مشاهده نسخه کامل
: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2013-2014 | مرحله شانزده تیم
گزارش روز: قرعه کشی مرحله یک هشتم نهایی چمپیونز لیگ؛ خوش شانس ها و بدشانس ها
هنوز تقریبا تمام مدعیان اصلی در رقابت ها حضور دارند؛ رئال و بارسا مثل چند سال اخیر از مدعیان اصلی قهرمانی هستند که پرچم اسپانیا را بالا نگه داشته اند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- قرعه کشی مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا فردا در نیون سوئیس برگزار خواهد شد و احتمالا شاهد یکی دو قرعه جذاب برای مرحله بعد جذاب ترین رقابت باشگاهی دنیا خواهیم بود.
هفته پایانی رقابت سه شنبه و چهارشنبه گذشته برگزار شد و مشخص شد که چند تیم بزرگ و قهرمان سابق رقابت ها از جمله یوونتوس، پورتو، آژاکس و المپیک مارسی، جایی در مرحله بعد ندارند.
اما هنوز تقریبا تمام مدعیان اصلی در رقابت ها حضور دارند؛ رئال و بارسا مثل چند سال اخیر از مدعیان اصلی قهرمانی هستند که پرچم اسپانیا را بالا نگه داشته اند. البته اتلتیکو مادرید هم می تواند حریفی بسیار خطرناک برای هر تیمی باشد.
آلمانی ها هم چهار نماینده دارند که در بین آنها، بایرن مونیخ امید اصلی قهرمانی است؛ دورتموند هرچند به عنوان تیم اول صعود کرد اما با توجه به مصدومان زیادش، تیم آماده فصل قبل نیست. شالکه و لورکوزن هم همین که بتوانند از این مرحله صعود کنند، کار بزرگی انجام داده اند.
لیگ برتر هم چهار نماینده دارد که دو تا از آنها در سید یک و دو تیم در سید دو قرار دارند.
تیم های سید یک: منچستر یونایتد، رئال مادرید، پاری سن ژرمن، بایرن مونیخ، چلسی، بوروسیا دورتموند، اتلتیکو مادرید، بارسلونا
تیم های سید دو: میلان، زنیت، شالکه، آرسنال، المپیاکوس، منچستر سیتی، گالاتاسرای ، بایر لورکوزن
براساس قوانین، تیم های یک کشور در این مرحله نمی توانند با هم روبرو شوند و این به آن معناست که بایرن مونیخ، با شالکه و بایر لورکوزن مطمئنا روبرو نمی شود.
البته برای بایرن یک تیم ممنوعه دیگر هم وجود دارد؛ منچستر سیتی، تیمی که در مرحله گروهی با آن روبرو شدند. به این ترتیب، حریف بایرن در مرحله بعد یکی از پنج تیم میلان، زنیت، آرسنال، المپیاکوس و گالاتاسرای خواهد بود.
برای سایر تیم ها هم به همین ترتیب است؛ یعنی چلسی علاوه بر آرسنال و منچستر سیتی، با المپیاکوس هم روبرو نمی شود یا منچستر یونایتد تنها می تواند با میلان، زنیت، شالکه، المپیاکوس و گالاتاسرای هم قرعه شود.
دیدارهای رفت این مرحله روزهای 18 و 19 فوریه (29 و 30 بهمان) برگزار می شود و دیدارهای برگشت هم یک هفته بعد خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2013/12/15/4480973/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%B1%D8%B9%D9%87-%DA%A9%D8%B4%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%84%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D8%B4%D8%AA%D9%85-%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%86%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%B2%D9%84%D B%8C%DA%AF-%D8%AE%D9%88%D8%B4-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3
Seeded
England Manchester United
Spain Real Madrid
France Paris Saint-Germain
Germany Bayern Munich
England Chelsea
Germany Borussia Dortmund
Spain Atlético Madrid
Spain Barcelona
Unseeded
Germany Bayer Leverkusen
Turkey Galatasaray
Greece Olympiacos
England Manchester City
Germany Schalke 04
England Arsenal
Russia Zenit Saint Petersburg
Italy Milan
قرعه کشی فردا ساعت چند هست ؟؟
شبکه رایگانی پخش نمیکنه ؟؟ :n13:
mohammad_87
15-12-2013, 22:58
قرعه کشی فردا ساعت چند هست ؟؟
شبکه رایگانی پخش نمیکنه ؟؟ :n13:
فردا ساعت 14:30
شبکه رایگان من پیدا نکردم.سایر شبکه ها در:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
M E S S I
16-12-2013, 14:19
لينك های ﭘﺨﺶ ﺯﻧﺪﻩ ﻗﺮﻋﻪ کشی:
با تشکر از دوست عزیز:n01:
بهترین گزینه دومی هست
این شبکه راحت میتونید با سرعت کم آنلاین ببینید
من با سرعت دانلود 30 دارم میبینم :n02:
E.N.A.Y.A.T
16-12-2013, 14:40
آقا هروقت مراسم قرعه کشی شروع شد، یکی خبر کنه شروع کنیم به دیدن!:11:
ویرایش: شروع شد!:n02:
اولین قرعه
سیتی - بارسلونا
المپیاکوس - یونایتد
میلان - آتلتیکو
بایرن لورکوزن - پاریس ژرمن
گالاتاسرای - چلسی
شالکه 04 - رئال
زنیت - دورتموند
آرسنال - بایرن مونیخ
ویرایش آنلاین ........:n02:
خب تموم شد
2 بازی سخت
سیتی - بارسا
بایرن - آرسنال
M E S S I
16-12-2013, 14:46
FC Barcelona VS Man city
به به قرعه ای که دوست داشتم :n02: البته یه نمه سخت هست ولی جلوی بارسا... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FC Barcelona VS Man city
به به قرعه ای که دوست داشتم :n02: البته یه نمه سخت هست ولی جلوی بارسا... :n02:
واقعا قرعه خوبیه!
خیلی دوست داشتم با یه تیمی بازیکنیم که ندیده باشم بازیشونو!!! :n02:
بازیه قشنگی میشه
mohammad_87
16-12-2013, 14:50
من سیتی -- بارسلونا :n19:
المپیاکوس -- منچستر یونایتد :n09:
میلان -- آتلتیکو مادرید :n02:
بایر لورکوزن -- پاریس سنت ژرمن
گالاتاسرای -- چلسی
شالکه -- رئال مادرید
زنیت -- دورتموند :n08:
آرسنال -- بایرن مونیخ :n10:
E.N.A.Y.A.T
16-12-2013, 14:51
بارسا - منچستر سیتی
منچستر یونایتد - المپیاکوس
میلان - اتلتیکو مادرید
پاری سن ژرمن - بایرلورکوزن
چلسی - گالاتاسرای (میدوسنتیم! دیدیه!:n04:)
شالکه - رئال مادرید
آرسنال - بایرن مونیخ
دروتموند - زنیت سن پترزبورگ
Sepehr SS
16-12-2013, 14:54
من سیتی به بارسا درس فوتبال میده!
از همین حالا صعود منچسترسیتی، اتلتیکو مادرید،PSG،چلسی، منچستر یونایتد، رئال و آرسنال رو من پیش بینی میکنم.
M E S S I
16-12-2013, 14:57
من سیتی به بارسا درس فوتبال میده!
تکبیر :n08:
و من الله توفیق...:n02:
دیدارهای رفت این مرحله در روزهای ۱۸ و ۱۹ فوریه (۲۹ و ۳۰ بهمن) و ۲۵ و ۲۶ فوریه (۶ و ۷ اسفند) برگزار میشوند. دیدارهای برگشت هم در روزهای ۱۱ و ۱۲ مارس (۲۰ و ۲۱ اسفند) و ۱۸ و ۱۹ مارس (۲۷ و ۲۸ اسفند) برگزار میشوند.
فینال هم ۲۴ می (۳ خرداد) در لیسبون پرتغال انجام میشود.
FARS
E.N.A.Y.A.T
16-12-2013, 14:58
لعنت به این شانس.اون از سال پیش که رئال با گالا بازی کرد و ما با PSG.اینم از امسال.همین دور اول باید بخوریم به این هیولاها !
ولی با بازگشت مسی، من سیتی هم مثل باقی تیم های سال پیش، شانسی برای صعود نخواهد داشت!
L.A.M.P.A.R.D
16-12-2013, 14:59
دیدار دوباره ی کینگ ذروگبا با چلسی :n01::n12:
لعنت به این شانس.اون از سال پیش که رئال با گالا بازی کرد و ما با PSG.اینم از امسال.همین دور اول باید بخوریم به این هیولاها !
خب این الان یعنی چی ؟؟ :n02:
یعنی قرعه آسون شد واسه رئال ؟؟
سال قبل که رئال خورد به منچستر و بارسا به میلان که تو آسونیش شکی نیست :n02:
به حمد و قوه الهی بارسا به سیتی درس فوتبال میده :n02:
E.N.A.Y.A.T
16-12-2013, 15:06
خب این الان یعنی چی ؟؟ :n02:
یعنی قرعه آسون شد واسه رئال ؟؟
سال قبل که رئال خورد به منچستر و بارسا به میلان که تو آسونیش شکی نیست :n02:
به حمد و قوه الهی بارسا به سیتی درس فوتبال میده :n02:
آره دقیقا!
واسه رئال تقریبا میشه گفت ضعیف ترین تیم امسال قراره باهاش بازی کنه. ظاهرا پرز لالیگا رو بیخیال شده و رو یوفا سرمایه گزاری کرده؟:n13::n02:
ایشاالله!:n09:
mohammad_87
16-12-2013, 15:08
اتفاقا بارسا همیشه خوش شانس بوده و قرعه های خوبی بهش میفتاده
من پیش بینی میکردم این دفعه به زنیت بخوره
بازیهای خوبی از آب درمیاد،قرعه ها خوب بود
آره دقیقا!
واسه رئال تقریبا میشه گفت ضعیف ترین تیم امسال قراره باهاش بازی کنه. ظاهرا پرز لالیگا رو بیخیال شده و رو یوفا سرمایه گزاری کرده؟:n13::n02:
ایشاالله!:n09:
یعنی منچستر یونایتد فصل قبل از میلان ضعیفتر بود ؟؟/ :n04:
آره بعد از سرمایه گذاری روسل تو بازی رفت الکلاسیکو پرس هم تصمیم گرفت تو یوفا سرمایه گذاری کنه :n09:
در مورد فصل قبل که دیگه قرعه فصل قبل رو ببینید !!!!
گروه بندی رئال تا نیمه نهایی
گروهی
رئال
سیتی
دورتموند
آژاکس [حذف شد]
رئال - منچستر
رئال - گالا
رئال - دورتموند
دیگه تو سختی قرعه رئال حرفی نمیمونه
و ضمنا
شالکه تیم متوسطی هست و بودن تیم هایی که از شالکه ضعیفتر باشن !!!
malkemid
16-12-2013, 15:12
ولی با بازگشت مسی، من سیتی هم مثل باقی تیم های سال پیش، شانسی برای صعود نخواهد داشت!
البته فراموش کردید گروهی همون پارسال که رئال شانس آورد مثلا با دورتموند و سیتی واشتباه نکنم آژاکسی که ازش باختید همگروه شده بود!
الانم سیتی تیم سختی نیست بارسا می بردش نگران نباشید!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
خب دوستان همین اول کار یه نکته ای رو یادآور بشم اونم اینکه لطفا بحثها و کل کل ها رو با چاشنی رفاقت و احترام پیش ببریم که مشکلی پیش نیاد :n16:
اما در مورد بارسا و سیتی یک سوالی هست که مهمه با این مقدمه که : درسته که مهار نصری و سیلوا و آگرو برای هر دفاعی مشکله چه برسه به بارسا که اوضاع دفاعی مناسبی نداره ، اما سوال اصلی اینه که چه کسی قراره مسی - نیمار رو توامان مهار بکنه ؟ :دی:دی:دی
البته سیتی زن ها یک پوئن مثبتی که دارن اینه که مربی ای دارند که بارها سابقه ی رویارویی با این بارسا رو از سال 2008 به اینطرف داره و مطمئنا میتونه کمکشون بکنه این نکته.
خیلی خوب نیست که آرسنال یا بایرن رو فقط یک مرحله ی دیگه بتونیم ببینیم در سی ال امسال ، اون هم در حالیکه جفتشون شروع فوق العاده ای داشتن این فصل /
فکر میکنم دراماتیک ترین بازی این مرحله رو در بازی چلسی گالا شاهد باشیم ، جایی که دروگبا برمیگرده به استنفورد بریج و مطمئنا باید منتظر استقبال فوق العاده ی هواداران هم باشه در اونجا .
از همین امروز طرفدارای منچستر سیتی دو سه برابر میشن:n09:
البته سیتی زن ها یک پوئن مثبتی که دارن اینه که مربی ای دارند که بارها سابقه ی رویارویی با این بارسا رو از سال 2008 به اینطرف داره و مطمئنا میتونه کمکشون بکنه این نکته.
درسته اتفاقا بازی 6-2 معروف بارسا - رئال هم تو دوره پیگرینی اتفاق افتاد مسلما درس های زیادی از اون بازی گرفته و میتونه به کمکشون بیاد
E.N.A.Y.A.T
16-12-2013, 15:27
من اصل حرفم واسه همین قرعه امروز بود نه سال پیش و... که همه رجوع کردن به تاریخ. برای اطلاعات بیشتر به ویکیپدیا مراجعه کنید...
فعلا که بهترین قرعه میشه گفت واسه رئال و دورتمود که تیمهای بزرگی هستن اتفاق افتاده و بردن حریفاشون فک نکنم کار شاقی باشه و به راحتی صعود خواهند کرد.
از طرفی بدترین قرعه و یا بهتره که بگیم سخت ترین قرعه ها واسه بارسا و میلان افتاده. طوری که حریفاشون در لیگ های خودشون جز 3 تیم برتر هستن.
بقیه بازی ها هم که تیم هاشون از نظر قدرت تقریبا شبیه هم هستن.
میمونه آرسنال - بایرن که به نظرم بهترین و جذاب ترین بازی این مرحله است... تقابل تیمی جوان با تیمی با تجربه... در کنار تقابل من سیتی و بارسا.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درسته اتفاقا بازی 6-2 معروف بارسا - رئال هم تو دوره پیگرینی اتفاق افتاد مسلما درس های زیادی از اون بازی گرفته و میتونه به کمکشون بیاد
خیر جهت اطلاعتون باید بگم که بازی 6-2 رئال بارسا در زمان مربیگری خوان ده راموس بود نه پیگرینی :n01:
در زمان پیگرینی بازی رفت در نوکمپ رو 1-0 رئال باخت و برگشت رو 2-0 /
بازگشت دروگبا به چلسی، بازگشت بگیریستین و یحیی توره به بارسا، بازگشت اوزیل به آلمان ... جای رائول در شالکه برای بازگشت به مادرید خالی هست:n06:
از کارنامه خوب پلگرینی مقابل بارسا میشه کسب رتبه دوم لالیگا با ویارئال رو مثال زد، در حالی که بارسا سوم شد و زمینه ساز خروج رایکارد شد...
در زمان پیگرینی بازی رفت در نوکمپ رو 1-0 رئال باخت و برگشت رو 2-0 /
به هر حال پیگرینی هم با دو باخت جلوی بارسا تجربه خوبی کسب کرده
دانلود مراسم قرعه کشی:
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Password: footiran
Reza31001
16-12-2013, 19:20
قرعه سنگینی به سید دوهای انگلیسی خورد ولی امسال خوبه
اگه پارسال بود شانس زیادی برای سیتی و آرسنال نمیدیدم هر چند امسال هم باز شانس حریفاشون بیشتر به نظر میرسه ولی
قرعه امروز بیشتر بدشانسی بایرن و بارسا رو میرسونه تا سیتی و آرسنال
توپچی ها دنبال انتقام پارسال هستن و سیتی هم اگه روزش باشه و خط دفاعش کم اشتباه باشن توانایی حذف بارسا رو داره
منچستر، چلسی هم فعلا رو دور قرعه خوب پیش میرن:n02:
E.N.A.Y.A.T
16-12-2013, 21:11
بازیهای دور رفت:
منچسترسیتی- بارسلونا/ سهشنبه 29 بهمن 1392 - ساعت 23:15
بایرلورکوزن - پاریس سنت ژرمن / سهشنبه 29 بهمن 1392 - ساعت 23:15
آثمیلان- اتلتیکو مادرید / چهارشنبه 30 بهمن 1392 - ساعت 23:15
آرسنال - بایرن مونیخ / چهارشنبه 30 بهمن 1392 - ساعت 23:15
المپیاکوس- منچستریونایتد / سهشنبه 6 اسفند 1392- ساعت 23:15
زنیت سنپطرزبورگ- بروسیا دورتموند / سهشنبه 6 اسفند 1392 - ساعت 23:15
گالاتاسارای - چلسی / چهارشنبه 7 اسفند 1392 - ساعت 23:15
شالکه - رئال مادرید / چهارشنبه 7 اسفند 1392 - ساعت 23:15
دیدارهای برگشت:
منچسترسیتی- بارسلونا و بایرلورکوزن -پاریس سنت ژرمن روز چهارشنبه 22 اسفند ماه برگزار خواهند شد.
دیدارهای برگشت آثمیلان، اتلتیکو مادرید و آرسنال- بایرن مونیخ نیز سهشنبه 21 اسفند ماه برگزار خواهند شد.
دیدارهای برگشت المپیاکوس-منچستریونایتد و زنیت-بروسیا دورتموند نیز چهارشنبه 29 اسفند ماه برگزار خواهند شد.
دیدارهای برگشت گالاتاسارای-چلسی و شالکه-رئال مادرید نیز سهشنبه 28 اسفند ماه برگزار خواهند شد.
خوبیش اینه با توجه به اینکه هر روز 2 مسابقه برگزار میشه جفتش از تلوزیون پخش میشه:n02:
CATALONIA
16-12-2013, 21:34
به نظر من
بارسا - من سیتی
به نظر بازی تهاجمی و پر گلی رو شاهد باشیم . دو تیم مشکلاتی در خط دفاعی و بازیکنان تهاجمی آماده ای دارند .
من سیتی تیمی هجومی با هدایت پلگرینی مربی با تجربه مخصوصا در مقابل بارسا است . طی دو فصل اخیر هم در لالیگا پلگرینی با مالاگا هر بار بازی های نزدیکی را در برابر بارسا داشت و همیشه بارسا را به زحمت می انداخت . سیتیزن ها امسال غولی خطرناک در بازی های خانگی بودند . ولی نکته ای که جلب توجه میکند بازی ها و نتایج این تیم خارج از ورزشگاه اتحاد است که نوسان های زیادی دارد و نشان می دهد من سیتی در خارج از خانه همان تیمی نیست که در خانه بازی میکند البته باید برد مقابل بایرن در آلیانز آرنا را فاکتور گرفت .
حال و روز بارسا هم مشخص است و تا زمان برگزاری بازی ها با برگشت مصدومان از جمله مسی به نظر می آید بارسا به همان تیم خطرناک همیشگی تبدیل شود و اگر میخواهد به مراحل بالاتر بورد باید از ضعف من سیتی در بازی های خارج خانه نهایت استفاده را بکند .
چلسی - گالا
این بازی بیشتر از این که حساس باشد ، احساسی است . بازگشت دروگبا به استمفورد بریج و مسلما استقبال باشکوهی که از او خواهد شد ، رویارویی با مربی محبوب و همچنین برخورد اسنایدر با مورینیو مربی که دوباره اسنایدر را زنده کرد نوید ده لحظات احساسی جالبی خواهد بود .
بازی در جهنم استانبول هم برای هیچ تیمی حتی چلسی راحت نیست . مانچینی که سال ها با من سیتی در اروپا موفق نبود و نتوانست از گروهش بالا بیاید حالا با گالاتاسرای به این مهم دست پیدا کرده و نمیخواهد به همین سادگی ها پا پس بکشد .
باید دید خلاقیت بازیکنان فانتزی چلسی در مقابل فوتبال محکم و فیزیکی گالا چه جیزی به ارمغان خواهد آورد .
آرسنال - بایرن مونیخ
ادامه سلطه بایرن یا انتقام آرسنال ؟
بدون شک ارسنال در بهترین فرم خودش در سال های اخیر هست و اضافه شدن اوزیل مثل تکه گم شده پازل تاکتیکی ونگر بود و خط هافبک خلاق و پویا این تیم امسال عملکرد فوق العاده ای داشته است . شاید تنها نقطه ضعف آرسنال نداشتن انسجام دفاعی کافی است که بعضا مشکلاتی برای این تیم ایجاد کرده .
اما در مورد بایرن نمیشه صحبت خاصی کرد و طی دو سال اخیر فوتبال خودش رو به همه تیم ها دیکته کرده . اما گاها باخت های پراکنده داشته مثل باخت فصل قبل به همین آرسنال یا من سیتی امسال در آلیانز آرنا . یا حتی باخت 4 - 2 در سوپر کاپ آلمان به دورتموند . ولی چیزی که مشخص است شانس بد هر دو تیم در این قرعه است.
میلان - اتلتیکو مادرید
روند صعودی اتلتیکو و روند ضعیف میلان در چند سال اخیر کاملا محسوس بوده است . تیم سیمئونه سال به سال بی توجه به از دست دادن مهاجمان خود در حال بهتر شدن است و میلان و آلگری به نظر به پایان همکاری نزدیک میشوند . البته نباید از بازیکنان خوب میلان که میتوانند در لحظه تاثیر گذار باشند صرف نظر کرد اما به جرئت اتلتیکو الان بهترین تیم اسپانیایی است و جنگندگی و میل به پیروزی که در این تیم دیده میشه در کمتر تیمی دیده می شود .
در کل بازی کاملا فیزیکی و درگیرانه و نفس گیری شاهد خواهیم بود که جذابیت هایش بر هیچ کس پوشیده نیست .
من یونایتد - المپیاکوس
هر چه من یونایتد امسال در لیگ جزیره متزلزل ظاهر شده ، در لیگ قهرمانان با ثبات و مقتدر بوده است و این نکته با توجه به تجربه کم مویس در اروپا میتواند عجیب باشد . المپیاکوس هم تیم ضعیفی نیست و یکی از مهاجمان خوب و خوش اتیه اروپا یعنی میتروگلو یونانی را در اختیار دارد . ولی خب من یونایتد همیشه من یونایتده !
پی اس جی - لورکوزن
لورکوزن با هدایت هیپیا این فصل در بوندسلیگا عالی کار کرده و نزدیک ترین تعقیب کننده بایرن می باشد اما به نظر نمی آید در مقابل تیم ثروتمند بلان مقاومت کافی را داشته باشد .
شالکه - رئال
شالکه امسال قدرت سال های گذشته وضعیت جالبی در بوندسلیگا ندارد و به نظر بعد از جدایی هولتبی انسجام لازم در خط میانی این تیم وجود ندارد ولی از بازیکنان خطرناکی نظیر بواتنگ و دراکسلر تشکیل شده که قابل پیش بینی نیستند . اما رئال از وجود کالتو بهره میبره که در اروپا کاملا با تجربه است و با زوج آماده رونالدو و بیل به نظر نمیرسد تیمی به سادگی حریف آن ها بشود .
دورتموند - زنیت
زنیت تیمی که طی دو سال اخیر با جذب بازیکنان گران قیمت سعی در پیشرفت داشته و تقریبا هم موفق بوده . صعود از گروهی که پورتو و اتلتیکو در آن بودند هر چند با اختلاف امتیازی اندک میتواند شایستگی این تیم را نشان دهد . وجود ویتسل در کمر بند میانی و هالک نه چندان محبوب نزد هوادارن ! در خط حمله تیمی خطرناک ساخته است .
ولی در طرف دیگر دورتموند با مربی محبوب و سبک بازی مخصوص خود باز هم از گروه مرگ جان سالم به در برد .
البته سیل مصدومان این تیم امسال توقف ناپذیر بوده و همین امر ضعف عملکرد دورتموند امسال را باعث شده ولی تا دو ماه دیگر با اضافه شدن مصدومان میشود انتظار همان دورتموند همیشگی را داشت . البته باید دید از فرصت نقل و انتقالات ژانویه واتسکه چگونه بهره میگیرد و به نظر زمانی واجب تر از این برای خرید بازکنان جدید برای دورتموند نبوده . نکته دیگر شانس پایین دورتموند در بوندسلیگا امسال هست و اختلاف امتیازی با صدر همین حالا هم انقدر زیاد شده که تمرکز کلوپو و بازیکنان را به سمت لیگ قهرمانان بکشد و تجربه ثابت کرده که دورتموند در سال های اخیر تنها در یکی از این دو جبهه پیروز بود .
باید دید ماشین پرس دورتموند در سرمای روسیه یخ میزند یا همچنان می تازد .
کم کم داریم به قسمت های پر هیجان تر و زیباتر و سورپرایز های بیشتر نزدیک میشیم ...
قرعه های جالبی رو داشتیم.
منچستر سیتی / بارسا
میلان / آتلتیکو مادرید
لورکوزن / PSG
آرسنال / بایرن
بازی های سخت این ها هستند به نظرم، لورکوزن رو نباید دست کم گرفت در آلمان از 16 بازی 37 امتیاز گرفته و از دورتموند بالاتر هست. من برای تیم هایی مثل بارسا، رئال و بایرن که طرفدارانشون مدعی بهترین تیم بودن و لایق قهرمانی بودن هستن دیگه حرف هایی مثل قرعه خوب یا بد و خوش شانسی یا بدشانسی رو صحیح نمی دونم. اگه تیمی لایق قهرمانی است که نباید فرقی کنه الان به منچستر سیتی بخوره یا به زنیت. اگه بارسا نتونه منچستر سیتی رو حذف کنه یا بایرن نتونه آرسنال رو حذف کنه یعنی لایق قهرمانی نیستند.
من فکر می کنم بارسا، آتلتیکو، PSG، بایرن، چلسی، رئال، دورتموند و یونایتد به دور بعدی صعود می کنند و در این مرحله سورپرایزی رو نخواهیم دید.
بدون تعصب یا منظور دیگه ای باید بگم دو تیم بایرن و بارسا بدشانس ترین تیمهای این مرحله بودن که به سیتی و آرسنال خوردن
بارسا با این خط دفاعی حریف خط حمله سیتی نمیشه در مقابل میشه با کمی تمرکز و تخریب هدفمند خط حمله بارسا رو به راحتی از کار انداخت
پس فکر میکنم از نظر فنی سیتی بارسا رو حذف میکنه
بایرن هم در مقابل آرسنالی بازی میکنه که شخصیت لازم رو به دست آورده و تجربه خوبی هم از دیدار با بایرن داره
آرسنال در بهترین شرایط چند سال اخیر خودشه
فقط کافیه به این توجه کرد که آرسنال صدرنشین یکی از بهترین دوره های لیگ برتر هست
فکر نمیکنم بایرن تیم شکست ناپذیری باشه اگر به بایرن اجازه ندی با توپ بازی کنه به شدت آسیب پذیر میشه
چون برعکس خط میانی و حمله خوبی که داره دفاعش تعریفی نداره حتی میشه گفت از نظر اشتباهات فردی با مدافعین بارسا رقابت شونه به شونه دارن
و اگر توی دنیا سه چهار تیم باشن که قدرت بازی با توپ رو داشته باشن و هم توانایی پرس داشته باشن و هم حفظ توپ یکیشون آرسناله
این بازی بر خلاف بازی سیتی بارسا بازی نزدیکی هست و در نهایت فکر میکنم اگر آرسنال بتونه توی خونه خودش نتیجه خوبی بگیره(یعنی فقط جوری بازی کنه که نبازه) توی بازی برگشت میتونه به راحتی بایرن رو ببره
دو تیم دیگه انگلیس هم با کمی تمرکز میتونن به راحتی برن توی 8 تا
احساس میکنم امسال سال تیمهای انگلیسی هست
E.N.A.Y.A.T
17-12-2013, 19:28
بدون تعصب یا منظور دیگه ای باید بگم دو تیم بایرن و بارسا بدشانس ترین تیمهای این مرحله بودن که به سیتی و آرسنال خوردن
بارسا با این خط دفاعی حریف خط حمله سیتی نمیشه در مقابل میشه با کمی تمرکز و تخریب هدفمند خط حمله بارسا رو به راحتی از کار انداخت
پس فکر میکنم از نظر فنی سیتی بارسا رو حذف میکنه
بایرن هم در مقابل آرسنالی بازی میکنه که شخصیت لازم رو به دست آورده و تجربه خوبی هم از دیدار با بایرن داره
فکر نمیکنم بایرن تیم شکست ناپذیری باشه اگر به بایرن اجازه ندی با توپ بازی کنه به شدت آسیب پذیر میشه
چون برعکس خط میانی و حمله خوبی که داره دفاعش تعریفی نداره حتی میشه گفت از نظر اشتباهات فردی با مدافعین بارسا رقابت شونه به شونه دارن
و اگر توی دنیا سه چهار تیم باشن که قدرت بازی با توپ رو داشته باشن و هم توانایی پرس داشته باشن و هم حفظ توپ یکیشون آرسناله
این بازی بر خلاف بازی سیتی بارسا بازی نزدیکی هست و در نهایت فکر میکنم اگر آرسنال بتونه توی خونه خودش نتیجه خوبی بگیره(یعنی فقط جوری بازی کنه که نبازه) توی بازی برگشت میتونه به راحتی بایرن رو ببره
دو تیم دیگه انگلیس هم با کمی تمرکز میتونن به راحتی برن توی 8 تا
احساس میکنم امسال سال تیمهای انگلیسی هست
کاملا بی طرفانه بود!:n29:
شما بارسای الآن رو میبینی در حالیکه بیشتر مدافعان و دروازه بان فیکس اون مصدومن. شما خط حمله ی الآن بارسا میبینی در حالیکه مسی مصدومه و قبل از بازی خواهد رسید...
