ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Asus Fonepad 7 ME372CG

صفحه ها : 1 2 [3]

Nimus
14-07-2014, 19:41
اخه اینقدر داغ نمیکرد!چند روزه شاید تا ۴۰ ۴۵ هم میرسه!
مصرف باطریشم که ترکونده !!!!

سلام خب منم دقیق الان که دارم این متنو مینویسم تبلت داغه که این بخاطر رام جدیده که خیلی بیشتر فعالیت داره ولی شما نگران نباشید هیچ ضرری برای تبلت نداره

Nimus
14-07-2014, 19:52

در ضمن شما میگی دماش40،50 پرجه هست اینطور نیست شما اگه نرم افزار cpuz داشته باشین نشون میده که دماش چند درجه هست که من در موقعی که خیلی داغ بود امتحان کردم و دیدم 27 درجه هست

Extreme-Forces
15-07-2014, 02:03

مال منم مثل شما زياد داغ ميكنه
تازه بعضي روزا دوبار ميزنم شارژ زبون بسته رو :n09::n02:
از سمت اسلات ميكرو اس دي فوت كن خنك ميشه :n08::n08::n09::n11:

Nimus
15-07-2014, 09:31
مال منم مثل شما زياد داغ ميكنه
تازه بعضي روزا دوبار ميزنم شارژ زبون بسته رو :n09::n02:
از سمت اسلات ميكرو اس دي فوت كن خنك ميشه :n08::n08::n09::n11:

این که نشد کار بخای فوت کنی نباید بیشتر از نیم ساعت یا بیشتر با هاش کار کنی باید یه ده دقیقه بزاری کنار تا خنک شه:n02:

Extreme-Forces
16-07-2014, 00:19
این که نشد کار بخای فوت کنی نباید بیشتر از نیم ساعت یا بیشتر با هاش کار کنی باید یه ده دقیقه بزاری کنار تا خنک شه:n02:

اره اينجوري بهتره . بايد بهش استراحت داد.
هوا هم گرمه كه خودش باعث ميشه تبلت بيشتر گرم شه.
اوضاع باتري اين تبلت چطوره ؟
من احساس ميكنم يكم ضعيف شده مال من.
تو شارژ استفاده كردن ، پدرشو در مياره. خيلي داغ ميكنه.
ولي از نظر فضاي خالي رمش ،‌اندرويد 4.3 بهتر بود. حداقل رو دستگاه من بهتر بود.
الان تقريبا اكثر موقع ها نهايتا 300 مگ فري دارم. اندرويد قبليه از 500 مگ هم بيشتر بود فضاي خاليش.:n27:

1 سوال :دي : به نظرتون اندرويد بعدي رو اين دستگاه جواب ميده ؟

Nimus
16-07-2014, 08:10
الان تقريبا اكثر موقع ها نهايتا 300 مگ فري دارم. اندرويد قبليه از 500 مگ هم بيشتر بود فضاي خاليش.:n27:

سلام بله قبول دارم کمی بخاطر گرمی هوا هم هست در مورد سوال دوم باطریشم ضعیف شده قبول دارم ولی نه در اون حد مثلا باطری اینو با دیگر گوشی ها مقایسه کنی این بهتره در مورد اندروید بعدی این دیگه دست ایسوس که بخواد اون اندروید و بده یا نه در مورد رم فکر میکنم شما بر بلعکس گفتی الان 500 مگ هست ودر اندروید
قبلی 300 مگ! در شارژ استفاده کردن هم بله زیاد داغ میکنه ولی چه کرد نباید استفاده کرد!

Payam121
16-07-2014, 13:28

شما بهد از آپديت حتما فکتوري ريست کن فضاي اشغالي رمت خيلي کمتر ميشه-کاري که من خودم انجام دادم.
مصرف باطريش براي من دو برابر شده تقريبا.

Nimus
16-07-2014, 14:07
شما بهد از آپديت حتما فکتوري ريست کن فضاي اشغالي رمت خيلي کمتر ميشه-کاري که من خودم انجام دادم.
مصرف باطريش براي من دو برابر شده تقريبا.

سلام دوست من ریست فکتوری قبل اپدیت یا بعد اپدیت هیچ فرقی نداره کهداین کارو بکنی یا نه من خودم اینکارو انجام ندادم و رمم هم 500 مگ در ابتدا خالی بود و باید بگم که ریست فکتوری رو هم اگه میخواین انجام بدین قبل اپدیت این کارو باید انجام داد تا برنامه هایی که در رام بعدی ناسازگاره حذف بشه

Ali_vdo
20-07-2014, 14:47
یک سوال:
الان اگه آپدیت کردم و راضی نبودم، می‌شه برگردوندش به 4.3 که از اول روی دستگاه بود؟
(به جز یک سری باگ UI و هات‌اسپات مشکلی دیگه‌ای باهاش ندارم و راضی‌ام)
منظورم بدون برنامه‌ی جانبی و روت‌کردن این حرفاست (که گارانتی از بین نره).
با تشکر.

Nimus
20-07-2014, 15:23
یک سوال:
الان اگه آپدیت کردم و راضی نبودم، می‌شه برگردوندش به 4.3 که از اول روی دستگاه بود؟
(به جز یک سری باگ UI و هات‌اسپات مشکلی دیگه‌ای باهاش ندارم و راضی‌ام)
منظورم بدون برنامه‌ی جانبی و روت‌کردن این حرفاست (که گارانتی از بین نره).
با تشکر.

سلام بله میشه برگردوند باید تک تک فلشش کنید اگه هم یه موقع خواستید برش گردونید که فکر میکنم خیلی عالیه،شما برید تو سایت موبایلستان تو بخش فون پد 7 به طور کامل توضیح داده

enimonte
20-07-2014, 16:47
سلام سیم کارت را چطوری در تبلت باید قرار داد?من با اون وسیله ای که داخل پک بود نتونستم بازش کنم

Nimus
20-07-2014, 17:07
سلام سیم کارت را چطوری در تبلت باید قرار داد?من با اون وسیله ای که داخل پک بود نتونستم بازش کنم

سلام شما اگه با اون نتونستین با یه سنجاق قفلی این کارو انجام بدین سنجاق رو تا اخر فرو کنید تا باز شه . موفق باشید.

mahdi-mo
21-07-2014, 20:40
دوستان از موقعی که آپدیت کردم به 4.4 بازی های hd مثل fifa14-asphalt8-dark knight و چندتای دیگه رو موقع اجرا میگه unfortunately has stopped گفتم ریست کنم از دوباره بازیهارو نصب کنم باز هم نشد که نشد
چکار کنم؟

Nimus
21-07-2014, 20:45
[QUOTE=mahdi-mo;8311935]دوستان از موقعی که آپدیت کردم به 4.4 بازی های hd مثل fifa14-asphalt8-dark knight و چندتای دیگه رو موقع اجرا میگه unfortunately has stopped گفتم ریست کنم از دوباره بازیهارو نصب کنم باز هم نشد که نشد
چکار کنم؟[/Q
شما وقتی که اپدیت کردی فکتوری ریست کردی؟
اگه نکردی خب دیتای بازی ناسازگاری داره باید حذف کنید کلا و دوباره نصب کنید

kafar2713
23-07-2014, 11:58
خیلی بهتر شده اکثر نرم افزارهلی فیلتر شکن حالا اجرا میشه خیلی ظاهرش بهتر وروانتر شده

Nimus
23-07-2014, 12:08
خیلی بهتر شده اکثر نرم افزارهلی فیلتر شکن حالا اجرا میشه خیلی ظاهرش بهتر وروانتر شده

ببخشید اون نرم افزار های فیلتر شکن رو خود شرکتشون ازاد کرده ربطی به این اپدیت نداره!!:n05:

mahdi-mo
23-07-2014, 17:19
[QUOTE=mahdi-mo;8311935]دوستان از موقعی که آپدیت کردم به 4.4 بازی های hd مثل fifa14-asphalt8-dark knight و چندتای دیگه رو موقع اجرا میگه unfortunately has stopped گفتم ریست کنم از دوباره بازیهارو نصب کنم باز هم نشد که نشد
چکار کنم؟[/Q
شما وقتی که اپدیت کردی فکتوری ریست کردی؟
اگه نکردی خب دیتای بازی ناسازگاری داره باید حذف کنید کلا و دوباره نصب کنید

آره ریست هم کردم نشد که نشد
یعنی باز باید برم چندگیگ دیتا دانلود کنم؟؟؟

Nimus
23-07-2014, 18:07
[QUOTE=Nimus;8311950]

آره ریست هم کردم نشد که نشد
یعنی باز باید برم چندگیگ دیتا دانلود کنم؟؟؟

خب بله گفتم که باید از دوباره دیتاشو دان کنید

Alireza SM
30-07-2014, 22:40
مال من واي فاي ها رو نميشناسه چيكار بايد كرد ؟

Nimus
31-07-2014, 00:06
مال من واي فاي ها رو نميشناسه چيكار بايد كرد ؟

سلام قبل این که این تبو بگیرید ارز کردم که این مشکلو داره
اما شما باید تبتو فکتوری ریست کنید سیمکارت رو قرار ندید
روشنش کنید برید تو قسمت اپدیت چک،چک رو بزنید چند تا اپدیت پیدا میکنه اونا رو انجام بده مشکلت رفع میشه
این اپدیت هارو که انجام دادی سپس به کیت کت اپدیت کن تا همه مشکلات رفع شه
موفق باشید

LΩRD
31-07-2014, 01:05
دوستان خرید این تبلت به صرفه هست ؟ با توجه به اینکه قراره Memo Pad جدید بیاد و این تبلت سپتامبر 2013 عرضه شده !

اندروید L رو ساپورت میکنه ؟ حرفی ازش زده شده ؟

کیفیت صفحه نمایشش یه خورده پایین نیست ؟

کیفیت دوربین چطوره ؟ حدس میزنم چون فلش نداره کیفیت عکساش توی جای کم نور خوب نیست !

