ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد سیستم خودم و ارتقای ان

peyman_nn
16-11-2013, 11:41
سلام به دوستان گلم
من مدت زیادیه که به خاطر مشکلات کاری کمتر میتونم بیام تو سایت
قبلا تمام تالارهای سخت افزار رو زیر و رو میکردم و یاد میگرفتم . الان مدت زیادیه که از بروز شده ها و اپدیت ها و جدیدترین ها بی خبرم
تقریبا 3 سال پیش ویندوز 7 و نسخه اولتیمیت 32 بیت رو نصب کردم و تا حالا هم نذاشتم اپدیت بشه . قطعات سیستم هم همان قطعات 2 یا 3 سال پیش هستند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا یک نگاهی به این مشخصات بندازید و کمی من رو راهنمایی کنید :
1 – خودم میدونم که رم 4 امروزه دیگه زیاد جوابگو نیست . البته به غیر از بازی های حرفه ای من کار زیاد شاخی باهاش ندارم . ولی با امدن بازی call ofجدید ظاهرا باید سیستم اپدیت بشه . به نظر شما رم 8 بگیرم خوبه ؟؟؟ با توجه به مین بورد
2 – این مین بورد من قدیمی نشده ؟ اخه الان تصمیم دارم ویندوز 8 و نسخه 64 بیتش رو نصب کنم . به نظر شما به مشکل برخورد نمیکنم ؟
3 – همین سوال رو در مورد کارت گرافیک دارم . البته کارت گرافیک حرفه ای هستش ولی سری 5 است . فکر کنم زمان ارزانی دلار که 1000 تومان بود خدودا 300 تومان خریدمش .
4 – در کل میخام ویندوز رو به 8 و 64 بیت ارتقا بدم . سوالات اصلی من اینه ، این که میگن درایور براش پیدا نمیشه راسته ؟ برای همه قطعات منظورمه
نرم افزار های زیادی هستند که با ویندوز و مخصوصا 64 بیت بودن مشکل دارند ؟
این همیشه برام سوال بوده . مثلا من با چندین نرم افزار زیرنویس و مسائل مربوطه کار میکنم . در ویندوز 8 مشکلی ندارم ؟ ویندوز 8 کرکش یا لاینسس کردنش مشکلی نداره ؟
جمع بندی این شد که ایا ضرورت داره که ویندوز 8 نصب کنم ؟ یا مثلا 7 و 64 بیتی هم باشه خوبه ؟
مین بوردم برای ویندوز و نسل جدید بازی ها و برنامه ها باید عوض بشه یا در حال حاضر مشکلی نداره ؟ که البته اونم حرفه ای هستش
رم رو حتما عوض کنم ؟ 6 بگیرم یا 8 یا بالاتر ؟
و در اخر اینکه مانیتور من hdmi خور نیست ، در بازی ها این به چشم میاد یا این مسئله زیاد مهم نیست ؟

ممنون میشم که کامله کامله کامل راهنماییم کنید . با تشکر

Ali*Reza
16-11-2013, 12:00
سیستم شما از سوکت 1156 هست که تقریبا قدیمی شده ولی در کل سیستم و پردازندتون به نظر من هنوز هم قدرتمند هستند و مناسبه.
برای ارتقای رم بهتره بخاطر استفاده حداکثری از قابلیت دوال چنل مشخصات رمها یکسان باشن. پس درصورتیکه میخواین رم اضافه کنین سعی کنین مشخصاتش با رمهای قبلی یکسان باشه. و به نظر من همون 8 گیگ کفایت میکنه.
در مورد سازگاری سخت افزارهاتون با سیستمهای 64 بیتی و همینطور ویندوز 8 مشکلی نیست و درایور و آپدیتهای مربوطه اش موجود هست و موردی نداره.
در مورد مانیتور هم پورت HDMI از لحاظ کیفیت و وضوح تصویر تفاوتی نداره و مشکلی نیست.

peyman_nn
16-11-2013, 12:54
ممنون و متشکر :n16:
با این حساب فعلا هیچ کاری نکنم بهتره و اینکه مین بورد هم با ویندوز 8 مشکلی نداره . ولی اینکه فرمودید سوکت تقریبا قدیمی شده از چه لحاظ ؟
برای رم هم که قطعا این 4 گیگ رو میدم و 8 گیگی میگیرم که اون ویژگی دیوال چنل رو داشته باشه

