! اگه هر فرمتی رو نخواد پشتیبانی کنه این خیلی بده حداقل باید فرمت های رایج تصویری و صوتی رو پشتیبانی کنه که مثلا چه فرمت هایی شما میگی پشتیبانی نمیکنه؟
این تری دی رو ساپورت نکردن مهم نیست زیاد.

mirinasiri
13-01-2014, 13:38
اینم مشخصات w670
جای بلاک شده banehmarket دات کام

DaaVooD
13-01-2014, 13:48
درود.
به این پدیده ماندن شبه تصویر Burn-In میگن. پاناسونیک که به نوعی طلایه دار تکنولوژی plasma س، در مدل های جدید تونسته این موردو برطرف کنه. اما چیزی که منو شخصن در مورد پلزما ترغیب نمیکنه، وجود مولفه یی به اسم فن در پشت تلویزیونه. بله، بعلت گرمای تولیدی پنل، نیاز به تهویه داره که تلویزیونو به طور بلقوه تبدیل به یک کیس پی سی و یا لپتاپ میکنه. وجود فن خنک کننده در هر دیوایسی احتمالات و پیچیده گیهای خودشو داره.
ابتدایی ترین معضل از دید منصدای فن و در دراز مدت به صدا افتادن اونه...

راستی برای پی بردن به تفاوت قیمت بازار به banehmarket دات کام سر بزنید.

mosicr77
13-01-2014, 14:10
خوب یک کانال و یا فیلم همیشه تصاویر مختلف داره پخش میکنه یک تصویر رو ثابت برای مدت ها که نگه نمیداره
کسی در این زمینه تجربه ای داره نداره ؟ تجربه عینی و شخصی ؟ توی نت همیشه حرف های ضد و نقیض زیاد است چون من هنوز خدایی شک دارم پلاسما بد باشه و یا LED بهتر تا هم توجیه نشم تلویزیون نمی خرم

خوب اگه اینطور شما میگی و اینکه قیمتش همین حول و حوش 2 است و 42 اینچ است این هم به گزینه ها اضافه میکنم حالا 100 تومن باید از بودجه بیشتر بدم و شاید اصلا 200 تومن ولی خوب جنس خوب ارزش داره تا نظرات سایر دوستان رو بشنوم

خوب این دیگه بد شد ! اگه هر فرمتی رو نخواد پشتیبانی کنه این خیلی بده حداقل باید فرمت های رایج تصویری و صوتی رو پشتیبانی کنه که مثلا چه فرمت هایی شما میگی پشتیبانی نمیکنه؟
این تری دی رو ساپورت نکردن مهم نیست زیاد.
داداش یه سامسونگ f6450 بگیر از همه نظر کامله و کیفیت تصویرش هم معرکس

mirinasiri
13-01-2014, 14:11
توی 6450 که شکی نیست ولی قیمتش 2500 هست
ما داریم برای تی وی های زیر 2 تومن بحث کنیم

piishii
13-01-2014, 14:29
اینم مشخصات w670
جای بلاک شده banehmarket دات کام
ممنون، ولی مقاله مال مرداد است مشخصات که تغییر پیدا نکرده ولی قیمت چی ؟ قیمت به روز دوستان دارند ؟

درود.
به این پدیده ماندن شبه تصویر Burn-In میگن. پاناسونیک که به نوعی طلایه دار تکنولوژی plasma س، در مدل های جدید تونسته این موردو برطرف کنه. اما چیزی که منو شخصن در مورد پلزما ترغیب نمیکنه، وجود مولفه یی به اسم فن در پشت تلویزیونه. بله، بعلت گرمای تولیدی پنل، نیاز به تهویه داره که تلویزیونو به طور بلقوه تبدیل به یک کیس پی سی و یا لپتاپ میکنه. وجود فن خنک کننده در هر دیوایسی احتمالات و پیچیده گیهای خودشو داره.
ابتدایی ترین معضل از دید منصدای فن و در دراز مدت به صدا افتادن اونه...

