مشاهده نسخه کامل
: سوال در مور تلوزیون ال جی
mehrdad_zero
13-12-2013, 19:01
سلام.ما یه تلوزیون اسمارت ال جی داریم.توی دفترچه و منو هاش اسمی از بلوتوث آورده نشده ولی وقتی با گوشی سرچ میکنم یه بلوتوث شناسایی میکنه که اسمش مدل تلوزیون ماست.از خدمات ال جی هم سوال کردم گفتن این تلوزیون بلوتوث نداره.
کسی میدونه این بلوتوث چیه که گوشی شناسایی میکنه و کارکردش توی تلوزیون چیه؟
Sent from my LT29i using Tapatalk
ali11ali112000
13-12-2013, 19:49
سلام.ما یه تلوزیون اسمارت ال جی داریم.توی دفترچه و منو هاش اسمی از بلوتوث آورده نشده ولی وقتی با گوشی سرچ میکنم یه بلوتوث شناسایی میکنه که اسمش مدل تلوزیون ماست.از خدمات ال جی هم سوال کردم گفتن این تلوزیون بلوتوث نداره.
کسی میدونه این بلوتوث چیه که گوشی شناسایی میکنه و کارکردش توی تلوزیون چیه؟
ممکنه یکی از اطرافیانت یا همسایه ها اسم بلوتوث گوشیشان را هم نام تلوزیونت انتخاب کرده باشند:n02::n09:
mehrdad_zero
14-12-2013, 00:19
ممکنه یکی از اطرافیانت یا همسایه ها اسم بلوتوث گوشیشان را هم نام تلوزیونت انتخاب کرده باشند:n02::n09:
مگه ممکنه کسی اسم گوشیش دقیقا مدل تلوزیون ما باشه با ذکر جزئیات.
ali11ali112000
14-12-2013, 21:05
مگه ممکنه کسی اسم گوشیش دقیقا مدل تلوزیون ما باشه با ذکر جزئیات.
اگه طرف قصد شوخی با شما را داشته باشه، بله:n02:
mehrdad_zero
03-01-2014, 09:52
اگه طرف قصد شوخی با شما را داشته باشه، بله:n02:
خودم فهمیدم اون بلوتوث برای چیه.به احتمال ۹۹درصد برای کنترل جادویی تلوزیونه.چون دستگاه کنترل جادویی از اتاقهای دیگه هم کار میکنه و برای استفاده هم باید با تلوزیون ست بشه پس گیرنده فرستندش بلوتوثه.فقط کاشکی یه راهی میشد پیدا کرد که از موبایل به جای کنترل جادویی استفاده کنیم چون هر دو هفته یه جفت باطری قلمی میخواد.مصرفش خیلی بالاست.:-)
فرستاده شده از LT29iِ من با Tapatalk
سلام
حالا یه چی میفرستادی با بلوتوث به تی وی ببینی دریافت میکنه یا نه ! اگه گرفت تبادل اطلاعات کنید :n02: :n09:(شوخی)
خوب شاید برنامه ای برای اونی که گفتی باشه تو قسمت موبایل بگردید ببینید چی میشه. :n06:
mehrdad_zero
03-01-2014, 12:55
سلام
حالا یه چی میفرستادی با بلوتوث به تی وی ببینی دریافت میکنه یا نه ! اگه گرفت تبادل اطلاعات کنید :n02: :n09:(شوخی)
خوب شاید برنامه ای برای اونی که گفتی باشه تو قسمت موبایل بگردید ببینید چی میشه. :n06:
بعید میدونم چنین برنامه ای پیدا بشه.اونوقت ال جی چطوری دستگاه های کنترلش را بندازه به مردم؟.پارسال صد هزارتومن پولش بود.
shahpasand1
03-01-2014, 19:26
سیستم widi واسه همین کار توی تلوزیون های اسمارت ال جی هست که بین گوشی و تلوزیون یا لب تاب و تلوزیون بدون واسته ای مثل روتر ارتباط مستقیم و بیسیم برقرار بشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بلوتوث مربوط به کنترل جادویی میشه.
LG TV Remote 2013؛ کنترل تلویزیون با تلفن همراه هوشمند شما : ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehrdad_zero
04-01-2014, 00:10
سیستم widi واسه همین کار توی تلوزیون های اسمارت ال جی هست که بین گوشی و تلوزیون یا لب تاب و تلوزیون بدون واسته ای مثل روتر ارتباط مستقیم و بیسیم برقرار بشه.
این بلوتوث مربوط به کنترل جادویی میشه.
LG TV Remote 2013؛ کنترل تلویزیون با تلفن همراه هوشمند شما : ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بابت راهنمایی ممنون.عجب برنامه ای بهم معرفی کردی.خیلی وقته دنبال همچین چیزی بودم.:-)
mehrdad_zero
12-01-2014, 21:13
دوستان برنامه ای هست که بشه باهاش برنامه درحال پخش از تلوزیون را روی موبایل دید؟
با برنامه ریموت کنترل میشد از برنامه درحال پخش عکس گرفت ولی میخوام بشه مثلا فیلم در حال پخش از تلوزیون را از یه محل دیگه روی گوشی دید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.