ممنون میشم بازم راهنماییم کنید

Ali*Reza
16-11-2013, 13:55
سوکت 1156 تقریبا جزو نسل قبل پلتفرم اینتل هست که خیلی امکان بروز کردن این سوکت رو ندارین. در واقع پردازنده و مادربوردهای این سوکت در بازار تقریبا نایاب هستند.

eshraghi2010
16-11-2013, 16:15
سلام به دوستان گلم
من مدت زیادیه که به خاطر مشکلات کاری کمتر میتونم بیام تو سایت
قبلا تمام تالارهای سخت افزار رو زیر و رو میکردم و یاد میگرفتم . الان مدت زیادیه که از بروز شده ها و اپدیت ها و جدیدترین ها بی خبرم
تقریبا 3 سال پیش ویندوز 7 و نسخه اولتیمیت 32 بیت رو نصب کردم و تا حالا هم نذاشتم اپدیت بشه . قطعات سیستم هم همان قطعات 2 یا 3 سال پیش هستند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا یک نگاهی به این مشخصات بندازید و کمی من رو راهنمایی کنید :
1 – خودم میدونم که رم 4 امروزه دیگه زیاد جوابگو نیست . البته به غیر از بازی های حرفه ای من کار زیاد شاخی باهاش ندارم . ولی با امدن بازی call ofجدید ظاهرا باید سیستم اپدیت بشه . به نظر شما رم 8 بگیرم خوبه ؟؟؟ با توجه به مین بورد
2 – این مین بورد من قدیمی نشده ؟ اخه الان تصمیم دارم ویندوز 8 و نسخه 64 بیتش رو نصب کنم . به نظر شما به مشکل برخورد نمیکنم ؟
3 – همین سوال رو در مورد کارت گرافیک دارم . البته کارت گرافیک حرفه ای هستش ولی سری 5 است . فکر کنم زمان ارزانی دلار که 1000 تومان بود خدودا 300 تومان خریدمش .
4 – در کل میخام ویندوز رو به 8 و 64 بیت ارتقا بدم . سوالات اصلی من اینه ، این که میگن درایور براش پیدا نمیشه راسته ؟ برای همه قطعات منظورمه
نرم افزار های زیادی هستند که با ویندوز و مخصوصا 64 بیت بودن مشکل دارند ؟
این همیشه برام سوال بوده . مثلا من با چندین نرم افزار زیرنویس و مسائل مربوطه کار میکنم . در ویندوز 8 مشکلی ندارم ؟ ویندوز 8 کرکش یا لاینسس کردنش مشکلی نداره ؟
جمع بندی این شد که ایا ضرورت داره که ویندوز 8 نصب کنم ؟ یا مثلا 7 و 64 بیتی هم باشه خوبه ؟
مین بوردم برای ویندوز و نسل جدید بازی ها و برنامه ها باید عوض بشه یا در حال حاضر مشکلی نداره ؟ که البته اونم حرفه ای هستش
رم رو حتما عوض کنم ؟ 6 بگیرم یا 8 یا بالاتر ؟
و در اخر اینکه مانیتور من hdmi خور نیست ، در بازی ها این به چشم میاد یا این مسئله زیاد مهم نیست ؟

ممنون میشم که کامله کامله کامل راهنماییم کنید . با تشکر

سلام آقا پیمان عزیز ! سیستم شما هم نسل سیستم من هست و مادربردتون داداش بزرگه مادربرد من هست و توی CPU هم با هم مشترکیم !
در مورد ویندوز 64 بیتی اینو بگم که منم توی همین مخمصه افتادم و به خاطر پرینترم که درایور 64 بیتیش وجود نداره نمی تونم اصلاً این نسخه رو نصب کنم !
ویندوز 64 بیتی از نظر درایورها بعضاً این محدودیت رو داره که اگه بعضی قطعات مثل لوازم جانبی و پرینتر و ... خیلی قدیمی باشند و درایور 64 بیتیشون پیدا نشه نتونید این نسخه رو نصب کنید که البته یه راهش اینه که مثلاً دو تا ویندوز داشته باشید و بازی ها رو روی ویندوز 64 بیتی اجرا کنید و اگه برفرض مثال پرینترتون روی 64 بیت کار نمی کنه یه ویندوز 32 بیت هم داشته باشید که کارتون لنگ نمونه !
مورد دیگه در مورد ویندوز 64 بیت اینه که برخی نرم افزارها مثل آنتی ویروس ها و بعضی نرم افزارهای اختصاصی و همه درایورها همون طور که گفتم برای این ویندوز اختصاصی هستند و باید نسخه 64 بیتیشون دانلود و نصب بشه !
مادربرد خودتون مثل مادربرد خودم از نظر ساپورت رم شرایط خوبی داره و تا 16 گیگ با حداکثر فرکانس 2200 ساپورت می کنه اما دیگه CPU ای این نسل توی بازار نیستند و رسماً دیگه این غول بازنشسته شده !!!
در مورد گرافیک هم دیگه مدت زیادی نمیشه که بتونید با این گرافیک بازی کنید ! و کم کم زمان بازنشسته شدنش فرا رسیده !
در مورد رم هم 8 یا حتی اگه بتونی 16 بگیر تا مدتی خیالت از این بابت راحت باشه !

