مشاهده نسخه کامل
: جمع کردن سیستم تا سقف ۵میلیون
roze.narengy
24-12-2013, 20:36
سلام به همه دوستان
قصد جمع کردن یه سیستم خوب تا ۵میلیونو دارم.مورد استفاده هم بیشتر فیلم ۳دی هست اما خب باهاش بشه گیم هم زد بدم نمیاد
سیستمی که بهم پیشنهاد شده اینه
Cpu: intel core i7 4820
motherboard: asus p9x79
graphic: asus gtx 760 2gb ddr5
Ram: 8g geil 2400
hard disk: intel 520 ssd120 gb
power 750w gold gl
case: cooler master hafx
fan cpu cooler master x6
اینو ۴۷۵۰۰۰۰ تومن قیمت دادن
اساتید یه بررسی کنید اینا خوبه؟ اگه با این بودجه مورد بهتری میشه جمع کرد راهنمایی کنید ممنون میشم
Hessam 2
24-12-2013, 20:38
سلام - در کل سیستم خوبیه. بد نیست.
اما چرا رم و هارد به شما پیشنهاد ندادن؟!! اونی که نوشتید، اس اس دی هست! نه هارد!
منظورتون از فیلم 3D چی هست؟! کارتون رندرینگه؟
بیش از 5 میلیون براتون مقدور نیست؟
roze.narengy
24-12-2013, 20:53
اما چرا رم و هارد به شما پیشنهاد ندادن؟!! اونی که نوشتید، اس اس دی هست! نه هارد!
حسام جان مرسی از نظرت رم رو تو پست اول اضافه کردم نمیدونم درست نوشتم یا نه بد خط نوشته برام،من تو اطاقم ویدئو پروژکشن دارم شبا باهاش فیلم میبینم رو سقف اطاقم و یه تلوزیون 3d ک میخوام تز کارت گرافیک هم خروجی بگیرم با hdmi و روی تلوزیون هم فیلمای blue ray ببینم
کمی اطلاعاتم ناقصه شما و دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم
SSD که بهتر از هارد هست مشکل چیه ؟
Hessam 2
24-12-2013, 20:58
مشکلی نیست جناب سایبر. اما اس اس دی به تنهایی که نمیشه! یک هارد هم باید کنارش باشه.
بنده با اس اس دی مخالفتی ندارم. اتفاقاً وجودش، ضروری هست!
من، این سیستم رو بهتون توصیه و پیشنهاد می کنم آقای استارتر:
ضمناً کار شما رندرینگ نیست! بنابراین لزومی به خرید سوکت 2011 نخواهید داشت!
چیزی که در این سیستم حائز اهمیت هست، سیستم صوتی مادربرد و خروجی تصویر کارت گرافیک هست که اهمیتشون نسبت به سایر قطعات بیشتره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
roze.narengy
24-12-2013, 21:20
فرق این مدل از گیگابایت با اون مدلی که من انتخاب کردم چیه؟
سعی نمیکنم انتخاب رو به عقب داشته باشم پس اگه ۴۸۲۰ بهتره همونو برمیدارم.هارد هم ۳ ترابایت دارم پس هارد هم لازم ندارم بلو ری درایور هم دارم پس اونم نیاز ندارم
قیمت این قطعات رو تک تک میشه مشخص کنید؟
Hessam 2
24-12-2013, 21:27
فرق این مدل از گیگابایت با اون مدلی که من انتخاب کردم چیه؟
سعی نمیکنم انتخاب رو به عقب داشته باشم پس اگه ۴۸۲۰ بهتره همونو برمیدارم.هارد هم ۳ ترابایت دارم پس هارد هم لازم ندارم بلو ری درایور هم دارم پس اونم نیاز ندارم
قیمت این قطعات رو تک تک میشه مشخص کنید؟
مدل گیگابایتی که نوشتم خیلی بهتر، جدید تر با امکانات بیشتر و پیشرفته تر و همچنین آینده دار تر هست! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از ویژگی های مهم مادربرد که باید در نظر بگیرید برای کار فیلم، کارت صدا و خروجی تصویرش هست:
این مادربرد به تمامی توضیحات زیر مجهز هست!