راستی برای پی بردن به تفاوت قیمت بازار به banehmarket دات کام سر بزنید.
چه جالب من این رو اصلا نمیدونستم واقعا اگه اینی که شما میگی باشه یک امتیاز منفی در ذهن من به شمار میره چون به هرحال هر فن یک عمری داره و مهم تر از همه چرخش پره های اون و....
اینی که شما میگی در تمامی پلاسما ها است ؟ یعنی تکنولوژی این جدید ها فرق نکرده ؟

داداش یه سامسونگ f6450 بگیر از همه نظر کامله و کیفیت تصویرش هم معرکس
برادر بودجه من رو در نظر بگیر

توی 6450 که شکی نیست ولی قیمتش 2500 هست
ما داریم برای تی وی های زیر 2 تومن بحث کنیم

ممنونم و درسته :) وگرنه کیه بدش بیاد یک چیز بهتر و عالی تر بخره
بازم منتظر نظرات دوستان هستم.
مرسی از همه

ali.reihani
13-01-2014, 19:43
داداش با داشتن بودجه با این قدر بهترین گزینه پلاسما ها هستش!
ولی برای خرید w670 یک سر به اینجا بزن:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])}نقطه بین بانه و مارکت رو بردارید}
بدون گارانتی طولانی بخای بخری قیمتش اینجوری هستش!
فکر میکنم بتونی تا 2100 یا 2200یا2000 بخریش!
و در باره فرمت ها بیشتر فرمت ها رو پشتیبانی میکنه برای فیلم!

bas ali
13-01-2014, 19:52
همه پلاسماها فن دارن ؟
مشکل burn in قابل حله یا که خیر ؟

matinpour
13-01-2014, 21:44
همه پلاسماها فن دارن ؟
مشکل burn in قابل حله یا که خیر ؟

دوست عزیز
بله قابل حل است برای دانستن چگونگی این راه حل به این تایپیک بروید

piishii
13-01-2014, 22:19
خوب پس شکر این سوختگی پیکسل رفع شد یعنی میتونه بشه مشکل دیگه ای که پس پلاسما داره چیه الان ؟! اون فن قضیه اش دقیقا چیه ؟ یعنی اینطوری هست واقعا بعد از مدتی صداش ممکنه در بیاد ؟! اگه خراب بشه چی ؟!
یکی که تجربه بهتر و شخصی تر یا اطلاعات بیشتری داره خواهشا بگه یک جمع بندی کلی بتونیم داشته باشیم چون همونطور که گفتم اختلاف قیمت و سایز بیشتر مساله ای نیست که آدم از کنارش راحت بگذره زمانی که بودجه محدود داری

s12318
14-01-2014, 23:55
سلام
من این مدل ها رو پیشنهاد میدم که همگی به لحاظ کیفیت تصویر عالی هستن ولی 3 بعدی نیستن:
f5550 led قیمت با گارانتی 2050000
f5570 led هوشمند با گارانتی 2200000
هوشمندsony w670 led سایز32 اش قیمتش 1500 بود 40 رو فکر کنم 2400000
دوتای اول به لحاظ کیفیت تصویر یکی هستن ولی دومی هوشمنده.خودم روز یکشنبه با کلی تحقیق والبته با توجه به بودجه اولی رو خریدم .واقعا تلویزیون خوبیه به خصوص در حالت full hd.تصاویر با کیفیت معمولی ماهواره رو خیلی خوب scaling میکنه.به خصوص فیلم های روی فلش رو عالی نشون میده.در مورد پلاسما نظری ندارم.سعی کن گارانتی دار بگیری.

piishii
15-01-2014, 00:06
سلام
من این مدل ها رو پیشنهاد میدم که همگی به لحاظ کیفیت تصویر عالی هستن ولی 3 بعدی نیستن:
f5550 led قیمت با گارانتی 2050000
f5570 led هوشمند با گارانتی 2200000
هوشمندsony w670 led سایز32 اش قیمتش 1500 بود 40 رو فکر کنم 2400000
دوتای اول به لحاظ کیفیت تصویر یکی هستن ولی دومی هوشمنده.خودم روز یکشنبه با کلی تحقیق والبته با توجه به بودجه اولی رو خریدم .واقعا تلویزیون خوبیه به خصوص در حالت full hd.تصاویر با کیفیت معمولی ماهواره رو خیلی خوب scaling میکنه.به خصوص فیلم های روی فلش رو عالی نشون میده.در مورد پلاسما نظری ندارم.سعی کن گارانتی دار بگیری.

