ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار نکردن دو رم 800 DDR2 در کنار هم

afshin b
07-12-2013, 12:50
سلام
مشخصات سیستم: CPU-Z
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مادربورد من 4 تا اسلات داره. دو تا دو تا رنگ های یکسان دارن.
تاحالا یک رم 667 یک گیگ داشتم. الان دوتا یک گیگ 800 گرفتم که شبیه هم هستن. میخواستم بصورت دوال نصبشون کنم. اما نمیشه.
تک تک رم ها به تنهایی بالا میان و ویندوز اون هارو میشناسه. اما هیچ جوری نمیتونم دوتا رم 800 رو با هم داشته باشم. یعنی سیستم بالا نمیاد و بوق میزنه.
یکبار به این ترتیب چیدم:
cpu |667|---| 800|800|l به این ترتیب ویندوز بالا امد و هرسه رم رو شناسایی کرد ولی فقط یک گیگ قابل استفاده بود. (احتمالا همون 667)
الان هم با یک 667 و یک 800 در اسلات های غیر همرنگ سیستم داره کار میکنه.
میخواستم بدونم چرا نمیتونم دوتا رم یک گیگ باس 800 رو باهم روی سیستم داشته باشم؟ مشکل کجاست؟
amir200812
07-12-2013, 13:21
مدل دقیق مادربوردر چی هست؟

EXTREME
07-12-2013, 14:49
سلام
مشخصات سیستم: CPU-Z
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مادربورد من 4 تا اسلات داره. دو تا دو تا رنگ های یکسان دارن.
تاحالا یک رم 667 یک گیگ داشتم. الان دوتا یک گیگ 800 گرفتم که شبیه هم هستن. میخواستم بصورت دوال نصبشون کنم. اما نمیشه.
تک تک رم ها به تنهایی بالا میان و ویندوز اون هارو میشناسه. اما هیچ جوری نمیتونم دوتا رم 800 رو با هم داشته باشم. یعنی سیستم بالا نمیاد و بوق میزنه.
یکبار به این ترتیب چیدم:
cpu |667|---| 800|800|l به این ترتیب ویندوز بالا امد و هرسه رم رو شناسایی کرد ولی فقط یک گیگ قابل استفاده بود. (احتمالا همون 667)
الان هم با یک 667 و یک 800 در اسلات های غیر همرنگ سیستم داره کار میکنه.
میخواستم بدونم چرا نمیتونم دوتا رم یک گیگ باس 800 رو باهم روی سیستم داشته باشم؟ مشکل کجاست؟
بایوس مین رو اپدیت کنید و دوباره تست کنید دو تا 667 و 800 به صورت دوال بزارید و 800 سینگل این چینش رو هم تست کردید ؟
اگه نشد میتونه از سازگار نبودن رم ها با هم باشه که شاید لازم باشه از بایوس تایمینگ و فرکانس رم ها ور برید

afshin b
07-12-2013, 16:12
مدل دقیق مادربوردر چی هست؟
تو فایلی که گذاشتم هست.
GA-M52L-S3
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بایوس مین رو اپدیت کنید و دوباره تست کنید دو تا 667 و 800 به صورت دوال بزارید و 800 سینگل این چینش رو هم تست کردید ؟
اگه نشد میتونه از سازگار نبودن رم ها با هم باشه که شاید لازم باشه از بایوس تایمینگ و فرکانس رم ها ور برید
این چیدمان هم امتحان کردم. بالا میاد اما فقط با یک گیگ رم./
بایوس رو دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کردم و اکسترکت کردم. فایل اجرای رو که باز میکنم ارور stop working میده.
چطور باید آپدیتش کنم؟

amir200812
07-12-2013, 16:16
اگه سخت افزار مشکلی نداشته باشه، اگه رم های DDR2 1GB 800MHz روی سوکت های هم رنگ قرار بدید باید کار بکنه!(سازنده مادربورد پیشنهاد میکنه روی 2 سوکتی که به پردازنده نزدیکتر هستند قرار داده بشه!