آمپلی فایر هدفون (هدفون پانل جلویی)
این مادربرد، مجهز به یک تقویت کننده پیشرفته هدفون می باشند که قابلیت اعمال 600 اهم بار را دارند. به این ترتیب گیمرها در هنگام استفاده از هدفون های پیشرفته می توانند صدایی رسا و قدرتمند، با کمترین میزان تداخلات صوتی را در اختیار داشته باشند. مادربرد های سری 8 گیگابایت با بهره مندی از پهنای باند وسیع، نویز کم، سرعت بالا در تغییرات خروجی ولتاژ (Slew Rate) و تغییرات نادرست کمتر در تبدیل امواج صوتی (Low Distortion)، ایده آل ترین گزینه برای کاربری های صوتی پیشرفته و دوستداران بازی های رایانه ای هستند.
پشتیبانی از تصاویر 4K Ultra HD
کیفیت تصویر 4K جدیدترین فن آوری ارائه تصاویر با وضوح بسیار بالا می باشد که قابلیت پخش تصاویری با 4000 پیکسل در محور افقی را دارد، بیش از چهار برابر پیکسل های حالت HD استاندارد. مادربردهای سری 8 گیگابایت ارائه دهنده پشتیبانی ذاتی از تصاویر 4K به واسطه پردازنده گرافیکی مجتمع Intel HD Graphics از طریق درگاه HDMI می باشند.
HDMI - رابط محتوای چند رسانه ای نسل جدید
HDMI (High Definition Multimedia Interface) درگاهی است که امکان انتقال اطلاعات تصویری بیش از 5 گیگابیت در ثانیه را همراه با صدای با کیفیت بسیار بالا تنها از طریق یک کابل فراهم میکند. با وجود این درگاه امکان بازگشایی کردن و انتقال داده های صوتی با کیفیت بالا و تصاویر دیجیتالی با کیفیت Full HD به صورت غیر فشرده در روی یک کابل فراهم شده است بدون آن که کیفیت صدا و تصویر بر اثر تبدیل دیجیتال به آنالوگ کاهش پیدا کند. به علاوه اینکه HDMI با HDCP (محافظ محتوای دیجیتال در پهنای باند بالا) سازگار است. همچنین قادر به پخش Blu-ray/HD DVD و دیگر محتواهای رسانه ای محافظت شده ی تصویری می باشد.
پشتیبانی از DVI
DVI (Digital Visual Interface یا رابط بصری دیجیتالی) یک رابط ویدیویی استاندارد است که برای انتقال داده های ویدیویی دیجیتالی غیرفشرده استفاده می شود و کیفیت بصری دستگاه های نمایشی دیجیتالی را به حداکثر می رساند. دستگاه هایی مانند نمایشگرهای LCD، پروژکتورهای دیجیتالی و ... به علاوه رابط DVI با HDCP (محافظ محتوای دیجیتال در پهنای باند بالا) هم سازگار است.
پشتیبانی از Display Port
این مادربرد مجهز به جدیدترین نسل رابط های تصویری یعنی Display Port هستند. این رابط ارائه دهنده 10.8 گیگابیت در ثانیه پهنای باند به وسیله یک کابل استاندارد است. این رابط ارائه دهنده میلیارها رنگ، بالاترین سرعت نرخ بازیابی اطلاعات و بیشترین عمق رنگ در تصاویر است.
همچنین کارت گرافیک نوشته شده هم بسیار بهتر و خنک تر از مدل ایسوس هست!
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیر. هرگز اون قطعات با برداشت شما سنخیتی نداره. نسل به روز کمپانی اینتل هستن هر دوشون.
ضمناً این به این معنا نیست که 4820 بهتره! برای شما اتفاقاً 4770 بهتره! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ضمناً کار شما رو یک کور آی 5 هم راه می اندازه و حالا صرف آینده نگر بودن، برای شما 4770 پیشنهاد دادم.
هارد و بلوری رایتر حذف شد.
