مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Asus Fonepad 7 ME372CG
t2download
25-02-2014, 21:58
شبکه 2G
GSM 900 / 1800 MHz
شبکه 3G
HSDPA 900/2100 MHz
سیمکارت
دو سیمکارت مایکرو
زمان عرضه
بهمن 1392
اندازه
7 اینچ HD با رزولوشن 1280*800 پیکسل
تراکم پیکسلی
216 پیکسل در هر اینچ
نوع
IPS با 16 میلیون رنگ
چند لمسی
تا 10 انگشت
چیپست
Qualcomm MSM 8226
فرکانس
1.2 گیگاهرتز
تعداد هسته
چهار هسته ای
حافظه داخلی
8 گیگابایت
رم
1 گیگابایت حافظه اصلی
کارت حافظه
مایکرو SD تا 64 گیگابایت
اولیه
5 مگاپیکسل 2592x1944
ویژگی ها
برچسب مکانی
ضبط ویدئویی
کیفیت 720p با سرعت 30 فریم در ثانیه
دوم
VGA
شبکه بیسیم
Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct
بلوتوث
نسخه 4.0
USB
مایکرو USB نسخه 2.0
جک 3.5 میلیمتری
بلی
NFC
خیر
مشخصات
3910 میلی آمپر پلیمر لیتیوم
آماده به کار
تا 840 ساعت
مکالمه
تا 36 ساعت
وزن
338 گرم
ابعاد
199.5x120.8x11.35 میلیمتر
سنسورها
شتاب سنج، مجاورت، قطب نما، تشخیص نور محیط
مرورگر
HTML5
رادیو
خیر
GPS
پشتیبانی از A-GPS و GLONASS
Hosseinspell
25-02-2014, 22:08
فکر نکنم قیمتش کمتر از 800 تومن باشه :n27:
جالبه 2 هسته ای قوی تر از 4 هسته ایه ؟
بله دوهسته ایی قوی تر از 4 هسته ایی هست
منم از اول گفتم ممو هست
و بازم می گم از سری ممو هست و جز فونپدها نیست
احتمالا مدل بعدی ممو 7 هست
اگه از خانواده فونپد 7 بود با کد 37* باید شناخته می شد نه 17*
خیلی واضح هست
t2download
25-02-2014, 22:20
ایسوس ۲ مدل جدید از فون پد ۷ را معرفی کرد . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایسوس در کنگره جهانی موبایل حضور پر رنگی همچون آنچه در CES از این شرکت دیدیم نداشت. اما با این حال ایسوس یک دیوایس جدید را برای معرفی آماده کرده بود که البته نمی توان گفت کاملا جدید بود، در واقع دو نسخه جدید از فون پد ۷ بود.
مدل اول با نام فون پد ۷ LTE ( شماره مدل ME372CL ) همانطور که از اسمش برمی آید از شبکه LTE پشتیبانی می کند، ویژگی ای که در مدل اصلی کمبودش احساس می شد. بقیه ویژگی های سخت افزاری دست نخورده باقی مانده اند: یک صفحه نمایش ۷ اینچی IPS با وضوح ۸۰۰X۱۲۸۰ پیکسل، پردازنده ۱.۶ گیگاهرتزی ۲ هسته ای اتم Z2560 اینتل، یک دوربین ۱.۲ مگاپیکسلی در جلو و یک دوربین ۵ مگاپیکسلی در پشت، ۱ گیگابایت رم، ۸ گیگابایت حافظه داخلی قابل ارتقا و یک باتری ۳۹۵۰ میلی آمپر ساعتی.
مدل دوم با شماره مدل ME175CG از شبکه ۳G و دو سیم کارت پشتیبانی می کند و از پردازنده ۱.۲ گیگاهرتزی اتم Z2520 اینتل نیرو می گیرد. بقیه ویژگی های سخت افزاری این مدل مثل مدل LTE این دیوایس است.
meysambs
25-02-2014, 22:38
الان که سرچ کردم پردازنده Qualcomm MSM8226 Snapdragon 400 است که با موتو ج موتورولا یکیه
و امتیاز انتوتو 17 هزار گرفته که خیلی خوبه
Hosseinspell
25-02-2014, 22:57
بچه ها درسته این مدل ماله ممو پد هست تو این لینک میتونین ببینین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
t2download عزیز شما فکر کنم این مدل رو با Asus Fonepad 7 LTE اشتباهی گرفتین که تو MWC 2014 معرفی شد
t2download
26-02-2014, 02:59
بچه ها درسته این مدل ماله ممو پد هست تو این لینک میتونین ببینین
t2download عزیز شما فکر کنم این مدل رو با Asus Fonepad 7 LTE اشتباهی گرفتین که تو MWC 2014 معرفی شد
شما هیچ چیز رو قبول نداری چون ناراحتی فون پد شما از رده خارج شده ...
behzad20000
26-02-2014, 08:37
سلام
من این تبلت بیشتر با هدف مطالعه و تقویت زبان انگلیسی خریدم .در قسمت my library یه کتاب به صورت پیش فرض وجود داشت که با نگهداشتن انگشت رو کلمه مورد نظر دیکشنری ایسوس ظاهر می شد ولی در مورد متون پی دی اف دقت تاچ خیلی پایین میاد و کلمات دیگرو نشون می ده با تغییر فرمت هم متاسفانه به هم ریختگی متن پیش میاد. آیا دیکشنری وجود داره که داخل متن مثل بابیلون عمل کنه ؟در ضمن برای برای تبدیل متن به گفتار با صدای انسانی چیکار باید کرد؟
:n01:
در ضمن مشکلی که من با این تبلت دارم پشت لیز اونه ! واسه همین دنبال یه کیف یا کاور براش می گردم که متاسفنه تا الان واسش پیدا نکردم لطفا راهنمائی کنید!
:n01:
در ضمن مشکلی که من با این تبلت دارم پشت لیز اونه ! واسه همین دنبال یه کیف یا کاور براش می گردم که متاسفنه تا الان واسش پیدا نکردم لطفا راهنمائی کنید!
اگر مشهد هستی بگو آدرس بدم بری بخری.من یه کیف خریدم 55 تومان.
yaser.solati
26-02-2014, 10:28
ایسوس ۲ مدل جدید از فون پد ۷ را معرفی کرد . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایسوس در کنگره جهانی موبایل حضور پر رنگی همچون آنچه در CES از این شرکت دیدیم نداشت. اما با این حال ایسوس یک دیوایس جدید را برای معرفی آماده کرده بود که البته نمی توان گفت کاملا جدید بود، در واقع دو نسخه جدید از فون پد ۷ بود.
مدل اول با نام فون پد ۷ LTE ( شماره مدل ME372CL ) همانطور که از اسمش برمی آید از شبکه LTE پشتیبانی می کند، ویژگی ای که در مدل اصلی کمبودش احساس می شد. بقیه ویژگی های سخت افزاری دست نخورده باقی مانده اند: یک صفحه نمایش ۷ اینچی IPS با وضوح ۸۰۰X۱۲۸۰ پیکسل، پردازنده ۱.۶ گیگاهرتزی ۲ هسته ای اتم Z2560 اینتل، یک دوربین ۱.۲ مگاپیکسلی در جلو و یک دوربین ۵ مگاپیکسلی در پشت، ۱ گیگابایت رم، ۸ گیگابایت حافظه داخلی قابل ارتقا و یک باتری ۳۹۵۰ میلی آمپر ساعتی.
مدل دوم با شماره مدل ME175CG از شبکه ۳G و دو سیم کارت پشتیبانی می کند و از پردازنده ۱.۲ گیگاهرتزی اتم Z2520 اینتل نیرو می گیرد. بقیه ویژگی های سخت افزاری این مدل مثل مدل LTE این دیوایس است.
در هرصورت بازم مدلی که ما خریدیم از مدل های جدید ارایه شده کم نمیاره. lte که عملا هیچ کاربردی واسمون نداره. مدل بعدی هم پردازنده z2520 داره که هم CPU هم GPU ضعیفتر شدن و کلاک GPU روی 300 تنظیم شده و کلاک CPU روی 1.2.
Hosseinspell
26-02-2014, 13:23
نه آقا چی میگی:n23: اولاً من بودم که این بحث رو شروع کردنم تو آخر هم به اشتباهم پی بردم :n24:
دوماً که من اصلا تبلتی ندارم:n21: بعد دو هفته نسخه 2014 فون پد رو سفارش دادم که میاد:n05:
Hosseinspell
26-02-2014, 13:29
این دوتا لینکو ببین خوبه قیمتش هم خوبه
لینک 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لینک 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
behzad20000
26-02-2014, 14:58
اگر مشهد هستی بگو آدرس بدم بری بخری.من یه کیف خریدم 55 تومان.
نه مشهد نیستم ، اگه تو سایتی دیدی بی زحمت معرفی کن
در ضمن در مورد سوال اولم اطلاعی نداری ؟
با تشکر از شما
Hosseinspell
26-02-2014, 21:33
این تبلت قابلیت باز کردن فیلم های Full HD رو داره؟
این تبلت قابلیت باز کردن فیلم های Full HD رو داره؟
بله ، چرا که نه ؟؟؟ !!!!!!!!!!
دوستانی که مشکل هنگ تاچ دارند حتما آپدیت جدید 129 مگابایتی رو دریافت کنند .99% حل میشه.
Hosseinspell
27-02-2014, 10:35
تو یه سایتی دیدم که تو مزایایه این تبلت نوشته اسپیکرهای سونیک مستر :n01:در حالی که اینجا بعضی ها میگن وضعیت صدا خرابه:n23:
قضیه چیه؟:n28:
تو یه سایتی دیدم که تو مزایایه این تبلت نوشته اسپیکرهای سونیک مستر :n01:در حالی که اینجا بعضی ها میگن وضعیت صدا خرابه:n23:
اسپیکرهاشو نمیدونم چیه ولی تنها ایرادش حجم کم صداست مخصوصا در مکان پرسروصدایی اگر باشین شاید اصلا صدایی به گوشتون نرسه.اما کیفیت صدا ، بیس و استریو بودنش از مزیتهاش هست
t2download
27-02-2014, 16:39
سلام اون که زده سونیک مستر مربوط به تبلت جدید فون پد 7 مربوط به 2014 هست که 4 هسته ای هم هست . و هنوز وارد کشور نشده .
Hosseinspell
27-02-2014, 20:27
آقایه عزیز کمی تحقیق بیشتری کنین :n24:
نسخه 2014 این تبلت تازه تو آمریکا و تایوان منتشر شده فکر نکنم تا حالا به ایران برسه :n22:و اون سایتی که من توش دیدم که سونیک مستر رو زده مطمعنم که 2013 هست.:n14:
vahid_crab708
27-02-2014, 22:02
کسی نمی دانه چرا ایرانسل اینترنتش کار نمی کنه روی تبلت
سلام اون که زده سونیک مستر مربوط به تبلت جدید فون پد 7 مربوط به 2014 هست که 4 هسته ای هم هست . و هنوز وارد کشور نشده .
چرا وارد شد من آوردم قیمتش 1275 :n24:
دوستان کسی میدونه این 372 چه مشکلی داره که من چند بار دیدم وقتی به کامپیوتر وصل می کنی دفعه اول میشناستش بعد اون دیگه اصلا نمیشناسه !!!!
کسی نمی دانه چرا ایرانسل اینترنتش کار نمی کنه روی تبلت
کار میکنه دوست عزیز فقط باید تنظیمات رو بصورت دستی وارد کنید چون تولیست ایرانسل نیست.
amir_t6262
28-02-2014, 11:11
چرا وارد شد من آوردم قیمتش 1275 :n24:
دوستان کسی میدونه این 372 چه مشکلی داره که من چند بار دیدم وقتی به کامپیوتر وصل می کنی دفعه اول میشناستش بعد اون دیگه اصلا نمیشناسه !!!!
مدل 32 گیگش 1275 هست؟ چرا اینقدر گران؟!
Sh-Meteor
28-02-2014, 12:04
سلام
بین این مدل و Asus Fonepad me371-8GB و لنوو 3000 گیرم....
لطفا اگه کسی تجربه کار با اینارو داره راهنماییم کنه...
ممنون.
Hosseinspell
28-02-2014, 13:07
اون مدل 2014 طبق گفته خود Asus باید هم قیمت این تبلت باشه یعنی دوربره 700 تومن:n26:
vahid_crab708
28-02-2014, 13:53
کار میکنه دوست عزیز فقط باید تنظیمات رو بصورت دستی وارد کنید چون تولیست ایرانسل نیست.
