PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای حفظ ارزش اقتصادی 80 میلیون تومان پول چه کار می‌شود کرد؟

safagostar
24-12-2013, 23:44
سلام شخصی 80 تومان پول دارد و میخواهد در جای مطمئن سرمایه گذاری کند تا اگر سود ندهد لااقل ارزش اقتصادی آن حفظ شود. پیشنهاد شما چیست؟

ملا نصرالدین
25-12-2013, 13:07
راه های زیادی هست
اگر میخواهید توی بلند مدت کاری بهش نداشته باشید و به سودتون هم نیازی ندارید سکه بخرید-بلند مدت منظورم بیش از 4 سال هست

اگر میخواهید توی بلند مدت کاری بهش نداشته باشید ولی به سودش نیاز دارید توی یه جای دور افتاده تهران یک خانه بخرید بدید اجاره

safagostar
25-12-2013, 16:27
سلام اینا چطوره : بورس ؟کسی باش کار کنه ؟مغازه ؟شراکت چجوریه؟

ملا نصرالدین
25-12-2013, 21:19
ببینید من اگر جای شما بودم خانه میخریدم میدادم اجاره.توی شهرستان و تهران هم فرقی نداره.4 سال پیش که من ازدواج کردم همسرم 20 تومان داشت.اون موقع هم با20 تومان نمیشد داخل شهر تهران خانه خرید.ولی بیرون از شهر میشد
الان همش ما داریم حسرت میخوریم که چرا اون موقع که همسرم مچرد بود این پول رو الکی گذاشت بانک.چون با این تورم الان پول حداقل 3 یا 4 برابر شده بود.حالا اجاره خانه ای که میگرفت به کنار

در مورد بورس باید اطلاعات داشته باشید.تجربه کسب کنید بعد وارد بورس بشوید.تاپیک بورس رو هم اینجا میتونید ببینید دوستان راهنماییتون میکنند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر بخواهید بدید پولتون رو کسی باهاش کار کنه باید ضمانت معتبر ازش بگیرید.الان توی این وضعیت هم ضمانت یعنی سند.یعنی در مقابل پولی که بهش میدید یه سند به نامتون بزنه که اگر خواست سر شما رو کلاه بذاره شما بتونید پولتون رو زنده کنید
چک و سفته هم به درد نمیخوره

مغازه هم برای اینکه یه شغلی داشته باشید و روزیتون رو دربیارید خوبه
ولی اگر میخواهید ازطریق مغازه پولتون چند برابر بشه به خیلی چیزها باید فکر کنید.اولا اصلا استعداد مغازه داری رو دارید؟چند ساعت در روز میتونید پای مغازه باشید؟چه جنسی میخواهید بریزید؟از کجا اجناس رو تهیه کنید؟جای مغازه کجا باشه؟به چه جواز هایی نیاز دارید؟و...

شراکت منظورتون چیه؟

BEHZAD2007
25-12-2013, 22:12
سلام به نظرم تو بورس سرمايه گذاري کن با ديد بلند مدت غبشهر بخر چند وقت دگه 300 تومن تقسيم سود داره شرايط عالي هم داره سهم قوي هست موفق باشي

Shadow-Man
25-12-2013, 22:30
به نظر من هر شهری که هستی خونه بخر.
چون چیزیه که هر مردی تو زندگی باید بخره. امروز نه... ده سال دیگه.
با این تفاوت که ده سال دیگه با این پول ( با فرض تورم صفر) نمی تونی خونه بخری

روانپریش
25-12-2013, 22:30
خرید ملک توصیه میشه هم اجارش میدین هم هر سال ارزشش زیاد میشه

