مشاهده نسخه کامل
: خوردن قرص کلونازپام و بیخوابی شدید
behnambb
26-12-2013, 22:08
با سلام خدمت دوستان گلم
من هفته یا دو هفته ای یک شب فقط قرص کلونازپام دو میل میخورم و واقعا راحت خوابم میبره و چون عوارض داره اصلا زیاد نمیخورم ولی هفته یا دو هفته ای که میخورم صبح زود بیدارم و من مشکل بیخوابی دارم در شب و نمیدونم دقیقا چکار کنم و قبلا دکتر رفتم و گفتن افسردگی خفیف داری و قرص بهم داد و همش خواب اور بود و مادرم نذاشت بخورم چون سرکار میرم و همش با عموم سرکار دارم و تو محیط کارم همش خواب الو هستم و حوصله اصلا اصلا ندارم توضیح بدم در مورد گوشیها چون کارم فروشندگی گوشی هست و خیلی بی رغبت جواب میدم و بغضی مواقع میخوام سر مشتری را از تنش جدا کنم و واقعا خیلی ازار دارم میبینم و نمیدونم واقعا چکار کنم و دکترا هم فقط قرص میدن و اصلا بحرفت گوش نمیدن و من شبها تا چهار و پنج بیدارم و صبح هشت باید برم و ده ساعت کار میکنم و خوابمم به این صورته که یک ساعت میخوابم و بیدار میشم و همینطور تا صبح بیدار بشم واقعا تو کف یک خواب عالی که هشت ساعت باشه موندم و همیشه هم مضطرب و پریشون و نگران و دلشوره مخصوصا دارم و بدنم هیچوقت چه تو نشستن چه خوابیدن سست و ریلکس نیست و همیشه فشار روم هست و خلاصه یکی بگه واقعا چرا اینجوریم حدود چهار و پنج ساله اینجورم و هیچکس درکم نمیکنه و میگن فقط تلقین نکن فقط همینو بلد شدن
روانپریش
26-12-2013, 23:50
با سلام خدمت دوستان گلم
من هفته یا دو هفته ای یک شب فقط قرص کلونازپام دو میل میخورم و واقعا راحت خوابم میبره و چون عوارض داره اصلا زیاد نمیخورم ولی هفته یا دو هفته ای که میخورم صبح زود بیدارم و من مشکل بیخوابی دارم در شب و نمیدونم دقیقا چکار کنم و قبلا دکتر رفتم و گفتن افسردگی خفیف داری و قرص بهم داد و همش خواب اور بود و مادرم نذاشت بخورم چون سرکار میرم و همش با عموم سرکار دارم و تو محیط کارم همش خواب الو هستم و حوصله اصلا اصلا ندارم توضیح بدم در مورد گوشیها چون کارم فروشندگی گوشی هست و خیلی بی رغبت جواب میدم و بغضی مواقع میخوام سر مشتری را از تنش جدا کنم و واقعا خیلی ازار دارم میبینم و نمیدونم واقعا چکار کنم و دکترا هم فقط قرص میدن و اصلا بحرفت گوش نمیدن و من شبها تا چهار و پنج بیدارم و صبح هشت باید برم و ده ساعت کار میکنم و خوابمم به این صورته که یک ساعت میخوابم و بیدار میشم و همینطور تا صبح بیدار بشم واقعا تو کف یک خواب عالی که هشت ساعت باشه موندم و همیشه هم مضطرب و پریشون و نگران و دلشوره مخصوصا دارم و بدنم هیچوقت چه تو نشستن چه خوابیدن سست و ریلکس نیست و همیشه فشار روم هست و خلاصه یکی بگه واقعا چرا اینجوریم حدود چهار و پنج ساله اینجورم و هیچکس درکم نمیکنه و میگن فقط تلقین نکن فقط همینو بلد شدن
دوست عزیز به دکتر خودتون اعتماد کنین و درمان رو زیر نظر ایشون ادامه بدین
کلونازپام هم سرخود نخورین چون قرص خواب نیست و عوارض زیادی مث اعتیاد و وابستگی و افسردگی میاره
angel7animation
27-12-2013, 09:03
سلام
امیدوارم اینا بهت کمک کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
:n01::n01::n01:
behnambb
01-01-2014, 00:10
دوستان کسی هست یک جایی یا لینکیاز عوارض کلونازپام را برام قرار بده
V E S T A
01-01-2014, 00:16
دوستان کسی هست یک جایی یا لینکیاز عوارض کلونازپام را برام قرار بده
تو گوگل عوارض رو سرچ کنید لینک های زیادی توضیحات رو دادن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
angel7animation
01-01-2014, 06:22
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%85-CLONAZEPAM/
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%85
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%85.html[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n01::n02::n04::n05::n12::n28::n30:
موفق باشی
DrH.motasami
13-04-2014, 23:11
پدید تحمل یا tolerance مصرف بیش از 4 هفته منع داره.سایر داروهای بیخوابی و ریشه یابی رو در نظر بگیرید.
