ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اپدیت سامسونگ f6450

صفحه ها : [1] 2

alho
19-10-2013, 10:49
سلام.من یه سامسونگ مدل40f6450 دارم که انلاین و از طریق خود تلوزیون اپدیتش کردم.حالا کنترل صوتی از کار افتاده میخواستم ببینم چطوری میتونم مشکلش رو حل کنم.یه بار هم از طریق منو معمولی به تنظیمات کارخانه برگردوندم اما درست نشد.لطفا راهنمایی کنید.ممنون.

matinpour
19-10-2013, 22:34
سلام.من یه سامسونگ مدل40f6450 دارم که انلاین و از طریق خود تلوزیون اپدیتش کردم.حالا کنترل صوتی از کار افتاده میخواستم ببینم چطوری میتونم مشکلش رو حل کنم.یه بار هم از طریق منو معمولی به تنظیمات کارخانه برگردوندم اما درست نشد.لطفا راهنمایی کنید.ممنون.

دوست عزیز
از این مسیر بروید صفحه منو---> ويژگی های هوشمند---> تشخيص صدا و آن را روشن کنید.
فعال کردن تشخيص صدا
را برای اجرای تشخيص صدابرای گفتن کلمه دکمهVOICE را فشار دهيد .يک فرمان بگو .شما می توانيد تشخيص صدا را به يک کار از تلويزيون استفاده کنيد. اگر تشخيص صدا کار نکرد، چک کنيد و ببينيد اگر تشخيص صدا (ويژگی های هوشمند--> صدای تشخيص---> تشخيص صدا) فعال شده است .برای استفاده از تشخيص صدا، تشخيص صدا بايد در مجموعه باشد زمانی که تشخيص
صدا فعال است، تلويزيون می تواند به طور خودکار بنوبه خود ورودی های محيطی را روشن کند.

dvdghe
21-10-2013, 10:33
سلام.
من میخوام این تلویزیون رو بخرم.
به نظرتون خوبه ؟
اگر نه تو همین رنج قیمت چه چیز بهتری پیشنهاد میدید؟(قیمتس که من گرفتم 2790 هست از نمایندگی)
ممنونم.

matinpour
21-10-2013, 20:45
سلام.
من میخوام این تلویزیون رو بخرم.
به نظرتون خوبه ؟
اگر نه تو همین رنج قیمت چه چیز بهتری پیشنهاد میدید؟(قیمتس که من گرفتم 2790 هست از نمایندگی)
ممنونم.

دوست عزیز
این مدل قابلیت خوبی دارد و قیمت خوبی هم دارد مبارک باشد

morteza rasouli
16-12-2013, 16:27
دوست گرامی من هم این تلویزیون را از منو به ورژن1113اپدیت کردم کنترل صوتی از کار افتاد ودرقسمت ویژگی های هوشمند به جای کنترل صوتی گزینه کنترل حرکتی اضافه شده که در این تلویزیون کاربردی نداره این مشکل فقط با فریموار جدید قابل حل میباشدکه باید منتظر بود

john3
18-12-2013, 00:02
سلام بنده این مدل رو در سایز 46 f6400 خریداری کردم البته اپدیت نکردم توی پخش بعضی از صحنه های فیلم در صحنه های ارام مثلا موقعی که دوربین تصویر یک شی رو نشون میده (پیمودن منظره کوهها از بالا) انگار گیر میکنه و تار میشه (فرمت فیلم فول اچدی با بیت ریت 14 مگ دستگاه پخشش کننده از طریق فلاش مموری) کسی میدونه مشکل چیه؟ رفرش ریت تی وی هم زده 400 هرتز .

mosicr77
18-12-2013, 00:50
سلام بنده این مدل رو در سایز 46 f6400 خریداری کردم البته اپدیت نکردم توی پخش بعضی از صحنه های فیلم در صحنه های ارام مثلا موقعی که دوربین تصویر یک شی رو نشون میده (پیمودن منظره کوهها از بالا) انگار گیر میکنه و تار میشه (فرمت فیلم فول اچدی با بیت ریت 14 مگ دستگاه پخشش کننده از طریق فلاش مموری) کسی میدونه مشکل چیه؟ رفرش ریت تی وی هم زده 400 هرتز .
داداش من با این مدل چند تا فیلم دیدم هم 3 بعدی و هم معمولی و با کیفیت فول اچ دی
اصلا چنین چیزی مشاهده نکردم
احتمال میدم از فلشت باشه

morteza rasouli
19-12-2013, 23:20
سلام فریموار جدید1115برای این تلویزیون امده از سایت سامسونگ امارت دانلود کردم اما تلویزیون های سریFقابلیت اپدیت دستی از طریق یواس بی را نداره سری قبلی یعنیESاین قابلیت داشت درقسمت بروز رسانی گزینه اپدیت دستی بیخودی720مگ دانلود کردیم فقط به صورت انلاین اپدیت میشه که درحال حاضر سرور سامسونگ مشکل داره و ارور800میده گفتیم با این فریموار مشکل کنترل صوتی حل میشه که باید صبر کرد تا مشکل سرور برطرف شه:n04:

matinpour
19-12-2013, 23:37
سلام فریموار جدید1115برای این تلویزیون امده از سایت سامسونگ امارت دانلود کردم اما تلویزیون های سریFقابلیت اپدیت دستی از طریق یواس بی را نداره سری قبلی یعنیESاین قابلیت داشت درقسمت بروز رسانی گزینه اپدیت دستی بیخودی720مگ دانلود کردیم فقط به صورت انلاین اپدیت میشه که درحال حاضر سرور سامسونگ مشکل داره و ارور800میده گفتیم با این فریموار مشکل کنترل صوتی حل میشه که باید صبر کرد تا مشکل سرور برطرف شه:n04:
دوست عزیز
آیا شما از روش زیر استفاده کردید؟
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

اگر شما نتوانستید آن را نصب کنید برای این است که فایلهای آبدیت با فایلهای تلویزیون شما یکسان است و تلویزیون شما چیز ی بیشتر از آنچه باید پیدا نمی کند و برای همین است که چیزی نصب نمی کند
ودر ضمن اگر سری F این قابلیت را نداشت چه نیازی بود که سامسونگ در سایت خود این آیتم یعنی آبدیت فریمور را بگنجاند

morteza rasouli
20-12-2013, 00:05
دوست گرامی فریموار تلویزیون من ورژن۱۱۱۳هست که یکماه قبل انلاین اپدیت کردم که کنترل صوتی از کار افتاد ولی ورژ جدید که امروز امده۱۱۱۵هست که من دانلود کردم و استخراج کرده رو فلش ریختم ولی گزینه بروز رسانی دستی که در سریES هست درسریF وجود نداره اموزش تصویری که در یوتیوپ هست گزینه اپدیت از یواس بی در قسمت بروز رسانی وجود داره ولی درسریFاین گزینه نیست اگر کسی سریFداره گزینه اپدیت از یواس بی درقسمت پشتیبانی و بروزرسانی وجود داره یا نه اطلاع رسانی کنه

matinpour
20-12-2013, 00:23
دوست گرامی فریموار تلویزیون من ورژن۱۱۱۳هست که یکماه قبل انلاین اپدیت کردم که کنترل صوتی از کار افتاد ولی ورژ جدید که امروز امده۱۱۱۵هست که من دانلود کردم و استخراج کرده رو فلش ریختم ولی گزینه بروز رسانی دستی که در سریES هست درسریF وجود نداره اموزش تصویری که در یوتیوپ هست گزینه اپدیت از یواس بی در قسمت بروز رسانی وجود داره ولی درسریFاین گزینه نیست اگر کسی سریFداره گزینه اپدیت از یواس بی درقسمت پشتیبانی و بروزرسانی وجود داره یا نه اطلاع رسانی کنه

دوست عزیز
همانطوری که گفتید ممکن است بجز کنترول صوتی این آپشن هم از تلویزیونتان حذف شده وگرنه تمامی دوستان در سری F از طریق usb فریمرشان را نصب کردند و بعضی مثل شما دچار از دست دادن کنترول صوتی از منو تنظیمات شدند.

davnory
12-03-2014, 22:47
من اين تلويزيون دو روز پيش خريدم
خوبه ازش راضيم
ولي تو قسمت صفحه منو---> ويژگی های هوشمند---> تشخيص صدا وجود نداره و به جاي اون کنترل حرکتی وجود داره كه اون هم كار نميكنه
منم شديدا ميخوام از قابليت كنترل صوتي استفاده كنم
ورژن فريم ورك روي خود تلويزيون هم 1108 هست كه نمي تونم آپديتش كنم(به اينترنت وصل است)
راهنمايي كنيد لطفاً
مرسي.

matinpour
13-03-2014, 00:35
خوبه ازش راضيم
ولي تو قسمت صفحه منو---> ويژگی های هوشمند---> تشخيص صدا وجود نداره و به جاي اون کنترل حرکتی وجود داره كه اون هم كار نميكنه
ورژن فريم ورك روي خود تلويزيون هم 1108 هست كه نمي تونم آپديتش كنم(به اينترنت وصل است)
راهنمايي كنيد لطفاً
مرسي.

دوست عزیز
برای دانلود به اینجا بروید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

Masoud.Neshat
13-03-2014, 06:28
سلام. برای تلویزیون سامسونگ 40F6450 که گویا مدل اصلیش F6100 هستش این آپدیت ها وجود داره:
سایت امارات:
UA40F6400AR
1116.2
2014.02.24

سایت انگلستان:
UE40F6400AK
1119.0
Mar, 2014

سایت آمریکا:
UN40F6400AF
1120.0
Mar 9, 2014

خوب؟ چرا از نسخه آخر که ورژنش بالاتره استفاده نکنیم؟ اصلا این مدلا با هم چه فرق عملی دارن؟ مدل دقیق تلویزیون من UA40F6450AMSHD که با مدل امارات هم فرق داره. :n13:

matinpour
13-03-2014, 22:41
سلام. برای تلویزیون سامسونگ 40F6450 که گویا مدل اصلیش F6100 هستش این آپدیت ها وجود داره:
سایت امارات:
UA40F6400AR
1116.2
2014.02.24

سایت انگلستان:
UE40F6400AK
1119.0
Mar, 2014

سایت آمریکا:
UN40F6400AF
1120.0
Mar 9, 2014

خوب؟ چرا از نسخه آخر که ورژنش بالاتره استفاده نکنیم؟ اصلا این مدلا با هم چه فرق عملی دارن؟ مدل دقیق تلویزیون من UA40F6450AMSHD که با مدل امارات هم فرق داره. :n13:

دوست عزیز
چون مدل تلویزیون شما آسیایی است باید از همان ورژن استفاده کنید نهاز امریکایی یا انگلیسی و در ضمن سایت امارات با سیستمهای ایران ساز گار تراست

a_fotovat
15-03-2014, 18:52
خوبه ازش راضيم
راهنمايي كنيد لطفاً
مرسي.
آقا منم مثل دوستمون این مشکلو دارم اصلا اینگار نرم افزار این جدیداش از پایه مشکل نه میشه با اینترنت آپدیتش کرد نه با فلش
یه راه حل بگین نرم افزارش مشکل زیاد داره

matinpour
15-03-2014, 19:40
آقا منم مثل دوستمون این مشکلو دارم اصلا اینگار نرم افزار این جدیداش از پایه مشکل نه میشه با اینترنت آپدیتش کرد نه با فلش
یه راه حل بگین نرم افزارش مشکل زیاد داره

دوست عزیز
گویا شرکت پشتیبانی کننده فرمان صوتی حرکتی لایسنس آن را تحریم کرده و شرکت سام سرویس برای بومی کردن آن دست بکار شده است و در آینده آن را عرضه خواهد کرد ولی از زمان عرضه آن اطلاعی در دست نیست.

a_fotovat
15-03-2014, 21:03
دوست عزیز
گویا شرکت پشتیبانی کننده فرمان صوتی حرکتی لایسنس آن را تحریم کرده و شرکت سام سرویس برای بومی کردن آن دست بکار شده است و در آینده آن را عرضه خواهد کرد ولی از زمان عرضه آن اطلاعی در دست نیست.
حالا فرمان صوتی هیچی چرا نمیشه اینو به هیچ طریقی آپدیتش کرد

matinpour
16-03-2014, 00:14
حالا فرمان صوتی هیچی چرا نمیشه اینو به هیچ طریقی آپدیتش کرد

دوست عزیز
آیا برای آبدیت از مطلب زیر استفاده می کنید ؟ اگر بله حتما تلویزیون شما نیازی به آبدیت ندارد یعنی اینکه در فایل آبدیت فایل جدیدی ندارد که بکار تلویزیون بیاید.
آبدیت کردن فریمور

rezacheshm
25-03-2014, 21:01
سلام به همه اساتید. منم 46 اینچ همین تلوزیون رو دارم و همین مشکل فرمان صوتی. ایا فریمویرش با 40 فرق میکنه یا نه مدل دستگاه 46f6450am

matinpour
25-03-2014, 23:01
سلام به همه اساتید. منم 46 اینچ همین تلوزیون رو دارم و همین مشکل فرمان صوتی. ایا فریمویرش با 40 فرق میکنه یا نه مدل دستگاه 46f6450am
دوست عزیز
از این سایت دانلود کنید.
آبدیت کردن فریمور

rezacheshm
26-03-2014, 00:17
دوست عزیز من با خود تلوزیون که اپدیت کردم ورژن شده 1117 این سایتی هم که شما دادی زده ورژن 1117 ایا دانلود کنم و نصب voice درست میشه؟

matinpour
27-03-2014, 17:09
دوست عزیز من با خود تلوزیون که اپدیت کردم ورژن شده 1117 این سایتی هم که شما دادی زده ورژن 1117 ایا دانلود کنم و نصب voice درست میشه؟

دوست عزیز
ورژن یکی است و نیازی به نصب مجدد نیست

naik_t62
28-03-2014, 14:09
سلام. خسته نباشید.
من حدودا 20 روز پیش، ال ای دی سامسونگ مدل UA46F6450AM ، کد مدل UA46F6450AMSHD، خریدم. از نمایندگی رسمی تهران، جمهوری، خریم .

اولا، فرمان صوتی ش کار نمی کنه!! ... نباید کار کنه؟!؟!
ثانیا، در سایت سامسونگ، وقتی به قسمت پشتیبانی رفتم، دیدم اصلا این مدل نیست!!!!!! :n04: دلیلش رو میتونید توضیح بدید؟! ... تلویزیون که مشکل خاصی نداره؟؟؟؟!!!! ... :n28:

حالا، من اگه بخوام آپدیت کنم، با توجه به اینکه همپین مدلی تو سایت اصلی سامسونگ نیست، چیکار باید بکنم؟

matinpour
28-03-2014, 17:05
سلام. خسته نباشید.
من حدودا 20 روز پیش، ال ای دی سامسونگ مدل UA46F6450AM ، کد مدل UA46F6450AMSHD، خریدم. از نمایندگی رسمی تهران، جمهوری، خریم .