با بازگشت مصدومان، بارسا مثل همیشه خطرناک میشه...
نمیشه به این اتکا کرد. یوونتوس، ناپولی...
همین آرسنال بازی پیش مقابل من سیتی رو باخت. درسته تیمی جوون و خوبی داره ولی برای تقابل با بایرن بازیکنان و تاکتیک هایی بهتر از الآنش نیاز داره تا بایرن رو ببره.
مطمئن باشید تمامی تاکتیک تیم هایی که مقابل بارسا و بایرن بازی میکنن هدفشون همینه و بعضی از تیم ها به این هدف میرسن با دفاع اتوبوسی! بیشترشون هم مغلوب میشن.
فعلا که بارسا با همین مدافعان بی دروپیکر بهترین خط دفاع رو تو لالیگا داره! همینطور بایرن...
یکیشون هم بایرن!
این بازی بر خلاف بازی سیتی بارسا بازی نزدیکی هست و در نهایت فکر میکنم توی بازی برگشت میتونه به راحتی بایرن رو ببره
پایه و اساس این جمله غلطه. شاید آرسنال بتونه با هنرنمایی عالی بازی رو توی خونه خودش ببره ولی باید به فکر تفاضل گل توی بازی برگشت باشه!
دوست عزیز شما اجازه ندارید جمله من رو ویرایش کنید
جمله من این بود
اما شما بدون اجازه و بر اساس سلیقه خودتون ادیتش کردین و شد این
این بازی بر خلاف بازی سیتی بارسا بازی نزدیکی هست و در نهایت فکر میکنم توی بازی برگشت میتونه به راحتی بایرن رو ببره
من الان باید این رو شوخی بگیرم؟ جواب بدم؟ چیکار کنم؟
........................................
کاملا بی طرفانه بود!:n29:
نه کسی ادعا نکرد که بی طرفانه است
من کاملا طرفدار تیمهای انگلیسی هستم
اما بدون تعصب بود
شما بارسای الآن رو میبینی در حالیکه بیشتر مدافعان و دروازه بان فیکس اون مصدومن. شما خط حمله ی الآن بارسا میبینی در حالیکه مسی مصدومه و قبل از بازی خواهد رسید...
از کدوم بخش حرفای من متوجه شدین در مورد بارسای الان حرف میزنم؟
من بارسا رو بدون مسی تصور کردم؟:n04:
همین آرسنال بازی پیش مقابل من سیتی رو باخت. درسته تیمی جوون و خوبی داره ولی برای تقابل با بایرن بازیکنان و تاکتیک هایی بهتر از الآنش نیاز داره تا بایرن رو ببره.
همین سیتی هفته قبل بایرن رو هم توی ورزشگاهش برد که دوستان طرفدار بایرن لطف کردن و گذاشتن به حساب غرور زیاد بایرن
و روی حقیقت رو ماست مالی فرمودن:n02:
مورد بعدی اینکه قدرت سیتی چه ربطی به بایرن داره؟
مطمئن باشید تمامی تاکتیک تیم هایی که مقابل بارسا و بایرن بازی میکنن هدفشون همینه و بعضی از تیم ها به این هدف میرسن با دفاع اتوبوسی! بعضی ها هم مغلوب میشن.
شما یه بار دیگه بایرن و سیتی رو ببینید تا متوجه بشید سیتی اصلا اتوبوسی بایرن رو نبرد
در ثانی چیزی که من گفتم کاملا در جهت خلاف اتوبوسی بازی کردنه
توی دفاع به قول شما اتوبوسی که من کاملا منکرش میشم و باید بگم توی عمرم چنین تاکتیکی در فوتبال ندیدم برعکس توپ رو به حریف(در اینجا بایرن) میدین
در مورد دفاع اتوبوسی هم که چنتا بچه که تحمل باخت رو نداشتن سر زبونا انداختن باید بگم کسی که دو کلاس فوتبال بلد باشه اصلا به چنین چیزی اعتقاد نداره
مثلا برای نمونه اون بازی چلسی و بارسا توی نوکمپ که چلسی بارسا رو برد و رفت فینال و اونجا هم بایرن رو برد
این چه دفاع اتوبوسیی بود که توی یه صحنه یکی از سرنشینای اتوبوس یعنی رامیرز یه هو توی 18 قدم حریف پیداش میشه
گستردگی بازی چلسی در اون بازی تقریبا به اندازه بارسا بود منتها بارسا با 10 نفر حمله میکرد و چلسی در بهترین زمان و مکان با دو نفر حمله میکرد و گل رو هم میزد
اصلا بارسا چطور رفت و برگشت از یه تیم اتوبوسی 3 گل دریافت میکنه ؟
فعلا که بارسا با همین مدافعان بی دروپیکر بهترین خط دفاع رو تو لالیگا داره!
شما اگر دوست دارید لالیگا رو در سطح یک لیگ ببینید مشکل خودتونه
من چیزی به اسم یک لیگ نمیبینم 20 تا تیم ردیف کردن که در نهایت دو تیم برای قهرمانی امیدوارن
چهار پنج تیمم همیشه برای سهمیه جام یوفا رقابت دارن و چهار پنج تیمم همیشه خطر سقوط دارن
E.N.A.Y.A.T
17-12-2013, 20:07
آقا باید یه کاری کنیم. بگیم بعد از اینکه من پست گذاشتم از 10 دقیقه بعدش نظر بدید تا مشکلات بالا پیش نیاد.:n02:
الآن اگه دوباره پستم رو بخونین، باید پست خودتون رو ویرایش کنید!:n01: بعد جواب میدم...
fishdilo
17-12-2013, 20:45
با این قرعه کشی وای به حال آرسنال
چه شود:))))
Sent from Nokia Lumia 920 using Tapatalk
E.N.A.Y.A.T
17-12-2013, 20:59
دوست عزیز شما اجازه ندارید جمله من رو ویرایش کنید
اما شما بدون اجازه و بر اساس سلیقه خودتون ادیتش کردین و شد این
من الان باید این رو شوخی بگیرم؟ جواب بدم؟ چیکار کنم؟
قبل اینکه شما بگید من ویرایش کرده بودم. اگر هم باعث دلخوری شما شده عذر میخوام:11:
نه کسی ادعا نکرد که بی طرفانه است
من کاملا طرفدار تیمهای انگلیسی هستم
اما بدون تعصب بود
تناقص تو این جمله موج میزنه!:n01:
از کدوم بخش حرفای من متوجه شدین در مورد بارسای الان حرف میزنم؟
من بارسا رو بدون مسی تصور کردم؟
همین سیتی هفته قبل بایرن رو هم توی ورزشگاهش برد که دوستان طرفدار بایرن لطف کردن و گذاشتن به حساب غرور زیاد بایرن
و روی حقیقت رو ماست مالی فرمودن
:n02:
مورد بعدی اینکه قدرت سیتی چه ربطی به بایرن داره؟
بله درسته. توی خونه اش هم باخت. من اصل حرفم در مورد این بود که تیمی که بخواد با بایرن پپ بازی کنه باید خیلی رو تیمش کار کنه. از همه لحاظ باید در حد تیم بایرن باشه.
همین بارسا توی نیمه نهایی سال پیش بدجوری باخت و حذف شد. و آرسنال هم همینطور مخصوصا خط دفاعی.
قدرت سیتی ربطی به بایرن نداره. من داشتم در مورد حرف های شما در مورد آرسنال که میگفتین :"فقط کافیه به این توجه کرد که آرسنال صدرنشین یکی از بهترین دوره های لیگ برتر هست"
و من هم در جواب گفتم تیم هایی امثال یوونتوس و ناپولی که توی لیگ خودشون هم اول و تیم های خوبی هستن حذف شدند. آیا حرف شما دال بر برد حتمی آرسنال مقابل بایرن داره؟
در مورد دفاع اتوبوسی هم که چنتا بچه که تحمل باخت رو نداشتن سر زبونا انداختن باید بگم کسی که دو کلاس فوتبال بلد باشه اصلا به چنین چیزی اعتقاد نداره
مثلا برای نمونه اون بازی چلسی و بارسا توی نوکمپ که چلسی بارسا رو برد و رفت فینال و اونجا هم بایرن رو برد
این چه دفاع اتوبوسیی بود که توی یه صحنه یکی از سرنشینای اتوبوس یعنی رامیرز یه هو توی 18 قدم حریف پیداش میشه
گستردگی بازی چلسی در اون بازی تقریبا به اندازه بارسا بود منتها بارسا با 10 نفر حمله میکرد و چلسی در بهترین زمان و مکان با دو نفر حمله میکرد و گل رو هم میزد
اصلا بارسا چطور رفت و برگشت از یه تیم اتوبوسی 3 گل دریافت میکنه ؟
لطفا توهین نکنید آقا. نظر هر شخصی مهمه!
خب به نظر شما تاکتیک اونا توی اون بازی ها چی بود؟ دفاع اتوبوسی و ضد حمله. بارسا هم همینطور ضربه خورد و باخت. من فقط بازی هایی که بارسا با میلان کرده رو قبول دارم. چون واقعا میلانی ها از خودشون مایه گذاشتن و اگر هم که بردن به حق بردن.
شما اگر دوست دارید لالیگا رو در سطح یک لیگ ببینید مشکل خودتونه
من چیزی به اسم یک لیگ نمیبینم 20 تا تیم ردیف کردن که در نهایت دو تیم برای قهرمانی امیدوارن
چهار پنج تیمم همیشه برای سهمیه جام یوفا رقابت دارن و چهار پنج تیمم همیشه خطر سقوط دارن
میدونید که لالیگا در کنار لیگ جزیره و آلمان بهترین لیگ های جهان هستند؟
به نظر شما، اینکه فقط 3 تا تیم دارن واسه قهرمانی میجنگن یه مشکل واسه لیگ حساب میشه؟
تناقص تو این جمله موج میزنه!:n01:
دوست گرانقدر
تعصب حالت افراطی و غیر منطقی طرفداری هست
میشه طرفدار یک تیم بود و با گرایش به همین طرفداری منطقی هم حرف زد ولی تعصب نداشت
اگر برای شما تفاوت تعصب و طرفداری قابل درک نیست اون دیگه مشکل من نیست
لطفا توهین نکنید آقا. نظر هر شخصی مهمه!
خب به نظر شما تاکتیک اونا توی اون بازی ها چی بود؟ دفاع اتوبوسی و ضد حمله. بارسا هم همینطور ضربه خورد و باخت. من فقط بازی هایی که بارسا با میلان کرده رو قبول دارم. چون واقعا میلانی ها از خودشون مایه گذاشتن و اگر هم که بردن به حق بردن.
من توهین نکردم همه ما با هر سن و سالی در بعضی چیزها در ابتدای راهیم و گاهی کودکانه قضاوت میکنیم
مثلا من گواهینامه رانندگی دارم اما اگه قرار باشه برم خلبانی یاد بگیرم 100 سالمم که باشه در برابر استادم 20 سالشم که باشه یه بچه محسوب میشم
فوتبالم همینه
در مورد تاکتیک چنین تیمهایی باید بگم کاملا مشخصه تمرکز روی دفاع و استفاده از فضاها و ضعفهای خط دفاعی حریف در ضد حملات
تیمی که اتوبوسی دفاع میکنه فقط به فکر گل نخوردن هست دیگه نقشه ای برای گل زدن نداره
اما تیمهایی مثل چلسی کاملا برای گل زدن هم نقشه داشتن
پس چطور ممکنه ما تمرکز این تیم روی دفاع رو ببینیم و اسمش رو اتوبوسی بذاریم اما تمرکز و سیستم این تیم برای گلزنی رو نبینیم
به این میگن گستردگی بازی که چلسی توی اون بازی هم تا توی شش قدم بارسا برای بازی تاکتیک و برنامه داشت
چطور ممکنه یه اتوبوس وسعتش به اندازه تمام زمین باشه
به نظر من تیمی که داشت اتوبوسی بازی میکرد بارسا بود بهتره بگم این بارسا بود که داشت اتوبوسی حمله میکرد
تیمی اتوبوسی حمله میکنه که حواسش فقط به گل زدن باشه مثل بارسا که تقریبا تاکتیکی برای کنترل ضد حملات چلسی نداشت:n16:
درود
دوستان اگه دقت کنن داریم در مورد بازی های لیگ قهرمانان صحبت میکنیم و توی بازی هایی با این کیفیت نمیشه از حالا اینقدر راحت تیم های صعود کرده و حذف شده رو تشخیص بدیم .
البته کلا ذات فوتبال همینه که غیر قابل پیش بینیه .
این که یک تیم از نظر نفراتی در سطح بهتری باشه و ستاره های بیشتری در اون حضور داشته باشن دلیلی بر برتری حتمی اون تیم نیست .
نقطه قوت و تاثیر گذار حساب میشه و شکی توش نیست ولی این که بخوایم بخاطر داشته های دو تیم , برنده و بازنده رو مشخص کنیم به نظرم زیاد درست نیست .
حداقل توی تاریخ فوتبال بارها به ما نشون داده که همچین چیزی تاثیر 100% نداره .
اگه دقت کنیم می بینیم همین چند روز پیش بود که تیمی مثل یووه با اون همه بازیکن سرشناس و با کیفیت در بازی با گالاتاسرای شکست خورد و صعود نکرد .
در صورتی که بعد از قرعه کشی همه روی صعود بی دردسر رئال و یووه اتفاق نظر داشتن و هیچ کس یا کمتر کسی فکر میکرد که تیمی مثل یووه در آخر نتونه صعود کنه .
از طرف دیگه تا شروع مرحله بعد بازی ها هنوز کلی زمان داریم و توی این مدت ممکنه کلی اتفاق بیافته .
مثلا یک تیم یک یا دو بازیکن ستاره و تاثیر گذارش رو از دست بده که همین مورد میتونه روی کیفیت کلی بازی تیم و تاکتیک های مربی تاثیر منفی بذاره و در آخر اون تیم رو با مشکل مواجه کنه و باعث حذف اون بشه .
یا شاید یک تیم از حالت آرمانی خودش دور بشه یا شاید یک تیم دیگه که شرایط خوبی نداره به شرایط آرمانی برسه . و کلی شاید های دیگه که هر کدوم تاثیر مخصوص به خودشون رو دارن .
یک چیزی رو که من خیلی خوب فهمیدم و با پوست و استخوان درکش کردم :n02: اینه که مقایسه های روی کاغذ و کلا این آمار و احتمالات به هیچ تیمی وفا نکرده :n01:
شاید یک تیم روی کاغذ ضعیف یا قرعه مناسب تلقی بشه . ولی داخل بازی ممکنه همه چیز متفاوت باشه .
Masoud King
18-12-2013, 12:17
و روی حقیقت رو ماست مالی فرمودن:n02:
حقیقت این بود که بایرن بازی 2 هیچ جلو بوده رو باخت و کسی نگفت که نباختیم.
ولی اون حقیقتی که مد نظرت هست اینه که سیتی از بایرن سرتر بود که خب نظر شما هست..
چیزی که باعث باخت شد این بود که بعد گل دوم، بایرنی فک کردن دیگه بازی تموم شده، همون اشتباهی که بازی رفت کردن و زودتر از سوت داور بازی رو تموم شده فرض کردن و همین کار دستشون داد.
البته اشتباه داور هم بی تاثیر نبود ولی خب به قول یکی از بچه ها، وقتی بازی 2-0 رو 3-2 می بازی، دیگه یه پنالتی فقط توجیه هست.
این دوره از لیگ برتر یکی از بهترین دوره هاشه؟! خدا رحم کنه به بدترین دوره هاش پس..
آرسنال به راحتی بایرن رو ببره؟! آرسنال نتونست به راحتی دورتموند نصف و نیمه رو ببره (یه باخت و یه برد، 3-3 رفت و برگشت) و یا حتی ناپولی رو اونوقت چطوری می خواد به راحتی یکی از بهترین تیم های فعلی دنیا رو ببره؟
مطمئنا آرسنال بهترین تیم دوم بود و بالاخره تیمی دوست نداره وقتی قرعه های راحت تری هست، با قرعه ی سختی رو به رو بشه ولی به هیچ وجه آرسنال اون قدرت رو نداره که بخواد به راحتی تیمی مثه بایرن رو ببره حتی اگه بایرن بازیکنای کلیدی مثه روبن و شواینی رو نداشته باشه.
شما برید فاصله تیم اول لیگ برتر انگلیس با تیم 4 جدول ببینید چند امتیاز با هم اختلاف دارن از الان در لیگ المان بایرن خودش از بقیه جدا کرده دورتموند تنها رقیبش بود که با چند تا مصدوم شدن بازیکنای اصلیش از کورس جا موند و بقیه تیم های المان هم که در حد این حرفها نیستن - فقط باعث شادی و انبساط خاطر تیم های دیگه چمپیونز لیگ میشن که در بازی رو در رو میتونن حسابی تفاضل گلشون بالا ببرن:n02:حداقل در لیگ انگلیس تا هفته های اخر تیمها در کورس قهرمانی هستن ما حسرت به دلمون موند یک سال قهرمانی در لیگ آلمان به هفته های اخر کشیده بشه(مثل سالی که استیونس سرمربی شالکه بود کار بایرن - شالکه کشید به هفته پایانی سر اخرین ثانیه های بازی سر اشتباه دروازه بان هامبورگ دقیقه 93 ضربه آزاد غیر مستقیم برای بایرن به دست اومد با گل کردن اون توپ در اخرین ثانیه های فصل بایرن قهرمانی از دست شالکه در آورد) الان 5-6 هفته از نیم فصل دوم آلمان نگذشته بایرن با پپ قهرمان زود هنگام میشه تمام میشه میره پی کارش:n01:
این دوره از لیگ برتر یکی از بهترین دوره هاشه؟! خدا رحم کنه به بدترین دوره هاش پس..
آقا مسعود عزیز این جمله دقیقا چه مفهومی داره؟
کاملا مشخصه که پریمیر یکی از بهترین دوره های خودش رو داره سپری میکنه
7 8 تیم سرحال داره و هنوز حتی منچستر هم شانس قهرمانی داره چون با این بازیهای نزدیک خیلی راحت تیمهای صدرنشین میتونن امتیاز از دست بدن
کلا پریمیر معنا و فلسفه واقعی یک لیگ رو مشخص کرده
چهارتا تیمشم در سی ال تا اینجا در مجموع تیمهای آلمانی رو شکست دادن
آرسنال به راحتی بایرن رو ببره؟! آرسنال نتونست به راحتی دورتموند نصف و نیمه رو ببره (یه باخت و یه برد، 3-3 رفت و برگشت) و یا حتی ناپولی رو اونوقت چطوری می خواد به راحتی یکی از بهترین تیم های فعلی دنیا رو ببره؟
فکر نمیکنم بایرن از بایرن فصل پیش قویتر باشه تقریبا قویترین بایرن تاریخ بود
همون فصل پیشم آرسنال رو با کمک اشتباه داوری بردین اونم آرسنالی که به مراتب از این آرسنال ضعیفتر بود
اونجا هم مثل امسال مقابل سیتی بازی برگشت رو به خاطر دست کم گرفتن آرسنال و غرور زیاد در حال درست و حسابی باختن بودین که...:n02:
کلا نمیدونم چه حکمتیه که بایرن خیلی زود مغرور میشه یه سال مقابل اینتر یه سال مقابل آرسنال یه سال مقابل سیتی:n02:
امیدوارم بایرنیها هم حافظه کوتاه مدتشون مثل شما باشه و آرسنال فصل پیش رو از یاد برده باشن:n02:
چاکریم:n16:
عکس روز: بازیکنان سیتی و تماشای قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا
قرعه کشی مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا زمانی انجام شد که بازیکنان سیتی در حال پیگیری جلسه تمرینی شان بودند
سایت گل – شاگردان مانوئل پیگرینی مراسم قرعه کشی رقابتهای دور یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا را در سالن بدنسازی مجموعه ورزشی این تیم به صورت زنده تماشا کردند.
وقتی که نام بارسلونا به عنوان حریف سیتی در دور حذفی رقابتهای اروپایی اعلام شد سروصداهای زیادی به گوش می رسید و بامزه اینجا بود که این صدا نیز شنیده می شد:« به تو گفته بودم!» گویا یک نفر حدس زده بود که تیمش در دور یک هشتم پایانی به بارسا برمی خورد.
یک دیدار زیبا که قطعا بازی مورد علاقه بازیکنان سیتی، دست کم برای این دور نبوده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2013/12/18/4487713/%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B4%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D8%B9%D9%87-%DA%A9%D8%B4%DB%8C-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7
7 8 تیم سرحال داره و هنوز حتی منچستر هم شانس قهرمانی داره چون با این بازیهای نزدیک خیلی راحت تیمهای صدرنشین میتونن امتیاز از دست بدن
من خیلی موافق نیستم. نزدیک بودن تیم ها در لیگ برتر لزوما نتیجه عالی بودن تعداد بالایی از تیم ها رو نمی ده، می تونه به دلیل عالی نبودن همه تیم ها هم باشه. به عنوان یک لیگ، لیگ برتر بسیار جذاب هست و امسال هم قطعا جذاب تر از سال های اخیر چون مدعیان زیاد هستند ولی من دلیلش رو عالی نبودن همه تیم ها می دونم، نه عالی بودن همه تیم ها. اکثر تیم ها نسبتا ضعیف هستن و به هم نزدیک شدن...
نزدیک بودن و جذابیت و غیرقابل پیشبینی بودن یک لیگ مستقیما مرتبط نیست با قوی بودن تیم ها یا شانس بیشترشون برای موفقیت در اروپا و ... لیگ های دو و سه اکثر کشورها هم همیشه خیلی نزدیک هستند!
من خیلی موافق نیستم. نزدیک بودن تیم ها در لیگ برتر لزوما نتیجه عالی بودن تعداد بالایی از تیم ها رو نمی ده، می تونه به دلیل عالی نبودن همه تیم ها هم باشه. به عنوان یک لیگ، لیگ برتر بسیار جذاب هست و امسال هم قطعا جذاب تر از سال های اخیر چون مدعیان زیاد هستند ولی من دلیلش رو عالی نبودن همه تیم ها می دونم، نه عالی بودن همه تیم ها. اکثر تیم ها نسبتا ضعیف هستن و به هم نزدیک شدن...
نزدیک بودن و جذابیت و غیرقابل پیشبینی بودن یک لیگ مستقیما مرتبط نیست با قوی بودن تیم ها یا شانس بیشترشون برای موفقیت در اروپا و ... لیگ های دو و سه اکثر کشورها هم همیشه خیلی نزدیک هستند!
بله حرف شما کاملا درسته اگر نزدیک بودن به تنهایی برای قضاوت در مورد یک لیگ خوب معیار قرار بگیره لیگ ایران هم جزو بهترینها میشه
اما وقتی عوامل دیگه ای در کنار نزدیک بودن تیمها باشه میشه در مورد یک لیگ خوب یا بد قضاوت کرد
وقتی چهار تیم انگلیسی در سی ال میرن توی 16 تیم دو تاشون اول میشه و دوتاشون به خاطر تفاضل گل دوم میشن
وقتی منچستری که توی لیگ خودش هشتم هست توی گروه خودش با اقتدار اول میشه و به تیم دوم آلمان در مجموع 9 گل میزنه
وقتی در کنار نزدیک بودن تیمها بر خلاف لیگی مثل ایران سطح بازیا شامل سرعت تیمی خلاقیت فردی تعداد گلهای رد و بدل شده و... بالا باشه میشه گفت اون لیگ یک لیگ جذاب و کامل هست
پریمیر لیگی نیست که تیمهاش صرفا بهم نزدیک باشن
شما طرفدار لیورپول هستی بدون تعصب لیورپول رو امسال در سطحی بالاتر از لورکوزن میلان یووه و حتی دورتموند نمیبینید؟
من کاملا لیورپول رو در سطحی بالاتر از این تیمها میبینم
حالا من یک سوال مطرح میکنم
لیگی که یکی دو تیم قوی داشته باشه و هر سال هم همون دو تیم جامها رو ببرن و همیشه هم فینالیست سی ال باشن آیا لیگ خوبیه؟
در مورد این لیگ چجوری باید قضاوت کرد؟
در تایید صحبت های آرمان جان بگم که مدتی قبل مورینیو در جواب به سوالی راجع به وضعیت کلی لیگ برتر نسبت به دوره اول حضورش و مقایسه کیفی اونها همین نکته رو گفت که لیگ رقابتی تر شده و از 6 مدعی برای عنوان قهرمانی اسم برد، اما در کنار اون گفت که تیم های قدرتمند حاضر در مقایسه با تیم های قدرتمند دوره اول حضورش(آرسنال با تیم ملقب به شکست ناپذیرها، چلسی دوره اول مورینیو و یونایتد)، ضعیف تر شدند.
مشخصا ضعیف شدن مدعی های اصلی در اضافه شدن تعداد مدعی ها نقش داشته، موردی که شکل اغراق شده یا کاریکاتوری از اون رو در لیگ برتر خودمون و تعداد زیاد مدعی ها می بینیم:n02:
اما این مورد توی چند سال اخیر در لالیگا و بوندسلیگا به خاطر ثبات بیشتر تیم های قدرتمند، حداقل به این شدت پیش نیومده.
در تایید صحبت های آرمان جان بگم که مدتی قبل مورینیو در جواب به سوالی راجع به وضعیت کلی لیگ برتر نسبت به دوره اول حضورش و مقایسه کیفی اونها همین نکته رو گفت که لیگ رقابتی تر شده و از 6 مدعی برای عنوان قهرمانی اسم برد، اما در کنار اون گفت که تیم های قدرتمند حاضر در مقایسه با تیم های قدرتمند دوره اول حضورش(آرسنال با تیم ملقب به شکست ناپذیرها، چلسی دوره اول مورینیو و یونایتد)، ضعیف تر شدند.
مشخصا ضعیف شدن مدعی های اصلی در اضافه شدن تعداد مدعی ها نقش داشته، موردی که شکل اغراق شده یا کاریکاتوری از اون رو در لیگ برتر خودمون و تعداد زیاد مدعی ها می بینیم:n02:
اما این مورد توی چند سال اخیر در لالیگا و بوندسلیگا به خاطر ثبات بیشتر تیم های قدرتمند، حداقل به این شدت پیش نیومده.
دوست من ببخشید اگر فکر میکنید لحنم نامناسب هستش
اما من الان باید حرف شما رو شوخی بگیرم یا جدی؟
یعنی واقعا نیازی هست من تذکر بدم که شما متحول شدن سیتی رو ببینید؟ تیمی که اصلا دوره قبل مورینیو قدرت حساب نمیشد
یعنی من واقعا باید روند رو به رشد و حرکت آهسته و پیوسته لیورپول رو به شما یادآوری کنم؟
یعنی پذیرفتن آرسنال قویتر شده نسبت به سالهای پیش اینقدر سخته؟
من واقعا موندم الان باید چی رو توضیح بدم
یعنی بهتر و قدرتمند تر شدن همه این تیمها به خاطر افت منچستر هست؟!!!
شاید من فوتبال رو نمیفهمم یا جور دیگه ای میفهمم
Masoud King
18-12-2013, 21:06
چیزی که می خواستم بگم رو آرمان گفت دیگه : دی
متاسفانه 7-8 تیم سر حال نداره بلکه تیم های مطرحش مثه چلسی و منچستر و لیورپول شدن هم سطح تیم هایی که چندسال پیش آرزشون بردن از منچستر یا چلسی بوده..
+
الان عملکرد تیم های آلمانی و انگلیسی مثل هم بوده ( چهار تیم صعود کرده و هر لیگ دو سر گروه داشته). در پایان دور بعد باز دوباره میشه عملکرد رو بررسی کرد.
نتایج تیم های دو لیگ برتر و بوندسلیگا تو چهار فصل اخیر cl رو معراج تو تاپیک قبلی گذاشت که گویای مطلب هست و به نظرم جای حرفی نیست دیگه. لینک پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یعنی واقعا نیازی هست من تذکر بدم که شما متحول شدن سیتی رو ببینید؟ تیمی که اصلا دوره قبل مورینیو قدرت حساب نمیشد
یعنی من واقعا باید روند رو به رشد و حرکت آهسته و پیوسته لیورپول رو به شما یادآوری کنم؟
یعنی پذیرفتن آرسنال قویتر شده نسبت به سالهای پیش اینقدر سخته؟
لیورپول بنیتس رو داری با الان مقایسه میکنی؟! تیمی که یه بار سی ال رو برد و یه نایب قهرمانی آورد.
چلسی مورینیو یا منچستری که اون موقع فرگوسن داشت به هیچ وجه قابل قیاس با الان نیستن.
شما آرسنال رو هم در سطحی بالاتر از بایرن میبینی..
بله حرف شما کاملا درسته اگر نزدیک بودن به تنهایی برای قضاوت در مورد یک لیگ خوب معیار قرار بگیره لیگ ایران هم جزو بهترینها میشه
اما وقتی عوامل دیگه ای در کنار نزدیک بودن تیمها باشه میشه در مورد یک لیگ خوب یا بد قضاوت کرد
وقتی چهار تیم انگلیسی در سی ال میرن توی 16 تیم دو تاشون اول میشه و دوتاشون به خاطر تفاضل گل دوم میشن
وقتی منچستری که توی لیگ خودش هشتم هست توی گروه خودش با اقتدار اول میشه و به تیم دوم آلمان در مجموع 9 گل میزنه
وقتی در کنار نزدیک بودن تیمها بر خلاف لیگی مثل ایران سطح بازیا شامل سرعت تیمی خلاقیت فردی تعداد گلهای رد و بدل شده و... بالا باشه میشه گفت اون لیگ یک لیگ جذاب و کامل هست
پریمیر لیگی نیست که تیمهاش صرفا بهم نزدیک باشن
شما طرفدار لیورپول هستی بدون تعصب لیورپول رو امسال در سطحی بالاتر از لورکوزن میلان یووه و حتی دورتموند نمیبینید؟
اول شدن یونایتد و چلسی در اون گروه ها نشون دهنده چیز خاصی درباره اون تیم ها نیست، برای آرسنال میشه گفت با تفاضل گل دوم شد و میشه گفت با تفاضل گل صعود کرد و فقط یک گل با حذف شدن فاصله داشت.
