ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایجاد شبکه ی وایرلس بین 4 کاربر

dops dops
10-11-2013, 12:51
باسلام
من قصد دارم داخل شرکت بین 3کاربر که به زودی 1 کاربر دیگه هم اضافه خوا هد شد یک شبکه ی کامپیوتری ایجاد کنم
البته به صورت وایرلس این کاربران 2 تاشون PC استفاده میکنن و 2 تاشون لپ تاپ + یک پرینتر که نیاز هست با این 4 تا شبکه بشه.
حالا سوال من اینجاست که برای اینکار چه سخت افزارهایی با تهیه بشه ؟
هزینه چه مقدار داره؟
نحوه ی انجام اتصالشون از طریق نرم افزاری چطوری هست؟
ضمنن پرینتر از واجبات هست و باید همه سیستمها بهش مستقیما وصل باشن.
ممنون میشم راهنماییم کنید:n16:

بانو . ./
10-11-2013, 15:55
یک مودم روتر وایرلس تهیه کنید

کامپیوتر ها رو با LAN به روتر وصل کنید و با SSID به PC کانکت میشید

به همه اونها یک رنج بدید از 192.168.1.1 تا 192.168.1.4

بعد PING بگیرید ببینید پینگ میده سیستم ها که در این صورت شبکه شدند

برای PRINTER هم توی DEVICE AND PRINTER برید روی پرینتر کلیککنید تو تب SHARE تیک شیرینگ رو بزنید

حالا برای شیر روی کامپیوترهای دیگه توی DEVICE AND PRINTER . گزینه ADD PRINTER روسلکت کنید بعد روی ADD WIRELESS ... کیککنید و در صفحه بعد لیست

کامپیوترهایی که میخواهید توش پرینتر شیر بشه رو انتخاب کنید

.

enigma110
10-11-2013, 16:07
شما مي تونيد يكي از پي سي ها رو به Lan به روتر وايرلس وصل كنيد و اينترنت رو شير كنيد و همينطور پرينتر رو هم به همين پي سي يا پي سي ديگه وصل كنيد و دوباره شير كنيد ، تو اين قسمت نيازي به اي پي دادن نيست چون خود مودم وايرلس DHCP هست و اي پي مي ده اگه اي پي دستي بديد بعد از چند وقت ( ممكنه يه ماه يا دوماه و يا .. ) روي اي پي مشكل بوجود بياره سعي كنيد اي پي همه سيستم ها روي ابتين باشه كه از روتر اي پي بگيره و كانفيليكت پيش نياد بعد از تمام سيستم ها تو قسمت my network سيستم كه پرينتر شير شده رو پيدا كنيد و دوبار كيليك كنيد روش كه تو قسمت پرينتر هاي شما اضافه بشه اگه نشد بايد درايور پرينتر رو در سيستم خودتون نصبش كنيد با اين كار شما يه شبكه كوچيك و بدون اشكال خواهيد داشت موفق باشيد

بانو . ./
10-11-2013, 17:17
در مورد IP حق با ایشونه .

بنده علاقه عجیبی به IP دستی دادن دارم :D

enigma110
10-11-2013, 22:53
در مورد IP حق با ایشونه .

بنده علاقه عجیبی به IP دستی دادن دارم :D

نظر لطف شماست
:n01:

FerineFast
10-11-2013, 23:21
شما یک Access Point بخرید کافیه هم پورت LAN داره برای احیانا پرینتر هم Wireless برای لپ تاپ ها و نسبت به مودم و روتر ارزونتر هست. البته اگه نیاز به اینترنت و شیر کردنش دارید راه های بالا پیشنهاد میشه.

enigma110
11-11-2013, 00:18
شما یک Access Point بخرید کافیه هم پورت LAN داره برای احیانا پرینتر هم Wireless برای لپ تاپ ها و نسبت به مودم و روتر ارزونتر هست. البته اگه نیاز به اینترنت و شیر کردنش دارید راه های بالا پیشنهاد میشه.
دوست عزیز مودم وایرلس هم اینترنت رو شیر می کند و هم یک Access Point هست و همینطور داری یک یا چند پورت جهت اتصال به Lan است مثل تصویر زیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fzzBochZjU8AdB0HklFYQ

FerineFast
11-11-2013, 00:52
من به منظور کاهش هزینه AP رو معرفی کردم ولی همونطور که گفتم اگر احتیاج به شیر اینترنت هم دارند می تونند سمت مودم روتر هم برند.5

dops dops
11-11-2013, 09:26
کامپیوتر ها رو با LAN به روتر وصل کنید

کامپیوترها از هم فاصله دارن نمیخام lan باشه وایرلس نیاز دارم....