دستی وارد کردم اما کار نکرد یعنی وایبر و اینا رو می ره و گوگل و سایت های دیگه را باز نمی کنه
Hosseinspell
28-02-2014, 22:02
به مطالب صفحات پیشین مراجعه کنین...:n23:
mehrank2
28-02-2014, 23:43
دوستان یه خبر خوب یه اپدیت جدید اومد که فکر کنم مشکل hotspot ایشالا حل شه من دارم اپدیت میکنم الان
mahdi-mo
02-03-2014, 17:43
دوستان من این تبلت رو از آرسام گرفتم خیلی خیلی برخوردشون خوب بود و قیمت عالی
فقط در مورد شارژ ازشون پرسیدم گفتن شارژ اولیه نمیخواد من هم شارژ اولیه نزدم اما تو دفترچه راهنما صفحه 20 دیدم نوشته که باید 8 ساعت شارژ اولیه بزنی؟بدجور اعصابم خورد شده:n24:به نظرتون باطریم عمرش کوتاهتر میشه؟اصلا مشکلی برای باتری پیش میاد؟
به نظرتون الان بزنم شارژ اولیه بده برای باتری؟
شما زدین شارژ اولیه رو؟؟
خلاصه بگین چه خاکی به سرم کنم:n29:
Hosseinspell
02-03-2014, 18:14
اونا از خودشون یه چیزی گفتن شما حداقل 5 ساعت شارژش کنین
آقا من هم میخواستم از آرسام بگیرم خدمات دهیشون چطوره؟ ، مبلغ رو دمه در به پستچی دادین یا به حساب آرسام ریختین بعد سفارش دادین و همچنین شنیده بودم که میگفتن تبلت های آرسام هنگ زیادی دارن که دیجی کالا چنین نیست ، این حرفا درسته یا نه؟:n13:
Hosseinspell
02-03-2014, 18:16
خود آرسام به شما گفته که نیازی به شارژ اولیه نیست پس نشون داده میشه که تبلت آکبند نیست ولی خود آرسام میگه که همه محصولات ما آکبند هست حلا اینم جایه سواله
mahdi-mo
02-03-2014, 20:29
اونا از خودشون یه چیزی گفتن شما حداقل 5 ساعت شارژش کنین
آقا من هم میخواستم از آرسام بگیرم خدمات دهیشون چطوره؟ ، مبلغ رو دمه در به پستچی دادین یا به حساب آرسام ریختین بعد سفارش دادین و همچنین شنیده بودم که میگفتن تبلت های آرسام هنگ زیادی دارن که دیجی کالا چنین نیست ، این حرفا درسته یا نه؟:n13:
من از دیجی کالا هم خرید کردم اما نحوه برخورد با مشتری فروشگاه آرسام فوق العاده بود یعنی فکرشو نمیکردم اینقدر خوش برخورد و با انصاف باشن.
خدماتشون هم 1 ماه اول تعویض و 11 ماه بعدی هم تعمیر
مبلغ رو به حسابشون ریختم
نه اصلا هم هنگ ندارن این حرفا رو کی زده؟:n04:تبلت پلمپ پلمپ بود.بسته بندیپستیشون هم عالی بود:n01:
تازه ازشون هندزفری و رم میکرو هم سفارش دادم که هندزفری رو تو بازار 125 میدادن و تو دیجیکالا 109 اما من از آرسام 85 گرفتم با همون گارانتی نامداران مدل جبرا ایزی گو
تازه رم میکرو هم تو بازار بهم 89 گفتن آرسام بهم 65 داد مارک توشیا.
حالا داداش با این اوضاع من تبلت رو با این که تا امروز 2 بار شارژ زدم اما شارژ اولیه نزدم به نظرت الان بزنم به شارژ واسه شارژ اولیه واسه باتری مشکلی پیش نمیاد؟؟؟:n15:
Hosseinspell
02-03-2014, 21:27
شارژش نکن اگه بیش از حد شارژ شه به ضرر باتری هست (بخواطر اینکه روش شارژ اولیه داشته):n20:
اما اگه دیدی که بیش از حد معمول شارژ تموم میکنه درسته کمی دیرشده تا اون وقت ، ولی باز 8 ساعت بزن شارژ چون چاره ای نیست.:n28:
ببخشین این مشکلو تو هنگام اتصال با وایرلس هم دارین؟
یه سوال دیگه هم اینه که شما بعداز روت کردن گارانتی تون از بین نرفت که ؟ و بعداز روت امکاناتی از تبلت کم و کاست شد یا نه ؟
-خیر. با وای فای سرعتم کاملا خوبه و بالاست
-بله. باروت گارانتی از بین میره و برای fonepad7 از اونجایی که روشی برای unroot هنوز نیومده این مشکل رو نمیشه کاریش کرد
-خیر. بعد از روت نه تنها امکاناتی از تبلت کم نشد بلکه کارآیی دستگاه بسیار بهتر هم شده. چونکه با حافظه ۸ گیگ این دستگاه اگر روت نشده باشه با نصب یکی دو تا بازی اچ دی عملا دستگاهتون پر میشه و سرعت میاد پایین.ولی من الان کلی بازی و برنامه ریختم روی تبلت و سرعت دستگاه اصلا افت نکرده. در ضمن بسیاری از اپلیکیشنهای ضروری تنها بر روی دستگاههای روت شده نصب میشن.
در کل باید بگم fonepad7 با رم 8 gig اصلا ارزش بالایی نداره. ولی اگع روتش کنید به جرات میشه گفت به ندازه یک تبلت بالای یک میلیون تومن سایر برندها کارایی داره( البته اگه از مشکل افت سرعت 3g و قاطی کردن تاچ دستگاه چشم پوشی کنیم) کلا ایسوز سخت افزار خوبی تولید کرده ولی نرم افزار رو برعکس عمل کرده
Sent from my K00E using Tapatalk
مدل 32 گیگش 1275 هست؟ چرا اینقدر گران؟!
بار جدید رسید
Asus Memopad HD7 Dual SIM
قیمت 740
amirvar70
04-03-2014, 17:44
سلام
خسته نباشید
من می خواستم این دستگاه را بخرم اگر لطف کنید مزایا و معایبش را بدون اغراق بفرمایید ممنون میشم
آیا میشه به عنوان گوشی استفاده کرد؟استفاده روزانه و مداوم
به عنوان تبلت چطور؟
هنگ و ناسازگاری با نرم افزارها به چه صورته؟
ویدیو های فول اچ دی پشتیبانی می کنه
ممنون از پاسخ تون
سلام
خسته نباشید
من می خواستم این دستگاه را بخرم اگر لطف کنید مزایا و معایبش را بدون اغراق بفرمایید ممنون میشم
آیا میشه به عنوان گوشی استفاده کرد؟استفاده روزانه و مداوم
به عنوان تبلت چطور؟
هنگ و ناسازگاری با نرم افزارها به چه صورته؟
ویدیو های فول اچ دی پشتیبانی می کنه
ممنون از پاسخ تون
برادر من 30 صفحه تاپیکه!!!
یه زحمت بکش چند صفحه مطالعه کن
این چه عادتیه خب یکم به خودتون زحمت بدید آدم حوصلش سر میره با دیدن این جور پست ها
yaser.solati
05-03-2014, 10:50
-خیر. با وای فای سرعتم کاملا خوبه و بالاست
-بله. باروت گارانتی از بین میره و برای fonepad7 از اونجایی که روشی برای unroot هنوز نیومده این مشکل رو نمیشه کاریش کرد
-خیر. بعد از روت نه تنها امکاناتی از تبلت کم نشد بلکه کارآیی دستگاه بسیار بهتر هم شده. چونکه با حافظه ۸ گیگ این دستگاه اگر روت نشده باشه با نصب یکی دو تا بازی اچ دی عملا دستگاهتون پر میشه و سرعت میاد پایین.ولی من الان کلی بازی و برنامه ریختم روی تبلت و سرعت دستگاه اصلا افت نکرده. در ضمن بسیاری از اپلیکیشنهای ضروری تنها بر روی دستگاههای روت شده نصب میشن.
در کل باید بگم fonepad7 با رم 8 gig اصلا ارزش بالایی نداره. ولی اگع روتش کنید به جرات میشه گفت به ندازه یک تبلت بالای یک میلیون تومن سایر برندها کارایی داره( البته اگه از مشکل افت سرعت 3g و قاطی کردن تاچ دستگاه چشم پوشی کنیم) کلا ایسوز سخت افزار خوبی تولید کرده ولی نرم افزار رو برعکس عمل کرده
دوست عزیز میشه بپرسم شما چطور روتش کردین؟ منم با نظر شما موافقم ایسوز کرنل درست حسابی واسه این تبلت نذاشته.من قبلش تب 2 داشتم.با تعویض کرنل و اورکلاک cpu و Gpu کارایی
تبلت رو دوبرابر کرده بودم.نرم افزار کاربردی folder mount فقط روی دستگاههای روت شده کارمیکنه.میشه راهنماییم کنین پطوری روت کنم تبلتمو؟ نسخه اندروید من 4.2.2 هست و هنوز به 4.3 آپدیت نکردم.بنظرتون آپدیت کنم کارایی تبلت بهتر میشه یا نه؟ ضمنا من مشکل هنگ و تاچ ندارم اصلا. با تشکر.
t2download
06-03-2014, 00:53
دوستان بلاخره ASUS Fonepad 7 Dual Sim ME17 وارد بازار شد و قیمت 750 هزار تومان با گارانتی ویستا الماس کسی خریده نظری داره ؟
دوست عزیز میشه بپرسم شما چطور روتش کردین؟ منم با نظر شما موافقم ایسوز کرنل درست حسابی واسه این تبلت نذاشته.من قبلش تب 2 داشتم.با تعویض کرنل و اورکلاک cpu و Gpu کارایی
تبلت رو دوبرابر کرده بودم.نرم افزار کاربردی folder mount فقط روی دستگاههای روت شده کارمیکنه.میشه راهنماییم کنین پطوری روت کنم تبلتمو؟ نسخه اندروید من 4.2.2 هست و هنوز به 4.3 آپدیت نکردم.بنظرتون آپدیت کنم کارایی تبلت بهتر میشه یا نه؟ ضمنا من مشکل هنگ و تاچ ندارم اصلا. با تشکر.
از دوستان خواهش می کنم به خودشون زحمت خوندن صفحات تاپیک رو بدن.
پست شماره ۲۱۶ همین تاپیک لینک آموزش روت fonepad7 رو گفته.
با روت این تبلت شما به راحتی از folder mount و سایر نرم افزارهایی که به روت نیاز دارن میتونید استفاده کنید. من خودم اکثر بازیها رو با folder mount بردم به اکسترنال مموری
vahid_crab708
07-03-2014, 01:03
من چه جوری call of duty نصب کن ص سیاه می اد دیتاش نصب کردم
من چه جوری call of duty نصب کن ص سیاه می اد دیتاش نصب کردم
بزار data بازی از طریق خودش دانلود بشه.
مشکلت حل میشه
vahid_crab708
07-03-2014, 23:12
بزار data بازی از طریق خودش دانلود بشه.
مشکلت حل میشه
یعنی چه جوری نشد؟
Hosseinspell
08-03-2014, 20:08
بچه ها دیگه فردا از دیجی کالا سفارش میدم که بیاد ، حرفی واسه گفتن ندارین که؟:n20:
Hosseinspell
08-03-2014, 22:38
من دیدم و نمیدونم بقیه هم دارن یا نه اینه که در قسمت بالای تبلت بعد روشن کردن صفحه بعضی وقتها نقاط تیره دیده میشه که بعد چند دقیقه برطرف میشه
این مطلب صحت داره؟
t2download
09-03-2014, 17:14
من دیدم و نمیدونم بقیه هم دارن یا نه اینه که در قسمت بالای تبلت بعد روشن کردن صفحه بعضی وقتها نقاط تیره دیده میشه که بعد چند دقیقه برطرف میشه
این مطلب صحت داره؟
اینو بگیر صداش بالاتره و از همه نظر
t2download
09-03-2014, 17:19
دوستان جالبه هفته پیش اهواز گارانتی سازگار بود 555 و 560 و ایسوس فون پد بود 750 الان این شده 580 و 590 و ایسوس شده 680 جاله عجیبه فقط اون بار ایسوس گرون شد و لنوو ارزون و الان ایسوس ارزان شده و لنوو گرون ...
t2download
10-03-2014, 00:47
امروز رفته بودم گارانتی ویستا... یعنی اوضاعی بود...این قدر تبلت ایسوس آورده بودن برای رفع عیب... همه مدل... حتی مدل ویندوزیش... چند نفر که هفته اول استفادشون بود... کلی حال کردم با تبلت خودم (lenovo a3000) فعلا که داره خوب جواب می ده...
Hosseinspell
11-03-2014, 14:35
سلام بچه ها
همین الآن از دیجی کالا بدستم رسید نیازی هست که شارژش کنم یا نه آخه شارژش پر بود؟:n19:
همچنین از کجا میتونم به آندروید 4.3 ارتقاش بدم؟
Hosseinspell
11-03-2014, 18:42
لطفا راهنمایی کنین من هیچی از اندروید نمیدونم:n28:
سلام بچه ها
همین الآن از دیجی کالا بدستم رسید نیازی هست که شارژش کنم یا نه آخه شارژش پر بود؟:n19:
مبارک باشه
برو به تنظیمات
درباره تبلت (اخرین گزینه)
زده بروز رسانی
amir_t6262
12-03-2014, 08:57
دیجیکالا مدل 8 گیگش را تخفیف گذاشته. 675هزار تومان.
kalepoook
12-03-2014, 18:57
سلام
دوستان میخوام بدونم مشکلاتش با اپدیت حل شده یا نه؟
اون مشکلاتی که با اپدیت به وجود میومد براش اپدیت جدید اومده ؟
یکی از دوستان لطف کنه و اگه خودش این تبلت رو داره از اوضاع تبلت خبری بده ممنون میشم
من میخوام بخرم ولی تاپیک رو خودنم خیلی ها درگیر مشکلات نرم افزاری دستگاه بودن
12-03-2014, 21:59
دوستان من نمیتونم آپدیت 4.3 رو دانلود کنم (نمیدونم مشکل چیه تا حالا تا 61% دانلود کرده ولی هرچی میکنم دیگه جلو نمیره ) امکانش هست که با PC دانلود کنم بعد به تبلت انتقال دهم:n27:
Hosseinspell
12-03-2014, 23:20
لطفا جواب بدین:n30:
دوستان من نمیتونم آپدیت 4.3 رو دانلود کنم (نمیدونم مشکل چیه تا حالا تا 61% دانلود کرده ولی هرچی میکنم دیگه جلو نمیره ) امکانش هست که با PC دانلود کنم بعد به تبلت انتقال دهم:n27:
دوست عزیز من اطلاعی ندارم میشه از روی کامپیوتر هم ریخت یا نه ولی خودم از طریق وای فای آپدیت کردم.فکر میکنم یکی دوباری وسطش قطع شد .شما هم بازم امتحان کن و درحینی که داره فایل آپدیت رو میگیره استفاده دیگه ای ازش نکن.بذار که پهنای باند کامل در اختیار آپدیت باشه.