لیورپول در سطح میلان و لورکوزن هست، ولی در سطح دورتموند و یوونتوس نیست و سطح تیم هایی مثل بایرن و بارسا و رئال که دیگه جای خود داره. من هر 16 بازی این فصل لیورپول رو دیدم و طرفدار پرپاقرصی هستم ولی واقعیت ها رو باید پذیرفت. من هیچ تیم انگلیسی فعلی رو در سطح اون سه تیم نمی دونم، البته این به این معنی نیست که مثلا بگم منچستر سیتی یا آرسنال اصلا شانسی جلوی بارسا و بایرن ندارن، ولی شانسشون پایین تر است و من شخصا تعجب می کنم اگه بتونن حریفشون رو حذف کنن و فکر نمی کنم متعصب ترین هواداران این تیم ها هم از تیمشون انتظار حذف بارسا و بایرن رو داشته باشن.
حالا من یک سوال مطرح میکنم
لیگی که یکی دو تیم قوی داشته باشه و هر سال هم همون دو تیم جامها رو ببرن و همیشه هم فینالیست سی ال باشن آیا لیگ خوبیه؟
در مورد این لیگ چجوری باید قضاوت کرد؟
در مورد لیگ هر قضاوتی میشه کرد ولی تنها قضاوتی که نمیشه کرد معیار نزدیک بودن تیم های مختلف یک لیگ برای سنجش شانس موفقیت تیم های برتر اون لیگ در اروپا است. همین لالیگا که در سال گذشته اختلاف امتیاز تیم اول و چهارمش (34 امتیاز) بیشتر از اختلاف بین تیم های چهارم و آخر بود (32 امتیاز) یا در فصل قبل از اون که اخلاف امتیاز تیم های اول و سوم بیشتر از اختلاف تیم های سوم و آخر بود، در این سه سال همیشه دو تیم در نیمه نهایی اروپا داشته که نشون دهنده قوی بودن این تیم ها در سطح اروپاست.
الان عملکرد تیم های آلمانی و انگلیسی مثل هم بوده ( چهار تیم صعود کرده و هر لیگ دو سر گروه داشته). در پایان دور بعد باز دوباره میشه عملکرد رو بررسی کرد.
بحث اینجوری به هیچ جا نمیرسه
ما هم منتظر میمونیم و عملکرد تیمها در مرحله بعد رو میبینیم
shakerifar
18-12-2013, 22:11
به نظرم تعداد مدعی های زیاد لیگ برتر فقط نشون دهنده این نیست که این تیم ها سرحال نیستند ( البته قبول دارم که این تا حدی درسته)
بلکه نشون دهنده اینه که توزیع عادلانه درامد ها بین باشگاه ها چقدر می تونه به سلامت یه لیگ کمک کنه چیزیکه اصلا تو لالیگا دیده نمی شه
و بوندس لیگا هم چندوقتیه داره به این سمت می ره ... دو ابر قدرت و بقیه تیم ها دیگه هیچی...
اما در مورد UCL چیزی که واضحه اینه که مدعی اصلی بایرن هست هر چند به نظر من به خارق العاده ای پارسال نیست اما همچنان مدعی اصلیه
البته باواریایی ها نشون دادن همیشه یه سورپرایز تو آستین دارن و بعضی وقتا تو شرایطی جام رو از دست می دن که هیچکس باورش نمی شه :n02:
mohammad_87
18-12-2013, 23:50
بلکه نشون دهنده اینه که توزیع عادلانه درامد ها بین باشگاه ها چقدر می تونه به سلامت یه لیگ کمک کنه چیزیکه اصلا تو لالیگا دیده نمی شه
و بوندس لیگا هم چندوقتیه داره به این سمت می ره ... دو ابر قدرت و بقیه تیم ها دیگه هیچی...
من وارد بحث های بی پایان در مورد اینکه کدوم تیم و لیگ خوبه و کدوم بد نمیشم،معمولا برخی افراد به هیچ وجه حاضر به تغییر افکار خود و یا حتی قبول حرف دیگری نمیشه
اما
این جملات رو که نقل قول کردم کاملا قبول دارم
در لیگهایی که فاصله تیمها با هم کم هست و مدعیان لیگ،بیش از دو تیم هستند،جذابیت لیگ و سطح لیگ بالاتر خواهد بود
الان در لالیگا،دائما قهرمانی بین رئال و بارسا می چرخه و باقی تیمهایی که یه زمانی برای خودشون مدعی بودن حالا اصلا امیدی به قهرمانی ندارن و همون ابتدای فصل برای رتبه های چهارم مینگند
جذابترین بازیها برای قهرمانی،فقط بازیهای رو در رو این سه تیم هست
این وسط فقط آتلتیکو مادرید هست که مخصوصا امسال و البته با افت نصبی سایر رقبا در کنار درخشش خودش،این دو قطبی بودن رو برهم زده اما باید دید تا کجا طاقت میاره
در آلمان هم وضع به همین منواله،بایرن مدعی اصلی خواهد بود و اگه همین روند ادامه پیدا کنه شاید در روحیه بازیکنان خود بایرن هم تاثیر داشته باشه و دیگه اون انگیزه لازم رو برای بازیهای داخلی نداشته باشن
دورتموند هم که با فروش بازیکنانش،عملا داره دست به خود زنی میکنه
سایر رقبا مثل لورکوزن و شالکه و ... هم فاصله زیادی با بایرن دارن
در ایتالیامثل همیشه حداقل چهار مدعی قهرمانی در لیگ هست.اگه یک تیم از مدعیان جدا بشه،شاهد حضور یک تیم دیگه هستیم(مثل ناپولی)با اینکه لیگ ایتالیا هم افت زیادی در سالهای اخیر داشته و هم سبک خاص خودش رو داره،اما رقابتهای قهرمانی همیشه داغ بوده و همیشه دیدار بین 4-5 تیم در طول فصل از دیدارهای مهم بوده
این دو قطبی یا چند قطبی بودن رو میشه در لیگ داخلی هم مثال زد
زمانیکه فقط پرسپولیس و استقلال مدعیان قهرمانی بودند،بازیهای دیگر تیمها زیاد مهم نبود(البته تفاوتهای بسیار بسیار زیاد لیگ داخلی با فوتبال مدرن بماند)
در کل وقتی یک لیگ،نهایتا دو قطبی باشه،همه بازیکنان فقط انگیزه دارند به این تیمها بروند،همین باعث قدرت گرفتن هر چه بیشتر تیمهای مدعی و تضعیف سایر تیمها میشه
اسپانسرها خودبخود بسوی این تیمها کشیده میشوند
قهرمانی ها،و پاداشها فقط به این تیمها میرسه و همین مجددا به تقویت مالی این تیمها کمک میکنه
و خیلی موارد دیگه که باعث میشه فاصله این تیمها با سایر تیمهای لیگ،هر ساله بیشتر و بیشتر بشه و لیگ به انحصار کشیده بشه
میگم الان هوادار تیمی در انگلیس هست که بدش بیاد تیمی که طرفدارشه در سطح فعلی بایرن باشه یا اندازه بارسای گواردیولا موفقیت کسب کنه؟ حتی به قیمت یک طرفه شدن لیگ
قهرمانی ها از فصل 92-93 تشکیل لیگ برتر
پریمیر لیگ
13 بونایتد 2013 2011 2009 2008 2007 2003 2001 2000 1999 1997 1996 1994 1993
3 چلسی 2010 2006 2005
3 آرسنال 2004 2002 1998
1 سیتی 2012
1 بلکبرن 1995
لالیگا
10 بارسا 2013 2011 2010 2009 2006 2005 1999 1998 1994 1993
7 رئال 2012 2008 2007 2003 2001 1997 1995
2 والنسیا 2004 2002
1 لاکرونیا 2000
1 اتلتیکو 1996
بوندسلیگا
11 بایرن 2013 2010 2008 2006 2005 2003 2001 2000 1999 1997 1994
5 دورتموند 2012 2011 2002 1996 1995
2 وردربرمن 2004 1993
1 وولفسبورگ 2009
1 اشتوتگارت 2007
1 کایزرسلاوترن 1998
سری آ بدون گرفتن قهرمانی یووه
8 یووه 2013 2012 2005 2003 2002 1998 1997 1995
6 میلان 2011 2004 1999 1996 1994 1993
5 اینتر 2010 2009 2008 2007 2006
1 رم 2001
1 لاتزیو 2000
چند قطبی بودن با شما
جذابیت جای خودش، این برتری رو باید توی اروپا ببینیم
آقا سینا داداش گرامی ما داریم در مورد الان یا حداقل دهه اخیر حرف میزنیم
و حرفای من بخصوص در مورد آمادگی تیمهای پریمیر در این فصل بود
حالا لطفا به دهه اخیر نه حتی بیشتر
از سال 2000 به این سمت یه نگاهی بندازین و در مورد تک قطبی یا دو قطبی بودن لیگها بر اساس قهرمانی نظر بدین
داستان منچستر فرگوسن به خاطر استثنا بودن یه چیز دیگه هستش و باید جور دیگه ای بهش نگاه کرد
Reza31001
19-12-2013, 18:37
چند قطبی بودن با شما
کلا این بازی کردن با آمار از سوی شما همیشه برای من جالب بوده!
آقا سینا داداش گرامی ما داریم در مورد الان یا حداقل دهه اخیر حرف میزنیم
و حرفای من بخصوص در مورد آمادگی تیمهای پریمیر در این فصل بود
حالا لطفا به دهه اخیر نه حتی بیشتر
از سال 2000 به این سمت یه نگاهی بندازین و در مورد تک قطبی یا دو قطبی بودن لیگها بر اساس قهرمانی نظر بدین
داستان منچستر فرگوسن به خاطر استثنا بودن یه چیز دیگه هستش و باید جور دیگه ای بهش نگاه کرد
این فصل که هنوز به نیم فصل نرسیده، باشه پایان فصل قضاوت کنیم
اما فصل پیش حتی یک نماینده از انگلیس در یک چهارم نهایی نداشتیم
3 تیم اسپانیایی 2 آلمانی 1 ایتالیایی
حرف آمادگی از کجا میاد
دو فصل پیش
2 اسپانیایی 1 آلمانی 1 انگلیسی 1 ایتالیایی
سه فصل پیش
3 انگلیسی 2 اسپانیایی 1 آلمانی 1 ایتالیایی
دقیقا مثل اینکه قدرت های انگلیس ضعیف شدن و رقابت داخلی داغ تر شده
10 سال اخیر
پریمیرلیگ
5 بونایتد 2013 2011 2009 2008 2007
3 چلسی 2010 2006 2005
1 سیتی 2012
1 آرسنال 2004
لالیگا
6 بارسا 2013 2011 2010 2009 2006 2005
3 رئال 2012 2008 2007
1 والنسیا 2004
بوندسلیگا
5 بایرن 2013 2010 2008 2006 2005
2 دورتموند 2012 2011
1 وولفسبورگ 2009
1 اشتوتگارت 2007
1 وردربرمن 2004
سری آ
5 اینتر 2010 2009 2008 2007 2006
3 یووه 2013 2012 2005
2 میلان 2011 2004
قطب ها با شما
فقط جام لیگ هر کشور رو مقایسه میکنیم (( مثل عزیز nw-nk ))
چون مهمترین جام داخلی هر کشور محسوب میشه
من واسم خیلی جالبه
دوست عزیز ali+ خیلی در تلاش هستن که بگن لیگ انگلیس نسبت به بقیه لیگ ها تک یا 2 قطبی نیست
ولی تو آماری که nw-nk گذاشت یه چیز جالب هست
تو 7 سال اخیر که منچستر آمار فوق العاده ای داشت و رقیب سختی تو لیگ بود
یعنی از 2007 تا 2013 منچستر به تنهایی 5 جام گرفت (( 5 جام از 7 جام موجود ))
و چلسی 1 جام
سیتی هم 1 جام
ولی تو لالیگا تو 7 سال اخیر
بارسا 4 جام
و رئال 3 جام گرفت (( یعنی فقط 1 جام کمتر ))
تو این 7 سال هرچی تو لیگ جزیره بود رو منچستر گرفت و 5 جام از 7 جام خودش گویای همه چیز هست و تیم دوم فقط 1 جام گرفته
ولی تو لالیگا 2 مدعی اصلی یعنی رئال و بارسا هر کدوم به ترتیب 3 و 4 جام گرفتن
یعنی اختلاف تیم اول و دوم تو جزیره از نظر افتخارات خیلی هست
رئال اگه 1 جام دیگه بگیره با بارسا مساوی میشه
ولی منچستر حالا حالا جا داره تا کسی بهش برسه
خدا پدر لالیگا رو بیامرزه که 2 قطبی هست
لیگ جزیره که دیگه تک قطبی شده !!!!!! :n02:
pcforlife
19-12-2013, 21:43
من درباره قطب ها از یه منظر دیگه (که جزئی و تا حتی جالبه) ، میخوام صحبت کنم.
شما دقت کنید به فصول قبل لیگ قهرمانان؛
چیزی که همیشه وجود داشته این بوده که بعد از تمام شدن مرحله گروهی، مجموعا تیم های مدعی و تیم های معمولی از هر لیگ و کشور که بعنوان تیم اول یا دوم بالا اومدن، منتظر میشن برای قرعه کشی. به شخصه قرعه کشی مرحله 1/16 رو خیلی دوست دارم... چون مثل مرحله گروهی اجازه نمیده بازی ای تمام ملیتی در اون به وجود بیاد و البته اون شرط بازی نکردن با تیم همگروهی.
این مقدمه چینی رو کردم که بگم، اگر دقت کنید همیشه در این مرحله با وجود اینکه تیم های متوسط و مدعی در کنار هم هستند، همیشه چند بازی مهم شکل میگیره (تشکیل شده از دو تیم مطرح و مدعی) که غالبا یک سر این بازی ها مهم، همیشه تیم های انگلیسی بودن. من یه نگاهی به 5 فصل گذشته انداختم که بد نیست یه نگاهی بهش بندازید:
فصل قبل که فصل 2012-2013 بود، سه بازی مهم در دور 1/16 بود:
رئال مادرید _ منچستریونایتد
آرسنال _ بایرن مونیخ
میلان _ بارسلونا
که 2 تیم این سه بازی مهم انگلیسی و 2 تیم اسپانیایی بودند. لازم به ذکره در این مرحله اسپانیا 4 نماینده و انگلیس 2 نماینده داشت.
فصل 2011-2012 فقط یک بازی مهم تو این مرحله داشتیم:
میلان - آرسنال
و البته باید اشاره کنم این فصل هم تو این مرحله انگلیس 2 نماینده داشت.
فصل 2010-2011 دو بازی مهم وجود داشت:
آرسنال - بارسلونا
اینتر - بایرن مونیخ
فصل 2009-2010 باز دو بازی مهم وجود داشت:
میلان - منچستریونایتد
چلسی - اینتر
و فصل 2008-2009 تقریبا 4 بازی مهم (اگه رم رو هم تیم مدعی بدونیم):
رئال مادرید - لیورپول
چلسی - یوونتوس
منچستریونایتد - اینتر
آرسنال - رم
فصل جاری هم که مشخصه.
اینکه قرعه کشی به این شکل شده، سوای بحث بیرون اومدن گوی و شانس، بر میگرده به اینکه چون Big4 انگلستان در 10 سال اخیر همیشه به عنوان تیم های مدعی (سوای پرطرفدار) شناخته میشن و طبیعتا در گوی های قرعه کشی، احتمال به وجود اومدن یه بازی پر اهمیت که یک سرش انگلیسی باشه رو افزایش میده،
در صورتی که در اسپانیا، آلمان به نظرم هیچ وقت به این شکل نبوده، نماینده هایی مثل ویارئال، اشتوتگارت، سویا، اتلتیکو، شالکه و... واقعا در یک سر و گردن که چه عرض کنم، یک سر و کمر!! از بایرن، بارسا، رئال پایینترن.
و جالب اینکه قبل از قرعه کشی این فصل برای یونایتد، من خیلی خوشحال بودم از این قانونی که مثلا یونایتد تو این مرحله نمیتونه با تیم های انگلیسی بازی کنه، در صورتی که شاید طرفدارای بارسا یا بایرن ترجیح میدادن این قانون نبود تا شانس این ایجاد بشه که مثلا با تیمی مثل اتلتیکو یا لورکوزن و شالکه از لیگ کشور خودشون بازی کنن.
از این موضوع که بگذرم، من با توجه به آمار های سینای عزیز، یه سوال دارم:
آیا یک لیگی که این سالها در اکثر فصولش یونایتد توش حرف اول رو میزده و یه جورایی در بحث قهرمانی تک قطبی بوده، میتونه به این لول برسه که تو این ده سال 4 تیم مختلفش فینالیست اروپا (نه فقط برای 1 بار) بشن و البته قهرمان اروپا هم بشن؟ پس رشد اون سه تیم (غیر از یونایتد) در گیرو دار قدرت زیاد MU در انگلیس به چه شکل بوده که تونستد فینال CL رو تجربه کنن؟ و البته میشه مهندسی معکوس کرد این سوال رو و پرسید چرا این عملکرد در تیم های دیگه بوندسلیگا یا لالیگا (که به قول دوستان قطبی نیست) رخ نداده؟ [بیشتر از یک سوال شد :n02:]
.
.
من فکر میکنم دلیل اینکه لیگ برتر انگلیس همیشه نماینده های قرص و محکمی برای CL داشته، اینه که در لیگی حضور دارن که حداقل به جز خودشون با 5 تیم کاملا مدعی بازی میکنن که تجارب داخلی و بین المللی بالایی دارند. در خوب بودن بوندسلیگا و لالیگا و در عالی بودن رئال، بایرن، دورتموند، بارسا شکی نیست. ولی از لحاظ آماری هم میشه نتیجه گرفت میزان پراکندگی قدرت دربین تیم های لیگ برتر (بین صدرنشین تا قعر نشین) بیشتر از سایر لیگ ها خصوصا لالیگا و بوندسلیگاست. حالا این پراکندگی خوبه یا بد، به نظر من خوبه... حتی اگه قویترین تیم لیگ برتر از قویترین تیم لالیگا یا بودسلیگا هم شکست بخوره./
یاعلی
...
اینکه قرعه کشی به این شکل شده، سوای بحث بیرون اومدن گوی و شانس، بر میگرده به اینکه چون Big4 انگلستان در 10 سال اخیر همیشه به عنوان تیم های مدعی (سوای پرطرفدار) شناخته میشن و طبیعتا در گوی های قرعه کشی، احتمال به وجود اومدن یه بازی پر اهمیت که یک سرش انگلیسی باشه رو افزایش میده،
در صورتی که در اسپانیا، آلمان به نظرم هیچ وقت به این شکل نبوده، نماینده هایی مثل ویارئال، اشتوتگارت، سویا، اتلتیکو، شالکه و... واقعا در یک سر و گردن که چه عرض کنم، یک سر و کمر!! از بایرن، بارسا، رئال پایینترن
.....
آیا یک لیگی که این سالها در اکثر فصولش یونایتد توش حرف اول رو میزده و یه جورایی در بحث قهرمانی تک قطبی بوده، میتونه به این لول برسه که تو این ده سال 4 تیم مختلفش فینالیست اروپا (نه فقط برای 1 بار) بشن و البته قهرمان اروپا هم بشن؟ پس رشد اون سه تیم (غیر از یونایتد) در گیرو دار قدرت زیاد MU در انگلیس به چه شکل بوده که تونستد فینال CL رو تجربه کنن؟
...
این قضیه Big4 انگلیس برام جالب بود و بهش دقت نکرده بودم...
در این 10 سال چهار تیم متفاوت انگلیسی به فینال اروپا رسیدن: یونایتد 3 بار، چلسی 2 بار، لیورپول 2 بار، آرسنال 1 بار که از بین این ها یونایتد، چلسی و لیورپول تونستن نهایتا قهرمان اروپا هم بشن.
دو تیم متفاوت ایتالیایی به فینال اروپا رسیدن: میلان 1 بار و اینتر 1 بار که هر دو تونستن قهرمان اروپا بشن.
دو تیم آلمانی به فینال اروپا رسیدن: بایرن 3 بار و دورتموند 1 بار که بایرن 1 بار قهرمان شده.
و از اسپانیا فقط بارسا که 3 بار فینالیست شده و هر 3 بار هم قهرمان شده.
از این وضعیت میشه نتیجه گرفت شاید انگلیس اون تک تیم خیلی قوی مثل بارسا و بایرن رو نداشته ولی تیم های دوم و سوم و چهارمش اکثرا در یک رده کوچک پایین تر از اینها هستن که نشون دادن توی اروپا می تونن موفق باشن. نمیشه در نظر نگرفت که طی سال های 2005 تا 2008 چهار تیم متفاوت انگلیسی به فینال لیگ قهرمانان رسیدن.
خدا رو شکر بحث به جای خیلی خوبی رسید البته با کمک آقا حسین گل که پستش هزارتا لایکم کمشه:n12:
این واقعا نکته خیلی مهمیه که چهار تیم انگلیسی توی این سالها به فینال رسیدن
در این 10 سال چهار تیم متفاوت انگلیسی به فینال اروپا رسیدن: یونایتد 3 بار، چلسی 2 بار، لیورپول 2 بار، آرسنال 1 بار که از بین این ها یونایتد، چلسی و لیورپول تونستن نهایتا قهرمان اروپا هم بشن.
منچستر هم دو بار با بهترین تیم تاریخ بارسا و شاید تاریخ فوتبال بازی کرد وگرنه تعداد قهرمانیهاش بیشتر هم میشد
به نظرم تعداد مدعی های زیاد لیگ برتر فقط نشون دهنده این نیست که این تیم ها سرحال نیستند ( البته قبول دارم که این تا حدی درسته)
وقتی صحبت از توزیع عادلانه میشه، منظور حق پخش تلویزیونی هست، موردی که در لالیگا اصلا وجود نداره و قسمت عمده اون به رئال و بارسا می رسه، اما در بوندسلیگا حق پخش تلویزیونی بسیار عادلانه توزیع میشه، دو جدول پایین میزان حق پخش تلویزیونی برای بوندسلیگا و لیگ برتر رو در فصل جاری نشون میدن:
Club
TV Money
1
Man United
£13.4m
2
Man City
£12.9m
3
Chelsea
£10.6m
4
Arsenal
£10.1m
5
Tottenham
£11.9m
6
Everton
£5.8m
7
Liverpool
£11.9m
8
West Brom
£5.8m
9
Swansea
£5.8m
10
West Ham
£5.8m
11
Norwich
£5.8m
12
Fulham
£5.8m
13
Stoke
£5.8m
14
Southampton
£5.8m
15
Aston Villa
£5.8m
16
Newcastle
£9.2m
17
Sunderland
£5.8m
18
Wigan
£5.8m
19
Reading
£5.8m
20
QPR
£5.8m
Club
TV Money
1
Bayern Munich
€ 25.84 m
2
Borussia Dortmund
€ 25.07 m
3
Bayer Leverkusen
€ 24.31 m
4
Schalke 04
€ 23.55 m
5
SC Freiburg
€ 22.79 m
6
Eintracht Frankfurt
€ 22.03 m
7
Hamburger SV
€ 21.27 m
8
Borussia Mönchengladbach
€ 20.51 m
9
Hannover 96
€ 19.75 m
10
1. FC Nuremberg
€ 18.99 m
11
VfL Wolfsburg
€ 18.23 m
12
VfB Stuttgart
€ 17.47 m
13
FSV Mainz 05
€ 16.71 m
14
Werder Bremen
€ 15.95 m
15
FC Augsburg
€ 15.19 m
16
1899 Hoffenheim
€ 14.43 m
17
Fortuna Düsseldorf
€ 13.67 m
18
SpVgg Greuther Fürth
€ 12. 91m
ضمنا موردی که نباید ازش غفلت بشه اینکه این توزیع عادلانه درآمد لیگ وقتی معادل با حق پخش میشه که تزریق بدون پشتوانه پول سهم بالایی رو نداشته باشه(تیم های نفتی)، در حالی که دو مدعی جدی فعلی لیگ برتر به طور کلی بر این اساس به مدعی تبدیل شدن، در حالی که بوندسلیگا از نظر سلامت مالی و درآمد متناسب با داشته ها سالم ترین لیگ اروپا به شمار میره و تنها لیگ اروپایی هست که تراز مالی مثبت داره که این منجر به سوددهی و شکوفایی بیشتر میشه، بر خلاف لیگ برتر که در سال های اخیر به طور سالانه اکثر تیم های شاغل در این لیگ ترازمالی منفی داشتند.
این قضیه Big4 انگلیس برام جالب بود و بهش دقت نکرده بودم...
دو تیم متفاوت ایتالیایی به فینال اروپا رسیدن: میلان 1 بار و اینتر 1 بار که هر دو تونستن قهرمان اروپا بشن.
دو تیم آلمانی به فینال اروپا رسیدن: بایرن 3 بار و دورتموند 1 بار که بایرن 1 بار قهرمان شده.
و از اسپانیا فقط بارسا که 3 بار فینالیست شده و هر 3 بار هم قهرمان شده.
البته این آمار خیلی Selective هست، چون درست از نقطه پایان دوران درخشان رئال در اروپا آغاز شده، در Selective بودن اون همین بس که تقریبا هر یک سال که به عقب بریم، "نیم قهرمانی" به رئال اضافه میشه:n02:
به عنوان نمونه اگه بازه رو از سال 97 شروع کنیم، 3 قهرمانی برای رئال و دو بار فینالیست شدن برای والنسیا، 1 قهرمانی و یک بار فینالیست شدن برای بایرن، 1 قهرمانی برای دورتموند و 1 قهرمانی برای یونایتد به آمار بالا اضافه میشه، یعنی سهم بیشتر برای لالیگا و بوندسلیگا و سهم کمتر برای لیگ برتر که این رده بندی ها رو به طور کلی تغییر میده.
در صورتی که در اسپانیا، آلمان به نظرم هیچ وقت به این شکل نبوده، نماینده هایی مثل ویارئال، اشتوتگارت، سویا، اتلتیکو، شالکه و... واقعا در یک سر و گردن که چه عرض کنم، یک سر و کمر!! از بایرن، بارسا، رئال پایینترن.
و جالب اینکه قبل از قرعه کشی این فصل برای یونایتد، من خیلی خوشحال بودم از این قانونی که مثلا یونایتد تو این مرحله نمیتونه با تیم های انگلیسی بازی کنه، در صورتی که شاید طرفدارای بارسا یا بایرن ترجیح میدادن این قانون نبود تا شانس این ایجاد بشه که مثلا با تیمی مثل اتلتیکو یا لورکوزن و شالکه از لیگ کشور خودشون بازی کنن.
صحبت ها رو باید به دو قسمت تقسیم کنیم، یکی مقایسه تیم های یک لیگ با هم و یکی مقایسه تیم های لیگ های مختلف با هم، که اینجا بیشتر مورد دوم محل بحثه، که روی این مورد به دو شکل میشه بحث کرد؛ یکی عملکرد فعلی تیم های این لیگ ها در مقایسه با هم در سال های اخیر یا عملکرد گذشته اونها که بسته به بازه ای که تعیین می کنیم ممکنه متفاوت باشه. بازه هایی که من انتخاب کردم یکی 5 سال اخیر هست و یکی از ابتدای قالب 32 تیمی CL یعنی از سال 2000.
نتایج لیگ های مختلف در CL در 5 سال اخیر(از سال 2009) از نظر تعداد حضور نماینده ها:
در مرحله 16 تیم: 15 تیم از لالیگا و لیگ برتر، 13 تیم از بوندسلیگا و 12 تیم از سری-آ
در مرحله 8 تیم: 8 تیم از لالیگا، 6 تیم از لیگ برتر، 5 تیم از بوندسلیگا و 4 تیم از سری-آ
در مرحله 4 تیم: 7 تیم از لالیگا، 5 تیم از بوندسلیگا، 2 تیم از لیگ برتر و 1 تیم از سری-آ
قهرمانی ها: هر لیگ 1 بار
نتایج لیگ های مختلف در CL در14 سال اخیر(از سال 2000) از نظر تعداد حضور نماینده ها (با ذکر این نکته که بوندسلیگا چند سال بیشتر نیست که 4 سهمیه کسب کرده):
در مرحله 16 تیم: 47 تیم از لالیگا، 42 تیم از سری-آ، 38 تیم از لیگ برتر و 30 تیم از بوندسلیگا
در مرحله 8 تیم: 30 تیم از لیگ برتر، 28 تیم از لالیگا، 18 تیم از سری-آ و 13 تیم از بوندسلیگا
در مرحله نیمه نهایی: 20 تیم از لالیگا، 17 تیم از لیگ برتر، 8 تیم از بوندسلیگا و 7 تیم از سری-آ
قهرمانی ها: 5 تیم از لالیگا، 3 تیم از لیگ برتر و سری-آ، 2 تیم از بوندسلیگا
+
موردی که ساده ازش عبور میشه این هست که در لالیگا و تا حدودی بوندسلیگا، اگه تیم های مدعی اصلی رو کنار بگذاریم، سایر تیم ها در طی سال های مختلف در بعضی سال ها، عملکرد خیلی خوبی داشتند، در بعضی از مقاطع بهتر از Big4 اما هر بار بعد از یک درخشش مقطعی جای خودشون رو به یک تیم دیگه دادند. به عنوان نمونه از سال 2000، والنسیا دو بار به فینال CL رسیده، لورکوزن 1 بار، دیپورتیوو لاکرونیا، ویارئال و شالکه هر کدوم 1 بار به نیمه نهایی CL رسیدند، اتلتیکو مادرید و سویا هر کدوم دو بار قهرمان لیگ اروپا شدند(مجموعا 4 بار صرفا برای این دو تیم)، در حالی که در همین سال ها تیم هایی مثل یونایتد و سیتی در این رقابت ها حضور داشتن، مثلا در دو سال گذشته یونایتد در مقابل یکی دیگه از همین تیم ها یعنی اتلتیک بیلبائو در بازی های رفت و برگشت مغلوب شد یا مثال های دیگه ای که میشه داشت. یا اتلتیکویی که در این فصل فوق العاده قدرتمند ظاهر شده و هم تراز با رئال و بارسا قرار داره(در حاشیه همین موضوع نقل قولی از تیری آنری داشته باشیم که در برنامه ویژه اسکای اسپورتز در جواب به اینکه آرسنال بهتره با کدوم تیم رو در رو نشه، بالاتر از همه تیم های سید 1 از اتلتیکو مادرید نام می بره!