توی محیط بیرون که نور هست چطور ؟ خوبه ؟

بازی ها روون اجرا میشن ؟

خلاصه ممنون میشم یه خلاصه ای از مزایا و معایبش بگید

ممنون

behzad20000
02-08-2014, 09:19
سلام

من تبلتم روت کردم ایا راهی هست که برنامه ها همون موقع نصب با همه اجزاشون رو کارت حافظه نصب بشن؟

ممنون

Nimus
02-08-2014, 11:15
سلام

من تبلتم روت کردم ایا راهی هست که برنامه ها همون موقع نصب با همه اجزاشون رو کارت حافظه نصب بشن؟

ممنون

سلام بله
ولی باید از نرم افزار Link to sd استفاده کنید برا این کار
موفق باشید

behzad20000
02-08-2014, 11:46
سلام بله
ولی باید از نرم افزار Link to sd استفاده کنید برا این کار
موفق باشید

ممنون از راهنمائیتون
ولی تا اونجایی که من خوندم این برنامه زیر 900 مگ می تونه حافظه داخلی ایجاد کنه که این در مقایسه با حافظه داخلی 8 گیگ خود تبلت چیز قابل توجهی نیست.آیا واقعا همینطوره؟

Nimus
02-08-2014, 12:40
ممنون از راهنمائیتون
ولی تا اونجایی که من خوندم این برنامه زیر 900 مگ می تونه حافظه داخلی ایجاد کنه که این در مقایسه با حافظه داخلی 8 گیگ خود تبلت چیز قابل توجهی نیست.آیا واقعا همینطوره؟

خیر اینطور نیست من خودم استفاده میکنم
اصلا اینطور نیست

behzad20000
02-08-2014, 22:15
خیر اینطور نیست من خودم استفاده میکنم
اصلا اینطور نیست
بازم ممنون
فقط یه محبتی بکنین روشی که شما باهاش این کارو کردین لینکش بزارین

Nimus
03-08-2014, 00:32
سلام بفرما اینم لینکش
این اموزشه خوبیه
حتما ازش استفاده کن نتیجه خوبی میگیری
موفق باشید

behzad20000
03-08-2014, 07:23
سلام بفرما اینم لینکش
این اموزشه خوبیه
حتما ازش استفاده کن نتیجه خوبی میگیری
موفق باشید

بازم تشکر به خاطر اینکه اینقد سریع پاسخ می دین
قط دو تاسوال دیگه،یکی اینکه شما رو همین تبلت این برنامه رو اجرا کردین یا رو دیوایس دیگه؟ دومی هم اینکه مموری کارت تا چه ظرفیتی رو بدون مشکل این تبلت ساپپورت می کنه؟

بازم ممنون

Nimus
03-08-2014, 10:18
بازم تشکر به خاطر اینکه اینقد سریع پاسخ می دین
قط دو تاسوال دیگه،یکی اینکه شما رو همین تبلت این برنامه رو اجرا کردین یا رو دیوایس دیگه؟ دومی هم اینکه مموری کارت تا چه ظرفیتی رو بدون مشکل این تبلت ساپپورت می کنه؟

بازم ممنون

سلام بله رو همین تبلت
مموری هم تا 32 گیگ ساپورت میکنه

behzad20000
03-08-2014, 11:41
ببخشین زیاد سوال می پرسم
ولی طبق راهنمایی لینکی که گذاشتین باید حجم پارتیشن چیزی حدود 500 مگ باشه شما چقد بهش اختصاص دادین؟

بعد ایا این مطلب که با افزایش این مقدار تبلت دچار کندی و هنگ می شه درسته؟

با تشکر

Nimus
03-08-2014, 12:06
ببخشین زیاد سوال می پرسم
ولی طبق راهنمایی لینکی که گذاشتین باید حجم پارتیشن چیزی حدود 500 مگ باشه شما چقد بهش اختصاص دادین؟

بعد ایا این مطلب که با افزایش این مقدار تبلت دچار کندی و هنگ می شه درسته؟

با تشکر

سلام منم 500 مگ بهش اختصاص دادم
نه بابا اصلا دچار کندی نمیشه خیالت راحت

behzad20000
03-08-2014, 15:26
بازم ممنون
آیا لازمه بعد روت دستگاه به تنظیمات کارخانه برگردونم

Nimus
03-08-2014, 15:46
بازم ممنون
آیا لازمه بعد روت دستگاه به تنظیمات کارخانه برگردونم

سلام
نه لزومی نداره و ضرری هم نداره که اینکاررو بکنید
تا تنظیماته قبلی حذف بشند‌ و تنظیمات جدید بیاد

Alireza SM
07-08-2014, 11:43
سلام قبل این که این تبو بگیرید ارز کردم که این مشکلو داره
اما شما باید تبتو فکتوری ریست کنید سیمکارت رو قرار ندید
روشنش کنید برید تو قسمت اپدیت چک،چک رو بزنید چند تا اپدیت پیدا میکنه اونا رو انجام بده مشکلت رفع میشه
این اپدیت هارو که انجام دادی سپس به کیت کت اپدیت کن تا همه مشکلات رفع شه
موفق باشید

چطوري اون آپديت ها رو انجام بدم اگه سيمكارت نداشته باشه چطور به اينترنت وصل شه ؟

Nimus
07-08-2014, 13:43
چطوري اون آپديت ها رو انجام بدم اگه سيمكارت نداشته باشه چطور به اينترنت وصل شه ؟

گفتم که تیتونو فکتوری ریست کنید و بعد بدون این که سیمکارت رو داخلش بزارید روشنش کنید بعد به وای فای خونتون کانکت بشید
و بعد برید این اپدیت هایی رو که گفتم انجام بدید
برید تو settyng/ about/apdatecheck/ چک رو بزنید اپدیت پیدا میکنه که اون مشکل وای فای رو حل میکنه
موفق باشید

Alireza SM
07-08-2014, 16:54
نحوه آپديت كردن به كيت كت چطوري هست ؟

Nimus
08-08-2014, 16:55
نحوه آپديت كردن به كيت كت چطوري هست ؟

سلام
همین راهایی که گفتومو طی کنید
و بعد چک رو بزنید اپدیتی که مربوط به کیت کته رو پیدا میکنه اونو انجام بدید تا به کیت کت اپدیت شه

enimonte
09-08-2014, 21:19
چرا اینقدر سرعت اپدیتش پایینه؟؟از ساعت 6 تا الان فقط 37 درصد دانلود کرده(مثلا با اینترنت 2 مگ دارم دانلود میکنم)

Nimus
10-08-2014, 10:10
چرا اینقدر سرعت اپدیتش پایینه؟؟از ساعت 6 تا الان فقط 37 درصد دانلود کرده(مثلا با اینترنت 2 مگ دارم دانلود میکنم)

دوسته خوبم 627 مگه ها!
همینجوری که نیست!
چون حجمش زیاده خب طول میکشه واسه منم همین طور بود

enimonte
10-08-2014, 11:16
دوسته خوبم 627 مگه ها!
همینجوری که نیست!
چون حجمش زیاده خب طول میکشه واسه منم همین طور بود
اپدیت 127 مگی منظورمه.تا صبج دانلودش طول کشید.الان دارم اپدیت 627 مگی را میگیرم فعلا 17 درصدش دانلود شده

Nimus
10-08-2014, 14:37
اپدیت 127 مگی منظورمه.تا صبج دانلودش طول کشید.الان دارم اپدیت 627 مگی را میگیرم فعلا 17 درصدش دانلود شده

اون اپدیت واس من نیم ساعت یا کمتر طول کشید
احتمالا سرعت نتتون در اون موقع پایین بوده
627 مگی هم واسه کیت کت هست که اون اپدیت هم انجام بدید اون اپدیت واس من فکر میکنم 6 یا 7 ساعت طول کشید

enimonte
12-08-2014, 10:15
بالاخره دیشب ساعت 12 اپدیتش کامل شد.به نظرم خیلی بهتر شده.

یکی دو جا خوندم روی این تبلت ویندوز نصب کردند.راسته یا نه؟؟

enimonte
12-08-2014, 10:27

ulsss
12-08-2014, 10:50

ویندوز xp را میشه روی اکثر تبلتهای اندرویدی نصب کرد.

Nimus
12-08-2014, 11:18
ویندوز xp را میشه روی اکثر تبلتهای اندرویدی نصب کرد.

دوست عزیز اولا این که اصلا این سوال مربوط به این بخش نمیشه
دوما خیر نمیشه نصب کرد

Nimus
12-08-2014, 11:19

خیر دوست عزیز اصلا امکان نداره که رو تبلت اندروید ویندوز نصب کرد
این کاملا شایعه هست

ulsss
12-08-2014, 15:36
دوست عزیز اولا این که اصلا این سوال مربوط به این بخش نمیشه
دوما خیر نمیشه نصب کرد

اولا بنده جواب دوست گرامی enimonte دادم.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دوما اینم اموزش.البته روشهای زیادی وجود داره و این یکی هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

enimonte
12-08-2014, 17:06
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دوما اینم اموزش.البته روشهای زیادی وجود داره و این یکی هست.

ممنون دوست عزیز.من تا فردا تست میکنم و اگر اجرا شد یک شات اینجا میذارم

Nimus
12-08-2014, 18:26

دوست عزیز اول امتحان کنید جواب داد بعد اموزش رو از سایت دیگه بزارید
منم میدونم این اموزشا زیاده ولی وقتی انجام نمیشه چه فایده داره؟!

ulsss
12-08-2014, 19:58
ممنون دوست عزیز.من تا فردا تست میکنم و اگر اجرا شد یک شات اینجا میذارم
دوست عزیز توی گوگل سرچ کن و از بهترین روش استفاده کن.اخر هر روش کامنتها را بخوان ببین بقیه نتیجه گرفتن یا نه.
ممکنه بعضی روشها با تبلت شما سازگار نباشه.

دوست عزیز اول امتحان کنید جواب داد بعد اموزش رو از سایت دیگه بزارید
منم میدونم این اموزشا زیاده ولی وقتی انجام نمیشه چه فایده داره؟!
الان تبلت با بوت دوگانه در بازار موجود است هم ویندوز هم اندروید . چرا نشه خیلی ها دارن استفاده میکنن. شما یکم سرچ کنید تا متوجه بشین.

Nimus
12-08-2014, 23:00
دوست عزیز توی گوگل سرچ کن و از بهترین روش استفاده کن.اخر هر روش کامنتها را بخوان ببین بقیه نتیجه گرفتن یا نه.