قیمت ها رو از خود فروشنده بگیرید. چون جا با جا فرق داره. قیمت های سراسر ایران کاملاً متفاوته! قطعاً قیمت های بنده با سایر فروشنده ها هم بدون شک متفاوته. بنابراین بهتره از جایی که قراره بخرید، قیمت بگیرید.
فعلاً قیمت کل رو مد نظر داشته باشید.
قیمت تک رو فقط پیغام خصوصی می کنم اگر خواستین. اما پیشنهاد می کنم از خود فروشنده ی مد نظرتون بگیرید.
Ali*Reza
24-12-2013, 22:27
به نظر من هم با توجه به کاربرد و بودجتون ، انتخاب از سوکت 1150 منطقى تر هست.
اگر کاربرد اصليتون گيم هست بهتره بيشتر تمرکزتون رو روى گرافيک بزارين.
همونطور که دوستمون هم گفتن پردازنده Core i5 مثل 4670 هم براى شما کفايت ميکنه.
roze.narengy
24-12-2013, 22:48
این تفاوت سوکت ها در چیه که میفرمایید منطقی تره؟
برام هزینه مهم نیست ک بگم فلان مدل هم کارمو راه میندازه اگه از بابت هزینه میفرمایید.دوست دارم یک بار خرج کنم چندین سال راحت ازش استفاده کنم.واسه گیم هم ps4 دارم زیاد رو کامپیوتر فشاری نیست برای بازی کردن اما خب طراحی ۳ بعدی سازه اکثر مواقع انجام میدم و شاید در آینده کارهای دیگه هم خواستم انجام بدم،اگر گرافیکش هم کمه میتونم تو فکر ۲ تا گرافیک باشم یا یه گرافیک قویتر تهیه کنم اگه صلاح میدونید
نهایتا بودجه رو تا ۷ تومن هم میتونم ارتقاع بدم اما اگه امکانش هست با جزئیات دقیقتری راهنمایی بفرمایید،حتی review یا هر لینک غیر ایرانی اما مفید هم داشتید بذارید میخونم.
سپاس
Hessam 2
24-12-2013, 22:54
این تفاوت سوکت ها در چیه که میفرمایید منطقی تره؟
برام هزینه مهم نیست ک بگم فلان مدل هم کارمو راه میندازه اگه از بابت هزینه میفرمایید.دوست دارم یک بار خرج کنم چندین سال راحت ازش استفاده کنم.واسه گیم هم ps4 دارم زیاد رو کامپیوتر فشاری نیست برای بازی کردن اما خب طراحی ۳ بعدی سازه اکثر مواقع انجام میدم و شاید در آینده کارهای دیگه هم خواستم انجام بدم،اگر گرافیکش هم کمه میتونم تو فکر ۲ تا گرافیک باشم یا یه گرافیک قویتر تهیه کنم اگه صلاح میدونید
نهایتا بودجه رو تا ۷ تومن هم میتونم ارتقاع بدم اما اگه امکانش هست با جزئیات دقیقتری راهنمایی بفرمایید،حتی review یا هر لینک غیر ایرانی اما مفید هم داشتید بذارید میخونم.
سپاس
واقعاً بیش از این ارزشی نداره! 2 سال دیگه کلاً نسل اکثر قطعات کامپیوتر جدید میشه و قطعات امروزی از مد و موجودی می افته و از رده خارج میشه! ارزش نداره این همه هزینه کنید! اما میشه همون سیستم رو تا حداکثر 5/700 میلیون، بهینه تر کرد. بیش از این هزینه ی اضافی هست!
شما امروز 20 میلیون هم سیستم بخرید تا 3 سال آینده، تمام قطعاتش از رده خارج شده و توقف تولید میشه!! چون اینقدر مدل های جدید و بهینه تر و ارزون میاد که دیگه لزومی به استفاده از نسل قدیم که الان باشه، نیست.
اما بهتون توصیه می کنم پتانسیل ارتقا رو در سیستم جدید قرار بدید، کفایت می کنه که در آینده بتونید ارتقا بدید. (اگر لازم شد)
roze.narengy
24-12-2013, 23:13
ارزون... اجناس جدید که ماشالله تا میاد...