ماحصل صحبت ها این هست که به عنوان نمونه اگه در لالیگا، "سایر تیم ها" ثبات کافی رو نداشتن، همون تیم های کم ثبات در بعضی از سال ها به مراتب بهتر از رقبای Big4 انگلیسی خودشون ظاهر شدن، نظر شخصی من این هست که همون کم ثباتی که در سایر تیم های لالیگا وجود داشته، با درجه کمتری، در مقایسه با امثال رئال/بارسا یا بایرن/دورتموند شامل حال Big4 شده، به عنوان نمونه در چند سال اخیر لیورپول به عنوان یکی از Big4، درست مثل والنسیای یک دهه پیش، جای خودش رو به سیتی داده، سیتی که برای بعد از دو سال ناکامی بالاخره تونست خودش رو به مرحله حذفی برسونه اما در سطح اروپایی هنوز با استانداردهای لیورپول بنیتز فاصله بسیار زیادی داره.
البته این آمار خیلی Selective هست، چون درست از نقطه پایان دوران درخشان رئال در اروپا آغاز شده، در Selective بودن اون همین بس که تقریبا هر یک سال که به عقب بریم، "نیم قهرمانی" به رئال اضافه میشه:n02:
به عنوان نمونه اگه بازه رو از سال 97 شروع کنیم، 3 قهرمانی برای رئال و دو بار فینالیست شدن برای والنسیا، 1 قهرمانی و یک بار فینالیست شدن برای بایرن، 1 قهرمانی برای دورتموند و 1 قهرمانی برای یونایتد به آمار بالا اضافه میشه، یعنی سهم بیشتر برای لالیگا و بوندسلیگا و سهم کمتر برای لیگ برتر که این رده بندی ها رو به طور کلی تغییر میده.
اگر قرار باشه هی روی نظر خودمون پافشاری کنیم فکر میکنم بحث نکنیم بهتره
بحث باید یه چارچوبی داشته باشه دیگه غیر از اینه
معمولا دوره های بررسی فوتبال رو پنج ساله و 10 ساله تقسیم بندی میکنن
برای رسیدن به نتیجه باید به یه ظرف تاریخی هم متعهد بود این اساس هر بحثی هستش
آقا حسین خیلی قشنگ اومد سالهای اخیر رو با یک دیدگاه خاص بررسی کرد و به نتایج کاملا مشخصی رسید(از زاویه دید خودش) شما اینم نمیخوای قبول کنی بعد میگین چرا از سال 97 شروع نکنیم؟
اتفاقا کسی که داره سلکتیو رفتار میکنه شما هستین برادر من که بازه زمانی رو به دلخواه خودتون انتخاب میکنید بدون هیچ منطقی از نظر زمانی
:n16:
SilencerA
20-12-2013, 10:15
لالیگا:
1. بهترین بازیکن های دنیا توش بازی میکنند.
2.تیم منتخب فیفا در این چندسال اخیر اکثرا از لالیگا انتخاب میشه. لیگ برتر تو سه سال اخیر بین 33 بازیکن فقط دو تا سهم داشته.
3.رقابت فوق العاده برای قهرمانی بین سه تا تیم که تو اروپا هم به راحتی سرگروه شدند.
4. 5 تا قهرمانی یورو لیگ تو 10 سال گذشته که نشون دهنده قدرت تیم های میانه جدولی اسپانیا هست... انگلیس فقط یک قهرمانی داشته.
5. وجود افسانه هایی مثل اینیستا، ژاوی و ایکر که تمام جام ها رو بردند.
6. وجود بهترین بازیکن های جوان دنیا مثل نیمار، واران و ایسکو.
7. تیم ملی غیرقابل مقایسه با انگلیس.
8. ...
=======
ضمن احترام به لیگ انگلیس باید بگم که فعلا لالیگا بهترین لیگ هست...
اگر قرار باشه هی روی نظر خودمون پافشاری کنیم فکر میکنم بحث نکنیم بهتره
بحث باید یه چارچوبی داشته باشه دیگه غیر از اینه
معمولا دوره های بررسی فوتبال رو پنج ساله و 10 ساله تقسیم بندی میکنن
برای رسیدن به نتیجه باید به یه ظرف تاریخی هم متعهد بود این اساس هر بحثی هستش
آقا حسین خیلی قشنگ اومد سالهای اخیر رو با یک دیدگاه خاص بررسی کرد و به نتایج کاملا مشخصی رسید(از زاویه دید خودش) شما اینم نمیخوای قبول کنی بعد میگین چرا از سال 97 شروع نکنیم؟
اتفاقا کسی که داره سلکتیو رفتار میکنه شما هستین برادر من که بازه زمانی رو به دلخواه خودتون انتخاب میکنید بدون هیچ منطقی از نظر زمانی
:n16:
من صحبت های حسین جان رو رد نکردم، بخش زیادی رو موافق بودم، سایر بخش ها رو از زاویه ای که خودم قضایا رو می بینم گفتم، نمی دونم چرا مرتبا روی شخصی کردن بحث ها اصرار دارید.
سال 97 صرفا یک "مثال" بود برای نشون دادن این مسئله که بازه زمانی که در نظر می گیریم تاثیر گذاری زیادی داره. اعداد 5 یا 10 صرفا اعداد رندی هستند ولی آیا سال درست یا غلطی وجود داره؟ نه خیر، بسته به مبدأ که برای بررسی انتخاب می کنیم، شرایط تغییر می کنه. به همون شکل که ما می تونیم 10 سال اخیر رو بررسی کنیم (از فصل 2003)، به همون شکل می تونیم 15 سال اخیر رو هم بررسی کنیم (از فصل 98). اما چرا 10 سال می تونه Selective باشه و کل واقعیت رو به ما نشون نده؟
فوتبال اروپا دوره های مختلفی رو به خودش دیده، مثلا در دهه های 70 و 80 با درخشش تیم های هلندی، آلمانی و انگلیسی، اواخر دهه 80 و اوایل دهه 90 با درخشش تیم های ایتالیایی، اواخر دهه 90 و اوایل دهه اول هزاره جدید با درخشش تیم هایی مثل رئال (سه قهرمانی)، بایرن (1 قهرمانی و یک نائب قهرمانی)، دورتموند (1 قهرمانی)، یونایتد (1 قهرمانی)، والنسیا (دو نائب قهرمانی)، بعد از اون دوره درخشش میلان، بارسا، تیم های انگلیسی (لیورپول، یونایتد و چلسی و تا حدودی آرسنال) و اینتر، و نهایتا در سال های اخیر با درخشش بیشتر تیم های اسپانیایی و آلمانی همراه بوده. حالا با حساب صحبت های بالا:
اگه مبدا رو در 5 سال اخیر بگذاریم، تبعا مبدا رو نزدیک به یکی از این نقاط مرزی گذاشتیم، یک دوره دیگه از گردونه حذف میشه و نتایج تا حدودی به ضرر تیم های انگلیسی و ایتالیایی، و به نفع تیم های اسپانیایی و آلمانی در میاد.
اگه مبدا رو در سال 2003 بگذاریم (همون 10 سال اخیر)، مبدا رو نزدیک به یکی دیگه از این نقاط مرزی دیگه گذاشتیم، یعنی پایان یک دوره و شروع یک دوره دیگه، که تبعا بخشی از نتایج رو به نفع تیم های انگلیسی و به ضرر تیم هایی که در دوره قبلی اون موفق بودند نشون میده.
اگه مبدا رو در سال 98 بگذاریم (همون 15 سال اخیر)، به طور تقریبی یک دوره زمانی دیگه به گردونه آماری اضافه میشه و درخشش تیم هایی مثل رئال، بایرن، یونایتد و والنسیا بیشتر نشون داده میشه.
اگه مبدا رو باز هم عقب تر بگذاریم، به طور کیفی میشه گفت شرایط به نفع تمامی لیگ ها، خصوصا سری-آ، و به ضرر لیگ برتر هست چرا که باید 30 سال به عقب برگردیم تا یک تیم انگلیسی دیگه (لیورپول) صاحب عنوان قهرمانی شده باشه.
حالا چرا "درنظر گرفتن 10 سال" و "در نظر نگرفتن بازه کوچکتری مثل 5 سال یا بازه متوسطی مثل 15 سال یا بازه ای به بزرگی 30 سال" Selective (دقت کنید Selective و نه نادرست) هست؟ چون نتایجی که 10 سال نشون میده در خیلی از بخش ها از جمله تعداد قهرمانی یا حضور در فینال نماینده های لیگ های مختلف با نتایجی که عمده بازه های زمانی دیگه نشون میدند تفاوت داره.
پ.ن. این شکل از دادن آمار توی مقایسه قهرمانی در هر جامی در x سال آخر اون جام زیاد به کار میره، بعضی وقت ها طبیعی تر جلوه می کنه و ممکنه اتفاقی باشه، مثلا در اینجا 10 سال دقیقا روی پایان یک دوره خاص منطق میشه، بعضی وقت ها هم یک سال مشخص کاملا طراحی شده انتخاب میشه تا اختلاف ها رو بیش از حد نشون بده، که معمولا توی بحث های بین هواداری می بینیم.
یایا توره: بارسا از ما می ترسد؛ ما بهترین تیم دنیا خواهیم شد
ستاره سابق بارسلونا حالا خودش را برای رویارویی با تیم سابقش در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا آماده می کند
سایت گل- یایا توره ستاره ساحل عاجی منچستر سیتی از تصمیمی که در سال 2010 گرفت و از بارسا به سیتی منتقل شد راضی به نظر می رسد. او معتقد است که تیم جدیدش تا دو سال آینده مبدل به بهترین تیم دنیا خواهد شد.
توره در گفتگو با اسکای سپورت گفت:« پیوستن به تاریخ به زمان نیاز دارد. من خیلی خوش شانس هستم که در جای مناسبی قرار دارم. چون سران باشگاه سیتی خریدهای فوق العاده ای انجام می دهند. صادقانه می گویم که در اینجا همه چیز در مسیر مناسبی پیش می رود و مطمئنم که تا دو سال آینده سیتی مبدل به بهترین تیم دنیا خواهد شد.»
یایا توره در مورد رویارویی با بارسا در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا گفت:« بازی سختی خواهد بود ولی بارسا کمی از ما می ترسد. این هم به خاطر سبک بازی های ما در دیدار های خانگی مان در لیگ برتر است. بارسایی ها از ما می ترسند ما فوق العاده بازی می کنیم و با فوتبالی تهاجمی گلهای زیادی می زنیم. بازی سختی برای ما خواهد بود. برای غلبه بر بارسا باید بهترین بازی خودمان را ارائه دهیم.»
بازی بعدی منچستر سیتی در روز 26 دسامبر (فردا) مقابل لیورپول صدرنشین خواهد بود و آنها با یک برد در ورزشگاه اتحاد می توانند به صدر جدول لیگ برتر برسند.
Barca are scared of Man City - Yaya Toure
بايرن گوارديولا قويتر از زمان هاينکس است
هافبک آلماني آرسنال باور دارد قهرمان اروپا نسبت به فصل گذشته پيشرفت کرده
مسعود اوزيل که از ابتداي فصل جاري نزد توپچيهاي لندن» (آرسنال) بازي ميکند، در مورد رويارويي روز چهارشنبه با باواراييها در ليگ قهرمانان اظهارداشت: بازيکني هستم که از اينگونه روياروييها خوشم ميآيد. به بايرن احترام زيادي ميگذارم. آنها نسبت به سال قبل که با يوپ هاينکس فاتح 3 جام شدند، در دوره گوارديولا قويتر شدهاند، اما ما نيز قوي هستيم. به اين دليل خود را مقابل قهرمان اروپا قايم نميکنيم. در دو بازي رفت و برگشت با اين تيم امکان کسب هر نتيجهاي وجود دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%8A%D9%88%D9%84%D8%A7_%D9%82%D 9%88%D9%8A%E2%80%8C%D8%AA%D8%B1_%D8%A7%D8%B2_%D8%B 2%D9%85%D8%A7%D9%86_%D9%87%D8%A7%D9%8A%D9%86%DA%A9 %D8%B3_%D8%A7%D8%B3%D8%AA
Champions League: Mesut Ozil says Arsenal won't hide against improved Bayern Munich
Abdolreza2012
19-02-2014, 00:21
من خبری که گداشته بودم بدون هیچ دلیل پاک شد
اگه چندتا شکلک ایراد داشت خب ویرایشش میکردید ، دیگه چرا کل پست پاک میکنید ؟؟؟!!!!!!!!
باز ..... :n15:
مدیران خواهشمندیم تو همه جا خوب به پست ها دقت کنید نه فقط پست های پست های رئالی ها
ممنون
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____
دوستان پنالتی بود ؟؟؟ پشت محوطه ی جریمه نبود ؟؟؟؟ ( بازی سیتی - بارسا )
خودتون قضاوت کنید !!!!!!
حالا قبل از اینم خطا بود !!!!
توپ هنوز رد نشده بعد چطور بازیکن رد شد و پنالتی گرفت ؟؟!!!!!!! :n29:
M £ H D I
19-02-2014, 01:09
سیتی چیزی از خودش نشون نداد
البته برتری بلامنازع تیمی مثل بارسلونا هر حریفی رو لوله میکنه ...
بای بای من سیتی
تبریک به همه ی آبی اناری ها
ویرایش : تازه بماند که گل صحیح بارسلونا آفساید گرفته شد
خطا از پشت محوطه شروع شد اما تا داخل ادامه داشت به همین دلیل پنالتی گرفت
M E S S I
19-02-2014, 01:18
...
آفساید؟
malkemid
19-02-2014, 01:21
این موردی که شما اشاره می کنید بیشتر برای کشیدن پیراهن مطرحه! زرنگی مسی بود که تو محوطه خودشو انداخت.
خوب باز شروع شد راه انداختن جو ضد بارسلونایی و بحث های همیشگی داوری.
خوب بهتر نیست پنالتی نیمه اول رو هم در نظر بگیرین؟صحنه ای که دنی الوز توپ رو سانتر کرد و بازیکن سیتی با دست مسیر توپ رو عوض کرد؟
به هر حال سال های سال که این صحبت ها رو به زبون میارن
گلی که اشتباه افساید گرفته شد؟
به هر حال اشتباهات جزئی از بازیه و اینبار دو اشتباه که یکی منجر به گل و دیگری پنالتی بود بر ضد بارسلونا بود.
بهتره به جای این حرفا از بازی خوب منطقی بارسلونا صحبت کنیم
از دنی الوزی که باز نشون داد هنوزم با این سن در حالی که خیلی هاا درمورد تموم شدنش صحبت میکردن خوب ظاهر شد
در مورد مسی که هر وقت پا به توپ میشد چند نفر روی پاش میرفتن
در مورد فابرگاس و اینیستا که خیلی خوب بودن در مورد ژاوی که همه دم از تموم شدن اوجش میزنن.
فقط دفاع بارسلونا یه مقداری دلهره اور بود ولی بازم راضی کننده بود نسبت به قبل
نیمار هم که کاملا مشخص بود نا هماهنگ شده بعد از مصدومیت
الکسیس هم تو دفاع و پرس خیلی خوب بود از وقتی نیمار اومد پرس اون منطقه کمتر شد و خوب طبیعتا حملات بیشتر شد روی دروازه بارسلونا از اون مطقه
والدز هم چند صحنه عالی کار کرد .
به هر حال بازی برگشت در نیو کمپ هستش و بارسلونا نسبتا کاره راحت تری داره نسبت به سیتی و سیتی هم قطعا برای جبران میاد.
malkemid
19-02-2014, 01:33
خوب باز شروع شد راه انداختن جو ضد بارسلونایی و بحث های همیشگی داوری.
خوب بهتر نیست پنالتی نیمه اول رو هم در نظر بگیرین؟صحنه ای که دنی الوز توپ رو سانتر کرد و بازیکن سیتی با دست مسیر توپ رو عوض کرد؟
به هر حال سال های سال که این صحبت ها رو به زبون میارن
گلی که اشتباه افساید گرفته شد؟
به هر حال اشتباهات جزئی از بازیه و اینبار دو اشتباه که یکی منجر به گل و دیگری پنالتی بود بر ضد بارسلونا بود.
بهتره به جای این حرفا از بازی خوب منطقی بارسلونا صحبت کنیم
از دنی الوزی که باز نشون داد هنوزم با این سن در حالی که خیلی هاا درمورد تموم شدنش صحبت میکردن خوب ظاهر شد
در مورد مسی که هر وقت پا به توپ میشد چند نفر روی پاش میرفتن
در مورد فابرگاس و اینیستا که خیلی خوب بودن در مورد ژاوی که همه دم از تموم شدن اوجش میزنن.
فقط دفاع بارسلونا یه مقداری دلهره اور بود ولی بازم راضی کننده بود نسبت به قبل
نیمار هم که کاملا مشخص بود نا هماهنگ شده بعد از مصدومیت
الکسیس هم تو دفاع و پرس خیلی خوب بود از وقتی نیمار اومد پرس اون منطقه کمتر شد و خوب طبیعتا حملات بیشتر شد روی دروازه بارسلونا از اون مطقه
والدز هم چند صحنه عالی کار کرد .
به هر حال بازی برگشت در نیو کمپ هستش و بارسلونا نسبتا کاره راحت تری داره نسبت به سیتی و سیتی هم قطعا برای جبران میاد.
شما اگه صحنه رو یه بار دیگه ببینی مشخه که از اون فاصله کم، تازه اونم در حالتی که صورت بازیکن سیتی اصلا یه طرف دیگه هست، نمی تونست پنالتی باشه.
بارسا تا قبل از ده نفره شدن سیتی کار خاصی نتونست بکنه. بعد از ده نفره شدن حمله کرد . که اون صحنه آفساید هم حاصل همین ده نفره بودن سیتی بود. قبلش که کار بارسا فقط پاسکاری بود .
malkemid
19-02-2014, 01:39
نیمه اول تیم بارسلونا محتاط تر بازی کرد .... تیم سیتی هم با وجود امتیاز میزبانی و اون همه سرو صدا کار خاصی نکرد
+
دست اینجا چیکار میکنه؟
دست باید در راستای بدن باشه نه جلوی توپ :n09:
این بازیکن صورتش کدوم طرفه؟ بازی فوتبال کی گفته دست باید در راستای بدن باشه! دیگه تو لیگ ایران هم الان داور ها اینو می دونن!
نه اینکه طرفدار بارسا نباشم یا رئال یا هر تیم دیگه ای!!(یعنی از اینجور آدمهایی نیستم که پولش رو یکی دیگه ییگره ولی حرصش رو من!!!)
ولی این رو واقعا نامردی میبینم،در بسیاری از مواقع وقتی یه تیم یه ذره جلوی بارسا قد علم میکنه طولی نمیکشه که یه بازیکن تیم حریف اخراج یا یه پنالتی(معمولا مشکوک به بارسا) میرسه،یعنی کلا گند کشیده میشه به بازی :evil2:...دیگه آدم برای دیدن ادامه بازی دلسرد میشه!
به خاطر همین لقب خوش شانس ترین تیم اروپا رو همیشه به بارسا میدم:n02:
M £ H D I
19-02-2014, 01:42
این بازیکن صورتش کدوم طرفه؟ بازی فوتبال کی گفته دست باید در راستای بدن باشه! دیگه تو لیگ ایران هم الان داور ها اینو می دونن!
برای عدم پنالتی تنها صورت بازیکن ملاک نیست ... اینجور باشه که هر بازیکنی صورتش رو به طرف دیگه میکنه و توپ رو دو دستی میگیره میگه عهههه صورتم که طرف توپ نبود :n09:
دست بازیکن هم ملاکه که تصویر کاملا گویاس :n06:
نظر شما محترم ولی اگر همون پنالتی که شما و دوستان غیر بارسایی با غرض میگن پنالتی نیست رو داور پنالتی اعلام میکرد حرف شما عوض میشد درضمن کارشناس داوری هم بعد بازی به پنالتی بودن اون صحنه اشاره کرد درضمن تیمی که 10 نفره داره تو زمین خودش دفاع میکنه جلو بارسلونا خودش حاکی از کاره خوبی که بارسلونا انجام داد داره.
حیف که دو تیم سیتی و آرسنال به تیمهای مدعی خوردن
سیتی به نظر من هنوز چوب بی تجربه بودنش رو میخوره کاملا مشخص بود تحت تاثیر بارسا بازی رو شروع کرد
در صورتی که با جسارت و شجاعت بیشتر این بارسا با این خط دفاعی کاملا شکستنی بود
سیتی با انتخاب این نوع بازی نهایتا به یک مساوی بدون گل میرسید چون نه از جلو پرس کرد نه به خوبی تونست روی دفاع تمرکز کنه و بین توپ و دروازه بازی کنه(چون سیتی اصلا تیمی نیست که بتونه دفاعی بازی کنه)
ده نفره شدن هم کاملا نظم تیمی سیتی رو بهم ریخت هر چند توی همون دقایق هم میتونست باز با کمی شجاعت و ریسک پذیری بیشتر خط دفاعی ضعیف بارسا رو اذیت کنه
سیتی اگر بخواد و باور کنه که بارسا تیم سابق نیست به جرات میگم میتونه توی نوکمپ معجزه کنه
اگر روز خوب سیتی باشه زدن دو گل کار بسیار ساده ای برای این تیمه
به امید موفقیت سیتی در بازی برگشت و موفقیت آرسنال در بازی فرداشب
نه اینکه طرفدار بارسا نباشم یا رئال یا هر تیم دیگه ای!!(یعنی از اینجور آدمهایی نیستم که پولش رو یکی دیگه ییگره ولی حرصش رو من!!!)
ولی این رو واقعا نامردی میبینم،در بسیاری از مواقع وقتی یه تیم یه ذره جلوی بارسا قد علم میکنه طولی نمیکشه که یه بازیکن تیم حریف اخراج یا یه پنالتی(معمولا مشکوک به بارسا) میرسه،یعنی کلا گند کشیده میشه به بازی :evil2:...دیگه آدم برای دیدن ادامه بازی دلسرد میشه!
به خاطر همین لقب خوش شانس ترین تیم اروپا رو همیشه به بارسا میدم:n02:
کاملا مشخصه طرفدار تیم خاصی نسیستی تو فوتبال وقتی بازیکنی رو از پشت با موقعیت تک به تک میزنن جریمش اخراج با این حال بازم بارسلونا به گل میرسید
malkemid
19-02-2014, 01:47
نظر شما محترم ولی اگر همون پنالتی که شما و دوستان غیر بارسایی با غرض میگن پنالتی نیست رو داور پنالتی اعلام میکرد حرف شما عوض میشد درضمن کارشناس داوری هم بعد بازی به پنالتی بودن اون صحنه اشاره کرد درضمن تیمی که 10 نفره داره تو زمین خودش دفاع میکنه جلو بارسلونا خودش حاکی از کاره خوبی که بارسلونا انجام داد داره.
به جان عزیزم اگه اینجوری باشه! پنالتی نبود به نظرم. برای هر تیمی.
سیتی تو دفاع هم که بود قبل از ده نفره شدن حملاتش زهردارتر بود این رو یه بار دیدن بازی بدون استرس براتون روشن می کنه. بارسا مالکیت رو طبق معمول داشت ولی شوت خطرناکی به سمت دروازه نداشت.
به هر حال سیتی دیگه خیلی بعیده بتونه صعود کنه..حتی با اومدن آگرو.
این داوید سیلوا چقدر خوبه...فوق العادست. واقعا دیدن بازیش لذتبخشه.
دوستان واقعا خسته نشدین از این بحث بیهوده داوری؟؟؟
بابا اجازه بدین از فوتبال به شکل فوتبالی لذت ببریم
من طرفدار دو اتیشه فوتبال انگلیسم به جرات میگم تیم ملی انگلیس که بازی میکنه قلبم میتپه
اما داوری امروز برای هر دو تیم اشتباه داشت
خطا روی مسی پشت 18 بود اما نیمه اول هم یک هند پنالتی واضح برای بارسا نگرفت
سیتی به خودش باخت
سیتی اگر نصف خودش هم بود و اینقدر با ترس بازی نمیکرد امشب بارسا با این دفاع باید با چند گل خورده به اسپانیا برمیگشت
دفاع بارسا هم فردیش هم تیمیش اینقدر ضعیفه که من اصلا نمیتونم از حالا خیلی مطمئن بگم این تیم سیتی رو حذف کرده
ویرایش: با احترام به بارساییها
من واقعا این تونل باز کردن و زیرگذر زدن رو نمیفهمم
روزی 100 تا دروازبان توی تک به تک لایی میخورن
روزی 1000 تا بازیکن توی اکثر نقاط زمین لایی میخورن
ببخشید ها ولی لایی ندیدین که با یه لایی ایندر ذوق زده میشید؟!!!
فکر نمی کنم سیتی تحت تاثیر بود پلگرینی این بازی رو انتخاب کرده بود
و اونجوری که به نظر من میومد برنامه داشت برای اواخر بازی
که بازیکنان بارسا براشون یکنواخت میشه و حتی همون 0-0 شل میگیرن
پرس نمی کردن و در کمال تعجب با تاخیر بازی رو شروع می کردن
تازه وقتی عقب افتادن دیدن چه کلاهی سرشون رفته حمله نکردن
البته این خط آخری شوخی بود و طبیعتا هر نوع بازی ریسک داره
M £ H D I
19-02-2014, 02:02
یادم نرفته سر شب چه عکسی از ترکیب بارسا در این تایپک گذاشته شد .... ! :n23:
بازی عجیب و سنگینی بود از نظر روانی و فیزیکی... فکر می کنم کم تجربگی سیتی باعث شد در نهایت بازنده باشند به خصوص اشتباه دمیچلیس که وقتی دید مسی عبور کرده نباید خطا می کرد و خودش رو اخراج می کرد... در کل قابل پیش بینی بود. داور بازی هم سه تا اشتباه کرد. (1) اون هند نیمه اول که پنالتی نگرفت. (2) پنالتی که برای بارسا گرفت ولی پشت محوطه بود و (3) اون سه به تک بارسا رو که به اشتباه آفساید گرفت... فکر نمی کنم انتقادی وارد باشه که داوری به نفع بارسا بوده!
فکر نمی کنم سیتی تحت تاثیر بود پلگرینی این بازی رو انتخاب کرده بود
و اونجوری که به نظر من میومد برنامه داشت برای اواخر بازی
که بازیکنان بارسا براشون یکنواخت میشه و حتی همون 0-0 شل میگیرن
پرس نمی کردن و در کمال تعجب با تاخیر بازی رو شروع می کردن
تازه وقتی عقب افتادن دیدن چه کلاهی سرشون رفته حمله نکردن
البته این خط آخری شوخی بود و طبیعتا هر نوع بازی ریسک داره
منم گفتم که با این شکل بازی سیتی نهایتا به یه مساوی بدون گل میرسید
اما به نظر من انتخاب پیگرینی اشتباه بود
سیتی برای کنترل کردن بازی و تمرکز روی گل نخوردن ساخته نشده
سیتی اگر مثل پریمیر با آغاز بازی شروع میکرد به حمله کردن و سرعت دادن به بازی و کارهای ترکیبی زیبا و پرس از جلو بارسا رو خیلی راحت تر از تیمهای انگلیسی میبرد
سیتی باید خودشو به بارسا تحمیل میکرد
سیتی نباید به این بازی به عنوان یک بازی حذفی نگاه میکرد به نوعی باید لیگی با بارسا بازی میکرد
بدون هراس از گل خوردن چون مهره هاشو داشت
چون دفاع بارسا توی برگشت کند بود
بعد از 10 دقیقه آغازین بازی سیتی وقتی کمی خودشو پیدا کرد چنتا حمله خیلی خوب داشت توی همون دقایق آلوز بارها جا موند و حتی اخطار گرفت
امشب اصلا به سیلوا بازی نرسید توره توی یک سوم دفاعی خودشون محدود شده بود
مشخص بود قید و بند حرفای پیگرینی به پای بازیکنای سیتی زنجیر شده وگرنه اگر این تیم رها میشد باور کن بدون تعصب بارسا خیلی راحت شکست میخورد
M £ H D I
19-02-2014, 02:07
قبل از پنالتی،خطای بوسکتس رو ناواس،تمارض ناواس برای مجاب کردن داور بود و اصلا جریمه ی شخصی برای بوسکتس نداشت
اخراج کاملا صحیح بود
پنالتی روی مسی،اول دمیکلیس با پای چپ مسی رو می زنه ولی مسی به حرکتش ادامه می ده و بعدش تو محوطه با پای مخالف مسی رو سرنگون می کنه.
