ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نداشتن تصویر وروشن نشدن چراغ هارد

aria2464
24-11-2013, 18:19
سلام.توروخدا کمک کنید
کارت گرافیکati
هارد:250مکستور
مادربردelit
سلام.دوستان کامپیوترم روشن میشه ولی تصویر نمیاد...چراغ هاردمم روشن نمیشه.(چراغ قرمز)دادم بیرون درستش کنن خوب شد ولی دقیقا بعد دوروز وقتی خواستم روشنش کنم تصویر نداشت و دوباره چراغ هارد روشن نشد...دوباره دادم همونجا درستش کردن ولی دوباره همون اش و همون کاسه چیکار کنم ...چندباری دادم درستش کردن ولی دوباره همین اتفاق تکرار شد هربار کمک کنید چیکار کنم.. ل...دیگه خسته شدم بخدا

EXTREME
24-11-2013, 20:16
تصویر ندادن علت زیادی داره یکیش از بایوس و باتری مین است یکی کثیف بودن اسلات رم و گرافیک خرابی رم و گرافیک پاور مین و اتصال بدنه اونجا بردید چیا رو تست کردن و گفتند مشکلش چی بوده ؟

aria2464
24-11-2013, 23:28
داداش مرسی که منو قابل دونستی جواب دادی...بخدا هربار که میبرمش میگن هیچی نیست.....ولی یه بار خودم دیدم فقط با انگشت کارت گرافیکو تکون دادن یهو تصویر اومد...فقط وفقط با انگشت کارت گرافیک رو تکون دادن روبه بالا یهو تصویر اومد چراغ هاردم روشن شدو سیستم بالا اومد...توروخدا کمکم کنین دیگه خسته شدم اینقدر بردمش بیرون و اوردمش ...

aria2464
24-11-2013, 23:36
راستی من کارت گرافیکمو از بیرون خریدم وcpuرو ارتقا دادم یه دونه دست دوم خریدم ولی وقتی وصلش کردم و باهاش کار کردم به ظاهر سالم بود ولی همین مشکل واسش پیش اومد یعنی تصویر نداد و چراغ هارد روشن نشد...گفتم شاید مادر برد باشه یه دونه دست دوم گرفتم ولی مثل اینکه با اینم مشکل داره ...اگه کارت گرافیک خراب باشه نباید اصلا تصویر بیاره ...ولی تصویر میاد ولی بعد چند روز هیچ تصویری نمیده چراغ هاردم روشن نمیشه

EXTREME
25-11-2013, 10:01
راستی من کارت گرافیکمو از بیرون خریدم وcpuرو ارتقا دادم یه دونه دست دوم خریدم ولی وقتی وصلش کردم و باهاش کار کردم به ظاهر سالم بود ولی همین مشکل واسش پیش اومد یعنی تصویر نداد و چراغ هارد روشن نشد...گفتم شاید مادر برد باشه یه دونه دست دوم گرفتم ولی مثل اینکه با اینم مشکل داره ...اگه کارت گرافیک خراب باشه نباید اصلا تصویر بیاره ...ولی تصویر میاد ولی بعد چند روز هیچ تصویری نمیده چراغ هاردم روشن نمیشه

خوب شما بهتره اسلات گرافیک رو تمیز کنید و با یک گرافیک دیگه سیستم رو بررسی کنید تا بهتر بفهمید مشکل از کجاست

aria2464
25-11-2013, 11:11
چشم.ولی اگه خراب باشه نباید چیزی بالا بیاد...میگم شاید یه خرده قطع اتصال داشته باشه

EXTREME
25-11-2013, 11:41
چشم.ولی اگه خراب باشه نباید چیزی بالا بیاد...میگم شاید یه خرده قطع اتصال داشته باشه

بله باید با قطعه سالم بررسی کنید تا بهتر همین موضوعات و اون قطعی رو بفهمید

aria2464
25-11-2013, 12:37
میگم چراغ هارد به کارت گرافیک ربط داره؟؟؟؟؟امکانش هست مشکل از مادر برد باشه؟

EXTREME
25-11-2013, 16:18
میگم چراغ هارد به کارت گرافیک ربط داره؟؟؟؟؟امکانش هست مشکل از مادر برد باشه؟

دوست من اینطوری نمیشه نظر داد یا باید کارت دیباگر باشه که بشه فهمید مشکل از کجاست یا با قطعه سالم چک بشه میتونه از پاور هم باشه

aria2464
25-11-2013, 22:00
امروز دوباره بردمش بیرون گفت اتصال به بدنه هستش....یعنی واقعا اتصال به بدنه میتونه باعث بشه تصویر نیاد؟

EXTREME
25-11-2013, 22:05
امروز دوباره بردمش بیرون گفت اتصال به بدنه هستش....یعنی واقعا اتصال به بدنه میتونه باعث بشه تصویر نیاد؟

بله میتونه یکی از مواردی که در پست اول گفتم اتصال بدنه بود

aria2464
25-11-2013, 23:25
مرسی دوست عزیز که وقت گذاشتی جواب منو دادی ....تشکر