ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک هاردم خراب شد

هاردم خراب شد
21-12-2013, 00:28
سلام
من سپیده هستم
یک هارد دیسک داشتم خراب شد چجوری درستش کنم؟
آهنگ ها و عکسهای عشقم جاستین بیبر توش بود:n03:

هاردم خراب شد
21-12-2013, 00:36
هاردم از این هاست اسمش pny هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Joaquin
21-12-2013, 00:52
منظورتون از خراب شدن چی هست؟؟ دقیق... چون این طور نمیشه نظر داد...

---------------------------------------------------------------------------------------

چقدر هول شدید شما.... یوز نیم رو هم "هاردم خراب شد" گذاشتید؟؟ :n08:

هاردم خراب شد
21-12-2013, 02:04
منظورتون از خراب شدن چی هست؟؟ دقیق... چون این طور نمیشه نظر داد...

---------------------------------------------------------------------------------------

چقدر هول شدید شما.... یوز نیم رو هم "هاردم خراب شد" گذاشتید؟؟ :n08:

دوستم مهشید امروز اومد پیشم و گفت هاردت را بده به من تا عکسهای جاستین را روی لپ تاپ کپی کنم بهش گفتم که نمیشه و اگه از سوراخ کامپیوتر(نمیدونم اسمش چیه اون سوراخ های مستطیلی) درش بیارم یوقت ویروس میره توش گفت تو حسودی و نمیخوای عکسهای جاستین را منم داشته باشم و باهات قهرم
منم از سوراخش در اوردم و زدیم تو سوراخ لپتاپش ولی نیومد حالا هرچی میکنمش تو سوراخ های کامپیوتر خودم هم دیگه کار نمیکنه
فکر کنم ویروس رفت توش و خرابش کرد
کمک کنید لطفا:n28:

Reza31001
21-12-2013, 02:23
شواهد و قرائن از سپیده خانومی که ساعت 2 و نیم بیداره و به فلش میگه هارد و علاقه خاصی به جاستین داره و ... ترول بر میاد حالا بماند ...

شما با این تفاسیر بهتره فلش مموریتون رو که عکسش رو گذاشتین و اسمش هارد نیست(!) ببرید پیش یه کافی نت یا خدمات کامپیوتری تا درستش کنه
فکر کنم سر راست ترین راه باشه

haestaph
21-12-2013, 02:30
حاج خانوم آنتی ویروس میریختی اینجوری نمیشد :n08:

الانم هاردت نفتی شده برو فردا یکی دیگه بخر :n09:

Guidance
21-12-2013, 11:22
دوست عزیز اولا که این قسمت که یوزرنیم هستش باید یه اسم میگذاشتید برای مثال سپیده میگذاشتید.
اون مربع تو خالی اسمش پورت usb هستش از این اسم استفاده کنید بهتره تا که یاد بگیرید.
اونم اسمش هارد نیست فلش هستش.
با در آوردن فلش از usb ویروس نمیگیره بلکه با وصل کردنش به سیستم دیگه ای که ویروس داشته باشه ممکنه ویروس بگیره.
الان باز نمیشه چه پیغامی میده؟
توی my computer نشون میده؟

bijandarbari
21-12-2013, 12:34
به نظرم دارن اسپم میدن.

OMiD.1080p
21-12-2013, 12:46
به نظرم دارن اسپم میدن.
با نظر شما موافقم . به نظر همينطور هستش .
قصد اسپم دادن ندارم ولي از توضيحات ايشون مشخصه كه بيشتر نمايشي هستش مشكلشون.

kalantarahura
21-12-2013, 13:15
داداش من 7 سالشه میدونه USB و هارد و فلش و حتی کابل LAN به چه معنی هستند اونوقت اینجا...هرچند خود جاستین بییبر خوراک نمام ترول بازیاست.با این حال تاپیک جالبی بود که البته نیازمند قفل شدنه

OMiD.1080p
21-12-2013, 15:21
فقط لازمه كه از شما دوست عزيز كه بخوام اگر ميخواي بقيه رو بخندوني و دلشون رو شاد نيازي نيست اين موضوع رو مطرح كني .
همين الانش توي اين جامعه الان بچه 2 سال اطلاعات عموميش از امثال من هم بيشتره و يا اون طرف 120 ساله كه سواد نداره هم ميدونه USB چيه و كارش چيه .

با كمي دقت در نحوه گفتار شما :

آهنگ ها و عکسهای عشقم جاستین بیبر توش بود:n03:
و

گفت تو حسودی و نمیخوای عکسهای جاستین را منم داشته باشم و باهات قهرم

راحت ميشه گفت كلا هدفتون يه چيزي ديگه ايي بوده .
اين بحث ها رو بهتره توي تاپيك هاي طنز و ترول مطرح كنيد تا بقيه نيز استفاده كنند .