ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Chivalry : Medieval Warfare

Arrowtic
03-12-2013, 20:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چند روز پیش این بازی رو تو استیم خریدم و امروز تصمیم گرفتم تاپیکشو بزنم . این بازی ، یک بازی تماما PvP هست که بیشتر در نبرد تن به تن و Melee تمرکز داره . بازی خشونت درش به شدت بالاست و در طول بازی تمام وقت تکه تکه شدن بقیه رو می بینید . در این بازی شما از لیست سرورا یکی رو انتخاب می کنید ، وارد میشید و بازی می کنید . در هنگام ورود به سرور ، شما باید اول Class و بعد سلاحاتون رو انتخاب کنید و به نبرد می پردازید .( هر Class سه تا سلاح داره(یک اصلی ، یک فرعی و یک ویژه))
در بازی چهار Class وجود داره :
Archer : این Class تنها Class ـی هست که از فاصله خیلی دور میتونه بقیه رو بکشه . دفاع ضعیفی داره و سلاح اصلیشم سلاحای دوربرد نظیر تیر و کمان و یا قلاب سنگ هست .
Man at arms : این Class هم مثل Archer دفاع خیلی ضعیفی داره . سلاحای گوناگونی میتونه استفاده کنه نظیر سپر ، شمشیر ، گرز ، تبر و ... . سرعتش بسیار بالاست و قدرت و حرکت ویژش هم جاخالی دادن هست .
Vanguard : این Class سرعت و دفاع متوسط داره . سلاح اصلیش سلاحای Two-Handed و بزرگ مثل نیزه هستن . در نبرد Melee از همه Range ـش بیشتره . قدرت ویژش حرکتی به نام Sprint Attack هست به این صورت که از دور میدوئه و بعد از یک مدت مشخص اگه در حال دویدن به یکی اتک بده دمیج بسیار بالایی میخوره اون شخص .
Knight : این Class سنگین ترین و آهسته ترین Class هست و از قویترین دفاع برخورداره . میتونه از سلاحای Two Handed ، One Handed و یا سپر استفاده کنه .
مکانیسم نبرد بازی بسیار پیچیده تر از بازی های هم سبک هست و توش از تمامی امکانا نظیر گول زدن دشمن(سلاح رو بالا میبرید ولی اتک نمیدید ، اینطور دشمن زود دفاع می کنه و وقتی دفاعش رو اورد پایین بهش اتک میدید) ، جاخالی ، Block کردن و ... باید استفاده کرد .
بازی چندین مود داره که در زیر می بینید :
Free for All : همون طور که از اسمش مشخصه هیچ کسی با هیچ کسی یار نیست و همه میتونن هم دیگه رو بکشن . کسی در پایان وقت بیشترین امتیازو داشته باشه برندست .
Duel : در این مود مرتب افراد با هم دوئل میدن و در پایان وقت کسی که بیشترین تعداد دوئل رو برده باشه برندست .
Team Deathmatch : در این مود دو تیم با هم میجنگن و تیمی که در آخر وقت بیشترین امتیازو داشته باشه برندست .
Last Team Standing : دو تیم به جنگ می پردازند ، در نهایت تیمی که بتونه کل اعضای تیم حریف رو ببره اون راند رو میبره .
King of the hill : هر دو تیم تلاش می کنن تا یک ناحیه در وسط مپ رو به کنترل خودشون در بیارن . تیمی که بتونه برای اولین بار برای زمان مشخص ناحیه رو نگه داره برندست .
Capture the flag : این مود رو هم که همه میشناسن . هر تیم یک پرچم داره و هدف گرفتن پرچم حریف و بدنش به Base خودیه .
Team Objective : در این مود هر تیم یک سری وظایف داره که بسته به مپ متغیرن . مثلا در یک مپ یه تیم باید کل مزارع گندم حریف رو آتیش بزنه و حریف باید از خودش دفاع کنه .
تا این لحظه بزرگترین عیب بازی که دیدم باگ هاش هستن که بعضیاشون مثل بیرون پریدن از بازی یا سیو نشدن نتایج بسیار رو اعصابن .(یه سلاح رو 3 بار آزاد کردم تا بالاخره Save کرد) . به جز این مشکل میتونم بگم بازی محشره .
برای بازی یه Expansion اومده به نام Deadliest Warrior که ندارمش(نخریدمش) ولی گفته میشه در اون هیچ مشکلی نیست و همه باگ ها برطرف شدن .(در ضمن توش Class جدید نینجا و نژاد اسپارتان و ژاپنی یا در اصل سامورایی هم به بازی اضافه شدن)
بازی هم اول شخص و هم سوم شخص قابل بازیه .
باز هم میگم بازی خشونتش بسیار بالاست که در زیر میتونید ببینید(همه عکس ها رو خودم گرفتم) .
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