چه کنم دست نگه دارم؟بگیرم؟
کاری به مد و روز ندارم من یه چیزی میخوام برای طراحی و فیلم دیدن
هزینه اصلا برام مهم نیست یا اینکه بخوام کورکورانه سیستمی جمع کنم اساتید بگن با ۲ تومن هم میشه جمع کرد و خوب در میاد خب چه بهتر
شما یه سیستم پیشنهاد بده من برای طراحی و 3d film میخوام حالا هر چی ک صلاحه برای گیم هم که کنسول دارم
Hessam 2
24-12-2013, 23:20
ارزون... اجناس جدید که ماشالله تا میاد...
چه کنم دست نگه دارم؟بگیرم؟
کاری به مد و روز ندارم من یه چیزی میخوام برای طراحی و فیلم دیدن
هزینه اصلا برام مهم نیست یا اینکه بخوام کورکورانه سیستمی جمع کنم اساتید بگن با ۲ تومن هم میشه جمع کرد و خوب در میاد خب چه بهتر
شما یه سیستم پیشنهاد بده من برای طراحی و 3d film میخوام حالا هر چی ک صلاحه برای گیم هم که کنسول دارم
سیستم صفحه ی قبل، ویرایش گردید. هزینه ی بیشتر هم نیازی نیست.
با این وجود، این لیست سیستم 8 میلیونی از سوکت 2011 و پردازنده ی 12 هسته ای هم صرفاً جهت اطلاع داشته باشید مظنه اش رو.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فکر نکنید هر چی بیشتر هزینه کنید، بهتره! همیشه اینطور نیست.
نکته ی حائز اهمیت در اون سیستم طول عمر و دوام بسیار بالای قطعات + امکان ارتقای فوق العاده بالاش هست که می تونید از این نظر رو آینده اش حساب کنید!
پاسخگوی تمام کاربری هاتون هم هست.
اینم از کارت گرافیک شما! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قیمت کل رو هم فروشنده ای که قراره ازش خریداری کنید، نباید بیشتر از قیمتی که نوشتم بده!
ضمناً گارانتی های اصلی رو فراموش نکنید که جلوی هر قطعه نوشتم. مبادا با گارانتی های متفرقه خریداری کنید!!
animsprite
25-12-2013, 12:05
Wowبرای این کاربوردی که گفتین این هزینه یه اصراف به تمام معناست .دقیقا کرایی که الان من دارم باسیستمم اینجا انجام میدم رو دنبالش هستی.به نظر من طبق گفته علیرضا در صفه قبل از سریه هزول بردارین سیستمتون .این سیستمی که به شما پیشنهاد شده نمیشه منکر پرفورمنسش شد ولی بی جهت گرون هست مخصوصا مین های سوکت۲۰۱۱
چون کار شما رندرینگ نیست و.... خرید ssd هم فعلا توصیه نمیشه بنا به کاراییتون بعد ها میتونید این کارو انجام بدید
roze.narengy
25-12-2013, 16:13
دوستان هدف من استفاده از یه سیستم صوتی حرفه ای رو هم در کنارش دارم.چون میخوام سیستم ماشینمو عوض کنم ۲ ست mlk 3pa دارم که میخوام تو خونه استفاده کنم و برام خیلی مهمه که این سیستم توانایی اجرای فایلهای flac 256khz 24 bit رو داشته باشه.یه خروجی میخوام ک قابلیت کراس اور رو داشته باشه (نمیدونم هست یا نه) که بشه یه سیستم صوتی فول ۴ وی رو راه اندازی کرد.اینطور که متوجه شدم برای اینکار cpu باید توانایی ساپورت کامل این رزولوشن صوت رو داشته باشه.فکر کنم عمل کراس اور با نرم افزار امکان پذیره اما من مد نظرم سخت افزاریه که بتونم خروجیشم مستقیم به آمپلیفایر با rca وصل کنم