peyman_nn
16-11-2013, 16:51
تشکر از دوستان عزیزم
تصمیم دارم ویندوز8 نسخه 64 بیتیش رو نصب کنم . فکر نکنم زیاد با درایور ها مشکل داشته باشم
فقط یک سوال ، البته جاش تو این تالار نیست
من تو درایو c ویندوز xp دارم . به نظر شما اون رو 7 بکنم و درایو d رو 8 ؟
یا اینکه اون بمونه و از همون جا 8 رو نصب کنم ؟ یعنی از خود ویندوز xp
ایا میشه ؟ یا باید از بوت برم ؟؟
بازم ممنون:n12:

eshraghi2010
16-11-2013, 17:17
تشکر از دوستان عزیزم
تصمیم دارم ویندوز8 نسخه 64 بیتیش رو نصب کنم . فکر نکنم زیاد با درایور ها مشکل داشته باشم
فقط یک سوال ، البته جاش تو این تالار نیست
من تو درایو c ویندوز xp دارم . به نظر شما اون رو 7 بکنم و درایو d رو 8 ؟
یا اینکه اون بمونه و از همون جا 8 رو نصب کنم ؟ یعنی از خود ویندوز xp
ایا میشه ؟ یا باید از بوت برم ؟؟
بازم ممنون:n12:

برای نصب جدید باید از طریق بوت عمل کنید و توجه داشته باشید که بوت منیجر ویندوز XP با 7 و 8 ناسازگاره و وقتی یکیش نصب بشه بوت منیجر اون یکی می پره و باید با نرم افزار بوت منیجرشون رو در کنار هم قرار بدید تا بتونید دو تا شو در کنار هم داشته باشید !

peyman_nn
17-11-2013, 09:44
دوستان الان این cpu من قوی تره یا این مدل CPU : Intel Core i5 4570 3.2GH ؟؟؟؟
یکی از دوستان این رو به یکی دیگه که میخواست سیستم حرفه ای بگیره معرفی کرده بود

qwerty_nqwerty
17-11-2013, 20:17
4570 CPU جدید و نسل چهارم اینتل است. اگر بخاین این CPU رو استفاده بکنین باید مادربرد سوکت 1150 هم تهیه بکنید یعنی H87 یا z87

peyman_nn
19-11-2013, 10:12
دوستان حالا که زحمت کشیدید لطفا این چند سوال من رو هم جواب بدین

1 - این گرافیک من قویتره یا مثلا 6570 ؟؟ من فکر میکنم بعضی از این اعداد بین 5000 تا 6000 مثلا از بعضی هاشون بین حتی 6000 تا 7000 هم قویتر باشن
2 - چرا بعضی دوستان راهنمایی کرده اند که تاثیر کارایی رم بالا مثلا 6 و 8 زیر 5درصد هستش ؟ یعنی ارتقای رم چیز زیاد مهمی نیست چون ما در این حد حتی با بازی های قوی هم لازم نداریم
3 - مین بورد هایی که در این 2 سال اخیر اومده اند چه چیز خیلی سرتر به درد بخوری اضافه کرده اند به غیر از تغییر سوکت ؟؟
4 - قیمت قطعات کامپیوتری رو به کاهش است ؟ الان احساس میکنم لازم نیست به فکر ارتقا و پرداخت پول باشم
5 - برنامه های 32 بیتی رو سیستم 64 بیت نصب میشه ؟
6 - حدود یک ساله که خمیر سیلیکون به cpu نزده ام ، ابته گاهی هفته ای 3 ساعت هم باهاش کار نکردم ، خمیر بزنم ؟؟
سوالات رو حال کردید :n09:

amir200812
19-11-2013, 11:22
دوستان الان این cpu من قوی تره یا این مدل CPU : Intel Core i5 4570 3.2GH ؟؟؟؟
یکی از دوستان این رو به یکی دیگه که میخواست سیستم حرفه ای بگیره معرفی کرده بود
4570 با اختلاف قویتر از پردازنده شما هست!
ولی در بازار امروز، یک پردازنده معمولی حساب میشه.

