ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات تلویزیون دیجیتال

mahdi423
01-12-2013, 08:59
باسلام کسی میتونه بگه علت شطرنجی شدن تصویر در تلویزیون دیجیتالی چی میتونه باشه .
من یک ال سی دی سونی دارم کانالهای دیجیتالی در دو فرکانس برای شهر ما پخش میشه یکی از فرکانسها که شبکه های 1الی 5 و...پخش میکنه خوبه ولی اون یکی فرکانس شبکه نمایش و پویا و... موقع پخش شطرنجی میشه یا قطع میشه مینویسه سیگنال موجود نیست در حالی که در تنظیمات نگاه میکنی هم قدرت و هم کیفیت سیگنال بالای 90 الی 95 هست میخواستم بدونم علت از تلویزیونه یا آنتن.
آنتن برقی دارم اما مال 10 ساله پیشه

matinpour
01-12-2013, 19:53
باسلام کسی میتونه بگه علت شطرنجی شدن تصویر در تلویزیون دیجیتالی چی میتونه باشه .
من یک ال سی دی سونی دارم کانالهای دیجیتالی در دو فرکانس برای شهر ما پخش میشه یکی از فرکانسها که شبکه های 1الی 5 و...پخش میکنه خوبه ولی اون یکی فرکانس شبکه نمایش و پویا و... موقع پخش شطرنجی میشه یا قطع میشه مینویسه سیگنال موجود نیست در حالی که در تنظیمات نگاه میکنی هم قدرت و هم کیفیت سیگنال بالای 90 الی 95 هست میخواستم بدونم علت از تلویزیونه یا آنتن.
آنتن برقی دارم اما مال 10 ساله پیشه

دوست عزیز
کانالهای دیجیتال بسیار حساس هستند و اگر از آنتن خوب استفاده نکنید و یا اتصالات تان شل و یا بطور صحیح وصل نشده باشد موجب اتصال کوتاه و در نتیجه نویز می شود شما باید از کابل سالم و یک تیکه فیش خوب و آنتن خوب و بهتر است که غیر برقی باشد چون در مواردی ممکن است که نویز حاصل از جریان برق و یا اتصالی باعث بی کیفیتی فرکانس شود

pay_man_utd
06-07-2015, 15:14
یه مشکلی با گیرنده ذیجیتالمون دارم اونم اینه که وقتی یه موتور از تو کوچه مون رد میشه یا تو خونمخون سشوار یا مهتابی روشن می کنیم تصویر شطرنجی میشهالبته این مشکل خیلی از دستگاه های دیجیتال با برندهای متفاوت هست حالا یکی کمتر یکی بیشترمیخوام بدونم میشه این مشکل رو برطرف کرد یا نه؟؟

hamidchi
06-07-2015, 22:08
یه مشکلی با گیرنده ذیجیتالمون دارم اونم اینه که وقتی یه موتور از تو کوچه مون رد میشه یا تو خونمخون سشوار یا مهتابی روشن می کنیم تصویر شطرنجی میشهالبته این مشکل خیلی از دستگاه های دیجیتال با برندهای متفاوت هست حالا یکی کمتر یکی بیشترمیخوام بدونم میشه این مشکل رو برطرف کرد یا نه؟؟

بله واقعا یکی از مشکلات عمده این دستگاه ها همین بحث نویز پذیری بالای اوناست. کافیه حتی زنگ خونه همسایه رو بزنن که باعث شطرنجی شدن تصویر میشه
منم دنبال راه حل میگردم:n13:

bestmovie
06-07-2015, 22:59
من همین مشکل رو داشتم با تعویض آنتن مشکل حل شد. آنتن سیماران گرفتم

hamidchi
07-07-2015, 15:35
من همین مشکل رو داشتم با تعویض آنتن مشکل حل شد. آنتن سیماران گرفتم
من سیماران رو هم روی یه تی وی دیگه و ی دستگاه ایکس ویژن گذاشتم بازم همین طوره
شما بوستر خود آنتن رو گذاشتید برق 5 ولت گیرنده رو روشن کردین ؟

hamidchi
07-07-2015, 15:36
یه مشکب دیگه هم که داره اینه که ترتیب کانال ها چند روز یه بار عوض میشه
شما هم این مشکلو دارین ؟

bestmovie
07-07-2015, 16:56
من منطقه ای که هستم فضا باز هست و گیرندگی خوبه برا همین مستقیم از آنتن سیم رو وصل کردم به گیرنده دیجیتال و دیدم خوبه دیگه به تقویت کننده وصل نکردم
بله بعضی وقتها شبکه ها بهم میخورد ترتیبش. شما سیمتون رو عوض کنید احتمال داره از سیم باشه. من اول سیم رو عوض کردم بعد دستگاه دیجیتال رو ولی فایده نداشت جای آنتن هم عوض کردم درست نشد در نهایت آنتن رو عوض کردم مشکل از اون بود