Wowبرای این کاربوردی که گفتین این هزینه یه اصراف به تمام معناست .دقیقا کرایی که الان من دارم باسیستمم اینجا انجام میدم رو دنبالش هستی.به نظر من طبق گفته علیرضا در صفه قبل از سریه هزول بردارین سیستمتون .این سیستمی که به شما پیشنهاد شده نمیشه منکر پرفورمنسش شد ولی بی جهت گرون هست مخصوصا مین های سوکت۲۰۱۱
چون کار شما رندرینگ نیست و.... خرید ssd هم فعلا توصیه نمیشه بنا به کاراییتون بعد ها میتونید این کارو انجام بدید
ممنون بابت زمانی که گذاشتی و جواب دادید،اینکه موارد زیادی میتونه کارم رو راه بندازه منکرش نمیشم و فرمایشتون متین و قابل احترام اما من میخوام سیستمی جمع کنم که چندین سال بدون دردسر ازش استفاده کنم و فقط به همین کارایی ک گفتم اختصاص بدم برای کارای جانبی مثل دانلود و غیره یه سیستم ساده دارم که تقریبا مدام روشنه و در حال دانلود پس حتی همه کارامم با این سیستم نیست اما به خاطر دچار نشدن به دردسرهای آینده میخوام یهو هزینه کنم اگه اینطور بهتر باشه
Hessam 2
25-12-2013, 16:41
اگر کار صداتون خیلی حرفه ای باشه، باید کارت صدای جداگانه خریداری کنید!
مثل این که قیمتش 730 هزار تومن هست!! بهترین کارت صدای موجود در ایران!!
با این دیگه سیستم صوتی شما به پیشرفته ترین حالت ممکن تبدیل میشه و کاری نیست که از پسش بر نیاد!!
مخصوص استدیوهای صدا گذاری هست!! کاملاً حرفه ای!
roze.narengy
25-12-2013, 17:50
حسام جان خروجی این کارت صدا ۹۶ کیلو هرتز سمپلش کمتر از چیزیه که مد نظرمه و اینکه به جای خروجی rca برای ورودی اونم aux داره.الان من این امکان رو دارم ک ۲ تا پروسسور بخرم اما حدودا بای ۳.۵ هم خرج پروسسور کنم اما بیشتر مد نظرمه که با خود کامپیوتر این کارو انجام بدم
مدل بهینه تری که مد نظر من باشه موجود نیست؟
ممنون
Hessam 2
25-12-2013, 18:19
حسام جان خروجی این کارت صدا ۹۶ کیلو هرتز سمپلش کمتر از چیزیه که مد نظرمه و اینکه به جای خروجی rca برای ورودی اونم aux داره.الان من این امکان رو دارم ک ۲ تا پروسسور بخرم اما حدودا بای ۳.۵ هم خرج پروسسور کنم اما بیشتر مد نظرمه که با خود کامپیوتر این کارو انجام بدم
مدل بهینه تری که مد نظر من باشه موجود نیست؟
ممنون
این بهترین مدل موجود در بازار هست. مدل های دیگه هم موجوده که ضعیف تر از اینه!!
مثل این که قیمتش ارزون تره 100 تومن:
البته این دو تا شاید موجود باشه: (احتمالش خیلی کمه موجود باشه! اما قیمتش دور و بر 1 میلیون هست!) و برای موجودی دقیق باید استعلام موجودی بگیرم از شرکت گارانتی کننده اش که 6 ماه گارانتیه شرکتی هست. (گارانتی اصلیشون پیدا نمیشه!)
