PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در پخش فیلم Samsung از طریق فلش

hamzeh-vampire
18-11-2013, 01:10
دوستان سلام ...

من یه تلویزیون سامسونگ مدل LED UA46EH5560 Samsung دارم. مشکل من هنگام پخش فیلم از طریق فلشه ؛ وقتی فیلمی رو تو فلش میریزم و میزنم به TV یه تیکه (2ثانیه) از فیلم رو درست نشون میده صحنه ی بعد رو شطرنجی میکنه تا میخواد درست بشه دوباره صحنه ی بعد رو شطرنجی میکنه. دو تا فیلم را رو دو تا فلش امتحان کردم فرقی نکرد. DVD Player هم ندارم که امتحان کنم.

matinpour
18-11-2013, 19:47
دوست عزیز اول از سالم بودن فیلم و فلش مموری تان مطمعن شوید بعد اگر مشگل داشتید مطرح کنید چون تا حالا موردی در این خصوص برای کسی پیش نیامده است

hamzeh-vampire
18-11-2013, 20:26
کاملا درباره ی سالم بودن فیلم و فلش مطمئنم ... مشکل توی پخش فیلمه به عنوان مثال وقتی از Smart Hub میرم که ویدیو ها رو از اینترنت نگاه کنم بعد از لود شدن کامل ویدئو وقتی فیلم رو پلی میکنم باز هم این مشکل رو دارم !

matinpour
18-11-2013, 20:32
کاملا درباره ی سالم بودن فیلم و فلش مطمئنم ... مشکل توی پخش فیلمه به عنوان مثال وقتی از Smart Hub میرم که ویدیو ها رو از اینترنت نگاه کنم بعد از لود شدن کامل ویدئو وقتی فیلم رو پلی میکنم باز هم این مشکل رو دارم !

دوست عزیز
از این سایت فریمور تان را دانلود و نصب کنید امیدوارم مشگل تان حل شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamzeh-vampire
18-11-2013, 20:41
دوست عزیز
از این سایت فریمور تان را دانلود و نصب کنید امیدوارم مشگل تان حل شود.
خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتین ...
ببخشید چند تا سوال !!!

مسخره نکنیا :n27: ولی این فریمور رو چند جا دیدم دقیقا چیه ؟!

این لینکی که زحمت کشیدین دادین کلا یه فایل 147 مگی واسه دانلود داره ، همونو دان کنم ؟

بعد این که دان کردم چیکارش کنم ؟

چرا اینو نمیشه با دانلود منیجر دان کرد ؟

matinpour
18-11-2013, 20:48
خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتین ...
ببخشید چند تا سوال !!!

مسخره نکنیا :n27: ولی این فریمور رو چند جا دیدم دقیقا چیه ؟!

این لینکی که زحمت کشیدین دادین کلا یه فایل 147 مگی واسه دانلود داره ، همونو دان کنم ؟

بعد این که دان کردم چیکارش کنم ؟

چرا اینو نمیشه با دانلود منیجر دان کرد ؟

دوست عزیز
فریمور برای رفع اشگال و تقریبا یک جور ارتقا دادن سیستم است

بله و آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

hamzeh-vampire
18-11-2013, 21:02
دوست عزیز

فریمور برای رفع اشگال و تقریبا یک جور ارتقا دادن سیستم است

بله و آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

من TV رو از طریق LAN خودش آپدیت کردم و حجمش حدودا همین مقدار بود ولی مشکل حل نشد ...

matinpour
18-11-2013, 21:18
من TV رو از طریق LAN خودش آپدیت کردم و حجمش حدودا همین مقدار بود ولی مشکل حل نشد ...

دوست عزیز
از کی متوجه این شدید که تلویزیونتان این مشگل را دارد ؟ و آیا به آیتمی یا کاری کردید که دچار این مشگل شدید؟

hamzeh-vampire
18-11-2013, 21:26
دوست عزیز
از کی متوجه این شدید که تلویزیونتان این مشگل را دارد ؟ و آیا به آیتمی یا کاری کردید که دچار این مشگل شدید؟
از همون اول که خریده بودم این مشکل رو داشت

matinpour
18-11-2013, 21:45
از همون اول که خریده بودم این مشکل رو داشت

دوست عزیز
ممکن است سیستم divx تان مشگل داشته باشد به این تایپیک بروید

ولی قبل از هر کاری اول
یکبار تلویزیونتان را ریست فاکتوری کنید از این طریق
دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv

hamzeh-vampire
18-11-2013, 21:55
دوست عزیز
ممکن است سیستم divx تان مشگل داشته باشد به این تایپیک بروید

ولی قبل از هر کاری اول
یکبار تلویزیونتان را ریست فاکتوری کنید از این طریق
دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv

آها راستی گفتی دایویکس یه چیزی یادم اومد ... توی منو یه بخش داره که نوشته Divx ، توی اون که میرم میگه که برای دیدن فیلم های محافظت شده توسط داویکس باید آن را ثبت کنید (یه چیزی تو این مایه میگه ) بعد زیرش یه کد ثبت میده و بازم زیرش آدرس سایت vob.divx.com رو میده ... اینو چجوری ثبتش کنم از مرورگر خود تلویزیون باس ثبتش کنم ؟

