ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست مشاوره از حرفه ای های سخت افزار

ashkan419
14-11-2013, 18:02
سلام
من یک سیستم ای ام دی داشتم که اخیرن مادر بردش سوخت و میدونم که رمها(دو تا یک گیگ دی دی آر 2 پاتریوت) و سی پی یو(6000 دو هسته ای ام دی) هم قدیمی شدند و هم اینکه با توجه به اینکه قراره سیستم جدیدم بر اساس مادر برد اینتل باشه دیگر برای من کارایی ندارند.
پاور من گرین 480 هست یک کارتگرافیک جی تی 240 دارم دیوی رایترم هم خوبه اما کیسم هم قدیمی شده هم فنهاش خوب کار نمی کنند و نیاز به یک کیس زیبا با فنهای خوب که طول عمرشان زیاد باشد دارم
کیبرد و موسم هم خوب هستند ولی اگر دوستان صلاح بدانند می خواهم موس بیسیم استفاده کنم. پس یک موس بیسم خوب هم بهم معرفی کنید.
اسپیکر و مانیتور دارم.
لطفن راهنمایی بفرمایید با توجه به مبلغ 2500000 یک مادر بردخوب که طول عمر بالا(خیلی برام مهمه) و کارایی خوبی داشته باشه (خودم مادربرد ایسوس Z87-PRO در اینترنت دیدم آیا مناسب است؟) وهمچنین رم و سی پی یو مناسب با توجه به بودجه چیست؟(اگر هزینه قطعات پیشنهادی اندگی از مبلغ گفته شده بیشتر بود هم مهم نیست)
کار من با کامپیوتر 24 ساعته وبگردی و دانلود است و کمتر پیش می آید که خاموش کنم همچنین فیلم زیاد نگاه میکنم . و اهل گیم هم هستم.اصلن اهل اورکلاک نیستم
کولرهای پردازنده مرکزی به درد من میخوره؟

Ali*Reza
15-11-2013, 07:16
سلام.
پیشنهاد من :

CPU : Intel Core i5 4570 3.2GHz : 580.000
M.B : ASUS H87-Pro : 420.000
RAM : Corsair 2*4 1600 XMS3 CL9 : 290.000
VGA : Sapphire 7850 2GB DDR5 : 760.000
HDD : Seagate Barracuda 1TB : 200.000
Power : Green 600 A-EU : 230.000
Case : 150.000
All : 2.630.000

ashkan419
15-11-2013, 07:57
با تشکر
اما من یک هارد وسترن دیجیتال 500 هم دارم و همان طور که گفتم یک گرافیک جی تی 240 و یک پاور گرین 480دارم یعنی در سیستم جدید امکان استفاده از اینها نیست؟(من آنقدرها حرفه ای بازی نمی کنم)
من میخوام تمرکزم روی مادربرد( مخصوصنروی یک مادر برد کارا و عمری تاکید دارم)، سی پی یو و رم ها باشد. حاظر هستم بودجه را تا 2800 هم بالا ببرم. بقیه قطعات اگه روی مادربرد جدید نصب میشوند رافعلن نمیخواهم عوض کنم تا بعد که پول دستم بیاد.کیس هم نمیخواهم از همان قبلی فعلن استفاده میکنم.
راستی فرق z87-pro با H87-pro فقط دراورکلاک است؟ یعنی خنک کنندهها وای فای و امکانات دیگر شان یکسان است؟خروجی htmi دارند؟ اگر مادربرد بهتری نزدیک به بودجه من میشناسید معرفی کنید اگر هم هزینش مقداری بیشتر باشد هم مشکلی نیست؟
اگر ممکن است یک راهنمایی کنید تا هر چه سریع تر یک سیستم بخرم چرا که نیاز فوری به یک سیستم خوب دارم .واقعن خسته کننده شده
از شما تشکر میکنم

Ali*Reza
15-11-2013, 08:42
پيشنهاد ميکنم چون کاربردتون گيم هم هست گرافيک رو هم عوض کنين.
همچنين پاورتون رو هم بايد عوض کنين و متناسب با قطعات باشه.
دو صورتيکه اور نميکنين نيازى به هزينه بيشتر و تهيه چيپ گرانقيمت Z87 نيست. و مادربورد پيشنهادى مناسبه.