ممنون از نظر
بی گارانتی که فقط بی عقل باشم بگیرم
این مدلی که شما گرفتی 40 اینج است ؟
سونی خیلی گرون است متاسفانه آره :(
من هنوز دوست دارم روی پلاسما مانور بدیم دوستان کس دیگه نظری نداره مخصوصا اون قضیه فن ؟

s12318
15-01-2014, 11:13
آره 40 اینچ

brandtv
15-01-2014, 15:07
سامسونگ 46 اینچ F5000 سامسونگ من پیشنهاد میدم بگیرید 1950000 قیمت در گناوه
یا EH 5000w سامسونگ 40 اینچ قیمت در گناوه 1290000 تومان

منبع : آسیا تلویزیون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

piishii
18-01-2014, 18:13
سامسونگ 46 اینچ F5000 سامسونگ من پیشنهاد میدم بگیرید 1950000 قیمت در گناوه
یا EH 5000w سامسونگ 40 اینچ قیمت در گناوه 1290000 تومان

منبع : آسیا تلویزیون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این ها قیمت LED هست دوست عزیز اشتباه نمی کنی ؟ 46 فقط 2 میلیون ؟!
لیست قیمت هاشون ریز و فونتش بد بود گیچ شدم.

===
دوستان من هنوز منتظر نظرات هستم ها
هنوز نخریدم خیلی داره برام وسواسی میشه
الان دیگه طرفدار پلاسما طرفدار منطقی و یا طبق تجربه شخصی نبود ؟
نظرتون در مورد این مدل LG چیه ؟

LG LED 42LN54200 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با توجه به اینکه جشنواره ال جی در پیشه من این رو تا 1.900 یا حتی 800 هم امید دارم توی مشهد گیر بیارم
ولی با توجه به اینکه به احتمال زیاد 42 اینچ بگیرم فکر نمیکنم از برند دیگه ای بتونم با این مقدار بودجه این سایز گیرم بیاد مگر اینکه پلاسما بخرم که هنوز دوستان از بدی واقعی این نوع تلویزیون نگفتند جز موضوع فن که کسی نیومد حلش کنه !

mirinasiri
19-01-2014, 06:55
کی گفته جشنواره ال جی در پیشه ؟

s12318
19-01-2014, 20:39
داداش پلاسما عالیه به دوشرط اول اینکه پاناسونیک باشه دوم اینکه بالای 4 میلیون باشه!ضمنا f5000 همون مدل اروپایی f5550 هستش.تجربه ی خودم اینه که یه بار یه بار توی یه مغازه ی نسبتا تاریک یه پلاسمای سام کنار یه ال ای دی سام تو همین محدوده ی قیمت بود .هر دو داشتن یه دموی فول اچ دی رو نشون میدادن .هرچند پلاسما رنگ های واقعی تری داشت و رنگ مشکی رو بهتر نشون میداد اما وضوح و کیفیت تصویر کمتر بود.ضمنا f5000 بعد از دو مدل vizio سومین ال ای دی غیر سه بعدی برتر 40 اینچ از دید cnet هستش.

piishii
20-01-2014, 21:51
کی گفته جشنواره ال جی در پیشه ؟
تقریبا دو هفته پیش رفتم لباس شویی خریدم فروشنده محصولات LG گفت !

داداش پلاسما عالیه به دوشرط اول اینکه پاناسونیک باشه دوم اینکه بالای 4 میلیون باشه!ضمنا f5000 همون مدل اروپایی f5550 هستش.تجربه ی خودم اینه که یه بار یه بار توی یه مغازه ی نسبتا تاریک یه پلاسمای سام کنار یه ال ای دی سام تو همین محدوده ی قیمت بود .هر دو داشتن یه دموی فول اچ دی رو نشون میدادن .هرچند پلاسما رنگ های واقعی تری داشت و رنگ مشکی رو بهتر نشون میداد اما وضوح و کیفیت تصویر کمتر بود.ضمنا f5000 بعد از دو مدل vizio سومین ال ای دی غیر سه بعدی برتر 40 اینچ از دید cnet هستش.