این آخری احتمال موجودیش بیشتره! قیمتش هم 1750!!!!!!!!!!!!! قابل شما رو نداره! :D اینبار مهمان ما باشید! :D
animsprite
25-12-2013, 18:24
ممنون بابت زمانی که گذاشتی و جواب دادید،اینکه موارد زیادی میتونه کارم رو راه بندازه منکرش نمیشم و فرمایشتون متین و قابل احترام اما من میخوام سیستمی جمع کنم که چندین سال بدون دردسر ازش استفاده کنم و فقط به همین کارایی ک گفتم اختصاص بدم برای کارای جانبی مثل دانلود و غیره یه سیستم ساده دارم که تقریبا مدام روشنه و در حال دانلود پس حتی همه کارامم با این سیستم نیست اما به خاطر دچار نشدن به دردسرهای آینده میخوام یهو هزینه کنم اگه اینطور بهتر باشه
ما کاره ای نیستیم پول وهزینه از شماست . پس باید بابت چیزی که میپردازید کارایی مناسب رو هم دریافت کنید .تمام حرفه من اینه که ا هزینه به جا در شراط کنونی بتونید سیس دلخواهتونو جمع کنید . در ضمن کارایی ها تا چندین سال دیگه بسیار متنوع و گسترده تر میشه و اینو هم نباید منکرش بشید مثلا اگر تا همین 4-5 سال پیش سیستمی برای همین کراری دانلود و بازی و .... با همین ایدتونمیخواستید جمع کنید بدون شک الان در اجرا یا دیدن فیلم ها یا محصولات یابازی های 3d به مشکل میخوردید و جبور میشدید دوباره هزینه کنید تا جوابگوی کاراییتون بشه حرف من این بود پس نمیشه از الان برای چند سال بعد دندون تیز کرد چه بسا که بعد ها بخواین تصاویر با فورمت 4k داشته باشین وبه خاطر همین دوباره برین هزینه کنید ...من فقط میگم با مناسب ترین هزینه به صرفه ترین سیستم روئ جمع کنید و بعد ها با توجه به سلیقه یا باز کاربوردتون دوباره به خرید های بعدی فکر کنید نه اینکه یه هو به قول خودتون این هزینه هارو انجام بدید و راه رو برای ایندهمحدودو کنید اینده نگری وارتقا فقط مختص قطعات نیست باید طبق تکنولوژ هم پیش رفت به هر حال باز تصمیم گیرنده نهایی خودتونید اینجا فقط محلی برای گذاشتن تجربیات .و نظرات هست :n06:
eshraghi2010
25-12-2013, 20:02
ما کاره ای نیستیم پول وهزینه از شماست . پس باید بابت چیزی که میپردازید کارایی مناسب رو هم دریافت کنید .تمام حرفه من اینه که ا هزینه به جا در شراط کنونی بتونید سیس دلخواهتونو جمع کنید . در ضمن کارایی ها تا چندین سال دیگه بسیار متنوع و گسترده تر میشه و اینو هم نباید منکرش بشید مثلا اگر تا همین 4-5 سال پیش سیستمی برای همین کراری دانلود و بازی و .... با همین ایدتونمیخواستید جمع کنید بدون شک الان در اجرا یا دیدن فیلم ها یا محصولات یابازی های 3d به مشکل میخوردید و جبور میشدید دوباره هزینه کنید تا جوابگوی کاراییتون بشه حرف من این بود پس نمیشه از الان برای چند سال بعد دندون تیز کرد چه بسا که بعد ها بخواین تصاویر با فورمت 4k داشته باشین وبه خاطر همین دوباره برین هزینه کنید ...من فقط میگم با مناسب ترین هزینه به صرفه ترین سیستم روئ جمع کنید و بعد ها با توجه به سلیقه یا باز کاربوردتون دوباره به خرید های بعدی فکر کنید نه اینکه یه هو به قول خودتون این هزینه هارو انجام بدید و راه رو برای ایندهمحدودو کنید اینده نگری وارتقا فقط مختص قطعات نیست باید طبق تکنولوژ هم پیش رفت به هر حال باز تصمیم گیرنده نهایی خودتونید اینجا فقط محلی برای گذاشتن تجربیات .و نظرات هست :n06:
و در تکمیل فرمایش صحیح جناب animsprite ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باید گفت که تا دو سال دیگه کلاً تغییرات زیادی توی نسل سیستم ها و فناوری ها ایجاد میشه ! اومدن حافظه های DDR4 و نسل چهارم PCIE و نسل جدید اینترفیس ساتا با نام SATA Express به تدریج همزمان با ورود نسل های Broadwell ، Haswell-E ، و Skylake از مهمترین این تغییرات طی سه سال آینده با ورود نسل های اشاره شده خواهد بود !
