مشاهده نسخه کامل
: خرید تی وی تا 5ملیون بین مدلهای سامسونگ و سونی
دوستان بین این دو مودل samsung f7770 و sony w804 کدوم مدولو پیشنهاد می کنین آیا امکاناتی که سامسونگ داره ارزش هزینه کردن داره؟ و از نظر کیفیت کدومشون بهتره؟
mosicr77
12-01-2014, 02:23
سلام
هر دو مدل کیفیت راضی کننده ای دارن
سونی 804 رنگ هارو زنده تر نشون میده ولی توی نمایش و عمق رنگ های مشکی عملکرد خوبی نداره(که متاسفانه ی امتیاز منفی بزرگه)
سامسونگ 7770 رنگارو با دفت بهتری نشون میده و طبیعی و از نظر امکانات جانبی بهتر عمل میکنه
در کل هر دو tv مد نظرتون توی رنج قیمتشون جز بهترین ها هستن
مرسی از پاسخت تو رنج قیمت f7770 گذینه بهتری هم هست؟
mosicr77
12-01-2014, 17:16
تو بازار عادی تو این رنج جز بهترین هاست
ولی شما میتنید با حدود 5 تومن از شهرهای مرزی مثله بانه سونی w904a رو 46 اینچش رو تهیه کنید که کیفیتش از f8880 هم بهتره
mosicr77
12-01-2014, 17:17
البته تو سیتی استار هم دیدم 5300 بود قیمت w904a سایز 46 اینچش
اینجا شمارشون هست خواستید تماس بگیرید قیمتشون رو بپرسید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس همون F7770 رو میخرم بدون سینمای خانگی قیمتش میشه 4500 ----- چی پشنهاد می کنی ----- خودم قدیمیه اگه اختلافی تو کیفیت داره تا 300تومن هم برای ----- می خوام هزینه کنم
سونی 804 رنگ هارو زنده تر نشون میده ولی توی نمایش و عمق رنگ های مشکی عملکرد خوبی نداره(که متاسفانه ی امتیاز منفی بزرگه)
سامسونگ 7770 رنگارو با دفت بهتری نشون میده و طبیعی و از نظر امکانات جانبی بهتر عمل میکنه
دوست عزیز
شما در متن بالا که گذاشتم اول میگی سونی رنگها رو زنده تر نشون میده بعد میگی سامسونگ رنگها رو با دقت بیشتری نشون میده
بالاخره به کدوم جمله شما دلخوش کنیم؟
شکی درش نیست که رنگها در سونی طبیعی تر هست
اینو زمانی متوجه میشید که از نزدیک هر دو مدل رو دیده باشید
mosicr77
15-01-2014, 10:43
دوست عزیز
شما در متن بالا که گذاشتم اول میگی سونی رنگها رو زنده تر نشون میده بعد میگی سامسونگ رنگها رو با دقت بیشتری نشون میده
بالاخره به کدوم جمله شما دلخوش کنیم؟
شکی درش نیست که رنگها در سونی طبیعی تر هست
اینو زمانی متوجه میشید که از نزدیک هر دو مدل رو دیده باشید
دقت رنگ و عمق رنگ مشکی و زنده تر نشون دادان رنگ ها به لطف موتورهای اختصاصی سونی با هم فرق داره داداش
armanaaa
15-01-2014, 14:09
دقت رنگ و عمق رنگ مشکی و زنده تر نشون دادان رنگ ها به لطف موتورهای اختصاصی سونی با هم فرق داره داداش
مثل اینکه یک گزینه داریم به نام Advance ... که رنگ مشکی رو تا حدی بهتر می کنه !؟ شما دیدی این گزینه رو !؟ واقعا تاثیر میذاره !؟
mosicr77
15-01-2014, 21:15
نه من ندیدم متاسفانه من تو حالت اصلیش دیدم که 100 البته کیفیتش خوبه ها
دوستان من در آخر مدل f8800 تهیه کردم ولی در نشون دادن زیرنویس فیلمها مشکل داره باش چنتا فیلم تست کردم نتیجه اینجوری بوده سریال بریکینگ بد که پسوند زیرنویسش sub و idx هست اصلا نشون نمیده دوتا فیلمم تست کردم با پسوند srt یکیشو ناخوانا نشون می ده و یکیشو درست راهی هست که بشه این مشکلاتو حل کرد؟
mosicr77
29-01-2014, 13:59
دوستان من در آخر مدل f8800 تهیه کردم ولی در نشون دادن زیرنویس فیلمها مشکل داره باش چنتا فیلم تست کردم نتیجه اینجوری بوده سریال بریکینگ بد که پسوند زیرنویسش sub و idx هست اصلا نشون نمیده دوتا فیلمم تست کردم با پسوند srt یکیشو ناخوانا نشون می ده و یکیشو درست راهی هست که بشه این مشکلاتو حل کرد؟
مبارک باشه دوست عزیز
اول برید توی تنظیمات تلویزیون و برید تویه قسمت زیرنویس ببینید زبانش فارسی هست یانه اگه بود که فارسیش کنید و اگه زبان فارسی نداشت این کار رو انجام بدید
نرم افزاره shPersianSubtitleFixer رو دانلود کنید(تویه گوگل سرچ کن دانلود نرم افزار shPersianSubtitleFixer)
بعد از دانلود نرم افزار رو اجرا کنید و وقتی که اجرا کردید یه پنجره باز میشه(محیط نرم افزار رو میگم به شکل ی مستطیله) و بعد زیرنویس مورد نظرتن رو بکشید تویه محیط نرم افزار و وقتی این کار رو انجام دادید ی زیرنویس جدید ساخته میشه.حالا اسم این زیرنویس جدید رو با اسم فیلمت یکی کن و کپی کن تو فلش و بزن به TV و حالشو ببر:n02:
mosicr77
29-01-2014, 14:16
از اینج دانلود کن
sub.subtitlepedia.com/download/finish/75/3355
مرسی عزیز کارت درسته زیرنویس srt درست شد با برنامه ای که دادی ولی هنوزم تیوی زیرنویسای sub و idx رو نمی خونه
mosicr77
29-01-2014, 18:07
مرسی عزیز کارت درسته زیرنویس srt درست شد با برنامه ای که دادی ولی هنوزم تیوی زیرنویسای sub و idx رو نمی خونه
خواهش میکنم داداش
متاسفانه فقط srt رو ساپورت میکنن tv ها
ولی این تاپیک رو بخون
ولی نمیدونم شدنی یا نه چون خودم انجام ندادم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
virgin_spring
11-02-2015, 23:01
سلام
من یه ال ای دی 55 یا 60 اینچ می خوام، 3D و 4K برام اصلا کاربردی نداره و مهم نیست، بین 2 تا مدل موندم ، خواهشا راهنماییم کنین ، از بین اینا کدوم؟
PHILIPS FULL HD SMART LED TV 55PFT6609
SONY LED FULL HD SMART TV KDL-60W600
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.