سلام
دوستان میخوام بدونم مشکلاتش با اپدیت حل شده یا نه؟
اون مشکلاتی که با اپدیت به وجود میومد براش اپدیت جدید اومده ؟
یکی از دوستان لطف کنه و اگه خودش این تبلت رو داره از اوضاع تبلت خبری بده ممنون میشم
من میخوام بخرم ولی تاپیک رو خودنم خیلی ها درگیر مشکلات نرم افزاری دستگاه بودن
اولین آپدیتی که من انجام دادم به اندروید 4.3 ارتقا پیدا کرد ولی هنگ تاچ زیاد داشت.در آپدیت آخری که 129 مگابایت حجم داشت این مشکل تا حدود زیادی برطرف شد.میشه گفت در 99% موارد هنگ تاچی وجود نداره.
amir_t6262
13-03-2014, 10:14
از دوستان کسی مدل 32 گیگی این تبلت را دارد؟ تا حالا مشکلی باهاش نداشته؟
Hosseinspell
13-03-2014, 23:10
امروز بنچمارک antutu رو زدم وووواااوووو با 18000 از گلکسی اس3 بالاتر بود :n19:
t2download
13-03-2014, 23:51
سلام بچه ها
مبارک باشه :n16::n16:
Extreme-Forces
14-03-2014, 10:50
سلام.
دوستان من دیروز رفتم گرفتم رنگ سفیدشو. 2 تا سوال
۱- الان اندرویدش ۴.2.2 هستش. مشکلیم نداره. اپدیتش کنم یا همین ۴.۲.۲ خوبه؟
۲- رو گوشی که هندزفری نیست. هندزفری گوشی قبلیمو که میزنم صدا خیلی بد پخش میشه. موسیقی که پخش میکنم از یکیش صدا خواننده میاد از یکیشم صدای اهنگ. یعنی جدا پخش میشه و صدای خواننده به حدی کمه که انگار اصلا وجود نداره. مشکلش چیه؟ با هندزفری اینجوریه فقط؟ هدفون بگیرم درست میشه ؟ یا باید اپدیت کنم؟
ممنون:n16:
amir_t6262
14-03-2014, 10:52
از چه برنامه ای برای پخش موسیقی استفاده میکنی؟
برنامه ات را عوض کن.
Extreme-Forces
14-03-2014, 10:57
از چه برنامه ای برای پخش موسیقی استفاده میکنی؟
برنامه ات را عوض کن.
با MX Player - musicxmatch امتحان کردم هر دو همینجوریه. اهنگ رو که پخش میکنم دیگه استپ نمیشه. باید برم force close کنم تا درست شه!!!!
t2download
14-03-2014, 11:21
سلام.
۲- رو گوشی که هندزفری نیست. هندزفری گوشی قبلیمو که میزنم صدا خیلی بد پخش میشه. موسیقی که پخش میکنم از یکیش صدا خواننده میاد از یکیشم صدای اهنگ. یعنی جدا پخش میشه و صدای خواننده به حدی کمه که انگار اصلا وجود نداره. مشکلش چیه؟ با هندزفری اینجوریه فقط؟ هدفون بگیرم درست میشه ؟ یا باید اپدیت کنم؟
مبارک باشه .........
Payam121
14-03-2014, 13:21
سلام به همگي
من به اندرويد 4.3 آپديتش کردم.
آيا اين ديوايس به اندرويد 4.4 (KiTKat) آپديت ميشه در آينده ؟
سپاس
Hosseinspell
14-03-2014, 15:30
تا حالا کسی رو این تبلت بازی با دیتا نصب کرده؟ لطفاً راهنمایی کنه....:n28:
من آسفالت 8 رو میخواستم بازی کنم که فایل دیتا رو در بخش Android/data و فایل obb را تو Android/obb زدم ولی بعد از نصب این ارور رو میده
A network error has occurred. Would you like to try again? :n13:
Hosseinspell
14-03-2014, 18:31
Bale update khahad shod
سلام دوستان کدوم از اینا واسه این تبلته؟
دانلود کدک ARMv6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Farsroid.com).apk)
+ دانلود کدک ARMv6 VFP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Farsroid.com).apk)
+ دانلود کدک ARMv7 NEON ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Farsroid.com).apk)
+ دانلود کدک ARMv7 Tegra ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Farsroid.com).apk)
+ دانلود کدک x86 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Farsroid.com).apk)
Extreme-Forces
14-03-2014, 19:34
سلام دوستان کدوم از اینا واسه این تبلته؟
دانلود کدک ARMv6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Farsroid.com).apk)
+ دانلود کدک ARMv6 VFP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Farsroid.com).apk)
+ دانلود کدک ARMv7 NEON ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Farsroid.com).apk)
+ دانلود کدک ARMv7 Tegra ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Farsroid.com).apk)
+ دانلود کدک x86 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Farsroid.com).apk)
کدک x86 رو دانلود کنید
من آسفالت 8 رو میخواستم بازی کنم که فایل دیتا رو در بخش Android/data و فایل obb را تو Android/obb زدم ولی بعد از نصب این ارور رو میده
خب باید به اینترنت متصل باشی!
بهترین راه برای نصب دیتای بازی ها اینه که توسط خود اپلیکشن دانلود بشه
Payam121
14-03-2014, 23:37
Bale update khahad shod
سپاس جناب Extreme-Forces ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من به بخش ساپورت ايسوس درباره همين موضوع ايميل زدم گفتند نميتونند زماني رو براي اينکار تعيين کنند اما تو برخي سايتها خوندم سه ماهه چهارم 2014 آپديت ميشه.
شما منبع رسمي براي اين خبر سراغ نداريد؟
باز هم ممنونم.
Hosseinspell
15-03-2014, 00:04
از دوستان شنیدم:n01:
سلام.
راجب مورد 1 نظری ندارم.تو همین تاپیک دوستان گفتند با همین ورژن 4.2 میتونی روت کنی ولی با 4.3 نمیشه.
2- این دستگاه با هدفون کار میکنه نه هندزفری.در حقیقت تنها از میکروفن خودش استفاده میکنه در مکالمه.منم مشکل شما رو داشتم متوجه شدم به مشخصاتش در سایت مراجعه کردم فهمیدم فقط با هدفون کار میکنه
یه بار که به اینترنت وصل بشه کافیه.دفعه بعد نیازی نداره.
rshafiiy
15-03-2014, 09:43
میشه downgrade کرد تبلتو که روت شه ؟ من نمیدونستم آپدیت کردم
سلام خدمت اساتید من این تبلت رو دارم به ۴.۳ اپدیت کردم wifi hotspot کار نمیکنه هرجایی سرچ کردم راه حلی نبود باید چی کار کنم خیلی برام مهم هست ممنون
mahdi-mo
15-03-2014, 20:31
امروز بنچمارک antutu رو زدم وووواااوووو با 18000 از گلکسی اس3 بالاتر بود :n19:
بنچمارک antutu من 18687 شد:n05:
Payam121
15-03-2014, 23:27
سلام خدمت اساتید من این تبلت رو دارم به ۴.۳ اپدیت کردم wifi hotspot کار نمیکنه هرجایی سرچ کردم راه حلی نبود باید چی کار کنم خیلی برام مهم هست ممنون
تنها باگ ورژن 4.3 همين کار نکردن Hotspot هست که اميدوارم تو ورژنهاي بعدي حل بشه.
Hosseinspell
16-03-2014, 11:27
ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن خوب برای این تبلت میشناسین؟:n09:
Extreme-Forces
16-03-2014, 12:00
ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن خوب برای این تبلت میشناسین؟:n09:
من برنامه v pn 1click رو استفاده میکنم . هم راحت وصل میشه هم سرعتش خوبه روت هم نیاز نداره.
من دیروز به ۴.۳ اپدیت کردم. به نظرم خیلی بهتر شده. فضای رم خالیه بیشتری داره نسبت به ۴.۲.۲
از اونجایی که مجبور شدم با گارانتی بخرم' قید روت کردن رو زدم:n27::n28:
من برنامه v pn 1click رو استفاده میکنم . هم راحت وصل میشه هم سرعتش خوبه روت هم نیاز نداره.
اینکه زده یه هفته رایگان هست!! سایفون هم بد نیست.بگیر نگیر داره.
Extreme-Forces
16-03-2014, 13:51
اینکه زده یه هفته رایگان هست!! سایفون هم بد نیست.بگیر نگیر داره.
من ورژن ۴.۴ رو دارم و محدودیت زمانی نداره مال من. سایفون خیلی نگیر داره .
سلام
من تازه گرفتم و لی به اینترنت وصل نمیشه ؟
خط ام ایرانسل هست / کارت حافظه گجا ش و چطوری وصل کنم
Hosseinspell
16-03-2014, 22:28
منکه بعد یه ماه روت میکنم بره:n23:
اصلاً کمبود فضا برام دردسر شده:n30:
Extreme-Forces
18-03-2014, 21:30
سلام
من تازه گرفتم و لی به اینترنت وصل نمیشه ؟
خط ام ایرانسل هست / کارت حافظه گجا ش و چطوری وصل کنم
slot کارت حافظه زیر دکمه های ولوم صدا هستش. کارت حافظه هم فقط از یه طرف میره تو! امتحان کنید .
اینترنت هم مشکلی نداره. منم ایرانسل دارم وصل میشه. ولی باید تنظیمات رو دستی وارد کنید. تو قسمت settings
بخش مربوط به wireless & network گزینه more رو انتخاب کنید بعدش گزینه mobile networks بعدش گزینه access points. اونجا باید تنظیمات رو وارد کنید
Hosseinspell
18-03-2014, 22:00
SuperNote رو غیرفعال کردم
حالا هرچی میکنم باز فعال نمیشه.... باید چیکار کنم؟؟؟؟؟//////!!!!%$
دوستان واسه شما معمولا باتری چقدر دووم میاره؟فاصله بین هربار شارژ کردنتون چقدره؟
rshafiiy
19-03-2014, 16:27
دوستان واسه شما معمولا باتری چقدر دووم میاره؟فاصله بین هربار شارژ کردنتون چقدره؟
رکورد من ۴ روز و۱۴ ساعت بوده . ولی اگه مثه لپ تاپ ازش استفاده کنم. حدود ۱۱ تا ۱۲ ساعت
سلان دوستان من مشكلی پیش اومده برام
تبلت رو روشن می كنم سه تا ویبره میزنه علامت شارج باتری سبز رنگ و علامت سوال چیكار كنم
دكمه پاور و ولوم. و مستر ریست هم جواب نداد و دوبااره همون علامت میاد
ممنون كمك كنید 372. هم هست
saeidha2014
20-03-2014, 15:46
با سلام خدمت دوست عزیز adreno six gun رو اجرا نمیکنه
slot کارت حافظه زیر دکمه های ولوم صدا هستش. کارت حافظه هم فقط از یه طرف میره تو! امتحان کنید . اینترنت هم مشکلی نداره. منم ایرانسل دارم وصل میشه. ولی باید تنظیمات رو دستی وارد کنید. تو قسمت settings بخش مربوط به wireless & network گزینه more رو انتخاب کنید بعدش گزینه mobile networks بعدش گزینه access points. اونجا باید تنظیمات رو وارد کنیدمن همه این کارها را کرده ام ولی باز به اینترنت وصل نمیشه توی اندروید این تنظیمات رو معمولا وارد میکنیمsetting->more...->mobile networks->access point(apn)->Irancell_GPRSوقتی وارد این قسمت میشید، میتونید کلا این رو پاکش کنید و یه APN جدید بسازید و مقادیر زیر رو بذارید:name:Irancell_GPRSapn=mtnirancellprox y=10.131.26.138port=8080معمولا فقط به این تنظیمات بسنده میشه، که من بارها امتحان کردم
kalepoook
20-03-2014, 22:32
من همه این کارها را کرده ام ولی باز به اینترنت وصل نمیشه توی اندروید این تنظیمات رو معمولا وارد میکنیمsetting->more...->mobile networks->access point(apn)->Irancell_GPRSوقتی وارد این قسمت میشید، میتونید کلا این رو پاکش کنید و یه APN جدید بسازید و مقادیر زیر رو بذارید:name:Irancell_GPRSapn=mtnirancellprox y=10.131.26.138port=8080معمولا فقط به این تنظیمات بسنده میشه، که من بارها امتحان کردم
سلام
برای اینترنت شما یک apn جدید بسازید و فقط name و Apn رو وارد کنید طبق همین نوشته خودتون بدون هیچ گونه تنظیمات و پ رو ک سی هم در ایرانسل و هم همراه اول و هم رایتل همین کار رو بکنید.
سلام
برای اینترنت شما یک apn جدید بسازید و فقط name و Apn رو وارد کنید طبق همین نوشته خودتون بدون هیچ گونه تنظیمات و پ رو ک سی هم در ایرانسل و هم همراه اول و هم رایتل همین کار رو بکنید.
