مشاهده نسخه کامل
: نمایش صفحه در مرورگر
SPIRIT PALST III
12-12-2013, 17:07
من توی نرم افزار web easy professional یه صفحه ساده درست کردم و اکسپورت گرفتم مشکلی که دارم اینه که وقتی توی مرورگر حالا هر مرورگری باز می کنم وقتی اندازه مرورگر رو کوچک و یا بزرگ می کنم صفحه سایت اندازش تغییری نمی کنی درصورتی که مثلا همین سایت پی سی ورد رو وقتی اندازه مرورگر رو کوچک می کنیم صفحه سایت هم کوچیک میشه... چی کار باید بکنم که اینطوری نشون بده صفحه رو؟
مرسی...
tabriz-info
12-12-2013, 18:11
من توی نرم افزار web easy professional یه صفحه ساده درست کردم و اکسپورت گرفتم مشکلی که دارم اینه که وقتی توی مرورگر حالا هر مرورگری باز می کنم وقتی اندازه مرورگر رو کوچک و یا بزرگ می کنم صفحه سایت اندازش تغییری نمی کنی درصورتی که مثلا همین سایت پی سی ورد رو وقتی اندازه مرورگر رو کوچک می کنیم صفحه سایت هم کوچیک میشه... چی کار باید بکنم که اینطوری نشون بده صفحه رو؟
مرسی...
خوب من نمیدونم این برنامه شما به چه شکلی صفحه رو طراحی کرده اگه نمونه قرار میدادید میشد بهتر راهنمائی کرد ولی در حالت کلی فقط میتونم این توضیح رو بدم که شما میتونید مثلا به جای استفاده از اندازه بر مبنای پیکسل از درصد استفاده کنید مثلا اگر به حالت جدول طراحی شده به جای عرض 50 پیکسل که میشه width= 50px از درصد استفاده کنید width=40% این 40 درصد بر حسب صفحه یا قسمت بندی شما انتخاب میشه حالا اگر صفحه بزرگ بشه این قسمت بندی شما نیز 40 درصد نسبت به صفحه کوچک شده یا بزرگ شده اعمال میشه
SPIRIT PALST III
12-12-2013, 19:26
کلا چه نرم افزاری برای طراحی قالب سایت بدون نیاز به برنامه نویسی خوب هستش؟
مرسی....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.