میشه گفت آینده نگری این روزها خیلی معنایی نداره !
roze.narengy
25-12-2013, 22:18
حسام عزیز مرسی بابت وقتی ک میذاری راستش هیچ کدوم اینها جوابگوی کار من نیست چون هیچ کدوم مبتنی بر آنالوگ نیستن و صدای دیجیتال با گوشای دربو داغون ما سازگار نیست با این وجود باید ۲ تا audison bit one تهیه کنم حدود ۳ ۴ تومن:(
از دو دوست عزیز animsprite و eshraghi2010 سپاسگذارم بابت پاسختون،دوستان اینکه اطلاعات تخصصی میدید خیلی خوبه و منم بیشتر علاقمند میشم،در مورد تصاویر 4k الان خودم تلوزینشو دارم که سونی زده و فیلمای جدید که اکثرا بالای ۶۰ گیگ هستند (چند موردی که دیدم) فکر کنم تصاویر ۴k دارند و من از دیدنشون لذت میبرم.حالا اینکه در آینده پیشرفتهای دیگه و تکنولوژی جدیدی میاد شکی نیست اما یکی مثل من که آگاهی چندانی نداره خب بعید هم نیست طرز فکرش مثل یک حرفه ای باشه.پیشنهاد شماها که حرفه ای هستید برای من مثل کسی میمونه که تازه وارد دنیای سیستم صوتی میشه و بهش مشاوره میدم چون تخصصمه.میدونم سوالاتم ابتدایی و خسته کنندست اما خب میزان اطلاعاتم کمه راجب کامپیوتر و میپرسم
راستش چون شنیدم با کامپیوتر میتونم رزولیشن های حرفه ای فایلهای صوتی رو هم داشته باشم واسه همین بر این باور بودم که دارم خوب خرید میکنمو بهینست شما اگه تایید کنید قطعات پایینتر هم منو راضی میکنه خب همونو میبندم اما راجبش بهم اطلاعات بدید لطف کردید
Hessam 2
25-12-2013, 22:49
خواهش می کنم. مادربرد نوشته شده هم به صورت تمام و کمال از تصاور 4K و امکانات صوتی پیشرفته پشتیبانی می کنه و ایده آل هست همنطور که گفتم! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در مورد کارت صدا، والا تخصص ما تو کامپیوتر هست! کارت صدا رو باید از یک متخصص صوتی و تصویری و همچنین موسیقی بپرسید. مخصوصاً کسانی که استدیوهای صوت و موسیقی دارن! بنده هیچ تخصصی در این زمینه ندارم! نمیخوام بیشتر از این وارد جزئیات بشم و ممکنه خدایی نکرده اطلاعات غلط بهتون بدیم و شرمنده بشیم!
حالا خواسته ی شما شاید لزوماً بهترین و گرون ترین نباشه. بلکه قدیمی و ارزان باشه که دیگه والا بنده نمی دونم! از اصطلاحات تخصصی صوتی هم که نام بردید، چیزی متوجه نشدم! این باشه به عهده ی خودتون، بهتر هست به نظرم.
بعید هم می دونم نیاز به 3-4 میلیون هزینه باشه. کمی بیشتر تحقیق کنید و از کسانی که در زمینه صدا و موسیقی حرفه ای هستن بپرسید. قطعاً راه های ارزان تری هم وجود داره.
راستی بد نیست نگاهی هم به این لینک بیندازید: یه سری کارت صداهایی دارن که هم برای کامپیوتر هست و هم برای برای سیستم های حرفه ای صداگذاری و میکس و استدیوهای حرفه ای!
شاید کمکتون کنه. اگر کمکی نکرد، زنگ بزنید و مشاوره ی فنی بگیرید در این مورد ازشون: (اسم شرکت: تهران ملودی)
021-66716713
021-66729777
021-66729775
09128885431
09127204788
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.