ما مي تونيد يكي از پي سي ها رو به Lan به روتر وايرلس وصل كنيد و اينترنت رو شير كنيد و همينطور پرينتر رو هم به همين پي سي يا پي سي ديگه وصل كنيد و دوباره شير كنيد ، تو اين قسمت نيازي به اي پي دادن نيست چون خود مودم وايرلس DHCP هست و اي پي مي ده اگه اي پي دستي بديد بعد از چند وقت ( ممكنه يه ماه يا دوماه و يا .. ) روي اي پي مشكل بوجود بياره سعي كنيد اي پي همه سيستم ها روي ابتين باشه كه از روتر اي پي بگيره و كانفيليكت پيش نياد بعد از تمام سيستم ها تو قسمت my network سيستم كه پرينتر شير شده رو پيدا كنيد و دوبار كيليك كنيد روش كه تو قسمت پرينتر هاي شما اضافه بشه اگه نشد بايد درايور پرينتر رو در سيستم خودتون نصبش كنيد با اين كار شما يه شبكه كوچيك و بدون اشكال خواهيد داشت موفق باشيد

ممنون یه مشکلی هست من 2 تا کامپیوترها رو مگه نباید با کارت شبکه وایرلس به هم وصل کنم!؟؟ چرا اسمی ازش نیامد!؟
چون از هم فاصلشون زیاده و همچنین امکان کابل کشی نیست
عکس پایینو سریع کشیدم که منظورمو متوجه بشید فقط او خط ها که روشون علامت سوال هست کابل نیست فقط خواستم نشون بدم که چطور وصلشون کنم سیستمهارو در ضمن همه ی سیستمها باید به پرینتر و همچنین مودم وصل بشن....
من فکر میکنم مودم به تنهایی پاسخگو نیست و باید اکسس پوینت هم تهیه بشه ولی اگر مشکل با 2 تا کارت شبکه ی وایرلس و مودم حل بشه وخیلی ارزونتر تموم میشه.....
مدل مودم هم D-link DSL 2640U هست...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

enigma110
11-11-2013, 10:08
تو تصوير ( شما اشاره اي به فاصله اين سيستم ها نكرديد ) من پيش فرض همه رو تو يه طبقه و در محدوده مودم وايرلس در نظر گرفتم
1- اول همه سيستم ها بايد كارت شبكه وايرلس داشته باشن ( غير از لپ تاپ ها كه به صورت پيش فرض خودشون دارن )
2- در مودم بايد كانكشن اينترنت به صورت اتوماتيك كانكشن باشه كه بتونه هميشه اينترنت رو شير كنه در شبكه
3- پرينتر به يكي از سيستم ها وصل بشه و شير بشه
4- اي پي همه سيستم ها بايد ابتين باشه كه اتوماتيك اي پي رو از DHCP مودم بگيره
5- مثل مراحل بالا همه بايد به مودم كانكت كنن و وصل وايرلس بشن
6- همه سيستم ها از قسمت my network پرينتر رو سيستم كه پرينتر نصب شده پيدا مي كنن و اد مي كنن
سيسم الان اماده كار هستش

FerineFast
11-11-2013, 10:31
خوب شما کافیه برای pc2 یک گیرنده بیسیم (USB یا کارت بسته به برد مورد نیاز) خریداری کنید.
و مودم شما که نقش روتر رو هم داره همه دستگاه ها رو در یک شبکه قرار میده و با DHCP همونطور که گفتند به دستگاه ها IP میده. (بازم میگم اگر از قبل مودم دارید هیچ احتیاجی به AP نیست)
بعد از نصب پرینتر در PC2 اون رو در شبکه Share کنید.