اولا، فرمان صوتی ش کار نمی کنه!! ... نباید کار کنه؟!؟!
ثانیا، در سایت سامسونگ، وقتی به قسمت پشتیبانی رفتم، دیدم اصلا این مدل نیست!!!!!! :n04: دلیلش رو میتونید توضیح بدید؟! ... تلویزیون که مشکل خاصی نداره؟؟؟؟!!!! ... :n28:

حالا، من اگه بخوام آپدیت کنم، با توجه به اینکه همپین مدلی تو سایت اصلی سامسونگ نیست، چیکار باید بکنم؟
دوست عزیز
نام گذاری ایران برای تلویزیون شما ua46f6450 , و نام گذاری اصلی آن که در منوی مخفی سیستم شماست ua46f6400 است و برای دانلود می توانید از این سایت استفاده کنید
آبدیت کردن فریمور

naik_t62
28-03-2014, 23:55
ممنونم که جواب دادید.
به نظر شما، آپدیت بکنم یا نه؟ فرمان صوتی این مدل درست میشه؟ کلا، چه تغییراتی با آپدیت کردن ایجاد میشه؟ ... اگر فایل آپدیت رو نصب کنم، اشکال توی سیستم به وجود نمیاد یا احیانا باعث از کار افتادن ریموت یا اشکالهای فانکشنال نمیشه؟
سپاسگذار میشم اگر کامل راهنمایی کنید.

دوست عزیز
نام گذاری ایران برای تلویزیون شما ua46f6450 , و نام گذاری اصلی آن که در منوی مخفی سیستم شماست ua46f6400 است و برای دانلود می توانید از این سایت استفاده کنید
آبدیت کردن فریمور

matinpour
29-03-2014, 00:02
ممنونم که جواب دادید.
به نظر شما، آپدیت بکنم یا نه؟ فرمان صوتی این مدل درست میشه؟ کلا، چه تغییراتی با آپدیت کردن ایجاد میشه؟ ... اگر فایل آپدیت رو نصب کنم، اشکال توی سیستم به وجود نمیاد یا احیانا باعث از کار افتادن ریموت یا اشکالهای فانکشنال نمیشه؟
سپاسگذار میشم اگر کامل راهنمایی کنید.
دوست عزیز
مشگل فرمان صوتی در سری 8 طبق گفته دوستانی که از دانلود آن استفاده کردن برطرف شده ولی در مورد مدل شما کسی به ما خبری نداده که آیا مشگل برطرف شده یا نه و آبدیت برای رفع مشگل سیستمی تلویزیون است

javad7213
29-03-2014, 13:00
سلام و وقت بخیر
آقا من آپدیت مدلUA40F6450AM رو دانلود کردم و فایلشو باز کردم و ریختم تو فلش بعد این که تو قسمت پشتیبانی تلویزیون به روز رسانی رو میزنم میگه تلویزیون شما به آخرین به روز رسانی مجهز است یعنی 1108من باید چیکار کنم
لطفا راهنمایی کنین
ممنون :n03: :n13:

javad7213
29-03-2014, 13:03
راستی آقا این منو مخفیشو از کجا بیاریم؟؟؟

matinpour
29-03-2014, 18:06
سلام و وقت بخیر
آقا من آپدیت مدلUA40F6450AM رو دانلود کردم و فایلشو باز کردم و ریختم تو فلش بعد این که تو قسمت پشتیبانی تلویزیون به روز رسانی رو میزنم میگه تلویزیون شما به آخرین به روز رسانی مجهز است یعنی 1108من باید چیکار کنم
لطفا راهنمایی کنین
ممنون :n03: :n13:

دوست عزیز
احتمالا تلویزیون شما نیازی به آبدیت ندارد .

matinpour
29-03-2014, 18:11
راستی آقا این منو مخفیشو از کجا بیاریم؟؟؟

دوست عزیز
منوی مخفی جایی برای گشت و گذار نیست و ورود به آن بدون هیچ گونه تخصص و یا آشناییت و دستکاری آن موجب خسارت شدید خواهد شد ولی با این وجود اگر خواستید وارد شوید با کنترول معمولی و نه با کنترول لمسی این کدها را وارد کنید
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power

javad7213
30-03-2014, 14:05
نه بابا نیاز داره دوست عزیز
الان نسخه 1108رو داره اونی که دانلود کردم1117هستش که 750مگ بود
منو مخفیش کجاست؟؟؟
کنترل صوتیشو میخوام فعال کنم و حرکتیش
دستت درد نکنه راهنمایی کن داداش

javad7213
30-03-2014, 14:06
تلویزیون ما که فقط کنترل لمسی داره؟؟؟
باید چیکار کنیم؟؟
یعنی نمایندگی نداده بهمون؟؟؟
:n13: :n04:

matinpour
30-03-2014, 18:12
تلویزیون ما که فقط کنترل لمسی داره؟؟؟
باید چیکار کنیم؟؟
یعنی نمایندگی نداده بهمون؟؟؟
:n13: :n04:

دوست عزیز
باید آن را از فروشگاه و یاکنترول فروشی تهیه کنید تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم سازگار هستند.

matinpour
30-03-2014, 18:13
نه بابا نیاز داره دوست عزیز
الان نسخه 1108رو داره اونی که دانلود کردم1117هستش که 750مگ بود
منو مخفیش کجاست؟؟؟
کنترل صوتیشو میخوام فعال کنم و حرکتیش
دستت درد نکنه راهنمایی کن داداش
دوست عزیز
همان نرم افزار را نصب کن انشالله درست می شود
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

javad7213
30-03-2014, 18:53
داداش میگم اون کارو کردم(سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.) ولی به خدا نمیشه :n13:
یا اطلاعات رو ببریم بالا یا درشو گل بگیریم!!!
دستت طلا

matinpour
30-03-2014, 19:22
داداش میگم اون کارو کردم(سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.) ولی به خدا نمیشه :n13:
یا اطلاعات رو ببریم بالا یا درشو گل بگیریم!!!
دستت طلا
دوست عزیز
برای فعال سازی آن آیتم ها از این روش استفاده کنید
تشخیص صدا
صفحه منو---> ویژگی های هوشمند---> تشخیص صدا
Screen Menu > Smart Features > Voice Recognition
تشخیص صدا را می توان با روش های زیر استفاده کرد:
● ● با استفاده از میکروفون کار گذاشته شده در تلویزیون با فاصله
● ● با استفاده از دکمه VOICE از نزدیک
سر و صدای محیط می تواند با تشخیص صدا تداخل داشته باشد. اگر به این مورد برخوردید، کلید VOICE را فشار داده و پس از آن کلمه / عبارت فرمان را از فاصله 10cm یا 15CM به دور از میکروفون بر روی کنترل لمسی هوشمند بگویید.
دستورات ممکن است به رسمیت شناخته نشود اگر شما بیش از حد آرام و یا با صدای بلند صحبت کنید. حجم مطلوب حدود 60dB سابق: 60 دسی بل: مکالمه عمومی، 70 دسی بل: زنگ تلفن .
عوامل محیطی
نرخ تشخیص صدا بسته به ولوم / تن، تلفظ، و محیطی که در آن زندگی می کنید و محیط صدای تلویزیون و سر و صدای محیط متفاوت باشد
خودآموز تشخیص صدا
صفحه منو---> ویژگی های هوشمند---> تشخیص صدا---> خودآموز صدا و تشخیص
Screen Menu > Smart Features > Voice Recognition > Voice Recognition Tutorial
این به شما اجازه می دهد تا خود را با اصول اولیه استفاده از تشخیص صدا آشنا کنید. اجرای تشخیص صدا خودآموز و یا تشخیص صدا را فعال و پس از آن می گویند "راهنمای من".
فعال کردن تشخیص صدا

برای گفتن کلمه دکمه VOICEرا برای اجرای تشخیص صدا فشار دهید. یک فرمان بگو. شما می توانید تشخیص صدا را به یک کار از تلویزیون استفاده کنید. اگر تشخیص صدا کار نکرد، چک کنید و ببینید اگر تشخیص صدا (ویژگی های هوشمند--> صدای تشخیص---> تشخیص صدا) فعال شده است. برای استفاده از تشخیص صدا، تشخیص صدا باید در مجموعه باشد زمانی که تشخیص صدا فعال است، تلویزیون می تواند به طور خودکار بنوبه خود ورودی های محیطی را روشن کند.
استفاده از تشخیص صوتی عمومی
شما می توانید دستورات زیر را در هر زمان در حالی که تشخیص صدا فعال است استفاده کنید :
● ● فرامین صوتی: بگویید "Guide me" "راهنمای من" و سپس بگویید "Show all commands" "نمایش همه دستورات" لیست کامل از فرمان های صوتی بر اساس طبقه بندی را به نمایش در می آورد. و سپس نام از یک ردیف را بگویید .
● ● دستورات صوتی موجود : بگو "Guide me" "راهنمای من".لیستی از فرمان های صوتی پایه در دسترس وضعیت فعلی نشان داده می شود.
● ● مبانی تلویزیون
- تنظیم دوره: بگو "Volume up" / "Volume down". "صدا زیاد" / "صدا کم".
- تغییر کانال ها: بگو "Channel Up" / "Channel Down".: "کانال بالا" / "کانال پایین".
- خاموش کردن: می گویند "TV Power Off". " تلویزیون خاموش".
- حرکت تمرکز: بگو "Focus left", "Focus right", "Focus up", or "Focus down" "تمرکز چپ"، "تمرکز راست"، "تمرکز بالا"، یا "تمرکز پایین"
تمرکز می کنند. با این حال، این دستورات می تواند تنها در شرایطی استفاده می شود زمانی که تمرکز می تواند نقل مکان کند.
- انتخاب مورد: بگو "Select " انتخاب ".
● ● دستورات هوشمند
لیستی از کلمات مرتبط با توپی هوشمند موجود به این قرار در دسترس است
" "Smart Hub", "Apps Home", "Social" توپی هوشمند"، "خانه نرم افزار"، "اجتماعی".
● ● نرم افزار و خدمات
لیستی از کلمات مرتبط با نرم افزار ها و خدمات موجود در دسترس است
به عنوان "Explore 3D", "Web Browser", "Samsung Apps". "کاوش 3D،" "مرورگر وب"، "نرم افزار سامسونگ".
فقط فرامین صوتی از پیش تعیین شده شناخته می شود. دستورات صوتی موجود در بسته روی نسخه نرم افزار ممکن است متفاوت باشد،.
تنظیمات تشخیص صدا
صفحه منو---> امکانات هوشمند---> تشخیص صدا.
Screen Menu > Smart Features > Voice Recognition.
● ● زبان: انتخاب زبان برای تشخیص صدا است.
● ● استفاده از صدای تلویزیون: فعال / غیر فعال کردن پاسخ صدای تلویزیون به دستورات تشخیص صدای شما و بین صدای مرد و زن را انتخاب کنید.
این عملکرد با توجه به منطقه پشتیبانی نمی شود".
غیرفعال کردن تشخیص صدا
برای غیر فعال کردن تشخیص صدا، می گویند "Close Voice Recognition" "بستن تشخیص صدا".

کنترل حرکت
صفحه منو---> امکانات هوشمند---> کنترل حرکت
Screen Menu > Smart Features > Motion Control
استفاده از کنترل حرکت برای تغییر کانال، تنظیم صدا، حرکت اشاره گر، و کنترل سایر توابع تلویزیون می باشد. برخی از برنامه های کاربردی ممکن است کنترل حرکت را پشتیبانی نکند.
ویژگی های کنترل حرکت نیاز به یک دوربین که به صورت جداگانه به فروش می رسد و بر روی تلویزیون نصب می شود را دارد.اطمینان حاصل کنید که تلویزیون در هنگام نصب دوربین به اینترنت متصل است به طوری که بتوانید نرم افزار مورد نیاز برای کنترل حرکت را دانلود کنید. هنگامی که تشخیص صدا در حال اجرا است، کنترل حرکت در دسترس نیست .
هنگام اتصال دوربین تلویزیون به مدل تلویزیون 2013 سامسونگ، مطمئن شوید که به پورت USB مشخص شده از تلویزیون متصل هستید. سایر پورت USB برای این منظور پشتیبانی نمی شود
عوامل محیطی
اطمینان حاصل کنید که دوربین تلویزیون است قبل از استفاده از کنترل های حرکتی میزان شده باشد. فاصله کاربران باید بین 5/1 تا 4 متراز دوربین باشند. محدوده تشخیص واقعی ممکن است بسته به زاویه دوربین و عوامل دیگر متفاوت باشد.
کنترل حرکت متکی بر دوربین تلویزیون را اگر دوربین اشاره را نمیبیند و یا پایین است. زاویه دوربین را با چرخاندن ازپشت دوربین تنظیم کنید. اگر دوربین اشاره را نمی بیند ممکن است نور خورشید و یا هر نوع منبع نوری دیگر به طور مستقیم مانع آن می شود. به این منظور برای به رسمیت شناختن جنبش برای دوربین ، کاربر باید را موانع را از پس زمینه رفع کند. روشنایی محیط مناسب بین 50 تا 500Lux است. (مثال: حمام100 Lux، اتاق زندگی 400 Lux اجتناب کنید از نور مستقیم خورشید در هنگام استفاده از کنترل حرکت.
اجرای تست محیط زیست کنترل حرکت برای بررسی و به رسمیت شناختن محدوده دوربین قبل از هر حرکتی کنترل کنید.
تست محیطی کنترل حرکت
صفحه منو---> ویژگی های هوشمند---> کنترل حرکت---> حرکت تست کنترل محیط زیست
Screen Menu > Smart Features > Motion Control > Motion Control Environment Test
اجرای این آزمون قبل از استفاده از کنترل حرکت برای اطمینان از عملکرد مناسب.
1- اجرای حرکت کنترل محیط زیست تست را شروع و در فاصله 1.5M و 4M از تلویزیون انتخاب کنید. اگر نور
منعکس کننده بر روی صفحه تلویزیون باشد ، کاربر به دشواری از کنترل حرکت می تواند استفاده کنند.
2- تنظیم کنید زاویه دوربین را به طوری که شما در داخل مربع نمایش داده شده بر روی صفحه نمایش ظاهر شوید. هنگامی که
به پایان رسید تنظیم زاویه دوربین، موج از یک سو به آرامی از چپ به راست پخش می شود دست خود را با کف دست رو به تلویزیون بگیرید . پیکان مکان نما بر روی صفحه نمایش ظاهر می شود این زمانی که تلویزیون عمل را به رسمیت می شناسد. اگر تشخیص انجام نشد ، دوباره سعی کنید.
خودآموز کنترل حرکت
صفحه منو---> ویژگی های هوشمند---> کنترل حرکت---> خودآموز حرکت و کنترل
Screen Menu > Smart Features > Motion Control > Motion Control Tutorial
راه سرگرم کننده و آسان برای یادگیری در مورد کنترل حرکت. راه اندازی کنترل حرکت و به دنبال آن راهنمای از
دستورالعمل است.
فعال سازی کنترل حرکت
صفحه منو--> ویژگی های هوشمند--> کنترل حرکت ---> کنترل حرکت سعی کنید در حال حاضر TRY NOW
Screen Menu > Smart Features > Motion Control > Motion Control Try Now
دست خود را با کف دست رو به تلویزیون بالا ببرید. آن را برای یک لحظه نگه داشته و دست خود را به آرامی موج ازیک
سمت به سمت دیگر سه یا چهار بار حرکت دهید. هنگامی که دست تان با موفقیت به رسمیت شناخته شد، کنترل حرکت فعال شده است و یک اشاره گر بر روی صفحه نمایش نشان داده می شود .
"" دست تان از طیف وسیعی از دوربین تلویزیونی کنترل حرکت حذف وغیرفعال است. برای فعال کردن دوباره آن دست تان را در بمدت 3 ثانیه بالا ببرید.
استفاده از کنترل حرکت عمومی
دستورات حرکت کردن ممکن است ، بسته به آنچه که تلویزیون در حال حاضر انجام می دهد متفاوت باشد.
پایه دستورات کنترل حرکت زیر در دسترس هستند:
● ● اشاره ناوبری: این اقدام حرکت مکان نما را به موقعیت مورد نظر می برد.
● ● اجرای / انتخاب ((Run / Select : دست تان را مشت کنید و یک گزینه و یا اجرای یک فرمان را انتخاب کنید. مشت تان را گره شده نگه دارید بمانند پایین نگه داشتن دکمه کنترل از راه دور.
● ● بازگشت:( Return ) یک دایره با دست خود را در جهت عکس عقربه ساعت به معنی بازگشت به منو قبلی است.
● ● چرخش صفحه نمایش: نگه دارید یک کف دست بصورت عمودی، و نوسان به سمت چپ یا راست برای تغییر صفحه نمایش توپی هوشمند تان.
● ● پیمایش کردن یا لغزاندن یک صفحه وب: در حالی که یک صفحه وب را مشاهده می کنید ، یک دست تان را مشت و سپس حرکت آن بالا / پایین به پیمایش کردن یا لغزاندن صفحه بالا / پایین حرکت کنید.
گزینه های کنترل حرکت
صفحه منو--> امکانات هوشمند---> کنترل حرکت
Screen Menu > Smart Features > Motion Control
● ● راهنمای حرکت متحرک
راهنمای متحرک را نمایش می دهد هنگام که حرکت کاربر را تشخیص داده است.
● ● سرعت اشاره گر
سرعت اشاره گرمورد استفاده درکنترل حرکت را تنظیم می کند.

