مشاهده نسخه کامل
: مشکل بایوس لپ تاپ Acer 5738G
سلام
لپ تاپ ایسر 5738 باز کردم و خمیر سیلیکون را عوض کردم و خاکهای هیت سینگ را گرفتم ، خواستم مادربورد راشستشو بدم ، باتری مادربورد را برداشتم - به هر حال کار تموم شد و حالا یه مشکل دارم اینه که لپ تاپ خود به خود روشن میشه و برخی از تنظیمات بایوس هم نمیاد ، فکر می کنم به خاطر اینکه یه مدتی باتری مادربورد را برداشتم تنظیمات بایوسم پریده
دوستان اگه نظری دارن ممنون میشوم راهنمایی کنند
باتشکر
سلام
لپ تاپ ایسر 5738 باز کردم و خمیر سیلیکون را عوض کردم و خاکهای هیت سینگ را گرفتم ، خواستم مادربورد راشستشو بدم ، باتری مادربورد را برداشتم - به هر حال کار تموم شد و حالا یه مشکل دارم اینه که لپ تاپ خود به خود روشن میشه و برخی از تنظیمات بایوس هم نمیاد ، فکر می کنم به خاطر اینکه یه مدتی باتری مادربورد را برداشتم تنظیمات بایوسم پریده
دوستان اگه نظری دارن ممنون میشوم راهنمایی کنند
باتشکر
یکی از علت های خود به خود روشن شدن خالی شدن بایوس است ممکنه باتری ایراد داشته باشه با یک باتری دیگه تست کنید علت بعدی میتونه از برد تغذیه و برد اصلی باشه
شما بدون باتری لپ تاب با برق شهر هم تست کنید و نتیجرو بگید
یکی از علت های خود به خود روشن شدن خالی شدن بایوس است ممکنه باتری ایراد داشته باشه با یک باتری دیگه تست کنید علت بعدی میتونه از برد تغذیه و برد اصلی باشه
شما بدون باتری لپ تاب با برق شهر هم تست کنید و نتیجرو بگید
سلام
با تشکر از پاسخگویی تون و راهنمایی که کردین
اصلا باتری لپ تاپ ندارم و با آداپتور لپ تاپ کار می کنم
در مورد باتری مادربورد هم درست حدس زدید توی چند لحظه ای که من اون را برداشتم احتمالا بایوس مشکل پیدا کرده و احتمالا باید بایوس یک بار دیگر پروگرم بشه تا درست بشه و شاید هم یه راه حل دیگه ای هم باشه
حتی در مورد بایوس سیستم این رو میتونم بگم که الآن برخی از تنظیمات در بایوس نیست و تنظیمات تغییر ساعت و تاریخ و پسورد و ... قابل دسترسی است و بعضی از قسمتهای تنظیم بایوس اصلا نمیاد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.