dops dops
11-11-2013, 10:51
تو تصوير ( شما اشاره اي به فاصله اين سيستم ها نكرديد ) من پيش فرض همه رو تو يه طبقه و در محدوده مودم وايرلس در نظر گرفتم
1- اول همه سيستم ها بايد كارت شبكه وايرلس داشته باشن ( غير از لپ تاپ ها كه به صورت پيش فرض خودشون دارن )
2- در مودم بايد كانكشن اينترنت به صورت اتوماتيك كانكشن باشه كه بتونه هميشه اينترنت رو شير كنه در شبكه
3- پرينتر به يكي از سيستم ها وصل بشه و شير بشه
4- اي پي همه سيستم ها بايد ابتين باشه كه اتوماتيك اي پي رو از DHCP مودم بگيره
5- مثل مراحل بالا همه بايد به مودم كانكت كنن و وصل وايرلس بشن
6- همه سيستم ها از قسمت my network پرينتر رو سيستم كه پرينتر نصب شده پيدا مي كنن و اد مي كنن
سيسم الان اماده كار هستش
ممنون
تو پست اول عرض کردم که میخوام به صورت وایرلس باشه که......
مورد2 و 4 رو متوجه نشدم..... اگر ممکن بیشتر توضیح بدید
اگر ممکنه بفرمایید که کارت شبکه وایرلس چه مارک و برندی مناسب هستش؟؟

خوب شما کافیه برای pc2 یک گیرنده بیسیم (USB یا کارت بسته به برد مورد نیاز) خریداری کنید.
و مودم شما که نقش روتر رو هم داره همه دستگاه ها رو در یک شبکه قرار میده و با DHCP همونطور که گفتند به دستگاه ها IP میده. (بازم میگم اگر از قبل مودم دارید هیچ احتیاجی به AP نیست)

میشه بفرمایید چرا نیاز به access point نیست؟ واسه اطلاعات خودم میخوام.
اینجوری همه ی سیستمها به هم وصل میشن دیگه ؟
چون من میخوام pc ها و لپ تاپ ها همگی با هم شبکه باشند...

enigma110
11-11-2013, 11:40
ممنون
تو پست اول عرض کردم که میخوام به صورت وایرلس باشه که......
مورد2 و 4 رو متوجه نشدم..... اگر ممکن بیشتر توضیح بدید
اگر ممکنه بفرمایید که کارت شبکه وایرلس چه مارک و برندی مناسب هستش؟؟

دوست عزيز تو قسمت 2 شما بايد تو تنظيمات خود مودم بايد اتوماتيك كانكشن رو فعال كني لينك زير به شما كمك مي كنه كه بتونيد اين تنظيمات رو انجام بديد
البته با فرض اينكه مودم شما DSL-2640U كه گفتيد هست

ftp://ftp.dlink.ru/pub/ADSL/DSL-2640U/Description/DSL-2640U_User%20Manual_EN.pdf

در مورد گزينه 4 هم شما قسمتي كه اي پي مي ديد بايد اتوماتيك باشه مثل شكل زير

در مورد كارت شبكه هم من خودم كارت شبكه دي لينك استفاده كردم از مارك هاي ديگه اطلاعي ندارم
در مورد اينكه نيازي به access point نداريم هم بايد بگم مودم وايرلس همون كار access point رو مي كنه

dops dops
11-11-2013, 17:36
از بین این کارت شبکه ها دوستان کدوم یکی رو پیشنهاد میدن:

ممنونم

FerineFast
11-11-2013, 17:48

چون با گرفتن IP در یک Range توسط مودم خود به خود دستگاه ها در یک شبکه قرار می گیرند و در واقع مودم یا روتر وایرلس کار AP رو هم میکنه.

dops dops
17-11-2013, 10:23
از بین این کارت شبکه ها دوستان کدوم یکی رو پیشنهاد میدن:

ممنونم

یه راهنمایی تو انتخاب کارت شبکه وایرلس میکنید برم واسه خرید؟
ممنون

dops dops
18-11-2013, 11:33

شما فرمودین فقط یک کارت شبکه بیسیم برای pc2 نیازه؟؟؟؟
پس pc 1چطور شیر بشه؟؟؟؟
ممنون

FerineFast
19-11-2013, 21:41
شما فرمودین فقط یک کارت شبکه بیسیم برای pc2 نیازه؟؟؟؟
پس pc 1چطور شیر بشه؟؟؟؟
ممنون

با توجه به شکلتون من تصور میکنم pc1 مستقیم به مودم وصله و داخل شبکه قرار میگیره
اگر Pc1 هم دور از مودم هست و با کابل وصل نیست اون هم یک گیرنده بیسیم دیگه احتیاج داره!