dreza64
30-03-2014, 22:42
با سلام
یک تلویزیون خریداری کردیم با این مدل که در پشت آن درج شده :

ua40f6450amshd

لطفا لینک سایتی که آخرین نرم افزار آپدیت قرار داده را جهت دانلود بزارین

با تشکر

matinpour
30-03-2014, 23:32
با سلام
یک تلویزیون خریداری کردیم با این مدل که در پشت آن درج شده :

ua40f6450amshd

لطفا لینک سایتی که آخرین نرم افزار آپدیت قرار داده را جهت دانلود بزارین

با تشکر

دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید یعنی از حالت زیپ خارج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکنید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

dreza64
31-03-2014, 09:33
دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید یعنی از حالت زیپ خارج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکنید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

با تشکر از شما
نرم افزار جدید دانلود کردم و روی فلش اکسترکت شد با همان نام فولدر و طبق توضیحات PDF بعد از اتصال USB چند دقیقه صبر کردم و از قسمت آپدیت نرم افزار موقع آپدیت میخاهد به اینترنت وصل شود و از روی فلش نمیخاند
چطور میشه کاری کرد که از روی فلش خوانده شود

matinpour
31-03-2014, 14:12
با تشکر از شما
نرم افزار جدید دانلود کردم و روی فلش اکسترکت شد با همان نام فولدر و طبق توضیحات PDF بعد از اتصال USB چند دقیقه صبر کردم و از قسمت آپدیت نرم افزار موقع آپدیت میخاهد به اینترنت وصل شود و از روی فلش نمیخاند
چطور میشه کاری کرد که از روی فلش خوانده شود
دوست عزیز
باید وقتی که وارد
منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار شدید از قسمت از طریق usb وارد و آن را ok کنید و می توانید اینترنت تان را غیر فعال کنید

dreza64
31-03-2014, 16:45
دوست عزیز
باید وقتی که وارد
منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار شدید از قسمت از طریق usb وارد و آن را ok کنید و می توانید اینترنت تان را غیر فعال کنید

اینترنت غیر فعال هست ولی باز هم از روی فلش خوانده نمیشود
این قسمت USB که گفتین برای بنده موجود نیست و یا ظاهرا نیاز به فعال سازی دارد !
یک عکس از این قسمت برای شما قرار دادم لطفا ملاحظه کنید :

matinpour
31-03-2014, 16:56
اینترنت غیر فعال هست ولی باز هم از روی فلش خوانده نمیشود
این قسمت USB که گفتین برای بنده موجود نیست و یا ظاهرا نیاز به فعال سازی دارد !
یک عکس از این قسمت برای شما قرار دادم لطفا ملاحظه کنید :

دوست عزیز
روی همان گزینه بروز رسانی کلیک کنید باید درمنوی آن بروز رسانی از روی usb موجود باشد اگر نبود مجبورید از طریق اینترنت آبدیت کنید.

dreza64
31-03-2014, 17:28
دوست عزیز
روی همان گزینه بروز رسانی کلیک کنید باید درمنوی آن بروز رسانی از روی usb موجود باشد اگر نبود مجبورید از طریق اینترنت آبدیت کنید.

خیر این گزینه موجود نیست, در سمت چپ تصویر ملاحظه کنید فقط همان دو گزینه آبی رنگ موجود هستن
در فایل pdf توضیح داده شده که اینترنت قطع باشد از روی USB جستجو می کند ولی برای بنده این اتفاق نمیفتد
از طریق اینترنت هم آپدیت نمیکند و میگوید دستگاه بروز است آپدیت جدید موجود نیست
در صورتی که آپدیت 1117 در سایت منتشر شده و نسخه فعلی 1108 هست و دستگاه باید آپدیت شود تا مشکل پایین بودن کیفیت تصویر برطرف شود

matinpour
31-03-2014, 17:39
خیر این گزینه موجود نیست, در سمت چپ تصویر ملاحظه کنید فقط همان دو گزینه آبی رنگ موجود هستن
در فایل pdf توضیح داده شده که اینترنت قطع باشد از روی USB جستجو می کند ولی برای بنده این اتفاق نمیفتد
از طریق اینترنت هم آپدیت نمیکند و میگوید دستگاه بروز است آپدیت جدید موجود نیست
در صورتی که آپدیت 1117 در سایت منتشر شده و نسخه فعلی 1108 هست و دستگاه باید آپدیت شود تا مشکل پایین بودن کیفیت تصویر برطرف شود

دوست عزیز
پس منتظر بمانید تا سایت آبدیت جدید را بصورت آنلاین قرار بدهد.

darya_st
02-04-2014, 09:45
ورژن فیرمور tv رو نگاه کردم، 1110 هست. فرمان حرکتی که غیرفعال هست. فرمان صوتی که اصلا توی منو وحود ندارد. mkv هم از روی usb پخش نمی کند. می خواستم ببینم دوستانی دیگه ای که ورژن فیرمور دستگاهشون همین هست، همین موارد برای دستگاهشون صادقه؟ دوستانی که به ورژنهای بالاتر آپدیت کردند، چه مشکلاتی از tv حل شد؟ mkv از روی فلش پخش میشه؟

ممنون

matinpour
02-04-2014, 10:07
ورژن فیرمور tv رو نگاه کردم، 1110 هست. فرمان حرکتی که غیرفعال هست. فرمان صوتی که اصلا توی منو وحود ندارد. mkv هم از روی usb پخش نمی کند. می خواستم ببینم دوستانی دیگه ای که ورژن فیرمور دستگاهشون همین هست، همین موارد برای دستگاهشون صادقه؟ دوستانی که به ورژنهای بالاتر آپدیت کردند، چه مشکلاتی از tv حل شد؟ mkv از روی فلش پخش میشه؟

ممنون
دوست عزیز
با آبدیت معمولا این مشگلات حل می شود و دوم اینکه مشکلاتی چون اجرا نکردن MKV با آپدیت معمولا حل میشد. ولی اگر حل نشد باید لایسنس پلیر تلویزیونتان را فعال کنید و برای اینکار از این تایپیک استفاده کنید.

darya_st
02-04-2014, 10:54
دوست عزیز
با آبدیت معمولا این مشگلات حل می شود و دوم اینکه مشکلاتی چون اجرا نکردن MKV با آپدیت معمولا حل میشد. ولی اگر حل نشد باید لایسنس پلیر تلویزیونتان را فعال کنید و برای اینکار از این تایپیک استفاده کنید.

خیلی ممنون.
لایسنس رو که فعال کردم ولی فرقی نکرد.
دیدم بعضی دوستان با آپدیت برخی آپشن های tvشان حذف شده، برای همین میخواستم ببینم کسی این مشکلات منو داشته که با آپدیت حل شده باشه.

alitajari
04-04-2014, 00:43
سلام. خدمت دوستانی که برای آپدیت کردن 40f6450 به این مشکل برخورد کردن که توی منوی تلویزیون آپدیت از طریق USB وجود نداره عرض کنم که این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و من این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دادم.
طبق راهنمای TV_Firmware_Upgrade_Instruction که در سایت سامسونگ وجود داره بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.

Masoud.Neshat
04-04-2014, 08:11
من هنوز راجب انتخاب فایل آپدیت از سایت امارات بحث دارم. مدلی که روی جعبه نوشته شده رو ببینید:

UA40F6450AMSHD

اگر همونطور که گفته شده ملاک UA بودن هستش، نسخه داخل سایت امارات اینه:
UA40F6400ARXZN ---> ورژن 1117.0 ---> تاریخ 2014.03.18 ---> 729.2 مگابایت

نسخه ای که داخل سایت آفریقا هست اینه:
UA40F6400AKXXA ---> ورژن 1119.0 ---> تاریخ 2014.03.06 ---> 717.7 مگابایت

هردوتا شون UA هستن. و هیچکدوم حاقل AM یا AMSHD نیستن. پس چه فرقی داره اساسا؟!
نسخه ای که در سایت سنگاپور هست تشابه اسمی بیشتری داره!
UA40F6400AMXXS ---> ورژن 1117.0 ---> تاریخ 2014.03.18 ---> 729.2 مگابایت

و بیشترین تشابه رو اینجا پیدا می کنید! داخل سایت اندونزی:
UA40F6400AMXXD ---> ورژن 1117.0 ---> تاریخ 2014.03.18 ---> 729.2 مگابایت

AMxxD ~ AMSHD

پس اگر قرار به تشابه اسم باشه باید ورژن اندونزی رو دانلود کنیم. البته قبول دارم که تاریخ و حجم فایل با ورژن امارات و سنگاپور یکی هستش ولی دلیل نمیشه!

(مدل آمریکا UN و مدل اروپا UE هستش.)

متاسفانه در این لحظه در سایت سامسونگ ایران سری F اصلا وجود نداره! فقط ES و EH و مدلهای قدیمی تر هست.
داخل سایت سام سرویس فقط یک صفحه مشخصات نوشته بدون لینک دانلود:

حالا به لینک نهایی و اسم فایل آپدیت توجه کنید:
امارات:
downloadcenter.samsung.com/content/FM/201403/20140318105028507/T-MST12UABC.exe
سنگاپور:
اندونزی:

معما حل شد. نسخ امارات و سنگاپور و اندونزی در اصل یک فایل هستند با یک لینک واحد روی سرور سامسونگ و اصلا فرقی با هم نمیکنن! :n08:

دوستان توجه کنند که اگر با فایل اشتباه آپدیت کنید ممکنه سخت افزار تلویزیون صدمه ببینه! تو فروم دیگه ای می خوندم که مثلا برد USB تلویزیون می سوزه! خلاصه حواستون باشه و خیلی بی گدار به آب نزنید! در نهایت مطمئن ترین راه برای پیدا کردن مدل دقیق، اون چیزی هست که روی مادربورد تلویزیون نوشته شده مثلا:

ضمنا میشه این تلویزیون رو چون سیستم عاملش لینوکس هستش! مثل گوشی روت کنید :n04: !!! و خیلی کارها کرد مثلا کد کشور رو عوض کرد، روش app نصب کرد! و ... دوست داشتید بروید به :

darya_st
04-04-2014, 09:59
دوستان توجه کنند که اگر با فایل اشتباه آپدیت کنید ممکنه سخت افزار تلویزیون صدمه ببینه! تو فروم دیگه ای می خوندم که مثلا برد USB تلویزیون می سوزه! خلاصه حواستون باشه و خیلی بی گدار به آب نزنید! در نهایت مطمئن ترین راه برای پیدا کردن مدل دقیق، اون چیزی هست که روی مادربورد تلویزیون نوشته شده مثلا:

ضمنا میشه این تلویزیون رو چون سیستم عاملش لینوکس هستش! مثل گوشی روت کنید :n04: !!! و خیلی کارها کرد مثلا کد کشور رو عوض کرد، روش app نصب کرد! و ... دوست داشتید بروید به :

ممنون از نکته سنجی تون.
pfffff، فکر میکنم برای همینه که من برای آپدیتش دست نگه داشتم، گارانتی هم که مشکلات بعدی رو پشتیبانی نمیکنه و این یعنی دردسر.
فعلا mkv نداریم!!!!
یه سوال دیگه: آپدیت از طریق خود تلویزیون (یعنی آنلاین) بهتره یا بدتره؟ با توجه به سرعت اینترنت ایران.

ممنون

Masoud.Neshat
04-04-2014, 10:12
اگر OTA کار بکنه به شرط قطع نشدن ارتباط اینترنت از حالت دستی بهتره. مگر 100 درصد مطمئن باشید چکار دارید میکنید.
امروز آپدیت 1117 بصورت خودکار برای تلویزیون من انجام شد. ولی خیلی طول کشید. حدود 5 ساعت!

darya_st
04-04-2014, 18:34
اگر OTA کار بکنه به شرط قطع نشدن ارتباط اینترنت از حالت دستی بهتره. مگر 100 درصد مطمئن باشید چکار دارید میکنید.
امروز آپدیت 1117 بصورت خودکار برای تلویزیون من انجام شد. ولی خیلی طول کشید. حدود 5 ساعت!

