مشاهده نسخه کامل
: asus n550jv or lenovo y510p
Acceleration
07-11-2013, 20:43
سلام دوستان
من یه تاپیک در این مورد دیدم توی فروم ولی جوابی که میخواستم رو نگرفتم
میخوام بدونم از بین این 2 تا لپ تاپ دوستان کدوم رو و به چه دلیلی انتخاب میکنن بدون در نظر گرفتن قیمت
و این y510 ای که الان مثلا ال دیجیتال میفروشه 3400 ، گرافیکش ddr5 هه ? اون جریان گرافیک دوم که میگن نداره یعنی در اصل یدونه 750m ddr3 مثل همین ایسوسه داره ?
طبق بنچمارک هایی که من دیدم عملکرد لنوو 2 برابر قوی تر از ایسوس بود یعنی این گرافیکی که من دیدم همونیه که رو لپ تاپ 3400 ایه ال دیجیتاله ?
و اگر کسی خبری داره در مورد مشکلات لنوو لطفا بنویسه مثلا میگن کیبردش داغ میشه بخاطر گرافیک ایا درسته ?
برای بازی میخوام ولی علاوه بر گرافیک بهرحال سیستم تهویه خوب و موضوعات دیگه لپ تاپ هم برام مهمه
ممنون
Acceleration
08-11-2013, 13:41
دوستان لطفا راهنماییم کنید.
گرافیک داخلی Y510p به صورت تک چون DDR5 750m هست از 750m DDR3 ایسوس قویتره
گرافیک دوم یا جانبی Y510p که به جای odd نصب میشه که قدرتش بالاتر میره البته تو ایران نیومده
اگه صرفاً فقط جهت گیم میخواین y510 گزینه بهتریه وگرنه n550 بگیرین یا n46jv
Acceleration
08-11-2013, 14:16
من برای گیم و وبگردی با استفاده طولانی میخوام شاید 10 ساعت روشن باشه لپ تاپ
به نظرتون ایسوس بهتر از پس این موضوع طولانی بودن استفاده بر میاد ?
daniyele_68
08-11-2013, 18:07
دوست عزیز اون لنوو ک گفتن قدرت گرافیکیش 2 برابر ایسوس هستش کارت گرافیک GT750M SLI داره که وارد نشده .تو ایران فقط لنوو ی یک گرافیکه ی gt 750mمعمولی وارد شده.البته DDR5 هستش که در حالت تک گرافیکه خیلی جزئی با DDR3 فرق داره و بیشتر تو حالت دو گرافیکه قدرتشو نشون میده. بهر حال لنوو کمی از نظر گیمینگ بهتره.چون یک لپ تاب گیمینگه.البته از نوع ارزون قیمتش.هرچند که من تو گیم مشکلی تو ASUS n550jv ندیدم تا الان.و اینکه 10 ساعت روشن بودن!!(منظور تون از این سوال که قدرت باتری لپتاپ نبود؟؟؟؟؟؟)خوب من ایسوس رو بیشتر از 10 ساعتم روشن گذاشتم . اصلا مشکلی ایجاد نمیشه و حتی در حالت گیم هم خیلی کم گرم نمیشه و صداشم خیلی کمه.لنوو رو نمیدونم چون ازش استفاده نکردم.مساله اینجاست که این مقدار کار کشیدن از هر لپتابی شاید تو دراز مدت از کارایی لپتاب کم کنه.در آخر همه چی بر میگرده ب سلیقه خودتون و اینکه از لپتابتون چی میخوین یا اینکه چقدر میتونین خرج کنین
Acceleration
08-11-2013, 18:13
نه منظورم باتری نبود منظورم این بود که خیلی داغ نکنه بعد از مدت زیاد چون اینطوری که من توی ریویو های لنوو وای510 دیدم کلا دماش بخاطر گرافیکش بالاست و در اخر توی اون نقد نوشته بود اگر با دمای بالا مشکلی ندارید بخریدش
در مورد قیمت هم که پرسیدید همونطور که گفتم بدون در نظر گرفتن قیمت میخوام انتخاب کنم یعنی فقط کارایی و کیفیت بهتر ملاکه برام
mehrabooni
08-11-2013, 19:41
دوستان لپ تاپی بهتر از ایسوس هست توی بازار ایران میخام فوری بخرم
Public Enemy
08-11-2013, 20:06
دوست عزیز بنچ مارک گولتون نزنه !