منظورت متوجه نشدم
kalepoook
21-03-2014, 21:24
منظورت متوجه نشدم
سلام
برین تو قسمتی که امکان ساخت APN است
یک APN جدید بسازید
فقط گزینه های زیر را تغییر بدین و به بقیه گزینه ها دست نزنید:
APN=mtnirancell
name:Irancell_GPRS
دیگه گزینه پر و کسی و غیره را تغییر ندین
بعد هم SAve کنید و گزینه دیتا را روشن کنید و کانکت بشین
تو همراه اول هم همین گزینه ها را باید تغییر بدین
و در رایتل هم همینطور
Milad4171
21-03-2014, 21:39
دوستان. توی این رنج قیمت از نظر خودم این تبلت هم کارایی هم قدرت لازم رو داره.
میخواستم از دوستانی که دارن یا اطلاعات کاملی در مورد این مدل دارن بپرسم ، که من میخوام گوشی گلکسی اس4 مینی ام رو بدم به پدرم. جاش این رو واسه خودم بخرم چون بزرگتر هست صفحه اش و میشه تو اینترنت باهاش راحت تر کار کرد.
به نظر شما من افت کیفیتی رو بین گوشیم و این تبلت حس میکنم؟
و اینکه من تو گوشیم میتونم اطلاعات برنامه ها و بازی ها رو به مموری خارجی منتقل کنم. این گوشی هم این امکان رو داره؟ ( یادمه LG این امکان رو نداشت)
نظر کلی تون چی هست؟؟؟
دوستان. توی این رنج قیمت از نظر خودم این تبلت هم کارایی هم قدرت لازم رو داره.
میخواستم از دوستانی که دارن یا اطلاعات کاملی در مورد این مدل دارن بپرسم ، که من میخوام گوشی گلکسی اس4 مینی ام رو بدم به پدرم. جاش این رو واسه خودم بخرم چون بزرگتر هست صفحه اش و میشه تو اینترنت باهاش راحت تر کار کرد.
به نظر شما من افت کیفیتی رو بین گوشیم و این تبلت حس میکنم؟
و اینکه من تو گوشیم میتونم اطلاعات برنامه ها و بازی ها رو به مموری خارجی منتقل کنم. این گوشی هم این امکان رو داره؟ ( یادمه LG این امکان رو نداشت)
نظر کلی تون چی هست؟؟؟
فکر کنم یه مقدار تو کیفیت صفحه و دوربین افت رو احساس بکنی گرچه این هم نسبی هست و تو این تبلت راضی کننده است اما به احتمال زیاد افت دیگه رو نمیینی.
تو حالت معمولی که نمیشه ولی با روت قاعدتا میشه.
در کل فکر میکنم اگه یه گوشی دیگه داری که باهاش بتونی صحبت کنی این تبلت سایر نیازهاتون رو رفع میکنه.
Extreme-Forces
22-03-2014, 12:59
با سلام خدمت دوست عزیز adreno six gun رو اجرا نمیکنه
برای این دستگاه باید دیتای مربوط به پردازنده Power VR رو دانلود کنید تا بازی اجرا بشه.
منم six guns رو الان نصب کردم و به راحتی و با فریم ریت بالا اجرا میشه.:n16:
kalepoook
23-03-2014, 09:20
سلام
سال نو مبارک
وقت دوستان بخیر
دوستان عزیز آپدیت جدید ومده برای تبلت؟
مشکلاتش حل شده
یکی از دوستان بدون تعصب بیاد و اخرین اپدیت رو که انجام داده بگه چیا حل شده خدا نکرده مشکلاتش چیا مونده؟
من ممو پد داشتم فروختم و میخوام یه تبلت سیم کارت خور بگیرم
بین این تبلت و لنوو موندم البته بیشتر مشکلات این تبلت منصرفم کرده
دوستان لطف کنن ممنون میشم
Payam121
23-03-2014, 14:17
سلام
سال نو مبارک
وقت دوستان بخیر
مشکلاتش حل شده
یکی از دوستان بدون تعصب بیاد و اخرین اپدیت رو که انجام داده بگه چیا حل شده خدا نکرده مشکلاتش چیا مونده؟
سلام دوست عزيز
سال نو شما هم مبارک
آخرين آپديت براي اين تبلت اندرويد 4.3 هست که خودم آپديت کردم و هيچ مشکلي وجود نداره با انجام اون به جز wi-fi hotspot که مشکل داره.
خودمم اول قصدم خريد لنوو بود ولي بايد بهتون بگم اصلا شک نکنيد و حتما ايسوس بگيريد چون يجا خوندم گويا لنوو با وجود اينکه 16 تا رم داخلي داره ولي مقدار بسيار کمي از اين مقدار رو در اختيار کاربر ميزاره. ولي کلا براي خريد اصلا شک نکنيد چون بنده تا الان نزديک به يه ماهه هيچ مشکلي با اين تبلت نداشتم.
اميدوارم بقيه دوستان هم در اين مورد راهنمايي کنن.
سال خوبي داشته باشيد.
amir_t6262
23-03-2014, 15:44
از دوستان کسی نسخه 32 گیگ این تبلت را داشته که مشکل سخت افزاری برایش پیش آمده باشه؟
kalepoook
23-03-2014, 17:26
سلام دوست عزيز
سال نو شما هم مبارک
آخرين آپديت براي اين تبلت اندرويد 4.3 هست که خودم آپديت کردم و هيچ مشکلي وجود نداره با انجام اون به جز wi-fi hotspot که مشکل داره.
خودمم اول قصدم خريد لنوو بود ولي بايد بهتون بگم اصلا شک نکنيد و حتما ايسوس بگيريد چون يجا خوندم گويا لنوو با وجود اينکه 16 تا رم داخلي داره ولي مقدار بسيار کمي از اين مقدار رو در اختيار کاربر ميزاره. ولي کلا براي خريد اصلا شک نکنيد چون بنده تا الان نزديک به يه ماهه هيچ مشکلي با اين تبلت نداشتم.
اميدوارم بقيه دوستان هم در اين مورد راهنمايي کنن.
سال خوبي داشته باشيد.
سلام
تشکر از شما برای راهنمایی
اگه امکانش باشه بفرامیین این گزینه wi-fi hotspot چی هست و چه قابلیتی داره و اگه نباشه چه ایرادی پیدا میشه
اون فضایی که کم بود رو با اپدیت درست کرد
من بیشتر برای تماس میخوام ،امکان تماس و محدودیت نداره این تبلت؟
تشکر از شما
Payam121
23-03-2014, 17:39
خواهش ميکنم دوست من
اگر با تبلتتون از طریق GPRS و یا Wifi به اینترنت متصل باشید، میتونید اینترنت تبلتتون رو برای هر دستگاه دیگه ای که Wifi داره به اشتراک بذارید. فرض کنید با GPRS تبلتتون به اینترنت وصل شدید و همزمان می خواید از طریق لپ تاپتون(حتی یک گوشی یا تبلت دیگه) هم از اینترنت استفاده کنید. Hot spot رو در تبلتی که GPRSش فعال هست روشن می کنید و بقیه دستگاه هم میتونن از طریق Wifi بهش متصل بشد و از اینترنت اون استفاده کنن.
در مورد تماس و مکالمه هيچگونه محدوديتي نداره حتي امکان ضبط دو طرفه مکالمات تلفني بصورت پيشفرض روي خود دستگاه هست.اما من شنيدم با هندزفري بيسيم نميشه باهاش مکالمه کرد و فقط بايد از طريق هدست مکالمه کني-البته اين مورد رو خودم شخصا هنوز تست نکردم.
موفق باشيد.
farshad0123
23-03-2014, 18:10
با سلام
من میخوام تبلت بگیرم انتخاب خودم nexus 7 2013 هست ولی میگن صفحه لمسیش مشکل داره کسی از صحت این موضوع اطلاع داره؟
یا اینکه فون پد 7 بگیرم بهتره؟
kalepoook
23-03-2014, 19:40
سلام
من خوندم که با ریست فکتوری مشکل هات اسپات درست میشه
فکر کنم از طریق ریکاوری ریست بشه بهتره،دوستانی که میتونن انجام بدن نتیجه رو بگن البته با این کار الاعات گوشی پاک میشه
دوستان کسی مشکل وقتی وقتی روشن می کنی علامت باتری سبز و علامت سوال براش پیش نیمده کسی خبر نداره چطور حل می شه
توی ریکاوری نمی ره
هارد فرمت کردم اما بازم موقع بالا اومدن علامت سوال و باتری سبز و خاموش میشه
ممنون به دادم بررسین همه جه هم تعطیله
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Extreme-Forces
23-03-2014, 22:44
سلام
سال نو مبارک
وقت دوستان بخیر
مشکلاتش حل شده
سلام. سال نو شما هم مبارک.
دوستمون درست فرمودن که wi-fi hotspot کار نمیکنه. اخرین اپدیت هم فعلا همون ۴.۳ هستش.
اضافه کنم که با اپدیت به ۴.۳ فضای خالی رم دستگاه بیشتر شده و از این بابت بهبود یافته.
با اندروید ۴.۲ فضای رم من معمولا ۷۰۰ مگش پر بود. ولی الان روی ۴.۳ حدود ۵۷۰ مگ پره و بقیش
برای اجرای برنامه ها تا الان مناسب بوده برای من. ویجت تسک منیجر خیلی کاربردیه .میشه برنامه های اضافی
رو متوقف کرد.
پ . ن : یکی از نقاط قوت این مدل اینه که تو حالت استند بای مصرف باتری خیلی کمه. احتمالا cpu الکی کار نمیکنه.:n20::n09:
Extreme-Forces
23-03-2014, 23:28
دوستان کسی مشکل وقتی وقتی روشن می کنی علامت باتری سبز و علامت سوال براش پیش نیمده کسی خبر نداره چطور حل می شه
توی ریکاوری نمی ره
هارد فرمت کردم اما بازم موقع بالا اومدن علامت سوال و باتری سبز و خاموش میشه
ممنون به دادم بررسین همه جه هم تعطیله
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
من که همچین مشکلی نداشتم تاحالا. ولی یادمه گوشیه قبلیم یکبار درصد باتری رو اشتباه نشون میداد ' که رفتم تو قسمت ریکاوری و Wipe Battery State کردم (اگه درست نوشته باشم) و مشکل حل شد. باز اگه تو ریکاوری میرفت شاید یکاریش میشد کرد. من اطلاعات بیشتری ندارم. امیدوارم مشکلتون زودتر حل شه. :n11:
kalepoook
24-03-2014, 09:55
سلام. سال نو شما هم مبارک.
دوستمون درست فرمودن که wi-fi hotspot کار نمیکنه. اخرین اپدیت هم فعلا همون ۴.۳ هستش.
اضافه کنم که با اپدیت به ۴.۳ فضای خالی رم دستگاه بیشتر شده و از این بابت بهبود یافته.
با اندروید ۴.۲ فضای رم من معمولا ۷۰۰ مگش پر بود. ولی الان روی ۴.۳ حدود ۵۷۰ مگ پره و بقیش
برای اجرای برنامه ها تا الان مناسب بوده برای من. ویجت تسک منیجر خیلی کاربردیه .میشه برنامه های اضافی
رو متوقف کرد.
پ . ن : یکی از نقاط قوت این مدل اینه که تو حالت استند بای مصرف باتری خیلی کمه. احتمالا cpu الکی کار نمیکنه.:n20::n09:
سلام
تشکر از شما
شما کلین مستر رو هم نصب کن که تو گوگل پلی نزدیک 10 میلیون نصب شده
خودش تسک منیجر داره و فایل ها یا فولدرهای اضافه رو پیغام میده که پاک کنید
یه قابلیت داره اونم اینه که بازی هارو از خودش میتونی اجرا کنی که 20 تا 25 درصد افزایش رم برای ایجاد میکنه که کم نیاره
سلام
ویندوز ام 7 بود و وقتی به تبلت وصل می کردم مشکلی به وجود نمی آمد و آن را می شناخت ولی به xp که ریختم الان نمی شناسه و دروایور می خواهد از کجا تهیه کنم
من نتونستم از اینترنت پیدا کنم /
در ضمن وقتی بلوتوث را هم وصل می کنم و از سیستم یا برعکس می خواهم چیزی بریزم نمی شود چی کار کنم دیگه کلافه شده ام
yaser.solati
28-03-2014, 10:40
سلام
ویندوز ام 7 بود و وقتی به تبلت وصل می کردم مشکلی به وجود نمی آمد و آن را می شناخت ولی به xp که ریختم الان نمی شناسه و دروایور می خواهد از کجا تهیه کنم
من نتونستم از اینترنت پیدا کنم /
در ضمن وقتی بلوتوث را هم وصل می کنم و از سیستم یا برعکس می خواهم چیزی بریزم نمی شود چی کار کنم دیگه کلافه شده ام
دوست عزیز ویندوز 7 و 8 خودش درایور هارو میشناسه و نصب میکنه. ولی اکس پی اینطوری نیست. شما باید از سایت خود ایسوز پیدا کنی که بعید هم میدونم درایوری ارایه داده باشه.ضمنا من تو ویندوز 8 خیلی راحت از طریق بلوتوث میتونم بین تبلت و لپتاپ تبادل عکس و فیلم داشته باشم.
Hosseinspell
28-03-2014, 21:01
لطفا کمک کنین دنیا رو گشتم راه حلی نبود
وقتی Supernote رو باز میکنم اینو میگه Unfortunately. Supernote has stopped
من حالا چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :(
yaser.solati
29-03-2014, 01:14
لطفا کمک کنین دنیا رو گشتم راه حلی نبود
وقتی Supernote رو باز میکنم اینو میگه Unfortunately. Supernote has stopped
من حالا چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :(
برو تو قسمت برنامه ها و همه برنامه هارو انتخاب کن.بعد از بین اونا برنامه supernote رو پیدا کن. و گزینه های clear data و clear cash رو بزن و یک بار disable و سپس enable کن. درست میشه. یک صلوات هم بخاطر من بفرست.
