ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارتقا مادربورد

sam_mk
23-11-2013, 15:31
سلام دوستان
سیستم فعلی این هست
main:asus p8h61/usb3
cpu:g620
ram6gig
hard:1 wd blue sata3
vga:hd5670
بدلیل پشتیبانی نکردن مادربورد از sata 3 میخوام یه برد ایسوس بگیرم که حتماً sata 3 داشته باشه و در آینده هم احتمالاً یه cpu i3 بندازم روش و در ضمن باس ram که main فعلی پشتیبانی میکنه به نظرمم کمه و چون میخوام رمها رو هم عوض کنم 2 تا 4 بندازم گفتم ببینم نظر شما دوستان چیه ارزش داره main رو تعویض کنم

Ali*Reza
23-11-2013, 15:42
سلام.
به نظر من اگر صرفا بخاطر نداشتن پورت ساتا3 میخواین مادربورد رو عوض کنین ، خیلی منطقی به نظر نمیاد. هارد دیسکهای موجود در بازار هنور نمیتونن از تمام ظرفیت و پهنای باند ساتا2 استفاده کنند ، چه برسه به ساتا3 !!
مگر اینکه قصد خرید درایو جامد با سرعت انتقال بالا رو داشته باشین که در اینجا پورت ساتا3 لازمه!
مادربوردتون از رمهای تا فرکانس 1333 پشتیبانی میکنه.
به هرحال بودجتون برای خرید مادربورد چقدره؟

sam_mk
23-11-2013, 16:11
آره خوب یه دلیلش نداشتن sata 3 و یکی دیگه هم bus پایین رم این پایین بودن bus رم خیلی تو کارایی تاثیر داره؟
خدا خیرت بده پس اینجوری باشه main ام خوبه به فکر دو تا رم 4 باشم الان یه 4 apacer و یه 2 geil دارم راستی این فرکانس رمی که گقتید main ساپورت میکنه خوبه یا ضعیفه

Ali*Reza
23-11-2013, 16:16
فرکانس رم برای کاربردهای عادی و خانگی ممکنه خیلی تاثیر نداشته باشه. البته معمولا امروزه کمتر از فرکانس 1600 پیشنهاد نمیشه مگر اینکه محدودیت بودجه و ساپورت وجود داشته باشه.
فرکانس 1333 تقریبا جزو پایینترین فرکانس ها برای رمهای DDR3 هست ولی برای کاربردهای عادی کفایت میکنه.

amir200812
23-11-2013, 16:45
فرکانس رم برای کاربردهای عادی و خانگی ممکنه خیلی تاثیر نداشته باشه. البته معمولا امروزه کمتر از فرکانس 1600 پیشنهاد نمیشه مگر اینکه محدودیت بودجه و ساپورت وجود داشته باشه.
فرکانس 1333 تقریبا جزو پایینترین فرکانس ها برای رمهای DDR3 هست ولی برای کاربردهای عادی کفایت میکنه.

فرمایش های استاد درسته، ولی:

با توجه به این که پردازنده ایشون G620 هست و در آینده نگری که کردند، قصد خرید پردازنده i3 دارند! بیشتر از 1333 هم لازم نخواهد شد.
بنظر تعویض مادروبرد هزینه اضافی هست!

بودجه رو مشخص نکردید، ولی بنظر من بهترین کار در حال حاظر ،خرید یک ماژول رم 4 گیگ مشابه ما ماژول 4 گیگی که همین حالا استفاده هست!(البته اونم چندان نیاز نیست!)

کلا بنظر من سیستم شما بالانس هست! و هیچ قطعه ای نسبت به بقیه خیلی ضعیف یا خیلی قوی نیست.
مانیتورتون هم اگه FULL HD نباشه، احتمالا در بازی ها هم کارایی قابل قبولی خواهید داشت!