الان تبلت با بوت دوگانه در بازار موجود است هم ویندوز هم اندروید . چرا نشه خیلی ها دارن استفاده میکنن. شما یکم سرچ کنید تا متوجه بشین.
دوست عزیز نمیشه من خودم شیش سال تو کار موبایلم
بهتون دارم میگم که نمیشه خیالتون راحت

ulsss
12-08-2014, 23:27
دوست عزیز نمیشه من خودم شیش سال تو کار موبایلم
بهتون دارم میگم که نمیشه خیالتون راحت
ویندوز اکس پی از صفحه لمسی پشتیبانی میکنه و رم 64 مگ و گرافیک 32 مگ و دو گیگ فضا براش کفایت میکنه.

Nimus
13-08-2014, 00:16
ویندوز اکس پی از صفحه لمسی پشتیبانی میکنه و رم 64 مگ و گرافیک 32 مگ و دو گیگ فضا براش کفایت میکنه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
دوست عزیز این تبلت ها اندروید نیستن اینا خودشون سیستم عاملشون ویندوزه

enimonte
13-08-2014, 01:24

این روشی که لینک دادید را امتحان کردم:n16:

ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 نصب شد منتها بین 20-30 دقیقه طول کشید تا ویندوز بالا بیاد و تقریبا الان حدود 25 دقیقه است که توی لود دسکتاپ مونده و تازه منوی استارت اومده.فکر کنم باید از ویندوزهای سبک تر استفاده کرد و یا همانطور که گفتید با تبلت من سازگار نیست.

چند تا شات گرفتم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر فردا ویندوز 98 یا ایکس پی سرویس پک 1 پیدا کردم امتحان میکنم.

Alireza SM
13-08-2014, 16:31
سلام
همین راهایی که گفتومو طی کنید
و بعد چک رو بزنید اپدیتی که مربوط به کیت کته رو پیدا میکنه اونو انجام بدید تا به کیت کت اپدیت شه

مشكل واي فاي من حل شده ولي كيت كتي هنوز پيدا نكرده كه آپديت كنه چرا ؟
فقط يه آپديت 17 مگابايتي انجام داده

ulsss
13-08-2014, 17:27
این روشی که لینک دادید را امتحان کردم:n16:

ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 نصب شد منتها بین 20-30 دقیقه طول کشید تا ویندوز بالا بیاد و تقریبا الان حدود 25 دقیقه است که توی لود دسکتاپ مونده و تازه منوی استارت اومده.فکر کنم باید از ویندوزهای سبک تر استفاده کرد و یا همانطور که گفتید با تبلت من سازگار نیست.

چند تا شات گرفتم

اگر فردا ویندوز 98 یا ایکس پی سرویس پک 1 پیدا کردم امتحان میکنم.
ممنون که خبر دادی.
به نظرم ویندوز سون یا 8.1 نصب کن.بحث سبکی یا سنگینی نیست باید ویندوز یا چیپ پردازنده شما هماهنگ باشه که من فک کنم توی ویندوز های جدیدتر مثل 8.1 این مسئله حل شده باشه.

m_hoseyny
14-08-2014, 09:37
سلام
من جدیدا چند تا مشکل پیدا کردم!!!
اول اینکه وایبرم به شدت هنگ میکنه ! انواع ورژن ها رو هم ریختم کار ساز نبوده!
عکس والپیپر هم زوم میشه ! وقتی من میزنم که عکس والپیپر رو عوض کنم عین ادم میاد بعد اینکه ست میکنم روی عکس زوم میشه!
میشه این مشکلات از مقوقعی که سعی کردم روت کنم اینجوری شد با بزنامه های کینگ روت و وی روت سعی کردن اما روت نشد ولی دستگاه به کامپیوتر وصل بود و چند بار ریست شد!به نظر شما مشکل از کجاس و چه جوری میشه رفعش کرد!؟

Nimus
14-08-2014, 10:37
سلام
عکس والپیپر هم زوم میشه ! وقتی من میزنم که عکس والپیپر رو عوض کنم عین ادم میاد بعد اینکه ست میکنم روی عکس زوم میشه!
میشه این مشکلات از مقوقعی که سعی کردم روت کنم اینجوری شد با بزنامه های کینگ روت و وی روت سعی کردن اما روت نشد ولی دستگاه به کامپیوتر وصل بود و چند بار ریست شد!به نظر شما مشکل از کجاس و چه جوری میشه رفعش کرد!؟

سلام تبتونو فکتوری ریست کنید
تا درست بشه
موفق باشید

Alireza SM
15-08-2014, 12:59
سلام

سلام والپيپر منم اينجوريه بايد يه قسمتي از عكس رو انتخاب كنم تا عكس زوم بشه رو اون قسمت !

Nimus
15-08-2014, 17:51
سلام والپيپر منم اينجوريه بايد يه قسمتي از عكس رو انتخاب كنم تا عكس زوم بشه رو اون قسمت !

دوست عزیز گفتم که فکتوری ریست کنید

muhakh
18-08-2014, 16:14
سلام اگه کسی هست کمک کنه من تبلت me 372 cg دارم و مشکل اینه که سیم کارت از شبکه خارج میشه یهو و بعد پیام میده سیم کارت رو وارد کنید
اندروید 4.4.2 داره و فک میکنم بعضی وقتا با وای فای روشن شدن این ماجرا براش پیش میاد

Nimus
18-08-2014, 21:33
سلام اگه کسی هست کمک کنه من تبلت me 372 cg دارم و مشکل اینه که سیم کارت از شبکه خارج میشه یهو و بعد پیام میده سیم کارت رو وارد کنید
اندروید 4.4.2 داره و فک میکنم بعضی وقتا با وای فای روشن شدن این ماجرا براش پیش میاد

سلام
این مشکلو منم داشتم تنها راه درست شدن فکتوری ریسته شما اینکارو انجام بده درست میشه

muhakh
20-08-2014, 09:48
ممنون ولی مشکل اینجاست که ریست هم کردم اما همچنان مشکل پابرجاست

muhakh
22-08-2014, 09:50
بچه ها کسی نمی دونه من چیکار کنم؟

Extreme-Forces
23-08-2014, 20:05
سلام
دوستان من دوتا مشکل دارم اعصابمو خورد کرده
یکی اینکه وقتی وای فای رو روشن میکنم، به صورت خودکار وصل نمیشه ! حتما باید برم تنظیمات وای فای سرچ کنم تا وصل شه.
دومیش هم اینه که کیبوردم تاچش خیلی مشکل داره! کیبورد دیگه ای هم نصب می کنم بازم کیبورد ایسوس باز میشه! نمیتونم کیبورد دیگه ای رو به صورت دیفالت داشته باشم [emoji25]
اعصاب نمونده دیگه!!!

rommatti
23-08-2014, 20:08
برو قسمت language & input
کیبورد دیفالت روعوض کن

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Extreme-Forces
23-08-2014, 23:37
برو قسمت language & input
کیبورد دیفالت روعوض کن

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
همون دیگه دیفالتم عوض نمیشه ! رو کیبورد ایسوسه و تیکش بستس نمیشه تغییرش داد

mahdi-mo
24-08-2014, 15:31
ممنون ولی مشکل اینجاست که ریست هم کردم اما همچنان مشکل پابرجاست

همون دیگه دیفالتم عوض نمیشه ! رو کیبورد ایسوسه و تیکش بستس نمیشه تغییرش داد

منم دقیقا همین مشکلهارو دارم ولی دیگه عادت کردم فکر میکردم فقط واسه من اینطوریه

muhakh
25-08-2014, 13:56
دوستان مشکل سیم کارت من با عوض کردن سیم کارت و گرفتن میکرو سیم بجای سیم کارت پانچ شده برطرف شد مشکلات دیگه هم با سرچی که کردم با ارتقا رام گوشی برطرف میشود

Hosseinspell
29-08-2014, 21:27
سلام
یه مشکل بزرگ
وقتی تبلت رو به PC وصلش میکنم هیچی نشون نمیده اگه هم نشون بده وقتی بخوام چیزی رو کپی پست کنم PC هنگ میکنه و میندازه بیرون
این مشکل از زمانی که w8.1 رو زدم پیدا شده
راه حلی هست؟

muhakh
02-09-2014, 20:11
چرا با وای فای تبادل فایل نمیکنی برنامه هایی مثل airdroid

mahdi-mo
05-09-2014, 00:07
بچه ها امروز یه آپدیت نزدیک 90 مگی براش اومده کسی نصب کرده؟

hirsababak
05-09-2014, 14:54
رفقا این متن پیشگو رو چطوری آف کنم
موقع اس ام اس دادن بدجوری رو اعصابه

Hosseinspell
07-09-2014, 20:29
سلام بچه ها این آپدیت 86 mb رو دان کردم و چیز خاصی فرق نکرد
فقط بلافاصله بعده نصب از ایرانسل اس اومد که local brand invalid IMEI تنطیم نمیشود
آیا این اس با آپدیت ربط داره؟

Extreme-Forces
08-09-2014, 17:30
این آپدیت ۸۶ مگیه چیه? چیزی فرق کرده ?
اگه مشکل داره بگید آپ نکنیم :-D

Sent from my ASUS K00E

Hosseinspell
11-09-2014, 09:31
نه مشکلی نیست آپ کنین
بعضی چیزای جزعی اضافه شده که بعضیاشون خیلی کابردیه....

muhakh
11-09-2014, 15:36
دوستان اندروید شما ورژنش چیه که آپدیت کردین؟

Hosseinspell
11-09-2014, 15:58
android 4.4.2

muhakh
11-09-2014, 16:04
پس منم آپ میکنم

m_hoseyny
12-09-2014, 06:15
سلام
دوستان جدیدا این تبلت ما کامل شارژ نمیشه مثلا دیشب ۸ ساعت به شارژ بوده از ۳۰ درصد به ۷۷ رسیده!!!
به نظرتون شارژر مشکل داره یا باتریش!؟
اخه شارژرشم موقع شترژ کزدن داغ نمیکنه!!!!