بنچ مارک از نهایت قدرت کارت گرافیک برای محاسبه توانش استفاده می کنه . ولی بازی چنین کاری رو نمی کنه .
هر چند عامل حافظه پردازشی توی فریم ریت بازی مهمه ولی عامل با تاثیر بسیار بالایی نیست .
کارت گرافیک GT750M یه کارت گرافیک Mid-range . در صورت استفاده از حافظه پردازشی GDDR3 یا GDDR5 تاثیر محسوسی در بازی ها دیده نمی شه . ( فوق فوقش 4 یا 5 فریم در High settings )
البته این وسط 2 تا عامل مهم دیگه هستند که خیلی اذیت می کنند :
1 - بازی هایی که به گرافیک بسیار بالا نیاز ندارند ، و یا تنظیمات Low Settings در بازی ها ، که اختلاف رو به حد چشمگیر بالا می برند ! ( لذا اختلاف 4 یا 5 فریم رو در بازی های سنگین با High Settings در نظر گرفتم .)
2- تکنولوژی GPU Boost ! که با توجه به تفاوت فرکانس GDDR3 و GDDR5 ، میزان اورکلاک این حافظه ها با GPU Boost یکسان نیست و در صورت اینکه تاثیر GPU Boost رو هم در نظر بگیریم ، تفاوت غیر قابل پیشبینی می شه .
خلاصه .
اگر یه کارت گرافیکی مثل GT650M بود که GPU Boost نداشت ، با خیال راحت می گفتم برای بازی اختلافشونو در نظر نگیر و هر کدوم افتاده ته دلت انتخاب کن !
ولی حالا که GPU Boost هست ، به نظر میاد اختلاف GDDR3 و GDDR5 در این کارت گرافیک زیاد بشه و عاقلانه تر باشه برای بازی Y510P رو انتخاب کنی
soheilnouri
08-11-2013, 20:07
سلام دوستان گلم...من میخام تا 190000 یه لب تاب بگیرم واسه خالم...رم مهمه...از این مدل ها کدوم بهتره؟
acer-v5-571g
hp 4540 s
acer aspire e1 572 g
lenovo z500 i5
asus s 550 i 5
Acceleration
09-11-2013, 15:33
حرف شما درسته ولی من میخواستم این مشکلات دمای بالای y510 رو شما در نظر بگیرید و بهم بگید نهایتا کدوم بهتره من هر نقد انگلیسی دیدم ازش ذکر شده بود که دستگاه داغ میشه و مثلا کلید های کیبورد هم حین بازی داغ میشن
من اگر ببینم نیازه میتونم صبر کنم تا تنوع مدل هایی که سی پی یو هسول دارن زیاد بشه تا مثلا یه مدل که هم ddr5 باشه و هم مشکل دما نداشته باشه بخرم اما ترجیحا اگر موضوع رو تموم کنم و به انتخاب مناسب همین الان برسم بهتره
برای اینکه با طرز فکرم اشنا بشید باید بگم من ترجیح نمیدم لپ تاپ با گرافیک قوی تر داشته باشم ولی داغ بشه و مشکل ایجاد کنه برام
وقت خوش دوست عزیز
من پارسال کانفیگ 650ام لنوو رو گرفتم و چندماه پیش دادم رفت
برای بازی مناسبه اما با سلبقه ی الانم سازگار نیست،الان به صفحه نمایش و نویز و دما حساس شدم و من بودم ایسوس رو میگرفتم،هرچند مشکل داغ کردن داره اما موضوعی بحرانی واسه من نبوده،چون یک کولپد براش گرفتم
شما باید اول برای خودت مشخص کنی واقعن از لپ تاپت چه کاراییش برات مهمترین اولویته