فکر کنم مادربورد شما این هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این هست، شما باید رم هارو روی سوکت های زرد رنگ قرار بدید! اگه کار نکرد، هر 2 رو در بیارید و روی سوکت های قرمز رنگ قرار بدید!
اگه بازم کار نکرد، هر 2 ماژول رم رو در هر 4 سوکت تست کنید!

afshin b
07-12-2013, 16:40
دوباره تست کردم. ایندفعه تک رم تمام اسلات هارو تست کردم و دیدم روی اسلات 2 و 4 که میزارم سیستم بالا نمیاد!! اما اسلات 1 و 3 کار میکنن و الان دوتا 800 رو روی 1 و 3 گذاشتم و اوکی هست.
اما چرا اسلات 2 و 4 کار نمیکنن؟ خراب شده؟ با آپدیت بایوس ممکنه درست بشه؟

ویرایش:
عجب داستانی شده. با آپدیت بایوس هم مشکل حل نشده.
الان به این ترتیب گذاشتم: |---|800|667|800|
سیستم میگه سه گیگ رم ولی دو گیگ قابل استفاده!! یعنی اسلات رم مشکلی نداره. اما چرا از رم اسلات 2 و 4 استفاده نمیکنی خدا میدونه.

amir200812
07-12-2013, 17:10
دوباره تست کردم. ایندفعه تک رم تمام اسلات هارو تست کردم و دیدم روی اسلات 2 و 4 که میزارم سیستم بالا نمیاد!! اما اسلات 1 و 3 کار میکنن و الان دوتا 800 رو روی 1 و 3 گذاشتم و اوکی هست.
اما چرا اسلات 2 و 4 کار نمیکنن؟ خراب شده؟ با آپدیت بایوس ممکنه درست بشه؟

ویرایش:
عجب داستانی شده. با آپدیت بایوس هم مشکل حل نشده.
الان به این ترتیب گذاشتم: |---|800|667|800|
سیستم میگه سه گیگ رم ولی دو گیگ قابل استفاده!! یعنی اسلات رم مشکلی نداره. اما چرا از رم اسلات 2 و 4 استفاده نمیکنی خدا میدونه.

اینظور که مشخص هست، یکی از کانال های رم مشکل داره!
فکر کنم بهتره همون 2 تا رم باس 800 رو روی سوکت های 1 و 3 قرار بدید!(رم 1 گیگ 667 رو بردارید چون نبودش بهتر از بودنش هست! چون تعادل ور به هم میزنه!)

afshin b
07-12-2013, 17:15
بعد از کمی جستوجو فهمیدم که سیستم اون یک گیگ رو برای گرافیک ذخیره میکنه و متاسفانه فکر کنم راهی وجود نداره که بیخیال بشه. (شاید هم بشه و من نمیدونم)
باید همون دوتا 800 رو در حالت سینگل داشته باشم. آخر نشد دوال کنم:n02:
فقط یه سوال میمونه که این 1 گیگ رم که فدای گرافیک میشه، اصلا تاثیری روی کارایی گرافیک میزاره؟ یا درش بیارم و ردش کنم بره؟

absineh
08-12-2013, 21:22
قبل از هرچیز سیستم را دیفالت کنید با بیرون آوردن باطری مادربورد اینکار را انجام بدید ودوتا رم باس 800 را روی اسلات زرد بزارید وسیستم را روشن کنید ببینیدبوت میشه یا خیر اگرموفق نشدید با یکی سیستم را بوت کنید ووارد ویندوز بشید ازطریق اینترنت از سایت گیگا مدل مین بورد را وارد وآخرین ورژن را دانلود کنید وبا برنامه bios@ بایوس سیستم را آپدیت کنید احتمالا درست خواهد شد.

afshin b
08-12-2013, 21:46
قبل از هرچیز سیستم را دیفالت کنید با بیرون آوردن باطری مادربورد اینکار را انجام بدید ودوتا رم باس 800 را روی اسلات زرد بزارید وسیستم را روشن کنید ببینیدبوت میشه یا خیر اگرموفق نشدید با یکی سیستم را بوت کنید ووارد ویندوز بشید ازطریق اینترنت از سایت گیگا مدل مین بورد را وارد وآخرین ورژن را دانلود کنید وبا برنامه bios@ بایوس سیستم را آپدیت کنید احتمالا درست خواهد شد.
ممنون از پیشنهادتون.
اما جواب نداد. بایوس رو هم آپدیت کرده بودم.
خیلی عجیبه!
از طریق پشتیبانی سایت گیگابایت سوال رو مطرح کردم، ببینم اینا چی میگن.
خودم احتمال میدم مشکل یا با پردازنده هست یا با گرافیک:n13:

EXTREME
09-12-2013, 21:56
میتونید یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z بدید

afshin b
10-12-2013, 08:24
میتونید یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z بدید

EXTREME
10-12-2013, 09:13

برای اون مسئله ای که عرض کرده بودید فکر نکنم به این موضوع مربوط باشه و این سی پی یو بعید میدونم اون قابلیت رو داشته باشه علاوه بر اون بایوس مین هم باید این قابلیت رو داشته باشه