دوستان حالا که زحمت کشیدید لطفا این چند سوال من رو هم جواب بدین

1 - این گرافیک من قویتره یا مثلا 6570 ؟؟ من فکر میکنم بعضی از این اعداد بین 5000 تا 6000 مثلا از بعضی هاشون بین حتی 6000 تا 7000 هم قویتر باشن
2 - چرا بعضی دوستان راهنمایی کرده اند که تاثیر کارایی رم بالا مثلا 6 و 8 زیر 5درصد هستش ؟ یعنی ارتقای رم چیز زیاد مهمی نیست چون ما در این حد حتی با بازی های قوی هم لازم نداریم
3 - مین بورد هایی که در این 2 سال اخیر اومده اند چه چیز خیلی سرتر به درد بخوری اضافه کرده اند به غیر از تغییر سوکت ؟؟
4 - قیمت قطعات کامپیوتری رو به کاهش است ؟ الان احساس میکنم لازم نیست به فکر ارتقا و پرداخت پول باشم
5 - برنامه های 32 بیتی رو سیستم 64 بیت نصب میشه ؟
6 - حدود یک ساله که خمیر سیلیکون به cpu نزده ام ، ابته گاهی هفته ای 3 ساعت هم باهاش کار نکردم ، خمیر بزنم ؟؟
سوالات رو حال کردید :n09:

گرافیک شما که 5850 با اختلاف 2 3 برابری از 6570 قویتر هست!
برای مقایسه گرفیک ها، باید به نسل و سری گرافیک ها توجه کنید!
مثلا گرافیک شما از نسل پنجم هست و سری هشتم!
ولی اون یکی از نسل ششم هست و سری پنجم!
برای مقایسه 2 کارت از نسل های مختلف، باید سری رو هم در نظر بگیرید! طبیعی هست که کارت شما از سری 8 هست، در مقابل یک کارت دیگه از سری 5 قویتر باشه! حتی اگه کارت سری 5 از نسل بدی هم باشه...

سری هشتم و نهم مثل 5850 و 6970 یا 6990 و ... اینا کارت های حرفه ای تری هستند در مقابل سری هفتم و ششم مثل 6750 و 5750 !
کارت های سری پنجم به پایینتر هم برای کار های معمولی مناسب هستند و ضعیف هستند.

رم تا زمانی تاثیر داره که سیستم عامل برای ذخیره دیتای درحال پردازش جا کم داشته باشه!
وقتی جا به حد کافی داشته باشه، افزایش رم تاثیر چندانی نخواهد داشت!
مثلا تفاوت رم 2 گیگ با 4 گیگ خیلی زیاده! ولی تفاوت 4 گیگ با 6 گیگ شاید 50% قبلی هم نباشه! و تفاوت 6 گیگ و 8 گیگ از اونم کمتره!

در 1 2 ماه گذشته حدودا قیمت ها نزولی بوده! ولی معموم نیست تا کی این روند ادامه داشته باشه.
درضمن بنظر منم نیاز به ارتقاع ندارید! البته اگه حرفه ای نیستید...
من خودم کمتر سیستمی رو بیشتر از 1 سال استفاده میکنم، و همیشه هم از پرفرمانس سیستم گله داشتم!
ولی کسی رو میشناسم 4 سال پیش یه سیستم معمولی گرفته، و هنوزم ازش راضی هست!
یعنی این کاملا بستگی به شخص شما داره...
99% برنامه های 32 بیتی روی 64 بیتی هم قابل اجرا شدن رو دارند!
بستگی داره، خمیر قبلی که استفاده کرده بودید، چی بوده و کیفیتش چقدر بوده!
اگه خمیر درست و حسابی باشه، 1 سال که هیچ 5 سال هم استفاده کنی، خراب نمیشه!

peyman_nn
19-11-2013, 12:21
تشکر ویژه از امیر خان و سایر دوستان
با این حساب من میرم ویندوز 8.1 نسخه 64 بیتیش رو نصب میکنم . و تقریبا سیستمم مشکلی باهاش نخواهد داشت
تنها کار سنگین من شاید بازی call of duty ghost باشه :n10:
فقط میترسیدم این بازی رو از دست بدم چون نوشته باید رمت 6 گیگ باشه ، بعضی از خارجی ها :n19: یک برنامه نوشته اند که با نصبش اون بازی با سیستم رم 4 هم کار میکنه
خدا کنه تو نصب درایور ها به مشکل برنخورم