اگه رزولوشن اچ دی و کمی نویز و دما در بازی مسئله ی نیست برات لنوو رو بگیر
Acceleration
09-11-2013, 19:54
وقت خوش دوست عزیز
من پارسال کانفیگ 650ام لنوو رو گرفتم و چندماه پیش دادم رفت
برای بازی مناسبه اما با سلبقه ی الانم سازگار نیست،الان به صفحه نمایش و نویز و دما حساس شدم و من بودم ایسوس رو میگرفتم،هرچند مشکل داغ کردن داره اما موضوعی بحرانی واسه من نبوده،چون یک کولپد براش گرفتم
شما باید اول برای خودت مشخص کنی واقعن از لپ تاپت چه کاراییش برات مهمترین اولویته
اگه رزولوشن اچ دی و کمی نویز و دما در بازی مسئله ی نیست برات لنوو رو بگیر
ممنون از پاسخ و راهنماییتون عزیز
Acceleration
09-11-2013, 20:28
والا منکه کاربردم بازیه ولی مدلی که مشکل گرما داره رو نمیخوام به نظرتون ایسوسه رو بخرم یا حیفه و صبر کنم مدل های دیگه ای بیاد تو بازار ? البته اصلا ترجیح نمیدم صبر کنم ولی اگر با خرید ایسوسه خیلی ضرر میکنم از لحاظ بازی خوب به ناچار صبر میکنم
دوست عزیز ار هیچ لحاظی هیچ ضرری نمیکنید و لپ تاپ فوق العاده ایه،و نسبت به لنوو به نظر من سرتر هستش،چون صفحه نمایش و نویز و دماش بهتره
با توجه به کاربرد شما من Y510p رو پیشنهاد میدم و انصافا برند Lenovo یکی از معتبر ترین برند هاست و منکه ازش راضیم.
والا منکه کاربردم بازیه ولی مدلی که مشکل گرما داره رو نمیخوام به نظرتون ایسوسه رو بخرم یا حیفه و صبر کنم مدل های دیگه ای بیاد تو بازار ? البته اصلا ترجیح نمیدم صبر کنم ولی اگر با خرید ایسوسه خیلی ضرر میکنم از لحاظ بازی خوب به ناچار صبر میکنم
هر دو لپتاپ جزو لپتاپ های تاپ بازار هستن و دیگه بستگی به خودتون داره.
از نظر دما هم بنظر من مشکل لنوو(بخصوص این مدل) از اسوس خیلی کمتر هستش.
و مورد بعد اینه که با خیالی راحت بگیرین چون اگه بخواین صبر کنید و منتظر مدل های جدید باشید یه ۲سالی علاف میشید:n02:
این لنوویی که من داشتم و گرافیک 650ام روش بود قسمت بالای کارت گرافیکش روی کیبورد موقع بازی کمی بیشتر از معمول داغ میشد و وسط های بازی به بعد گرماشو حس میکردی رو دستات ، کلن گرمای زیادی بیرون میداد،در حالی که ایسوس سیستم ایس کول داره و همچنین نویز کلیش کمی کمتره،و چیزی که شنیدم لنووهای جدید هم ازین نقطه نطرات تفاوت چندانی با مدل های قبلی ندارند
از نظر استایل و زیبایی هم سلیقه ایه اما به نظر من باز ایسوس سرتره
یک سابووفر مجانی هم باهاشه که میتونه جذاب باشه
کیفیت صفحه نمایشش هم سرتره
الان اگه تا 4 تومن پول داشتم لنوو نمیگرفتم
به هر حال این فقط نظر منه،موفق باشی
Acceleration
10-11-2013, 15:05
هر دو لپتاپ جزو لپتاپ های تاپ بازار هستن و دیگه بستگی به خودتون داره.
از نظر دما هم بنظر من مشکل لنوو(بخصوص این مدل) از اسوس خیلی کمتر هستش.