OTA چیه؟
5 ساعت !!!!! خوب البته 700-800 مگ باید بگیره دیگه.
اگه وسطش اینترنت قطع بشه چی میشه؟ مشکلی پیش میاد؟ یا فقط کنسل میشه؟

Masoud.Neshat
04-04-2014, 18:46
OTA چیه؟

برامن قطع نشد. وقتی با دانلود منیجر مثل idm دانلود کنی چون بصورت همزمان از چند استریم دانلود میشه سرعت بالاتر میره. اما حالت عادی خیلی کندتر خواهد بود.

B I J A N EBL
04-04-2014, 19:11
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
OTA چیه؟

سلام

داداش قابلیت هاش چی است ؟؟ با آپدیت چی برای شما اضافه یا بروزرسانی شد ؟؟

مدل تلوزیون من UA46F6450AM است امروز برای منم آپدیت اومده اما موندم آپدیت کنم یا نه چون از قابلیت هاش خبر ندارم .

darya_st
04-04-2014, 21:11
برامن قطع نشد. وقتی با دانلود منیجر مثل idm دانلود کنی چون بصورت همزمان از چند استریم دانلود میشه سرعت بالاتر میره. اما حالت عادی خیلی کندتر خواهد بود.

ورژن قبلی شما چی بود؟
و آیا MKV از روی فلش پخش میکرد؟ اگر نه، آیا الان پخش میکنه؟
و کلا چه تغییراتی کرده؟
ممنون

سلام

مدل تلوزیون من UA46F6450AM است امروز برای منم آپدیت اومده اما موندم آپدیت کنم یا نه چون از قابلیت هاش خبر ندارم .

من هنوز آپدیت نکرده ام، ورژن مال من 1110 هست و مشکلم پخش نکردن MKV از روی فلش.
شما میتونید بگید ورژن دستگاهتون چی هست و آیا MKV از روش فلش پخش میکنه یا نه؟
ممنون

B I J A N EBL
04-04-2014, 22:19
سلام

برای من همه نوع فایل MKV پخش میکنه فقط 1دونه فیلم سه بعدی داشتم مستند 60فریم که نوشت پخش نمیکنه .

B I J A N EBL
04-04-2014, 22:22
در ضمن ورژن نرم افزار تلوزیون من 1108 است .

darya_st
04-04-2014, 23:13
سلام

برای من همه نوع فایل MKV پخش میکنه فقط 1دونه فیلم سه بعدی داشتم مستند 60فریم که نوشت پخش نمیکنه .

در ضمن ورژن نرم افزار تلوزیون من 1108 است .

خوب خنده داره، ورژن پایین تر MKV پخش میکنه ولی ورژن بالاتر پخش نمیکنه. پس معلوم نیست که با آپدیت هم مشکل من حل بشه.

Masoud.Neshat
05-04-2014, 05:09
منظورم از OTA آپدیت خودکار از شبکه بود.
بابت mkv قبل و الان امتحان نکردم.
ورژن قبل 1108 بود شد 1117
تا الان تغییر چشمگیری جز فعال شدن voice control در هیچ چیزی ندیدم. ( توقعی هم ندارم چون قرار نیست با آپدیت زمین به آسمون بیاد، مثل آپدیت بیوس مادربورد یا موبایله دیگه)

hommam397
05-04-2014, 11:33
سلام

اصلی ترین تغییر فعال شدن دوباره voice control هستش.
من قبلا روی ورژن 1108 بودم و الان رو ورژن 1117، رو هیچ کدوم مشکل پخش mkv نداشتم.

naik_t62
05-04-2014, 19:07
اصلی ترین تغییر فعال شدن دوباره voice control هستش.
من قبلا روی ورژن 1108 بودم و الان رو ورژن 1117، رو هیچ کدوم مشکل پخش mkv نداشتم.

آقا منم 46F6450AM دارم، ورژن 1108، مشکلی با پخش mkv هم ندارم . اگه به 1117 آپدیت کنم، به جز voice control، تغییر دیگه ای ایجاد میشه؟ مثلا کیفیت تصویر یا صدا یا تغییر توی ویژگی های اسمارت ؟؟؟

hommam397
05-04-2014, 19:14
آقا منم 46F6450AM دارم، ورژن 1108، مشکلی با پخش mkv هم ندارم . اگه به 1117 آپدیت کنم، به جز voice control، تغییر دیگه ای ایجاد میشه؟ مثلا کیفیت تصویر یا صدا یا تغییر توی ویژگی های اسمارت ؟؟؟

من تغییر محسوسی ندیدم حالا بقیه هم باید تست کنن به حرف من تنها نمیشه گفت تغییری نداشته ولی خب voice control خودش تغییر بزرگیه ;)

naik_t62
05-04-2014, 19:20
من تغییر محسوسی ندیدم حالا بقیه هم باید تست کنن به حرف من تنها نمیشه گفت تغییری نداشته ولی خب voice control خودش تغییر بزرگیه ;)

ای ول :n26: چه فرمانهایی میشه داد؟
راستی واسه من تصویر در تصویر کار نمی کنه! نباید کار کنه؟!؟!

hommam397
05-04-2014, 19:30

تغریبا هر دستوری.
خودش یه لیست تو هر بخش برات میاره که میتونی همه دستورایی که می تونی بدی رو بخونی
قدرت تشخیصشم خیلی خوبه به نظر من موقع کار کردن باهاش صدای خود tv رو هم کم میکنه که صداها قاطی نشه

والا مال من رو نمی تونی ۲ تا کانال تلویزیون رو PIP کنی ولی اگه رو که source دیگه باشی (مثلا HDMI) میتونی کانال تلویزیون رو PIP کنی.

matinpour
05-04-2014, 20:09
دوست عزیز
برای تماشای تلویزیون به عنوان یک تصویر در تصویر، منبع صفحه اصلی باید به کامپوننت یا HDMI تنظیم شده باشد.
پنجره تصویر در تصویر تلویزیون، تنها از سیگنال هایav پشتیبانی میکند.

یعنی وقتی که با آن کابلها دستگاهی را به تلویزیون متصل می کنید
از این مسیر منوی --->سیستم---> تصویر در تصویر و آن را روشن کنید.

naik_t62
06-04-2014, 18:19
دوست عزیز
برای تماشای تلویزیون به عنوان یک تصویر در تصویر، منبع صفحه اصلی باید به کامپوننت یا HDMI تنظیم شده باشد.
پنجره تصویر در تصویر تلویزیون، تنها از سیگنال هایav پشتیبانی میکند.

یعنی وقتی که با آن کابلها دستگاهی را به تلویزیون متصل می کنید
از این مسیر منوی --->سیستم---> تصویر در تصویر و آن را روشن کنید.

ممنون که جواب دادید .
پس یعنی وقتی مثلا شبکه 3 ایران رو از آنتن دارم نگاه میکنم، نمی تونم شبکه تهران رو به صورت ِ PIP ببینم، درسته؟! چون در این حالت، حتی در منو---> سیستم ---> " تصویر در تصویر " کلاً غیرفعاله و نمیشه روشنش کرد ...
حتما باید شبکه ی اصلی، کامپوننت یا HDMI باشه بعدش یه شبکه ی داخلی یا ماهواره ای رو به صورت PIP ببینم؟؟؟ ...
درست متوجه شدم؟ ؟ ! !
مدل دستگاه UA46F6450AM ، فریم ور 1108

darya_st
06-04-2014, 21:02
آپدیت از طریق USB حدودا چقدر طول میکشه؟ میخوام ببینم ریسک برق رفتن وسط آپدیت چقدر بالاست، شانس که نداریم؛ اینجا هم که کم برق نمیره.:n13:

matinpour
06-04-2014, 21:04
ممنون که جواب دادید .
پس یعنی وقتی مثلا شبکه 3 ایران رو از آنتن دارم نگاه میکنم، نمی تونم شبکه تهران رو به صورت ِ PIP ببینم، درسته؟! چون در این حالت، حتی در منو---> سیستم ---> " تصویر در تصویر " کلاً غیرفعاله و نمیشه روشنش کرد ...
حتما باید شبکه ی اصلی، کامپوننت یا HDMI باشه بعدش یه شبکه ی داخلی یا ماهواره ای رو به صورت PIP ببینم؟؟؟ ...
درست متوجه شدم؟ ؟ ! !
مدل دستگاه UA46F6450AM ، فریم ور 1108

دوست عزیز
بله درست متوجه شدید.

matinpour
06-04-2014, 21:06
آپدیت از طریق USB حدودا چقدر طول میکشه؟ میخوام ببینم ریسک برق رفتن وسط آپدیت چقدر بالاست، شانس که نداریم؛ اینجا هم که کم برق نمیره.:n13:

دوست عزیز
از طریق usb معمولا حدود 3 تا 5 دقیقه آن هم حداکثر

darya_st
06-04-2014, 21:38
خوب من یه فیلم mkv دیگه امتحان کردم و اون رو پخش میکنه. حالا اون یکی ها چه فرقی میکردن که پخش نمیکنه، نمیدونم.
فعلا آپدیت نمیکنم، احتیاجی به فرمان صوتی ندارم.

naik_t62
06-04-2014, 23:21
دوست عزیز
بله درست متوجه شدید.

سپاس :n01:
به نظر شما، اولا، آپدیت 1117 رو انجام بدم؟ مشکل فانکشنالی پیش نمیاد؟ ( از نقص توی اجرای فایل ها با فرمت های مختلف تا نمایش زیرنویس فارسی یا ... )
ثانیا، با توجه به اینکه حافظه ی دستگاه حدودا 2گیگه، این آپدیت هم نزدیک 800مِگ هست، با نصب این آپدیت تقریبا نصف حافظه پر میشه، درسته؟ بعدش اینجوری کارکرد سیستم سنگین نمیشه؟ ( مثل ِ گوشی ای که مموریش داره پر میشه! )

matinpour
07-04-2014, 00:07
سپاس :n01:
به نظر شما، اولا، آپدیت 1117 رو انجام بدم؟ مشکل فانکشنالی پیش نمیاد؟ ( از نقص توی اجرای فایل ها با فرمت های مختلف تا نمایش زیرنویس فارسی یا ... )
ثانیا، با توجه به اینکه حافظه ی دستگاه حدودا 2گیگه، این آپدیت هم نزدیک 800مِگ هست، با نصب این آپدیت تقریبا نصف حافظه پر میشه، درسته؟ بعدش اینجوری کارکرد سیستم سنگین نمیشه؟ ( مثل ِ گوشی ای که مموریش داره پر میشه! )

دوست عزیز
با آبدیت حافظه تان اشغال نمی شود و در ضمن طبق گفته دوستان آبدیت جدید مشگلات را حل کرده

dreza64
07-04-2014, 15:03
آپدیت 1117 از طریق اینترنت به تازگی قابل ارتقاء هست و با حجم 720mb و سرعت دانلود 450kb حدود 40 دقیقه طول میکشد
به غیر از فعال شدن کنترل صوتی تغییری در تصویر مشاهده نمیشه مثل قبل هست
به نظر میرسه سامسونگ فقط تبلیغات گسترده داره و از لحاظ کیفیت تصویر مناسب نیست , و با کمی هزینه بیشتر گزینه ی بهتر پاناسونیک هست .

Masoud.Neshat
07-04-2014, 16:35
آپدیت 1117 از طریق اینترنت به تازگی قابل ارتقاء هست و با حجم 720mb و سرعت دانلود 450kb حدود 40 دقیقه طول میکشد
به غیر از فعال شدن کنترل صوتی تغییری در تصویر مشاهده نمیشه مثل قبل هست
به نظر میرسه سامسونگ فقط تبلیغات گسترده داره و از لحاظ کیفیت تصویر مناسب نیست , و با کمی هزینه بیشتر گزینه ی بهتر پاناسونیک هست .

پاناسونیک عالیه ولی گرونترین برند بازاره و نباید با این سری از تلویزیون های سامسونگ مقایسه ش کنید. ضمن اینکه بنده این تلویزیون رو دارم و با شارپ 830 ، سونی ex630 و ex520 و الجی 66000 مقایسه کردم، "اگر تنظیمات تصویر رو درست کرده باشید" هیچ ایرادی نداره کیفیت تصویرش خیلی هم خوبه. اگر خواستین این تنظیماتی هست که من ست کردم و کاملا راضیم روزی 4 پنج ساعت پاش میشینم بعنوان مانیتور، فیلم هم میبینم، اینترنت وآفیس و...:

مطمئنی تلویزیونت سالمه؟

javad7213
08-04-2014, 17:55
سلام با آپدیت کردن که مشکلی پیش نمیاد برا تلویزیون؟؟؟

گارانتی شاملش نمیشه ها

matinpour
08-04-2014, 20:15
سلام با آپدیت کردن که مشکلی پیش نمیاد برا تلویزیون؟؟؟

گارانتی شاملش نمیشه ها

دوست عزیز
اگر تلویزیو ن تان مشگل ندارد آبدیت نکنید

javad7213
09-04-2014, 16:11
مشکل فقط همون کنترل صوتیشه

matinpour
09-04-2014, 19:36
مشکل فقط همون کنترل صوتیشه

دوست عزیز
پس آبدیت کنید

darya_st
09-04-2014, 20:47
دوستان،
کنترل صوتیش چطوریه؟ یعنی مثل منویش آبشاریه، یعنی اول باید بگی مثلا tools بعد گزینه بعدی، بعد گزینه بعدی یا کاربرهای اصلی یک keyword سرراست دارن و مستقیم با گفتن اون میرن داخل همون گزینه؟
مثلا برای 3d چی باید بگیم؟ یک کلمه است؟ یا چند تا پشت سرهمه؟
ممنون

matinpour
09-04-2014, 21:42
دوستان،
کنترل صوتیش چطوریه؟ یعنی مثل منویش آبشاریه، یعنی اول باید بگی مثلا tools بعد گزینه بعدی، بعد گزینه بعدی یا کاربرهای اصلی یک keyword سرراست دارن و مستقیم با گفتن اون میرن داخل همون گزینه؟
مثلا برای 3d چی باید بگیم؟ یک کلمه است؟ یا چند تا پشت سرهمه؟
ممنون

دوست عزیز

برای دانستن اینجا کلیک کنید#37 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

morihp
10-04-2014, 10:46
سلام دوستان
من رفتم تو منو مخفی صدای تلویزیون ضعیف شده
کسی هست کمکم کنه ممنون

matinpour
10-04-2014, 13:17
سلام دوستان
من رفتم تو منو مخفی صدای تلویزیون ضعیف شده
کسی هست کمکم کنه ممنون

دوست عزیز
نگاه کنید ببینید در منوی اصلی نه منوی مخفی صدا روی بلندگوها ی داخلی است یا خارجی اگر روی خارجی است آن را روی بلندگوهای داخلی قرار دهید و اگر درست نشد
یک بار ریست فاکتوری کنید

Masoud.Neshat
11-04-2014, 08:25
اگه تلویزیونتون درست کار میکنه نمی دونم چه اصراری دارید وارد سرویس منو بشید، اونجا دستکاری که نباید بکنید بکنید، بعدش به شرش گرفتار شید، اونوقت بهبود پیشکش، بدوید دنبال اینکه چطور مثل اول بشه! گارانتی هم به باد رفته با این کار. اگه از کلیت تلویزیون راضی راضی نیستید باید قبل از خرید بررسی هاتون رو انجام می دادین.