اگه ریست کنم Apps ها هم همه میرن ؟!

matinpour
18-11-2013, 21:58
آها راستی گفتی دایویکس یه چیزی یادم اومد ... توی منو یه بخش داره که نوشته Divx ، توی اون که میرم میگه که برای دیدن فیلم های محافظت شده توسط داویکس باید آن را ثبت کنید (یه چیزی تو این مایه میگه ) بعد زیرش یه کد ثبت میده و بازم زیرش آدرس سایت vob.divx.com رو میده ... اینو چجوری ثبتش کنم از مرورگر خود تلویزیون باس ثبتش کنم ؟

اگه ریست کنم Apps ها هم همه میرن ؟!
دوست عزیز
در آن تایپیک آموزش را گفتم

hamzeh-vampire
18-11-2013, 21:59
مرسی فعلا میرم تو کار اون تاپیک !

hamzeh-vampire
20-02-2014, 12:51
بروزرسانی هم کردم ولی مشکلش حل نشد !

brandtv
20-02-2014, 13:00
درود بر شما
آقای متین پور من یک تلویزیون سامسونگ مدل f5000 و EH5000 و F6400 دارم منوشون فارسی نیست چطور میتونم فارسیشون کنم
ممنون میشم کمک کنید.

matinpour
20-02-2014, 19:55
درود بر شما
آقای متین پور من یک تلویزیون سامسونگ مدل f5000 و EH5000 و F6400 دارم منوشون فارسی نیست چطور میتونم فارسیشون کنم
ممنون میشم کمک کنید.

دوست عزیز
برای اینکار اگر وارد نیستید از یک متخصص استفاده کنید و اگر به امور فنی وارد هستید از اینجا #256 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کنید

aminkhan2014
21-02-2014, 10:38
منم LED ES6950سامسونگ دارم برخی مواقع بعضی فرمتهای خاص،یا فیلمهایی که با دوربین هندی کم ضبط شده(VOB) را نشون نمیده و یک همچین چیزی میگه فرمت یا کدک یافت نشده...یا برخی مواقع بدون صدا پخش میکنه!!!
باید چی کار کنم؟

matinpour
21-02-2014, 16:58
منم LED ES6950سامسونگ دارم برخی مواقع بعضی فرمتهای خاص،یا فیلمهایی که با دوربین هندی کم ضبط شده(VOB) را نشون نمیده و یک همچین چیزی میگه فرمت یا کدک یافت نشده...یا برخی مواقع بدون صدا پخش میکنه!!!
باید چی کار کنم؟

دوست عزیز
اگر دوربین مستقیما به تلویزیون وصل باشد فرمتش قابل پخش است ولی اگر از روی فلش می خواهید ببینید باید فرمت آن را در کامپیوتر به mp4 و یا mkv و یا هر فایل عمومی دیگر تغییر داده تا مشگلی برای نمایش نداشته باشید چون تلویزیون تحت لایسنس فقط مجاز است که مستقیما فایلهای دوربین را پشتیبانی کند نه از طریق فلش

کدک صوتی
سرعت بیت
)مگابیت در ثانیه(
قالب نرخ فریم
(ثانیه)
رزولیشن
کدک تصویر
محفظه
فایل گسترش

AC3
LPCM
ADPCM(IMA, MS)
AAC
HE-AAC
WMA
DD+
MPEG(MP3)

30

6~30

1920x1080
(WMV v7,v8,
MSMPEG4
v3:
1280x720
Divx 3.11 / 4 / 5 / 6

AVI
MKV
ASF
MP4
3GP
MOV
FLV
VRO
TS
SVAF
*.av
*.mkv
*.asf
*.wmv
*.mp4
*.3gp
*.vro
*.mpg
*.mpeg
*.ts
*.tp
*.trp
*.mov
*.flv
*.vob
*.svi
*.m2ts

MPEG4 SP/ASP

H.264 BP/MP/HP

Motion JPEG

Microsoft MPEG-4 v3

Window Media Video
v7,v8,v9

MPEG2

MPEG1

4
640x480
VP6

60
24/25/30

MVC

Vorbis
20
6~30
1920x1080
VP8
WebM
*.webm

aminkhan2014
22-02-2014, 07:16
بعضی فرمتهای دیگه که نمیتونه پخش کنه مشکل چیه؟مثلا بعضیWMV ها دیدم که اصلا پخش نمیکرد...

matinpour
22-02-2014, 20:21
بعضی فرمتهای دیگه که نمیتونه پخش کنه مشکل چیه؟مثلا بعضیWMV ها دیدم که اصلا پخش نمیکرد...

دوست عزیز
در لیست بالا قسمت فایلهای گسترش آن فایلها بسته به ورودیها و دستگاهای مختلف و تحت لایسنسی که دارند در تلویزیون دکد شده و قابل نمایش می شود