ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مادربورد گیمینگ

qazy
22-10-2013, 19:53
سلام.من قصد جمع کردن یه سیستم گیم دارم.اهل اور هم نیستم.میخوام ببینم واسه کسی مثه من که اولویت و بیشترین وقتش واسه گیم هست مادربورد گیمینگ بگیرم یا مادربورد های غیر گیمینگ هم جوابگو هست؟؟چون میخوام بیشتر رویه گرافیک زوم کنم و ار لزومی نداره زیاد واسه مادربورد تخصصی خرج نکنم ممنون.اگر نمونه ای سراغ دارین بیزحمت مثال بزنید.با تشکر

Ali*Reza
22-10-2013, 20:17
سلام.
اين بستگى به نياز و کاربردتون داره.
اگر اور ميکنين بايد متناسب با اينکار مادربورد رو تهيه کنين.
اگر از چند کارت گرافيک همزمان استفاده ميکنين بايد مادربورد مناسب اينکار رو تهيه کنين.
در غير اينصورت نياز به هزينه بيشتر نيست و مادربورد با چيپ معمولى هم کفايت ميکنه.
در کل همه قطعات بايد متناسب با هم انتخاب بشن.

qazy
22-10-2013, 20:38
سلام.
اين بستگى به نياز و کاربردتون داره.
اگر اور ميکنين بايد متناسب با اينکار مادربورد رو تهيه کنين.
اگر از چند کارت گرافيک همزمان استفاده ميکنين بايد مادربورد مناسب اينکار رو تهيه کنين.
در غير اينصورت نياز به هزينه بيشتر نيست و مادربورد با چيپ معمولى هم کفايت ميکنه.
در کل همه قطعات بايد متناسب با هم انتخاب بشن.
ممنون از راهنماییت عزیز.من نه اهل اور هستن و نه اهل کراس این حرفا.واقعا تفاوتی بین مادربورد های گیمینگ با معمولی میکنه؟از لحاظ کیفیت،اجرای بازی یا نه در حد تبلیغات هست؟

amir200812
22-10-2013, 23:28
ممنون از راهنماییت عزیز.من نه اهل اور هستن و نه اهل کراس این حرفا.واقعا تفاوتی بین مادربورد های گیمینگ با معمولی میکنه؟از لحاظ کیفیت،اجرای بازی یا نه در حد تبلیغات هست؟

تا جایی که منم میدونم مادربورد های گیمینگ و معمولی (مثلا MSI Z77-g43 و MSI Z77-G43 GAMING) این هست که در ساخت برد های سری گیمینگ از لایه های بیشتری در فیبر مدار استفاده میشه و این باعث میشه در صورت اورکلاک و فشار روی سیستم، نویز کمتر باشه! و راندمان افزایش پیدا بکنه!
و به همین دلیل، اگه اوکلاک نمیکنید، بنظر من نیازی نیست!

badboys_87
25-10-2013, 06:24
البته در تایید فرمایشات دوست گرامی باید اضافه کنم که مادربورد های سری گیمینگ واقعا" با بقیه مادر برد ها زمین تا آسمون فرق میکنه. به طور مثال مین برد گیگابایت مدل G1.Sniper 5 امکانات خارق العاده ای رو داره یکی از امکاناتش کارت صدای حرفه ای کریتیو و آمپلی فایر مستقل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستش که باعث میشه از خرید کارت صدای جانبی منصرف بشید وهمچنینی دوام و پایداری و کیفیت قطعاتش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . در ضمن قابلیت های دیگه ای رو هم داره و جایزه های متعددی رو برده که میتونید تو گوگل یه سرچی کنید.

من به شما پیشنهاد میکنم اگه بودجه شو دارید حتما" از مین برد های حرفه ای تر با چیپست z87 استفاده کنید تا چندین سال جوابگو همه نیاز های شما خواهد بود.

چیپست هایی که در مین بردهای حرفه ای استفاده میشه واقعا" بهتر و سریعتره تفاوت را احساس خواهید کرد.