ممنون از نظرتون
امشب تصمیمات عوض شد قرار شد 40 اینچ ال ای دی سامسونگ بخرم، این مدلی که شما گفتی 46 هست ؟
بین این 40 اینچ ها تا همین 1900 1800 چی پیشنهاد میدید ؟

s12318
20-01-2014, 23:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]‎

mirinasiri
22-01-2014, 22:38
من که دو ساعت پیش پلاسما 4850 خریدم برای بابام 1530
به نظرم کیفیت تصویرش از 6350 بهتره البته با کانال های تلویزیون هر دو رو مقایسه کردم

piishii
23-01-2014, 01:05
منم بر خلاف پیش بینی همه و بودجه دیگه امروز ظهر 46 اینچ سری 5 ال ای دی سامسونگ خریدم
قیمت دیگه از این پایین تر نشد با کلی تخفیف و چونه زدن 2.480 برداشتم
این همه بحث کردیم روی پلاسما و... بودجه فلان از آخر این رو گرفتم
هنوز تا نصب بشه خیلی زمان میبره ولی خوب نباید بد باشه :)

s12318
23-01-2014, 18:18
مبارکه.کدوم مدل رو گرفتی ؟

aron110
24-01-2014, 00:11
منم بر خلاف پیش بینی همه و بودجه دیگه امروز ظهر 46 اینچ سری 5 ال ای دی سامسونگ خریدم
قیمت دیگه از این پایین تر نشد با کلی تخفیف و چونه زدن 2.480 برداشتم
این همه بحث کردیم روی پلاسما و... بودجه فلان از آخر این رو گرفتم
هنوز تا نصب بشه خیلی زمان میبره ولی خوب نباید بد باشه :)
مبارکه دوست عزیز
یه سوال : فاصله ات از تلوزیون چند متره و پذیراییتون کلا چند متریه؟
سایز مناسبو از کجا میتونم بفهمم؟؟؟

loveglance90
24-01-2014, 17:50
سلام دوستان بنده با بودجه ۱۸۰۰ میخام یه تی وی برای خونمون بگیرم.۳ی نمیخام و پلاسما هم نه.
مدلی که در نظر دارم LG 42Ln54200 هست.نظرتون چیه.؟فقط به ر سی ور قراره وصل بشه. تفاوت قیمت با گارانتی و بدون گارانتی چقدره؟اینقدر هست که آدم ریسک کنه یا خیر.ممنون از پاسختون

loveglance90
28-01-2014, 13:32
سلام دوستان بنده با بودجه ۱۸۰۰ میخام یه تی وی برای خونمون بگیرم.۳ی نمیخام و پلاسما هم نه.
مدلی که در نظر دارم LG 42Ln54200 هست.نظرتون چیه.؟فقط به ر سی ور قراره وصل بشه. تفاوت قیمت با گارانتی و بدون گارانتی چقدره؟اینقدر هست که آدم ریسک کنه یا خیر.ممنون از پاسختون
یه دونه ln5420 ۴۲ lgخریدم ۱۶۰۰ بدون گارانتی .از کیفیت تصویرش راضیم

13bedar13
28-01-2014, 14:47
hاز کجا 32 39 چندرسیور آیا؟فول اچ دیآرس پی ام شود تهرانم

JhCo
28-01-2014, 20:52

با سلام.کیفیت تصویرش تو تصاویر سریع چطوریه؟مثله فوتبال.خیلی بلوری نمی شه؟

loveglance90
30-01-2014, 22:49
با سلام.کیفیت تصویرش تو تصاویر سریع چطوریه؟مثله فوتبال.خیلی بلوری نمی شه؟
کیفیتش راضی کننده اس.من فقط از ----- استفاده میکنم و تو پخش کلیپ های فول اچ دی که به یو اس بی اش وصل کردم عالیه تصویر

hاز کجا 32 39 چندرسیور آیا؟فول اچ دیآرس پی ام شود تهرانم
برو امین حضور خیابان ایران پاساژ ایران دو طبقه زیر زمین سمت راست کنار پله آقای نوروزی ------ دار ۴۲ مدل ln540 هست که ۱۷۵۰ است.این مدلی که من گرفتم بدون رسیوره