TREASURES
15-11-2013, 10:11
سلام دوست عزیز فرق قیمتی Z87 PRO با H87 تقریبا 400 تومنه که به نظرم نمی ارزه هزینه کرد
و بیشتر بدلیل مدارات تغذیه خوبی که واسه اورکلاک داره به این قیمت رسیده
توصیم اینه که همون H87 رو بگیرید...
گرافیک هم مناسب بازی نیست و با تعویض گرافیک قاعدتا به پاور مناسب تری نیاز هست
از هارد هم میتونید رو سیستم جدید استفاده کنید

Hamed DC
15-11-2013, 15:15
با تشکر
اما من یک هارد وسترن دیجیتال 500 هم دارم و همان طور که گفتم یک گرافیک جی تی 240 و یک پاور گرین 480دارم یعنی در سیستم جدید امکان استفاده از اینها نیست؟(من آنقدرها حرفه ای بازی نمی کنم)
من میخوام تمرکزم روی مادربرد( مخصوصنروی یک مادر برد کارا و عمری تاکید دارم)، سی پی یو و رم ها باشد. حاظر هستم بودجه را تا 2800 هم بالا ببرم. بقیه قطعات اگه روی مادربرد جدید نصب میشوند رافعلن نمیخواهم عوض کنم تا بعد که پول دستم بیاد.کیس هم نمیخواهم از همان قبلی فعلن استفاده میکنم.
راستی فرق z87-pro با H87-pro فقط دراورکلاک است؟ یعنی خنک کنندهها وای فای و امکانات دیگر شان یکسان است؟خروجی htmi دارند؟ اگر مادربرد بهتری نزدیک به بودجه من میشناسید معرفی کنید اگر هم هزینش مقداری بیشتر باشد هم مشکلی نیست؟
اگر ممکن است یک راهنمایی کنید تا هر چه سریع تر یک سیستم بخرم چرا که نیاز فوری به یک سیستم خوب دارم .واقعن خسته کننده شده
از شما تشکر میکنم

همون طوریکه دوست خوبم، علیرضا عزیز و ایمان عزیز اشاره کردند، گرافیک و پاور رو به طور قطع باید تعویض کنید.سیستمی که علیرضا عزیز پیشنهاد دادن یک سیستم کاملا ایده آل برای گیمهای امروزی هستن. تفاوت چیپهای زد87 و اچ87 روی مقوله باز بودن ولتاژ برای پردازنده و رم و گرافیک داخلی پردازنده هستش. همچنین در برخی سرییهای حرفه ای تر میشه ولتاژ اسلات گرافیک رو هم تغییر داد و سیستم رو زیر فشار بود. چون شما اور کلاک نخواهید کرد، دلیلی برای هزینه روی این نوع چیپ نیستش. چون عملا از یکسری قدرتهای جانبی اون بی بهره خواهید موند. در امر مولتی مدیا مین بوردها، باید بگم که این امر شامل چیپ مین نیستش و معمولا در هر چیپی یک مدل مولتی مدیا وجود داره که در این زمینه قوی هستش.

ashkan419
16-11-2013, 09:47
با تشکر از حامد عزیز
اگر بخواهم فعلن قید بازی را بزنم میتوانم از همون کارت گرافیک خودم استفاده کنم؟ تا بعد که پول دستم اومد یک کارت گرافیک خیلی خوب بگیرم
با توجه که عوض کردن پاور حتمی شد آیا اگر یک پاور بالاتر از مدل پیشنهادی شما بگیرم بهتر نیست؟تا در آینده در صورت تغییرات سیستم باز مجبور به عوض کردن حداقل پاور نباشم.
و در اخر آیا مادر بردهای پیشنهادی دیگری از برندهای گیگا یا ایسوس با شرایط کاری من که طول عمر و آینده کاری بیشتر و بهتری داشته باشد میتوانید به من معرفی کنید (تا حدود قیمت000 900 )
معمولن قبل از خرید بهتر است چند گزینه روی میز باشد
در مورد یک کیس عمری و به درد بخور تا زیر000 300 تومان اگر موردی به ذهنتان میرسد ممنون میشوم بگویید.
همچنین یک موس بیسیم مناسبتا قیمت زیر 50000 تومان.
در هر مورد اگر فکر میکنید بهتر است هزینه بخود نکنم ممنون میشوم
در پایان از دوستان بابت خسته کننده بودن سوالهام معذرت میخواهم معمولن افرادی هم مثل من هستندکه شاید اطلاعات کافی نداشته باشند و با توجه به اینکه هر 7 سال یکبار میتوانند سیستم بخرند همچنین با توجه به دور بودنشان از بازار مقدار زیادی در خرید خود حساس هستند
خود من هم در کاری که دارم گاهی به افراد خیلی مبتدی برخورد دارم و حس کارشناسان محترم در مورد خسته کننده بودن شرایط را درک میکنم ولی باور کنید خود من همیشه با تمام وجود سعی میکنم پاسخگو باشم و خودم را جای آن شخص میگذارم
باز هم شرمنده

