PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره بین خرید لپ تاپ lenovo Z 500 و lenovo s 510

JU JU
09-11-2013, 18:33
سلام به همه
قصد خرید لپ تاپ دارم، و بودجه‌م هم در حد دو لپ تاپ گفته شده در عنوان تاپیک هستش ( lenovo z 500 و lenovo s 510 )

ولی بدجور در انتخاب بین این دو، شک کردم

کارهای که میکنم با لپ تاپ، زیاد سنگین نیست، نرم افزارهای محاسباتی متلب و امثالهم، و گاهی هم بازی میکنم، و وبگردی و فیلم

شما دوستان، کدوم رو پیشنهاد میدین؟ و چرا؟ ( خواهشن با دلیل بهم بگین تا بتونم راحت انتخاب کنم )

توی مقایسه دیجی کالا، از همه لحاظ، s 510 رو بهتر فرض کرده
ولی متاسفانه، s 510 دارای کش 4 و گرافیک 720 هستش که در مقابل، z 500 دارای گرافیک 740 و کش 6 هست

ولی s 510، دارای پردازنده نسل جدید هست، که به نظر میرسه قدرت و سرعت بیشتری داشته باشه ( من اطلاعی ندارم زیاد، اگه اشتباه میکنم، لطفن شما راهنمایی کنید ) و همینطور، امکانات دیگه هم داره، از کیبورد اون زیاد تعریف شده، ولی متاسفانه نور بک گراند نداره!

منتظر راهنماییتون هستم
ممنون

afshin b
10-11-2013, 13:14
شما میتونین با استفاده از این سایت ها یک مقایسه سریع بین گرافیک و پردازنده های لپتاپ ها داشته باشین
گرافیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پردازنده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پردازنده اس 510 درسته از نسل جدید هست ولی سری U هست و قدرت کمی داره. تو همون سایت میشه دید. درضمن گرافیک 740 خیلی بهتر از 720 هست.
به نظر من z500 انتخاب خیلی بهتریه

Xerxes-I
14-11-2013, 03:09
سلام به همه
قصد خرید لپ تاپ دارم، و بودجه‌م هم در حد دو لپ تاپ گفته شده در عنوان تاپیک هستش ( lenovo z 500 و lenovo s 510 )

ولی بدجور در انتخاب بین این دو، شک کردم

کارهای که میکنم با لپ تاپ، زیاد سنگین نیست، نرم افزارهای محاسباتی متلب و امثالهم، و گاهی هم بازی میکنم، و وبگردی و فیلم

شما دوستان، کدوم رو پیشنهاد میدین؟ و چرا؟ ( خواهشن با دلیل بهم بگین تا بتونم راحت انتخاب کنم )

توی مقایسه دیجی کالا، از همه لحاظ، s 510 رو بهتر فرض کرده
ولی متاسفانه، s 510 دارای کش 4 و گرافیک 720 هستش که در مقابل، z 500 دارای گرافیک 740 و کش 6 هست

ولی s 510، دارای پردازنده نسل جدید هست، که به نظر میرسه قدرت و سرعت بیشتری داشته باشه ( من اطلاعی ندارم زیاد، اگه اشتباه میکنم، لطفن شما راهنمایی کنید ) و همینطور، امکانات دیگه هم داره، از کیبورد اون زیاد تعریف شده، ولی متاسفانه نور بک گراند نداره!

منتظر راهنماییتون هستم
ممنون
z500 باریک تره،سبک تره،صفحه کلیدش نور پس زمینه داره،زیبا تره،قسمتی از بدنه اش آلومینیومی هست.تاچ پدش یک پارچه است و بنابراین تاچ پد مدرنتری داره.cpu قویتری داره. cache بیشتری داره.کارت گرافیکش بهتره
این که از این.اما تو اون تاپیک دیگه ای که زدی یه راهنمایی هم در مورد thinkpad e531 کردم.به اون تاپیکت هم نگاه کن.