Masoud.Neshat
17-04-2014, 19:43
خوب! چه زود آپدیت جدیدتر هم اومد: 1118.2 تاریخ 2014.04.17

ahmad.021
18-04-2014, 16:18
دوستان من میخوام 32 اینچ این مدل رو بخرم و بجای مانیتور ازش استفاده کنم. جایی میشناسین که 32 اینچ این مدل رو بفروشه؟؟ من خیلی گشتم ولی پیدا نکردم
خواهشا اگه جایی میشناسین دریغ نکنین

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

matinpour
18-04-2014, 17:02
دوستان من میخوام 32 اینچ این مدل رو بخرم و بجای مانیتور ازش استفاده کنم. جایی میشناسین که 32 اینچ این مدل رو بفروشه؟؟ من خیلی گشتم ولی پیدا نکردم
خواهشا اگه جایی میشناسین دریغ نکنین

دوست عزیز
اینجا 32F6450 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کن

ahmad.021
18-04-2014, 17:26
دوست عزیز
اینجا 32F6450 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کن

ممنون دوست گلم
جاهای دیگه هست توی تهران زیر این قیمت بفروشن؟

matinpour
18-04-2014, 18:37
ممنون دوست گلم
جاهای دیگه هست توی تهران زیر این قیمت بفروشن؟

دوست عزیز
در خیابان جمهوری از پاساژ علاالدین به سمت میدان جمهوری جستجو کنید چون آنجا بورس تمامی مدلهاست با قیمت مناسب

sahmadsss
19-04-2014, 19:26
سلام دوستان عاقبت با اومدن اپدیت 118 مشکل کنترل صوتی حل شد من امروز با خود تلوزیون اپدیت کردم مشکل حل شد به نظرم کیفیت تصویرهم عالی شده در ضمن گذینه کنترل حرکتی هم هست .برین حالهشو ببرین..:n19:

milad4u&u
20-04-2014, 22:42
آقا یه سوال بسیار خیلی تخصصی .......... چرا کنترل لمسی 6450 مثه باقلوا باطری مصرف میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من 2هفته ای یه بار دارم باطری واسش عوض میکنم ... شما چ طور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

matinpour
21-04-2014, 09:56
آقا یه سوال بسیار خیلی تخصصی .......... چرا کنترل لمسی 6450 مثه باقلوا باطری مصرف میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من 2هفته ای یه بار دارم باطری واسش عوض میکنم ... شما چ طور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز
به دلیل اینکه از خاصیت بولوتوث استفاده می کند شما می توانید باطرهای قابل شارژ با شارژ مورد نظر آن را بخرید و از آن بطور دراز مدت استفاده کنید

sahmadsss
21-04-2014, 18:21
دوست عزیز باتری سونی بزار درست میشه من سونی گذاشتم دو ماهه هنوز تموم نشده

javad7213
23-04-2014, 23:12
خدارو شکر
سرعت اینتر نتت چند بود؟؟؟
چقدر طول کشید؟؟؟

javad7213
23-04-2014, 23:14
منظورم آپدیت نرم افزارشه

icao
24-04-2014, 23:18

آقا توروخدا یه جور راهنمایی کنید متوجه بشم ، منظورتون چیه استخراجش کنم ، مگه نفته!!! اگه منظورتون extract کردنشه ، که انجام دادم ، یه فولدر با نام T-MST12UABC ایجاد شد که توش یه فایل تکست هست و یه پوشه به اسم image که تو اون هم یه فایل به اسم آپگرید هست
وقتی میزنم به تلوزیون باز میخواد از اینترنت آپدیت کنه
فایل آپگرید رو تو مسیر اصلی فلش کپی کردم ، اینبار پرسید که میخوایید از یو اس بی استفاده کنید ، و تایید کردم ولی گفت فایلی پیدا نشد؟!
چیکار کنم؟

matinpour
24-04-2014, 23:24
آقا توروخدا یه جور راهنمایی کنید متوجه بشم ، منظورتون چیه استخراجش کنم ، مگه نفته!!! اگه منظورتون extract کردنشه ، که انجام دادم ، یه فولدر با نام T-MST12UABC ایجاد شد که توش یه فایل تکست هست و یه پوشه به اسم image که تو اون هم یه فایل به اسم آپگرید هست
وقتی میزنم به تلوزیون باز میخواد از اینترنت آپدیت کنه
فایل آپگرید رو تو مسیر اصلی فلش کپی کردم ، اینبار پرسید که میخوایید از یو اس بی استفاده کنید ، و تایید کردم ولی گفت فایلی پیدا نشد؟!
چیکار کنم؟

دوست عزیز
بله معنی extract همان استخراج است یعنی از حالت زیپ خارج کردن و در ضمن باید همان فایل که از حالت زیپ خارج شده را باز نکنید و همان طور به usb انتقال بدهید و از آن استفاده کنید

icao
24-04-2014, 23:39
دوست عزیز
بله معنی extract همان استخراج است یعنی از حالت زیپ خارج کردن و در ضمن باید همان فایل که از حالت زیپ خارج شده را باز نکنید و همان طور به usb انتقال بدهید و از آن استفاده کنید
ممنون از جواب سریعتون ، من این کارارو هم کردم ، باز نشد
زدم آنلاین آپدیت کنه گفت نسخه 1117 پیدا شد ، ولی من نسخه 1118.2 رو از سایت اماراتی پیدا کردم ،! مدلش هم همین بوده مدل من رو کارت گارانتیش اینه u40f6450

matinpour
24-04-2014, 23:56
ممنون از جواب سریعتون ، من این کارارو هم کردم ، باز نشد
زدم آنلاین آپدیت کنه گفت نسخه 1117 پیدا شد ، ولی من نسخه 1118.2 رو از سایت اماراتی پیدا کردم ،! مدلش هم همین بوده مدل من رو کارت گارانتیش اینه u40f6450

دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت نیست در ضمن با آبدیت کردن تلویزیونتان از گارانتی خارج می شود

B I J A N EBL
25-04-2014, 11:51
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت نیست در ضمن با آبدیت کردن تلویزیونتان از گارانتی خارج می شود

سلام

داداش چیزی رو بلد نیستین چرا بنده خدا را می پیچونید ؟؟!!!

مدلی که توسط USB آپدیت کردند مدل 40 بوده که در سری 46 این قابلیت حذف شده ،،،، پس الکی نگید 2دقیقه صبرکن 5 دقیقه صبر کن گزینه ی آپدیت بزن . اینا همش کشکه .

در سری 46 فقط باید از طریق اینترنت آپدیت رو انجام بدین .

باتشکر

matinpour
25-04-2014, 12:52
سلام

داداش چیزی رو بلد نیستین چرا بنده خدا را می پیچونید ؟؟!!!

مدلی که توسط USB آپدیت کردند مدل 40 بوده که در سری 46 این قابلیت حذف شده ،،،، پس الکی نگید 2دقیقه صبرکن 5 دقیقه صبر کن گزینه ی آپدیت بزن . اینا همش کشکه .

باتشکر

دوست عزیز
هیچ کس در حد کمال چیزی را نمی داند و همه ما در حال یادگیری هستیم ولی چه خوب است که با ادبیات خوب با هم رفتار کنیم و به هم با احترام رفتار کرده و آموزه هایمان را انتقال بدهیم و در مورد یاد دادن این مطلب از شما تشکر می کنم

مدلی که توسط USB آپدیت کردند مدل 40 بوده که در سایز 46 این قابلیت حذف شده و در سری 46 فقط باید از طریق اینترنت آپدیت رو انجام بدین

icao
25-04-2014, 14:27
سلام

باتشکر

داداش منم گزینه آپدیت از یو اس بی رو پیدا نکردم ، ولی یه بار که یو اس بی رو زدم ، و فایل آپگرید تو مسیر اصلی فلش بود ، بعد از زدن گزینه "اکنون به روز شود" تو صفحه ای که برای آپدیت آنلاین بود یه پیغام اومد که "آیا مایلید آپدیت از یو اس بی انجام شود؟" و بعد از تعیید چک کرد و پیغام داد "فایل مناسب در یو اس بی تشخیص داده نشد"
فکر کنم بشه از یو اس بی آپدیت کرد ولی نمیدونم گیرش چیه!

icao
25-04-2014, 14:46
دوست عزیز

دوست عزیز

چی؟ از گارانتی خارج میشه؟ جداَ؟ چرا آخه ، الان فریم ورش 1007 هست که توش گزینه کنترل صوتی نداره ، همه هم میگن باید آپدیت بشه تا کیفیت تصویرش بره بالا! اصلا چرا فریمور جدید میده که از گارانتی خارج بشه محصولاتش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

matinpour
25-04-2014, 17:03
چی؟ از گارانتی خارج میشه؟ جداَ؟ چرا آخه ، الان فریم ورش 1007 هست که توش گزینه کنترل صوتی نداره ، همه هم میگن باید آپدیت بشه تا کیفیت تصویرش بره بالا! اصلا چرا فریمور جدید میده که از گارانتی خارج بشه محصولاتش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز
این نکته ای است که سام سرویس در گارانتیش ذکر کرده به نظر من قبل از هرچی با آنها مشورت کنید.

matinpour
25-04-2014, 21:45
داداش منم گزینه آپدیت از یو اس بی رو پیدا نکردم ، ولی یه بار که یو اس بی رو زدم ، و فایل آپگرید تو مسیر اصلی فلش بود ، بعد از زدن گزینه "اکنون به روز شود" تو صفحه ای که برای آپدیت آنلاین بود یه پیغام اومد که "آیا مایلید آپدیت از یو اس بی انجام شود؟" و بعد از تعیید چک کرد و پیغام داد "فایل مناسب در یو اس بی تشخیص داده نشد"
فکر کنم بشه از یو اس بی آپدیت کرد ولی نمیدونم گیرش چیه!
دوست عزیز
شاید دلیل آن این است که در فایل موجود چیز تازه ای که تلویزیون شما به آن نیاز باشد موجود نیست و برای همین آن پیام را به شما می دهد.

bandary
28-04-2014, 09:21
اپدیت شماره 1119.1 هم برای 6450 ارائه شده تغییراتش هم نمیدونم چی هست

s.m.hoseyni
28-04-2014, 15:29
دوستان این لینک آپدیت تلویزیون 6450 سایز 40 اینچ رو کسی میتونه بهم بده میخوام از طریق فلش آپدیتش کنم نمیدونم کدوم مدله و لینک کدوم کشورو بگیرم

matinpour
28-04-2014, 21:36
دوستان این لینک آپدیت تلویزیون 6450 سایز 40 اینچ رو کسی میتونه بهم بده میخوام از طریق فلش آپدیتش کنم نمیدونم کدوم مدله و لینک کدوم کشورو بگیرم

دوست عزیز
مدل اصلی تلویزیون شما UA40F6400 است و این نام گذاری ایران است6450 و می توانید از سایت زیر دانلود کنید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
در سری 6
این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.

s.m.hoseyni
28-04-2014, 23:18
دوست عزیز
مدل اصلی تلویزیون شما UA40F6400 است و این نام گذاری ایران است6450 و می توانید از سایت زیر دانلود کنید
آبدیت کردن فریمور
در سری 6
این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.
ممنون دوست عزیز ______ فقط یه سوال _ شنیدم با آپدیت یه سری از امکانات قفل میشه _ این حرف صحت داره ؟

matinpour
29-04-2014, 14:31
ممنون دوست عزیز ______ فقط یه سوال _ شنیدم با آپدیت یه سری از امکانات قفل میشه _ این حرف صحت داره ؟

دوست عزیز
خیر قبلا سرور سامسونگ دچار مشگلی بود و برای اینکه سایت را آبگریت کنند یکسری از امکانات را با آبدیت نمی توانستید فعال کنید ولی حالا دیگر آن مشگلات بر طرف شده و طبق دوستانی که سیستمهایشان را آبدیت کردند دیگر مشگلی برایشان بوجود نیامده

s.m.hoseyni
30-04-2014, 11:14
دوست عزیز
خیر قبلا سرور سامسونگ دچار مشگلی بود و برای اینکه سایت را آبگریت کنند یکسری از امکانات را با آبدیت نمی توانستید فعال کنید ولی حالا دیگر آن مشگلات بر طرف شده و طبق دوستانی که سیستمهایشان را آبدیت کردند دیگر مشگلی برایشان بوجود نیامده
دوست عزیز طبق راهنماییت عمل کردم و فایلو داخل فلش ریختم اما هیچ اتفاقی بعد از اینکه فلشو زدم به دستگاه و به منوی آپدیت رفتم رخ نداد ____
نکته جالب اینه که وقتی با وای فای میخوام آپدیت کنم میزنه که جدیدترین نصخه برای دستگاه شما 1117 هست _:n04:

matinpour
30-04-2014, 19:58
دوست عزیز طبق راهنماییت عمل کردم و فایلو داخل فلش ریختم اما هیچ اتفاقی بعد از اینکه فلشو زدم به دستگاه و به منوی آپدیت رفتم رخ نداد ____
نکته جالب اینه که وقتی با وای فای میخوام آپدیت کنم میزنه که جدیدترین نصخه برای دستگاه شما 1117 هست _:n04:

دوست عزیز
اگر با usb نمی توانید آبدیت کنید بصورت آنلاین انجام دهید

mr_khodaei2008
02-05-2014, 20:23
سلام. من میخام این مدل را بخرم . موقع خرید باید به چه چیزایی دقت کنم و چطوری تست کنم

eleram
02-05-2014, 21:37
سلام دوستان عاقبت با اومدن اپدیت 118 مشکل کنترل صوتی حل شد من امروز با خود تلوزیون اپدیت کردم مشکل حل شد به نظرم کیفیت تصویرهم عالی شده در ضمن گذینه کنترل حرکتی هم هست .برین حالهشو ببرین..
:n19:
سلام دوست عزیز شما چطوری به این نسخه آپدیت کردی؟! اگه میشه لطفا راهنمایی کن تا ما هم انجام بدیم ممنونم

mehrdadx8
02-05-2014, 21:44
اپدیت 1119 هم اومده :n10:

eleram
02-05-2014, 21:47
من هنوز راجب انتخاب فایل آپدیت از سایت امارات بحث دارم. مدلی که روی جعبه نوشته شده رو ببینید:

UA40F6450AMSHD

اگر همونطور که گفته شده ملاک UA بودن هستش، نسخه داخل سایت امارات اینه:
UA40F6400ARXZN ---> ورژن 1117.0 ---> تاریخ 2014.03.18 ---> 729.2 مگابایت

نسخه ای که داخل سایت آفریقا هست اینه:
UA40F6400AKXXA ---> ورژن 1119.0 ---> تاریخ 2014.03.06 ---> 717.7 مگابایت

هردوتا شون UA هستن. و هیچکدوم حاقل AM یا AMSHD نیستن. پس چه فرقی داره اساسا؟!
نسخه ای که در سایت سنگاپور هست تشابه اسمی بیشتری داره!
UA40F6400AMXXS ---> ورژن 1117.0 ---> تاریخ 2014.03.18 ---> 729.2 مگابایت

و بیشترین تشابه رو اینجا پیدا می کنید! داخل سایت اندونزی:
UA40F6400AMXXD ---> ورژن 1117.0 ---> تاریخ 2014.03.18 ---> 729.2 مگابایت

AMxxD ~ AMSHD

پس اگر قرار به تشابه اسم باشه باید ورژن اندونزی رو دانلود کنیم. البته قبول دارم که تاریخ و حجم فایل با ورژن امارات و سنگاپور یکی هستش ولی دلیل نمیشه!