behnambb
01-06-2014, 13:15
وای من دیوونه شدم بخدا از بی خوابی طی روزا همش گیجم و یا شناسنامم گم میکنم یا عابر بانکام از بس گیجم و بخاطر بی خوابی هست و اینکه شبها اصلا راحت نمیخوابم و میگفتن گوشیت را خاموش کن و اصلا نمیشه و اینقدر فکر دارم که نمیتونم و یک شب هم گوشیم خاموش کردم به گفته دوستان و خانوادم که گفتن همش بخاطر موبایل هست دیدم نه بازم خوابم نمیبره خلاصه اصلا حوصله ندارم و نمیتونم هم جایی درست کار کنم و طی روز بی حوصله و خمیازه میکشم و بخدا دوستام شک کردن بهم و میگن نکنه معتادی و قبلا هم رفتم زیر نظر پزشک و گفت افسردگی خفیف داری و قرص واسم تجویز کردن و خانوادم نذاشتن بخورم چون همش خواب اور بود و میگفت بخوری همش خوابی و به کارات نمیتونی برسی و تو رو خدا بهم کمک کنید خیلی دارم تلف میشم و حدود 5 ساله اینجوریم و ظهر اصلا هم نمیخوابم و شبها هم ساعت 5 یا 6 میخوابم تا 8 صبح
وای من دیوونه شدم بخدا از بی خوابی طی روزا همش گیجم و یا شناسنامم گم میکنم یا عابر بانکام از بس گیجم و بخاطر بی خوابی هست و اینکه شبها اصلا راحت نمیخوابم و میگفتن گوشیت را خاموش کن و اصلا نمیشه و اینقدر فکر دارم که نمیتونم و یک شب هم گوشیم خاموش کردم به گفته دوستان و خانوادم که گفتن همش بخاطر موبایل هست دیدم نه بازم خوابم نمیبره خلاصه اصلا حوصله ندارم و نمیتونم هم جایی درست کار کنم و طی روز بی حوصله و خمیازه میکشم و بخدا دوستام شک کردن بهم و میگن نکنه معتادی و قبلا هم رفتم زیر نظر پزشک و گفت افسردگی خفیف داری و قرص واسم تجویز کردن و خانوادم نذاشتن بخورم چون همش خواب اور بود و میگفت بخوری همش خوابی و به کارات نمیتونی برسی و تو رو خدا بهم کمک کنید خیلی دارم تلف میشم و حدود 5 ساله اینجوریم و ظهر اصلا هم نمیخوابم و شبها هم ساعت 5 یا 6 میخوابم تا 8 صبح
وقتی به حرف خانوادت میکنی همین میشه دیگه..دکتر بهتر بیماریت رو میشناسه یا خانوادت؟
اصلا پدرت متخصص داخلی و مادرت دکترای دندانپزشکی...الان یه روانپزشک متخصص اعصاب و روان بهتر میفهمه مشکلت رو یا خانوادتون..جسارت نباشه داداش...قصد بی احترامی ندارم..پدر مادرت جای پدر ماد رمن..
ولی به حرفشون نکن برو دکتر هم اون کلونازپامتو ترکت میده با جایگزین کردن هم خوابت تنظیم میشه فقط عجله نکن که سریع حل بشه ..حداقل 3 ماه زمان برای تغییر رویه مغزت زمان لازمه...
یه روزی به جایی میرسی اینقدر خوابت میزون میشه و ریلکس میشی د رطول روز که همه این چیزها یادت میره ببین من کی گفتم فقط اگر بری روانپزشک ..
behnambb
06-06-2014, 21:14
با تشکر فراوان ..دوستان کسی مثل من نبوده که ببینم چکار کرده خوب و راحت میخوابه ..لطفا همه راهنماییم کنند ممنون میشم
با تشکر فراوان ..دوستان کسی مثل من نبوده که ببینم چکار کرده خوب و راحت میخوابه ..لطفا همه راهنماییم کنند ممنون میشم
شما لازمه آزمایش خون برای بررسی کم خونی و آزمایشات تیرویید برای رد کم کاری تیرویید رو انجام بدین
behnambb
07-06-2014, 23:58
همه این ازمایشات رو انجام دادم و هیچیم نبوده فقط کم حوصله و بی حوصله و عجولم نمیدونم خبرم چه مرگمه همیشه عجله دارم اروم و قرار ندارم و خودم وقتی نشستم تو ماشین نمیتونم خودمو شل بگیرم محکم میگیرم که عرقم میزنه و همیشه عجله عجله تو همه چیز و شبا هم همیجورم
میشه بگید دقیقا دکترتون چه دارو هایی براتون تجویز کرده که شما رو دچار مشکل کرده؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.