مشاهده نسخه کامل
: الجی lm 6410 و پلاسمای پاناسونیک st50
سلام
من بین مدل 47 اینچ الجی lm 6410 و پلاسمای پاناسونیک st50 سایز 50 اینچش گیر کردم هر دو سه بعدی هستند کیفیت تصاویر در پلاسما بهتر است و از طرف دیگر مشکلات پخش سه بعدی در الجی کمتر هست (سردرد-تاری تصویر-....) ایا برد st50 هم مانند مدلهای vt30 , st30میسوزه؟کسی این مدل رو اگر خریداری کرده توضیح بده.
من چون سه بعدی برام مهم هست در بین تکنولوژی اکتیو پلاسما رو انتخاب میکنم چون تارشدگی تصویر کمتر از ال ای دی های اکتیو هست و با تغییر زاویه سر تصویر تار نمیشه و کیفیت تصویر پانا حرف نداره و در بین پسیو هم الجی عالی هست و مشکلات دیدن تصاویر سه بعدی در اکتیو رو نداره ولی کیفیت تصویرش به پای پانا نمیرسه حالا بین st50 و الجی گیر کردم چه مدلی از الجی میتونه کیفیت تصویرش با st50 برابری کنه ؟
این مشکل پرش تصویر Flickerو سردرد در دیدن تصاویر سه بعدی و جاموندگی تصویر به خصوص ارم شبکه ها و زیرنویس شبکه خبر روی پنل پلاسما خیلی جدی هست ؟من مردد موندم برای خریدش در ضمن سوختن برد مدلهای 2011 مانعی هست برای خریدst50 کساینکه مدلهای سه بعدی الجی دارند کیفیت تصویرش در دوبعدی چجوریه؟
بودجه هم رو تا سه ونیم در نظر بگیرید و اگر مدلی در بندهای دیگه هم هست کیفیت تصویر در دوبعدی عالی باشه و مشکلات تصویر سه بعدیش کمتر باشه معرفی کنید
با تشکر.
javad1361839
18-12-2013, 10:48
سلام
من بین مدل 47 اینچ الجی lm 6410 و پلاسمای پاناسونیک st50 سایز 50 اینچش گیر کردم هر دو سه بعدی هستند کیفیت تصاویر در پلاسما بهتر است و از طرف دیگر مشکلات پخش سه بعدی در الجی کمتر هست (سردرد-تاری تصویر-....) ایا برد st50 هم مانند مدلهای vt30 , st30میسوزه؟کسی این مدل رو اگر خریداری کرده توضیح بده.
من چون سه بعدی برام مهم هست در بین تکنولوژی اکتیو پلاسما رو انتخاب میکنم چون تارشدگی تصویر کمتر از ال ای دی های اکتیو هست و با تغییر زاویه سر تصویر تار نمیشه و کیفیت تصویر پانا حرف نداره و در بین پسیو هم الجی عالی هست و مشکلات دیدن تصاویر سه بعدی در اکتیو رو نداره ولی کیفیت تصویرش به پای پانا نمیرسه حالا بین st50 و الجی گیر کردم چه مدلی از الجی میتونه کیفیت تصویرش با st50 برابری کنه ؟
این مشکل پرش تصویر Flickerو سردرد در دیدن تصاویر سه بعدی و جاموندگی تصویر به خصوص ارم شبکه ها و زیرنویس شبکه خبر روی پنل پلاسما خیلی جدی هست ؟من مردد موندم برای خریدش در ضمن سوختن برد مدلهای 2011 مانعی هست برای خریدst50 کساینکه مدلهای سه بعدی الجی دارند کیفیت تصویرش در دوبعدی چجوریه؟
بودجه هم رو تا سه ونیم در نظر بگیرید و اگر مدلی در بندهای دیگه هم هست کیفیت تصویر در دوبعدی عالی باشه و مشکلات تصویر سه بعدیش کمتر باشه معرفی کنید
با تشکر.
منم دقیقا همین سوال رو دارم (قسمتی که بلد کردم) ممنون میشم دوستان راهنماییم کنند:n16:
mosicr77
18-12-2013, 14:47
دوستان کلا خرید پلاسما های پانا ریسکه چون خرابی زیاد داشتن و پشتیبانی و گارانتی خوبی هم نداره
من پیشنهاد میدم سونی w804a مالزیش رو بخرید که کیفیت فوق العاده داره و تکنولوزی پسیو 3d هم داره
در ضمن این مدل از پنل های ips ال جی استفاده میکنه+ موتورهای اختصاصی پردازش تصویر سونی(چه شود)
گزینه خوبیه و کیفیت خیلی بهتری از اون ال جی که دوستمن معرفی کردن داره(قابل قیاس نیستن)
saeid_61u
20-12-2013, 18:41
سلام
با تشکر.
مدل st50 انتخاب بهتری هستش. یک دستگاه بلوری هم بخرید و بعد با دیدن کیفیت تصاویر در پلاسمای پاناسونیک شگفت زده میشین. ملاک انتخابتون پخش سه بعدی نباشه. زود خسته کننده میشه و عینک رو میذاری کنار و میری سراغ تصاویر معمولی یعنی دو بعدی.
اون مشکل سوختن بیشتر مربوط به vt30 هست و فکر نکنم مدل st50 هم اون مشکلات رو داشته باشه.
جا ماندگی تصویر مشکل حادی نیستش و شما باید مراقب باشی تصویری به مدت طولانی روی تی وی نباشه و سعی کن چند ساعت یه بار کانال رو عوض کنی. کیفیت تصویر میخوای این زحمت کمو بجاش تقبل کن!
در آخر هم باید بگم که اگه جایی ST50 گیر اوردی حتما سلام منو بهش برسون!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.