مشاهده نسخه کامل
: قرص های گیاهی چاقی/بلی یا خیر؟
mohammad_87
14-11-2013, 00:39
با سلام
من کمی لاغر هستم.تغذیه معمولی و اشتهای معمولی دارم اما به قولی استعداد چاقی ندارم چرا که در دوران بلوغ همیشه غذاهام زیاد بود و البته به لحاظ فیزیکی خیلی فعالتر از الان هم بودم
سال قبل به توصیه یکی از دوستان از قرهای چاقی استفاده کردم که تجربه ام رو شرح خواهم داد.
ابتدا این رو بگم که من کلا زیاد علاقه و اطمینانی به این قرصها و کلا روشهای سنتی ندارم.البته نه بطور صد در صد،استثنائاتی هم داره که همه تجربه کرده ایم.(مثل تجویزهای مادرانه)
من توصیه دوستم رو جدی نگرفتم تا اینکه اثراتش رو روی فیزیک خودش دیدم.من هم بطور آزمایشی شروع به استفاده کردم.
قبل از استفاده من 184/65 بودم!!!!و بعد از حدود دو ماه مصرف،به وزن 80 رسیدم.
قرص رو از عطاری تهیه میکردم که در یک قطی پلمپ شده با مشخصات شرکتی بود(مجوز بهداشت یادم نیست داشت یا نه)اما هر جایی پیدا نمیشد.درون قوطی هم حدود 20-30 تا کپسول بود.
همراه با نهار و شام یکی میخوردم و معمولا همراه با عرقیات گیاهی که خودشون هم خواص چاقی دارند
خوراکم بیشتر شده بود و همیشه میان وعده هم میخوردم وگرنه گرسنه میشدم(الان اینقدر اشتها ندارم)
به هر حال این تاثیر رو واقعا حس کردم و اطرافیانم هم کاملا متوجه تغییر میشدند.
اما بعد از مدتی با اینکه خیلی حواسم به خودم بود و اصلا عوارضی ندیدم،از ترس عوارضش در آینده،مصرف رو متوقف کردم.
بعد از اون حتی تا چند ماه در حدود همون وزن باقی مانده بودم که با فرارسیدن ماه رمضان و همزمانی با یه سری پروژه های فشرده کاری،باعث افت 10 کیلویی وزنم در یک ماه شد.
جالب اینکه حتی پزشکان متخصصی که دارای اسم و رسمی هم در زمینه چاقی و لاغری شده اند،علاوه بر رژیم غذایی،باز هم کپسولهایی به فرد مراجعه کننده میدهند.خب آیا این همون کپسولهای موجود در عطاری ها نیست؟و حالا با تجویز از طرف مشهورترین پزشکان متخصص تغذیه؟
حالا سوالم از دوستان متخصص یا کسانیکه تجربه استفاده از این قرصهارو داشته اند میپرسم که آیا اصلا میشه به این قرصها از لحاظ پزشکی و سلامت اعتمادی کرد؟اگر نه چرا توسط متخصصان هم تجویز میشه؟
و اگه باز برای یک مدت دوماهه بخواهم استفاده کنم آیا ممکنه عوارضی داشته باشه؟
V E S T A
14-11-2013, 01:28
با سلام
من کمی لاغر هستم.تغذیه معمولی و اشتهای معمولی دارم اما به قولی استعداد چاقی ندارم چرا که در دوران بلوغ همیشه غذاهام زیاد بود و البته به لحاظ فیزیکی خیلی فعالتر از الان هم بودم
سال قبل به توصیه یکی از دوستان از قرهای چاقی استفاده کردم که تجربه ام رو شرح خواهم داد.
ابتدا این رو بگم که من کلا زیاد علاقه و اطمینانی به این قرصها و کلا روشهای سنتی ندارم.البته نه بطور صد در صد،استثنائاتی هم داره که همه تجربه کرده ایم.(مثل تجویزهای مادرانه)
من توصیه دوستم رو جدی نگرفتم تا اینکه اثراتش رو روی فیزیک خودش دیدم.من هم بطور آزمایشی شروع به استفاده کردم.
قبل از استفاده من 184/65 بودم!!!!و بعد از حدود دو ماه مصرف،به وزن 80 رسیدم.
قرص رو از عطاری تهیه میکردم که در یک قطی پلمپ شده با مشخصات شرکتی بود(مجوز بهداشت یادم نیست داشت یا نه)اما هر جایی پیدا نمیشد.درون قوطی هم حدود 20-30 تا کپسول بود.