یه راهنمایی تو انتخاب کارت شبکه وایرلس میکنید برم واسه خرید؟
ممنون

فاصله دستگاه ها از مودم حداکثر چقدر هست و بودجه شما چقدر هست بگید تا راهنمایی کنیم!

dops dops
20-11-2013, 08:44
با توجه به شکلتون من تصور میکنم pc1 مستقیم به مودم وصله و داخل شبکه قرار میگیره
اگر Pc1 هم دور از مودم هست و با کابل وصل نیست اون هم یک گیرنده بیسیم دیگه احتیاج داره!

فاصله دستگاه ها از مودم حداکثر چقدر هست و بودجه شما چقدر هست بگید تا راهنمایی کنیم!
نه مودم به pc1 با کابل لن وصله ....
فاصله زیاد نیست 5-6 متر..... ولی هرکدوم داخل یک اتاق.
دیروز pc1 رو خواستم به یکی از لپ تاپ ها وصل کنم طبق آموزش هایی که هست هم جلو رفتم ولی جواب نگرفتم!!!!!

dops dops
21-11-2013, 09:35
آقا من یک عدد کارت شبکه وایرلس D-link 150n گرفتم ولی با اینکه 7-8 متر فاصله داره با مودم و یه تیغه بینشون هست سیگنال low هست.....!!! مشکل چیه!!؟
نحو ه ی شبکه کردنه اینا با هم چطوریه؟؟؟؟
ممنون میشم زودنر جواب بدین.

FerineFast
22-11-2013, 12:12
بسته مصالح به کار رفته در ساختمان دیوار ها می تونه مانعی برای امواج باشند، حالا منظور شما از تیغه رو من نفهمیدم!

شبکه کردن هم بسیار ساده هست کافیه همه دستگاه ها به یک مودم/روتر وصل باشند و از اون IP بگیرند. در این حالت شبکه هستند حالا با توجه به سیستم عامل ها روش Share و بقیه امکانات شبکه متفاوت است به این نوع شبکه هم WORKGROUP می گویند.
برای اطمینان از اتصال دستگاه ها به هم می تونید در Command Prompt توسط دستور Ping بررسی کنید.

dops dops
23-11-2013, 15:11
بسته مصالح به کار رفته در ساختمان دیوار ها می تونه مانعی برای امواج باشند، حالا منظور شما از تیغه رو من نفهمیدم!

شبکه کردن هم بسیار ساده هست کافیه همه دستگاه ها به یک مودم/روتر وصل باشند و از اون IP بگیرند. در این حالت شبکه هستند حالا با توجه به سیستم عامل ها روش Share و بقیه امکانات شبکه متفاوت است به این نوع شبکه هم WORKGROUP می گویند.
برای اطمینان از اتصال دستگاه ها به هم می تونید در Command Prompt توسط دستور Ping بررسی کنید.

يه ديوار آجريه 20-30 سانتيو ميگن تيغه...
حالا به هر حال سينگنال low هست و روي 35Mbps كه براي كار ما كافيه فقط مشكل تينه كه با هم شير نميشن مخصوصن دوتا pc با laptop
ip ها هم روي obtain قرار دادم و ويندوز pcها xp ولپ تاپ سون هست ....
مراحل كارو ي توضيح ميدين لطفا............

dops dops
25-11-2013, 13:42
دوستان اهل فن ممنون میشم جواب بدید...:n16::n16::n16::n16:

FerineFast
28-11-2013, 21:19
در حال تهیه یک آموزش کامل هستم فکر نکنید تاپیک شما رو فراموش کردم :n16:

dops dops
29-11-2013, 22:40
نه دوست عزيزم اين حرفا چيه ....
بي صبرانه منتظر آموزشاتون هستم....