و نتیجه:
من نیازی به ارتقاع(با شرایطی که فرمودید) نمیبینم!(مگر اینکه بخواهید سیستم رو کلا بروز کنید!)
اگه خیلی اصرار داشتید، میتونید رم رو به 8 گیگ ارتقاع بدید!

sam_mk
23-11-2013, 19:18
دوست عزیز بنده زیاد از سیستم های روز سر در نمیارم فقط توی کار خودم منبعی رو که کم میارم رو احساس میکنم
بنده الان مشغول یادگیری virtualizition هستم و برای این تست هام هم تا اینجای کار فقط از نظر رم کم آوردم البته مواقعی هم هارد به همین دلیل هست که گفتم اگر ارزش داشته باشه و تاثیری در کارایی داشته باشه main رو عوض کنم و ram با bus بالا بندازم 2 ماژول 4 که در آینده هم 2 تا 4 دیگه اضافه کنم ولی با توضیحاتی که اساتید دادید به نظر منطقی ترین کار همون برداشتن رم 2 و اضافه کردن رم 4 هست

amir200812
23-11-2013, 19:43
دوست عزیز بنده زیاد از سیستم های روز سر در نمیارم فقط توی کار خودم منبعی رو که کم میارم رو احساس میکنم
بنده الان مشغول یادگیری virtualizition هستم و برای این تست هام هم تا اینجای کار فقط از نظر رم کم آوردم البته مواقعی هم هارد به همین دلیل هست که گفتم اگر ارزش داشته باشه و تاثیری در کارایی داشته باشه main رو عوض کنم و ram با bus بالا بندازم 2 ماژول 4 که در آینده هم 2 تا 4 دیگه اضافه کنم ولی با توضیحاتی که اساتید دادید به نظر منطقی ترین کار همون برداشتن رم 2 و اضافه کردن رم 4 هست

منظور شما از virtualization چی هست؟
چه چیزی رو "مجازی سازی" میکنید؟
با چه برنامه ای کار می کنید؟

sam_mk
23-11-2013, 20:07
vmware workstation
و روش Vsphare
در واقع مشغول یادگیری server virtualization هستم

ess_1362
23-11-2013, 20:25
لازم به ذکر هست که پردازنده شما رم با فرکانس بیشتر از 1333 را پشتیبانی نمی کنه حالا هر مادربرد با هر مبلغی هم خریداری بشه تغییری در این ساپورت بوجود نمیاره

amir200812
23-11-2013, 20:33
vmware workstation
و روش Vsphare
در واقع مشغول یادگیری server virtualization هستم

با VMware زیاد کار کردم! البته نهایتش روش ویندوز سرور نصب کردم!:n02:

1:کلا محیط VMware کمی کند هست!
2:تعداد هسته و میزان رم ای که به ماشین مجازی اختصاص دادی چقدره؟
3:من فکر میکنم مشکل شما، بیشتر از باس رم و ساتا 3 و ...، قدرت پردازش پردازنده هست!

چون در یکی از سایت ها برای این کار، حداقل سیستم رو این طوری تایین کرده بود:

CPU:Two 64-bit CPUs or one 64-bit dual-core processor

Processor:2.0GHz or faster Intel 64 or AMD 64 processor. The Itanium (IA64) processor is not supported. Processor requirements might be higher if the database runs on the same machine.

Memory:4 GB RAM. Memory requirements might be higher if the database runs on the same machine

مثلا میتونید از پردازنده هایی مثل i3-2120 یا i5-2400 استفاده کنید.
احتمال زیاد، نتیجه ای که نیاز دارید رو خواهید گرفت!

sam_mk
23-11-2013, 22:07
تقریباً جوابم رو گرفتم ممنون که وقت گذاشتین
در واقع داستان یکم طولانی هست من یک ماشین مجازی ندارم
2تا 2 گیگ برای hypervisor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
700 مگ ویندوز 7
256 open filer)virtual San)
راستی i3 خیلی قویتر از cpu خودم هست؟