ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم پشتیبانی از هارد 3 ترابایت توسط مادربورد ASUS B75M-A

mer5ad
26-11-2013, 17:30
سلام دوستان!
یه هارد 3 ترابایت وستِرن دارم که اون رو به روی مادربرد ASUS B75M-A قرار دادم! اما متاسفانه، سیستم فقط می تونه به 2 ترابایت از هارد دسترسی داشته باشه و عملا نزدیک به 1 ترابایت اون غیر قابل استفاده هست!
قبل از این که این بحث رو این جا ایجاد کنم، جست و جو های زیادی تو اینترنت کردم که راهی برای این مشکل پیدا کنم! روشی خاصی پیدا نشد، به غیر از تهیه مادربرودی که بتونه این هارد رو ساپورت کنه!
فروشنده ای که این مادربورد رو بهم داده، گفته بود مادربورد ASUS B75M-A این قابلیت رو داره! که می بینیم نشد!
سوال بنده از شما این هست که آیا بنده باید تنظیمات خاصی رو اعمال کنم یا باید به فکر یک مادربورد دیگه باشم؟
من نیازی به هارد دیگه ندارم و می خوام روی همین هارد ویندوز رو نصب کنم!
اگر احتیاج به تعویض مادربورد هست، لطفا بگید چه مدل هائی از مادربورد قابلیت ساپورت هارد 3 ترابایت رو دارن! بهم یک مُدل خوب پیشنهاد کنید!
لازم به ذکرِ که من از ویندوز 7 نسخه 32 بیت استفاده می کنم.
ممنونم از شما.

mer5ad
27-11-2013, 10:37
کسی نیست کمک کنه واقعا؟؟

amir200812
27-11-2013, 10:52
فکر کنم اگه سیستم از طریق UEFI بوت بشه، مشکل حل میشه!

UEFI بجای Bios قرار میگیره و امکان بوت از روی هارد دیسک های بالاتر از 2 ترا رو هم فراهم میکنه!
سرعت بوتشم بیشتره!

ولی در این حالت دیگه نمیتونی وارد محیط بایوس بشی!(راه برگشت داره، ولی من تا حالا امتحان کردم و بلد نیستم:n02:)

vissoto
27-11-2013, 11:01
کسی نیست کمک کنه واقعا؟؟

به چه صورت پارتیشن بندی شده؟! برای هارد های بالاتر از 2.2ترابایت باید به صورت GPT شناسایی بشه!

eshraghi2010
27-11-2013, 11:02
سلام دوستان!
یه هارد 3 ترابایت وستِرن دارم که اون رو به روی مادربرد ASUS B75M-A قرار دادم! اما متاسفانه، سیستم فقط می تونه به 2 ترابایت از هارد دسترسی داشته باشه و عملا نزدیک به 1 ترابایت اون غیر قابل استفاده هست!
قبل از این که این بحث رو این جا ایجاد کنم، جست و جو های زیادی تو اینترنت کردم که راهی برای این مشکل پیدا کنم! روشی خاصی پیدا نشد، به غیر از تهیه مادربرودی که بتونه این هارد رو ساپورت کنه!
فروشنده ای که این مادربورد رو بهم داده، گفته بود مادربورد ASUS B75M-A این قابلیت رو داره! که می بینیم نشد!
سوال بنده از شما این هست که آیا بنده باید تنظیمات خاصی رو اعمال کنم یا باید به فکر یک مادربورد دیگه باشم؟
اگر احتیاج به تعویض مادربورد هست، لطفا بگید چه مدل هائی از مادربورد قابلیت ساپورت هارد 3 ترابایت رو دارن! بهم یک مُدل خوب پیشنهاد کنید!
ممنونم از شما.

خیلی عجیبه واقعاً ! اکثر مادربردهای امروزی بایوسشون قابلیت 3TB+ دارند و می تونند از این حجم و حتی بالاتر استفاده کنند ! البته اکثر مادربردها نرم افزاری دارند به نام عمومی 3TB+ Unlocker ! ببینید یه همچین چیزی توی دیسک همراه مادربردتون نیست ؟!!
ظاهراً من یه سرچی زدم توی مادربردهای ایسوس اسم این نرم افزار Disk Unlocker هست !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
27-11-2013, 11:12
سلام دوستان!
ممنونم از شما.