ESTEGHLAL 67
30-03-2014, 12:38
بچه ها کسی این تبلتو روت کرده من میخوام روتش کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ منظورم میشه بعدا unroot کرد؟
اینم لینک اموزش روت کردن این تبلت کار یکی از بچه های سایت همسایه هست فقط دوستان لطف کنن به فارسی ترجمه کنن
SevenHaft
31-03-2014, 23:10
----------
alone_boy
31-03-2014, 23:22
سلام
از دوستان کسی Direct Wi-Fi رو امتحان کرده ببینه کار میکنه یا نه؟
چون ما دو تا تبلت آوردیم واسه مشتری که هیچکدومشون کار نمیکرد.مشکل بلوتوث هم داشتن که با Pair کردن مرتفع شد
mahdi-mo
03-04-2014, 01:25
خواهش ميکنم دوست من
اگر با تبلتتون از طریق GPRS و یا Wifi به اینترنت متصل باشید، میتونید اینترنت تبلتتون رو برای هر دستگاه دیگه ای که Wifi داره به اشتراک بذارید. فرض کنید با GPRS تبلتتون به اینترنت وصل شدید و همزمان می خواید از طریق لپ تاپتون(حتی یک گوشی یا تبلت دیگه) هم از اینترنت استفاده کنید. Hot spot رو در تبلتی که GPRSش فعال هست روشن می کنید و بقیه دستگاه هم میتونن از طریق Wifi بهش متصل بشد و از اینترنت اون استفاده کنن.
در مورد تماس و مکالمه هيچگونه محدوديتي نداره حتي امکان ضبط دو طرفه مکالمات تلفني بصورت پيشفرض روي خود دستگاه هست.اما من شنيدم با هندزفري بيسيم نميشه باهاش مکالمه کرد و فقط بايد از طريق هدست مکالمه کني-البته اين مورد رو خودم شخصا هنوز تست نکردم.
موفق باشيد.
با هندزفری بیسیم عالی کار میکنه:n02:
ESTEGHLAL 67
03-04-2014, 11:16
دوستان خواهشا یکی پست 364 رو پیگیری کنه گویا تبلت روت شده....
kafar2713
04-04-2014, 10:39
من ۵ماه این تبلت رو خریدم واقعا ازش راضیم ولی امروزوقتی رفتم سیم کارتش رو برای اولین بار راه اندازی کنم هیچ طوری نمیتونم جای سیم کارت رو باز کنم هر کاری کردم نشد با سنجاق قفلی وهر چیزی امتحان میکنم جاش در نمیاد ایا اموزش مخصوصی داره در ضمن یک ابزار برای باز کردنش وجود داره که وقتی دستگاه رو اک خریدم نبودش
Hosseinspell
04-04-2014, 11:16
با همون سنجاق قفلی به داخل فشار بده خودش پرت میشه بیرون دقیقاً مثل مموری که به داخل فشار میدی میپره بیرون:n02:
Extreme-Forces
04-04-2014, 21:45
دوستان اسپیکر پایینی تبلتم صداش کمتر از اسپیکر بالاییه.
عادیه?
پ.ن : بعد اپدیت به ۴.۳ یه اپدیت ۱۵۸ مگی بود که بعد اپدیت اون
کیبورد تغییر کرده و زشت شده :n23:
یه وقت هایی هم میشه که یه سری حروف تایپ نمیشن. ورژن قبلیش بهتر بود.
Hosseinspell
04-04-2014, 22:14
اسپیکرا طبیعیه ماله همه اینطوره
با آپدیتی که کیبور تغییر کرد بنظر من خیلی خوب شده و مشکل تایپ فارس تو کیبورد قبلی حل شده
کلا بنظر من با آخرین آپدیت ها تمام مشکلات حل شده و مشکل تایپ نشدن بعضی از حروفات برای من فقط زمانی که هنگام شارژ اگه استفاده کنم می یوفته ...:n24:
Hosseinspell
04-04-2014, 22:21
تو نصب Battlefield Commander دیتا رو ریختم تو Android/obb و فایل نصبی رو ریختم تو صفحه اول file manager بعد نصب باز نمیشه و میخواد که دیتا رو دان کنه که نمیشه الآن من چیکار کنم؟
این مشکل تو آسفالت 8 هم هست و نمیتونم نصبشون کنم:n28:
آغا ما هم یه دونه گرفتیم کیفیت عکسش افتضاحه مخصوصا تو شب ولی خوب به نصبت قیمتش خوبه وقتی باهاش کار میکنم لذت میبرم قبل اینکه بخرم چند جا بهم گفتن نخر هوآوی بخر یا سامسونگ و ایسوز خرابیش زیاده ازین حرفا من زیاد جدی نگرفتم شما چند وقته دارید ازش استفاده میکنید چه عیبایی داره ؟؟
به نظر من بزرگترین عیبش بلوتوثش بود که اون نرم افزاره رو طبق راهنمایی امیر خان میخوام بریزم خدا کنه حل شه
Extreme-Forces
06-04-2014, 12:20
آغا ما هم یه دونه گرفتیم کیفیت عکسش افتضاحه مخصوصا تو شب ولی خوب به نصبت قیمتش خوبه وقتی باهاش کار میکنم لذت میبرم قبل اینکه بخرم چند جا بهم گفتن نخر هوآوی بخر یا سامسونگ و ایسوز خرابیش زیاده ازین حرفا من زیاد جدی نگرفتم شما چند وقته دارید ازش استفاده میکنید چه عیبایی داره ؟؟
به نظر من بزرگترین عیبش بلوتوثش بود که اون نرم افزاره رو طبق راهنمایی امیر خان میخوام بریزم خدا کنه حل شه
از دوربینش بیشتر از این نمیشه انتظار داشت
بجای بلوتوث هم میتونید از برنامه هایی که از طریق WI-FI انتقال اطلاعات میکنن استفاذه کنید مثل نرم افزار zapya
asus هم یه کمپانی تایوانیه که محصولاتش رو چین به سفارش ایسوس میسازه. مثل تمام دستگاه های ساخت چین موجود در بازار از جمله Apple
amir_t6262
06-04-2014, 15:31
چینیه تبلتش ؟؟
بله مونتاژ چین است.
ولی از این تبلتهای چینی بی کیفیت موجود در بازار نیست و تحت لیسانس شرکت بزرگ ASUS مونتاژ میشود.
آقا کسی روت کرده ببینه داستان چیه؟
atabak_p
07-04-2014, 17:48
سلام بنظر دوستان در مقایسه با تبلت های memo pad 7 کدومش بنظرتون بهتره ؟
rshafiiy
07-04-2014, 22:08
آقا کسی روت کرده ببینه داستان چیه؟
من روت کردم . شد ورژن ۵.۲.۵
ESTEGHLAL 67
08-04-2014, 09:17
میشه به صورت فارسی توضیح بدید چیکار کردید چون اگه اشتباهی بشه تبلت بریک میشه
Переклад не
08-04-2014, 11:02
دوستان دیروز رو تردمیل تبلت از دستم افتاد و با پشت خورد به پایه ی فلزی تردمیل و پرت شد و افتاد رو فرش . گفتم دیگه نابود شد کلا ناامید شدم ولی وقتی ورشداشتم انگار نه انگار که افتاده و پشتش خورده به آهن و عین اولش کار میکنه
اینو گفتم چون یه تست ضربه ی ناخواسته بود که دونستنش براتون خالی از لطف نیست
مرسی دوست عزیز
ولی با روت که بیلدنامبر عوض نمیشه!
از قبلم 5.2.5 بوده
واسه آنروت هم راهی هست؟
سلام
امکانش هست 4.4 رو برای من بفرستید ... ممنون می شم
سلام
امکانش هست 4.4 رو برای من بفرستید ... ممنون می شم...
ESTEGHLAL 67
09-04-2014, 20:41
اقا یکی نیست بگه این روش و انجام داده واسه روت یا نه؟ ممنون میشم اگه کسی زبانش خوبه یه ترجمه بزنه ما اشتباه نکنیم تبلت بریک بشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا یکی نیست بگه این روش و انجام داده واسه روت یا نه؟ ممنون میشم اگه کسی زبانش خوبه یه ترجمه بزنه ما اشتباه نکنیم تبلت بریک بشه
سلام دوست عزیز
برو اینجا و از خود آقا مهرداد بپرس تاپیکه خودشه (همونی که آموزش روت رو xda روگذاشته)
البته تا الان هنوز آموزش بیلد نامبر 5.2.5 رو فارسی نذاشته ولی احتمالا بزودی میزاره
رو fb هم صفحه داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***.com/fonepad7k00e ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته اینجا انگلیسی مینویسه ولی اگه فارسی هم بنویسی جواب میده
قول رام کاستوم هم داده :-)
ESTEGHLAL 67
10-04-2014, 08:43
سلام دوست عزیز
برو اینجا و از خود آقا مهرداد بپرس تاپیکه خودشه (همونی که آموزش روت رو xda روگذاشته)
البته تا الان هنوز آموزش بیلد نامبر 5.2.5 رو فارسی نذاشته ولی احتمالا بزودی میزاره
رو fb هم صفحه داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***.com/fonepad7k00e ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته اینجا انگلیسی مینویسه ولی اگه فارسی هم بنویسی جواب میده
قول رام کاستوم هم داده :-)
اتفاقا 5.2.5 هم روت شده تو روش جدیدی که ارائه کردن
اتفاقا 5.2.5 هم روت شده تو روش جدیدی که ارائه کردن
میدونم دوست عزیز که 5.2.5 روت شده منظورم این بود که هنوز آموزش فارسیش نیست باید از همون آموزش انگلیسی تو xda استفاده کنی
rshafiiy
10-04-2014, 18:19
مرسی دوست عزیز
ولی با روت که بیلدنامبر عوض نمیشه!
از قبلم 5.2.5 بوده
واسه آنروت هم راهی هست؟
میدونم دوست عزیز که ۵.۲.۵ بوده . کاما باید میزاشتم منظورم این بود که روت شد. آموزش خاصی نداره . درایور اسوس رو نصب کنین . بعد دوتا فایل که تو تاپیک xda هستش. تبلت رو به حالت ریکاوری ببرید . و باقی ماجرا .....
تو تاپیک خیلی خوب توضیح داده شده.
Payam121
11-04-2014, 03:48
راز مخفی و جدید اندروید!
بسیاری از کاربران در تنظیمات دستگاه اندرویدی خود گزینه ای به نام Developer option ندارند! این گزینه (به قول اندروید!) برای برنامه نویسی و برنامه نویسان کاربرد دارد.البته برای کاربران نیز امکانات جدید و سیستمی بسیاری را فراهم می آورد.
ابتدا به تنظیمات دستگاه اندرویدی خود وارد شوید > به انتهای لیست رفته و گزینه درباره دستگاه و یا همان “About phone” را لمس کنید > مجددا به انتهای لیست باز شده بروید و برروی شماره ساخت و یا همان “Build number” به صورت مداوم و سریع ضربه بزنید.
در این حالت ابتدا یک پیغام نمایش داده می شود:”شما دوقدم تا برنامه نویس شدن فاصله دارید!”
سپس ضربه زدن را ادامه دهید.پیغام جدیدی مشاهده خواهید کرد:”شما یک قدم تا برنامه نویس شدن فاصله دارید!”
همچنان ادامه دهید تا این پیغام برای شما نمایش داده شود:”اکنون شما یک برنامه نویس هستید!”
سپس به تنظیمات دستگاه برگشته و به انتهای لیست منتقل شوید.گزینه جدید را خواهید دید که درون خود تنظیمات بسیاری دارد.
نکته: درصورتی که قبلا این قابلیت برای شما فعال شده باشد،با لمس مداوم گزینه شماره ساخت هیچ پیغام و تغییری نمایش داده نمیشود
نکته:این پیغام ها و مسیر فعال سازی برروی نسخه ۴٫۳ اندروید تست شده است
به نقل از :
testapp.ir
ESTEGHLAL 67
11-04-2014, 09:07
خوب دوستان من تبلت با موفقیت روت کردم :n02:
خیلی روش اسون و خوبی بود تر وتمیز هم هست اگه اشتباهی رخ نده
دوستان روت کنید خیلی بیشتر لذت میبرید از این تبلت
amir_t6262
11-04-2014, 09:12
در دستگاه های آندرویدی همچنین اگر چندین بار روی نسخه آندروید در قسمت about phone بزنید، چیز جالبی خواهید دید!
Payam121
18-04-2014, 21:11
سلام به همه دوستان عزيز
کسي خبر رسمي مبني بر آپديت شدن اين مدل به KitKat دريافت نکرده؟
منتظرش باشيم يا نه؟:n13:
سلام داداش یه راهنمای کنین. من دستگاه روت کردم زدم firmware پاک کردم حالا هر چقدر هم میگردم firmware پیدا نمیکنم خواهشا کمکم کنید
:n03:
Переклад не
27-04-2014, 13:46
دوستان مثله اینکه این شیشه ی صفحه نمایش من لق شده وقتی این گوشه ی سمت چپی رو فشار میدم جیر جیر میکنه. چیکار کنم؟
Gray Magician
29-04-2014, 13:13
توجه کنید
بالاخره چند نسخه از فیرمویر های اصلی فونپد 7 به بیرون درز کرد
نسخه اندروید 4.2 ( بیلد 3.2.4 ) تست شده و امکان آپدیت ota به 4.3 هم دارد
قبل از فلش کردن حتما فکتوری ریست کنید
بیلد 3.2.4 من تست کردم جواب داد hotspot توش کار کردومشکل تاچ برطرف شد.