muhakh
12-09-2014, 06:18
گوشیتو خاموش روشن کن ببین درست میشه

Hosseinspell
17-09-2014, 22:56
دوستان اگه من رست فکتوری کنم شماره هایی که تو گوگل اکانت سیو کرده پاک میشن؟

m_hoseyny
24-09-2014, 20:49
گوشیتو خاموش روشن کن ببین درست میشه
حل شد!!
اقا یه پست من گذاشتم باسه لکه ی سفید روی ال سی دی . وقتی صفحه تاریک میشه معلوم میشه . میخ/ام ببینم ارزش داره ببرم صفحشو عوض کنن یا نه!؟

rommatti
24-09-2014, 20:54
من یه مشکلی دارم تبلت اپدیت نمیشه رو4.3مونده
دوستان کسی میدونه مشکل کجاست؟

Sent from My LG G2

muhakh
24-09-2014, 22:20
حل شد!!
اقا یه پست من گذاشتم باسه لکه ی سفید روی ال سی دی . وقتی صفحه تاریک میشه معلوم میشه . میخ/ام ببینم ارزش داره ببرم صفحشو عوض کنن یا نه!؟
اگه گارانتی قبول میکنه ببر در غیر اینصورت به نظر من نمیصرفه
چون فک کنم ۲۵۰ آب میخوره برات

meysambs
26-09-2014, 15:31
لطفا پاک شود

Kurosh
01-10-2014, 17:24
بچه ها این تبلت ارزش خریدشو داره؟

الان دیجی کالا 8 گیگ دو سیمش رو گذاشته 450 تومن، با قیمت بازار چقدر فرق داره؟

دوربینش خیلی فاجعه است؟ فکر کنم مهم ترین نقطه ضعفش همین باشه

muhakh
01-10-2014, 17:31
دوست عزیز مدلی که شما میگی mg 172 cg هست با این مدل که در موردش داره بحث میشه متفاوته

muhakh
01-10-2014, 17:34
اون مدل رو که شما میگی نخر به چند دلیل
سرعت کم وایفای و اینترنت
کیفیت بسیار پایین صفحه
دوربین بسیار بی کیفیت

behzad20000
02-10-2014, 16:52
سلام
من این تبلت روت کردم و فولدر obb تو مموری کارت ایجاد شده ولی هر بازی که فایلش می ریزم اونجا کار نمی کنه لطفا اگه تجربه ای در این زمینه دارین
منو راهنمایی کنید

gigi_alex
10-10-2014, 12:41
درود
دوستان میشه از این فونپد به جای گوشی استفاده کرد ؟؟
من میخوام بجای گوشی اینو بخرم

تمام قابلیت های یه گوشی موبایل داره ؟

muhakh
10-10-2014, 12:49
سلام اگه منظورتون تماس و پیام باشه بله ولی باید حتما به فکر یک هدست باشید چون میکروفون و اسپیکر و از همه مهمتر اندازه دستگاه مناسب تماس نیست

gigi_alex
17-10-2014, 11:25
دوستان من 2 روزه این فون پد خریدم . خیلی خوبه ولی بعضی مواقع یهو کند میشه . نمیدونم چرا .
مثلا از تو یه برنامه ای که خارج میشم صفحه خالی home screen میاد بعد 2-3 ثاینه آیکون ها ضاهط میشن

کسی این مشکلو نداره ؟؟

=======
مورد دیگه اینه که قبل آپدیت کردن به راحتی حتی بدون 1 ثانیه لگ کلیپ های 4K پخش میکرد . ولی الان که آپدیت کردمش اصلا نمیشناسه کلیپ های 4k . فرمتشونم mp4 هست .

amir_t6262
17-10-2014, 14:01
دوستان بین این تبلت و Lenovo A7-50 A3500 کدام را توصیه میکنید؟
پیش از این برادرم یک تبلت ASUS Fonepad 7 (ME372CG) 32gig داشت که دو ماه نشده خراب شد و تعویضش کرد. که البته ظاهرا کلا مدلهای 32 گیگش ایراد داشتند. چون بعد از مدتی بطور کامل نایاب شدند.
بهمین خاطر الان کمی از برند asus نگران هستم که نکند باز ایرادات ساختاری در یک مدل داشته باشد.

دوستانی که این مدل را دارند تا حالا به مشکل برنخوردند؟

جناب مهندس
17-10-2014, 15:51
دوستان بین این تبلت و Lenovo A7-50 A3500 کدام را توصیه میکنید؟
پیش از این برادرم یک تبلت ASUS Fonepad 7 (ME372CG) 32gig داشت که دو ماه نشده خراب شد و تعویضش کرد. که البته ظاهرا کلا مدلهای 32 گیگش ایراد داشتند. چون بعد از مدتی بطور کامل نایاب شدند.
بهمین خاطر الان کمی از برند asus نگران هستم که نکند باز ایرادات ساختاری در یک مدل داشته باشد.

دوستانی که این مدل را دارند تا حالا به مشکل برنخوردند؟
بنده Asus Fonepad 7 FE375CG رو توصیه میکنم.

gigi_alex
18-10-2014, 20:07
دوستان کسی لوازم جانبی پیدا کرده برای این مدل ؟؟؟
کیف - گارد - محافظ صفحه نمایش
من هیچی نیافتم .

muhakh
18-10-2014, 20:57
اگه منظور شما ۳۷۲ سی جی هست بله هم کیف هم لوازم دیگه

gigi_alex
18-10-2014, 23:46
اگه منظور شما ۳۷۲ سی جی هست بله هم کیف هم لوازم دیگه

شرمنده من همش ایت تاپیکو اشتباه میگیرم با 375

Extreme-Forces
29-10-2014, 22:03
سلام
تبلت من سفیده پشتش ، تو کیفم خودکار آبی خورده بهش دو تا لکه آبی پشتشه :-D با چی پاکش کنم??

Sent from my ASUS K00E

muhakh
19-11-2014, 17:10
فک کنم با الکل پاک بشه

THE VAIPER
21-11-2014, 21:20
دوستان من می خوام این تب را بگیرم

تو رنج قیمت این تب بهتر هم هست. یا نه

لنو A5500 چطوره از این بهتره یا نه

من انتظارتم از تب اینطوری هست

قابلیت مکالمه . صدای عالی - سخت افزار خوب برای نصب همه بازی ها و برنامه ها - دوربین نسبتا خوب - سرعت بالا - پخش فیلم های فول اچ دی و اچ دی بدون موردی -پخش زیرنویس - قابلیت نصب هارد و کیبورد

وای فای قوی

این تب این موارد را داره یا نه

ممنون

arazboy
10-12-2014, 22:15
سلام
یکمی راهنمایی می خواهم
1- صدای کمی دارد راه حلی وجود دارد برای ارتقای صدا
2- هر چی دانلود می کنم میرود به حافظه گوشی و من رم هم انداختم چی کار کنم به حافظه گوشی خود به خود انتقال پیدا کنه ؟
3-هر از گاهی خود به خود آپدیت میشه این برای چی هست راه حلی وجود داره تا قطع شود ؟

ممنون

behzad20000
13-01-2015, 11:39
سلام

آیا با آپدیت fimware تبلتم که روت شدست،به ورژن بالاتر مشکلی پیش میاد؟

ممنون

muhakh
13-01-2015, 11:42
یادمه تو یه سایتی خوندم کسی که روت میکنه نباید آپدیت هایی که از کارخونه میاد رو انجام بده، گوشی مشکل دار میشه

Extreme-Forces
28-01-2015, 13:21
دوستان کسی به مشکل شارژ باتری برخورده مثل من یا نه?
یه وقت هایی حتی با اینکه تو شارژه و بهش دست هم نمیزنم بعد ۱ ساعت میام میبینم ۴ درصد شارژ شده ! :-(
خیلی وقت ها هم این پیغامو میده insufficient charger current!
باتریم مرخص شده ایا?

Sent from my ASUS K00E

armak69
05-02-2015, 17:25
باسلام
دوستان من تبلت fonepad 7 me372 رو دارم که متاسفانه چند شب پیش وقتی شارژ کمی داشت،‌ اون رو کنار گذاشتم؛‌ صبح که رفتم سراغ دستگاه،‌ دیگه روشن نبود،‌ و هرچیم زدمش به شارژ،‌ وقتی پاور دستگاه رو نیگه میدارم،‌ فقط یه ویبره میزنه و بعضی وقتا یک صدم ثانیه صفحه یه نور سفید میده و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته؛ زمانیم به شارژه اصلا تصویر باتری نمیاد معلوم نیست تبلت روشنه یا خاموش!
لطفا راهنمایی کنید
ضمنا این تبلت یک بار به دلیل زمین خوردن صفحه تاچش هم عوض شده

muhakh
05-02-2015, 23:05
شک نکن بازم مشکل صفحه س

armak69
06-02-2015, 10:54
خب یه بار تاچش عوض شده ولی ال سی دی دست نخورده
الان اصلن تصویر نمیاد
به سیستمم که وصل می کنم شناساییش نمیکنه؛‌احتمالا چون خاموشه کللا

Fameli
08-02-2015, 23:10
سلام

آیا با آپدیت fimware تبلتم که روت شدست،به ورژن بالاتر مشکلی پیش میاد؟

ممنون
سلام دوستان،
کسی در این مورد اطلاع دقیقی داره (آپدیت کردن بعد از روت) ؟
لطفاً اگر میدونید، راهنمائی فرمائید. متشكرم

armak69
16-02-2015, 23:10
مشکل از آی سی شارژ تبلت بود که عوض شد و مشکل حل شد

amink2
20-03-2015, 12:26
بنده تبلت رو به اندروید 5 اپدیت کردم.

muhakh
20-03-2015, 19:50
خیلی عالی شده حتما آپ کنید

kafar2713
23-03-2015, 13:17
من به اندروید5ابدیت کردم ولی گرافیکش خیلی افتضاح شده وسط بازی رابرا گیر میکنه وخیلی کند شده چه کارکنم ایا میشه دوبار همون 4.4.کیت کیت رو بریزم؟

Extreme-Forces
25-03-2015, 12:32
دوستان من تبلتمو روت کردم !
الان بزنم آپدیت بشه مشکلی پیش نمیاد ?
باید آنروت کنم اول ?