شما پارتیشن تیبل هاردتون چی است ؟ mbr یا gpt ؟

mer5ad
28-11-2013, 13:47
فکر کنم اگه سیستم از طریق UEFI بوت بشه، مشکل حل میشه!

UEFI بجای Bios قرار میگیره و امکان بوت از روی هارد دیسک های بالاتر از 2 ترا رو هم فراهم میکنه!
سرعت بوتشم بیشتره!

ولی در این حالت دیگه نمیتونی وارد محیط بایوس بشی!(راه برگشت داره، ولی من تا حالا امتحان کردم و بلد نیستم:n02:)

مادربورد من هم این قابلیت رو ساپورت می کنه فکر کنم! خب، دقیقا چه طوری می تونم از این حالت استفاده کنم!؟

mer5ad
28-11-2013, 13:48
به چه صورت پارتیشن بندی شده؟! برای هارد های بالاتر از 2.2ترابایت باید به صورت GPT شناسایی بشه!

بله درسته، اما در حالت GPT بی هیچ عنوان نمیشه به روی هارد ویندوز نصب کرد!

mer5ad
28-11-2013, 13:50
خیلی عجیبه واقعاً ! اکثر مادربردهای امروزی بایوسشون قابلیت 3TB+ دارند و می تونند از این حجم و حتی بالاتر استفاده کنند ! البته اکثر مادربردها نرم افزاری دارند به نام عمومی 3TB+ Unlocker ! ببینید یه همچین چیزی توی دیسک همراه مادربردتون نیست ؟!!
ظاهراً من یه سرچی زدم توی مادربردهای ایسوس اسم این نرم افزار Disk Unlocker هست !

ممنونم ازت! دانلودش کردم! اما دقیقا متوجه نشدم چه عملی انجام میده!! نصبش کردم، اجراش کردم و وقتی رو تنها گزینه نرم افزار کلیک می کنی، مستقیما تورو به Disk Managment سیستم هدایت می کنه! عملی خاصی انجام نمیده و باید با ویندوز کار کنی!
چه طوریِ کارش؟؟

mer5ad
28-11-2013, 13:51
شما پارتیشن تیبل هاردتون چی است ؟ mbr یا gpt ؟

mbr هست، چون در حالت gpt نمیشه ویندوز نصب کرد!

ata.royalfalcon
28-11-2013, 14:37

mbr هست، چون در حالت gpt نمیشه ویندوز نصب کرد!

ویندوز باید 64bits باشه تا بتونید در حالت GPT ویندوز نصب کنید (جدول زیر) .

eshraghi2010
28-11-2013, 19:00
ممنونم ازت! دانلودش کردم! اما دقیقا متوجه نشدم چه عملی انجام میده!! نصبش کردم، اجراش کردم و وقتی رو تنها گزینه نرم افزار کلیک می کنی، مستقیما تورو به Disk Managment سیستم هدایت می کنه! عملی خاصی انجام نمیده و باید با ویندوز کار کنی!
چه طوریِ کارش؟؟

راهنماش رو دانلود کنید و طبق اون عمل کنید ! ایشالله حل بشه مشکل !
قبلش بگید که روی این هارد اطلاعات ریختید ؟!!

mer5ad
01-12-2013, 10:32
ویندوز باید 64bits باشه تا بتونید در حالت GPT ویندوز نصب کنید (جدول زیر) .

داداش، شما مطمئنی اگر ویندوز 64 بین نصب کنم مشکل حل میشه؟
آخه چند جا که خونده بودم همین مشکل رو داشتن با ویندوز 64 بیت!!!!
آره، ریختم! اما اصلا مهم نیست!

mer5ad
01-12-2013, 10:34
راهنماش رو دانلود کنید و طبق اون عمل کنید ! ایشالله حل بشه مشکل !
قبلش بگید که روی این هارد اطلاعات ریختید ؟!!

به خدا معلوم نی چی به چی هست این! :n02: فکر کنم تا سقف 2 ترابایت ساپورت می کنه!!!!