ESTEGHLAL 67
01-05-2014, 17:22
بیلد 3.2.4 من تست کردم جواب داد hotspot توش کار کردومشکل تاچ برطرف شد.
دوست عزیز فرقی نمیکنه بیلد نامبر تبلتمون چی باشه یعنی من که 5.2.5 هست میتونم این بریزم؟ این مشکل تاچ بعضی وقتا ادم کلافه میکنه....
دیروز یه فون پد 2سیم با این کد ME175cg برای خواهرزادم گرفتم.همون اول براش پترن گذاشت ولی بعدش یادش رقت پترنش چیه؟ حالا کسی راهی بلده بدون فلش کردن بشه پترنشو باز کرد؟
amir_t6262
02-05-2014, 09:39
دیروز یه فون پد 2سیم با این کد ME175cg برای خواهرزادم گرفتم.همون اول براش پترن گذاشت ولی بعدش یادش رقت پترنش چیه؟ حالا کسی راهی بلده بدون فلش کردن بشه پترنشو باز کرد؟
اگر اکانت جیمیلتان را به تبلت داده باشید، از طریق آن میتوانید رمزتان را دوباره به دست بیارید که بعید میدانم این کار را کرده باشید.
بهمین خاطر راه حل زیر را امتحان کنید، ببینید جواب میدهد یا نه؟
تبلت را خاموش کنید.
بعد Volume up + Home Key + Power Button را با هم بگیرید تا تبلت روشن شود.
بعد از بوت شدن تبلت به دنبال گزینه Restore Factory Defaults و یا Delete all User Data بگردید.
البته اینطوری اطلاعاتی که طی این مدت روی تبلت ریختید از بین میرود.
اگر اکانت جیمیلتان را به تبلت داده باشید، از طریق آن میتوانید رمزتان را دوباره به دست بیارید که بعید میدانم این کار را کرده باشید.
تبلت را خاموش کنید.
بعد از بوت شدن تبلت به دنبال گزینه Restore Factory Defaults و یا Delete all User Data بگردید.
ممنون دوست عزیز الان تبلت پیشم نیست که امتحان کنم .من فقط چندتا نرم افزار براش نصب کردم و دادم بهش .اون خنگولم گفت براش پترن بذار منم تبلتو دادم بهش گفتم هر پترنی میخوای خودت بذار فقط یادت نره که اونم 2 دقیقه یادش نموند.
تبلت را خاموش کنید.
ممنون دوست عزیز الان تبلت پیشم نیست که امتحان کنم .من فقط چندتا نرم افزار براش نصب کردم و دادم بهش .اون خنگولم گفت براش پترن بذار منم تبلتو دادم بهش گفتم هر پترنی میخوای خودت بذار فقط یادت نره که اونم 2 دقیقه یادش نموند.
من این کارو روی تبلت خودم که memo pad هست انجام دادم یه منویی اومد که سه گزینه داشت :1-ریکاوری 2- فست بوت 3- نرمال که من روی تبلت خودم حالت نرمالو انتخاب کردم ولی روی اون یکی تبلت حتما باید گزینه 1 انتخاب بشه تا ببینم چه شود.
Payam121
02-05-2014, 17:57
ميگم دوستان اين تبلت حالت ريکاوري داره؟ اگه جواب مثبته چجوري ميشه به اين حالت رفت و چه کارهايي ميشه انجام داد؟ ميشه از تنظيمات سيستمي بکاپ گرفت؟
امیر جان بازم ازت ممنونم.با همون روشی که گقتی تنظیم کارخونه کردمش ردیف شد.
ESTEGHLAL 67 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
داداش من به 3.2.4 اپگرد کردم بهتر شد راضیم.چون وقتی خریدمش همین بیلدنامبر روش بود واسه شمارو نمیدونم
mosihenry
03-05-2014, 18:07
دوستان من از دیروز به یه مشکلی برخوردم برنامه ها خود به خود اجرا میشن به خاطر همین شارژ باطری خیلی سریع داره تموم میشه (هر دقیقه یک درصد کم میکنه )
کسی همچین مشکلی داشته یا راه حلشو میدونه؟
فوا میتونی روش کارو اینجا به فارسی توضیح بدی؟
چیز خاصی نداره.اول اگه گوشی روت شده،آنروت کن،بعد ریست فکتوری کن.دوم فریمور و دانلود کن بعد بریز تو یه رم بزار داخل تبلت و در آخرsd dowmoload رو بزن و منتظر بمون تا تموم بشه.
tranceyou
13-05-2014, 10:05
دوستان ایسوسی عزیز سلام ، ببخشید یه سوال من میخوام این تبلت رو بخرم میشه بگید برای کارهای اینترنت با رایتل و
بازی مناسب هست و برای یک سال جوابگو هست؟؟
دوستان ایسوسی عزیز سلام ، ببخشید یه سوال من میخوام این تبلت رو بخرم میشه بگید برای کارهای اینترنت با رایتل و
بازی مناسب هست و برای یک سال جوابگو هست؟؟
به نظر من که با این قیمت جوابگو هست فقط یه سری از دوستان گفتن که با سیم رایتل تهایت سرعتشون بیششتر از 40KB/ps نمیشه حتا با اینترنت 1Mbps
به اینجا هم سر بزن
Payam121
13-05-2014, 23:51
سلام
راستش من اين تبلت رو دارم و به دوستم هم پيشنهاد خريدشو دادم که چند هفته ايه خريده.
من هيچ مشکلي ندارمو کاملا راضي هستم ازش اما اون يه مشکل داره و اونم اينه که هنگام تماس، صداي طرف مقابل از اسپيکر پخش نميشه و فقط صداي من منتقل ميشه اما با هدست بلوتوث ميشه شنيد صداي طرف رو و مشکلي نداره.
يه بار هم ريست فکتوري کرديم ولي درست نشد.
مشکل از کجا ميتونه باشه؟ از همون اول همينجوري بود.:n29:
من یه مشکلی دارم وقتی سیم کارت داخلش میندازم wifi از کار میافته و تا ریست نکنم درست نمیشه. هر وقت سیم کارت میندازم این مشکل ایجاد میشه الانم روی انردیود 4.3 هست..
چند تا مشکل دارم
1- سریال دستگاه روو نمی تونم رو از دستگاه بگیرم ( ime )
2 - به اینترنت نمی تونم وصل شوم اصلا وارد نمیشه
حتی تنظیمات ایرانسل را هم قبول نمی کنه لطفا راهنمایی کنید کلافه شدم
Payam121
23-05-2014, 01:12
چند تا مشکل دارم 1- سریال دستگاه روو نمی تونم رو از دستگاه بگیرم ( ime ) 2 - به اینترنت نمی تونم وصل شوم اصلا وارد نمیشه حتی تنظیمات ایرانسل را هم قبول نمی کنه لطفا راهنمایی کنید کلافه شدم 1- ستاره 06 مربع 2- منظورت کدوم نته؟ واي فاي يا نت سيمکارت؟ اگه سيمکارتو ميگي تنظيمات ايرانسل رو دستي وارد کن.
1- ستاره 06 مربع 2- منظورت کدوم نته؟ واي فاي يا نت سيمکارت؟ اگه سيمکارتو ميگي تنظيمات ايرانسل رو دستي وارد کن.
1- اون زدم ولی اون رو نیورد
2- نت سیم کارت رو می خواهم - دستی چطور هست و همچنین تنظیمات داخل شبکه چطور هست
سلام شما شک نکن که فون پد بگیری خیلی بهتره صفحه نمایش 3000 واقعا بدرد نخوره و شما سریع ازش زده میشی از لحاظ cpuکیفیت فیلم برداری وهر گونه امکانات دیگه این بهتره بهت توصیه میکنم اینو بگیری
سلام شما شک نکن که اینو بگیری خیلی عالیه و تمام کارایی که گفتی به راحتی انجام میده خیالت یه سال که هیچی ده سال هم جوابتو میده
سلام من فکر میکنم این کاملا نسبت به تبلت لنوو برتره به نظر من اینو بگیر چون تبلت لنوو کمی ازین ضعیف تره
سلام
منظور از کلمه بنچمارک چی هست؟اگه ممکنه یه تعریف از کلمه برام بذارید.
و این که جایی خوندم مثلا یه دستگاهی ( نه این دستگاه) اینترنت داره اما GPRS ساپورت نمیکنه منظور چیه مگه هر دوتاش یکی نیست؟
ممنون از راهنماییتون.
بنچمارک نرم افزاری هست که به تبلت شما امتیاز میده ومیگه که تبلت شما در چه رتبه ای قرار داره GPRS همون اینترنته واگه دستگاهی اینترنت داشته باGPRSروهم ساپورت میکنه
سلام
از فضا 8 گیگ جا کم نمیاره؟ برا برنامه های مختلف؟
ممنون
بستگی داره که شما چه قدر برنامه میخوای نصب کنی اگه متوسطه جا کم نمیاره اما اگه بیش از حد زیاده کم میاره من خودم بازی وبرنامه های زیادی دارم ولی جا کم نیاوردم
ali.reihani
25-05-2014, 14:32
بستگی داره که شما چه قدر برنامه میخوای نصب کنی اگه متوسطه جا کم نمیاره اما اگه بیش از حد زیاده کم میاره من خودم بازی وبرنامه های زیادی دارم ولی جا کم نیاوردم
سلام!
شما بازی های دیتا دار سنگین و معروف رو توش بازی کردید و روی چه درجه کیفیتی و اینکه روون بود و کیفیت بازی خوب بود؟؟
سلام
من یه مشکلی پیدا کردم اینکه عکسام بعضی موقع ها خود بخود پاک میشه
یا انکه آهنگارو پخش نمیکنه یا یه موقع هایی هم رم رو نمیشناسه اصلا
به نظرتون مشکل از کجاس؟
reset factory هم کردم نشد
این تب رو میشه رامش رو عوض کرد یا مثلا روتش کرد؟
اگه میشه ممنون میشم راهنماییم کنید
1- 2- اگه سيمکارتو ميگي تنظيمات ايرانسل رو دستي وارد کن.
به اینترنت سیم ایرانسل نمی تونم وصل شوم ممنون میشم راهنمایی کنید
Payam121
29-05-2014, 17:17
به اینترنت سیم ایرانسل نمی تونم وصل شوم ممنون میشم راهنمایی کنید
تنظيمات دستي براي نت ايرانسل
Extreme-Forces
30-05-2014, 18:19
سلام!
شما بازی های دیتا دار سنگین و معروف رو توش بازی کردید و روی چه درجه کیفیتی و اینکه روون بود و کیفیت بازی خوب بود؟؟
من بازی modern combat4 و asphalt 8 و six guns و چندتا بازی سنگین دیگه رو با بالاترین تنظیمات ممکن اجرا کردم و مشکل نداشته و روون هم بوده .
ولی از نظر حافظه داخلی ، اگه 8 گیگش رو بگیری فقط میتونی یکی یا نهایتا 2 تا بازی با دیتای سنگین بریزی. جا نمیشه. ولی اگه روت کنی میشه.
برای بازی حافظه بالاترش بهتره.
سلام!
سلام بله بعضی بازی هایی که دیتا دارن نصب کردم اسفالت رو رو حالتhaigh بدون هیچ لگی اجرا کرد وهمین طور4moderncombat بدون هیچ لگی اجرا کرد خیالتون راحت همرو اجرا کرد
سلام اقااااااااا کمک
من تبلت رو که گرفتم در بازی های معمولی پارازیت میداد و بازی های دیتا دار رو باز نمی کرد دادیم به گارانتی الان میگن فریمور بزنیم حله بعد 6 روز بیاین منم اینو هدیه گرفتم نمیشه صبر کنم
شما ها فریمور مناسب و نحوه نصب کردن نشو دارین کمک کنین
Payam121
02-07-2014, 16:04
سلام
بالاخره اندرويد KitKat براي اين مدل عرضه شد. :n12:
دوستان عزيز که آپديت کردن لطفا نظرشون رو بيان کنند.
من در حال حاضر دارم آپديت ميکنم.
منبع :
Hosseinspell
02-07-2014, 16:59
وای خداااااا 627 MB رو دان کنیم ببینیم چیا میشه...
خدا کنه مشکلات جدیدی اضافه نشه
Hosseinspell
02-07-2014, 20:54
Hosseinspell
02-07-2014, 21:04
وای خدا کلاً عوض شده بیشتر شبیه fonepad 7 2014 fe170cg شده...
Payam121
02-07-2014, 23:00
بعضي از کساني که آپديت کردن نوشتن نميتونن به ليست کنتکت ها دسترسي داشته باشن-من خودم اين مشکلو ندارم.
دوستان ببين چه مشکلاتي دارن همينجا بيان کنن.
و سوالي که به ذهن ميرسه اينه که چطور ميشه بعد از آپديت کردن، اگه از برخي لحاظ مشکل داشتيم به همون ورژن قبلي برگرديم؟
Hosseinspell
04-07-2014, 15:48
قابلیت های جدیدی که به دوربین اضافه شده خیلی جالب و کاربردیه ولی یه مشکلی هست اونم بعضی رنگ ها رو خیلی غلیض نشون میده که تو 4.3 اینطوری نبود ولی در کل رو دوربین خیلی کار شده
Extreme-Forces
04-07-2014, 19:30
به به اپدیت هم که اومد
حجمش زیاده فعلا نمیتونم اپ کنم
اونایی که اپدیت کردن مشکلی اضافه نشده ? هات اسپات درست شد?
Payam121
04-07-2014, 21:41
به به اپدیت هم که اومد
حجمش زیاده فعلا نمیتونم اپ کنم
اونایی که اپدیت کردن مشکلی اضافه نشده ? هات اسپات درست شد?