Fameli
10-04-2015, 14:00
سلام دوستان،
کسی در این مورد اطلاع دقیقی داره (آپدیت کردن بعد از روت) ؟
لطفاً اگر میدونید، راهنمائی فرمائید. متشكرم

هیچکس اطلاعی در این مورد نداره ؟! [emoji30]

muhakh
10-04-2015, 14:12
دوست عزیز من از سایت های دیگه خوندم که اگر کاستوم رام بریزی دیگه آپ نمیشه

Extreme-Forces
17-04-2015, 00:31
من آنروتش کردم
برای آنروت کردن برید تو ستینگ برنامه سوپر یوزر (برنامه با آیکن su)
یه گزینه داره full unroot که بزنیش آنروت میکنه خودش !
ولی اینکه آپدیت کنم به اندروید ۵ یا نه رو نمیدونم :-D

PLAΨMID
19-04-2015, 21:23
سلام
آقا چرااین فون پد 7 این همه مدل داره ؟ آدم قاطی میکنه .
الان من یه FE171CG دارم و موندم که چطور روتش کنم !!!!

Fameli
19-04-2015, 22:38
ممنون از دوستانی که پاسخ دادند، ولی من هنوز متوجه نشدم اگر گوشی روت شده را Update کنیم، مشکلی بوجود می آید یا نه ؟!

Extreme-Forces
20-04-2015, 16:09
ممنون از دوستانی که پاسخ دادند، ولی من هنوز متوجه نشدم اگر گوشی روت شده را Update کنیم، مشکلی بوجود می آید یا نه ؟!
حتما قبل آپدیت باید آنروتش کنید . مگه نه احتمالا بریک میشه تبلتتون.
یعنی اینکه میاد رو لوگوی ایسوز میمونه و بالا نمیاد.
من آنروتش کردم بعد آپدیت کردم به ۵ و دوباره روتش کردم :-)

xvid
23-04-2015, 22:32
سلام
دوستان من بعد از اینکه به اندروید 5 اپدیت کردم نرم افزار اینستنت دیکشنری رو دیگه ندارم. همون نرم افزار که کلمه ها رو هایلایت میکنی بعد ترجمه میکنه لطفا کمک کنید خیلی از این نرم افزار استفاده میکردم اگه میدونستم میپره عمرن اپدیت نمیکردم

ni1
24-04-2015, 12:38
سلام
دوستان من بعد از اینکه به اندروید 5 اپدیت کردم نرم افزار اینستنت دیکشنری رو دیگه ندارم. همون نرم افزار که کلمه ها رو هایلایت میکنی بعد ترجمه میکنه لطفا کمک کنید خیلی از این نرم افزار استفاده میکردم اگه میدونستم میپره عمرن اپدیت نمیکردم
سلام شما میتونید از بابیلون استفاده کنید که تقریبا همین قابلیت رو داره
داره.

ni1
24-04-2015, 12:47
سلام دوستان تبلت من مدتی هست به شدت کند شده و فکر میکنم دلیلش هم تعداد بسیار زیاد اپلیکیشن هام باشه. مشکل آینه که برنامه های در حال اجرای تبلتم خیلی زیاده که اکثرا خودشون اجرا میشن و من از تنظیمات متوقف میکنمشون ولی باز اجرا میشن. من از کیبورد Swift key استفاده میکنم که معمولا هنگه و به سختی تایپ میکنم. لطفا برای حل این مشکلها راهنماییم کنید. در ضمن من مدتی دنبال روت کردنش بودم که دیدم هیچ نرم افزاری رو این مدل جواب نمیده و ناامید شده بودم تا اینکه امروز دیدم اینجا گویا همه روت کردن و من از غافله عقب موندم. ممنون میشم اگه بگید چطور روت کردید.

arcopal
24-04-2015, 20:23
سلام یه چند روزی میشه که تبلت من نه بلوتوثش روشن میشه نه وای فایش رنگ کلید وای فای هم خاکستری هستش و مثل سابق آبی نیست.ریست کارخانه هم کردم فایده نداشت.آپدیت هم اصلا نکردم.لطفا کمکم کنین.

muhakh
24-04-2015, 20:28
سلام دوستان تبلت من مدتی هست به شدت کند شده و فکر میکنم دلیلش هم تعداد بسیار زیاد اپلیکیشن هام باشه. مشکل آینه که برنامه های در حال اجرای تبلتم خیلی زیاده که اکثرا خودشون اجرا میشن و من از تنظیمات متوقف میکنمشون ولی باز اجرا میشن. من از کیبورد Swift key استفاده میکنم که معمولا هنگه و به سختی تایپ میکنم. لطفا برای حل این مشکلها راهنماییم کنید. در ضمن من مدتی دنبال روت کردنش بودم که دیدم هیچ نرم افزاری رو این مدل جواب نمیده و ناامید شده بودم تا اینکه امروز دیدم اینجا گویا همه روت کردن و من از غافله عقب موندم. ممنون میشم اگه بگید چطور روت کردید.
دوست عزیز احتمالا شما تعداد نرم افزار های زیاد نصب کردید که این باعث کند شدن کارکرد میشه حتی اگه برنامه هارو یه مدت بعد پاک کنید بازم گوشه ای از فضای شما رو اشغال میکنه اگر پاک کردن کش و برنامه های اضافی و غیر فعال کردن برنامه های غیر ضروری رو یتبلت رو امتحان نکردید پیشنهادم اینه که این کارهارو انجام بدین اگر جواب نداد احتمالا با ریست کارخانه عملکرد تبلت بهتر میشه
در ضمن برای روت کردن این تبلت برنامه ای نیست شما باید بصورت دستی روت کنید

muhakh
24-04-2015, 20:29
سلام یه چند روزی میشه که تبلت من نه بلوتوثش روشن میشه نه وای فایش رنگ کلید وای فای هم خاکستری هستش و مثل سابق آبی نیست.ریست کارخانه هم کردم فایده نداشت.آپدیت هم اصلا نکردم.لطفا کمکم کنین.
خوب آپدیت کن شاید درست بشه

arcopal
24-04-2015, 20:43
وقتی وای فای کار نمیکنه چطور آپدیت کنم .اینترنت سیم کارتو هم با اون قیمت بالا و سرعت کم بی خیال

ni1
25-04-2015, 15:58
دوست عزیز احتمالا شما تعداد نرم افزار های زیاد نصب کردید که این باعث کند شدن کارکرد میشه حتی اگه برنامه هارو یه مدت بعد پاک کنید بازم گوشه ای از فضای شما رو اشغال میکنه اگر پاک کردن کش و برنامه های اضافی و غیر فعال کردن برنامه های غیر ضروری رو یتبلت رو امتحان نکردید پیشنهادم اینه که این کارهارو انجام بدین اگر جواب نداد احتمالا با ریست کارخانه عملکرد تبلت بهتر میشه
در ضمن برای روت کردن این تبلت برنامه ای نیست شما باید بصورت دستی روت کنید
بله حق با شما بود از نرم افزار DU Speed Booster استفاده کردم و الان به طرز باور نکردنی سرعت تبلت بالا رفت. ممنون. روت دستی رو میشه توضیح بدید. من حتما باید گوشیم رو روت کنم ممنون میشم کامل توضیح بدین.

muhakh
25-04-2015, 16:08
بله حق با شما بود از نرم افزار DU Speed Booster استفاده کردم و الان به طرز باور نکردنی سرعت تبلت بالا رفت. ممنون. روت دستی رو میشه توضیح بدید. من حتما باید گوشیم رو روت کنم ممنون میشم کامل توضیح بدین.
یه سرچ کوچیک تو نت بزنی خیلی چیزا پیدا میکنی ولی کلا بخوام بگم چطوریه مثل اینه که شما یه ورژن ویندوز کرک شده رو بخوای بجای ویندوز اورجینال محدود شده نصب کنی
ینی دقیق باید سیستم عامل عوض کنی که اسم سیستم عامل درلفظ عامیانه اندروید بازها میشه کاستوم رام

Extreme-Forces
28-04-2015, 13:19
وقتی وای فای کار نمیکنه چطور آپدیت کنم .اینترنت سیم کارتو هم با اون قیمت بالا و سرعت کم بی خیال
تو سایت ایسوز آپدیت ها وجود داره و میتونید دانلود کنید و خودتون دستی آپدیتش کنید.
فقط دقیقا نمیدونم چجوریه آپدیش.
فکر کنم باید رامو از اونجا دانلود کنید و بریزید رو حافظه دستگاه , بعد از منوی بوت آپدیتش کنید.
تو سایت ایسوز باید راهنماشم باشه.

arcopal
28-04-2015, 23:22
بیرون بردم دادم هم روت کنن هم فلش کنن .فایده نداره گفتن ایراد احتمالا سخت افزاریه و بلوتوث و وای فای رو یه چیپ قرار دارن که معیوبه .متاسفانه از گارانتیش هم 6 ماه میگذره که نمیشه عوضش کرد.اگه بدم تعمیر سخت افزاری فکر نکنم سالم تحویلش بدن و میترسم بقیه قسمتاشم خراب کنن.

arcopal
28-04-2015, 23:26
واسه آپدیت هم تا اینجای سایت ایسوس اومدم ولی پنج گزینه داره که باز هرکدومش چند تا گزینه مختلف واسه دانلود داره کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه کدوم گزینه رو انتخاب کنم.

amink2
29-04-2015, 07:14
این روش تست نشده است.

دوستانی که با سرعت اندروید 5 حال نکردن (سرعت عمومی تبلت یکمی اومده پایین , عکس العمل نسبت به تاچ و باز کردن برنامه ها کند تر شده یکمی) میتونن دوباره به اندروید 4.4.2 یا حتی 4.3 برگردن .
برای اینکار باید به سایت ایسوس برید و در قسمت تبلت ها دنبال مدل ASUS_Fonepad_7_ME372CG بگردید . وقتی تبلت رو پیدا کردید به قسمت Support برید و بعد به Driver & Tools
برید . OS رو اندروید انتخاب کنین و به قسمت Firmware برید .
به این ادرس برید
شیوه انجام :
1- اگر تبلت شما همین مدل و تک سیم کاردته هست میشه WW و اگه همین مدل ولی دو سیم کارتشه میشه TW
2- Software Image Version اگه 7.3.2 باشه میشه اندروید 5 و اگه 6.6.1 باشه میشه اندروید 4.4.2 (اگه اندروید 4.3 میخواین به سایت xda-developer باید برید و نسخه 5.1.6 ر و دانلود کنین)
3- حالا میتونین انتخاب کنین که کدوم نسخه رو دانلود کنین .
مثلا من تبلتم تک سیم کارته است و میخوام اندروید 4.4.2 بریزم رو تبلتم , باید ASUS Fonepad 7 (ME372CG) Software Image Version: WW_V6.6.1 For WW SKU only* رو دانلود کنم .
فایلی که دانلود میکنین یه فایل زیپ هست که یه فایل زیپ دیگه داخلش هست . شما باید فایل اصلی رو UnZip کنین و فایل زیپی که به دست میاد رو در حافظه داخلی و در پوشه اصلی حافظه داخلی بریزید .
حالا تبلت رو ریست کنین . مشاهده میشه که بالای تبلت اومده ( A new update available ) .
با لمس کردن این پیغام تبلت ریست میشه و به اندروید مورد نظر آپدیت یا دانگرید میشه !