p30 arman
03-12-2013, 23:37
عاشق همچین سبکی هستم! حیف که بودجه موجود نیست :دی
پینگ چطوریه؟ خوبه بده؟
پلیر کمه یا زیاده؟

Arrowtic
04-12-2013, 06:47
پلیر زیاد . طوری که پیدا کردن سرور غیر پر سخته !
پینگ هم خوبه ، از 100 شروع میشه . تو بیشتر سرورا بین 100 تا 200 ـه .
تو این بازیم مثل Rising Storm ، کشتن خودیا امکانش هست . 3 نفری ریخته بودیم سره یکی یهو دیدم کلم قطع شد نگو یارم اشتباهی منو زده : دی

miladdarren
04-12-2013, 21:24
شما هم که زدی تو کار بازی های پولی :n02:
حالا چنده قیمتش؟
off خورده؟؟

Arrowtic
04-12-2013, 22:05
اون موقع گرفتم 16 ، آف خورده بود(75 درصد)
بازی محشره ولی این بیرون پریدناش واقعا رو مخن . هر بار که مپ عوض میشه به احتمالا 90 درصد بازی کرش می کنه .
ببینم کی فیکس میشه :|

cpt.sepehr
09-12-2013, 20:11
سلام !
میگم این بازیا میزاری لینک دانشم بزار لطفا ! من نمیتونم از استیم دان کنم :n14:

Arrowtic
09-12-2013, 20:46
بازی پولیه . برای بازی کردن باید خریده باشیدش .
من از همون استیم دانلود کردم ، سخته پیدا کردن لینکش به خصوص که اضافه کردن بازی دانلود شده از یه جای دیگه به استیم خیلی دردسر داره .

cpt.sepehr
10-12-2013, 12:11
بازی پولیه . برای بازی کردن باید خریده باشیدش .
من از همون استیم دانلود کردم ، سخته پیدا کردن لینکش به خصوص که اضافه کردن بازی دانلود شده از یه جای دیگه به استیم خیلی دردسر داره

میدونم پولیه :n02: دیروز این دارک نمیدونم چیچی آف خورده بود میخواستم بخرم به یک نکته دیگر پی بردم :n13: واحد پول استیم چیه ؟ :n26: بعد من اسپید دانم 60 ! تو استیم 40 ! هر بازی کم کم 13 گیگ ! بدبخت میشم که :n02:

Arrowtic
10-12-2013, 14:52
بستگی داره از کدوم Region بخرید . از اونجایی که من خودم مستقیم خرید می کنم نمیدونم .
توی تنظیمات Region رو دستی به یک کشور اروپایی تغییر بدید شاید دانلود درست شد .(اگرچه خودش پیشفرض بهترین کشورو باید انتخاب کنه)

Arrowtic
17-12-2013, 17:59
یه آپدیت 2.5 گیگی داشتیم امروز ، اینم تغییرات مهمش :
Players are now able to pick up ammo thrown at corpses
Created a single new loading screen to reduce storage usage
Projectiles now properly appear on player heads
Spawn time Added for every 20 dmg done to team members

cpt.sepehr
20-12-2013, 21:31
منم امروز بالاخره خریدمششش!!! :n17:
فقط به خاطر تو :n20:
مونده دانلودش که 2 روز طول میکشه فقط :n02:

Arrowtic
20-12-2013, 22:42
ای کاش نمی خریدی : دی (جات بودم Rising Storm می گرفتم)
از آپدیت آخر به بعد خیلی باگا زیاد شدن . همش کرش :(
البته اگه ویندوزت 64 ـه نباید مشکلی داشته باشی . با 32 بیت ها مشکل داره(چون رم بالایی می طلبه بازی) . تا جایی که میدونم 64 بیت ها بدون مشکل بازی می کنن .
سریع دانلود کن اگه خوشت نیومد فکر کنم تا یه مدت خاص میشه پس داد بازیو و Refund گرفت !
بازی خودش محشره ، یعنی اصلا حرف نداره ولی این کرش ها و باگ ها بد آسیب زدن بهش .

cpt.sepehr
21-12-2013, 08:31
ماله من 64زه :n05: از دیشب تا الان 1 گیگ دان کرده .... فک کنم تا فردا صبح دانلودش تموم بشه ! :n10:
خریدیم رفت دیگه ... :n17:این just cuase 2 هم آف خرکی خورده ... مولتیه ؟ بخریم ؟ :n16:
Rising storm دیگه آف نخورده وگرنه اونم میخریدم :n13:

Arrowtic
21-12-2013, 09:24
فکر نکنم جمعیتش خوب باشه .

cpt.sepehr
21-12-2013, 10:05
من عاشق بازی استراتژیکم ! شما استراتژیک بازی نداری منم بگیرم باهم بزنیم ؟ :n17:

Arrowtic
21-12-2013, 12:23
Dota 2 می زنم . البته در اصل MOBA حساب میشه .
کلا بازی هایی که می زنم :
Dota 2 : هفته ای یکی دو دست .
Rising Storm و Chivalry : هفته ای مجموعا یک الی دو ساعت .

cpt.sepehr
21-12-2013, 13:07
Dota 2 می زنم . البته در اصل MOBA حساب میشه .
کلا بازی هایی که می زنم :
Dota 2 : هفته ای یکی دو دست .
Rising Storm و Chivalry : هفته ای مجموعا یک الی دو ساعت .

خو یهو بگو هیچی نمیزنم دیگه :n01:
میینم استیم 1 روز آنلاین نشدی... :n11: خو یه سوال داشتم ، بازی های استراتژیک ، مثلا اStronHold که همین الانم باز آف خورده ، وقتی سرور میشه کسی ، سرور خودش میشه یا اونی که تو اروپاست میشه ؟ یعنی دو نفر از ایران بزنن باهم پینگشون 50 ا یا 300 ؟ :n13:

Arrowtic
21-12-2013, 13:34
Stronghold Kingdoms : خود سرور .(بازی حالت دستی نیست بری یه دست بزنی ، استایل MMO داره)
Stronghold های دیگه : یه نفر Host میشه بقیه جوین میدن .(یعنی دو ایرانی 50)

cpt.sepehr
21-12-2013, 13:50
Stronghold Kingdoms : خود سرور .(بازی حالت دستی نیست بری یه دست بزنی ، استایل MMO داره)
Stronghold های دیگه : یه نفر Host میشه بقیه جوین میدن .(یعنی دو ایرانی 50)
این که عالیههه !!! :n02: یه تاپیک باید بزنین ، که هرکی اک استیم داره بیاد خودش و معرفی کنه ! که باهم بازی کنیم ! من خیلی گشتم ولی جایی نداشت با کشورت جست و جو کنی دیگران و :n13: مطمئنا خیلی ها هستن که استیم دارن، بازی های استراتژیکم دوست دارن ! :n17:

