PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در سامسونگ LA40B530 ویاسری 5 BN68

farzadstar
04-12-2013, 19:48
سلام دوستان من یک LCD سامسونگ سری 5 دارم که USB رو شناسایی نمیکنه - وقتی یه فلش داخل یواس بیش میکنم پیداش نمیکنم - تو تنظیماتش هم رفتم ولی چیزی دستگیرم نشد - گزینه ای برای فلش نبود خیلی این قسمتو لازم دارم لطفا راهنمایی کنید. تشکر

matinpour
04-12-2013, 20:09
سلام دوستان من یک LCD سامسونگ سری 5 دارم که USB رو شناسایی نمیکنه - وقتی یه فلش داخل یواس بیش میکنم پیداش نمیکنم - تو تنظیماتش هم رفتم ولی چیزی دستگیرم نشد - گزینه ای برای فلش نبود خیلی این قسمتو لازم دارم لطفا راهنمایی کنید. تشکر

دوست عزیز
اگر فلش تان سالم باشد وقتی که به تلویزیون وصل می کنید از روی کنترول روی دکمه Source یا همان منبع فشار داده و منبع ورودی را USB انتخاب می کنید و روی آن کلیک کرده از محتویات آن استفاده می کنید.

farzadstar
04-12-2013, 20:14
دوست عزیز
اگر فلش تان سالم باشد وقتی که به تلویزیون وصل می کنید از روی کنترول روی دکمه Source یا همان منبع فشار داده و منبع ورودی را USB انتخاب می کنید و روی آن کلیک کرده از محتویات آن استفاده می کنید.

دوست عزیز فلش کاملا سالم هستش - این هم عکس کنترل من دکمه سورسی پیدا نکردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

matinpour
04-12-2013, 20:24
دوست عزیز فلش کاملا سالم هستش - این هم عکس کنترل من دکمه سورسی پیدا نکردم
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز
در وسط کنترول دکمه بالای دکمه منو همان سورس است

farzadstar
04-12-2013, 20:26
از قسمت منو و سورس هم رفتم - و اونجا یو اس بی نبود - یه HDMI بودش که واسه کامپیوترم هستش که وصله - یکی avi بود که خالیه و یکی هم کامپیوتر و یکی دیگه تلوزیون - گزینه های بعدی که usb درونشون نبود هم غیر فعال بودن

farzadstar
04-12-2013, 20:27
دوست عزیز
در وسط کنترول دکمه بالای دکمه منو همان سورس است

آهان - ولی بازم جز htmi-avi -tv پیز دیگه ای نبودش
در ضمن چراغ یو اس بی هم خاموشه - یعنی همون چراغ flash memory من که باید روشن باشه - وقتی برق بهش برسه روشن میشه نرسه خاموشه

matinpour
04-12-2013, 20:38
آهان - ولی بازم جز htmi-avi -tv پیز دیگه ای نبودش
در ضمن چراغ یو اس بی هم خاموشه - یعنی همون چراغ flash memory من که باید روشن باشه - وقتی برق بهش برسه روشن میشه نرسه خاموشه

دوست عزیز
ممکن است تلویزیون شما آن فلش را نمی شناسد یکبار در حالی که فلش به تلویزیون وصل است تلویزیون را خاموش و روشن کنید بعد ببینید به منوی سورس USB اضافه شده است یا نه اگر نشده بود از یک فلش دیگر استفاده کنید و تست بگیرید.

farzadstar
04-12-2013, 20:42
دوست عزیز
ممکن است تلویزیون شما آن فلش را نمی شناسد یکبار در حالی که فلش به تلویزیون وصل است تلویزیون را خاموش و روشن کنید بعد ببینید به منوی سورس USB اضافه شده است یا نه اگر نشده بود از یک فلش دیگر استفاده کنید و تست بگیرید.