(مدل آمریکا UN و مدل اروپا UE هستش.)

متاسفانه در این لحظه در سایت سامسونگ ایران سری F اصلا وجود نداره! فقط ES و EH و مدلهای قدیمی تر هست.
داخل سایت سام سرویس فقط یک صفحه مشخصات نوشته بدون لینک دانلود:

حالا به لینک نهایی و اسم فایل آپدیت توجه کنید:
امارات:
سنگاپور:
اندونزی:

معما حل شد. نسخ امارات و سنگاپور و اندونزی در اصل یک فایل هستند با یک لینک واحد روی سرور سامسونگ و اصلا فرقی با هم نمیکنن! :n08:

سلام
این تفاوت ها برای من هم اولش خیلی جالب بود. احتمالا آپدیت نشدن از طریق USB هم مشکلش همین باشه! نمی دونم والله! شما آپدیت کردین بلاخره؟

eleram
02-05-2014, 21:48
اپدیت 1119 هم اومده :n10:
من گرفتمش ولی خب چه فایده که با خود تی وی نمی شناسه میگه آخریش 1117 و از طریق USB هم آپدیت نمیشه :|

mehrdadx8
02-05-2014, 21:54
من گرفتمش ولی خب چه فایده که با خود تی وی نمی شناسه میگه آخریش 1117 و از طریق USB هم آپدیت نمیشه :|

مال من اپدیت شد الان اخرین ورژن هم 1119 نوشته
راستی تلویزیو من به وایرلس وصل میشه ولی مینویسه به اینترنت وصل نمیشه modem Dlink
ولی به مال همسایه وصل میشه :n03:

eleram
02-05-2014, 21:58
مال من اپدیت شد الان اخرین ورژن هم 1119 نوشته
راستی تلویزیو من به وایرلس وصل میشه ولی مینویسه به اینترنت وصل نمیشه modem Dlink
ولی به مال همسایه وصل میشه :n03:

اینجوری که خوندم ظاهرا اگه روی وایرلس رمز ست شده باشه تی وی جواب نمیده
شما از کجا دانلود کردید فیرمویر رو؟ چون 1119 رو دانلود کردم ولی با USB نمیشناسه، شما از خود تی وی آپدیت کردین؟

mehrdadx8
02-05-2014, 22:04
اینجوری که خوندم ظاهرا اگه روی وایرلس رمز ست شده باشه تی وی جواب نمیده
شما از کجا دانلود کردید فیرمویر رو؟ چون 1119 رو دانلود کردم ولی با USB نمیشناسه، شما از خود تی وی آپدیت کردین؟
من از سایت UAE امارات دانلود کردم
الان به وایرلس خودم وصل شد dns دادم دستی 8.8.8.8
راستی من دیروز از منو مخفی factory reset زدم حالا تو اسمارت هاب هیچی نصب نیست میخام یه برنامه بزنم میگه samsun app نصب نیست :n03:

matinpour
02-05-2014, 22:37
من از سایت UAE امارات دانلود کردم
الان به وایرلس خودم وصل شد dns دادم دستی 8.8.8.8
راستی من دیروز از منو مخفی factory reset زدم حالا تو اسمارت هاب هیچی نصب نیست میخام یه برنامه بزنم میگه samsun app نصب نیست :n03:

دوست عزیز

اگر از روش زیر نمی توانید آبدیت کنید سعی کنید برای آبدیت از کابل لن استفاده کنید تا ضعیف یا قطع نشود
آبدیت کردن فریمور
در سری 6

mehrdadx8
02-05-2014, 22:44
راستی من دیروز از منو مخفی factory reset زدم حالا تو اسمارت هاب هیچی نصب نیست میخام یه برنامه بزنم میگه samsun app نصب نیست?
اینجا رو چیکار کنم موندم
چرا تو اسمارت هاب ما فقط 2 قسمت وجود داره ولی تو سایت های خارجی دیدم مال اونا 4-5 قسمت داره ایا میشه اونا رو فعال کرد ؟

eleram
02-05-2014, 22:48
دوست عزیز

اگر از روش زیر نمی توانید آبدیت کنید سعی کنید برای آبدیت از کابل لن استفاده کنید تا ضعیف یا قطع نشود
آبدیت کردن فریمور
در سری 6

این کارا که مال اول کارم بود!
دیگه نمی دونم چیکار باید کرد. فکر کنم همه همین مشکل رو دارن و نمی تونن آپدیت کنن یعنی مشکل از من نیست از تلویزیونه !

matinpour
02-05-2014, 23:02
راستی من دیروز از منو مخفی factory reset زدم حالا تو اسمارت هاب هیچی نصب نیست میخام یه برنامه بزنم میگه samsun app نصب نیست?
اینجا رو چیکار کنم موندم
چرا تو اسمارت هاب ما فقط 2 قسمت وجود داره ولی تو سایت های خارجی دیدم مال اونا 4-5 قسمت داره ایا میشه اونا رو فعال کرد ؟

دوست عزیز
باید در قسمت اسمارت هاب رفته و حساب کاربری تان را فعال کنید
منو --->---> ویژگی های هوشمند ---> به حساب کاربری سامسونگ ---> ورود به سیستم
Menu--->smart features--->Samsung Account--->Login

mehrdadx8
02-05-2014, 23:12
دوست عزیز
باید در قسمت اسمارت هاب رفته و حساب کاربری تان را فعال کنید
منو --->---> ویژگی های هوشمند ---> به حساب کاربری سامسونگ ---> ورود به سیستم
Menu--->smart features--->Samsung Account--->Login
نمیدونم چرا این قسمت غیر فعال هست

matinpour
02-05-2014, 23:20
نمیدونم چرا این قسمت غیر فعال هست

دوست عزیز
در اسمارت هاب که هستید دکمه tools یا همان دستگاه را بزنید و از منوی آن تنظیم مجدد را استفاده کنید و حساب کاربری تان را از اول فعال کنید

mehrdadx8
02-05-2014, 23:35
دوست عزیز
در اسمارت هاب که هستید دکمه tools یا همان دستگاه را بزنید و از منوی آن تنظیم مجدد را استفاده کنید و حساب کاربری تان را از اول فعال کنید
ممنون وصل شد به اکانت سامسونگ

فقط چرا مال من قسمت های دیگر تو smart hub نداره مثل این عکس
5 تا قسمت داره ولی ماله ما فقط 2 تاست چطوری میشه فعال کرد قسمت های دیگه رو
ممنون بابت راهنمایی

matinpour
03-05-2014, 12:42

ممنون بابت راهنمایی

دوست عزیز
فکر می کنم مر بوط به استفاده از دیتاهای مخابراتی کشور خودمان است که ما را مرتبط می کند به سایت سامسونگ ایران

eleram
03-05-2014, 13:34

ممنون بابت راهنمایی
غصه نداره که! مال ما هم دو تاست :D یکی بالا که چند تا اپ هستش و سمت راست تصویر شبکه در حال پخش زیر این ها هم بقیه اپ ها قرار گرفتن. فکر کنم مربوط به فیرمویر میشه و فیرمویر ناحیه ما این شکلیه...
اگه ممکنه یه توضیح کامل بدید در مورد آپدیت تی وی خودتون ممنون میشم. مدلش 46 یا 40؟ آپدیت رو دقیقا از چه لینکی دریافت کردید؟ ساختار پوشه بندی و نام دقیق فایل/پوشه های آپدیت که داخل فلش قرار دادید چطوری بوده موقع آپدیت کردن؟ ممنون :)

fazllollah
03-05-2014, 15:56
سلام
این دو قسمت در ایران ساپورت میشه برای اینکه بقیه قسمتها (البته بسته به نوع کشور ) فعال بشه باید لوکشن اسمارت هاب رو عوض کنی ولی در نهایت هم با توجه به وضعیت سرعت اینترنت و اینکه بقیه قسمتها مربوط به پخش آن لاین شبکه ها و فیلم میشه وباید حق اشتراک بدی چیز زیادی دست شما رو نمی گیره

B I J A N EBL
03-05-2014, 19:13
سلام

برای آپدیت از طریق USB در سری UA46F6450AM ابتدا به منوی تلوزیون رفته و گزینه تماس با سامسونگ را انتخاب کنید و نسخه نرم افزار نمایش داده می شود .

نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد . :n20:

باتشکر

eleram
03-05-2014, 19:31
سلام

برای آپدیت از طریق USB در سری UA46F6450AM ابتدا به منوی تلوزیون رفته و گزینه تماس با سامسونگ را انتخاب کنید و نسخه نرم افزار نمایش داده می شود .

نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد . :n20:

باتشکر

ببخشید در 40 چطور؟ نام فایل باید یکی باشه یا پوشه؟ چون ساختارش این شکلیه در اصل:
T-MST12UABC
|
|
|
---------- info.txt
---------image
|
|
---------- upgrade.msd

من اینطوری ریختم یعنی اون پوشه T-MST12UABC توی روت فلشه، درسته؟! توی سایت های خارجی هم چندین نفر همین مشکل رو داشتن ظاهرا کسی نتونسته راه حلشو پیدا کنه :(

mr_khodaei2008
03-05-2014, 20:44
سلام. من میخام این مدل را بخرم . موقع خرید باید به چه چیزایی دقت کنم و چطوری تست کنم

ممنون از این همه جوابهاتون

mehrdadx8
03-05-2014, 20:47
غصه نداره که! مال ما هم دو تاست :D یکی بالا که چند تا اپ هستش و سمت راست تصویر شبکه در حال پخش زیر این ها هم بقیه اپ ها قرار گرفتن. فکر کنم مربوط به فیرمویر میشه و فیرمویر ناحیه ما این شکلیه...
اگه ممکنه یه توضیح کامل بدید در مورد آپدیت تی وی خودتون ممنون میشم. مدلش 46 یا 40؟ آپدیت رو دقیقا از چه لینکی دریافت کردید؟ ساختار پوشه بندی و نام دقیق فایل/پوشه های آپدیت که داخل فلش قرار دادید چطوری بوده موقع آپدیت کردن؟ ممنون :)

مال خودم 40 هست ماله دوستم 46 هر دو تا مون به 1119 اپدیت کردیم
وقتی فایل رو دانلود کردی میزنی از زیپ در میاره فایل اخری که اسمش upgrade هست بزن صفحه اول فلش یا همون روت فلش بعد بزن تلویزیون بعد برو اپدیت کن تمام
لینک 40 اینچ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 46 اینچ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehrdadx8
03-05-2014, 21:27
ممنون از این همه جوابهاتون

هیچی داداش همه چیش درسته من خودم خریدم همونطوری جعبه شو انداختم ماشین اوردم خونه بعد از سام سرویس اومدن باز کردن تحویل دادن
همه چیز هم اوکی هست :n02: فقط 2 تا عینک داره روش بعضیا میگن 4 تا عینک داره

matinpour
03-05-2014, 21:34
ببخشید در 40 چطور؟ نام فایل باید یکی باشه یا پوشه؟ چون ساختارش این شکلیه در اصل:
T-MST12UABC
|
|
|
---------- info.txt
---------image
|
|
---------- upgrade.msd

من اینطوری ریختم یعنی اون پوشه T-MST12UABC توی روت فلشه، درسته؟! توی سایت های خارجی هم چندین نفر همین مشکل رو داشتن ظاهرا کسی نتونسته راه حلشو پیدا کنه :(
دوست عزیز
در قسمت تماس با سامسونگ اطلاعات ویراش ورژن نرم افزار بجز T-MST12UABC عددی هم است طبق گفته دوستمان باید آن فایل آبدیت را بطور کامل تغییر نام دهید طبق اطلاعات ویراش نرم افزار

eleram
04-05-2014, 06:26
شاید 20 بار با انواع نام و حالت های مختلف ریختم اما نشد. ما که قید آپدیت 1119 و اون 720 مگمون رو زدیم

s.m.hoseyni
04-05-2014, 06:48
دوست عزیز
در قسمت تماس با سامسونگ اطلاعات ویراش ورژن نرم افزار بجز T-MST12UABC عددی هم است طبق گفته دوستمان باید آن فایل آبدیت را بطور کامل تغییر نام دهید طبق اطلاعات ویراش نرم افزار
دوست عزیز من از طریق روش آنلاین تلویزیونو آپدیت کردم به ورژن 1117 _____ اما جونمو به لبم رسوند ____ با اینترنت 1 مگ شاتل تقریبا 3 ساعتی طول کشید ____
گزینه کنترل صوتی اضافه شده _ سرعت یذره بهتر شده _ هنوز کیفیت تصویرو تست نکردم _____
کنترل حرکتی به گزینه ها اضافه شده قضیه چیه ؟
__________________________________________________ __________________________________________________ _______________
الان دوستان چطوری به ورژن 1119 ارتقا دادن ؟؟؟
برای من تو قسمت تماس با سامسونگ اطلاعات ورژن نرم افزار اینو نوشته tmst12dirc1117.0 . bt-s/g
فایل آپدیت ورژن 1119 هم دارم اما هرکاری کردم نشد از طربق usb آپدیتش کنم
میشه راهنماییم کنید

eleram
04-05-2014, 06:54
دوست عزیز من از طریق روش آنلاین تلویزیونو آپدیت کردم به ورژن 1117 _____ اما جونمو به لبم رسوند ____ با اینترنت 1 مگ شاتل تقریبا 3 ساعتی طول کشید ____
گزینه کنترل صوتی اضافه شده _ سرعت یذره بهتر شده _ هنوز کیفیت تصویرو تست نکردم _____
کنترل حرکتی به گزینه ها اضافه شده قضیه چیه ؟
__________________________________________________ __________________________________________________ _______________
الان دوستان چطوری به ورژن 1119 ارتقا دادن ؟؟؟
برای من تو قسمت تماس با سامسونگ اطلاعات ورژن نرم افزار اینو نوشته tmst12dirc1117.0 . bt-s/g
فایل آپدیت ورژن 1119 هم دارم اما هرکاری کردم نشد از طربق usb آپدیتش کنم
میشه راهنماییم کنید
من 1119 رو دانلود کردم و به هر شکلی که فکرم می رسید امتحان کردم اما یا کلا نمی شناخت یا میگفت نامعتبره همون 1117 هم که آپدیت کردم (به صورت آنلاین) مثل شما خیلی طول کشید (حدود 5 ساعت!)
کنترل حرکتی هم دوربین می خواد
من که قید 1119 رو زدم. مگه اینکه یه نفر دیگه بیاد بگه تونستم آپ کنم و ازش بپرسم چجوری تونستی! :n02:

s.m.hoseyni
04-05-2014, 06:58
من 1119 رو دانلود کردم و به هر شکلی که فکرم می رسید امتحان کردم اما یا کلا نمی شناخت یا میگفت نامعتبره همون 1117 هم که آپدیت کردم (به صورت آنلاین) مثل شما خیلی طول کشید (حدود 5 ساعت!)
کنترل حرکتی هم دوربین می خواد
من که قید 1119 رو زدم. مگه اینکه یه نفر دیگه بیاد بگه تونستم آپ کنم و ازش بپرسم چجوری تونستی! :n02:
پس این دوستمون که میگه من هم 40 اینچ هم 46 رو آپدیت کردم به 1119 چطوری اینکارو کرده ؟

eleram
04-05-2014, 07:11
پس این دوستمون که میگه من هم 40 اینچ هم 46 رو آپدیت کردم به 1119 چطوری اینکارو کرده ؟
نمی دونم والله! ایشون که فرمودن:

وقتی فایل رو دانلود کردی میزنی از زیپ در میاره فایل اخری که اسمش upgrade هست بزن صفحه اول فلش یا همون روت فلش بعد بزن تلویزیون بعد برو اپدیت کن تمام
منم همین کارا رو کردم اما نشد که نشد
ممکنه تو بعضی از تی وی ها این مشکل باشه یعنی کاریش نشه کرد (هر چند بعید می دونم چون ایراد نرم‌افزاری به نظر می رسه ولی خب احتماله دیگه)

s.m.hoseyni
04-05-2014, 07:18
[/COLOR][/RIGHT]ممکنه تو بعضی از تی وی ها این مشکل باشه یعنی کاریش نشه کرد (هر چند بعید می دونم چون ایراد نرم‌افزاری به نظر می رسه ولی خب احتماله دیگه)
دقیقا منم چند بار همین کارو کردم نشد که نشد _______
الان وقتی فلشو میزنم به تلویزیون میرم قسمت آپدیت میگه که میخواید از طریق USB اپدیت کنید بله رو میزنم میگه فایلی پیدانشد

mehrdadx8
04-05-2014, 09:32
[/COLOR][/RIGHT]ممکنه تو بعضی از تی وی ها این مشکل باشه یعنی کاریش نشه کرد (هر چند بعید می دونم چون ایراد نرم‌افزاری به نظر می رسه ولی خب احتماله دیگه)

یادم رفت بگم من چند روز پیش که 1118 اومد زدم ولی فرداش که دوستم گفت 1119 اومد دوباره دانلود کردم زدم اوکی شد
شاید بعد از 1117 باید 1118 بزنید بعد 1119
اینم عکس از Tv خودم

eleram
04-05-2014, 10:26
یادم رفت بگم من چند روز پیش که 1118 اومد زدم ولی فرداش که دوستم گفت 1119 اومد دوباره دانلود کردم زدم اوکی شد
شاید بعد از 1117 باید 1118 بزنید بعد 1119
اینم عکس از Tv خودم
نکته خیلی خاصی بود!
تا فردا 1118 رو دانلود می کنم تا بببینم چطوری میشه!

----
راستی یه چیزی یادم اومد. نسخه اول تی وی من 1110 بود که آپدیت شد به 1117 پس نباید برای 1119 هم مشکلی داشته باشه ولی بهر حال امتحان می کنم ببینم چی میشه

s.m.hoseyni
04-05-2014, 11:34
نکته خیلی خاصی بود!
تا فردا 1118 رو دانلود می کنم تا بببینم چطوری میشه!

----
راستی یه چیزی یادم اومد. نسخه اول تی وی من 1110 بود که آپدیت شد به 1117 پس نباید برای 1119 هم مشکلی داشته باشه ولی بهر حال امتحان می کنم ببینم چی میشه
پس رفیق خبرشو حتما به ما هم بده

eleram
04-05-2014, 15:40
پس رفیق خبرشو حتما به ما هم بده
اینترنت شما 1 مگ بود؟ :n02: سرعت نت من 256 اگه شما راحتتر می تونید بگیرید زحمتشو بکشید اگه اینطوری نیست بفرمایید تا خودم شب بگیرم :n01:

mr_khodaei2008
06-05-2014, 21:01
فایل اپدیتش را از کجا دانلود کنم ؟

matinpour
06-05-2014, 21:53
فایل اپدیتش را از کجا دانلود کنم ؟

دوست عزیز
با کابل لن و با اینترنت پرسرعت از خود تلویزیون اینکار انجام دهید کمتر به مشگل بر می خورید.

mr_khodaei2008
09-05-2014, 10:08
با تی وی نمیشه هی قطع و وثل میشه . میخام فایلشو بگیرم و افلاین اپدیت کنم

matinpour
09-05-2014, 17:26
با تی وی نمیشه هی قطع و وثل میشه . میخام فایلشو بگیرم و افلاین اپدیت کنم

دوست عزیز
این سایت دانلود
و اینم طریقهای نصب ببین کدام روش کار ساز است

آبدیت کردن فریمور
در سری 6

نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد .و بعد از مسیر
منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانیمرحل نصب را انجام دهید

mahdi-mo
09-05-2014, 18:55
سلام
دوستان امروز تلویزیون رو نصاب اومد نصب کرد برای آپدیت بهش گفتم گفت به هیچ وجه آپدیت نکن مشکل پیش میاد و کیفیت تصویر پایینتر میاد.بهش گفتم آپدیت میکنن کیفیت تصویر هم بالا میره
گفت از این خبرا نیستش اگه بخوای آپدیت کنی باید نسخه امارات رو بگیری که اون هم با تلویزیونهای مونتاژ داخل مچ نیستش و مشکلهای زیادی رو ایجاد میکنه و کیفیت تصویر میاد پایین.
چکار کنم؟

mr_khodaei2008
09-05-2014, 19:55
دوست عزیز
این سایت دانلود

آبدیت کردن فریمور
در سری 6

نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد .و بعد از مسیر

lمرسی ولی اینجا چطوری باید فایل اپدیت تلئزیونم را بگیرم اخه مدل اف 6450 را هرچی سرچ کردم نداشت

eleram
09-05-2014, 22:02
سلام
دوستان امروز تلویزیون رو نصاب اومد نصب کرد برای آپدیت بهش گفتم گفت به هیچ وجه آپدیت نکن مشکل پیش میاد و کیفیت تصویر پایینتر میاد.بهش گفتم آپدیت میکنن کیفیت تصویر هم بالا میره
گفت از این خبرا نیستش اگه بخوای آپدیت کنی باید نسخه امارات رو بگیری که اون هم با تلویزیونهای مونتاژ داخل مچ نیستش و مشکلهای زیادی رو ایجاد میکنه و کیفیت تصویر میاد پایین.
چکار کنم؟
اگه اینطوریه که بیخودی برای نصب شدنش تقلا نکنیم!! من خیلی تلاش کردم 1119 رو نصب کنم ولی نشد

matinpour
09-05-2014, 23:03
lمرسی ولی اینجا چطوری باید فایل اپدیت تلئزیونم را بگیرم اخه مدل اف 6450 را هرچی سرچ کردم نداشت

دوست عزیز
آنهم توضیح دادم و لینک آبدیت را هم گذاشتم باز پیدا نکردید
نام گذاری ایران برای تلویزیون شما f6450 و نام گذاری اصلی آن f6400 است و باقی مطلب را هم که گفتم

نوشته شده توسط matinpour
دوست عزیز
این سایت دانلود
آبدیت کردن فریمور
در سری 6

sahmadsss
09-05-2014, 23:05
من باخود tv دو ساعت طول کشید ولی بلاخره اپدیت شد

eleram
10-05-2014, 04:30
من باخود tv دو ساعت طول کشید ولی بلاخره اپدیت شد
کدوم نسخه؟ به 1117؟

mahdi-mo
11-05-2014, 15:17
اساتید بهترین تنظیمات پیشنهادی برای رنگ و نور و... رو لطفا بگین

Sent from my K00E using Tapatalk

matinpour
11-05-2014, 20:11
اساتید بهترین تنظیمات پیشنهادی برای رنگ و نور و... رو لطفا بگین

Sent from my K00E using Tapatalk

دوست عزیز
به این تایپیک رفته و آخر پست اول مطلب تعیین کنتراست را مطالعه کنید و عکس های آن را از ورودیهای که می خواهید از آن استفاده کنید به وسیله همان دستگاه های پخش و نسبت به نورمحیط زندگی تان انتخاب و استفاده کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"30HYPERLINK "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamid0014
11-05-2014, 20:13
سلام.من میخوام مدل f6450 یا همون f6400 رو بخرم ولی اول میخوام طریقه آپدیتش رو بشناسم بعد اقدام به خرید کنم:n01:
توی سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که مخصوص ایرانه هیچ فریموری برای این مدل پیدا نشد!ولی مشخصاتش کامل این مدل در این سایت هست و به عنوان ua40f6400am ازش نام برده شده.یعنی مدل موجود تحت گارانتی سام سرویس فقط با این نام وجود دارد!
من دنبال آپدیت هاش گشتم و به چند نکته جالب برخوردم که جای تامل داره و نباید سرسری ازش گذشت:
1-در این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که برای سنگاپوره اسم این تی وی ua40f6400amxxs است.
2-در این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که برای استرالیاست اسمش ua40f6400amxrd است.
3-در این یکی سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که باز برای استرالیاست اسمش ua40f6400amxxy است.
بنظر شما کدوم آپدیت بدرد ما میخوره؟!
فرق این سه فریمور در چیه؟
چنتا از دوستان من از طریق خود تی وی آپدیت کردن و بعدش به مشکل خوردن مثل از کار افتادن فرمان صوتی کم شدن شدت روشنایی و....

mr_khodaei2008
11-05-2014, 21:38
اقا من فایل را دان کردم انزیپ کردم ریختم تو فلش به تی وی وصل کردم ولی هر چی منتظر موندم پیغامی برا اپدیت نیومد از قسمت بروزرسانی هم گزینه ای برا فلش نبود . چیکار کنم

نکته : فایل داخل پوشه باشه تو فلش اشکال نداره یا باید خود فایل در رورت اصلی فلش باشه

Yi Yi
11-05-2014, 22:28
اقا من فایل را دان کردم انزیپ کردم ریختم تو فلش به تی وی وصل کردم ولی هر چی منتظر موندم پیغامی برا اپدیت نیومد از قسمت بروزرسانی هم گزینه ای برا فلش نبود . چیکار کنم

نکته : فایل داخل پوشه باشه تو فلش اشکال نداره یا باید خود فایل در رورت اصلی فلش باشه

باید مثل حالت انلاین اپدیت کنی. خودش یه گزینه میاره برای اپدیت از فلش.

Yi Yi
11-05-2014, 22:32
سلام.من میخوام مدل f6450 یا همون f6400 رو بخرم ولی اول میخوام طریقه آپدیتش رو بشناسم بعد اقدام به خرید کنم:n01:
توی سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که مخصوص ایرانه هیچ فریموری برای این مدل پیدا نشد!ولی مشخصاتش کامل این مدل در این سایت هست و به عنوان ua40f6400am ازش نام برده شده.یعنی مدل موجود تحت گارانتی سام سرویس فقط با این نام وجود دارد!
من دنبال آپدیت هاش گشتم و به چند نکته جالب برخوردم که جای تامل داره و نباید سرسری ازش گذشت:
1-در این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که برای سنگاپوره اسم این تی وی ua40f6400amxxs است.
2-در این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که برای استرالیاست اسمش ua40f6400amxrd است.
3-در این یکی سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که باز برای استرالیاست اسمش ua40f6400amxxy است.
بنظر شما کدوم آپدیت بدرد ما میخوره؟!
فرق این سه فریمور در چیه؟
چنتا از دوستان من از طریق خود تی وی آپدیت کردن و بعدش به مشکل خوردن مثل از کار افتادن فرمان صوتی کم شدن شدت روشنایی و....

باید از سایت امارات دانلد کنی.
خودم برای f6800 از این سایت دانلد میکنم. فعلا که جز غیر فعال شدن فرمان صوتی مشکل دیگه ای پیدا نکردم. مسئولیتش با خودت!

انتظار زیادی هم نداشته باش از اپدیت. تغییرات خیلی جزئی اند.

تغییرات اساسی در فریمور رو فقط میشه با خرید مدل های 2014 تجربه کرد متاسفانه.

mr_khodaei2008
12-05-2014, 06:08
باید مثل حالت انلاین اپدیت کنی. خودش یه گزینه میاره برای اپدیت از فلش.