بله مشکل هات اسپات حل شده.
mahdi-mo
05-07-2014, 14:12
من هم آپدیت کردم
مشکل تاچش که حل شده
احساس میکنم یه مقدار روونتر شده سیستم عاملش
در مورد دفترچه تلفن هم یه چند دقیقه ای نوشت در حال آپدیت کردن بعد درست شد
خلاصه عالی شده
دوستان برن با خیال راحت آپدیت کنن
Hosseinspell
05-07-2014, 15:18
مشکل کم بودن حجم صدا هم تا حدی درست شده و سعی شده که از هردو اسپیکر هم صدای بلند بیاد.
m_hoseyny
06-07-2014, 21:31
سلام
من cg372 دارم . به اندروید ۴.۴.۲ اپذیتش کردم . حالا نمیتونم اصلا دیگه با برنامه هایجانبی رو اس دی کارت بنویسم!پس اجبارا باید روت کنم.
کسی این مدل رو روت کرده مشکلی نداره!؟میشه انروت کرد یا نه ممنون
سلام
من cg372 دارم . به اندروید ۴.۴.۲ اپذیتش کردم . حالا نمیتونم اصلا دیگه با برنامه هایجانبی رو اس دی کارت بنویسم!پس اجبارا باید روت کنم.
کسی این مدل رو روت کرده مشکلی نداره!؟میشه انروت کرد یا نه ممنون
سلام دوست من نه هیچ مشکلی نداره روت کنید خیالتون راحت
سلام
بالاخره اندرويد KitKat براي اين مدل عرضه شد. :n12:
دوستان عزيز که آپديت کردن لطفا نظرشون رو بيان کنند.
من در حال حاضر دارم آپديت ميکنم.
منبع :
سلام دوستم من،،من اپدیت کردم وبسیار عالی شده محیط کاربری بسیار زیبا و روون و حل شدن مشکل تاچ و هاتاسپات، و خیلی چیزای دیگه و من بهتوناطمینان میدم اپیت کنین پشیمون نمیشید:n26:
m_hoseyny
07-07-2014, 04:17
بزرگترین مشکلش همون عدم دسترسی برنامه های جانبی به اس دی کارته!
وگرنه خودش عالیه
سلام دوستان کسانی که میخوان اپدیت کنن این نقد و بررسی رو نگاه کنن در مورد مشکلات قبلی باید بگم که ههمه حل شده مثل هات اسپات و تاچ رابط کاربری بسیار زیبایی داره که در برخی قسمت ها باگ داره که خیلی کمه در کل بهتپون میگم که اپدیت کنین پشیمون نمیشید
کسانی هم که در مورد این اپدیت سوالی دارن در خدمتم و میتونم جوابشونو بدم
مشکل تاچش چی؟حل شده؟
سلام ، بله مشکل تاچش هم حل شده خیالتون راحت
m_hoseyny
07-07-2014, 13:54
سلام
من امروز سعی کردم با برنامه های kings , root دستگاه 372cg رو روت کنم اما نشد و هر دو فایل دادن!(شانس اوردم مشکلی پیش نیومد) حالا راهی غیر این دو تا هست!؟
پایتخت هم تقریبا هیچ کس روت نمیکرد مگر دو یه نفر که اونا هم در حدود ۴۰ تومن میگرفتن!چه کنم!؟
سلام
من امروز سعی کردم با برنامه های kings , root دستگاه 372cg رو روت کنم اما نشد و هر دو فایل دادن!(شانس اوردم مشکلی پیش نیومد) حالا راهی غیر این دو تا هست!؟
پایتخت هم تقریبا هیچ کس روت نمیکرد مگر دو یه نفر که اونا هم در حدود ۴۰ تومن میگرفتن!چه کنم!؟
سلام روت این تبلت واقعا سخته من از کسی که این تبلت رو روت کرده سوال کردم قرار بود فایلی برام بفرسته که تحریم بودیم که خودشم شانشی روت کرده بود در اخر میگم کار هر کسی نیست اگه هم خواستی روت کنی از یه حرفه ای که بلده بآگو این کارو واسط انجامم بده
این روهم یادم رفت که بگم باvroot هم میشه این کارو کرد که خیلی سخته
m_hoseyny
07-07-2014, 21:19
سلام روت این تبلت واقعا سخته من از کسی که این تبلت رو روت کرده سوال کردم قرار بود فایلی برام بفرسته که تحریم بودیم که خودشم شانشی روت کرده بود در اخر میگم کار هر کسی نیست اگه هم خواستی روت کنی از یه حرفه ای که بلده بآگو این کارو واسط انجامم بده
تو تهران کسی رو سراغ ندارید!؟
یارو میگه ۴۰ تومن میگیره اخرش معلوم نیس که بهم وجر تحویل میده یانه!!!
سلام والا من ساکن تهران نیستم ولی تا اونجایی که میدونم تو تهران به کسی اعتماد نکنین ولی شما رو واتس به این شماره پیام بدین ۰۹۱۶۳۱۸۱۹۷۳ این اقا روت کردن و میتونن بهتون کمک کنن
سلام والا من ساکن تهران نیستم ولی تا اونجایی که میدونم تو تهران به کسی اعتماد نکنین ولی شما رو واتس به این شماره پیام بدین ۰۹۱۶۳۱۸۱۹۷۳ این اقا روت کردن و میتونن بهتون کمک کنن
Hosseinspell
09-07-2014, 10:08
سلام
آقایون یه مشکل بزرگ پیش اومده
کل friend های fecebook رفته دفترتلفن الآن 300 تا شماره تو دفترتلفن هست چی کار کنم؟ باید تک به تک حذفشون کنم؟:n21:
[QUOTE=Hosseinspell;8293739]سلام
آقایون یه مشکل بزرگ پیش اومده
کل friend های fecebook رفته دفترتلفن الآن 300 تا شماره تو دفترتلفن هست چی کار کنم؟ باید تک :n21:
متاسفم تنها کاری که باید بکنین همینه راه دیگه سراغ ندارم:n13:
Переклад не
09-07-2014, 15:16
اقا این ورژن جدید ۷۰۰ مگی که خودش سر خود دانلود کرده و نصبیده گویا باطری زیاد مصرف میکنه منم زیاد ازش خوشم نمیاد . کسی همچین مشکلی نداره باهاش؟
Переклад не
09-07-2014, 15:21
راستی تو این ورژن جدید وقتی میخوام حالت دپ آف فیلد عکسبرداری کنم هیچی نمیگیره و بعضی وقتام دوربین ارور میده.تو استفاده از برنامه آینه هم ارور میده
Hosseinspell
09-07-2014, 16:25
منکه چنین مشکلی ندارم
اقا این ورژن جدید ۷۰۰ مگی که خودش سر خود دانلود کرده و نصبیده گویا باطری زیاد مصرف میکنه منم زیاد ازش خوشم نمیاد . کسی همچین مشکلی نداره باهاش؟
سلام بله باطری زیاد مصرف میکنه ولی در کل باحاله
Payam121
09-07-2014, 21:34
مصرف باطري چند برابر شده تو اين ورژن.
اگه يبار دوربين رو تو حالت معمولي باز کنيد و ببنديد مشکل برنامه Mirror حل ميشه.
کلا سياست کيت کت بر استفاده کمتر از باطري بوده ولي گويا بر عکس شده-منم مشکل دارم با مصرف بيش از حد.
m_hoseyny
09-07-2014, 23:36
ممنون از لطفتون
اما این بنده خدا کمی سرشون شلوغه فکر کنم !
در کل ایا کسی روت کرده و مشکل اس دی کارتش رفع شده یا نه!
ضمنا دوستان راست میگن کمی مصرف باطریش بالا رفته!!!
ممنون از لطفتون
اما این بنده خدا کمی سرشون شلوغه فکر کنم !
در کل ایا کسی روت کرده و مشکل اس دی کارتش رفع شده یا نه!
ضمنا دوستان راست میگن کمی مصرف باطریش بالا رفته!!!
درسته گفتم خیلی شانسی روت کرده بود و الانم دیگه فایلاش گیر نمیاد که دانلود شه حتی خودشم روتشو برداشته و اپدیت کرده
در مورد سوال دومت بله مصرف باطریش کمی بالا رفته ولی نه در اون حد
مصرف باطري چند برابر شده تو اين ورژن.
اگه يبار دوربين رو تو حالت معمولي باز کنيد و ببنديد مشکل برنامه Mirror حل ميشه.
کلا سياست کيت کت بر استفاده کمتر از باطري بوده ولي گويا بر عکس شده-منم مشکل دارم با مصرف بيش از حد.
خب بله قبول دارم که احتمال میدم این بخاطر اینه که قبلا کمی نور صفحش پایین بود ولی الان پر نور شده ولی من بهتون میگم نورشو رو حالتAuto بزارید که فکر میکنم مصرف باطریش بهتر شه
روتش که هست من روت کردم،دنبال چی هستی؟
Alireza SM
11-07-2014, 14:11
من اين تبلت رو تازه گرفتم قراراه شنبه برسه دستم. مدل 8 گيگ سفارش دادم دو سيمكارته هم هست. اولين كاري كه بايد باهاش انجام بدم چيه ؟
رم 32 گيگ كلاس 10 بندازم روش مشكلي پيش نمياد كه ؟
وصل شدن به اينترنت با واي فاي باطري بيشتر مصرف ميكنه يا با سيمكارت ؟
اگه دوتا سيمكارت بندازي روش مصرف باتري زياد ميشه ؟
سيمكارت ها قابليت آفلاين شدن ( Airplane Mode ) مثل گوشي ها رو دارن ؟
كي برد فارسي داره خودش يا بايد دانلود كرد ؟
يه كيف كيبرد دار هم گرفتم پورتش يو اس بي ميني هست به نظرتون اگه وصلش كنم مصرف باتري رو افزايش ميده ؟
و يه سوال مهم اين كه آيا استفاده همزمان از تبلت در حال شارژ شدن به دستگاه آسيب ميزنه ؟
من اين تبلت رو تازه گرفتم قراراه شنبه برسه دستم. مدل 8 گيگ سفارش دادم دو سيمكارته هم هست. اولين كاري كه بايد باهاش انجام بدم چيه ؟
رم 32 گيگ كلاس 10 بندازم روش مشكلي پيش نمياد كه ؟
وصل شدن به اينترنت با واي فاي باطري بيشتر مصرف ميكنه يا با سيمكارت ؟
اگه دوتا سيمكارت بندازي روش مصرف باتري زياد ميشه ؟
سيمكارت ها قابليت آفلاين شدن ( Airplane Mode ) مثل گوشي ها رو دارن ؟
كي برد فارسي داره خودش يا بايد دانلود كرد ؟
يه كيف كيبرد دار هم گرفتم پورتش يو اس بي ميني هست به نظرتون اگه وصلش كنم مصرف باتري رو افزايش ميده ؟
و يه سوال مهم اين كه آيا استفاده همزمان از تبلت در حال شارژ شدن به دستگاه آسيب ميزنه ؟
سلام اگه مدل دوسیم سفارش دادین خب کار اشتباهی کردین به خاطر این که هم از لحاظ CPU ضعیف تر از مدل تک سیمه هم اینکه مشکل وای فای داره و به وای فای خونتون متصل نمیشه که باید شما برا رفع این مشکل سیمکارت نزارید توش برید داخل تب وای فای رو روشن کنید ایسوس برا مشکل وای فای اپدیتهایی داده شما اونارو باید انجام بدی تا درست شه در مورد سوال دوم خب معلومه با وای فای خب بیشتر باطری مصرف میکنه خیالتون رم 32 گیگ هم بزارید هیچ مشکلی به وجود نمیاد کیبرد ایسپس خوذش کیبرد فارسی هم داره که باید از تو تنظیماتش درست کنین و لازم نیست که دانلود کنید بله سیمکارت ها قابلیت افلاین شدن هم دارن ،،نه اگه کیف کیبردی وصل کنید مصرف باطری رو افزایش نمیده برا شارژ اولیه خب معلومه مشکل ایجاد میکنه ولی برا زمان های دیگه نه مشکلی ایجاد نمیکنه من خودم همش این کارو میکنم ولی مشکلی پیش نمیاد،، اگه هم دوتا سیمکارت بزارین روش نه مصرف باطری زیاد نمیشه خیالتون راحت در اخر بهتون میگم که باید مدل تک سیمشو میگرفتین چون از هر لحاظ بهتره
Alireza SM
11-07-2014, 15:34
مدل تك سيم كارته و دو سيمكارته چدر تفاوت قيمت دارن ؟ اين مشكل واي فاي كه فرمودن رو چطور بايد حل كرد ؟ امكاناتش و سي پي يوش واسه من كافيه كاري به جز نت گردي انجام نخواهم داد. راستي OTG همون mini USB هست ؟ اين كيف هاي داراي كيبورد از كدومش هستن ؟ درضمن چندساعت ميشه باهاش وبگردي از طريق GPRS داشت ؟
Alireza SM
11-07-2014, 16:04
دوستان یه مشکل بزرگ برام تو fonepad7 بوجود اومده.
وقتی سیم کارت رایتل با سرعت اینترنت ۱mb/s رو روی فون پد استفاده می کنم سرعت دانلودم خیلی پایینه و بین ۱۵ kb/s الی ۳۰ kb/s هستش.
در صورتیکه با همون سیم کارت و در همون اتاقی که با فون پد تست سرعت گرفتم وقتی سیم کارتو روی تبلت قبلیم ( samsung p1000) استفاده میکنم سرعت دانلودم بیم ۱۰۰kb/s الی ۱۲۰kb/s هستش.