MOHAMMAD_ASEMOONI
26-12-2013, 04:30
سلام
ستونِ فقراتِ مادیاتِ زندگی , مسکن هست .
یه آپارتمانِ خوبِ سند دار که ضد زلزله هم ساخته شده باشه حتی اگر متراژش هم کم باشه بخرین .
مِلک رو دزد نمیبره , سالی حداقل 20 تا 25 درصد ارزش افزوده داره یعنی به قیمتش اضافه میشه ,
میتونین اجاره اش بدین یا رهن کامل و مبلغ رهن رو بذارید بانک سودش رو بگیرید که از مشکل تاخیر در پرداخت اجاره هم راحت بشین .
بعضیها هم ماهیانه اجاره میدند به توریستها اگر در جای مناسبی باشه .
اگر هم درآمدِ دیگه ای دارین زمین بخرین بسازینش بعدش یا میفروشینش کلی نفع داره یا باز میدینش رهن یا رهن و اجاره .
پول رهن رو میشه باهاش وانت بار بخرین بدین یه آدم امامنتدار روش کار کنه .
خلاصه اول مِلک ( آپارتمان , مغازه , زمین )
بعدش طلا ( پس انداز برای آینده بی دور )

بورس رو اگه تجربه ندارین خطرناکه چون معاملاتِ صوری که کار دُم کلفتها هست تا حالا دهها میلیارد تومن به بی تجربه ها ضرر زده و جیبهاشون رو خالی کردند .
اگر هم درآمدی ندارید مغازه بخرین و یه کاری رو شروع کنین مثل سوپر مارکت که آسونه و با یه تلفن اجناس رو براتون میارند یا ساندویچی یا تعمیر لوازم خانگی اگه اطلاعات اولیه دارین
یا اگر تو خونه کسی خیاطی بلده خودتون لباس تولید کنین و بفروشین خصوصاً لباس زنانه با نقشهایی که تو بازار پیدا نمیشه یعنی خیاطتون یک مبتکر باشه .
تو چهل پنجاه سال اخیر هر کسی پول تو بانک خوابونده ضرر کرده و ارزش پولش حفظ نشده .

Sepehr SS
26-12-2013, 10:59
الان تو این شهرک های خارج از تهران مثل پرند و هشتگرد، کدومشون بهتره آدم بخره برای سرمایه گذاری؟ کدومشون جای رشد بهتری داره؟

safagostar
27-12-2013, 07:15
سلام
ستونِ فقراتِ مادیاتِ زندگی , مسکن هست .
یه آپارتمانِ خوبِ سند دار که ضد زلزله هم ساخته شده باشه حتی اگر متراژش هم کم باشه بخرین .
مِلک رو دزد نمیبره , سالی حداقل 20 تا 25 درصد ارزش افزوده داره یعنی به قیمتش اضافه میشه ,
میتونین اجاره اش بدین یا رهن کامل و مبلغ رهن رو بذارید بانک سودش رو بگیرید که از مشکل تاخیر در پرداخت اجاره هم راحت بشین .
بعضیها هم ماهیانه اجاره میدند به توریستها اگر در جای مناسبی باشه .
اگر هم درآمدِ دیگه ای دارین زمین بخرین بسازینش بعدش یا میفروشینش کلی نفع داره یا باز میدینش رهن یا رهن و اجاره .
پول رهن رو میشه باهاش وانت بار بخرین بدین یه آدم امامنتدار روش کار کنه .
خلاصه اول مِلک ( آپارتمان , مغازه , زمین )
بعدش طلا ( پس انداز برای آینده بی دور )

بورس رو اگه تجربه ندارین خطرناکه چون معاملاتِ صوری که کار دُم کلفتها هست تا حالا دهها میلیارد تومن به بی تجربه ها ضرر زده و جیبهاشون رو خالی کردند .
اگر هم درآمدی ندارید مغازه بخرین و یه کاری رو شروع کنین مثل سوپر مارکت که آسونه و با یه تلفن اجناس رو براتون میارند یا ساندویچی یا تعمیر لوازم خانگی اگه اطلاعات اولیه دارین
یا اگر تو خونه کسی خیاطی بلده خودتون لباس تولید کنین و بفروشین خصوصاً لباس زنانه با نقشهایی که تو بازار پیدا نمیشه یعنی خیاطتون یک مبتکر باشه .
تو چهل پنجاه سال اخیر هر کسی پول تو بانک خوابونده ضرر کرده و ارزش پولش حفظ نشده .

