ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای نمایش دسکتاپ چند کیس در یک مانیتور به صورت همزمان و کنترل تمامی آنها تنها با یک موس و کیبورد

AMIR MOHAMMAD . M
20-10-2013, 19:18
سلام
همون طور که تو عنوان نوشتم میخوام یه چیزی شبیه به نمایش دوربین های مدار بسته در یک مانیتور باشه به صورت همزمان با این تفاوت که بشه به صورت جداگانه این دسکتاپ ها رو با یک موس و کیبورد کنترل کرد.
حالا چه نرم افزار و یا سخت افزارهایی نیاز داره که تهیه کنم.

با تشکر:n16:

AMIR MOHAMMAD . M
20-10-2013, 19:23
یه چیز دیگه ...
منظورم با KVM Switch نیست چون باهاش نمیشه تصاویر همه دسکتاپ ها رو همزمان داشت ولی اگه یه نرم افزاری باشه که بشه با همین قطعه تصاویر رو به صورت همزمان دید و کنترل کرد هم خوبه

SADEGH 7
20-10-2013, 19:43
یه چیز دیگه ...
منظورم با KVM Switch نیست چون باهاش نمیشه تصاویر همه دسکتاپ ها رو همزمان داشت ولی اگه یه نرم افزاری باشه که بشه با همین قطعه تصاویر رو به صورت همزمان دید و کنترل کرد هم خوبه

از برنامه netsupport school استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که مشخصه اینه که سیستم ها باید باهم شبکه باشن.

AMIR MOHAMMAD . M
20-10-2013, 20:15
از برنامه netsupport school استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که مشخصه اینه که سیستم ها باید باهم شبکه باشن.
توضیحات نرم افزار رو خوندم ، خیلی آپشن داره اگه بشه من یه نرم افزار ساده تر فقط برای نمایش و کنترل کیس ها میخوام .
ولی بازم اینو امتحان میکنم.
ممنون

AMIR MOHAMMAD . M
20-10-2013, 20:42
از نظر تهیه سخت افزار هم مشکلی ندارم .
نکته ای هم که هست مانیتور من همه ورودی ها از جمله HDMI و LAN و Wi-Fi و Composite و ... رو ساپورت میکنه.
یه چیزی میخوام دایمی باشه و هرکسی به راحتی باهاش کار کنه.
حداقل کیس هایی که میخوام کنترل کنم 8 تا هستند

SADEGH 7
20-10-2013, 22:11
توضیحات نرم افزار رو خوندم ، خیلی آپشن داره اگه بشه من یه نرم افزار ساده تر فقط برای نمایش و کنترل کیس ها میخوام .
ولی بازم اینو امتحان میکنم.
ممنون

آپشن هاش زیاده ولی چیزی که شما می خواین رو تقریبا با تنظیمات Default نرم افزار هم به سادگی به دست میارین.

AMIR MOHAMMAD . M
22-10-2013, 11:21
آپشن هاش زیاده ولی چیزی که شما می خواین رو تقریبا با تنظیمات Default نرم افزار هم به سادگی به دست میارین.
برنامه رو امتحان کردم ولی کامل نتونستم به مقصودم برسم و یه برنامه دیگه هم مثل همین که شما معرفی کردین رو پیدا کردم و امتحان کردم .
یه مشکلی عمده ای که بود به دلیل قوی و ضعیف بودن سیستم ها رزولوشن تصویرها یکسان نیست و کیفیت خوبی رو ارائه نمیده مثلا اون که قوی تره رو بهتر نشون میده و اون که ضعیف تره بد.
اگه یه چیزی مثل KVM بود با این تفاوت که همه تصاویر رو یک جا نشون میداد خیلی خوب بود و برای کنترلش هم همون کلید روی مبدل رو میزدیمو تمام