یعنی فون پد در مقایسه با سامسونگ سرعت اینترنتو یک سوم میکنه.
گارانتی فون پد رو شرکت ویستا انجام داده. به پشتیبانی شرکت ویستا هم مراجعه کردم و گفتن که مودم تبلت به اندازه سامسونگ سرعت نداره و کاریش نمیشه کرد.
البته این رو هم بگم که رام من همون ۴.۲.۲ هستش و از روش آنلاین Dr psycho تبلت رو root کردم. البته مشکل سرعت پایین اینترنت رو قبل از روت هم داشتم. فقط نمیدونم که آیا تو رام جدید۴.۳ هم این مشکل افت سرعت وجود داره یا نه. من رو این رام تست نکردم( بخاطر عدم امکان روت و مشکل هات اسپات در رام ۴.۳)
از دوستان عزیز که اطلاعی تواین زمینه دارن ممنون میشم راهنماییم کنن. واقعا سرعت پایین اینترنت رو این تبلت اعصابمو ریخته به هم
گارانتي دروغ گفته به نظر من. ممكن نيست با سرعت 15 كيلوبايت اين تبلت بتونه فروش بره در كشورهاي خارج. مخصوصا كه اين تبلت محصول تايوان هست و تايوان و كره و ژاپن بالاترين سرعت هاي اينترنت دنيا رو دارن اينطوري اگه باشه يعني اين تبلت فقط به درد ايران و عراق و افغانستان و .... ميخوره !
مدل تك سيم كارته و دو سيمكارته چدر تفاوت قيمت دارن ؟ اين مشكل واي فاي كه فرمودن رو چطور بايد حل كرد ؟ امكاناتش و سي پي يوش واسه من كافيه كاري به جز نت گردي انجام نخواهم داد. راستي OTG همون mini USB هست ؟ اين كيف هاي داراي كيبورد از كدومش هستن ؟ درضمن چندساعت ميشه باهاش وبگردي از طريق GPRS داشت ؟
سلام مدل دوسیمش حدود دویست هزار تومن تفاوت قیمت داره مشکل وای فایو که براتون توضیح دادم شما که تبو خریدین خاستین راش بندازین سیمکارت داخلش نندازین برید تو تب چون با سیمکارت وای فایو نمشناسه خب روشن که کردید برید تو قسمت سیستم اپدیت و چک رو بزنین اودیتهایی پیدا میگنه که مشکل وای فایو حل میکنه ،، شما میتونی حدود 6 7 ساعت وب گردی کنی باهاش،، بله OTG همون USBmini
گارانتي دروغ گفته به نظر من. ممكن نيست با سرعت 15 كيلوبايت اين تبلت بتونه فروش بره در كشورهاي خارج. مخصوصا كه اين تبلت محصول تايوان هست و تايوان و كره و ژاپن بالاترين سرعت هاي اينترنت دنيا رو دارن اينطوري اگه باشه يعني اين تبلت فقط به درد ايران و عراق و افغانستان و .... ميخوره !
سلام شما روتش رو بردا. و به کیت کت اپدیت کن مشکلت برطرف میشه اما اگه نه خواستی روتشو برداری و اپدیت به کیتکت کنی یه بار فکتوری ریست کن مشکلت رفع میشه
Payam121
11-07-2014, 17:40
منم دقيقا همين مشکل رو دارم.
با سيم رايتل در بهترين حالت سرعت از 30 بالاتر نميره-نميدونم چرا-در صورتيکه من براشون مدرک معتبر هم فرستادم و سرعت 1مگ الان براي من فعاله :n13:
تبلتم روت نيست و ريست فکتوري هم کردم.
منم دقيقا همين مشکل رو دارم.
با سيم رايتل در بهترين حالت سرعت از 30 بالاتر نميره-نميدونم چرا-در صورتيکه من براشون مدرک معتبر هم فرستادم و سرعت 1مگ الان براي من فعاله :n13:
تبلتم روت نيست و ريست فکتوري هم کردم.
سلام این مشکل فکر نمیکنم از تبلت باشه چون من دیدم که یکی از دوستان باهمین تبلت رایتلش سرعت بالایی داشت حالا نمیدونم چرا واس شما اینجوریه:n13:
Payam121
11-07-2014, 18:12
سلام این مشکل فکر نمیکنم از تبلت باشه چون من دیدم که یکی از دوستان باهمین تبلت رایتلش سرعت بالایی داشت حالا نمیدونم چرا واس شما اینجوریه:n13:
ميشه از مکاني باشه که من دارم ازش استفاده ميکنم؟ مثلا آنت دهي ضعيف باعت اين مشکل بشه؟
راستي وقتي وصل ميشم به نت علامت H اون بالاي صفحه مياد. درسته يا چيز ديگه اي بايد بياد؟
ميشه از مکاني باشه که من دارم ازش استفاده ميکنم؟ مثلا آنت دهي ضعيف باعت اين مشکل بشه؟
راستي وقتي وصل ميشم به نت علامت H اون بالاي صفحه مياد. درسته يا چيز ديگه اي بايد بياد؟
بله ممکنه بخاطر همین موضوع باشه ولی شما مثلا جایی رفتی که انتن دهیش خوبه امحان کن ببین چی میشه
در مورد سوال دومت اون بالا که بایدEبیاد شما مطمئنی که Hمیاد؟!
Payam121
11-07-2014, 20:59
بله ممکنه بخاطر همین موضوع باشه ولی شما مثلا جایی رفتی که انتن دهیش خوبه امحان کن ببین چی میشه
در مورد سوال دومت اون بالا که بایدEبیاد شما مطمئنی که Hمیاد؟!
آره مطمئنم H مياد
اين اطلاعات رو تو گوگل پيدا کردم:
G = 1G (GPRS)
E = EDGE (2.5G)
3G =3G
H (High Speed Downlink Packet Access) = 3.5G (HSPA+), HSPA 14.4 (really just a 3G standard, marketed as 4G)
Переклад не
11-07-2014, 21:44
آقا این سیستم عامل جدید چه مرگشه وقتی تبلت رو خاموش میکنی یا اینکه ریستارت میکنم سیم کارت رو نمیشناسه
برا شما هم این مشکل وجود داره؟ من چیکار باید بکنم؟
آقا این سیستم عامل جدید چه مرگشه وقتی تبلت رو خاموش میکنی یا اینکه ریستارت میکنم سیم کارت رو نمیشناسه
برا شما هم این مشکل وجود داره؟ من چیکار باید بکنم؟
سلام نه من چنین مشکلی ندارم ولی شما یه فکتوری ریست کن درست میشه
آره مطمئنم H مياد
اين اطلاعات رو تو گوگل پيدا کردم:
تا اونجایی که من میدونم Eمیاد ولی شاید برا رایتل اینجوریه چون من ایرانسل دارم E میاد احتمالا برا رایتل یه جور دیگه اس
Переклад не
11-07-2014, 22:27
سلام نه من چنین مشکلی ندارم ولی شما یه فکتوری ریست کن درست میشه
فکتوری ریست تمامی اطلاعاتم رو حذف میکنه؟
فکتوری ریست تمامی اطلاعاتم رو حذف میکنه؟
بله همه ی اطلاعات رو حذف میکنه ولی نگران نیاشین میتونین از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید
Alireza SM
11-07-2014, 23:29
قضيه تراشيدن سيمكارت چيه ؟
Переклад не
11-07-2014, 23:40
بله همه ی اطلاعات رو حذف میکنه ولی نگران نیاشین میتونین از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید
خب به نظرتون با چه نرم فزاری بکاپ بگیرم خوبه؟
ممنون
خب به نظرتون با چه نرم فزاری بکاپ بگیرم خوبه؟
ممنون
خودتبلت نرم افزار بکاپ داره که من یه بار گرفتم کار نمیکنه البته تو رام قبلی اما این رامو امتحان نکردم ولی شما خب برنامه هایی که دارین بریزین تو کارت حافظه بعد که ریست شد دوباره برنامه هارو نصب کنید چون من همش همین کارو انجام میدم . موفق باشیت
قضيه تراشيدن سيمكارت چيه ؟
سلام میشه بهتر نظرتونو بیان کنید؟؟ اگه منظرتون پانچه که این تبلت میکور سیمکارت بهش میخوره و باید ببرین مغازه تا براتون پانچ کنه بعد بزاره تو تبلت
Alireza SM
12-07-2014, 00:19
خب نميشه از اپراتور سيم كارت ميكرو گرفت ؟ ايرانسل سيمكارت ميكرو ميده ؟
خب نميشه از اپراتور سيم كارت ميكرو گرفت ؟ ايرانسل سيمكارت ميكرو ميده ؟
بله میتونین
sasan.69
12-07-2014, 12:08
حذف شود......
رفقا این تبلت رو میخوام بخرم و کارم فقط وب گردیه خوبه؟
سلام بله مطمئن باشید که عالیه این تبلت دو مدل داره یکی تک سیمه یکی دوسیم مدل دوسیمش از تک سیمش کمی ضعیف تره یعنی از لحاظ سی پی یو و دوربین ضعیف تره ولی اگه شما براتون وبگردی فقط مهمه و میخواین کم تر خرج کنید همون مدل دوسیم رو بگیرید چون ارزون تره و اگه هم براتون فقط وبگردی مهمه کارتونو راه میندازه خیالتون راحت
اگه سوال دیگه ای هم دارین در خدمتم
Alireza SM
13-07-2014, 02:19
الان دارم با همین تبلت مینویسم. ازش راضی هستم خیلی خوبه مشکلی که دارم اینه که توی اپرا نمیتونم برای کیبردی که از طریق کابل وصل کردم زبان انتخاب کنم. بقیه نرم افزارها مشکلی با کیبرد کیف تبلتم ندارن یه آیکون کوچیک میاد بالا سمت راست قسمت نوتیفیکشن ها که باهاش زبان رو انتخابش میکنم ولی وقتی با اپرا کار میکنم اینجوری نیست
الان دارم با همین تبلت مینویسم. ازش راضی هستم خیلی خوبه مشکلی که دارم اینه که توی اپرا نمیتونم برای کیبردی که از طریق کابل وصل کردم زبان انتخاب کنم. بقیه نرم افزارها مشکلی با کیبرد کیف تبلتم ندارن یه آیکون کوچیک میاد بالا سمت راست قسمت نوتیفیکشن ها که باهاش زبان رو انتخابش میکنم ولی وقتی با اپرا کار میکنم اینجوری نیست
سلام شما قبل از اینکه کیبردو به تبلت وصل کنید زبان کیبرد خود تبلت رو فارسی کنید بعد که فارسی شد کیبردو وصل کنید،، موفق باشید
Extreme-Forces
13-07-2014, 23:34
دوستان من تبلتمو به 4.4 اپديت كردم ولي
هنوز مشكل تاچش مخصوصا تو كيبورد رفع نشده. مشكل تاچو كسي داره هنوز ؟
تو بازيه كلش او كلنز وقتي ميخوام چت كنم ، هميشه با كيبورد درگيرم.
احساس ميكنم يكم فضاي خالي رمش كمتر شده نسبت به 4.3
خيلي تفاوت خاصي احساس نميشه فقط ظاهرش يكم شكيل تر شده.
هات اسپاتشم كه درست شده خدارو شكر.
دوستان من تبلتمو به 4.4 اپديت كردم ولي
هنوز مشكل تاچش مخصوصا تو كيبورد رفع نشده. مشكل تاچو كسي داره هنوز ؟
تو بازيه كلش او كلنز وقتي ميخوام چت كنم ، هميشه با كيبورد درگيرم.
احساس ميكنم يكم فضاي خالي رمش كمتر شده نسبت به 4.3
خيلي تفاوت خاصي احساس نميشه فقط ظاهرش يكم شكيل تر شده.
هات اسپاتشم كه درست شده خدارو شكر.
خب دوستمن خودت داری اینجا بیان میکنی همه ی مشکاش حل شده باز میگی هیچ فرقی با4.3 نکرده؟!
شما اگه از کبیبرد خود ایسوس استفاده میکنی این کارو نکن یا از کیبرد اندروید استفاده کن یا از کیبرد اندروید ال که من ازش استفاده میکنم خیلی از کیبرد ایسوس و اندروید بهتره و هیچ لگی نداره
m_hoseyny
14-07-2014, 18:25
سلام
اقا نمیدونم باسه تابستون یا نه ولی دستگام دور و بر دوربین به شدت داغ میشه!!
مصرف باطری هم چند برابر شده که من مجبورم وسط روز بزنم شارژ که اصلا یابقه نداشته!
به نظرتون اپدیتی میدن که ایناش درست شه!؟
سلام
اقا نمیدونم باسه تابستون یا نه ولی دستگام دور و بر دوربین به شدت داغ میشه!!
مصرف باطری هم چند برابر شده که من مجبورم وسط روز بزنم شارژ که اصلا یابقه نداشته!
به نظرتون اپدیتی میدن که ایناش درست شه!؟
سلام نهدبخاطر تابستون نیست بخاطر اینه که CPU این تبلت کنار هون دوربینه بشدت داغ میکنه که این بخاطر اینه که بدنه این تبلت پلاستیکیه و بخاطر کار های سنگین داغ میکنه
m_hoseyny
14-07-2014, 19:32
سلام نهدبخاطر تابستون نیست بخاطر اینه که CPU این تبلت کنار هون دوربینه بشدت داغ میکنه که این بخاطر اینه که بدنه این تبلت پلاستیکیه و بخاطر کار های سنگین داغ میکنه
اخه اینقدر داغ نمیکرد!چند روزه شاید تا ۴۰ ۴۵ هم میرسه!
مصرف باطریشم که ترکونده !!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.