همراه با نهار و شام یکی میخوردم و معمولا همراه با عرقیات گیاهی که خودشون هم خواص چاقی دارند
خوراکم بیشتر شده بود و همیشه میان وعده هم میخوردم وگرنه گرسنه میشدم(الان اینقدر اشتها ندارم)
به هر حال این تاثیر رو واقعا حس کردم و اطرافیانم هم کاملا متوجه تغییر میشدند.
اما بعد از مدتی با اینکه خیلی حواسم به خودم بود و اصلا عوارضی ندیدم،از ترس عوارضش در آینده،مصرف رو متوقف کردم.
بعد از اون حتی تا چند ماه در حدود همون وزن باقی مانده بودم که با فرارسیدن ماه رمضان و همزمانی با یه سری پروژه های فشرده کاری،باعث افت 10 کیلویی وزنم در یک ماه شد.
جالب اینکه حتی پزشکان متخصصی که دارای اسم و رسمی هم در زمینه چاقی و لاغری شده اند،علاوه بر رژیم غذایی،باز هم کپسولهایی به فرد مراجعه کننده میدهند.خب آیا این همون کپسولهای موجود در عطاری ها نیست؟و حالا با تجویز از طرف مشهورترین پزشکان متخصص تغذیه؟
حالا سوالم از دوستان متخصص یا کسانیکه تجربه استفاده از این قرصهارو داشته اند میپرسم که آیا اصلا میشه به این قرصها از لحاظ پزشکی و سلامت اعتمادی کرد؟اگر نه چرا توسط متخصصان هم تجویز میشه؟
و اگه باز برای یک مدت دوماهه بخواهم استفاده کنم آیا ممکنه عوارضی داشته باشه؟
اگر این قرص های مخصوص افزایش وزن یا پودر های چاقی قابل اعتماد باشن باید ترکیباتشون روی جعبه نوشته شده باشن که از روی ترکیبات داروساز یا پزشک بتونن درباره قابل اعتماد بودنشون نظر بدن ولی اگر دقت کنید اکثر قرص ها و پودرهایی که تو عطاری ها به فروش میرسه ترکیبات سازندشون روی جعبه نوشته نشده ...
به نقل از یه داروساز: اکثر پودرهایی که تو عطاری ها فروخته میشه و گفته میشه گیاهی هستن و باعث افزایش وزن تو مدت زمان کوتاه مثلا 1 هفته میشن آسیب زیادی به کبد و کلیه می زنن و ترکیباتشون هم مشخص نیست چیه اثرشون هم معمولا به صورت ورم زیر پوست هست که مصرف کننده فکر میکنه در عرض 1 هفته وزنش افزایش پیدا کرده!
mohammad_87
14-11-2013, 01:40
نوشتن ترکیبات که کاری نداره،حتی میتونن آدرس و مجوز جعلی هم روی بسته بزنن
اثرشون هم معمولا به صورت ورم زیر پوست هست که مصرف کننده فکر میکنه در عرض 1 هفته وزنش افزایش پیدا کرده!
این نکته مهم هست.به اصطلاح میگن فقط باد میاره
حالا این ورم یا همون باد،روی چه قسمتی از لایه های بدن اثر داره که اینطور تاثیر داره و کلا میخوام اطلاعات کاملی درباره این موضوع داشته باشم.
ممنون
دوستان دیگر هم اگه نظری در مورد این قرصها دارند خوشحال میشم بیان کنند
V E S T A
14-11-2013, 01:59
نوشتن ترکیبات که کاری نداره،حتی میتونن آدرس و مجوز جعلی هم روی بسته بزنن
این نکته مهم هست.به اصطلاح میگن فقط باد میاره
حالا این ورم یا همون باد،روی چه قسمتی از لایه های بدن اثر داره که اینطور تاثیر داره و کلا میخوام اطلاعات کاملی درباره این موضوع داشته باشم.
ممنون
دوستان دیگر هم اگه نظری در مورد این قرصها دارند خوشحال میشم بیان کنند
نوشتن ترکیبات و مجوز جعلی هم می تونه وجود داشته باشه برای همین عطاری ها محل مناسبی برای خرید دارو و قرص نیست ..
خزید از داروخونه اطمینان بیشتری داره چون داروخونه تحت کنترل داروساز و در نهایت زیر نظر سازمان غذا و دارو هست و یه محصول که ترکیبش مشخص نیست و مجوزش اعتبار نداره تو داروخونه فروخته نمیشه..
سلام شاید اطلاعات من به دردت نخوره چون من خودم هم کم وبیش با این موضوع آگاه هستم ولی اگه اشتباه نکنم
اسم اون قرص ها کپسول چاقی فرشته هستش که فکر کنم به صورت کپسول های صورتی و سفید رنگ هستش که بوی داروی گیاهی میده
بببین این قرص ها رو خودم هم یه دوره ای البته به صورت وقفه داار استفاده کردم
تاثیر این قرص ها فقط به صورت دوره ای بود برای من
وزن و هیکل رو خیلی خوب می کنه ولی بعد یه مدت اثرش از بین میره
چون این قرص ها فقط وزن میاره و عضله سازی نمی کنه
بزار با یه مثال شفاف تر بگم
وقتی که میری بدنسازی اگر مکمل هم استفاده نکنی ولی بعد یک مدت بدنت عضله سازی میکنه وبعد از عضله سازی سخت عضلاتت آب میشه ویا از بین میره
ولی قرص فرشته بیشتر حجم شکم و بالا سینه رو افزایش میده و زیاد تاثیری رو بازو ها نداره و البته خیلی هم روی صورت تاثیر میزاره
mohammad_87
14-11-2013, 16:40
سلام شاید اطلاعات من به دردت نخوره چون من خودم هم کم وبیش با این موضوع آگاه هستم ولی اگه اشتباه نکنم
اسم اون قرص ها کپسول چاقی فرشته هستش که فکر کنم به صورت کپسول های صورتی و سفید رنگ هستش که بوی داروی گیاهی میده
بببین این قرص ها رو خودم هم یه دوره ای البته به صورت وقفه داار استفاده کردم
تاثیر این قرص ها فقط به صورت دوره ای بود برای من
وزن و هیکل رو خیلی خوب می کنه ولی بعد یه مدت اثرش از بین میره
چون این قرص ها فقط وزن میاره و عضله سازی نمی کنه
بزار با یه مثال شفاف تر بگم
وقتی که میری بدنسازی اگر مکمل هم استفاده نکنی ولی بعد یک مدت بدنت عضله سازی میکنه وبعد از عضله سازی سخت عضلاتت آب میشه ویا از بین میره
ولی قرص فرشته بیشتر حجم شکم و بالا سینه رو افزایش میده و زیاد تاثیری رو بازو ها نداره و البته خیلی هم روی صورت تاثیر میزاره
ممنونم.البته فکر کنم اونکه من میگرفتم اسمش امپراتور بود ولی در کل همشون مثل هم هستند.
من تقریبا یکدست چاق شده بودم حتی کمی بازوهام.اما مچ دستم زیاد تغییری نداشت.
البته تاثیرش ماندگارتر بود.من به وضعیتی خوردم که مثل قبل خواب و خوراک نداشتم اما دوستم بعد از قطع مصرف،تغییری نکرد.
الان وزنم 75 هستش و میخوام بین 82-87 باشم.متاسفانه وقت باشگاه رو ندارم.
------------
حالا اگه از داروخانه محصولی بگیریم بهتره یا روشهایی مثل دکتر کرمانی(که باز هم قرصهای چاقی همراهش هست)؟
البته من بدنبال چاق شدن اصولی هستم حتی اگه یکسال طول بکشه.استخوان بندی ریز هم دارم و هیچ بیماری خاصی هم ندارم.
همونطور که گفتم متاسفانه زمان زیادی برای ورزش و بدنسازی ندارم اما اگه هوا خوب باشه حد اقل دو هفته یکبار کوهنوردی(مثل دربند و درکه) و استخر میرم.
با این شرایط بهترین روش برای تقویت ماهیچه ها و افزایش وزن با افزایش حجم ماهیچه ها بنظرتون چیه؟
shabnam1986
20-11-2013, 22:22
ترکیبات قرص افلاطون چیه؟
من روزی دوبار میخورم ولی خیلی خواب آوره
mohammad_87
21-11-2013, 15:18
ترکیبات قرص افلاطون چیه؟
من روزی دوبار میخورم ولی خیلی خواب آوره
دوست عزیز همه قرصها مثل هم هستند.اونکه من هم میخوردم خواب آور بود.ترکیباتش هم درست مشخص نیست چی هست.
توصیه میکنم مصرف رو قطع کنید و با انجام آزمایشات،بدنبال راه حل منطقی بگردید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.