ضمنا بهتره در انجمن های تخصصی دنبال یک آموزش جامع و کامل باشید.

این روش تست نشده است.

galaxy1362
29-04-2015, 11:11
سلام

من تبلت 372 را داشتم متاسفانه از دستم افتاد و تاچش شکست و مجبور شدم عوضش کنم بعد از تعویض تاچ و ارتقا به اندروید 5 در ابتدای ورود که میخوایی swipe قفل را باز کنی از کار میفته و باید چند بار دکمه روشن خاموش را بزنی تا باز بشه . نمیدونم این مشکل از اندروید 5 هست یا اینکه سخت افزاریه ممنون میشم راهنماییم کنید

muhakh
29-04-2015, 11:45
برا منم که تاچش اورجیناله هم همینه

Fameli
04-05-2015, 11:48
دوست عزیز، در این آدرس روش روت کردن را توضیح داده که میتونید استفاده کنید. من از همین روش تبلتم را به راحتی روت کردم:

amink2
05-05-2015, 09:20
سلام
آموزش بک آپ گرفتن از رام اصلی بدون روت کردن

دوستان خودم بشخصه امتحان نکردم

به این ادرس برید

amink2
05-05-2015, 09:30
اینم لینک دانلود برنامه android SDK

Arezoo999
05-06-2015, 00:41
سلام حظور دوستان محترم واساطید

***تذکر بسیارمهم***

دوستانیکه دستگاشونو ب‌لالی پاپ اپگرید کردن.. بهیچ عنوان فلش و دانگرید ب ورژنهای پایینتر توصیه نمیشه..خطر پریدن آنتن و شناسایی نشدن imei وجود داره

Arezoo999
05-06-2015, 01:11
دوست عزیز، در این آدرس روش روت کردن را توضیح داده که میتونید استفاده کنید. من از همین روش تبلتم را به راحتی روت کردم:

سلام..
دوست‌من اگه امکان داره بیشتر توضیح بده... بیلدنامبرت چند بوده؟؟ و ...روشی‌ام که خودت انجام دادی‌رو ی‌توضیح میدادی ..خوب بود..
مرسی از لطفت

Arezoo999
05-06-2015, 01:28
حتما قبل آپدیت باید آنروتش کنید . مگه نه احتمالا بریک میشه تبلتتون.
یعنی اینکه میاد رو لوگوی ایسوز میمونه و بالا نمیاد.
من آنروتش کردم بعد آپدیت کردم به ۵ و دوباره روتش کردم :-)

سلام..
دوست‌من اگه امکان داره درمورد روت بیلد 7.3.2(لالی‌پاپ) ی‌توضیح کامل بذار..
بسیار بسیار سپاسگزارم
من تابحال روت نکردم..ضمنا اگر ب دانلود درایور یا فایل دیگه‌ای نیازهست ..لطفا بهمراه توضیح‌ لینک‌دانلود بذارید..
من رفتم Zda اما گیج شدم..

لطفا :n21:

Extreme-Forces
11-06-2015, 11:12
سلام..
دوست‌من اگه امکان داره درمورد روت بیلد 7.3.2(لالی‌پاپ) ی‌توضیح کامل بذار..
بسیار بسیار سپاسگزارم
من تابحال روت نکردم..ضمنا اگر ب دانلود درایور یا فایل دیگه‌ای نیازهست ..لطفا بهمراه توضیح‌ لینک‌دانلود بذارید..
من رفتم Zda اما گیج شدم..

لطفا :n21:
فکر کنم منم تاپیکشو تو XDA دیدم و از همونجا روت کردم
ولی الان هرچی میگردم پیداش نمی کنم
به نظر من روت نکن . ریسکه
-------------------------------------------
دوستان من تبلتم بریک شد :n30:
اندروید 5 نصبه و روت هم کردم.
دیشب یه اپدیت 98 مگی کردم ، ولی یادم نبود تبلت روته.
بعد اپدیت رو لوگو ایسوز میمونه. کسی اطلاعی نداره چیکار میشه کرد ؟

amink2
20-06-2015, 08:05
اپدیت جدیدی اومد و نصب کردم ، انگاری مشکل هنگ کردن تاچ و سرعت اندروید 5 برطرف شده.

emam434
22-06-2015, 09:37
سلام دوستان محترم من نمی تونم برنامه نسخه 1.7.38 armv7 neon mxpleyer را روی تبلت me372cg نصب کنم یعنی نصب می شود روی برنامه که کلیک می کنم می گوید کدک نصب نشده و هر بار که کدک دیگه نصب می کنم استارت نمی شود راهنمایی بفرمایید چه کنم با تشکر ورژن تبلت من 4-2-2 می باشد

Arezoo999
23-06-2015, 17:04
سلام دوستان محترم من نمی تونم برنامه نسخه 1.7.38 armv7 neon mxpleyer را روی تبلت me372cg نصب کنم یعنی نصب می شود روی برنامه که کلیک می کنم می گوید کدک نصب نشده و هر بار که کدک دیگه نصب می کنم استارت نمی شود راهنمایی بفرمایید چه کنم با تشکر ورژن تبلت من 4-2-2 می باشد

اول از بخش تنظیمات -برنامه‌ها - همه‌ی برنامه‌ها ;; ابتدا mx و بعد کدک مربوطه رو که قبلا‌نصب کردیدروحذف کنید،سپس :

نرمافزارmx playerروسرچ کنید بعدازلینک دانلود mx...without codecرو دانلود، وازقسمت کدکهانیز
ورژن سازگار باIntel x86رو دان کنید ' بعد اول برنامه سپس کدک رو نصب کنید.

#کپی از موبایلستان

ardeshir n
23-06-2015, 19:32
سلام.
بنده تخصص اندروید دارم.
ولی هیچ راهی برای روت این تبلت پیدا نکردم.
کسی راهی بلده؟

arcopal
26-06-2015, 14:01
حدود 1 گیگ فایل آپدیت رو دانلود کردم و ریختم تو حافظه تبلت بعدش علامت آپدیت بالای منو رو زدم رفت که آپدیت کنه وسطای آپدیت erorr داد و دوباره برگشت صفحه اصلی که فایل دانلود شده رو هم خود به خود پاک کرد.لطفا راهنماییم کنین.پدر سوخته نه بلوتوثش کار میکنه نه وایفایش اینم از آپدیت کردنش الکی 800 تومن پول دادم به تبلت.:n28:

ardeshir n
12-07-2015, 10:39
حدود 1 گیگ فایل آپدیت رو دانلود کردم و ریختم تو حافظه تبلت بعدش علامت آپدیت بالای منو رو زدم رفت که آپدیت کنه وسطای آپدیت erorr داد و دوباره برگشت صفحه اصلی که فایل دانلود شده رو هم خود به خود پاک کرد.لطفا راهنماییم کنین.پدر سوخته نه بلوتوثش کار میکنه نه وایفایش اینم از آپدیت کردنش الکی 800 تومن پول دادم به تبلت.:n28:
سلام.
آپدیتو از خود تنظیمات تبلت دانلود کردین؟

arcopal
16-07-2015, 00:07
سلام نه عزیز به تنظیماتش دست نزدم چون وایفایش غیر فعاله امکان آپدیت خودکار هم وجود نداره.

ardeshir n
16-07-2015, 00:10
سلام نه عزیز به تنظیماتش دست نزدم چون وایفایش غیر فعاله امکان آپدیت خودکار هم وجود نداره.
تبلتتون روته؟
نرم افزار cleaner چی داری؟

Extreme-Forces
27-07-2015, 15:17

احتمالش هست فایل دانلود شده مشکل داشته باشه. مطمئن شو که فایل مربوط به این تبلت رو دانلود کرده باشی.
فایل اپدیت رو بریز حافظه داخلی ، تبلت رو خاموش کن. دکمه پاور و volume Down رو با هم نگه دار تا دروید بوت بیاد. گزینه SD Download رو بزن. خودش باید اپدیت کنه.

Extreme-Forces
27-07-2015, 15:20
سلام.
بنده تخصص اندروید دارم.
ولی هیچ راهی برای روت این تبلت پیدا نکردم.
کسی راهی بلده؟
تو فروم XDA روش روتش هست. خودم اندروید 5 رو روت کردم.
ولی به نظرم ارزششو نداره. یبار بریک کردم تبلتو. شانس اوردم زنده شد.

ardeshir n
27-07-2015, 15:30
تو فروم XDA روش روتش هست. خودم اندروید 5 رو روت کردم.
ولی به نظرم ارزششو نداره. یبار بریک کردم تبلتو. شانس اوردم زنده شد.
ممنون که وقت گذاشتین.میشه برام پیام خصوصی کنید صفحه آموزشو؟

Extreme-Forces
28-07-2015, 17:36
ممنون که وقت گذاشتین.میشه برام پیام خصوصی کنید صفحه آموزشو؟
این لینک رو باز کن. با این روشی که پست اول توضیح داده اندروید 5 رو روت کردم

Переклад не
29-07-2015, 09:05
دوستان با انگولک کوچیک ، نگهدارنده ی ترمینال اسکرینش شکست . همون بست سفیدی که داخل تبلته و پشتشو باز کنید معلومه. حالا ترمینال رو وصل هم بکنی دیگه تاچ کار نمیکنه . یه چیزی شبیه این بست میخواد که ترمینال رو محکم رو مدار نگه داره تا تاچ کار کنه.چیکار کنم حالا؟:n14:

ardeshir n
29-07-2015, 12:42
دوستان با انگولک کوچیک ، نگهدارنده ی ترمینال اسکرینش شکست . همون بست سفیدی که داخل تبلته و پشتشو باز کنید معلومه. حالا ترمینال رو وصل هم بکنی دیگه تاچ کار نمیکنه . یه چیزی شبیه این بست میخواد که ترمینال رو محکم رو مدار نگه داره تا تاچ کار کنه.چیکار کنم حالا؟:n14:

گارانتی داره؟
اگر نه 150 175 تومان بده تعویض میکنن.