و مورد بعد اینه که با خیالی راحت بگیرین چون اگه بخواین صبر کنید و منتظر مدل های جدید باشید یه ۲سالی علاف میشید:n02:
عزیز اسوس که میشه گفت تاحالا یک مدلی که مشکل دما داشته باشه نداشته و من توی معتبرترین نقد های انگلیسی y510 دیدم که موضوع دمای بالاش مطرح شده
Acceleration
10-11-2013, 15:15
بخش temperature این نقد رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Acceleration
10-11-2013, 15:23
دوستان پس اخر سر بگید من چیکار کنم :n28:
عزیز اسوس که میشه گفت تاحالا یک مدلی که مشکل دما داشته باشه نداشته و من توی معتبرترین نقد های انگلیسی y510 دیدم که موضوع دمای بالاش مطرح شده
دوستِ من من نه از لنوو پول میگیرم نه از اچ پی!
پسر عموم K56cb داره و به معنای واقعی داغ میکنه اگر لازمه مدرک هم نشون بدم!!!!!!!!!
Acceleration
10-11-2013, 18:53
من اون مدل رو ازش اطلاعی ندارم ولی توی همین لینکی که دادم نقد n550 رو هم که ببینید ذکر کرده وضعیت دمایی خیلی خوبی داره
بهرحال به نظر شما من این مدل که اطمینان دارم داغ میکنه رو بخرم یا اسوسه ?
من اون مدل رو ازش اطلاعی ندارم ولی توی همین لینکی که دادم نقد n550 رو هم که ببینید ذکر کرده وضعیت دمایی خیلی خوبی داره
بهرحال به نظر شما من این مدل که اطمینان دارم داغ میکنه رو بخرم یا اسوسه ?
1.هرجور خودت صلاح میدونی
2.به جیبت نگاه کن
من سعی کردم راهنمایی کرده باشم. البته میتونی یه مقدار صبر کنی و مدل هایی که با ویندوز ۸.۱ میان رو بخری یا اینکه همون اسوس رو بخری
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
حالا اصلا مگه n550jv تو بازار هست که میخوای بگیری؟
Acceleration
11-11-2013, 15:17
من مشکل اصلیم انتخابه اگر انتخابش کردم توی بازار هم نیومد از دبی میخرم نهایتا
Acceleration
11-11-2013, 15:42
دوستان توی نقد سایت wereview نوشته لپ تاپ y510p ، به دلیل داشتن کلاک کم رم که ناشی از نبود cpu boost هست توی بعضی بازیها و بعضی تنظیمات افت میکنه
این سی پی یو بوست جریانش چیه ?
mehrabooni
17-11-2013, 13:30
چی شد رفیقا
parsicola
17-11-2013, 17:48
نمی دونم هنوز خرید کردی یا نه.
به هرحال قبلا توی تاپیکهای مختلف درخصوص این دو مدل مفصل صحبت شده. چیزی که کاملا مشخصه:
لنوو این لبتاپ رو برای گیم زده و ایسوس برای مالتی مدیا.
لنوو کارت گرافیک کمی سریعتری داره (درحالت تک کارته) چون gddr5 هستش اما ایسوس از رم gddr3 کمی کندتر استفاده کرده که البته باعث میشه کمی هم لبتاپ خنک تر بمونه.
لنوو قابلیت اضافه کردن کارت گرافیک دوم داره اما ایسوس نداره اما بجاش ایسوس تصویر بهتری داره.
لنوو مشکل cpu boost داره که تمام سایتها هم بهش اشاره کردند یعنی تمام هسته ها موقعی که نیازه که کار شدید بکنند و اورکلاک بشند دچار اشکال شده و کلاک پردازنده افت شدیدی میکنه. لذا boost پردازنده در حالت چند هسته ای رو باید فراموش کنید! هرچند این روزها گیمها بیشترشون به کارت گرافیک فشار میارند تا پردازنده و لذا این نقیصه خیلی هم همیشه احساس نمیشه.