Arrowtic
21-12-2013, 14:23
تمام مباحث مربوط به نرم افزار Steam ، آموزش ،اخبار ، لیست کاربران P30 World و ... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Stronghold Kingdoms - قلعه اینبار در سبک MMO ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Stronghold Crusader آنلاین 100% تضمینی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Arrowtic
21-12-2013, 18:33
خوب بالاخره مشکل کرش های 32 بیت رو حل کردم و تونستم توی تنظیمات به یه حالت متوسط رو به بالا برسم .
کسایی که 32 بیت دارن برای این که رمشون کم نیاره تنظیماتو مثل زیر تنظیم کنن :

با این تنظیمات هر دو کرشی که میداد(UDK not responding و کرش رم) برطرف شدن . امیدوارم این مشکل سیو نشدن پیشرفت که خیلی خیلی بده هم درست بشه تا راحت بازی کنیم .
امروز یه چند دست زدم خیلی حال داد ! واقعا لذت کشتن با پرتاب تبر به وسط پیشونی یه نفر رو نمیشه توصیف کرد ! از جلو یارو اومد تبر اول خورد تو دلش دومی قشنگ تو پیشونیش همینطوری خون فواره زد : دی

cpt.sepehr
22-12-2013, 00:43
آقا میگم، خیلیییی سخته :n02: هیچی نمی دونمممم :n02: یه بار می کشم یه بار میمیرم :n13: باید بشینم فیلم آموزشی ببینم :|

Arrowtic
01-01-2014, 22:08
بالاخره از یکی از لحظات لذت بخش بازی عکس گرفتم : دی

Arrowtic
11-01-2014, 21:14
بالاخره بعد از صرف کردن زمان کافی با همه Class ها(و آزاد کردن همه سلاحا) تصمیم نهاییم برای Class رو گفتم : KNIGHT ! واقعا لذتی که چرخوندن شمشیر به اون بزرگی داره رو هیچی نداره !

لحظاتی پیش هم این Achievement رو بالاخره بعد از کلی تلاش گرفتم !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راهشم ساده بود ، Knight بر میداری با قوی ترین شمشیر(از نظر Damage) میری جلو دو نفر که دارن با هم می جنگن ، رو به کلشون یه کلیک می کنی و تمام ! : دی

پ.ن : لول ! یه اچیومنت هست که برای گرفتنش باید سرتون 100 بار قطع شه ! برم تو کارش : دی

cpt.sepehr
11-01-2014, 23:03
باو :n14: خیلی سخته :n15: یه هو شمشیر دشمنا میکنن توشیکمم :n13: اما من میزنم باید یه دور کامل بزنه :n13:عجیبه :n13: سیستم بلاکشم عجبیه :n13: کلا هیچی نمیدونم :n14: جدیدا با RED بیشتر حال می کنم! machingun بر میدارم میرم میزنم تو پنجره ها همرو به آتیش می کشم :n05: بعد که دوباره spawn میشن همشون میان رو همون شیشه که مثلا من و بکشن روحشون خبر نداره من یه جا دیگه کمپ کردم :n07: صبر میکنم آروم آروم بیان بیرون .... بعدش :n19::n19: :n02:

Arrowtic
12-01-2014, 07:12
مراحل آموزشی رو بازی کردید تو Chivalry ?

cpt.sepehr
12-01-2014, 09:48
مراحل آموزشی رو بازی کردید تو Chivalry ?
نه :n02: فک می کردم کشتن که آموزش نمی خواد :n02:

Arrowtic
12-01-2014, 09:53
تو صفحه اصلی گنده نوشته Training .
توش بهتون Block کردن و اتک دادن و حرکات پیشرفته تر مثل گول زدن و Duck رو یاد میده .

cpt.sepehr
12-01-2014, 12:07
تو صفحه اصلی گنده نوشته Training .
توش بهتون Block کردن و اتک دادن و حرکات پیشرفته تر مثل گول زدن و Duck رو یاد میده .
رفتم :n13: باتاش چقدر سختن :n02: