مشاهده نسخه کامل
: انتخاب بین Galaxy S4 , Galaxy Note 3 , Sony Z1
Ship Storm
26-11-2013, 23:45
سلام دوستان
میخوام بدونم بین این 3 تا گوشی کدوم بهتره و ارزش پول دادن داره که بخرم
هدفم هم از خریدش استفاده از اینترنت روی گوشی هست اونم روزی 3 ساعت
ممنون
Mostafa NBA
27-11-2013, 00:19
در این بین که s4 کاملاً خط میخوره. پردازنده ی Z1 و Note3 شبیه هم هستند اما نوت در بنچمارک ها کاملاً بهتر از سونی عمل کرده.
رم نوت، 3 گیگ هست که باز هم کاملاً نسبت به زد1 سونی برتر هست. صفحه نمایش بزرگتر و مزیت فوق العاده ای مثل قلم.
برای وب گردی و اینترنت هم به رم بیشتر نیاز دارید و هم به صفحه ی بزرگتر و هم قلم میتونه کمک زیادی به شما بکنه.
در ضمن کیفیت صفحه ی نوت کاملاً نسبت به زد1 سرتر هست.
در مجموع بدون تردید نوت3 بهترین انتخاب میتونه باشه.
به نظر من هم اگه بیشتر برای وبگردی می خوای Note 3 مناسب تره.هم صفحه بزرگتری داره.هم رم بیشتر.کلا برای فیلم و وبگردی فبلت بهتر از گوشیه.هر چند z1 هم صفحه بزرگی داره.ولی در کل Note3 عالیه.باطریش هم فکر می کنم کمی بهتر از z1 باشه.راستی بعضی از گوشیها وای فایشون مثلا هر چند ساعت قطع و وصل می شه.من این دو گوشی رو فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشن/ولی باز برو تو فرومشون و یه نگاه بنداز که همچین مشکلی نداشته باشن
1376MAXIMUM
27-11-2013, 14:48
به نظر من تبلت بگیری بهتره اگه حتما گوشی میخواهید نوت چون از همه بزرگ تره یا زد وان
نوت 3 بدون تردید بهترین انتخاب ممکنه:n05:
daniel2013
27-11-2013, 19:46
اگه جز نوت 3 بگیری اشتباهه.مطمئن باش بهترینه.
Ship Storm
27-11-2013, 23:38
ممنون از همگی دوستان
تو عکس های not3 پشت قاب حالت چرمی داره ، خواستم بدونم بصورت فابریک همینطوریه ؟
بین دو رنگ سفید و مشکی خودم مشکی رو بیشتر می پسندم ، نظر خاصی ندارید در این مورد ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mostafa NBA
27-11-2013, 23:50
ممنون از همگی دوستان
تو عکس های not3 پشت قاب حالت چرمی داره ، خواستم بدونم بصورت فابریک همینطوریه ؟
بین دو رنگ سفید و مشکی خودم مشکی رو بیشتر می پسندم ، نظر خاصی ندارید در این مورد ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله به صورت فابریک همینطوره. کلاً ظاهراً سامسونگ تصمیم گرفته گوشی های خودش رو به این شکل تولید کنه از این به بعد.
البته چرم نیست، یه چیزی مثل چرم مصنوعی میمونه، که اصطکاک خیلی خوبی ایجاد میکنه.
رنگ که دیگه سلیقه ای! من خودم سفید رو میپسندم.
سفید زود کثیف میشه مشکی بخر
Ship Storm
28-11-2013, 23:03
این گوشی در دو مدل N9000 و N9005 عرضه شده ، کدوم یکی بهتره ؟
مدل N9000 چیپ Exynos 5 Octa 5420 روشه و مدل N9005 چیپ Snapdragon 800
فرق اینا چیه ؟ کدوم چیپ بهتره ؟
در این بین که s4 کاملاً خط میخوره
دلیلتون برا این کار چیه؟
سلام دوستان
میخوام بدونم بین این 3 تا گوشی کدوم بهتره و ارزش پول دادن داره که بخرم
هدفم هم از خریدش استفاده از اینترنت روی گوشی هست اونم روزی 3 ساعت
ممنون
به نظر من یکم باید بیشتر هدفتونو مشخص کنین!
با صفحه 5 اینچی هم میشه وب گردی کرد و شاید لازم نباشه بیشتر پول بدین!
شما الان نوت 3 رو بخری در حقیقت یه چیزی در حد تب لت خرید و حملش شاید براتون راحت نباشه
از نظر سایز نوت 3 بهتر از S4 هست ولی در کیفیت نه!
S4 OTG داره و نوت 3 نه
S4 سی پی یو 8هسته ای داره ولی در مدل N9000 نوت3 8 هسته ای هست و اون یکی مدلا 4 هسته ای(که باید ببینین کدوم مدل تو ایران گیر میاد)
البته از قلم نوت 3 نمیشه گذشت خیلی کارایی داره
به نظر من S4 میتونه براتون کافی و رضایت بخش باشه!
اما Z1
من نمیدونم سونی چرا به TFT گیر داده!
اما اصلا صفحه قابل قبولی نداره!
از طرفی هم سایز صفحه 5 اینچ هست اما بک و هوم تو صفحه قرار داده شده که خود به خود چند اینچ از صفحرو به خودش اختصاص میده و کاربردی نداره ولی سامسونگا اینطوری نیست و تمام 5 اینچ نمایشگر هست!
این گوشی در دو مدل N9000 و N9005 عرضه شده ، کدوم یکی بهتره ؟
مدل N9000 چیپ Exynos 5 Octa 5420 روشه و مدل N9005 چیپ Snapdragon 800
فرق اینا چیه ؟ کدوم چیپ بهتره ؟
از نظر چیپ این دو چیپ در کل شبیه به هم هستن!
Exynos 5 Octa 5420-N9000
بهتره چون مدل N9000 ه صورت 8 هسته ای ارائه میشه ولی N9005, N9002 به صورت 4هسته ای هستن!
پس N9000 بهتره
Snapdragon 800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_800)
Exynos 5 Octa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_of_Exynos_SoCs)
Ship Storm
29-11-2013, 17:50
ممنون بابت توضیحات فنی خیلی خوبی که صورت گرفت
این OTG چی هست حالا ؟
بعد بنطرتون حدود 150 هزار تومان اختلاف تو قیمت بین نوت 3 و اس 4 ، خرید نوت 3 رو منطقی تر نمیکنه ؟
ممنون بابت توضیحات فنی خیلی خوبی که صورت گرفت
این OTG چی هست حالا ؟
بعد بنطرتون حدود 150 هزار تومان اختلاف تو قیمت بین نوت 3 و اس 4 ، خرید نوت 3 رو منطقی تر نمیکنه ؟
OTG = On The Go در جامعه بش میگن قابلیت فلش خوردن ! :n02:
اس 4 150 گرونتر از نوت 3 هست؟
اگه اس 4 گرونتر باشه بله نوت 3 به صرفه تره ولی بعید میدونم اس 4 گرونتر باشه
Ship Storm
29-11-2013, 18:02
نخیر اس 4 ارزونتره
الان قیمت که گرفتم اس 4 رو میدن 1500 و نوت 3 رو 1650 میدن و شاید تا روزهای آینده روند نزولی رو باز هم طی کنه
نخیر اس 4 ارزونتره
الان قیمت که گرفتم اس 4 رو میدن 1500 و نوت 3 رو 1650 میدن و شاید تا روزهای آینده روند نزولی رو باز هم طی کنه
خوب الان خرید اس 4 به صرفه تره!مگر اینکه شما برتری ای رو تو نوت 3 ببینین و براتون اون 150 اختلاف ملاک نباشه!
این دو نوت 3 و اس4 تفاوت فاحشی به جز صفه با هم ندارن!
دیگه به سلیقه خودتون بستگی داره!نوت 3 میتونه تجربه جدیدی باشه! :n02:
اما Z1
فکر میکنم به خاطر ضد اب بودن چون s4 نسخه ضد اب هم همین صفحه رو داره اما Z1 تکنولوژی صفحه بهتری داره
اما Z1
فکر میکنم به خاطر ضد اب بودن چون s4 نسخه ضد اب هم همین صفحه رو داره اما Z1 تکنولوژی صفحه بهتری داره
فکر نمیکنم به خاطر ضد آب بودنش باشه چون همه مدلا چه ضد آب چه معمولی سونی TFT هستن!
TFT تکنولوژی قدیمی ای هست
Super AMOLED جدید
ولی چیزی که هست میگن زیر نور TFT بهتر جواب میده
که من TFT زد رو با S3 هم مقایسه کردم واقعا کیفیت اس 3 خیلی به دل میشینه وقتی این دو مدل رو کنار هم میذاری واقعا تفاوت رو متوجه میشیم (وضوح و ترکیب رنگ و زنده بودن رنگ ها)
در ضمن اس4 از جدید ترین تکنولوژی ضد خش صفحه Corning Gorilla Glass 3 بهره منده !!!
Ship Storm
29-11-2013, 18:14
خوب الان خرید اس 4 به صرفه تره!مگر اینکه شما برتری ای رو تو نوت 3 ببینین و براتون اون 150 اختلاف ملاک نباشه!
150 هزار تومان تو مبلغ 1 میلیون و 500 هزار که بخوای هزینه کنی مبلغ کمی بحساب میاد و یه جورایی گمه ، بخاطرا ین میگم که ما داریم هزینه میکنم بین خوب و خوبتر یه چیز خوب تر گیرمون بیاد
راستی این مدل 9000 هشت هسته ای هست یا مدل 9005 ؟
میگن مدل 9005 فیلمبرداری 4K داره ولی مدل 900 نداره این درسته ؟
150 هزار تومان تو مبلغ 1 میلیون و 500 هزار که بخوای هزینه کنی مبلغ کمی بحساب میاد و یه جورایی گمه ، بخاطرا ین میگم که ما داریم هزینه میکنم بین خوب و خوبتر یه چیز خوب تر گیرمون بیاد
راستی این مدل 9000 هشت هسته ای هست یا مدل 9005 ؟
الان انتخاب بین اس4 و نوت3 مثل خرید مگان فول با کارت سوخت یا مگان فول بدون کارت سوخته!:n02:
اختلاف خیلی زیادی که خیلی برتری داشته باشن به هم ندارن در کل خیلی نزدیک به همن!
شما میتونی اون 150 رو رو کاور خش گیر یا لوازم جانبی هزینه کنین یا حتی جای دیگه هزینه کنین اونش دیگه به من ربطی نداره فقط نظرمو میدم! :n02: :n11:
4k نمیدونم منظورتون چیه
ببینین این مدلا فکر نکنم همش تو ایران باشه!
اکثرا برا مناطق خاص مدلای مختلف میزنن
احتمالا فقط N9000 رو تو ایران گیر بیارید که اون هم فیلمبرداری 1080p@30fps هست!
کیفیت قابل قبولیه!
بیبینین در کل سه مدل نوت3 وجود داره
Samsung Galaxy Note 3 N9000 with 3G connectivity
Samsung Galaxy Note 3 N9002 with dual SIM card support
Samsung Galaxy Note 3 N9005 with 3G & LTE connectivity
که N9005 به دلیل ساپورت LTE=Long Term Evolution و عدم ساپورت ایران از این تکنولوژی فکر نکنم تو ایران باشه
مناطقی که LTE رو ساپورت میکنن در شکل زیر با رنگ قرمز نمایش داده شده اند:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نظرتون درمورد lg g pro چیه؟ کیفیتش بنظرم از اس۴ بیشتر اومد
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4
نظرتون درمورد lg g pro چیه؟ کیفیتش بنظرم از اس۴ بیشتر اومد
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4
دوست عزیز اینجا جاش نیست!
اما چون پستتون شهید نشه میگم که باز اس4 کیفیت بیشتری داره
البته سایز صفحه ال جی بالا تره
لطفا سوالی دارین تاپیک جدا بسازین و اینجا ادامه ندین
ممنون
Ship Storm
29-11-2013, 18:44
الان انتخاب بین اس4 و نوت3 مثل خرید مگان فول با کارت سوخت یا مگان فول بدون کارت سوخته!:n02:
اختلاف خیلی زیادی که خیلی برتری داشته باشن به هم ندارن در کل خیلی نزدیک به همن!
شما میتونی اون 150 رو رو کاور خش گیر یا لوازم جانبی هزینه کنین یا حتی جای دیگه هزینه کنین اونش دیگه به من ربطی نداره فقط نظرمو میدم! :n02: :n11:
این مگان فول با کارت سوخت رو خوب اومدی :D
ممنون از همه راهنمایی ها :n12::n11:
این مگان فول با کارت سوخت رو خوب اومدی :D
ممنون از همه راهنمایی ها :n12::n11:
وظیفه بود!
انشالله هرچی میخری خیرشو ببینی و ازش لذت ببری
Ship Storm
29-11-2013, 19:11
4k نمیدونم منظورتون چیه
کیفیت قابل قبولیه!
4K = 2160pixel در جامعه بهش میگن قابلیت فیلمبرداری با کیفیت 4K 2160p در ابعاد 2160×3840 پیکسل :n02:
4K = 2160pixel در جامعه بهش میگن قابلیت فیلمبرداری با کیفیت 4K 2160p در ابعاد 2160×3840 پیکسل :n02:
بله پیکسل رو که میدونم ولی تو جامعه هنوز جا نیافتاده مثل OTG! :n02:
حالا 4K مخفف چیه؟!
در هر صورت هم N9000 که تو ایران هست 1080p هست نه 2160p
Ship Storm
29-11-2013, 21:19
بله پیکسل رو که میدونم ولی تو جامعه هنوز جا نیافتاده مثل OTG! :n02:
حالا 4K مخفف چیه؟!
در هر صورت هم N9000 که تو ایران هست 1080p هست نه 2160p
یه جا خونده بودم که به معنی Ultra HD هست
Ship Storm
29-11-2013, 23:52
مدل 9005 هم پیدا کردم الان قیمت دادن که 1900 موجوده
ولی بنظر من اینطور که گفتید n9000 که هشت هسته ای هست قوی ترم هست و ارزونترم هست ، خریدش عاقلانه تره
پس دلیل اینکه n9005 گرونتره چیه ؟:n13:
ولی بنظر من اینطور که گفتید n9000 که هشت هسته ای هست قوی ترم هست و ارزونترم هست ، خریدش عاقلانه تره
نمیدون اختلاف 250 هزار تومانی!!!! :n04:
Mostafa NBA
30-11-2013, 02:06
دلیلتون برا این کار چیه؟
در نقل قول های زیر جواب سوالتون رو دریافت میکنید. لطفاً اطلاعات غلط ندید.
از نظر چیپ این دو چیپ در کل شبیه به هم هستن!
Exynos 5 Octa 5420-N9000
بهتره چون مدل N9000 ه صورت 8 هسته ای ارائه میشه ولی N9005, N9002 به صورت 4هسته ای هستن!
پس N9000 بهتره
Snapdragon 800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_800)
Exynos 5 Octa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_of_Exynos_SoCs)
این جمله ی شما من رو یاد اون افرادی انداخت که فکر میکنند هرچی مگاپیکسلِ یک دوربین بهتر باشه، کیفیت اون هم بهتره.
دوست عزیز، در مدل N9000 بله هشت هسته ای هستش اما در لحظه فقط 4 هسته فعال هستند. یکی برای مصارف سبکتر که به پردازش کمتری نیاز داره و دیگری زمانی فعال میشه که فشار بیشتری از لحاظ پردازشی بر روی گوشی قرار میگیره.
و اینم محض اطلاع داشته باش که مدل 4هسته که از چیپ SP800 استفاده میکنه عملکردش به صورت ناچیزی بهتر از مدل هشت هسته ای هست.
پس N9000 بهتر نیست!
4k نمیدونم منظورتون چیه
کیفیت قابل قبولیه!
4K کیفیتی دو برابر فول اچ دی داره. در حال حاضر گوشی هایی که توی بازار ایران موجود هستند فقط دو مدل هستند که فول اچ دی با 60 فریم بر ثانیه فیلم برداری میکنند که یکی از اونها Note3 هست و دیگری LG G2 که اینجا هم اطلاعت غلط دادید.
وجود کیفیت 4K در سری N9005 یک مزیت به حساب نمیاد که دلایل خودش رو داره، اگر خواستید براتون باز میکنم.
شما هیچ برتری به جز صفحه ی نمایش نمیبینید؟؟؟ صفحه ی نمایش هم که برتری ای جز بزرگ تر بودن نداره عزیزِ دل. تازه از دیدِ منطقی باید گفت که صفحه ی S4 به دلیل تراکم پیکسلی بیشتر نسبت به نوت3 برتر هست.
برتری های نوت 3 شامل رم 3گیگ هست که کاملاً مزیت مهمی هستش. دوربین نوت بهتر از اس 4 عمل میکنه، پردازنده ی نوت که باز هم به صورت خیلی قاطع از اس4 برتر هست و سرعت عجیبی داره(ِSP600 ِ اس 4 کجا و SP800 ِ به کار رفته در نوت کجا). نمیدونم از نظر شما برتر بودن به چیه. این 2 گوشی با این تفاوت قیمتی که با هم دارند نباید انتظار داشت که به صورت فیل و فنجونی با هم فرق داشته باشند.
جدای از سخت فزار، باطری نوت هم نسبت به اس4 کاملاً برتر هست.
مدل N9005 بیشتر برای بازار اروپا و آمریکا تولید میشه و توی ایران خیلی کم پیدا میشه برای همین گرون تره. مدل 4 هسته ای به مقدار خیلی کم و غیر قابل درک از مدل 8 هسته ای قوی تر عمل میکنه(محض اطلاع)
دوست عزیز، در مدل N9000 بله هشت هسته ای هستش اما در لحظه فقط 4 هسته فعال هستند. یکی برای مصارف سبکتر که به پردازش کمتری نیاز داره و دیگری زمانی فعال میشه که فشار بیشتری از لحاظ پردازشی بر روی گوشی قرار میگیره.
سی پی یو در شرایط مورد نیاز اگه از 8 هسته استفاده کنه فرکانسی در حدود 3.2GHz تولید میکنه!
وزمانی هم که کاری نداشته باشه 1.9 هست که کافی هست!
4K کیفیتی دو برابر فول اچ دی داره. در حال حاضر گوشی هایی که توی بازار ایران موجود هستند فقط دو مدل هستند که فول اچ دی با 60 فریم بر ثانیه فیلم برداری میکنند که یکی از اونها Note3 هست و دیگری LG G2 که اینجا هم اطلاعت غلط دادید.
کجاش غلط بود؟
نوت3:
2160p@30fps, 1080p@60fps (N9005, N9002)/ 1080p (N9000
SP600 ِ اس 4 کجا و SP800 ِ به کار رفته در نوت کجا
Samsung I9500 Galaxy S4
Quad-core 1.6 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.2 GHz Cortex-A7
هست
در کل نوت از اس4 سر تر هست!
ولی توی موبایل که کارایی محدودی داره و نهایت کار سنگین همون بازی کردن هست نباید زیاد درگیر سی پی یو بشیم!!!
الان ایشون بخوان برن دنبال نوت 3 (N9005) اونم تو این مملکت که به خاطر رنگ یک مدل گوشی 100 تومان اختلاف قیمت هست پس لزومی نداره بخواد یه گوشی تکی رو تو بازار پیدا کنه!
Mostafa NBA
30-11-2013, 22:20
سی پی یو در شرایط مورد نیاز اگه از 8 هسته استفاده کنه فرکانسی در حدود 3.2GHz تولید میکنه!
وزمانی هم که کاری نداشته باشه 1.9 هست که کافی هست!
و باز هم حرف خودت رو میزنی، کمی اطلاعات خودت رو بالا ببر. هشت هسته با هم کار نمیکنند!
کجاش غلط بود؟
نوت3:
2160p@30fps, 1080p@60fps (N9005, N9002)/ 1080p (N9000
نشون میده که بی دقت هم هستی خیلی.
شما گفتی 1080P@30fps که غلط هست و 60 فریم بر ثانیه درستشه.
Samsung I9500 Galaxy S4
Quad-core 1.6 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.2 GHz Cortex-A7
هست
ای خدای من، بنده محصول قابل فروش برای اروپا و امریکای هر دو مدل نوت و اس 4 رو باهم مقایسه کردم یعنی Samsung Galaxy S4 I9505 و Samsung Galaxy NoteIII N9005 که دقیقا به همین صورت هم میشه نسخه های آسیایی این دو مدل رو مقایسه کرد.
در کل نوت از اس4 سر تر هست!
ولی توی موبایل که کارایی محدودی داره و نهایت کار سنگین همون بازی کردن هست نباید زیاد درگیر سی پی یو بشیم!!!
الان ایشون بخوان برن دنبال نوت 3 (N9005) اونم تو این مملکت که به خاطر رنگ یک مدل گوشی 100 تومان اختلاف قیمت هست پس لزومی نداره بخواد یه گوشی تکی رو تو بازار پیدا کنه!
و باز هم محض اطلاع میگم که اگه سی پی یو چیز مهمی نبود و فقط جنبه ی کاردبرش توی بازی ها دیده میشدشرکت های غولِ گوشی سازی بیشتر وقت و سرمایه خودشون رو درگیر سی پی یو نمیکردند.
در آخر میخوام بگم اطلاعات خودتون رو زیاد کنید و سپس با اقتدارِ کامل مشاوره ی گوشی بدید.
و باز هم حرف خودت رو میزنی، کمی اطلاعات خودت رو بالا ببر. هشت هسته با هم کار نمیکنند!
بله حق با شماست اشتباه از من بود!
و باز هم محض اطلاع میگم که اگه سی پی یو چیز مهمی نبود و فقط جنبه ی کاردبرش توی بازی ها دیده میشدشرکت های غولِ گوشی سازی بیشتر وقت و سرمایه خودشون رو درگیر سی پی یو نمیکردند.
در مهم بودن سی پی یو شکی نیست
ولی با یه گوشی چه کاره سنگینی میشه انجام داد؟
وب گردی - بازی - اهنگ - فیلم
که همه اینارم با همون اس 3 هم میشه انجام داد به طور همزمان!
شرکت سازنده نمیاد بگه خوب این مدل نیاز همرو براورده میکنه اونا کاری که بش وارد هستن رو ادامه میدن تولید محصولات جدید و تبلیغات!!
چند روز پیش رفتم بازار موبایل ، طرف ال جی جی2 و اس4 رو کنار هم گذاشته بود . واقعا کیفیت صفحه جی2 خیلی بالاتر بود . اصلا یک روشنایی خاصی داشت که تا حالا من ندیده بودم .
واقعا عاشق این مدل شدم ولی دریغ از پول
Iloveu-ALL
01-12-2013, 21:33
s4 ارزون شده. الان قیمتش حدود 1500 تا 1600 ـه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.