TREASURES
16-11-2013, 10:56
هر طور صلاح میدونید پیشنهاد من برای برد:
ASUS MAXIMUS VI HERO با قیمت 900 یا کمی بیشتر
پاور هم در صورت خرید گرافیک بالاتر از 7870 :
Green GP750B-OC با قیمت 420 تومن حدودی
کیس هم حدود 300
Green G 600

amir200812
16-11-2013, 11:22
با تشکر از حامد عزیز
اگر بخواهم فعلن قید بازی را بزنم میتوانم از همون کارت گرافیک خودم استفاده کنم؟ تا بعد که پول دستم اومد یک کارت گرافیک خیلی خوب بگیرم
با توجه که عوض کردن پاور حتمی شد آیا اگر یک پاور بالاتر از مدل پیشنهادی شما بگیرم بهتر نیست؟تا در آینده در صورت تغییرات سیستم باز مجبور به عوض کردن حداقل پاور نباشم.
و در اخر آیا مادر بردهای پیشنهادی دیگری از برندهای گیگا یا ایسوس با شرایط کاری من که طول عمر و آینده کاری بیشتر و بهتری داشته باشد میتوانید به من معرفی کنید (تا حدود قیمت000 900 )
معمولن قبل از خرید بهتر است چند گزینه روی میز باشد
در مورد یک کیس عمری و به درد بخور تا زیر000 300 تومان اگر موردی به ذهنتان میرسد ممنون میشوم بگویید.
همچنین یک موس بیسیم مناسبتا قیمت زیر 50000 تومان.
در هر مورد اگر فکر میکنید بهتر است هزینه بخود نکنم ممنون میشوم
در پایان از دوستان بابت خسته کننده بودن سوالهام معذرت میخواهم معمولن افرادی هم مثل من هستندکه شاید اطلاعات کافی نداشته باشند و با توجه به اینکه هر 7 سال یکبار میتوانند سیستم بخرند همچنین با توجه به دور بودنشان از بازار مقدار زیادی در خرید خود حساس هستند
خود من هم در کاری که دارم گاهی به افراد خیلی مبتدی برخورد دارم و حس کارشناسان محترم در مورد خسته کننده بودن شرایط را درک میکنم ولی باور کنید خود من همیشه با تمام وجود سعی میکنم پاسخگو باشم و خودم را جای آن شخص میگذارم
باز هم شرمنده

در مورد پاور:
اگه میخوای پاور بهتری بگیری، برو سراغ سری OC از گرین!
مثلا Power Green GP650B-OC با حدود قیمت 390 تومن.
یا Power Green GP750B-OC با قیمت حدود 420 تومن.
این سری از پاور های گرین خیلی عالی و با کیفیت هستند(خودم یه 850 واتش رو دارم)
*درضمن چون سیستم شما قراره خیلی روشن باشه، باید یک پاور بهتر بگیرید!
** از گارانتی 750 وات خبر ندارم، ولی مال خودم که 850 وات هست گارانتی 5 ساله داره(تا سال 1397)

در مورد مادربورد:
ببینید اگه از برند های معتبر(مثل ASUS ، MSI ، GIGA و...) تهیه کنید، احتمال خرابیش خیلی کم هست.
و اگه استفاده صحیح از قطعات داشته باشید، این احتمال بازم کمتر میشه.
من در 11 سال گذشته هیچ خرابی سخت افزار نداشتم (البته یک مورد رم بود که هنگ میکرد:n02:)!

