PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد قیمت طراحی سایت

pershianix
01-12-2013, 22:52
کار من طراحی سایته و به این صورت کار می کنم که مشتری بهم میگه فلان سایتو میخوام. منم از صفر (خرید دامنه، اختصاص هاست، طراحی و ...) کارارو انجام میدم. تا حالا بیشترین قیمتی هم که دادم 150 هزار تومن بوده. یعنی مشتری فقط گفته فلان سایتو میخوام. دیگه خرید دامنه و هاست و طراحی و مدیریت هاست و پشتیبانی یک ساله هم با خودمه. مشکلی هم پیش بیاد با خودمه. حالا به نظر شما قیمتم چطوره؟ شما چه قیمتی پیشنهاد میدید؟

اکثر طراحی ها هم سعی میکنم ترجمه و فارسی سازی پوسته های وردپرس باشه. یه سوال دیگه:

ترجمه و فارسی سازی یه پوسته وردپرس الان چقدره؟ مثلا من قالب عالی و بی نظیر kallyas رو ترجمه کردم به قیمت 50 تومن. خوبه؟

ممنون

pershianix
03-12-2013, 16:33
کار من طراحی سایته و به این صورت کار می کنم که مشتری بهم میگه فلان سایتو میخوام. منم از صفر (خرید دامنه، اختصاص هاست، طراحی و ...) کارارو انجام میدم. تا حالا بیشترین قیمتی هم که دادم 150 هزار تومن بوده. یعنی مشتری فقط گفته فلان سایتو میخوام. دیگه خرید دامنه و هاست و طراحی و مدیریت هاست و پشتیبانی یک ساله هم با خودمه. مشکلی هم پیش بیاد با خودمه. حالا به نظر شما قیمتم چطوره؟ شما چه قیمتی پیشنهاد میدید؟

اکثر طراحی ها هم سعی میکنم ترجمه و فارسی سازی پوسته های وردپرس باشه. یه سوال دیگه:

ترجمه و فارسی سازی یه پوسته وردپرس الان چقدره؟ مثلا من قالب عالی و بی نظیر kallyas رو ترجمه کردم به قیمت 50 تومن. خوبه؟

ممنون

کسی جواب نمیده؟

anvar.net
08-12-2013, 00:03
برای شما خوبه ! چون خودت راضی هستی.

البته وردپرس کاری نداره بویژه اینکه بعد از مدتی دیگه ورزیده میشی- قیمت 50 تومن برای یک قالب خوبه چون ممکنه به چندین نفر بفروشی. ولی در کل این سیستم کپی و ترجمه چندان خوشایند نیست چون پول آنچنانی نداره

amirhoseynghasemi
08-12-2013, 08:44
سلام
من میخام طراحی سایت یاد بگیرم از کجا باید شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین:n16:

anvar.net
08-12-2013, 19:40
از اچ تی ام ال 5 و سی اس اس 3 شروع کن .
دو کتاب خوب در زمینه های بالا تهیه کن و شروع به مطالعه کن. از انجمن هایی مثل پی سی ورلد هم برای حل مشکلاتت استفاده کن.

در مرحله دو هم جاوااسکریپت و جی کورئی رو یاد بگیر