تصویر گویاس :
کاملا مشخصه طرفدار تیم خاصی نسیستی تو فوتبال وقتی بازیکنی رو از پشت با موقعیت تک به تک میزنن جریمش اخراج با این حال بازم بارسلونا به گل میرسید
حالا شما هر چی میخوای فکر کن...
ولی محض اطلاعتون باید همین رو بگم که من اصلا فوتبال داخلی ایران رو نمیبینم چون همش فقط لگد زدن به توپه...و شده محل کسب یه عده دلال(نمونه_ش رو از مشاجره قشنگ جناب آقای پروین و آقای دایی که امروز گندش دراومده بگیر تا آخر!!)
از فوتبال باشگاهی خارجی هم فقط مال اسپانیا رو میبینم(میدونم بوندس لیگا الان کیفیتش خیلی بالاتره ولی این آلمانی های نژاد پرست هیچ جوره توی کتم نمیرن!!:n02:)...به شخصا هم نه طرفدار بارسا هستم نه رئال(گفتم که اینقدر احمق نیستم که نفر دیگه میلیاردی پولش رو بگیره ولی من خودم رو برای هیچ قلع و قمع کنم!!)اینم فقط یه نظر شخصی بود چون دوست ندارم وقتی دارم یه فوتبال قشنگ میبینم و خیر سرم توی این گرونی کلی پول خرج تخمه و آجیل کردم داور بیاد وسط بازی گند بزنه به تفریح ما!:n02::evil2:
Kianoosh
19-02-2014, 02:48
خب تبریک به هواداران بارسا / برد خوب و اقتصادی بود و گام بلندی به سوی مرحله بعد CL :n16:
بازی:
سیتی خیلی با احتیاط و به نظر من با برنامه اشتباه شروع کرد و البته با پاسکاری و مالکیت زیاد بارسا عملا نمیتونست موقعیت خاصی خلق کنه!بارسا هم بالاخره تو این مراحل حذفی تو زمین حریف یک بازی منطقی با توجه به داشته ها و نیازها ازش دیدیم (مقابل بایرن و میلان فصل گذشته!)حریف بدون توپ=بی خطر :دی ناواس رو کلا در هر تیمی که بوده درک نمیکنم دقیقه 30 میتونست تعویض بشه !دمیکلیس هم اوج تجربه رو نشون داد آورین :n09: در مقابل شب خوب ژاوی و فابرگاس و آلوز بود و واقعا توپگیری برای سیتی غیر ممکن میشد در دقایقی!بعد از اخراج و گل دیگه تقلا کردن و تعویض های بی اثر!مسی هم نشون میده درسته با اوجش هنوز فاصله داره اما بازم یک لحظه کافیه تا نتیجه رو عوض کنه!هر طور نگاه کنیم کار سیتی در خانه و بازی رفت تموم شده و بعیده تو نیوکمپ بتونن این نتیجه رو برگردونن!سیتی برای موفقیت در CL تجربه بیشتری نیاز داره ...
داوری:
صحنه پنالتی :تو خطا بودن و کارت قرمز که هیچ شکی نیست تصویری که من دیدم (چند بار) لحظه برخورد بیرونه و بر خلاف خطاهای کشیدن لباس و درگیری نقطه زمین خوردن بازیکن مهم نیست و داور میتونست چسبیده به خط ضربه آزاد مستقیم بگیره ضمن اینکه جاگیری داور به نحوی هست که نمیتونه محل دقیق خطا رو تشخیص بده در هر صورت با 10 نفره شدن و این روند بازی سیتی بعید بود بتونه نتیجه خاصی بگیره!
برخورد توپ با دست مدافع سیتی :باز برداشتها متفاوته اما با اون شدت ضربه در فاصله کم شرایط پرش, دید و دست بازیکن تعمدی بودن یا غیر طبیعی بودن قطعی دیده نمیشه و فکر میکنم تصمیم داور درست بود اکثرا این توپهای ارسالی از جناحین که با دست مدافع برخورد میکنه رو داورها خطا نمیگیرن (مخصوصا تو محوطه ها رو!)مگر اینکه شرایط تعمدی و غیر طبیعی 100% و کاملا محرض باشه!
گل آفساید:اشتباه واضح کمک داور بازیکن دریافت کننده پاس در آفساید نیست توپ بعدی هم کاملا صحیحه گل سالم بود!
در مجموع اشتباهات داوری برای هر دو تیم بود نمیشه گفت در نتیجه بازی خیلی تاثیر داشت ...
پ.ن:لایی آلوز جالب بود :n09:
پ.پ.ن:بارسا با این خط دفاع مقابل تیمهای بزرگتر و با تجربه تر کار خیلی سختی داره:n15: ...
پیگرینی هنوزم نتونسته عادت بد نتیجه نگرفتن مقابل تیم های بزرگ ترک کنه هر چند امسال در لیگ برتر انگلیس تونست تمامی تیمهای بزرگ انگلیس شکست بده -شایدپیگرینی امسال بتونه با گرفتن لیگ - جام حذفی- جام اتحادیه در یک فصل رکورد بزنه- بعیده من سیتی با این خط دفاعی داره بتونه تو نیوکمپ دروازش بسته نگه داره حذفش میگه گفت قطعی به نظر میرسه -بالاخره بعد چند سال حذف در مرحله گروهی همین که تونستن از گروهشون صعود کنن براشون افتخار محسوب میشه:n02:
با انجام بازیهای دیشب پاری سن ژرمن و بارسلونا صعودشون به دور بعد مرحله حذفی تقریبا قطعی شده مگر اینکه بازی برگشت اتفاق غیر منتظره ای رخ بده که بعید به نظر میرسه:n05:
گزارش داوری مارکای مادرید
61675
61676
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2014/02/19/4630174/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%85%DB%8C%DA%86%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D9%BE%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF
فابرگاس: برخی زیادی حرف میزدند اما دهانشان بسته شد!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2014/02/19/4629757/%D9%81%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%B1%D8%AE%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%AD%D8%B1%D9%81-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%AF%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D9%85%D8%A7-%D8%AF%D9%87%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF
یایا توره: به داوری نباختیم؛ باختیم چون بارسا بهترین تیم دنیاست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2014/02/19/4630353/%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%A8%D8%A7%D8%AE%D8%AA%DB%8C%D9%85%D8%A8%D 8%A7%D8%AE%D8%AA%DB%8C%D9%85-%DA%86%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA
malkemid
19-02-2014, 17:47
یایا توره: به داوری نباختیم؛ باختیم چون بارسا بهترین تیم دنیاست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2014/02/19/4630353/%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%A8%D8%A7%D8%AE%D8%AA%DB%8C%D9%85%D8%A8%D 8%A7%D8%AE%D8%AA%DB%8C%D9%85-%DA%86%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA
منبع انگلیسی رو لطف کنید. جالب بود حرفش.
Abdolreza2012
19-02-2014, 19:07
تیکه گوتی به بارسایی ها : "تبریک ؛ یک دزدی دیگر !" بعد از برد بارسلونا0-6 مقابل رایو گوتی در پیغام جنجالی ایی نوشت:« با تمام احترامی که برای رایو قائلم ولی باید بگویم که بارسا چون رایو را برده، بهترین تیم دنیاست؟ بگذارید بخندم. »
سایت گل- بعد از برد 0-2 بارسلونا مقابل منچسترسیتی در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، گوتی ستاره سابق باشگاه رئال مادرید بار دیگر به بارسلونا تاخت و این بار با طعنه برد مقابل سیتی را به بارسایی ها تبریک گفت:« تبریک به بارسا؛ یک دزدی دیگر»
این پیغامی بود که گوتی درصفحه شخصی اش در توئیتر خطاب به بارسلونا نوشت. البته گوتی توضیح خاصی برای این پیغام ارائه نداد و احتمال منظور او به حرکت مشکوک به آفساید قبل از گلزنی آلوس بود که در برخی رسانه های مادریدی بازتاب یافت و یا پنالتی گرفته شده برای بارسا در پی خطای دمیچلیس برروی مسی
بعد از برد بارسلونا0-6 مقابل رایو وایه کانو در هفته گذشته بود که گوتی دراین باره پیغام جنجالی دیگری را در صفحه اش در توئیتر نوشت:« با تمام احترامی که برای رایو قائلم ولی باید بگویم که بارسا چون رایو را برده، بهترین تیم دنیاست؟ بگذارید بخندم. »
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2014/02/19/4630876/%D8%AA%DB%8C%DA%A9%D9%87-%DA%AF%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%AA%D8%A8%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1?ICID=HP_TS_1)
منبع انگلیسی رو لطف کنید. جالب بود حرفش.
Toure: We lost because Barça are still the world's best team
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
E.N.A.Y.A.T
19-02-2014, 22:31
تقابل سیمئونه و سیدروف در قالب بازیگری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تبریک به بایرنیها
درسته که بایرن تیم قدرتمند و خیلی منظمی هست اما اگر با کمی خوش شانسی پنالتی آرسنال در ابتدای بازی گل میشد این بازی میتونست نتیجه دیگه ای داشته باشه
هر دو تیم آرسنال و سیتی در مرحله گروهی با کمی دقت میتونستن به عنوان تیم اول بیان بالا تا با این قرعه بد روبرو نشن
به امید موفقیت هر دو تیم در بازیهای برگشت
malkemid
20-02-2014, 01:12
گزارش داوری مارکای مادرید
61675
61676
متن این خبر:
اخراج بازیکن آرژانتینی سیتی درست بود ولی به نظر می رسد که این خطا خارج از محوطه جریمه اتفاق افتاد
سایت گل- در جریان بازی دو تیم منچسترسیتی مقابل بارسلونا که با برد 0-2 بارسا درخانه حریف به پایان رسید، داور سوئدی بازی یک خطای پنالتی جنجالی به نفع تیم کاتالان گرفت که در پی خطای مارتین دمیچلیس روی مسی اعلام شد.
خطای او واضح بود ولی تصاویر این صحنه حکایت از آن دارد که این خطا در خارج از محوطه جریمه انجام شده. اما داور بازی نقطه پنالتی را نشان داد ودمیچلیس را اخراج کرد.
حالا کارشناس داوری مارکا در گزارش خود یادآوری کرده که خطا صحیح بوده و اخراج دمیچلیس نیز به درستی صورت گرفته ولی اعلام پنالتی صحیح نبوده؛چرا که خطا در خارج از محوطه جریمه اتفاق افتاده
در مورد صحنه خطای هند کلیشی هم باید یادآوری کرد که خطای او غیر عمد بوده. بارسایی ها معتقد بودند که داور می بایست این خطا را پنالتی می گرفته.اما کارشناس داوری مارکا، آندوخار اولیور معتقد است که این هند غیرعمد بوده و تصمیم داوری برای ادامه دادن بازی صحیح بوده
در نیمه دوم داور به اشتباه گل پیکه را مردود اعلام کرد.چرا که سسک در شرایطی توپ را برای پیکه ارسال کرد که در موقعیت صحیحی قرار داشته.
نادر1368
20-02-2014, 01:30
اين پنالتي اوزيل گل ميشد حتما بايرن تبديل ميشد به مالديو و نوير اتوبان افتتاح ميكرد!:n02: ولي به نظر من بايرن اين بازي رو مي برد و برد.
كوروس عجب بازيكنيه:n23: اصلا تيم بايرن كلهم اجمعين خودش يه پا عجوبس!:n04:
malkemid
20-02-2014, 01:52
اين پنالتي اوزيل گل ميشد حتما بايرن تبديل ميشد به مالديو و نوير اتوبان افتتاح ميكرد!:n02: ولي به نظر من بايرن اين بازي رو مي برد و برد.
كوروس عجب بازيكنيه:n23: اصلا تيم بايرن كلهم اجمعين خودش يه پا عجوبس!:n04:
البته فراموش نکنیم که آرسنال فصل قبل بایرن رو تو زمین خودش برد و نزدیک بود حذفش کنه...
به هر حال اگه بازی اخراجی نمی داشت خیلی می تونست زیبا بشه...حیف شد اخراج عملا آرسنال رو از دور خارج کرد.
Masoud King
20-02-2014, 02:12
البته فراموش نکنیم که آرسنال فصل قبل بایرن رو تو زمین خودش برد و نزدیک بود حذفش کنه...
مطمئنا بایرن دیگه امسال، داستان فصل قبل رو تکرار نمیکنه.
با توجه به بازی اخیر جلوی سی تی خیلی بعید که حدقل تو سی ال حریفی رو دسته کم بگیرن تا دچار مشکل بشن.
البته خبر بد هم برای آرسنالی ها اینه که احتمال زیاد ریبری به بازی برگشت می رسه.
+
اون حرکت اوزیل هم که منجر به پنالتی شد از بیخ آفساید بود
چقدر آرسنال دیشب بازیو جدی گرفته بود تو نیمه اول :دی
خیلی خوب بازی کردن،البته نصف حملاتشون به خاطر سیستم گواردیولا بود،حالا چه 1-4-1-4 چه 1-3-2-4 بود کلا تیاگو رو نباید میزاشت و باید از شواینی و مارتینز استفاده میکرد چون خیلی ضربه پذیر شده بود تیم جلوی سرعت آرسنال.
به هر حال اگه بازی اخراجی نمی داشت خیلی می تونست زیبا بشه...حیف شد اخراج عملا آرسنال رو از دور خارج کرد.
نه دیگه بعیده اونجوری گاف بده بایرن.
از نظر بی طرفی واقعا حیف شد ولی خب برای ما که بد نشد،اون ژسنی هم دیگه باید بیخیال میشد وقتی دریبل خوردش،پنالتی اخراج و ده نفره شدن به جلوی گل رو گرفتن اونم وقتی هنوز 50 دقیقه مونده از بازی نمیصرفه.
+
اون حرکت اوزیل هم که منجر به پنالتی شد از بیخ آفساید بود
اگرم بود فکر کنم در حد یه ساق پا جلوتر بود،خیلی خیلی میلی متری بودش.باید حسن کامرانی فرد میبود تا میگرفت:n09:
آرسنال بازی رو خیلی خوب شروع کرد و میشه گفت بایرن رو غافلگیر کرد، البته به اعتقاد من بخشی از این غافلگیری رو باید به تصمیم و تاکتیک های اولیه پپ مربوط بدونیم، ساختار اصلی بایرن در طول این فصل دقیقا ساختاری بود که در نیمه دوم دیدیم، حضور لام در جلوی مدافعین و استفاده از روبن در سمت راست، در حالی که در نیمه اول روبن رو بیشتر در سمت چپ میدان دیدیم، سمتی که روبن در اون کارایی لازم رو نداره که این باعث شده بود بایرن در هر دو سمت برندگی کافی رو نداشته باشه، البته از عملکرد ضعیف بواتنگ و آلابا در کارهای دفاعی در دقایق ابتدایی هم نمیشه گذشت.
به طور خلاصه در دقایق ابتدایی آمادگی نوئر بود که نتیجه رو بدون گل نگه داشت. تشخیص داور برای پنالتی درست بود اما در لحظه ای که اوزیل صاحب توپ میشه، یه نیم بدن جلوتر هست و قبل از پنالتی باید آفساید اوزیل اعلام میشد. از خود پنالتی که بگذریم سوالی که برای من پیش اومد این بود که واقعا اوزیل که اصولا بر خلاف توانایی های فوق العاده ای که در بازی سازی داره، تمام کننده خوبی نیست، به خاطر نمایش های چند وقت اخیر زیر فشار زیادی هست و از نظر اعتماد به نفس در شرایط خوبی قرار نداره باید پنالتی زن اول آرسنال باشه؟ حقیقتا قبل از اینکه اوزیل ضربه رو به ثمر برسونه، میشد به عینه در چهره اوزیل دید که این ضربه گل نمیشه.
یه نکته مرتبط اینکه آرسنال در بازی های لیگ قهرمانان این فصل دو پنالتی به دست آورده که هیچ کدوم رو تبدیل به گل نکرده، ممکنه این مورد در ظاهر زیاد به چشم نیاد اما به اعتقاد من نمونه گویایی از شرح وضعیت کلی آرسنال هست، تجربه و اعتماد به نفس کم و شکنندگی که متاسفانه باعث میشه در بازی های بزرگ نتیجه لازم رو نگیرن.
در ادامه بایرن تقریبا خودش رو پیدا کرد و به طور نسبی کنترل توپ و میدان رو در اختیار گرفت تا روی یک و دو زیبای روبن و کروس یه پنالتی+اخراج رو به آرسنال تحمیل کرد. آلابا (باز هم چپ پا) با اینکه بعد از مولر پنالتی زن دوم تیم هست و معمولا پنالتی های خوبی رو به ثمر رسونده (پنالتی در بازی نیمه نهایی بایرن و رئال با ضرب و زاویه زیاد، اونهم به شکل زمینی به ذهن میاد) موفق نبود.
یه نکته در مورد قانون پنالتی+اخراج که از قضا در هر دو بازی دیشب و امشب پیش آمد اینکه از اونجا که یه جریمه دو گانه هست در نظر عده زیادی بیش از اندازه وغیر منصفانه هست و جالبه بدونید که این دیدگاه حتی در سطح یوفا مطرح شده و ممکنه این قانون در آینده نزدیک تغییر کنه و جریمه خطاهای درون محوطه در برابر موقعیت گل مسلم به پنالتی+کارت زرد تغییر پیدا کنه.
در ادامه در نیمه دوم با به میدان اومدن رافینیا، بازگشت لام به خط هافبک و فیکس شدن روبن در سمت راست، اگه از غیبت پررنگ ریبری در سمت چپ چشم پوشی کنیم، عملا ساختار بایرن به ساختار اصلی خودش در طول این فصل برگشت و میشد به عینه این مورد رو دید که بازیکن ها بر خلاف نیمه اول وظایف خودشون رو به خوبی می دونن، جا عوض می کنن و بازی تقریبا کم نقصی رو ارائه میدن. اما در خلال همه این تغییرات مثبت، حضور کروس خیلی به چشم اومد. برای همین به جای اینکه درباره بقیه اتفاقات بازی صحبت کنم ترجیح میدم راجع به کروس بگم:
کروس با دید و قدرت بازی خوانی بالا (سه پاس کلیدی)، حضور خوب در دفاع (دو مورد توپ ربایی)، حضور در کارهای ترکیبی (یک و دو زیبایی که با روبن داشت و منجر به پنالتی بایرن شد) دقت بسیار بالا در دادن انواع پاس (دقت بالای 97% در بازی دیشب)، تشخیص عمق و توفیق زیاد در پاس های بلند (21 پاس بلند صحیح از 22 اقدام به پاس بلند!)، شوت های دقیق با هر دوپا (صرفا در همین بازی سه شوت فوق العاده، یک گل و یک ضربه به دیرک دروازه هر دو با پای راست، و یک مورد با پای چپ با واکنش زیبای شزنی در نیمه اول) نمونه یک هافبک تهاجمی بی نقص هست.
مدتی پیش مقاله جالبی رو راجع به هافبک های تهاجمی و تغییرات وظائفشون در طول زمان می خوندم که به طور خلاصه به این مسئله اشاره کرده بود که اسنایدر گذشته ی هافبک های تهاجمی، اوزیل حال هافبک های تهاجمی و کروس آینده ی هافبک های تهاجمی هست و برای ارائه تعریف هافبک تهاجمی مدرن باید از کروس شروع کرد. دوستانی که بازی های بایرن رو در سال قبل (و حتی دو سال قبل) از نزدیک دنبال کرده باشن به خوبی می دونن که کروس تا قبل از مصدومیتی که در بازی برگشت با یووه باهاش مواجه شد، یه عنصر کاملا کلیدی بود و بعد از مصدومیت کروس بود که هاینکس مجبور شد از مولر به جای کروس استفاده کنه و روبن رو به ترکیب تیم وارد کنه (بگذریم از اینکه روبن هم بعد از بازگشتش به ترکیب در بازی های انتهایی فصل مقابل بارسا و دورتموند فوق العاده ظاهر شد) و به خاطر همین مسئله از دست دادن بازی های انتهایی فصل شاید عملکرد کروس در فصل قبل مثل بقیه بازیکن های بایرن به چشم نیومده باشه، در حالی که نقش کروس در بخش اعظم فصل از کلیدی ترین نقش ها در بایرن بود و به اعتقاد من از مهم ترین اتفاقاتی که در دوران هاینکس رخ داد.
نتايج بازى هاى ليگ قهرمانان تا اينجا
نكته جالب برد همه تيماى ميهمانه ! و گل نزدن تیم های میزبان است!
Masoud King
20-02-2014, 12:56
آرسنال بازی رو خیلی خوب شروع کرد و میشه گفت بایرن رو غافلگیر کرد، البته به اعتقاد من بخشی از این غافلگیری رو باید به تصمیم و تاکتیک های اولیه پپ مربوط بدونیم، ساختار اصلی بایرن در طول این فصل دقیقا ساختاری بود که در نیمه دوم دیدیم، حضور لام در جلوی مدافعین و استفاده از روبن در سمت راست، در حالی که در نیمه اول روبن رو بیشتر در سمت چپ میدان دیدیم، سمتی که روبن در اون کارایی لازم رو نداره که این باعث شده بود بایرن در هر دو سمت برندگی کافی رو نداشته باشه، البته از عملکرد ضعیف بواتنگ و آلابا در کارهای دفاعی در دقایق ابتدایی هم نمیشه گذشت.
اینکه روبن سمت چپ به هیچ وجه کارایی نداره رو قبلا هم دیده بودیم و این خیلی عجیب بود برام روبن دوباره همون سمتی بازی گرفته شده که قبلا نتیجه نداده. اگه مولر رو سمت راست میدیدم یکم توجیه داشت ولی اینکه گوتزه سمت راست باشه و روبن سمت چپ به نظرم تصمیم اشتباهی بود. هر دو بال کناری بایرن تو اوایل بازی خیلی کم خطر بود برای حریف، چیزی که تو این چند سال گذشته جز نقاط قوت بایرن بوده.
از خود پنالتی که بگذریم سوالی که برای من پیش اومد این بود که واقعا اوزیل که اصولا بر خلاف توانایی های فوق العاده ای که در بازی سازی داره، تمام کننده خوبی نیست، به خاطر نمایش های چند وقت اخیر زیر فشار زیادی هست و از نظر اعتماد به نفس در شرایط خوبی قرار نداره باید پنالتی زن اول آرسنال باشه؟ حقیقتا قبل از اینکه اوزیل ضربه رو به ثمر برسونه، میشد به عینه در چهره اوزیل دید که این ضربه گل نمیشه.
به نظرم با دادن پنالتی به اوزیل یه جورایی قرار بود موتور این بازیکن رو روشن کنن و اعتماد به نفسش دوباره برگرده که واقعا کاملا نتیجه ی عکس داد. به قول ونگر این خراب کردن پنالتی، عملکرد کل اوزیل تو بازیه دیشب رو مختل کرد و حتی تا 10 دقیقه بعد هم دیده بوده که اوزیل هی سرش رو تکون می داده به خاطر خراب کردن اون موقعیت.
یادمه روبن هم دو فصل پیش هی پنالتی خراب می کرد بازم می دادن بهش که بزنه ولی آخرش درست نشد :دی
کروس با دید و قدرت بازی خوانی بالا (سه پاس کلیدی)، حضور خوب در دفاع (دو مورد توپ ربایی)، حضور در کارهای ترکیبی (یک و دو زیبایی که با روبن داشت و منجر به پنالتی بایرن شد) دقت بسیار بالا در دادن انواع پاس (دقت بالای 97% در بازی دیشب)، تشخیص عمق و توفیق زیاد در پاس های بلند (21 پاس بلند صحیح از 22 اقدام به پاس بلند!)، شوت های دقیق با هر دوپا (صرفا در همین بازی سه شوت فوق العاده، یک گل و یک ضربه به دیرک دروازه هر دو با پای راست، و یک مورد با پای چپ با واکنش زیبای شزنی در نیمه اول) نمونه یک هافبک تهاجمی بی نقص هست.
مدتی پیش مقاله جالبی رو راجع به هافبک های تهاجمی و تغییرات وظائفشون در طول زمان می خوندم که به طور خلاصه به این مسئله اشاره کرده بود که اسنایدر گذشته ی هافبک های تهاجمی، اوزیل حال هافبک های تهاجمی و کروس آینده ی هافبک های تهاجمی هست و برای ارائه تعریف هافبک تهاجمی مدرن باید از کروس شروع کرد. دوستانی که بازی های بایرن رو در سال قبل (و حتی دو سال قبل) از نزدیک دنبال کرده باشن به خوبی می دونن که کروس تا قبل از مصدومیتی که در بازی برگشت با یووه باهاش مواجه شد، یه عنصر کاملا کلیدی بود و بعد از مصدومیت کروس بود که هاینکس مجبور شد از مولر به جای کروس استفاده کنه و روبن رو به ترکیب تیم وارد کنه (بگذریم از اینکه روبن هم بعد از بازگشتش به ترکیب در بازی های انتهایی فصل مقابل بارسا و دورتموند فوق العاده ظاهر شد) و به خاطر همین مسئله از دست دادن بازی های انتهایی فصل شاید عملکرد کروس در فصل قبل مثل بقیه بازیکن های بایرن به چشم نیومده باشه، در حالی که نقش کروس در بخش اعظم فصل از کلیدی ترین نقش ها در بایرن بود و به اعتقاد من از مهم ترین اتفاقاتی که در دوران هاینکس رخ داد.
کروس از همون موقعیکه تو تیم ملی زیر 17 ساله های آلمان تو مسابقات جام یوفا و جام جهانی تونست توپ طلا و عنوان بهترین بازیکن رو بگیره خیلی بهش امیدوار بودم که روزی یکی از ستاره های آلمان بشه. دیشب عملکرد کروس واقعا بی نظیر بود.
+
کنترل توپ بسیار زیبا و عالیه روبن تو بازیه دیشب:
mansoor 7
20-02-2014, 13:03
به نظرم اگه اخراجی نداده بود ارسنال میتونست حتی برنده بازی باشه یه اخراج و یه مصدومیت باعث شد دو تا تعویضا بپره و کلا کاری نمیتونست بکنه ونگر واقعا بدشانسه ارسنال
ضمن اینکه تو بین اسپرت میگفت اخراج اشتباه بوده داوریا کلا هر سال داره بدتر میشه
Abdolreza2012
20-02-2014, 13:18
چرا همه ی بحث ها در مورد بازی آرسنال و بایرنه :n02: ( درسته بازی خیلی مهمی بود )
کسی بازی اتلتیک با میلان رو ندیده که بگه اون بازی چطور بود ؟؟؟
__________________________________________________ _________________________________________
از اون جایی که منم بازی آرسنال و بایرن رو دیدم به نظرم تو نیمه ی اول بازی خیلی خوبی بود و مساوی بودن دو تیم
با اخراجی که آرسنال داد ( که درست بود ) ، بایرن که قوی بود و قویتر شد و آرسنال دیگه نتونست دووم بیاره و باخت
به نظرم اگه اخراج نمیشد ، مساوی میشد بازی
__________________________________________________ _________________________________________
کوروس عجب بازیکنیه
از هر جا میزد میرفت که بره تو گل
خیلی شوت هاشو قشنگ میزد ( من نمیدونم پس چرا تو pes اینقدر بد ساختنش :n02: )
بازی برگشت هم به نظرم با برگشتن ریبری آرسنال فکر نکنم بتونه کار خاصی بکنه
گزارشگر گفت بازی های برگشت این تیم ها 3 هفته دیگس ، درسته ؟؟ :n13:
مگه نباید 2 هفته دیگه باشه ؟؟؟ یه هفته استراحته
گزارشگر گفت بازی های برگشت این تیم ها 3 هفته دیگس ، درسته ؟؟ :n13:
مگه نباید 2 هفته دیگه باشه ؟؟؟ یه هفته استراحته
shakerifar
20-02-2014, 15:06
نمی دونم کسی دقت کرد یا نه ولی من که به عنوان بی طرف داشتم بازی رو نگاه می کردم به نظرم اومد
شاید داور می تونست شزنی رو اخراج نکنه..من صحنه پنالتی رو چندین بار دیدم توپی که میاد رو روبن نمی تونه کنترل کنه و توپ از پاش فاصله میگیره و یه جورایی می شه گفت توپ تو مالکیت روبن نیست
در نتیجه می شه گفت اون صحنه موقعیت مسلم گل زنی محسوب نمی شه
منظورم این نیست که داور اشتباه کرده چون تشخیص یه همچین چیزی خیلی سخته
Sepehr SS
20-02-2014, 15:52
اصلا این اخراج کردن بازیکنا، یه چیز مسخرست که فقط بازی رو خراب میکنه. باید قوانینو عوض کنن و مثل بسکتبال، وقتی یک نفر اخراج میشه، اون بازیکن بیرون میره ولی به جاش یک نفر دیگه بیاد زمین. خیلی مسخرست که کلی انتظار یه بازی حساس مثل آرسنال-بایرن رو بکشیم و بعد به خاطر یک سوت اشتباه، همه چی خراب بشه. اخراج شزنی هم اشتباه بود، چون توپی که روبن استپ کرده بود کلی ازش فاصله گرفته بود و اگه شزنی هم نمی زدش، به توپ نمیرسید.
هاینکس: مسی به خوبی پله و مارادوناست
سایت گل- یوپ هاینکس، سرمربی سابق بایرن مونیخ، معتقد است که لیونل مسی، ستاره بارسا، را می توان در سطح اسطوره ای هایی مانند پله و مارادونا قرار داد.
این ستاره آرژانتینی که در 26 سالگی، تاکنون برنده 4 توپ طلا شده، هنوز با تیم ملی کشورش نتوانست به افتخار قابل ذکری برسد اما هاینکس معتقد است که باید مسی را یکی از اسطوره های دنیای فوتبال دانست.
او به خبرنگاران گفت:" مسی در چند سال اخیر همه توپ های طلا را درو کرد. او یک نابغه است و مطمئنا در سطح پله و مارادوناست."
هاینکس کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال، را نیزمورد ستایش قرار داد و همچنین اعلام کرد فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن، با بازی های خوبی که در یک سال اخیر انجام داد، خود را به سطح این دو بازیکن رسانده است.
" شیوه بازی کریس رونالدو خارق العاده است. او از نظر فیزیکی خیلی قوی است و در مقابل دروازه خیلی خطرناک است. او هم یک بازیکن بی نظیر است.
در دو سال اخیر، ریبری برای بایرن به بازیکنی کلیدی تبدیل شد. او استعداد فردی فوق العاده ای دارد و علاوه گلزنی، موقعیت های گل زیادی ایجاد می کند. اما شاید در سطح مسی و رونالدو نباشد.
با این وجود، او می داند که چطور به خط دفاعی کمک کند. فکر می کنم موفقیت سال گذشته به دلیل این بود که به عنوان یک تیم بازی می کردیم. ریبری کاملا به درد سیستم ما می خورد."
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B3%D8%AA
Messi is on par with Maradona and Pele, says Heynckes
بیانیه اضافه گل فارسی
M E S S I
20-02-2014, 17:46
VBYOFSKI
20-02-2014, 22:19
درمود پنالتی زن اول بودن اوزیل باید بگم که ترتیب پنالتی زن های آرسنال اینجوریه: ولکات - آرتتا - اوزیل
تو بازی دیشب هم اینکه اون 2 تا نبودن هم اینکه به نظر من کسه دیگه میشه گفت نبود. شاید بشه گفت کازورلا ولی اونم زیاد پنالتی زن خوبی نیست.
M £ H D I
20-02-2014, 22:52
من سیتی تو خونه خودش 2 بر صفر باخت
آرستال تو خونه خودش 2 بر صفر باخت
بازی من سیتی - بارسا 1 اخراجی داشت
بازی آرسنال - بایرن مونیخ 1 اخراجی داشت
مسی در دقیقه 54 برای بارسا گل زد
تونی کروس در دقیقه 54 برای بایرن گل زد
آلوز دقیقه 88 گل دوم بارسا رو زد
مولر دقیقه 88 گل دوم بایرن رو زد
بسم الله :n04:
mohammad_87
21-02-2014, 03:31
جالبه که هیچ بحثی از بازی میلان آتلتیکو مادرید نشده
من دیشب اکثرا بازی میلان-اتلتیکو رو دیدم و گاهی بازی بایرن-آرسنال
قبل از بازی بخاطر افت یکی دو ساله میلان و نتایج ضعیف داخلی در سری آ در مقابل درخشش اتلتیکو در لالیگا و رقابت پایاپای با دو قطب اصلی فوتبال اسپانیا،خیلی ها فکر میکردند که میلان هیچ شانسی برای صعود نداشته باشه
اما میلان قبلا هم نشون داده بود که حتی با وضعیت بد در رقابتهای داخلی،در اروپا شخصیت دیگه ای از خودش نشون میده،مثل پیروزی مقابل بارسا در دور رفت در فصل پیش
بازی دیشب هم با طوفان میلان آغاز شد که نقطه عطف میلان در بازی دیشب بود
حملات پیاپی که عموما از سمت راست،با نفوذهای دی شیلیو و همکاری های پولی،ترابت و کاکا ادامه پیدا میکرد
یک ضربه از کاکا که به تیرک افقی خورد،یک ضربه سر از پولی که با عکس العمل دروازه بان حریف به تیر عمودی خورد و یک ضربه دیگه از کاکا که با اختلاف بسیار کم از بالای دروازه به بیرون رفت
این موقعیت سازی ها در مقابل دفاع چند لایه اتلتیکو حتی هواداران میلان رو هم کاملا امیدوار به برد کرد اما با بدشانسی هیچکدوم تبدیل به گل نشد
اتلتیکو هم در دفاع بود و به ضدحملات دل بسته بود و با بازی فیزکی باعث مصدومیت دی شیلیو و بالوتلی شدند
دی شیلیو که در همون نیمه اول مصدوم شد و با آباته تعویض شد که کلی باعث افت در سمت راست شد
در ادامه هم بازی متعادل تر شد،موقعیت تیمها در کل بازی بهم نزدیک بود که با تک گل دیگو کاستا بازی 1-0 تموم شد
شاید اگه میلان هم مثل حریفش در اوج آمادگی بود خیلی راحت میتونست پیروز بشه اما بدشانسی،مصدومیت های ناخواسته و کمی ضعف در دفاع باعث شد تا بازی رو ببازه و حالا در مادرید فقط باید پیروز بشه
آمار کامل بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/2014/2000480/2011859/pitch-view/team-shape)
brad pitt
21-02-2014, 12:21
اگر در هفته ی آتی هم و در نهایت بازی برگشت :
چلسی . یونایتد . رئال و دورتموند صعود کنند
( چون اون 4 تیم دیگه به نوعی در همون دور رفت صعودشون مشخص شد به جز بازی میلان . اتلتیکو )
میشه گفت در 1 چهارم زیباترین 1 چهارم تاریخ لیگ قهرمانان اروپا باشه
پاری سن ژرمن . بارسا . بایرن . اتلتیکو . چلسی . رئال . دورتموند . منچستر یوونایتد
Abdolreza2012
21-02-2014, 14:17
پرت کردن آب دهان روی باکاری سانیا
malkemid
21-02-2014, 14:45
البته روبن شدیدا تکذیب کرده. گفته امکان نداره تو عمرش همچین کاری بکنه.
گواردیولا هم گفته فیلیپ لام باهوش ترین بازیکنیه که تا بحال باهاش کار کرده.
البته روبن شدیدا تکذیب کرده. گفته امکان نداره تو عمرش همچین کاری بکنه.
گواردیولا هم گفته فیلیپ لام باهوش ترین بازیکنیه که تا بحال باهاش کار کرده.
Philipp Lahm is perhaps the most intelligent player I have ever trained in my career
Aug 30, 2013
حرف 6 ماه پیشه
زمانی که مورینیو رو در سوپر کاپ شکست داد
با صداقتی که در پپ سراغ داریم علاوه بر تشویق حتما لام نابغه است
تو بارسا هم فکر می کنم بوسکتس باشه
malkemid
21-02-2014, 16:49
مشخصه که واقعا به این حرف اعتقاد داره. لام در تیم فعلی شاید بشه گفت همه کاره هست. خصوصا تو این پست جدیدش.
خیلی واسم جالب شد
بعد بازی رفت و برگشت رئال تو جام حذفی اسپانیا خیلی ها میگفتن رئالیا خشن بازی کردن و اکثرا بازیکنان آتلتیکو به خصوص کاستا رو زدن
تا اینکه 2 روز پیش آتلتیکو با میلان بازی کرد و نتیجش رو دیدیم
خیلی از میلانی ها هم از بازی وحشتناک خشن آتلتیکو ناراضی بودن
اونطوری که خبر دادن باعث مصدومیت 2 تا از بازیکن های میلان به خصوص بالوتلی شده !!
دیگه فکر کنم معلوم شدن با همچین وحشی هایی باید همینجوری بازی کرد که رئال تو 2 بازی رفت و برگشت کوپا بازی کرد
در غیر اینصورت نمیشه جلوی این تیم نتیجه گرفت !!
واقعا موندم چرا با این خشونت اخراجی نمیدن ! !!! :n23::n15:
Masoud King
21-02-2014, 17:31
پرت کردن آب دهان روی باکاری سانیا
آره تو بازی هم مشخص بود روبن رفت بالای سر بازیکن آرسنال و بعد دیدیم که آب دهنش رو پرت کرد ولی کجا؟
چجوری تشخیص میدی که میوفته روی بازیکن حریف یا اصلا می خواسته همچین کاری کنه؟!
+
+
البته کیفیت کار اولی کان خیلی بالاتر بود تو این صحنه، هم فینال لیگ قهرمانان بود و هم اینکه ضربه ی بازیکن حریف خیلی محکمتر بود. ولی شباهت هر دو صحنه خیلی جالبه.
اینم شرح خاصی نداره معلومه دیگه
vahidgame
25-02-2014, 20:40
چه طور ممکنه تازه 5 دقیقه از بازی دورتموند و زنیت گذاشته بعد دورتموند 2 بر صفر جلو افتاده؟! :دی
کلا امسال با این تیمایی که حداقل توی اروپا آماده نشون میدن دیگه دورهای بعدی خیلی حساس و دیدنی میشه
Masoud King
25-02-2014, 20:56
چه طور ممکنه تازه 5 دقیقه از بازی دورتموند و زنیت گذاشته بعد دورتموند 2 بر صفر جلو افتاده؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من خیلی عجیب بود، اگه نمیدیدم باور نمی کردم :دی
برگشت رویس بهترین اتفاق ممکن برا زنبورا بود..
E.N.A.Y.A.T
25-02-2014, 21:04
نکنه باز میخواد این 8 تیم هم مثل تیم های هفته قبل، همه مهمان ها پیروز بازی باشند؟!:n04: عجب. فعلا که اینطور به نظر میاد...
Masoud King
26-02-2014, 00:06
یک بازی کاملا کسل کننده از سوی منچستر و المپیاکوس
مگه رو یک سری اتفاقات خاص منتظر گل باشیم وگرنه هیچکدوم از دو تیم برتری خاصی نداشتند نسبت به هم.
Masoud King
26-02-2014, 01:15
یه شاهکار دیگه از مویس. واقعا اینقدری که این مربی تو منچستر اولین ها رو بعد چندین سال احیا کرد، هیچکسی یادم نمیاد تو تیمی تونسته باشه این کار رو بکنه. همه انگلیسی ها تا اینجا دو هیچ باختن و سالی که قرار بود طوفان لیگ برتر تو اروپا باشه، داره بیشتر شبیه کابوس میشه.
المپیاکوس خیلی خوب جنگید و روحیه داشت برای برد. نیمه ی دوم برتری ملموس تری هم داشت. موقعیت های خیلی بیشتری هم خلق کرد. گل دومشون هم خیلی قشنگ بود.
البته پرسی یه موقعیت خیلی خوب رو از دست داد که شاید همون می تونست برگ برنده ی منچستر تو بازی برگشت باشه.
+
خیابانی بازم امشب از اون حرفاش زد. اسپانیا نه تنها بازیکن صادر میکنه بلکه دروازه بان هم صادر میکنه :دی
mohammad_87
26-02-2014, 01:30
خیابانی بازم امشب از اون حرفاش زد. اسپانیا نه تنها بازیکن صادر میکنه بلکه دروازه بان هم صادر میکنه :دی
همون بهتر که از شبکه خارجی بازی رو دیدم،گزارشگر خیابانی باشه تیم محبوبت هم ببایزه،دیگه بدتر از این؟
منچستر واقعا در حد بازی های قبلیش در لیگ قهرمانان نبود،با وجود رونی و فن پرسی نتونست خوب موقعیت سازی کنه.البته بالهای ضعیف کناری هم علت اصلی میتونه باشه
المپیکوس خیلی خوب فضاهارو میبست و پرس میکرد ولی منچستر،فقط پرس میکرد و فضای خوبی در اختیار مهامین قرار میگرفت که نمونش چندشوت از پشت محوطه توسط بازیکنان المپیاکوس بود.
ضربه فن پرسی میتونست خیلی امیدوارمون کنه اما شب،شب کابوس یونایتد بود.در بازی برگشت باید در حد یک تیم قهرمن باشم تا نتیجه رو جبران کنیم.
............
بازی دورتموند و زنیت رو هم در نیمه دوم دیدم.دورتموند مثل همیشه با کارهای تیمی،بخوبی از پس حریفش براومد.نکته جالب گل های پیاپی ود.
گل دوم بلافاصله بعد از گل اول
گل چهارم هم بلافاصله بعد از گل دوم زنیت
دورتموند هنوز از ضعف در میانه خط دفاعی داره ضربه میخوره و با غیبت مدافعین اصلیش هنوز بازیکنی مورد اعتماد برای این پست پیدا نکرده.
خیابانی بازم امشب از اون حرفاش زد. اسپانیا نه تنها بازیکن صادر میکنه بلکه دروازه بان هم صادر میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من داشتم فکر میکردم مگه دروازه بان جزو بازیکن محسوب نمیشه ؟؟ !! :n13:
لابد دروازه بان جزو کالای تزئینی هست !!! :n02:
Abdolreza2012
26-02-2014, 15:42
وای که این خیابانی آخرشه
چندتا سوتی داد که من فقط یکیشو میگم ( دقیقه ی 60 تا 65 ) ، اونجایی که داشت از المپباکو آمار میداد :
المپیاکو ، تیم اول لیگ یونان هست با 20 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم - المپیاکو 74 و تیم دوم 54 امتیاز ( اسم تیمه دوم هم گفت ولی یادم نیست )
24 بازی ، 22 برد و 2 تساوی ، بدون باخت ( این آماری بود که جناب خیابانی ارائه فرموند )
من هر جور حساب کردم امتیاز المپیاکو 74 نیومد :n02:
66 = 3 * 22
68 = 2 + 66
اصلا المپیاکوس همه ی بازیا رو هم برده باشه باز امتیازش 74 نمیشه
72 = 3 * 24
کمال تشکر رو از جناب خیابانی داریم اینجا
__________________________________________________ __________________________________________________ _____________
منچستر یونایتد نوار برد های تیم های مهمان رو پاره کرد
فکر کنم به زودی مویس رو عوض کنن اگه منچسنر حذف بشه از این مرحله
جالب شد ، همه ی تیم های انگلیسی تا حالا تو این مرحله 2 بر 0 باختن
فقط مونده چلسی ببینیم امشب چیکار میکنه
قاطعانه ترین برد در هفته اول چمیپونز رو امشب رئال به دست آورد !!!
واقعا یه بازی با برنامه و زیبا که فکر کنم هرکی بازی رو دیده باشه لذت برده !!!
شالکه هم هیچ حرفی واسه گفتن نداشت و بجز چنتا موقعیت که کاسیاس مهارشون کرد دیگه هیچ کاری نتونست بکنه
گل شالکه هم قشنگ بود ولی متاسفانه هیچ تاثیر در نتیجه بازی نداشت !!!!
و داوری مذخرف هاوارد وب که دیگه خودش گویای همه چیز بود !
یه پنالتی صد در صد روی خسه رو نگرفت و چنتا صحنه در طول بازی که میتونست به نفع رئال سوت بزنه !!
به قول سیانکی داور لب خط چه نقشی در بازی داره ؟؟!!!!
در آخر هم از الان منتظر مرحله یک چهارم نهایی هستیم !! !! :n02:
E.N.A.Y.A.T
27-02-2014, 01:35
من یو هم میبرد چی میشد؟! من یو امسال علاقه شدیدی به رکورد شکنی داره!:n02: با باختش معادله برد تیم های میهمان رو به هم ریخت!:n22: به همراه چلسی البته...:n02:
من یو هم میبرد چی میشد؟! من یو امسال علاقه شدیدی به رکورد شکنی داره!:n02: با باختش معادله برد تیم های میهمان رو به هم ریخت!:n22: به همراه چلسی البته...:n02:
یه نکته جالب اینکه هیچکدوم از تیم های انگلیسی نتوسنتن ببرن !!! :n29:
آرسنال و سیتی تو خونه خودشون باختن !!!
منچستر و چلسی هم که میتونستن ببرن ولی یکی باخت و اون یکی هم مساوی کرد !
مرجله بعدی چمپیونز هم اگه نتایج همینجوری بمونه 3 تیم انگلیسی (( سیتی - یونایتد و آرسنال )) حذف میشن و فقط 1 تیم مرحله بعدی از انگلیس خواهد بود
از آلمان هم 2 تیم همین الانش هم حذف شدن (( لورکوزن و شالکه ))
ولی اسپانیا 3 نماینده در مرحله بعد خواهد داشت که بیشترین تعداد نماینده رو داره !!!
** دوستان یه سوال فنی
این حصور نماینده کشور ها در مرحله بعدی در سهمیه بندی تاثیر داره ؟؟؟؟
چون اگه اینجور باشه خیلی به ضرر تیمای انگلیسی تموم میشه !!
eman619rv
27-02-2014, 02:49
اول از همه ممنونم از چمپیونز لیگ به خاطر فوق العاده بودنش :n12:
خب من کلی حرف دارم بابت این 1/16 :
psg-lever : لورکوزن که توی مرحله گروهی هم اون شکست سخت رو از منچستر متحمل شد ، در مرحله حذفی هم دووم نیاورد و زیر پاهای پی اس جی له شد. جالب ترین موضوع بازی همون هماهنگی بی نظیر بازیکنان پاریس ن ژرمن و درک متقابلشون و حرکات تیمی شون بود. انگار سال هاست که دارند کنار هم بازی میکنن! هافبک های جوان پی اس جی نقش بسزایی رو توی نتیجه بازی داشتن ، و البته ابیرای شگفت انگیز که نیاز به تعریف نداره.
barca- man city: درسته که بازی 2 بر هیچ به پایان رسید اما یادمون باشه اولین شوت و موقعیت خطرناک بارسا در این بازی تازه در دقیقه 30 بازی رقم خورد!! عقیده داشتم که من سیتی میتونست نتیجه لازم رو از اون دیدار کسب کنه ، مهندس میخواست بازی رو در دقایق اخر برنده شه. اما همه چیز از اون خطای لعنتی دمیکلیس شروع شد، بازی خیلی جذاب و تاکتیکی داشت ادامه پیدا میکرد اما یه اشتباه مرگبار و البته احمقانه همه این زیبایی ها رو از بین برد و کمی بازی رو نا برابر کرد ، جلوی ابر قدرتی مثه بارسا دیگه کمتر تیمی با 10 بازیکن میتونه واسه پیروزی بجنگه ، خیلی ها که بیشتر مواقع به مساوی هم راضی میشن و البته باخت کم گل هم باز هم ارجح هست، فضای خالی حاصل از یک بازیکن واسه بازیکنایی که تو 3متر فضا پاسکاری میکنن خودش یه برتری بزرگه.
در کل بازی زیبایی بود شبیه اون بازی های کلاسیک قدیمی که اتفاق ها و حرکات کوچیک با نتیجه بازی گره میخورند.
zenit-BVB: تنها 6 دقیقه دیدن بازی کافی بود که پاشم و با خیال راحت به بقیه کار هام برسم!!! انتظار همچون عکس العملی رو از دورتموند بابت بازی بد قبلیش داشتم، رویس بی نظیر بود ، میختاریان تاثیر گذار و اشملزر دونده. البته ویتسل ستاره زنیت هم محو بود و هالک هم تلاش هاش تنهایی به جایی نمیرسید. مهم ترین نکته بازی واکنش سریع و جنگنده تیم به گل های خورده بود که بعد از چند دقیقه پاسخ داده میشد، این روحیه ، روحیه یورگن کلوپ بود.
atletico -milan: تنها بازی که نتوستم درست ببینم. تنها تلاش های زیاد کاکا و بازی خوبش رو به یاد میارم و البته مشخصه اصلی همیشگی اتلتیکوی سیموئنه یعنی جنگندگی زیاد و محکم با چاشنی خوشنت.زیاد از نتیجه سورپرایز نشدم بیشتر از همه بازی ها این بازی بود که حدس میزدم نتیجه اش همین باشه.
حرف های 4 بازی دیگه بمونه واسه فردا..بدنم تایم اوت داد امشب:n06:
mahpesar
27-02-2014, 04:06
سلام
میشه یکی بگه کی مرحله یک چهارم شروع میشه؟
توی ایام عیده ؟
سلام
میشه یکی بگه کی مرحله یک چهارم شروع میشه؟
توی ایام عیده ؟
هنوز هفته دوم مرحله یک هشتم مونده
ولی مرحله یک چهارم روز 21 مارچ (( 1 فروردین )) قرعه کشی میشه
1 و 2 آوریل بازی های رفت یک چهارم (( 12 و 13 فروردین ))
8 و 9 آوریل بازی های برگشت یک چهارم (( 19 و 20 فروردین ))
Reza31001
27-02-2014, 04:38
** دوستان یه سوال فنی
این حصور نماینده کشور ها در مرحله بعدی در سهمیه بندی تاثیر داره ؟؟؟؟
چون اگه اینجور باشه خیلی به ضرر تیمای انگلیسی تموم میشه !!
نچ
حالا بذار این تیمایی که امسال شدن little big 4 بیان بالا بعد در موردش بحث میکنیم :n02:
vahidgame
27-02-2014, 15:27
خب تا اینجای کار فکر می کنم آماده ترین تیم رئاله و به نظرم مدعی اصلی قهرمانیه
تیم های دیگه مثل بایرن ، بارسا ، چلسی ، دورتموند و psg هم هر کدوم شانس برای قهرمانی دارن
همه انگلیسی ها تا اینجا دو هیچ باختن و سالی که قرار بود طوفان لیگ برتر تو اروپا باشه، داره بیشتر شبیه کابوس میشه.
به نظر من فقط عملکرد منچستر یکمی ناامید کننده بود
چلسی که دیشب توی زمین گالاتاسرای بد نبود و با همین مساوی هم صعود می کنه
آرسنال و من سیتی هم بدشانس بودن که ده نفره شدن وگرنه اگه یکمی خوش شانس تر بودن و دقت می کردن نتیجه خیلی فرق می کرد و بارسا و بایرن سطحشون خیلی از این دو تیم بالاتر نبودش
حالا مسعود تیمای آلمانی هم خیلی کار خاصی نکردن فعلا که لورکوزن و شالکه توی آلمان مقابل حریفاشون واقعا شاهکار کردن :دی
دورتموند هم مقابل زنیت قرعه نسبتا آسونی خورده بود
بایرن هم با این همه بازیکن مقابل آرسنال ده نفره اون چنان فوق العاده نبود
فقط البته برای تیمای آلمانی یه خوبی است که نسبت به تیمای انگلیسی بازی هاشون توی جام های دیگه کمتره و از اون مهمتره بازی هایی سنگینی که توی جزیره انجام میشه اصلا قابل مقایسه نیست و تیم مطمئنا خسته میشن وقتی با تیمای بزرگتر بازی می کنن. الان توی جدول بوندسلیگا لورکوزن و شالکه دوم و چهارم هستن و این نشون میده که کلا این لیگ تک قطبی یا فوقش بعضی سال ها دو قطبیه که همین خودش یه امتیاز برای بایرنه که خیالش جمعتره ولی همین من سیتی یا آرسنال ممکنه بعضی وقتا هر 3 روز یه بازی داشته باشن اونم بازی ها سخت!
کلا الان که بحث سهمیه و اینا شده باید ببینیم در ادامه چی میشه و ممکنه از اسپانیا و آلمان هم خیلی از نماینده ها همین دور بعدی حذف بشن و به نیمه نهایی و فینال نرسن مثل همین تیم شما :دی
تبریک میگم، یه نمایش خیلی خوب با یه نتیجه که از نظر تاریخی رئال نتونسته بود در خاک آلمان به دست بیاره.
چون این روزها زیاد از این مسئله صحبت میشه لازم به یادآوریه که رئال به همون نسبت که در خاک آلمان بد نتیجه گرفته، در مادرید به همون اندازه و حتی با دُز بیشتری مقابل تیم های آلمانی موفق بوده.
به اعتقاد من بعد از 20 الی 30 دقیقه ابتدایی، رئال که تونسته بود نتیجه لازم رو بگیره، از اون حالت پرفشار اولیه خارج شد و سعی در کنترل بازی داشت و اصطلاحا با یه دنده پایین تر کار رو دنبال کرد.
نتیجه و روندی که بازی پیدا کرد یادآور بازی یونایتد و رم بود، اونجا بعد از 7 گل یونایتد، ده روسی یه گل بسیار زیبا رو برای رم به ثمر رسوند و اینجا هونتلار، مهاجم سابق رئال، با یه سوپر گل حسن ختامی رو برای بازی رقم زد.
از نظر تاکتیکی اتفاق جدیدی رو شاهد نبودیم، سیستم 3-3-4 با حضور آلونسو، مودریچ و دی ماریا در مرکز که کارلو در چند ماه اخیر مدام از اون استفاده کرده و حداقل تا این مقطع از فصل کاملا موفقیت آمیز بوده. اما موردی که دوست دارم بهش اشاره کنم مسئله بالانسی هست که کارلو در طول فصل مدام راجع به اون صحبت کرده، در سه سالی که رئال تحت هدایت مورینیو بود، از نظ رنظم و ساختار تیمی جهش بزرگی رو شاهد بودیم اما نقطه منفی که توی مقاطع حساس پاشنه آشیل تیم محسوب میشد، تکیه بیش از حد به قوای جسمانی، بازی فیزیکی و دوندگی های پرفشار مداوم برای شرکت در ضد حملات بود که باعث میشد سوای از حریف مقابل، فشار زیادی به بازیکنان وارد بشه و معمولا در اواخر فصل افت نسبی رو در بازیکنانی که بیشترین دوندگی رو داشتند (بارزترین مورد آلونسو) شاهد بودیم.
در حالی که در دوران مورینیو در چنین شرایطی معمولا تیم عقب می نشست و به همون روند پرفشار (با دید به ضدحملات) ادامه می داد و بعضا عناصر دفاعی مثل اسین، لاسانا به میدان می اومدند، تحت هدایت کارلو تیم توانایی به مراتب بهتری رو در کنترل کردن بازی داره و بدون اینکه به طور مداوم نیاز به روی آوردن به دفاع/ضدحمله به شکل افراطی باشه، می تونه ابتکار عمل رو در دست بگیره و از این برتری به شکل بهتر و حساب شده تری استفاده ببره، بسته به قدرت تیم مقابل و نتیجه ای که کسب میشه، تیم خودش رو با اون شرایط تنظیم می کنه و به همین خاطر فشار کمتری به بازیکنان تیم وارد میشه. البته هنوز باید ببینیم تیم با ساختار جدید در آزمون های سخت تر چه عملکردی رو به نمایش می گذاره.
از نکات حاشیه ای بازی رفتار تحسین برانگیز هواداران شالکه بود که تا دقیقه 90 و حتی بعد از بازی تیمشون رو تشویق می کردند.
بعد از پایان بازی های دور رفت در مجموع میشه گفت بازی های مرحله یک هشتم بازی های نزدیکی نبودند (به استثنای چلسی-گالا و اتلتیکو-میلان) و همین باعث شده بود جذابیت تا حدی کم بشه، اما مطمئنا در دور بعدی بازی های نزدیک تر و جذاب تری رو می بینیم.
Masoud King
27-02-2014, 20:32
به نظر من فقط عملکرد منچستر یکمی ناامید کننده بود
یه کمی؟!
از المپیاکوس دو هیچ باختن اونم به اون شکل فقط یه کمی نا امیدت کرد؟ :دی
در مورد قرعه دورتموند هم واقعا قرعه ی چلسی و منچستر خیلی سخت تر بود این وسط؟
آرسنال و من سیتی هم بدشانس بودن که ده نفره شدن وگرنه اگه یکمی خوش شانس تر بودن و دقت می کردن نتیجه خیلی فرق می کرد و بارسا و بایرن سطحشون خیلی از این دو تیم بالاتر نبودش
همینکه داور یه آفساید نمیگیره و بعدش میشه پنالتی، یعنی خوش شانس بودن دیگه.
اینکه بیای گل صد درصد رو خطا کنی و اخراج بشی، اسمش بد شانسی هست؟ پس وقتی دوتا توپ میخوره به دیرک دروازه اسمش چیه؟ :دی
حالا مسعود تیمای آلمانی هم خیلی کار خاصی نکردن فعلا که لورکوزن و شالکه توی آلمان مقابل حریفاشون واقعا شاهکار کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روز قبل از بازی شالکه با رئال به سروش هم گفتم که نبردن این شالکه کار خیلی سخت تری هست تا بردنش. یا همین لورکوزن هم فقط انتظارم این بود که بد نبازه. من اینو قبول دارم که لورکوزن و شاکه تو سطح بالایی نیستند ولی مشکل اینه که شما قبول ندارین تیم هاتون شدن چنتا تیم متوسط و دیگه خبری از اون تیم های چند سال پیش نیست.
همینکه تو دور بعد آلمان دوتا نماینده داشته باشه خیلی خوبه.
فقط البته برای تیمای آلمانی یه خوبی است که نسبت به تیمای انگلیسی بازی هاشون توی جام های دیگه کمتره و از اون مهمتره بازی هایی سنگینی که توی جزیره انجام میشه اصلا قابل مقایسه نیست و تیم مطمئنا خسته میشن وقتی با تیمای بزرگتر بازی می کنن. الان توی جدول بوندسلیگا لورکوزن و شالکه دوم و چهارم هستن و این نشون میده که کلا این لیگ تک قطبی یا فوقش بعضی سال ها دو قطبیه که همین خودش یه امتیاز برای بایرنه که خیالش جمعتره ولی همین من سیتی یا آرسنال ممکنه بعضی وقتا هر 3 روز یه بازی داشته باشن اونم بازی ها سخت!
الان این منچستر با هرکی بازی کرده بازی براش سنگین بوده:دی
یا بازی منچستر و آرسنال که همین چند وقت پیش بود، در حد اسم این دو تیم بود؟ اینکه رقابت نزدیک شده دلیل نیست تیم ها قوی شدن بلکه تیم های قوی چند سال پیش، چند لولی نزول کردن و پائین اومدن.
کلا الان که بحث سهمیه و اینا شده باید ببینیم در ادامه چی میشه و ممکنه از اسپانیا و آلمان هم خیلی از نماینده ها همین دور بعدی حذف بشن و به نیمه نهایی و فینال نرسن مثل همین تیم شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچی میگی خیلی از نماینده هاشون حذف بشن انگار آلمان و اسپانیا 10 تا نماینده دارن:دی
آره ممکنه بایرن حذف بشه، هر چیزی احتمال داره. ولی هر احتمالی یه درصد وقوع داره که درصد وقوع حذف بایرن در شرایط فعلی پائین هست.
تبریک میگم، یه نمایش خیلی خوب با یه نتیجه که از نظر تاریخی رئال نتونسته بود در خاک آلمان به دست بیاره.
چون این روزها زیاد از این مسئله صحبت میشه لازم به یادآوریه که رئال به همون نسبت که در خاک آلمان بد نتیجه گرفته، در مادرید به همون اندازه و حتی با دُز بیشتری مقابل تیم های آلمانی موفق بوده.
معراج جان دیگه بچه که زدن نداشت :دی
این شالکه رو نمی بردین واقعا باید تیمتون از سی ال به صورت داوطلبانه کنار میکشید :دی
malkemid
27-02-2014, 22:53
eman619rv
28-02-2014, 02:38
خب 1/16 قسمت دوم::n02:
bayern-arsenal: بهترین بازیکن میدان قطعا کروس بود ، فوق العاده بود ، پاس هاش کاملا محرک تیم بود حرکاتش بهترین فضاها رو میساخت ، یه بازی انجام داد که فقط بزرگان فوتبال این سطح بازی رو ارائه میدن ، درسته که لام دو پاس گل داد اما میدیدم که هر موقع از سمت کناره ها به داخل نزدیک میشد بازی و حرکاتش بهتر و موثر تر بود ، روی یکی از پاس گل ها هم همین اتفاق افتاد.
پنالتی ارسنال قابل بحثه ، اینکه چرا ونگر اجازه داد که نویری که انقدر شناخت طی این همه سال از دوران مدرسه تا به الان از اوزیل داره اجازه بده با هم رو به رو بشن و اینکه ایا واقعا بین بقیه گزینه ها اوزیل بهترین گزینه بود؟ فکر نکنم ... در اون طرف آلابا معمولا خوب پنالتی میزنه و خب طبیعی بود که پنالتی بزنه حالا دیگه با بدشانسی توپش گل نشد.
نمیدونم چرا این پنالتی اینقدر اینقدر منو یاد اون تک به تک معروفی که پارسال توی cl خراب کرد انداخت. آره به نظرم اوزیل مرد روز های پر فشار شاید نباشه.
chelsea-gala: حیف شد که نشد بازی رو کامل ببینم، یه بازی جون دار و محکم . این خود باوری و جراتی که گالا مقابل تیمی مثه چلسی داشت عالی بود ، به هیچ وجه خودشون رو نباختن که مهم ترین عاملش هم به نظرم همون وجود بازیکنای با تجربه بود. یه تیم متوسط اینجوری 90 دقیقه با روحیه و اعتماد به نفسی که از هوادارا میگیره میتونه جلو قدرتی مثه چلسی و البته آقای خاص دنیای فوتبال بایسته و عقب نکشه.
real- sh 1.6 : :n02: این رئال اون رئال پیچیده مورینیو نیس که واسه هر 15 دقیقه بازی گاهی دو تا پلن داشت، اون توانایی تاکتیکی پیچیده رو نداره ولی به شکل فوق العاده دوست داشتنی ، سادگی زیبایی داره ، این ساده بودن همون هدفی رو داره که رئال مو داشت اون ضد حملات تیم خوزه هم به خاطر مختصر و سریع ترین راه ممکن بودنش درون خودش سادگی داشت . هدف هر دو یکی ولی رئال خوزه کمی پیچیده تر و رئال کارلتو ساده تر.
همون طور که معراج جان هم اشاره کردن این تیم واقعا بالانس تر شده ست ، که به نظرم همون سادگی باعث فشار کمتر روی بازیکنان و راحت تر بازی کردنشون شده .
ولی به نظرم بهتره که تصمیم های بزرگش واسه بازی های بزرگ آینده رو همین الان بگیره و با تیم کار کنه ، بلاخره کارواخال هجومی و کم اثر در دفاع یا اربلوای بالانس تر ؟! دی ماریا آیا توی بازی های کلیدی هم در این پست جواب میده؟دی ماریایی که به نظر میاد اگه روزش نباشه تو این پست پاشنه اشیل تیم میشه .آیا بیل نباید توی یه پست دیگه ای بازی کنه که راحت تر توپ بهش برسه و بیشتر در جریان بازی باشه؟ تو همین بازی هم باید یه توان مضاعف رو میذاشت که توی حرکات شرکت داده بشه. باید شرایطی رو فراهم کرد که یکم راحت تر بازی کنه
بخوام از اتفاقات بازی بگم ، یکی از کلیدی ترین هاش اون سوپر سوپر سیو کاپیتان بود، اگه اون توپ گل میشد همه چیز میتونست متفاوت رقم بخوره .منم مثله بقیه میگم حیف که رکوردش متوقف شد .
در کل کریس بازی خوبی رو انجام داد ولی توی نیمه اول سه موقعیت خوب تک به تک رو از دست داد ، در حالی که اگه کریم بنزما اون توپ ها رو به این سادگی خراب میکرد همه آورا میشدن سرش . تا همون لحظه که گفتم از 4 شوتی که زده بود دوتاش رو گل کرده بود کریم! به یه لقب جدید هم رو به رو شدیم به خاطر 2 گل زدن بیل بنزما و کریس... BBC!:n06:
man utd- olymp:تنها میزبان برنده ، تنها شگفتی این مرحله رو هم رقم زد ، بقیه میهمان ها باختند و بقیه سرگروه ها هم بجز من یونایتد اجازه قدرت نمایی به تیم های دوم گروه ها ندادن . متاسفانه ترکیب نامناسب و عوض کردن سیستم بازی که در مقابل کریستال پالاس جواب داده بود. اون بازی دو بال کناری نزدیک تر به مرکز بازی میکردن و تیم با پاس های کوتاه و البته با حمایت دو هافبک مکمل بازی رو در دست گرفت ، اما باز تیم برگشت با اون دوتا وینگر کلاسیکی که فعلا جواب نمیده با این بازیکن ها . واقعا بازی خیلی بدی رو کل تیم به اجرا گذاشت و اونقدر تاکتیک قابل بحثی رو به اجرا نذاشت.
روی کین: فکر می کنم ما شستشوی مغزی شدیم که پریمیر لیگ بهترین لیگ در دنیاست، (این ایده) مزخرفه!
دیشب در لیگ اروپا
هر سه نماینده اسپانیا صعود کردن (و البته دوتاشون به هم خوردن)
یکی از دو نماینده انگلیس صعود کرد
تنها نماینده آلمان حذف شد
سه نماینده از چهار نماینده ایتالیا صعود کردن (و البته دوتاشون به هم خوردن)
با نتایجی هم که اینجا رقم خورد
بارسا رئال و اتلتیکو در خونه حریف بردن و برگشت کار راحت تری دارن
از انگلیس چلسی و نهایتا منچستر میمونه
آلمان بایرن و دورتموند
شش نماینده اسپانیا
دو سه نماینده انگلیس
دو نماینده آلمان
سه نماینده ایتالیا
لالیگا با وجود محروم و نابود شدن مالاگا که میتونست تیم قدرتمندی باشه دست نیافتنی به نظر میرسه
UEFA Country Ranking 2014
61704
UEFA Team Ranking 2014
61705
Abdolreza2012
28-02-2014, 14:19
احتمال محرومیت سرمربی منچسترسیتی در دیدار با بارسلونا
سرمربی منچسترسیتی به احتمال زیاد نمیتواند در رویارویی با بارسلونا روی نیمکت تیمش بنشیند.
به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، مانوئل پیگرینی ممکن است نتواند در دیدار برگشت لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا روی نیمکت تیمش بنشیند.
پیگرینی پس از شکست خانگی دو بر صفر منچسترسیتی مقابل بارسلونا در دیدار رفت صحبتهایی را علیه جوناس اریکسن، داور مسابقه انجام داد که این موضوع ممکن است محرومیتی برای وی در پی داشته باشد. این مربی شیلیایی به خاطر پنالتی مشکوکی که علیه تیمش گرفته و منجر به اخراج مارتین دمیکلیس از ترکیب تیمش نیز شد داور را به شدت مورد انتقاد قرار داده بود. او در این زمینه گفته بود: از همان دقیقه نخست احساس میکردم داور طرف بارسلونا را گرفته است. فکر نمیکنم یوفا برای قراردادن یک داور از سوئد برای چنین دیدار مهمی کار درستی انجام داده باشد. دو تیم بزرگ در یک دیدار مهم. یوفا باید داور با تجربهتری برای این دیدار در نظر میگرفت. پیگرینی ۶۰ ساله جمعه هفته گذشته از یوفا و اریکسن به خاطر حرفهایش عذرخواهی و اعلام کرد با صحبتهایش به هیج وجه نمیخواسته صحت داوری وی را زیر سوال ببرد. با وجود همه اینها اگر پیگرینی در این مورد گناهکار شناخته شود ممکن است با یک جلسه محرومیت روبهرو شده و نتواند در دیدار برگشت مقابل بارسلونا روی نیمکت تیمش بنشیند.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
powerslave
05-03-2014, 02:27
خوب یه اشاره ای به بحث لیگ ها شد. من میخوام یه چیزی بگم ولی دوستان جبهه نگیرن که جنجال بشه.
سالهای قبل بچه ها میومدن میگفتن که فلان لیگ خوبه و فلان لیگ بده و مثلاً لالیگا فقط رئال و بارسا هستن و بقیه هیچ ولی مثلاً آلمان نه و ....
حالا من میبینم که تو آلمان 20 امتیاز بین تیم اول و دوم اختلافه (حدودی) آیا لیگ آلمان اخی شد؟
یا بعضی دوستان که میگن لیگ انگلیس بهترین لیگ هست باید در نظر داشته باشن که مثلاً آرسنال 10 تا بازیش ر ومیبره بعد میاد به یه تیم میبازه چلسی میاد اول بعد هفتۀ بعد چلسی میبازه سیتی میاد بالا بعد دوباره هفتۀ بعد آرسنال میاد بال و چلسی میره چهارم و الان دوباره چلسی اوله و لیورپول ششمی اومده دوم و دوباره سیتی دوتا بازی کم داره ببره میاد اول. من اینو دلیل بهتر بودن نمیدونم. واقعاً جذابه ولی این عدم ثبات و اینکه تیمهای صدر جدول همه همدیگه رو بردن و لی باز گاهی بدفرم به تیمهای کوچکتر میبازن رو دلیل عدم ثبات میدونم نه یکسان بودن تیمها. اون تیمه هنوز 17 ام هست ولی مثلاً میاد تیم بالای جدولی رو میبره ولی اون بالای جدولی 2 هفته بعد میره صدر جدول.
و باز این لالیگایی ه این همه در موردش بد گفته میشد تا 10 روز پیش تیمهای اول تا سوم با تفاضل گل مشخص میشدن.
بنابراین من یه نتیجه میخوام بگیرم و اون اینه که هر سال ممکنه یک لیگ پویا تر به نظر برسه که عوامل مهمی توش نقش داره که مهمترینش قدرت مالی هست. با ملاکهای دوستان لیگی که پارسال بهترین بوده الان تک قطبیه و به درد نمیخوره و ... منظورم اینه که این فوتبال مثل یه دیگ جوشانه (:31) که هر آن یه جاش میگه قلپ!!
Masoud King
11-03-2014, 23:01
ترکیب بایرن اعلام شد:
Neuer - 4 Dante, 6 Thiago, 7 Ribéry, 8 Martínez, 9 Mandzukić, 10 Robben, 19 Götze, 21 Lahm (K), 27 Alaba, 31 Schweinsteiger
malkemid
12-03-2014, 00:08
نیمه اول که بازی بایرن آرسنال فراتر از یخ بود! بایرن نتیجه لازم رو گرفته و آرسنال هم زورش دیگه نمی رسه.
brad pitt
12-03-2014, 01:02
واقعن همون بهتر که آرسنال و میلان با این سبک بازی حذف شدن از لیگ قهرمانان
لیگ قهرمانان جایگاه بزرگان است
Masoud King
12-03-2014, 01:14
بازی زیاد جالبی نبود
بایرن فقط می خواست زودتر بشه دقیقه نود و بازی تموم بشه.
پنالتی زن های بایرن هم شدن یکی از مشکلات جدید این تیم.کلا انگار پنالتی جلوی آرسنال خوردن نداره :دی
داور هم که معلوم نبود چطوری خطای پودولسکی رو روی لام نگرفت. آرتتا هم می تونست اخراج بشه. ریبری با اینکه بدون توپ بود رو بدجور زد. کلا داوری هر چی نیمه اول سختگیری بود، نیمه دوم آزادی بود :دی
+
یکی از صحنه های خنده دار هم دقیقه 35 بود. آلابا یه شوت زد از پشت محوطه جریمه که با اختلاف زیاد رفت تو اوت، از اونور پپ رو نشون می داد که میزد تو کله کچل خودش :n09:
چیزی که من دیدم این بود که بایرن واقعا شکست ناپذیر نبود
و اگر آرسنال در زمانبندی خودش در بازی رفت در دقایق ابتدایی گل میزد داستان این مسابقه یه جور دیگه ای میشد
آرسنال نیمه دوم خیلی خوب بازی کرد
هم تمرکزش روی این بود که موقعیت به بایرن نده هم به موقع به خط حمله اضافه میشدن و موقعیت ایجاد میکردن
فراموش نکنید بایرن در اوج فوتبال خودشه با این حال نتونست در ورزشگاه خودش آرسنال رو ببره
توی دفاع هم با تک حملات آرسنال زیاد مطمئن بازی نمیکردن
این حرفا هم که بایرن در بازی رفت نتیجه لازم رو گرفته بود حرف درستی نیست
چیزی که من میدیدم این بود که بایرنیها به شدت تلاش میکردن که به گل برسن اما توانایی لازم برای ایجاد موقعیت رو نداشتن
هر چند در دقایق آخر به نظر من ارسنال باید برای رسیدن به گل فشار بیشتری میاورد اما در کل آرسنال یک بازنده سربلند بود
mohammad_87
12-03-2014, 02:24
چیزی که من دیدم این بود که بایرن واقعا شکست ناپذیر نبود
و اگر آرسنال در زمانبندی خودش در بازی رفت در دقایق ابتدایی گل میزد داستان این مسابقه یه جور دیگه ای میشد
آرسنال نیمه دوم خیلی خوب بازی کرد
هم تمرکزش روی این بود که موقعیت به بایرن نده هم به موقع به خط حمله اضافه میشدن و موقعیت ایجاد میکردن
فراموش نکنید بایرن در اوج فوتبال خودشه با این حال نتونست در ورزشگاه خودش آرسنال رو ببره
توی دفاع هم با تک حملات آرسنال زیاد مطمئن بازی نمیکردن
چیزی که من میدیدم این بود که بایرنیها به شدت تلاش میکردن که به گل برسن اما توانایی لازم برای ایجاد موقعیت رو نداشتن
هر چند در دقایق آخر به نظر من ارسنال باید برای رسیدن به گل فشار بیشتری میاورد اما در کل آرسنال یک بازنده سربلند بود
علی جان بازی رفت دقیقا بازی در اختیار بایرن بود
ماجرای سال قبل تکرار شد و بایرن در بازی رفت کار رو تموم کرد و در بازی برگشت انگیزه لازم رو واقعا نداشت
تلاش هم میکردند که گل اول رو بزنن و کار رو کاملا تمام کنند.آرسنال امسال از پارسال خیلی بهتره اما واقعا زورش به بایرن نمیرسه
مسئله این هست که بایرن همچنان با قدرته اما تیم شکست ناپذیری نیست.در حال حاضر هم توان شکست بارسا رو داره و بنظر من رقابت با رئال نشون میده که بایرن هنوز میتونه پادشاه اروپا باقی بمونه یا خیر
البته بهترین حالت رویارویی بایرن-رئال در نیمه نهایی هست تا هم دو بازی از این دو تیم ببینیم و هم اینکه زود حذف نشن
--------------
میلان هم روند بازی های اخیر خودش رو اینبار با اختلاف بیشتر در نتیجه تکرار کرد
چیزی که در بازی های اخیر از میلان در رقابتهای داخلی و اروپایی میدیدیم این بود که در اکثر مسابقات،در طول مسابقه به اندازه تیم حریف خوب بوده یا حتی بهتره بوده اما میلان سخت گل میزنه و راحت گل میخوره
در بازی امشب هم،آمار میلان و اتلتیکو بسیار بهم نزدیک بود،هم در موقعیتها،هم در پاسها که حتی میلان بهتر بود
از نظر دوندگی اتلتیکو کمی بالاتر بود اما مهمترین آمار،آمار گل هاست که اصلا با بازی همخوانی نداره
پارسال هم میلان،با 4 گل در اسپانیا حذف شد اما در بازی پارسال،میلان یکی از بدترین بازی های فصلش رو به نمایش گذاشت چیزی که امسال فرق داشت همین نمایش متفاوت از میلان بود
به هر حال اتلتیکو امسال بسیار قدرتمندتر از هر زمان دیگریست و شایسته حضور در دور بعد بود ولی دور بعد اگه مقابل یکی از مدعیان اصلی قرار بگیره،احتمال حذفش بسیار بالا خواهد بود
میلان هم خداحافظی دراز مدتی با لیگ قهرمانان خواهد داشت.امسال که حذف شد و سال بعد هم نهایتا در لیگ اروپا باشه
با امیدی که سیدورف به جمع روسونری ها آورده،امیدوارم تا اون موقع میلان بتونه با تغییراتی در تیم و رفع نقاط ضعف،به دوران خوب خودش برگرده
ميشه بگيد چرا درست نيست؟:n13:
تيمي كه نتيجه دلخواه رو گرفته چرا بايد خودش روبه آب و آتيش بزنه مثلا؟
خود ارسنال هم با ايني كه به 2گل نياز داشت باز هم بي مهابا حمله نميكرد برادر!چه برسه به بايرني ك 2بر0جلوهستش از حريفش.
با اين حال بايرن هر وقت اراده ميكرد ميرسيد يه جلوي دروازه آرسنال.
نديدن قدرت بايرن مثل نديدن نور خورشيد توي يه روز آفتابي مي مونه.و نديدن نور توي اون حالت تنها دوعلت ميتونه داشته باشه!:
يا شما كلا عينك آفتابي زدي داداش!
يا شما كلا فاقد حس بينايي هستي !!
Masoud King
12-03-2014, 13:01
مسئله این هست که بایرن همچنان با قدرته اما تیم شکست ناپذیری نیست.در حال حاضر هم توان شکست بارسا رو داره و بنظر من رقابت با رئال نشون میده که بایرن هنوز میتونه پادشاه اروپا باقی بمونه یا خیر
هیچ تیمی وجود نداره که شکست ناپذیر باشه.
بازی های رئال و بایرن همیشه جز جذاب ترین بازی های سی ال بوده و هست.
خودم به شخصه دوس دارم اگه قراره این اتفاق بیوفته، تو فینال با هم رو به رو بشن.
شما هم فراموش نکن همون تک گل آرسنال هم هدیه ی داور بود.
تو دو بازی رفت و برگشت، داوری چیزی کم نزاشت برای آرسنال. درسته بایرن برده و زیاد به چشم نمیاد ولی نباید فراموش کرد این موضوع رو. اما با این حال آرسنال شانسی نداشت پس این قدرت حریف رو میرسونه که با هدایای داوری هم آرسنال نتونست از پس بایرن بر بیاد.
+
ونگر هم گفته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دلیل تعویض اوزیل مصدومیت همسترینگ این بازیکن بوده که جدی هم به نظر می رسه این موضوع و اضافه کرده که بازی با تاتنهام رو از دست میده.
+
ونگر انگار دوباره از حرکت روبن تو زمین که منجر به پنالتی شده، شاکیه. گفته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])روبن یکی از بهترین بازیکنان هست و البته یکی از بهترین دایو زن ها. و همچنین گفته که روبن تو بدست آوردن بیشترین چیزها از هیچی، خیلی ماهره.
اینکه ونگر بعد دو فصل پیاپی جلو بایرن داره حذف میشه خب عادی هست این حرفا رو بزنه.
SA3EDLORD
12-03-2014, 14:26
به نظر من ونگر یکم ترسو هست! حداقل نیمه دوم که دیگه چیزی برا از دست دادن نداشت باید با تمام توان حمله میکرد.....ولی هنوز تازه دقیقه 65 به بعد یادش اومده باید از جلو پرس کنه.
اگه از اول بازی از جلو پرس میکرد شاید حتی میتونست بایرن رو حذف کنه..... نظر منه
Abdolreza2012
12-03-2014, 14:29
بازی خوبی بود
ولی واقعا حیف شد که آرسنال خورد به بایرن
چند فصله که آرسنال به تیم های قوی میخوره
خیلی بد شانسه
__________________________________________________ _________
اگه همین جوری پیش بره به نظر این تیم های صعود خواهند کرد
فقط منچستر یونایتد کارش سخته ، باید دید چیکار میکنه
ميشه بگيد چرا درست نيست؟:n13:
تيمي كه نتيجه دلخواه رو گرفته چرا بايد خودش روبه آب و آتيش بزنه مثلا؟
خود ارسنال هم با ايني كه به 2گل نياز داشت باز هم بي مهابا حمله نميكرد برادر!چه برسه به بايرني ك 2بر0جلوهستش از حريفش.
با اين حال بايرن هر وقت اراده ميكرد ميرسيد يه جلوي دروازه آرسنال.
نديدن قدرت بايرن مثل نديدن نور خورشيد توي يه روز آفتابي مي مونه.و نديدن نور توي اون حالت تنها دوعلت ميتونه داشته باشه!:
يا شما كلا عينك آفتابي زدي داداش!
يا شما كلا فاقد حس بينايي هستي !!
داداش قبل از اونکه توهین کنی پستم رو خوب میخوندی
من مطمئنم شما نه عینک آفتابی به چشم زدین نه خدارو شکر نابینا هستین
اما اینکه چرا جمله ای به اون بزرگی و واضحی که دوستتون آقا مسعود هم نقل قول کرده رو ندیدین فقط یه دلیل داره اونم با دقت نخوندن پست من هستش
من خیلی روشن گفتم بایرن در اوج فوتبال خودشه
با این حال این بازی میتونست نتایج دیگه ای هم داشته باشه
اینکه بایرن نیازی به آب و آتیش زدن خودش برای رسیدن به گل نداشته دلیلی بر کم انگیزگی یا کمتر انرژی گذاشتن بایرن نیست
بلکه صرفا باعث تغییر تاکتیک در این تیم میشه
malkemid
12-03-2014, 21:56
من فکر می کنم اگه بایرن عقب افتاده بود و نیاز قطعی به گلزنی داشت قطعا سبک بازیش فرق می کرد... ولی سبک بازی آرسنال خیلی عجیب بود...با اینکه نشون دادن در بخش پایانی بازی که توانایی حمله رو دارن، ولی تو نیمه اول خیلی محتاط بازی کردن در حالی که حداقل 2 گل می خواستن! اینجوری که نمیشه صعود کرد...
بازی نویر هم جالب بود دیشب. فکر کنم یکم اعتماد به نفسش دیگه زیادی بالا رفته! یه بار توپو قشنگ داد به بازیکن آرسنال، یکی دو بار هم پاسش رسید به بازیکن خودی، ولی انقدر تو شرایط پرفشاری بود بازیکن که درجا توپو از دست داد و اگه بازیکنهای آرسنال یکم تمرکز داشتن حداقل یه گل از رو این اشتباه ها می زدن.
گلی هم که خورد که دیگه آخرش بود. درسته خطا بود ولی دیگه فوتبال حرفه ای فکر می کنم تا لحظه ای که داور سوت نزده باید فقط توپ رو تعقیب کرد و اعتراض های احتمالی رو باید گذاشت بعد از سوت.
در مورد پنالتی هم انصافا درگیری در حد پنالتی نبود...روبن خیلی خوب موقع خودشو انداخت.
در مجموع تیم شایسته تر صعود کرد و حرفی باقی نمی مونه.
Masoud King
12-03-2014, 22:33
روبن در جواب حرفای ونگر گفته که:
" من همیشه میگم که اگه شما یک مربی بزرگ هستین و می بازین، این رو قبول کنید. اگر می برید خوشحال باشید و لذت ببرید. اما اگه باختین شروع به شکایت از چیزهای احمقانه (silly) نکنید. من نمی خوام از خودم دفاع کنم ولی از یک مربی بزرگ انتظار چیزهای بیشتر رو بعد از شکست دارید."
" ما بردیم و در هر دو بازی از آرسنال برتر بودیم. حقیقت این است."
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من فکر می کنم اگه بایرن عقب افتاده بود و نیاز قطعی به گلزنی داشت قطعا سبک بازیش فرق می کرد... ولی سبک بازی آرسنال خیلی عجیب بود...با اینکه نشون دادن در بخش پایانی بازی که توانایی حمله رو دارن، ولی تو نیمه اول خیلی محتاط بازی کردن در حالی که حداقل 2 گل می خواستن! اینجوری که نمیشه صعود کرد...
پپ هم تو حرفاش بعد بازی گفته که فقط قصد داشته بازی رو کنترل و ضده حملات آرسنال رو خنثی کنه. البته با همین حال زیاد هم حمله کردن.
به نظرم بایرن نیمه ی اول و تا 15 دقیقه آخر بازی بخوبی تمایلات پپ برای این بازی رو اجرا کرد اما اون آخرا یکم اوضاع داشت خارج از کنترل می شد.
Masoud King
13-03-2014, 01:11
داوری واقعا ضایع بود.
دو پنالتی نگرفت(یکی برا بارسا و یکی برا سی تی) و یک گل سالم رو مردود اعلام کرد!
خسته نباشه واقعا : دی
SA3EDLORD
13-03-2014, 01:33
داوری دیشب و امشب فاجعه ی محض بود واقعا.....امیدوارم مراحل بعدی اینارو نبینیم:n04:
malkemid
13-03-2014, 02:01
داوری واقعا ضایع بود.
دو پنالتی نگرفت(یکی برا بارسا و یکی برا سی تی) و یک گل سالم رو مردود اعلام کرد!
خسته نباشه واقعا : دی
سه تا... به نظر می رسید اینیستا هم سیلوا رو زد تو اون صحنه.
سه تا... به نظر می رسید اینیستا هم سیلوا رو زد تو اون صحنه.
چهار تا ... تو یک صحنه مسی پشت 18 توپ رو از نصری گرفت که 100 درصد پنالتی بود .
M E S S I
13-03-2014, 02:36
romantic
13-03-2014, 11:26
کسی از دوستان میتونه آمار گلهای زده PSG روی ضربات کرنر در این فصل CL رو دربیاره؟ اگر آمار لیگ فرانسه هم باشه که خیلی عالی میشه.
من با سایت های فوتبالی که از این آمارها رو ممکنه داشته باشن آشنا نیستم
malkemid
13-03-2014, 12:24
میانگین:
رونالدو : 1
مسی حدود 0.8
رائول حدود 0.51
گل در هر بازی.
میانگین:
رونالدو : 1
مسی حدود 0.8
رائول حدود 0.51
گل در هر بازی.
و در کل
مسی : 0.79
رونالدو : 0.6
رائول : 0.49
گل در هر بازی .
Sepehr SS
13-03-2014, 14:39
واقعا این داوری های افتضاح گند زده به فوتبال اروپا. دو بازی رو که همه کلی منتظر بودن براشون یعنی سیتی-بارسا و آرسنال-بایرن رو این عجوزه های داوری گند زدن بهش. دیگه تو همه ورزشهای دنیا تکنولوژی به کمک داوری اومده ولی این عقب افتاده ها هنوز به شیوه قرون وسطایی قضاوت میکنن. لعنت بر بلاتر و پلاتینی!
Abdolreza2012
13-03-2014, 16:13
این آمار به کلی به نظر من اشتباه
چون رونالدو 4 ، 5 ساله که تو رئاله
با این وضع 21 گل با مسی که 10 ساله تو بارسا هست اختلاف داره
Iman-Emperatour
13-03-2014, 16:56
می دونستم دوباره بعد از این بازی پنالتی یه پنالتی تنها یه پنالتی روی ژکو میخواد زبانزد خاص و عام عادل فردوسی پور و اخبار ورزشی رسانه مون میشه!!
راحت پتانسیل 7-0 کردن این سیتی رو داشتیم!
SA3EDLORD
13-03-2014, 18:15
می دونستم دوباره بعد از این بازی پنالتی یه پنالتی تنها یه پنالتی روی ژکو میخواد زبانزد خاص و عام عادل فردوسی پور و اخبار ورزشی رسانه مون میشه!!
دوست عزیز و دوستان عزیز دیگه: هیچکس اینجا نمیگه بارسا با داوری صعود کرد. همه دارن از عملکرد داوری در بازی دیشب و پریشب به طور کلی انتقاد میکنن. چرا همه چی رو به خودتون میگیرید.
+
قبول کنید خطای روی ژکو خیلی واضح بود و نگرفتنش فقط از داور همون بازی بر میومد....خیلی مضحکه پنالتی به اون واضحی گرفته نشه... اول که پیکه زد ژکو رو بعدشم فک کنم توپ خورد به دست بوسکتس! (فک کنم) نمدونم شاید میخواسته گل سالم بارسا رو جبران کنه یا ..... در کل خیلی مضحک بود داوری این دو شب!