از نظر من خریدن کارت گرافیک دوم برای لنوو (که تو ایران پیدا هم نمیشه) خیلی منطقی نیست چون هم هزینه کلیش معادل یه لبتاپ گیمینگ با کارت 765 به بالا میشه و هم از طرف دیگه کلا بازیها هنوز هم نمیتونند درحالت sli فریم خیلی خوبی در مقایسه با یک کارت گرافیک قویتر تک کارته هم قیمت بدند و همچنین این بازیها هم همراهشون باید پروفایل خاصی هم برای حالت sli داشته باشند تا بتونی از قدرت واقعی sli در اون بازی استفاده کنی. همه اینها یعنی دردسر و مکافات و تو ذوق خوردن احتمالی در آینده.
مقایسه این دوتا هم کلا زیاد درست نیست چون برای دو منظور مختلف (گیم و مالتی مدیا) ساخته شده اند.
اگه به حرارت حساسی باید بدونی که کلا لبتاپ ها درحالت گیم خیلی داغ میشن حتی اگر از سری گیمینگ باشند و مخصوصا لنوو مذکور هم که همیشه خدا آتیشی و پرهیجانه !
در آخر هم فعلا ایسوس مذکور تو بازار نیست.
دوستِ من من نه از لنوو پول میگیرم نه از اچ پی!
پسر عموم K56cb داره و به معنای واقعی داغ میکنه اگر لازمه مدرک هم نشون بدم!!!!!!!!!
اون به خاطر باریکی و بدنه الومینیومیه برای دستگاه مشکلی به وجود نمیاد
i7 یا i5 ؟
mehrabooni
20-11-2013, 22:33
؟؟؟؟؟؟؟
ایا از g60 هم بهترن
mehrabooni
20-11-2013, 23:05
؟؟؟؟؟؟؟
دنبال فول اچ دی هستم
انتی گیلر
ای پی اس باشه حتما حتما
Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk
arashtomcat
27-11-2013, 16:15
به نظر من acer v3-772 یا msi ge60 بگیر
Msi G60 یا G70 بهترینه تو این قیمت.
داداش بیخیال همش شو برو msi ge60بگیر !!!
3aman021
12-12-2013, 22:50
دوست عزیز شک نکن برای بازی بهترین گزینه همون msi ge60 هست .علتش هم تو چنتا از تاپیک ها من و دوستان گفتیم.
BlackSound
13-12-2013, 14:04
آقا الان قیمتn550jvچنده ؟با لمسی و بدون لمسیش ؟فول اچ
آقا الان قیمتn550jvچنده ؟با لمسی و بدون لمسیش ؟فول اچ
از 3700 تا 4600 سایت ال دیجیتال اورده
BlackSound
14-12-2013, 13:46
دوست عزیز مرسی..اما من با گوشی میام نمیتونم سایت ال دیجیتال رو درست باز کنم میشه بهم قیمت بدون لمسیش با کانفیگ 8رم 1ترا هارد کرای سون گرافیک750 فول اچ رو بگید؟ و لمسیش با 8گیگ رم چنده ؟
دوست عزیز مرسی..اما من با گوشی میام نمیتونم سایت ال دیجیتال رو درست باز کنم میشه بهم قیمت بدون لمسیش با کانفیگ 8رم 1ترا هارد کرای سون گرافیک750 فول اچ رو بگید؟ و لمسیش با 8گیگ رم چنده ؟
با کانفیگ 8 گیگ رم هارد 1 ترا گرافیک Gt750 2G فول اچ دی ویندوز 8 بدون لمسی با گارانتی سریر 3.670.000
همین کانفیگ با گرافیک 4 گیگ 4.100
مدل لمسی با 12 گیگ رم 4.600
BlackSound
14-12-2013, 18:36
با کانفیگ 8 گیگ رم هارد 1 ترا گرافیک Gt750 2G فول اچ دی ویندوز 8 بدون لمسی با گارانتی سریر 3.670.000همین کانفیگ با گرافیک 4 گیگ 4.100مدل لمسی با 12 گیگ رم 4.600مدل گرافیک 4گیگ رم 8 لمسی نیس ؟ در کل من کانفیک اولی بدون لمسی مد نظرمه شما بودی لمسی میگرفتی یا غیر لمسی..در صمن بدون لمسی صفحه نمایش ماتی داره نظرت چیه مات کیفیت نمایشش پایین نیس؟ و چشم رو اذیت نمیکنه مثلا تار نشون نمیده؟یه نکته دیگه ویندوز.8.1ساپورت میکنه ؟