Iloveu-ALL
29-07-2015, 18:24
ماشالا به این تبلت
مدل FE170CG بروز رسانی اندروید 5 هم دریافت کرد
قیمت پایین (400 هزار تومان) و پشتیبانی به این خوبی، تو دیواس های اندرویدی کم دیده میشه.
قبلا 4.4.2 اومده بود براش و با بروز رسانی های پیاپی که میداد اصلا انتظارشو نداشتم اندروید 5 رو هم بگیره ...

Переклад не
29-07-2015, 21:18
گارانتی داره؟
اگر نه 150 175 تومان بده تعویض میکنن.

یعنی اصلا نمیشه کاریش کرد؟ کلی اطلاعات شخصی دارم توش

ardeshir n
29-07-2015, 21:31
یعنی اصلا نمیشه کاریش کرد؟ کلی اطلاعات شخصی دارم توش
متأسفم قیمتو بالا گفتم خیلی زیاد نیست.
ولی یک چیزی بفکرم رسید!
پایش شکسته؟اگر بله تو ۱۰ دقیقه تمومه[emoji94]

Переклад не
30-07-2015, 10:43
متأسفم قیمتو بالا گفتم خیلی زیاد نیست.
ولی یک چیزی بفکرم رسید!
پایش شکسته؟اگر بله تو ۱۰ دقیقه تمومه[emoji94]
ممنون
متاسفانه از جاش که دراومد از وسط نصف شد کلا . یعنی یه پفک رو به جاش نصب میکردن استحکامش بیشتر بود

ardeshir n
30-07-2015, 10:55
ممنون
متاسفانه از جاش که دراومد از وسط نصف شد کلا . یعنی یه پفک رو به جاش نصب میکردن استحکامش بیشتر بود
هیچکاری نمیشه کرد.خوبه میگی از وسط نصف شده.اگر حافظتو از وسط نصف کنن چیزی یادت میمونه!!!!!!!!!!!!!!!

Переклад не
01-08-2015, 08:34
هیچکاری نمیشه کرد.خوبه میگی از وسط نصف شده.اگر حافظتو از وسط نصف کنن چیزی یادت میمونه!!!!!!!!!!!!!!!

اون یه نگه دارنده بود که اون ترمینال رو در جای خودش سفت میکرد .یعنی مثله یه پنج! پیچ خراب بشه کل وسیله رو بیخیال میشن؟

ardeshir n
01-08-2015, 11:40
اون یه نگه دارنده بود که اون ترمینال رو در جای خودش سفت میکرد .یعنی مثله یه پنج! پیچ خراب بشه کل وسیله رو بیخیال میشن؟
پیچ!
خوب پیچو عوض کن.از متخصص تر از بنده هم بپرس فدات شم.

K00E
07-08-2015, 09:47
لینک دانلود همه رامهای اصلی WW از بیلد 3.2.4 تا 7.4.1

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

K00E
07-08-2015, 10:01
روش روت برای همه نسخه ها تا 7.4.1 با Intel Android Devices Root / Temp Recovery Session

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* قبل از اتصال تبلت به کامپیوتر درایور Intel USB Driver for Android Devices ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را روی ویندوز نصب کنید.

K00E
07-08-2015, 10:21
حل مشکل پریدن آنتن و IMEI برای Fonepad 7 ME372CG
* این روش روی نسخه های WW و TW که بعد از دانگرید آنتن پریده و IMEI شده 0049xxxxxxx تست شده و بدون مشکل جواب داده.
* نیازهای سیستمی:
- ویندوز بهتره نسخه 32 بیتی باشه و ترجیحا 7 یا XP (روی VMware هم ممکنه)
- رام اصلی ME372CG_all_WW_user_V3.2.4.raw ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- ME372CG_all_TW_eng_T3.0.10.raw و Only_ME372CG_Rewrite_IMEI_E0924 و USB driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] qd3lNbi04T2oyOGp5THB5Z1pNd1NLZEd1Wkk&usp=drive_web)
- IMEI ( عدد 15 رقمی ) که در پشت تبلت و جعبه درج شده (دقیق و یدون تغییر)
---------------------------------------------------------------------------------------------

1. برای اطمینان اول تبلت را فکتوری ریست کرده و خاموش کنید (قبلش از هر چیز که لازم دارید بکاپ بگیرید)

2. ME372CG_all_TW_eng_T3.0.10 را روی مموری کارت تبلت کپی کرده و با نگه داشتن دکمه های Volume+, Power وارد دروید بوت شوید و رام را فلش کنید

3. وقتی ریست کرد و وارد محیط اندروید جدید شد فقط وصلش کنید به کامپیوتر و هیچ کاری به تبلت نداشته باشد

4. فایلهای Only_ME372CG_Rewrite_IMEI_E0924 و USB driver را unzip کرده و فولدرها را جایی کپی کنید که دم دست باشند. مثلا روی دسکتاپ ویندوز

5. Device Manager ویندوز را باز کنید و روی هر دو مورد جدید راست کلیک کنید و Update Driver را زده و سپس Browse my computer و آدرس بدید به فولدر USB driver تا نصب بشه

6. در Device Manager بخش Ports ببینید( Intel Android Virtual Com Port (COMx عدد x چیه و به یاد داشته باشید

7. به Only_ME372CG_Rewrite_IMEI_E0924 رفته و فایل Rewrite_IMEI_Lock.bat را اجرا کنید و یک دقیقه صبر کنید تا تبلت ریست بشه سپس عددهای COM و IMEI را که میخواد وارد کنید. حالا اگر تبلت ریست نشد دستی ریست کنید و IMEI را از Settings بخش About و سپس Status چک کنید

8. تبلت را خاموش کنید و به دروید بوت وارد شده و رام ME372CG_all_WW_user_V3.2.4 را فلش کنید ( به هیچ عنوان از رامهای جدیدتر فلش نکنید)

9. در آخر به هر نسخه جدیدتری که خواستید آپدیت کنید، یا OTA یا آفلاین با فایلهای zip که در سایت ایسوس هست. فقط برای آپدیت به اندروید 5 بلید 7.4.1 باید قبلش آپدیت کنید به بیلد 6.6.1
--------------------------------------------------------------------------------

نکته: اگر رام ME372CG_all_TW_eng_T3.0.10 فلش نشد یا اینکه بعد از وارد کردن دستورات IMEI بر نگشت یا هر مشکل دیگری،
ابتدا ME372CG_all_WW_user_V3.2.4 را فلش کنید و بعد فکتوری ریست کرده و دوباره امتحان کنید.

arcopal
08-08-2015, 22:40
روته
کلینر هیچی ندارم

ardeshir n
09-08-2015, 10:29
روته
کلینر هیچی ندارم
خود سیستمت پاک کرده.
ضربه نخورده؟

sent from my fonepad 7 me372cg using tapatals

ni1
22-08-2015, 13:33
سلام دوستان تبلت من شارژش که کم میشه خاموش میشه و شارژر رو که میزنم روشن نمیشه . اول یه صفحه میاد که بالاش آرم اینتله و زیرش نوشته inside. بعد میره به یه صفحه دیگه که اندروید خوابیده(همین روبات سبزه) و از تو شکمش یه آلارم اومده بیرون و زیرش نوشته no command. این دو تا صفحه هی عوض میشن با هم و این فرآیند چند ساعتی ادامه پیدا میکنه بعد یهویی روشن میشه.دوستان لطفا راهنمایی کنید. این تبلت واقعا کلافه ام کرده هنگ کردن و کند بودنش کم بود اینم اومد روش.واقعا پشیمونم از خریدنش. هی به خودم تلقین میکنم که ایسوزه و خوبه ولی واقعیت اینه که به درد نخوره.

ni1
24-08-2015, 19:55
سلام دوستان تبلت من شارژش که کم میشه خاموش میشه و شارژر رو که میزنم روشن نمیشه . اول یه صفحه میاد که بالاش آرم اینتله و زیرش نوشته inside. بعد میره به یه صفحه دیگه که اندروید خوابیده(همین روبات سبزه) و از تو شکمش یه آلارم اومده بیرون و زیرش نوشته no command. این دو تا صفحه هی عوض میشن با هم و این فرآیند چند ساعتی ادامه پیدا میکنه بعد یهویی روشن میشه.دوستان لطفا راهنمایی کنید. این تبلت واقعا کلافه ام کرده هنگ کردن و کند بودنش کم بود اینم اومد روش.واقعا پشیمونم از خریدنش. هی به خودم تلقین میکنم که ایسوزه و خوبه ولی واقعیت اینه که به درد نخوره.
آپدیت کردم به اندروید ۵ مشکل حل شد. زمان استارتاپ تبلت من خیلی زیاده حدود چهار پنج دقیقه طول میکشه. مال شما هم همینقدر طول میکشه؟ چطور کوتاه کنم این زمان رو؟

ni1
25-08-2015, 00:57
دوستان اگه امکانش هست یکی روش روت برای اندروید 5 رو توضیح بده.من پستهای قبلی و xda رو خوندم ولی نتونستم.هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم.