داداش قبل از اونکه توهین کنی پستم رو خوب میخوندی
من مطمئنم شما نه عینک آفتابی به چشم زدین نه خدارو شکر نابینا هستین
اما اینکه چرا جمله ای به اون بزرگی و واضحی که دوستتون آقا مسعود هم نقل قول کرده رو ندیدین فقط یه دلیل داره اونم با دقت نخوندن پست من هستش
من خیلی روشن گفتم بایرن در اوج فوتبال خودشه
با این حال این بازی میتونست نتایج دیگه ای هم داشته باشه
اینکه بایرن نیازی به آب و آتیش زدن خودش برای رسیدن به گل نداشته دلیلی بر کم انگیزگی یا کمتر انرژی گذاشتن بایرن نیست
بلکه صرفا باعث تغییر تاکتیک در این تیم میشه
بزار يه چيزي رو روشن كنم كه هيچ قصد و نيتي براي توهين وجود نداره و نخواهد داشت. من فقط رك حرف هام رو ميزنم.همين.
اگر ناراحت شدي مطمئن باش قصد و نيت بدي پشت حرفهام نيست.پس ناراحت نشو.
اما در مورد پستت و حرفهات.
پستت رو خوب و كامل خوندم هرچند شما باور نميكنيد و طبق معمول جمله"پست من رو كامل نخوندي" رو تكرار ميكني:دي
نميشه يه تيمي در سطح بايرن در اوج دوران فوتبالي خودش باشه و تيمي مثل آرسنال هر وقت كه بخواد به دروازه اون برسه و خطر ساز بشه.
كلا شما توي لفافه شايستگيهاي بايرن و صعودش رو زير سوال بردين.اين درحاليه كه اگر بايرن ميخواست، راحت ميتونست فاجعه بازي رفت رو تكرار كنه!
شما ميگي كه بايرن كم انگيزه و كم انرژي بوده!درسته؟
خب اگه دليلش نتيجه بازي رفت نبوده لابد قدرت آرسنال بوده .ها؟
خب ميشه بگي چرا ارسنال نتونست در روزي كه بايرن كم انرژي و بي انگيزه بود و هر وقت ارداه ميكرد به دروازه نوير ميرسيد نتونست نتيج دلخواه رو بگيره؟
Iman-Emperatour
13-03-2014, 18:38
دوست عزیز و دوستان عزیز دیگه: هیچکس اینجا نمیگه بارسا با داوری صعود کرد. همه دارن از عملکرد داوری در بازی دیشب و پریشب به طور کلی انتقاد میکنن. چرا همه چی رو به خودتون میگیرید.
+
قبول کنید خطای روی ژکو خیلی واضح بود و نگرفتنش فقط از داور همون بازی بر میومد....خیلی مضحکه پنالتی به اون واضحی گرفته نشه... اول که پیکه زد ژکو رو بعدشم فک کنم توپ خورد به دست بوسکتس! (فک کنم) نمدونم شاید میخواسته گل سالم بارسا رو جبران کنه یا ..... در کل خیلی مضحک بود داوری این دو شب!
درسته دوست عزیز؛ اون حرکت پیکه خطا بود و داور باید یه ضربه پنالتی برای من سیتی میگرفت
من کجا تو اون یه خطی که نوشتم به خودم گرفتم؟!:n02: من دارم میگم رسانه ملی! یعنی اخبارهای ورزشیمون!
مثال: همین اخبار 13:15 هیچ صحبت و یا تصویری برای اون خطای واضح رو مسی مانور ندادن (فقط میخواستن به صحنه کشوندن خطای روی ژکو و گل سالم که مردود اعلام شد یه طوری برابری برای بینندگان خبر به نمایش بذارن!)
mohammad_87
14-03-2014, 03:45
در شب دوم بازی های برگشت هم شاهد شگفتی نبودیم و تیم های پیروز بازی اول،صعود کردند
در مهمترین بازی این مرحله،بارسا باز هم در یک بازی همراه با اشتباهات فاحش داوری پیروز شد.اما این بار اشتباهات هم برای بارسا بود و هم برای من سیتی و به اندازه بازی رفت تاثیرگذار نبود.
بازی خوبی از من سیتی دیدیم اما این بازی برای تیمی که باید نتیجه 2-0 رو جبران کنه کافی نبود.بارسا در نیمه اول میتونست کار رو تموم کنه که حتی گل سالم نیمار آفساید اعلام شد.
درصد مالکیت توپ با شناختی که از بارسا داریم جالبه: %58 بارسا %42 من سیتی
من سیتی بیشتر حملاتش رو از سمت چپ انجام داده در حالیکه بارسا بیشتر از خط طولی میانی استفاده کرده.
مسی با یگ گل و یک ضربه به تیرک،خطرناک ترین بازیکن بوده است
پنج بازیکن برتر میدان همراه با امتیاز از 10 امتیاز کامل،به این ترتیب بودند:
مسی 9.3
اینیستا 8.4
کمپانی 8.1
دنی آلوز 7.8
بوسکتس 7.7
لورکوزن در بازی با پی اس جی باز هم باخت.شکست 4-0 در بازی رفت تا حدود بسیار زیادی تکلیف تیم ها رو روشن کرده بود و لورکوزن خداحافظی ناامیدکننده ای در این مرحله داشت.
پی اس جی با در اختیار گرفتن بازی و کنترل اون،اجازه نمایش خیره کننده به لورکوزن نداد.پنالتی تقدیمی ژالت به لورکوزن هم توسط رولفس از دست رفت.البته با افتی که از لورکوزن نسبت به اول فصل دیدیم،انتظاری از این تیم نبود.
مالکیت %68 برای psg خیلی چیزهارو نشون میده.
پنج بازیکن برتر همگی از تیم میربان بودند:
سریجو 8.3
کابایه 7.8
مارکینیوس 7.7
رابیوت 7.5
لاوتزی 7.5
psg نمایش خوبی در بازی رفت داشت و در بازی برگشت یک بازی منطقی داشت.اگه بخواهیم این تیم رو در نیمه نهایی بیبینیم باید انتظار قرعه آسون دیگری برای این تیم داشت و الا شاید هنوز نمیشه از این تیم،انتظار شکست تیم های سطح اول اروپا رو داشت.
شکست های پر گل در اروپا برای سهمیه سوم آلمان نشون میده که هنوز نسبت فاصله قدرت تیم ها در آلمان مثل نسبت مقیاس های مختلف ریشتر هست!
نکته جالب در دو شب اول،نتایج مجموع تیم هاست.هر چهار تیم با نتایج قاطع صعود کردند در حالیکه تیمهای حذف شده فقط یک گل زدند. نتیجه های سریالی جالبی هم بدست اومده:
3-1 آرسنال بایرن
4-1 من سیتی بارسا
5-1 میلان انلتیکو
6-1 لورکوزن پی اس جی
در مهمترین بازی این مرحله،بارسا باز هم در یک بازی همراه با اشتباهات فاحش داوری پیروز شد.اما این بار اشتباهات هم برای بارسا بود و هم برای من سیتی و به اندازه بازی رفت تاثیرگذار نبود.
بازی خوبی از من سیتی دیدیم اما این بازی برای تیمی که باید نتیجه 2-0 رو جبران کنه کافی نبود.بارسا در نیمه اول میتونست کار رو تموم کنه که حتی گل سالم نیمار آفساید اعلام شد.
کم لطفی می کنید به بارسا :n02:
تاثیرگذار نبود؟ هم برای بارسا هم برای سیتی؟
بارسا تو 20 دقیقه اول یک پنالتی واضح (لسکات) و یک گل سالم (نیمار) داشت!
این که کیفیت بارسا اجازه نداد اشتباهات فاحش داوری در برابر قدرت اول انگلیس کار دستش بده بحث دیگه ایه
فازغ از اینکه بقیه بازی وقتی سیتی 4 گل عقب افتاده چه اتفاقی میوفتاد بازی ای رو که بارسا باید تو نیمه اول براحتی تموم می کرد تا 90 مساوی دنبال میشد!
CATALONIA
14-03-2014, 13:29
شکست های پر گل در اروپا برای سهمیه سوم آلمان نشون میده که هنوز نسبت فاصله قدرت تیم ها در آلمان مثل نسبت مقیاس های مختلف ریشتر هست!
البته خوبه آلمان ریشتر های بالا هم داره
ولی مثلا در انگلیس فاصله قدرت تیم ها مثل نسبت طول موج امواج فرا صوت میمونه ... درسته به هم نزدیکن ولی هیچکدوم شنیده نمیشن و زود هم محو میشن ! :31:
+
یک سری آمار از بایرن در لیگ قهرمانان :
8 - تعداد توپ هایی که بایرن مونیخ در این فصل از لیگ قهرمانان اروپا به تیر دروازه حریفان زده است.
10 - با احتساب فینال فصل قبل برابر بوروسیا دورتموند، بایرن مونیخ 10 دیدار خارج از خانه اخیر خود در لیگ قهرمانان را با پیروزی پشت سر گذاشته است، یک رکورد.
69.54% - بایرن مونیخ بیش از هر تیم دیگری در لیگ قهرمانان در فصل جاری مالکیت توپ را در اختیار داشته است.
106 - یاران گواردیولا در لیگ قهرمانان 106 بار دروازه حریفان را آماج ضربات خود قرار داده اند، بیش از هر تیم دیگری
M E S S I
14-03-2014, 15:03
کسی از دوستان میتونه آمار گلهای زده PSG روی ضربات کرنر در این فصل CL رو دربیاره؟ اگر آمار لیگ فرانسه هم باشه که خیلی عالی میشه.
توی لیگ قهرمانان دقیقا از روی ضربات کرنر سانتر بشه و گل بشه حدودا 9-10 تاست ولی اگه گل هایی که در ادامه ی ضربات کرنر هم زده میشه رو حساب کنیم میشه حدود 14-16 تا ! از مجموع کل گل های این فصل Psg توی CL که 22 تاست !
romantic
14-03-2014, 15:48
توی لیگ قهرمانان دقیقا از روی ضربات کرنر سانتر بشه و گل بشه حدودا 9-10 تاست ولی اگه گل هایی که در ادامه ی ضربات کرنر هم زده میشه رو حساب کنیم میشه حدود 14-16 تا ! از مجموع کل گل های این فصل Psg توی CL که 22 تاست !
بابت آمار واقعا ممنونم
خیلی برام جالبه. شب بازی برگشت با لورکوزن وقتی داشتم بین دونیمه بازی بارسا گلهای اون بازی رو می دیدم، گل مارکینیوس منو کنجکاو کرد. تقریبا هر بازی ای تو CL از PSG دیدم گل روی کرنر زده. خیلی برام مهم بود که بدونم چندتاش تا الان رو کرنر زدن. این آمار واقعا حیرت انگیزه!
من نیم فصل اول لیگ فرانسه رو تقریبا دنبال میکردم (البته بازیهای مهم موناکو و PSG رو). در اون بازیها هم پاریس خیلی روی کرنرها خطرناک بود. یه بازی یادمه 1-0 عقب بودن و تا آخرای بازی 3بار روی کرنر توپ هاشون با بدشانسی محض گل نشد (1بار تیرک و 2بار روی خط دفع شدن) نهایتا هم دقیقه 89 با کرنر بازی مساوی شد و بعد هم تو وقت های اضافه یکی دیگه هم زدن.
البته تعجبی هم نداره وقتی این بازیکن ها تو محوطه جریمه باشن: زلاتان، تیاگو موتا، تیاگو سیلوا، الکس(یا مارکینیوس). مطمئنا تو تمرین هم خیلی کار کردن
رئال مادرید و چلسی هم خیلی خوب روی شروع مجددها گل میزنن. رئال مادرید مخصوصا روی موج دوم کرنرها خیلی خطرناکه
برای آمار کرنر به طور خاص فکر نمی کنم وبسایتی رو داشته باشیم، اما آمار کل گل های زده شده روی Set Piece ها رو در whoscored داریم.
10 تیمی که بیشترین گل ها رو از ضربات شروع مجدد {کرنر+کاشته} به ثمر رسوندن:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آمار PSG در لیگ فرانسه از نظر نوع گل ها: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad_87
15-03-2014, 18:35
کم لطفی می کنید به بارسا :n02:
تاثیرگذار نبود؟ هم برای بارسا هم برای سیتی؟
بارسا تو 20 دقیقه اول یک پنالتی واضح (لسکات) و یک گل سالم (نیمار) داشت!
این که کیفیت بارسا اجازه نداد اشتباهات فاحش داوری در برابر قدرت اول انگلیس کار دستش بده بحث دیگه ایه
فازغ از اینکه بقیه بازی وقتی سیتی 4 گل عقب افتاده چه اتفاقی میوفتاد بازی ای رو که بارسا باید تو نیمه اول براحتی تموم می کرد تا 90 مساوی دنبال میشد!
سلام
من گفتم به اندازه بازی رفت تاثیرگذار نبود
اون تکل جنجالی دمیچلیس خیلی روی روند بازی و مخصوصا بازی برگشت تاثیر گذارتر بود.اگه فرض کنیم که سیتی در بازی رفت 1-0 میباخت،در نیوکمپ با احتساب گل نیمار که آفساید اعلام شد،با دو گل میتونست صعود کنه.
اشتباهات در بازی برگشت برای هردو تیم بود.هر دو هم ضرر کردند و هم به نفعشون شد یعنی در کل یجورایی مساوی
البته اینها همه احتمالات هست و هیچ وقت نمیشه با قاطعیت گفت اگه فلان صحنه گل میشد نتیجه این نبود.هر صحنه،روند بازی رو میتونه کاملا تغییر بده.
سلام
من گفتم به اندازه بازی رفت تاثیرگذار نبود
اون تکل جنجالی دمیچلیس خیلی روی روند بازی و مخصوصا بازی برگشت تاثیر گذارتر بود.اگه فرض کنیم که سیتی در بازی رفت 1-0 میباخت،در نیوکمپ با احتساب گل نیمار که آفساید اعلام شد،با دو گل میتونست صعود کنه.
اشتباهات در بازی برگشت برای هردو تیم بود.هر دو هم ضرر کردند و هم به نفعشون شد یعنی در کل یجورایی مساوی
البته اینها همه احتمالات هست و هیچ وقت نمیشه با قاطعیت گفت اگه فلان صحنه گل میشد نتیجه این نبود.هر صحنه،روند بازی رو میتونه کاملا تغییر بده.
سلام
هند نیمه اول که میتونست پنالتی برای بارسا باشه (قبل از تکل دمیچلیس که به اعتقاد شما میلیمتری بیرون محوطه بوده و فقط اخراج داشته درسته؟) و سه به تک بارسا که به اشتباه آفساید گرفته شد (بعد از تکل دمیچلیس) چطور؟ تاثیرگذار نبودن؟
61765
بخواید نخواید مشخصه متعصبانه برخورد می کنید
ایشالا نمیگم در حذفی چمپیونز لیگ در پریمیر لیگ برای منچستر جلوی سخت ترین حریف ممکن اول بازی یک پنالتی نگیرن و گل سالم رو هم مردود کنن تا حال و هوای شما و تاثیرگذار بودن یا نبودن این موضوع رو از نظر شما به عینه ببینیم
mohammad_87
17-03-2014, 03:02
سلام
هند نیمه اول که میتونست پنالتی برای بارسا باشه (قبل از تکل دمیچلیس که به اعتقاد شما میلیمتری بیرون محوطه بوده و فقط اخراج داشته درسته؟) و سه به تک بارسا که به اشتباه آفساید گرفته شد (بعد از تکل دمیچلیس) چطور؟ تاثیرگذار نبودن؟
بخواید نخواید مشخصه متعصبانه برخورد می کنید
ایشالا نمیگم در حذفی چمپیونز لیگ در پریمیر لیگ برای منچستر جلوی سخت ترین حریف ممکن اول بازی یک پنالتی نگیرن و گل سالم رو هم مردود کنن تا حال و هوای شما و تاثیرگذار بودن یا نبودن این موضوع رو از نظر شما به عینه ببینیم
من نظر خودم رو گفتم.پنالتی و اخراج بیشترین تاثیر رو روی بازی داشت.
اما اصلا متعصبانه چیزی نگفتم.اگر بخواهم متعصابه چیزی بگم باید برعلیه من سیتی میگفتم که رقیب و همشهری یونایتد هست (جدای نتایج امسال)
من دنبال تعصب کورکورانه نیستم.اگه برای تیم محبوبم هم اتفاقی بیفته و روی بازی اثر داشته باشه میگم اما باید بدونیم هر صحنه مشکوکی نباید طبق نظر ما و به نفع تیم ما سوت زده بشه.
شما نظری رو که به نفع تیمتون نباشه متعصبانه میخوانید حالا چه درست باشه چه نه.این برداشت شما دقیقا معنی "برخورد متعصبانه" هستش
دعاتون هم امروز مستجاب شد.بازی امروز یونایتد و لیورپول در برخی صحنه ها کاملا به ضرر منچستر بود.من هم این رو در تاپیک خودش گفتم اما بخاطرش زمین و زمان رو بهم ندوختم.
تیم بد بازی کرد داوری هم تاثیر داشت،بدون هیچ تعصب اضافی
Abdolreza2012
20-03-2014, 15:04
مشخص شد که چه تیمایی تو مرحله ی بعد حضور دارن
دقیقا چه روز و ساعتی قرعه کشی هست ؟؟؟؟
شبکه های وطنی که پوشش نمیدن قطعا
پیش بینی من :
رئال مادرید - چلسی
بایرن مونیخ - منچستر
بارسا - پاریسن ژرمن
اتلتیک - دورتموند
:n13:
البته خودم دوست دارم رئال با اتلتیک و منچستر بیوفته
vahidgame
21-03-2014, 12:46
مشخص شد که چه تیمایی تو مرحله ی بعد حضور دارن
دقیقا چه روز و ساعتی قرعه کشی هست ؟؟؟؟
شبکه های وطنی که پوشش نمیدن قطعا
پیش بینی من :
رئال مادرید - چلسی
بایرن مونیخ - منچستر
بارسا - پاریسن ژرمن
اتلتیک - دورتموند
:n13:
البته خودم دوست دارم رئال با اتلتیک و منچستر بیوفته
مراسم امروز ساعت 14:30 به وقت ما ست
بازی های مرحله رفت یک چهارم نهایی 1 و 2 آوریل و دور برگشت 8 و 9 آوریل برگزار میشن
ضمن اینکه همون طور که می دونید امروز اینکه توی نیمه نهایی چه تیم هایی به هم می خورن هم مشخص میشه ولی 11 آوریل هم باز قرعه کشی انجام میشه برای اینکه کدوم تیم ها میهمان و میزبان باشن
22 و 23 آوریل بازی های رفت نیمه نهایی و 29 و 30 آوریل بازی برگشت برگزار میشن
به اعتقاد خیلی ها این یک چهارم یکی از بهترین های تاریخ لیگ قهرمانانه چون همه تیم هایی که صعود کردن تیم های بزرگین
اگه رنکینگ تیم های حاضر در این مرحله رو در سال 2014 نگاه کنیم به جز یکی دو تا تیم دیگه بقیه تیم ها از این نظر به هم خیلی نزدیکن و به خاطر همین میشه بازی های خیلی زیبایی رو در این مرحله دید
پیش بینی من برای قرعه کشی امروز:
رئال - دورتموند ----- بارسلونا - منچستر
چلسی - اتلتیکو ----- بایرن - پی اس جی
همین جوری شانسی :دی
البته خودم دوس دارم چلسی و رئال که اصلا تا فینال به هم نخورن از طرفی هم چلسی حداقل توی این دور قرعه ای نسبتا خوب داشته باشه هر چند که همه تیم ها قوین...
Abdolreza2012
21-03-2014, 14:31
دوستان بنده دسترسی به هیچ گونه شبکی غیر وطنی ندارم :n02:
هر وقت مشخص شد کی به کی خورده مارو هم در جریان بذارید
ممنون :n16:
امیدوارم یه عیدی به ما بدید که همون خبره افتادن رئال با یه تیم خوب :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mRIlis
ساعاتی پیش توییتر رسمی یوفا در توییتی جنجالی (عکس فوق) بازی های مرحله بعد را اعلام کرد؛ این در حالی است که قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا فردا انجام می شود. البته این عکس خیلی زود پاک شد
منبع:طرفداری
SA3EDLORD
21-03-2014, 14:45
بارسا - اتلتیکو
مادرید - دورتموند
پاریس - چلسی
بایرن - منچستر
قرعه کشی همین الان انجام شد....:n19:
E.N.A.Y.A.T
21-03-2014, 14:46
بارسا- اتلتیکو مادرید
رئال مادرید - دورتموند
بایرن مونیخ - منچستر یونایتد
پاری سن ژرمن - چلسی
قرعه خوبی افتاد. بیشتر رئالی ها میخواستن انتقام فصل قبل رو بگیرن
بارسایی ها رو نمیدونم. ولی من خودم فک میکنم خوبه.
منچستر که اصلا نمیخواست با بایرن بیفته!:n02:
دو تا تیمی که تقریبا همسان هستن. عالـــیه!
ساعاتی پیش توییتر رسمی یوفا در توییتی جنجالی (عکس فوق) بازی های مرحله بعد را اعلام کرد؛ این در حالی است که قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا فردا انجام می شود. البته این عکس خیلی زود پاک شد
منبع:طرفداری
خخخخخخ! کو پس؟:n02:
بازی های رفت کدوم طرف هست ؟؟
دورتموند تو بدترین زمان ممکن به رئال خورده
اونم وقتی پیاپی درگیر مصدومیتای مختلف بازیکناشون هستن.
Abdolreza2012
21-03-2014, 14:51
بایرن مونیخ - منچستر
این قسمتشو من پیش بینی کرده بودم
رئال - دورتموند
این قسمتش هم وحید
SA3EDLORD
21-03-2014, 14:51
بازی های رفت کدوم طرف هست ؟؟
طرف راست میزبانن
M E S S I
21-03-2014, 14:53
Abdolreza2012
21-03-2014, 14:56
الان میزبانا کیان ؟؟؟
رئال بازی رفت میزبانه یا میهمان ؟؟؟
SA3EDLORD
21-03-2014, 14:57
الان میزبانا کیان ؟؟؟
رئال بازی رفت میزبانه یا میهمان ؟؟؟
بارسا
رئال
پاریس
و بایرن میزبانن بازی رفت
+
اصلاح. ببخشید مثه اینکه منچستر بازی رفت میزبانه
Abdolreza2012
21-03-2014, 14:59
برنده بازی رئال - دورتموند میخوره به برنده ی بازی بارسا - اتلتیک ؟؟
و برنده ی بازی بایرن - منچستر میخوره به برنده ی بازی چلسی - پی اس جی ؟؟؟
SA3EDLORD
21-03-2014, 15:00
برنده بازی رئال - دورتموند میخوره به برنده ی بازی بارسا - اتلتیک ؟؟
و برنده ی بازی بایرن - منچستر میخوره به برنده ی بازی چلسی - پی اس جی ؟؟؟
فک نکنم. مگه پارسال دوباره قرعه کشی نشد؟
flatrish
21-03-2014, 15:01
قرعه کشی میشه.
/////
منچستر بازی رفت میزبانه.
Abdolreza2012
21-03-2014, 15:03
فک نکنم. مگه پارسال دوباره قرعه کشی نشد؟
نمیدونم ، من الان هنگ کردم
یادم نمیاد سال قبل قرعه کشی کردن یا نه
پس دوباره قرعه کشی میشه ؟؟؟
SA3EDLORD
21-03-2014, 15:07
نمیدونم ، من الان هنگ کردم
یادم نمیاد سال قبل قرعه کشی کردن یا نه
پس دوباره قرعه کشی میشه ؟؟؟
پارسال قرعه کشی شد.
من که فکر میکنم نیمه نهایی پارسال امسالم تکرار میشه فقط حریف رئال میشه چلسی.
vahidgame
21-03-2014, 15:12
این قسمتشو من پیش بینی کرده بودم
این قسمتش هم وحید
خیلی هنر کردیم کلا مگه چند تا حالت وجود داشت :دی
من که از قرعه راضیم هر دو تا تیمی که طرفدارشونم قرعه ای نسبتا خوبی خوردن یعنی چلسی و رئال و حداقلش بهم نخوردن
+
آقا اشتباه از من بود و اطلاعات رو جامع و کامل ندادم :دی
اون 11 آوریل که گفتم کلا قرعه کشی مرحله نیمه نهایی انجام میشه که توی پست قبلی این اشتباه شد
اینجوری از یه لحاظ خوبه که باز هیجان وجود داره و بازم برای تیم ها قرعه سخت و سختر وجود داره
بازی های رفت و برگشت کی هست ؟؟
یکی گفت بازی رفت میشه 13 به در !!!!!!!! :n27:
اینجوری باشه بازی های رفت رو نمیشه دید !!! :n02:
بازی های رفت و برگشت کی هست ؟؟
یکی گفت بازی رفت میشه 13 به در !!!!!!!! :n27:
اینجوری باشه بازی های رفت رو نمیشه دید !!! :n02:
رفت 12 , 13 فروردین
برگشت 19 , 20 فروردین
قرعه کشی انجام شد
قرعه اسونی نصیب رئال شد که واقعا این دورتمند توانایی حذف رو نداره
بازی بارسلونا و اتلتیکو که بارسلونا شدیدا با سبک بازی تیم سیموئنه مشکل داره و معلوم نیست از الان کدوم تیم حذف میشه
بایرن هم به بدترین منچستر چند سال اخیر خورده و نسبتا میشه گفت اسونه
چلسی و پاریس هم تقریبا نمیشه گفت کدوم تیم صعود میکنه البته پاریس هم انگیزه داره هم در تمام نقاط زمین بازیکنای خوبی دارن خصوصا در خط حمله
eman619rv
21-03-2014, 17:57
:n28:
why?!why?!why?!why?!why?!why?!why?!why?!why?!why
سخت ترین قرعه های ممکن به آسون ترین قرعه های ممکن خوردن..رئال و بایرن در اوج آمادگی به دورتموند و منچستری که هر دو بنا به دلایل زیادی وضعیت خوبی ندارن.
ناراضی ترین فرد از قرعه کشی احتمالا منم:n28:... شانس نداریم که یا رئال به منچستر میخوره یا دورتموند:n29:
با این وچود CL هست و غیر قابل پیش بینی ، نمیشه تیمی رو از قبل صعود کرده دونست اما خب از همین الان اونایی که احتمال بردشون بیشتره مشخصه.
به نظرم همه تیم ها هم جز دورتموند و منچستر هم راضی باشن از قرعه ها.
واسه بارسا قرعه های سخت تری وجود داشت . بایرن به خاطر قدرت اول بودنش و همچنین اینکه شاید مربی حریف بیشتر از مربی خودشون ازشون شناخت داره. رئال حریف سنتی و ال کلاسیکویی که همیشه سخته. چلسی و حضور مورینیو که حالا نقاط ضعف بارسا رو بهترین استفاده میبره.
ولی فکر کنم یه حریف اسپانیایی واسه بارسا مناسب تر باشه.
چلسی اما کار سختی پیش رو داره ، به نظرم پایاپای ترین بازی خواهد بود ، من شانس صعود PSG رو بیشتر میدونم اگه چلسی اونا رو دست کم بگیره.
والا هم کلوپ هم من به شخصه از این قرعه راضی هستیم:دی
تیم های حاضر همگی سخت هستن و کلا بازی ساده یا تیم ساده وجود نداره.
همین منچستر ی که همگی تقریبا اون رو حذف شده میدونستن یه بازگشت خوب رو به نمایش گذاشت.
یا درست پارسال هیچ کسی برای دورتموند روبه روی رئال شانسی قائل نمیشد ولی با شایستگی اومد و اون رو حذف کرد.
درسته داستان امسال فرق میکنه اما فراموش نکنیم که هر اتفاقی ممکنه رخ بده.
پ ن:دوستان رئالی و ایضا بازیکنان رئال دارن از گرفتن انتقام صحبت میکنن!یکی نیست بهشون بگه شما حفظ آبرو بکنید!انتقام پیشکش:دی
Abdolreza2012
22-03-2014, 00:58
خوشم میاد قرعه رئالو آسون میدونن دوستان
بعد قرعه بایرن و همون بارسا رو سخت :n04:
بهترین حرف در مورد قرعه کشی که شنیدم :
تیم های حاضر همگی سخت هستن و کلا بازی ساده یا تیم ساده وجود نداره
پ ن:دوستان رئالی و ایضا بازیکنان رئال دارن از گرفتن انتقام صحبت میکنن!یکی نیست بهشون بگه شما حفظ آبرو بکنید!انتقام پیشکش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید 10 روز دیگه صبر کنید و ببینید که رئال حفظ آبرو میکنه :n02:
brad pitt
22-03-2014, 07:47
به نظر من رئال . بارسا . چلسی . بایرن جز 4 تا هستند
یعنی نیمه نهایی 2012 تکرار خواهد شد
رئال امسال داره به قرعه های آسونی میخوره و با تیمهای آلمانی ایکه رو فرم نیستن مصافش هست . بیاد در جمع 4 تیم اونموقع عیارش مشخص میشه
بایرن که چه حالا که در ضعف منچستر هست چه زمانی که منچستر هم قوی باشه این بایرن منچستر و میبره
بارسا در لیگ قهرمانان یه تیم دیگه ست و به نظرم آتلتیکو رو میبره . هر چند بازی خشنی از طرف یاران سیمئونه به نظرم خواهد شد
باحال ترین و پایاپای ترین بازی احتمالن چلسی و پی اس جی هست . به نظر من دفاع و خط هافبک چلسی از پاری سن ژرمن بهتره . اونا بهترین دفاعشون تیاگو سیلوا ست اما چلسی 4 تا دفاعش واقعن عالی ان . نقطه ی قوت پاری س 3 بازیکن تهاجمی ش هست که یک از یک خطرناکتره . البته مورینیو تجربه و قلق مربی بیشتر ی بلده به نظرم و احتمال میدم چلسی با اختلاف اندک از این بازی های 1-0 برد در لندن و 0-0 در پاری س با استفاده از تجربه های مورینیو تو لیگ قهرمانان صعود کنه
kasra_khan2003
22-03-2014, 11:07
لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2013-2014 | مرحله یک چهارم نهایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.