با این توضیح، همون ASUS H87-Pro که دوست عزیز معرفی کردند خوب هست و خرید برد گرونتر فقط هزینه رو بیخود بالا میبره!(البته اگه بخواهید حرفه ای اورکلاک کنید، موضوع فرق میکنه)

نتیجه:

CPU : Intel Core™ i7-4770 Haswell : 990.000
M.B : ASUS H87-Pro : 420.000
RAM : Corsair 2*4 1600 XMS3 CL9 : 290.000
Power : Green GP750B-OC : 420.000
Case: Green X7 Cougar Ver2 : 360.000

مجموع حدود 2500 در میاد!

*فقط قیمت 2 تا فن کوگلار که روی کیس هست، حدود 100 تومنه!
**گرفیک هم همون 240 رو میتونی استفاده کنی(البته نباید ازش انتظار بازی داشته باشی)
***بعدا اگه برای این سیستم یه گرافیک خفن، مثل GTX770 بگیری + یک SSD 120GB تبدیل میشه به سیستمی که تا مدتها بدون مشکل ازش کار بکشی!

Ali*Reza
16-11-2013, 11:54
بنده هم با گفته های دوستان موافقم.
درصورتیکه اور نمیکنین و پردازندتون ضریب باز نیست تهیه چیپ گرانقیمت Z87 بی مورد هست و به نظر م مورد پیشنهادی از چیپ H87 کفایت میکنه و مناسبه.
برای پاور هم درصورتیکه گرافیک قدرتمندتری از گرافیک پیشنهادی میخواین تهیه کنین ، همونطور که دوستان گفتن موردهای 650 و یا 750 از سری پاورهای اورکلاکینگ گرین مناسبه.

ashkan419
16-11-2013, 15:30
با توجه به نظرات دوستان عزیزم مین را ASUS H87-Pro در نظر گرفتم اما قیمتش در سایت سخت افزار 500 بود اما اسمش را اینطور نوشته بود Asus H87 PRO Gen3 آیا بهم فرقی دارند؟
و اینکه من دیده بودم که برای Z87-pro نوشته شده بود خنک کننده بهتر وبیشتری داره که طول عمر را زیاد میکند و... آیا اینها در h87-pro هم هست؟
واینکه این وای فای روی هر دو هست؟ و اصلن وای فای کاربرد مناسبی هم دارد؟ وهمچنین آیا هردو NFC دارند؟
در مورد پاور با توجه به نظر علیرضا و خصوصن امیر هوس کردم یک پاور مثل امیر (850 )بگیرم و برای همیشه خودم را راحت کنم.مشکلی نیست؟ امیر جان مشخصات کاملش رو بی زحمت بده. 1000 بگیرم چطور؟تولیست پاورهای گریین نگاهی انداختم همه GP هستن ولی 850 BP این یعنی چی؟
فرق سی پی یو i7-4770K با i7-4770 چیه؟(همان قابلیت اورکلاک است؟)
رمهای پیشنهادی رم های خوب بازار هستند؟ من قبلن پاتریوت داشتم واقعن خوب بودند اما این برند الان تو بازار نیست
اگر یک موس بیسیم خوب هم پیشنهاد بدید ممنونم.

راستی آقا امیر رمز 11 سال بدون خرابی سیستم رو برای منم بگو .چکار میکنی؟ سیستم را خاموش نمیکنی؟
من هم همه قطعاتم برندهای خوبی هستند اما 2=1سال یکبار یک قطعه پیشم خراب میشد
اما این مادربرد گیگابایت آخریم 4 سال کار داد اما 4سال کجا و 11 سال کجا.... ماشال... چشم حسود بپوکه خدا برات نگرش داره

از راهنمایی دوستان کارشناسم کمال تشکر را دارم

Actros
16-11-2013, 15:46
آقا منم تا حالا خرابی نداشتم
مادربردمم msi بوده بیشتر
یه بار یه asus p5pl2 داشتم که سوندش خراب بود از اول فقط
اگه موس بی سیم گیمینگ میخوای من TT رو پیشنهاد میکنم 125 تومن
TT محصولات گیمینگ ترمال تیک هست