kafar2713
31-08-2015, 20:27
سلام امروز باتری تبلتم دچار مشکل شده وقتی از شارپز در اوردم صد در صد بود و تا اخر رو صد در صد موند تا بعداز مدتی کارکردن خاموش شد بدون هیچ اخطاری دوبره صفر شد گذاشتم تو شارژ بعد از سه ساعت دوبار شارژ شد ولی دوبار رو همون صد در صد گیر کرده این مشگل از کجا میتونه باشه

ardeshir n
31-08-2015, 21:37
سلام امروز باتری تبلتم دچار مشکل شده وقتی از شارپز در اوردم صد در صد بود و تا اخر رو صد در صد موند تا بعداز مدتی کارکردن خاموش شد بدون هیچ اخطاری دوبره صفر شد گذاشتم تو شارژ بعد از سه ساعت دوبار شارژ شد ولی دوبار رو همون صد در صد گیر کرده این مشگل از کجا میتونه باشه
ورژن اندروید؟
با یه ریست فکتوری درست میشه.:n33:

kafar2713
01-09-2015, 09:40
اگر با ریست فکتوری درست میشد اینجا دیگه پست نمیذاشتم

Amir 3d
01-09-2015, 12:15

سلام این تاپیک رو دیدم تا جواب دیگر دوستان کلی میگم
ببینید باطری باد کرده و یا فرو رفتگی نداره
باطری لیتیوم یک عمری داره عمرش هم به فاکتور هایی بستگی داره
1.تعداد دفعات شارژ یعنی حتی الکی بزنی به شارژ و بکشی از عمرش کاسته میشه
2.کار کردن با گوشی،لپتاب،تبلت و... در هنگام شارژ که ممکنه در بعضی موارد مثلا بازی فشار بیاره و مسلما اون وسیله داغ میکنه
یک مثال بارز همه گیر بازی کلش که مخصوصا با وای فا در شارژ کار کنی برادر من سر همین نزدیک 80 90 تومن سر اینکه باطری ها غیر اصل و .... 3 4 تا باطری عوض کرد و باطری ها خراب میشد. :pدر این مورد باطری باد میکنه.
3.شارژ وسیله زیر خط فقر!:دی باطری و یا خاموش شدن اون اسیب جدی میزنه به عمرش. تقریبا 30 در صد باید شارژ شه
4.شارژ باطری بالاتر از 50 در صد
نگه داشتن باطری در فول شارژ هم نمیدونم صدمه ای میزنه یا نه اما مسلما عمر شارژر رو کم میکنه
!احتمالا باطری شما عمرش تموم شده و سلولهای باطری عملا از بین رفتن و یا شارژر ایراد داره (امکان داره نرم افزاری هم باشه) اما برای اطمینان شما اگه میتونی با باطری دیگه تست کنی اگر باطری مشکل داشت میتونی اونو عوض کنی اما قبلش قشنگ باطری رو خالی کن تا کاملا خاموش بشه بعد از اطمینان از خالی شدنش اونو کامل شارژ کن 1بار یا 2بار کتفی هست اینکار برا کالیبره شدن باطری هست شاید حل بشه اما اگه حل شد دیگه به هیچ و جه نزار باطری زیر 30 بیاد.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

arcopal
11-10-2015, 23:46
آخرش یکی پیدا نشد این مشکل عدم روشن شدن وایفای و بلوتوث رو حل کنه
:sq_3:

arcopal
12-10-2015, 00:12
آخرش یکی پیدا نشد این مشکل عدم روشن شدن وایفای و بلوتوث رو حل کنه:sq_3:

kafar2713
24-12-2015, 17:05
سلام یکی دوتا سوال مهم دارم یکی اینکه شنیدم ایکس مود رو چیبستهای اینتل کار نمیکنه و ایسوس فونپد 7اینتل هست ایا درسته و دومی اینکه من اندرویدم گوشی رو به نسخه 7.6.0ابدیت کردم واگر بخواهم گوشی رو روت کنم به چه نسخه ای دانگرید کنم که مشکلی پیش نیاد تا بتوانم تبلت رو روت کنم ممنون میشم از جوابهاتون

ni1
09-04-2016, 15:48
دوستان تبلت من رو لوگوی ایسوس گیر میکنه و بالا نمیاد. ریست فکتوری هم نمیشه. در ضمن جای رمش هم خرابه و گیر نمیاد. کسی میدونه چطور میشه بدون رم فلشش کرد؟ یا جایی رو میشناسین که جای رمش رو داشته باشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

ni1
17-04-2016, 21:11
من میخوام تبلتم رو فلش بزنم و با هر روشی انجام میدم نمیشه. تنها راه اینه که از طریق fast boot انجام بدم و نیاز به رامی دارم که سه فایل ایمیج به نامهای fastboot.img، boot.img، splashscreen.img داشته باشه. من یه رام از سایت asus دانلود کردم ولی فقط دو فایل ایمیج به نامهای
boot و droid boot داره فقط. چه رامی رو باید دانلود کنم که این فایلها رو داشته باشه؟ممنون میشم راهنماییم کنید.

sardansar
24-04-2016, 14:10
با سلام میدونم این کلوپ به من ربطی نداره ولی. . . .
من یک هفته پیش گوشی زنفون2 گرفتم که فرصت برای چک کردن وای فای نداشتم (از کیش )
الان بعد از چند روز وای فای گوشی رو که روشن میکنم مودم خانه رو پیدا نمیکنه
با نرم افزار های ارتباطی مثل زاپیا و شیریت که کار میکنم ابتدا روشن میشه
بعد از 2 ثانیه خاموش میشه نه در حالت هات اسپات و نه در حالت سرچ هیچ شبکه ای رو پیدا نمیکنه
چه راهی پیشنهاد میدهید
ظمنا
مشکل از مودم نیست چون تمام گوشی ها یی که از اقوام بودن تست کردیم و جواب گرفتیم

arcopal
28-04-2016, 00:58
من تبلتو بردم نمایندگی سه هفته روش کار کردن نتونستن درستش کنن.بعدش دادم دست یه تعمیرکار اون هم تا اومد یه کاری کنه زد بقیه قسمتهاش رو خراب کرد.بعد 3 ماه سرگردانی مجبور شدم تبلتو که حدود 700 خریده بودم به قیمت حدود 200 تومن بفروشم به خود تعمیرکار.از من یه نصیحت به دوستان اصلا مارک ایسوس نخرین مگر اینکه پولتون دستتون مونده بخواین بریزین دور چون نه قطعه داره نه کیفیت نه پشتیبانی مناسب.

Ehsan PCbase
03-01-2017, 14:57
سلام
دوستان کسی لینکی برای دانلود ME372CG_all_TW_eng_T3.0.10.raw داره؟

ardeshir n
04-01-2017, 09:27
سلام
سلام
خدمت شما:
asus.com/Tablets/ASUS_Fonepad_7_ME372CG/HelpDesk_Download/

Sent from my K00E using Tapatalk

ardeshir n
04-01-2017, 09:29
من تبلتو بردم نمایندگی سه هفته روش کار کردن نتونستن درستش کنن.بعدش دادم دست یه تعمیرکار اون هم تا اومد یه کاری کنه زد بقیه قسمتهاش رو خراب کرد.بعد 3 ماه سرگردانی مجبور شدم تبلتو که حدود 700 خریده بودم به قیمت حدود 200 تومن بفروشم به خود تعمیرکار.از من یه نصیحت به دوستان اصلا مارک ایسوس نخرین مگر اینکه پولتون دستتون مونده بخواین بریزین دور چون نه قطعه داره نه کیفیت نه پشتیبانی مناسب.
سلام.
قطعا از نظر کیفیت باید بی تجربه بود یا شاید هم زود رنج!!
اما قطعات:به فراوانی یافت میشه.
و نمایندگی:یه سرچ بزنین میبینید!
در ضمن زود قضاوت نکنید.
:|

ardeshir n
04-01-2017, 09:30
با سلام میدونم این کلوپ به من ربطی نداره ولی. . . .
من یک هفته پیش گوشی زنفون2 گرفتم که فرصت برای چک کردن وای فای نداشتم (از کیش )
الان بعد از چند روز وای فای گوشی رو که روشن میکنم مودم خانه رو پیدا نمیکنه
با نرم افزار های ارتباطی مثل زاپیا و شیریت که کار میکنم ابتدا روشن میشه
بعد از 2 ثانیه خاموش میشه نه در حالت هات اسپات و نه در حالت سرچ هیچ شبکه ای رو پیدا نمیکنه
چه راهی پیشنهاد میدهید
ظمنا
مشکل از مودم نیست چون تمام گوشی ها یی که از اقوام بودن تست کردیم و جواب گرفتیم
سلام.
یه کاستوم رام برای مدلتون بریزین.
حل میشه.
موفق باشید.

Ehsan PCbase
04-01-2017, 16:52
سلام
خدمت شما:
[URL]asus.com/Tablets/ASUS_Fonepad_7_ME372CG/HelpDesk_Download//URL]

این نسخه ای که من میخوام قدیمیه تو این صفحه وجود نداره

ardeshir n
04-01-2017, 22:23
این نسخه ای که من میخوام قدیمیه تو این صفحه وجود نداره
سلامی دوباره.
این چطوره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

metana
28-02-2017, 12:45
سلام به همه دوستان.

تبلت فونپد بنده بعد چند سال یروز که خاموش روشنش کردم روی لوگو گیر کرد موقع بالا اومدن.
چند جا بردم بعد بدتر شد انگار. آخرین جا گفت که هاردش سوخته و 400 تومن ناقابل!!! هزینه تعویضشه و اینا.

ضمنان قبلشخودم رام رسمی ریختم توی میکرو اس-دی که با safe mode نصب کنم اما اصلا نخوندش.
شما نظرتون چیه و راهکاری دارین؟؟

ardeshir n
01-03-2017, 20:26
سلام به همه دوستان.

تبلت فونپد بنده بعد چند سال یروز که خاموش روشنش کردم روی لوگو گیر کرد موقع بالا اومدن.
چند جا بردم بعد بدتر شد انگار. آخرین جا گفت که هاردش سوخته و 400 تومن ناقابل!!! هزینه تعویضشه و اینا.

ضمنان قبلشخودم رام رسمی ریختم توی میکرو اس-دی که با safe mode نصب کنم اما اصلا نخوندش.
شما نظرتون چیه و راهکاری دارین؟؟
سلام.
Power+vol-
اینو بگیرید.
حذف اطلاعات رو انتخاب کنید.(wipe/reset...)یکی ازینا.
دستگاه رو روت کنید!

metana
03-03-2017, 18:29
سلام.
Power+vol-
اینو بگیرید.
حذف اطلاعات رو انتخاب کنید.(wipe/reset...)یکی ازینا.
دستگاه رو روت کنید!

سلام.
این کارا رو کخ همون اول انجام دادم.
نشد هیچکدوم...

sali5s
23-05-2018, 19:44
سلام

سلام منم دنبال این فایلم کسی داردش؟؟؟