اگه یه محصولی تولید کردم یا حتی از جایی آوردم برای فروش چطوری بازاریابیش کنم؟

روانپریش
27-12-2013, 13:08
سوپر مارکتی یا امثالهم هم مثل شغل دیگه نظام صنفی میگه باید دو سال سابقه کار جایی داشته باشی و هزار تا شرایط دیگه تا پروانه کسب بدمت ؟

واقعا همچین قانونی هست؟:n04:دو سال سابقه کار برای زدن سوپرمارکت:n04:

safagostar
27-12-2013, 23:57
شاید برای بعضی مشاغل باشه

safagostar
28-12-2013, 00:00
سرمایه گزاری تو پدیده شاندیز چطوریه ؟

iman_s
28-12-2013, 00:41
تو یک تاپیک دیگه هم گفتم.فعلن که بازارهای دلار و طلا که در ایران رقیب بورس هستن از سکه افتادن بورس سود خوبی میده.شما که وارد نیستی از یک سبدگردان کمک بگیر
با کد بورسی و سرمایه شما خرید و فروش میکنه و سوذ حاصله رو بسته به قرارداد تقسیم میکنید.خوبی این کار امنیت سرمایه و شفافیتش هست.حتی سبدگردان شما نمیتونه یک ریال از پول شما رو برای خودش برداره.
از صندوقهای سرمایه گذاری هم بیشتر سود نصیبت میشه :n05:

MOHAMMAD_ASEMOONI
28-12-2013, 22:30
سلام
شکی نیست که تصمیم گیرنده ی نهائی خود شما هستین . حرفِ ما فقط پیشنهاد و برای اطلاع رسانی هست .
حرکت برکت میاره اگر حساب شده باشه .
بنده در تاپیک دیگه ای نوشتم که یک نفر با یک وانت بار پنج شش میلیونی , هر ماه 5 میلیون درآمد داره . روزی هشت تا ده ساعت هم کار میکنه .
توی یه تاپیکِ دیگه نوشتم که یک کفاش کنار پیاده رو دیدم که ما شاء الله جلو چشم خودم 40 هزار تومن کاسبی کرد در مدت 20 دقیقه . سرمایه کارش هم 500 هزار تومن بیشتر نیست .
پیک موتوری دیدم که با موتور 500 تومنی ماهی 3 میلیون درآمد داره .

کسی رو میشناسم که سه سال پیش 50 میلیون سهام خوارزمی خرید و گذاشت کنار , الان سهامش 130 میلیون می ارزه .
کسی رو دیدم که یک زمین 55 متری رو پائین شهر خرید و دو طبقه تک خوابه با پارکینگ ساخت و الان پولش سه برابر شده و اگر تو بانک گذاشته بود فقط 70% سود گیرش میومد .
هرگز هم ندیدم کسی طلا بخره برای سرمایه گذاری دراز مدت و پشیمان بشه .
کسانی هم بودند و هستند که تمام هدف و تلاششون افزایش درآمد و یا حداقل , حفظ کردنِ ارزش داراییشون بود اما همه چیزشون رو از دست دادند و ورشکست شدند چون همه چیز این دنیا تحت اختیار و کنترلِ ما ( بشر ) نیست .
حالا شما هم باید ببینید آیا قصد سرمایه گذاری بلند مدت با برداشت سود در آینده ی دور دارید یا قصد برداشت سود در چند ماه آینده .
آیا به درآمدِ این پول نیازمندین یا نه ؟
آیا میخواین خودتون پول رو به کار و تجارت بندازین یا دیگری براتون این کار رو انجام بده ؟
و کلی آیای دیگه .
بعدش تصمیم بگیرین و توکل کنین به صاحب و مالکِ اصلی پول و دست به کار بشین و ببینین اون فاکتورهائی که هیچ بنی بشری قدرت دخالت در اونها رو نداره , آیا با شما راه میاد و به هدفتون میرسین یا سد راهِ شما میشه ؟
براتون آرزوی برکت و موفقیت دارم .