Ali*Reza
16-11-2013, 23:23
مدل مادربورد پیشنهادی ASUS H87-PRO هست که مشخصاتش رو میتونین در لینک زیر ببینین :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد پاور هم پیشنهاد میکنم با توجه به نیاز و تا حدودی آینده نگر انتخاب کنین. در صورتیکه قصد اورکلاک ندارین و یا گرافیک قدرتمندتری نمیخواین تهیه کنین لزومی به انتخاب پاور با توان خیلی بالاتر نیست!!
پردازنده 4770K هم ضریب باز هست و تفاوتش با 4770 فقط در اور هست!
رم پیشنهادی هم جزو برندهای با کیفیت و معتبر هست و مشکلی نیست.

ashkan419
17-11-2013, 07:29
سلام مجدد و تشکر از پاسختان
دیشب رفتم به بازار گفتم برام h87 بیارن اما فروشنده گفت بهت پیشنهاد میدم اینو نخری چون زیاد خرابی داشته
هیچی اعصاب منو خراب کرد
حالا نمیدونم این واقعیت داره؟
یک مغازه دیگه رفتم بهم گفت اینتل نبند و با هزینه کمتری ای ام دی ببند و کارکردش هم خیلی بهتر است
این مورد آخری را که بگذریم اما اولی خیلی اهمیت داره

Ali*Reza
17-11-2013, 11:15
در مورد مشکل و یا خرابی من به شخصه تاحالا به موردی بر نخوردم و چیزی نشنیدم!!
ولی در حالت کلی پیشنهاد میکنم خیلی به گفته های فروشنده ها اطمینان نکنین.

amir200812
17-11-2013, 11:55
دیشب رفتم به بازار گفتم برام h87 بیارن اما فروشنده گفت بهت پیشنهاد میدم اینو نخری چون زیاد خرابی داشته
هیچی اعصاب منو خراب کرد
یک مغازه دیگه رفتم بهم گفت اینتل نبند و با هزینه کمتری ای ام دی ببند و کارکردش هم خیلی بهتر است

99.9% فروشنده های سیستم های کامپیوتری، هیچی حالیشون نیست!
هر کاری میکنن تا جنس خودشون رو به مشتری قالب کنن!
چیپ H87 یکی از بهترین چیپ ها هست و از آشناها و دوستان منم نشنیدم خرابیش رو !

فرق پردازنده سری K با معمولی ها ضریب باز هست!
پردازنده ها یک ضریب دارند که ضرب در یک عدد دیگه فرکانس پردازنده رو مشخص میکنن!
مثلا پردازنده i7-3770 فرکانس کاریش 3400MHz هست!
این فرکانس از ضرب کردن عدد 34(ضریب این پردازنده) در عدد 100 بدست میاد!
در سری های معمولی(بدون) این ضریب محدود هست! مثلا در پردازنده من (i7-3770 ) حداکثر تا 42 باز هست(شایدم 45:n02:)
یعنی خیلی راحت بدون وارد کردن فشار به رم ها، میتونم فرکانس رو تا 4200MHz بالا ببرم! ولی بالاتر از اون باید رم ها رو هم فرکانسش رو بالاببرم!
اما در سری های K این محدودیت نیست و هر چقدر بخوای میتونی بالا ببریش!

اول اینو بگم که من 11 سال از یک سیستم استفاده نکردم.
حدودا هر 2 سال یک بار سیستم بروز شده.
ولی خوب، خرید قطعات از برند های معتبر/استفاده از منبع تغزیه مناسب(این یکی خیلی مهم هست)/کنترل دمای قطعات/کمی هم شانس/... همش دخیل بوده.
البته نیت هم مهم هست...:n02:

TREASURES
17-11-2013, 19:44
هیچی اعصاب منو خراب کرد

اهمیت نده که فروشنده ها چی میگن
خب ممکنه تو هر دسته ای از برد ها خرابی باشه ولی این دلیل نمیشه که همشون مشکل دارن