نه بازم نشد - از 8 تا فلش مموری مختلف تست گرفتم با فرمت های سیستمی مختلف(NTFS_FAT-FAT32) ولی هیچ کدوم رو شناسایی نمیکنه - من فکر میکنم ایراد از خود تلوزیونه و اینکه یه نفر گفت برنامه تلوزیون رو آپدیدت کنید - من هم تا اونجایی که میدونم تلوزیون برنامش آپدیت نمیشه - راه دیگه نیست ؟

matinpour
04-12-2013, 21:02
نه بازم نشد - از 8 تا فلش مموری مختلف تست گرفتم با فرمت های سیستمی مختلف(NTFS_FAT-FAT32) ولی هیچ کدوم رو شناسایی نمیکنه - من فکر میکنم ایراد از خود تلوزیونه و اینکه یه نفر گفت برنامه تلوزیون رو آپدیدت کنید - من هم تا اونجایی که میدونم تلوزیون برنامش آپدیت نمیشه - راه دیگه نیست ؟

دوست عزیز
مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید

farzadstar
04-12-2013, 21:04
دوست عزیز
مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید

TV : BN68-01952F
Control : BN59-00874A

ســــــری 5 - 40 اینچ - FullHD 1080p - Anynet HDMI-CEC

matinpour
04-12-2013, 21:27
TV : BN68-01952F
Control : BN59-00874A

ســــــری 5 - 40 اینچ - FullHD 1080p - Anynet HDMI-CEC

دوست عزیز
این چیزی که نوشتید مدل مین برد تلویزیون است مدل تلویزیون تان باید یک چیزی مانند این باشد LA40B550K1R نه آن چیزی که نوشتید

farzadstar
04-12-2013, 21:38
دوست عزیز
این چیزی که نوشتید مدل مین برد تلویزیون است مدل تلویزیون تان باید یک چیزی مانند این باشد LA40B550K1R نه آن چیزی که نوشتید

عذر میخوام -LA40B530P7R XSV
Version : AA01

matinpour
04-12-2013, 22:19
عذر میخوام -LA40B530P7R XSV
Version : AA01

دوست عزیز
این مدل برای فریمور آسیایی چیزی در سایت نیست ولی امریکایی همین مدل فریمور دارد

farzadstar
04-12-2013, 23:23
دوست عزیز
این مدل برای فریمور آسیایی چیزی در سایت نیست ولی امریکایی همین مدل فریمور دارد

از این فریم ور چطور میشه استفاده کرد؟ بازم بابت پیگیری خوبی که داشتین ازتون تشکر میکنم

و اینکه این میگن با فلش آپدیت میشه بعد من مشکلم فقط اینه که فلش رو شناسایی نمیکنه - چیکار میتونم بکنم؟

farzadstar
05-12-2013, 00:50
در ضمن این منوی ماست که اصلا گزینه ای به نام USB نداره - بقیه روداره ولی این یکی رو نداره که اصلا غیرفعالم باشه - به تصویری که گذاشتم و گزینه ای که داخل کادر آبی گذاشتم توجه کنید اونو می گم.

matinpour
05-12-2013, 21:23
از این فریم ور چطور میشه استفاده کرد؟ بازم بابت پیگیری خوبی که داشتین ازتون تشکر میکنم

و اینکه این میگن با فلش آپدیت میشه بعد من مشکلم فقط اینه که فلش رو شناسایی نمیکنه - چیکار میتونم بکنم؟

دوست عزیز
یکبار ریست فاکتوری کنید ببینید درست می شود از مطلب زیر استفاده کنید

تنظیمات ریست

دکمهexit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خودtv

ویا

دسترسی به منوی سرویس

این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:

کد:

info > menu > mute > power

در تلویزیون های قدیمی تر:

کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
در منوی مخفی از قسمت OPTION آیتم REAST FACKTORY را انتخاب و ریست کنید.

farzadstar
05-12-2013, 23:46
دوست عزیز

تنظیمات ریست

دکمهexit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خودtv

ویا

دسترسی به منوی سرویس

در تلویزیون های جدید:

کد:

کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power

تشکر من با استفاده از دستور
به تنظیمات کارخانه برگردوندم ولی حاصلی نشد - بازم اون منو نیست و یو اس بی رو نمیشناسه :(

farzadstar
06-12-2013, 14:00
دوست عزیز

تنظیمات ریست

ویا

دسترسی به منوی سرویس

در تلویزیون های جدید:

کد:

کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power

و اینکه به خود سامسونگ گفتم که یه شماره دادن که باهاش تماس بگیرم - ولی فعلا تعطیله ممنون میشم راه حل جدیدی بدید. ممنون

matinpour
06-12-2013, 15:24
و اینکه به خود سامسونگ گفتم که یه شماره دادن که باهاش تماس بگیرم - ولی فعلا تعطیله ممنون میشم راه حل جدیدی بدید. ممنون

دوست عزیز
ممکن است در منوی مخفی در قسمت Configuration آیتم number of usb port عدد آن 0 شده باشد که البته چون شما یک پورت usb دارید باید عدد آن 1 شود
و برای دیدن آن قسمت نیاز به کنترول دست ساز یا کنترول سرویس کار دارید که بعد از استفاده از آن کنترول در منوی اصلی مخفی
Configuration نمایان می شود که در منوی آن number of usb port را پیدا و عدد آن را 1 قرار می دهید

farzadstar
06-12-2013, 18:41
دوست عزیز
ممکن است در منوی مخفی در قسمت Configuration آیتم number of usb port عدد آن 0 شده باشد که البته چون شما یک پورت usb دارید باید عدد آن 1 شود
و برای دیدن آن قسمت نیاز به کنترول دست ساز یا کنترول سرویس کار دارید که بعد از استفاده از آن کنترول در منوی اصلی مخفی
Configuration نمایان می شود که در منوی آن number of usb port را پیدا و عدد آن را 1 قرار می دهید

خب ممنون دوست عزیز - میشه آموزش ساخت کنترل دست ساز رو بهم بدی یا اینکه بگی اینو از کجا میشه گیر اورد - من الکترونیک تا حدی میدونم اگر آموزشش باشه فکر کنم بتونم بسازمش - بازم ممنون

matinpour
06-12-2013, 18:57
خب ممنون دوست عزیز - میشه آموزش ساخت کنترل دست ساز رو بهم بدی یا اینکه بگی اینو از کجا میشه گیر اورد - من الکترونیک تا حدی میدونم اگر آموزشش باشه فکر کنم بتونم بسازمش - بازم ممنون

دوست عزیز
اول با همان نمایندگی که قرار تماس بگیرید و مشگلتان را در میان بگذارید و اگر نتیجه نگرفتید
شما می توانید از مطلب زیر استفاده کنید
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لطفا به آیتمهای دیگر دست نزنید چون ممکن است دچار خسارت جبران ناپذیر شوید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

farzadstar
06-12-2013, 19:24
دوست عزیز
اول با همان نمایندگی که قرار تماس بگیرید و مشگلتان را در میان بگذارید و اگر نتیجه نگرفتید
شما می توانید از مطلب زیر استفاده کنید
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لطفا به آیتمهای دیگر دست نزنید چون ممکن است دچار خسارت جبران ناپذیر شوید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون دوست عزیز و سوال دیگه این که اگر فریم ور رو به ورژن برزیلی آپدیت کنم چه مشکلی پیش میاد ؟

matinpour
06-12-2013, 21:58
ممنون دوست عزیز و سوال دیگه این که اگر فریم ور رو به ورژن برزیلی آپدیت کنم چه مشکلی پیش میاد ؟

دوست عزیز
ممکن است با تلویزیون شما سازکارنباشد و آیتمهای را حذف کند.

farzadstar
07-12-2013, 17:29
دوست عزیز
ممکن است با تلویزیون شما سازکارنباشد و آیتمهای را حذف کند.

با نهایت تشکر از شما برای پیگیری خوبی که داشتین - و بابت زحمتی که کشیدین ازتون تشکر میکنم - موفق باشید