مدل گرافیک 4گیگ رم 8 لمسی نیس ؟ در کل من کانفیک اولی بدون لمسی مد نظرمه شما بودی لمسی میگرفتی یا غیر لمسی..در صمن بدون لمسی صفحه نمایش ماتی داره نظرت چیه مات کیفیت نمایشش پایین نیس؟ و چشم رو اذیت نمیکنه مثلا تار نشون نمیده؟یه نکته دیگه ویندوز.8.1ساپورت میکنه ؟
خودش ویندوز 8 اصل داره و اگه اپدیت جدید بیاد از طریق خود ویندوز میتونین اپدیت کنین
لمسی بودن بستگی به خودتون داره اگه راحتین لمسی بگیرین اما باید مواظب لولاهای لپ تاپ باشین
صفحه مات صرفا برای استفاده تو محیط بیرون کاربرد داره و همینطور تو استفاده طولانی به چشم فشار نمیاد
BlackSound
14-12-2013, 22:20
با توجه به اینکه من اینو تو خونه و دانشگاه استفاده میکنم یعنی داخل محیط بسته مثلا خونه کیفیت تصویر میاد پایین ؟ چون فک کنم کمتر پیش بیاد بیرون زیر نور استفاده کنم در ضمن میگن ماتش ipsنیس ..لمسی هم نمیخوام بکارم نمیاد کیبوردش چطوره واسه تایپ طولانی برا برنامه نویسی مقاوم و مناسبه؟
مانیتور های دسکتاپ اکثراً ماتن فکر نمیکنم تو کیفیت تاثیر چندانی بزاره مگر این که دو تا مات و غیر مات کنار هم بزارین تا تفاوتو احساس کنین
موقع خرید حتماً IPS بودن صفحه رو از فروشنده بپرسین چون کافیگ های متفاوتی وارد شده حتی رزولوشن HD و با DVD و مدل خاصی نداره که بشه تشخیص داد مثل N56vm و N56vb و N56vz
تو سایت ها که چرخ میزدم سه تا مدل دیدم : N550 ، N550LF , N550JV که وارد شده
در کل تو خرید این مدل دقت بیشتری خرج بدین که بعدن پشیمون نشین
se8820726
22-01-2014, 15:29
سلام
این گرافیک جانبی gt750m که از قسمت dvd writer به y510p وصل میشه رو از کجا میشه تهیه کرد ؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
سلام.
دوستان من بین y510 و n550jv مردد بودم که از اول تا اخر این تاپیک رو خوندم و تصمیم رو گرفتم که n550jv رو بگیرم.
با توجه به صبری که دادم آیا در حال حاضر لپتاپی با کانفیگ n550jv یا بهتر در بازار ایران هست؟! (غیر از لپتاپ ها گیمینگ)
میدونم Dell مدل های مختلفی داره که متاسفانه وارد ایران نمیشه و اکثرا در امریکا به فروش می رسه اما تو سایتش که رفتم کلی لپ تاپ با CPU هازول زده بود.
و این که موقع خرید لپتاپ از کجا بفهمم که رم هاشو عوض نکردن یا چه موردی رو باید چک کنم که کلاه سرم نره؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
red_avalanche
26-01-2014, 11:17
تصمیم درستی گرفتی، اگه از فروشگاه یا سایت معتبر خرید کنی احتمالش خیلی کمه بخاد
با یه رقم کم لپتاپو دستکاری کنه، اینقدر سرشون شلوغه وقت و حوصله ندارن اجناسشونو
انگولک کنن.
arashtomcat
28-01-2014, 13:41
only asus :n05:
سلام
این گرافیک sli برای y510p هنوز ایران نیومده؟
se8820726
30-01-2014, 01:19
من گشتم جایی پیدا نکردم.
اما این سایت داره 230 دلار میفروشه. اگه آشنا اونور آب داری میتونی بگی بگیره برات بفرسته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اگه بخوای دو گرافیک sli کنی باید پاورت 170 وات باشه ها !!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.