یعنی با تی وی به اینترنت وصل باشم و فلش را بزنم . ؟

راستی ورژن الان من 1108 هست و 1119 رادان کردم

matinpour
13-05-2014, 11:14
یعنی با تی وی به اینترنت وصل باشم و فلش را بزنم . ؟

راستی ورژن الان من 1108 هست و 1119 رادان کردم

دوست عزیز
همانطور که در صفحه قبل هم بطور کامل توضیح دادم و تجربیاتی که دوستان دیگر هم گفتن و شما توجه نکردید اگر از آن راه حلها نمی توانید استفاده کنید فقط باید با صبر و حوصله از طریق کابل لن و بصورت آنلاین آبدیت را انجام دهید وگرنه از خیر آن بگذرید و اگر سیستمتان مشگلی ندارد که اصلا نیازی به آبدیت نیست.

eleram
13-05-2014, 11:53
من نسخه 1118 رو هم دانلود کردم و گذاشتمش برای نصب اما باز همون خطای مسخره فایل نامعتبر رو نشونم داد. من که 1.5 گیگ حروم کردم آخرشم از خیرش گذشتم

eleram
14-05-2014, 19:10
دوستان یکی کمکم کنه!
من آپدیت که کردم شبکه های دیجیتال رو کامل نمی گیره و فقط 10 تاشو نشون میده!
تا قبل از آپدیت راحت می گرفت. آنتنش رو دستکاری کردم تقویت کننده هم زدم و چند بار فکتوری ریست کردم ولی بازم فایده نداشت. به نظرتون چیکار کنم؟!

matinpour
14-05-2014, 22:29
دوستان یکی کمکم کنه!
من آپدیت که کردم شبکه های دیجیتال رو کامل نمی گیره و فقط 10 تاشو نشون میده!
تا قبل از آپدیت راحت می گرفت. آنتنش رو دستکاری کردم تقویت کننده هم زدم و چند بار فکتوری ریست کردم ولی بازم فایده نداشت. به نظرتون چیکار کنم؟!
دوست عزیز
در لیست کانالها نگاه کنید ممکن است باقی را با شماره 800 به بالا کانالها را نام گذاری کرده اگر اینطور است از قسمت اسمارت هاب روی آیکون کانال کلیک کرده و از آن قسمت کانالها را ویراش کنید و به تر تیب دلخواه شماره گذاری و ردیف کنید

eleram
15-05-2014, 04:24
دوست عزیز
در لیست کانالها نگاه کنید ممکن است باقی را با شماره 800 به بالا کانالها را نام گذاری کرده اگر اینطور است از قسمت اسمارت هاب روی آیکون کانال کلیک کرده و از آن قسمت کانالها را ویراش کنید و به تر تیب دلخواه شماره گذاری و ردیف کنید
برادر من، قبلا هم که گفته بودم اینطوری نیست و الان فکر کنم تنها راهی که وجود داره Downgrade فیرموره (البته شاید راه دیگه ای هم باشه ولی نظر من اینه)

eleram
15-05-2014, 09:38
اینقدر آنتن رو دستکاری کردم تا بلاخره شد!

mr_khodaei2008
15-05-2014, 16:53
اقا یه سوال مگه این مدل بلوتوث نداره؟ بلوتوثش کجاست و چطوری؟

Yi Yi
15-05-2014, 18:30
اقا یه سوال مگه این مدل بلوتوث نداره؟ بلوتوثش کجاست و چطوری؟

Menu -> System -> Device Manager

در قسمت Keyboard و Mouse گزینه ای وجود داره برای اتصال کیبرد و موس بلوتوث.

eleram
15-05-2014, 20:18

برای ابزارهایی مثل ماوس و کیبرد دانگل مخصوص خود ابزار نیازه ربطی به داشتن بلوتوث روی تی وی نداره

mr_khodaei2008
16-05-2014, 13:30

منظورم اینه بلوتوث نداره که بشه از طریق موبایل باهاش بلوتوث کرد؟

Yi Yi
16-05-2014, 13:40
منظورم اینه بلوتوث نداره که بشه از طریق موبایل باهاش بلوتوث کرد؟

فکر نکنم.
اگه میخاید محتوای داخل موبایل رو بندازید تو صفحه تلویزیون، باید از Wi-Fi و Wi-Fi Direct استفاده کنید.

hamid0014
18-05-2014, 08:51
سلام دوستان
f6450 خریدم:n01:
دوستان کنترل معمولی براش خریدم ولی جواب نداد(مدلش:aa59-10075k):n03:....چیکار کنم؟

کسایی که کنترل معمولیش رو دارند مدلش رو بهم بگن...مرسی!

Yi Yi
18-05-2014, 10:06
سلام دوستان
دوستان کنترل معمولی براش خریدم ولی جواب نداد(مدلش:aa59-10075k):n03:....چیکار کنم؟

باید چیزی شبیه به این باشه:

matinpour
18-05-2014, 10:55
سلام دوستان

دوست عزیز
مدل کنترول معمولی شما TM1360C است

hamid0014
18-05-2014, 20:22
مرسی دوستان...تهیه کردم:n01:
آپدیت روی دستگاه 1117 بود.کنترل صوتیش هم فعاله!
فقط یه سوال:
من از آنتن هوایی استفاده میکنم
تلوزیون فقط 10تا کانال دیجتال شناسایی کرد!(1-2-3-4-تهران-قرآن-سلامت-تماشا-آموزش-خبر)
کانالای آنالوگ بدون هیچ مشکلی پخش میشن ولی کانال های دیجتال پارازیت دارند!مشکل از آنتن یا گیرنده دیجتال؟

matinpour
18-05-2014, 23:22
مرسی دوستان...تهیه کردم:n01:
آپدیت روی دستگاه 1117 بود.کنترل صوتیش هم فعاله!
فقط یه سوال:
من از آنتن هوایی استفاده میکنم
تلوزیون فقط 10تا کانال دیجتال شناسایی کرد!(1-2-3-4-تهران-قرآن-سلامت-تماشا-آموزش-خبر)
کانالای آنالوگ بدون هیچ مشکلی پخش میشن ولی کانال های دیجتال پارازیت دارند!مشکل از آنتن یا گیرنده دیجتال؟

دوست عزیز
از مطلب زیر استفاده کنید
تنظیم آنتن
برای داشتن یک تصویر خوب باید از آنتن های و سیم و فیش استاندارد استفاده کنید و باید اتصالات سیم به فیش و آنتن محکم و صحیح بسته شده باشد بطوری که حتی یک تار سیم هم مغزی سیم باسیم بدنه اتصال نداشته باشد که موجب اتصال کوتاه خواهد شد و حتما از کابل یک تیکه استفاده کنید و جهت آنتن باید با جهت مرکز پخش سیکنال صدا وسیمای محل زندگی تان باشد و مانع ای بین آنتن و ارسال کننده صدا و سیما نباشد مثل ساختمان و یا درخت و.... آن وقت خواهید دید که دیگر تلویزیونتان مشگلی ندارد.

لازم به ذکر است اگر در جستجوی کانالهای دیجیتال 20 تا یا بیشتر پیدا می شود ولی فقط 10 تای آن را شما مشاهده می کنید برای این است که شماره کانالهای دیگر از شماره 800 به بعد نام گذاری شده و شما باید از قسمت اسمارت هاب روی آیکون کانال کلیک کرده و در منوی آن شماره کانالها را به دلخواه نام گذاری کنید تا در لیست پخش به ترتیب دلخواه تان پخش شوند.و تمامی کانالها را در لیست هم به ترتیب داشته باشید

mokhtari49
18-05-2014, 23:56
دوست عزیز سلام
من یه تلویزیون سامسونگ مدل la46c650 از دبی خریدم ولی زبان فارسی نداره چه جوری میشه اضافه کرد ؟

matinpour
19-05-2014, 11:43
دوست عزیز سلام
من یه تلویزیون سامسونگ مدل la46c650 از دبی خریدم ولی زبان فارسی نداره چه جوری میشه اضافه کرد ؟

دوست عزیز
از این پست#2572 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید

eleram
19-05-2014, 12:09
دوستان یه سوال
گزینه فاصله زمانی توی تنظیمات زمان برای شما فعاله؟
برای من غیر فعاله نمی تونم روی +3:30 تنظیم کنم ساعت برنامه ها رو توی EPG اشتباه نشون میده :/

matinpour
19-05-2014, 13:18
دوستان یه سوال
گزینه فاصله زمانی توی تنظیمات زمان برای شما فعاله؟
برای من غیر فعاله نمی تونم روی +3:30 تنظیم کنم ساعت برنامه ها رو توی EPG اشتباه نشون میده :/

دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید.

kourosh1348
23-05-2014, 14:31
دوستان سلام.یک led 55f7770 گرفتم.بصورت آنلاین چد بار خواستم اپدیتش کنم که وسطای کار میگه اینترنت قطع شده و دوباره از اول شروع میکنه.فریم ور خودش 1105 هست که نوشته 1108 جدیدشه.
خواستم ببینم میشه از جایی فریم ور جدیدش رو دانلود کنم و از طریق فلش آپدیت کنم؟
از کجا باید دانلود کنم و روش نصبش رو تلوزیون چطوره؟ممنون

matinpour
23-05-2014, 15:16
دوستان سلام.یک led 55f7770 گرفتم.بصورت آنلاین چد بار خواستم اپدیتش کنم که وسطای کار میگه اینترنت قطع شده و دوباره از اول شروع میکنه.فریم ور خودش 1105 هست که نوشته 1108 جدیدشه.
خواستم ببینم میشه از جایی فریم ور جدیدش رو دانلود کنم و از طریق فلش آپدیت کنم؟
از کجا باید دانلود کنم و روش نصبش رو تلوزیون چطوره؟ممنون

دوست عزیز
نام گذاری ایران برای مدل تلویزیون شما 55f7770 و نام گذاری اصلی آن UA55F7500 است و برای دانلود از این جا استفاده کنید
لازم بذکر است که ورژن که تلویزیون نمایش می دهد فقط از طریق آنلاین قابل دانلود است و در سایت ورژن بالاتر قرار دارد.

آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر از حالت زیپ خارج کنید ( چون اگر اول آن را از حالت زیپ خارج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

kourosh1348
23-05-2014, 17:08
دوست عزیز
نام گذاری ایران برای مدل تلویزیون شما 55f7770 و نام گذاری اصلی آن UA55F7500 است و برای دانلود از این جا استفاده کنید
لازم بذکر است که ورژن که تلویزیون نمایش می دهد فقط از طریق آنلاین قابل دانلود است و در سایت ورژن بالاتر قرار دارد.

آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر از حالت زیپ خارج کنید ( چون اگر اول آن را از حالت زیپ خارج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

ممنون از راهنماییتون.پس چرا خود تلوزیون این ورژن رو نشون نمیده؟یعنی ممکنه مال ایران نباشه؟بنظر شما نصب بکنم؟تلوزیون بهم نمیریزه؟
منوی زبان تلوزیون من فقط دو زبان انگلیسی و فارسی داره در حالیکه تو مشخصات این نسخه جدید فریم ور که 1115 هست زده multi language

matinpour
23-05-2014, 17:18
ممنون از راهنماییتون.پس چرا خود تلوزیون این ورژن رو نشون نمیده؟یعنی ممکنه مال ایران نباشه؟بنظر شما نصب بکنم؟تلوزیون بهم نمیریزه؟
منوی زبان تلوزیون من فقط دو زبان انگلیسی و فارسی داره در حالیکه تو مشخصات این نسخه جدید فریم ور که 1115 هست زده multi language

دوست عزیزقبلا که توضیح دادم مطلب را دوباره بخوانید و در ضمن multi language یعنی تمام زبان ها را پشتیبانی می کند و برای نصب مشگلی ندارد

kourosh1348
23-05-2014, 20:49
تو منوی پشتیبانی>بروز رسانی نرم افزار ، راهی برای نصب از فلش نیست فقط دو گزینه هست:1-"اکنون بروز رسانی" که میره از طریق اینترنت میگرده و2- "بروز رسانی" که دو گزینه خاموش و روشن دارد.از راه دیگه ای میشه برنامه رو نصب کرد؟
از طریق خود منوی فلش هم که وارد میشم اصلاً فایل رو نشون نمیده.من هم فایل EXE. رو ریختم هم پوشه اکسترکت شده رو و هم فایل داخلش رو هم نام فایل EXE کردم و ریختم ولی هیچکدوم رو تو فلش نشون نمیده.فقط پوشه مربوطه میاد که توش که میرم یک پوشه دیگه بنام image هست که توش فایل upgrade.msd هست ولی فایل رو نشون نمیده.

matinpour
23-05-2014, 21:13
تو منوی پشتیبانی>بروز رسانی نرم افزار ، راهی برای نصب از فلش نیست فقط دو گزینه هست:1-"اکنون بروز رسانی" که میره از طریق اینترنت میگرده و2- "بروز رسانی" که دو گزینه خاموش و روشن دارد.از راه دیگه ای میشه برنامه رو نصب کرد؟
از طریق خود منوی فلش هم که وارد میشم اصلاً فایل رو نشون نمیده.من هم فایل EXE. رو ریختم هم پوشه اکسترکت شده رو و هم فایل داخلش رو هم نام فایل EXE کردم و ریختم ولی هیچکدوم رو تو فلش نشون نمیده.فقط پوشه مربوطه میاد که توش که میرم یک پوشه دیگه بنام image هست که توش فایل upgrade.msd هست ولی فایل رو نشون نمیده.

دوست عزیز
از این روش ها استفاده کنید اگر نتوانستید بوسیله کابل لن و بطور آنلاین آبدیت کنید
در سری 6 و 7

برای آپدیت از طریق USB در ابتدا به منوی تلوزیون رفته و گزینه تماس با سامسونگ را انتخاب کنید و نسخه نرم افزار نمایش داده می شود .
نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد

kourosh1348
23-05-2014, 22:22
اسمی که تو قسمت اطلاعات محصول نوشته:
ویرایش نرم افزار:T-FXPDIRC.BT - S/G
فایلی که من دانلود کردمT-FXPUABC.EXE هست که وقتی اکسترکتش میکنم یک پوشه به همین نام میده که توش یک پوشه دیگه بنام image هست که توش یک فایل بنام upgrade.msd به حجم 716 مگ.
هم فایل exe رو ریختم هم پوشه T-FXPUABC رو و هم فایل upgrade.msd رو ریختم و هم این فایل آپگرید رو یک کپی ازش گرفتم و به T-FXPDIRC.msd تغییر نام دادم و ریختم.هیچکدوم رو تو فلش نشون نمیده.
با اون روش خاموش کردن تلوزیون و روشن کردن هم رفتم ولی باز تلوزیون میره تو اینترنت میگرده نه تو فلش.با وای فای چندبار سعی کردم ولی بعد از حدودای یک ساعت و حدود 40-50 درصد دانلود، یهو میگه ارتباط اینترنت قطعه و دوباره همه چیز از اول شروع میشه.

matinpour
23-05-2014, 22:29
اسمی که تو قسمت اطلاعات محصول نوشته:
ویرایش نرم افزار:T-FXPDIRC.BT - S/G
فایلی که من دانلود کردمT-FXPUABC.EXE هست که وقتی اکسترکتش میکنم یک پوشه به همین نام میده که توش یک پوشه دیگه بنام image هست که توش یک فایل بنام upgrade.msd به حجم 716 مگ.
هم فایل exe رو ریختم هم پوشه T-FXPUABC رو و هم فایل upgrade.msd رو ریختم و هم این فایل آپگرید رو یک کپی ازش گرفتم و به T-FXPDIRC.msd تغییر نام دادم و ریختم.هیچکدوم رو تو فلش نشون نمیده.
با اون روش خاموش کردن تلوزیون و روشن کردن هم رفتم ولی باز تلوزیون میره تو اینترنت میگرده نه تو فلش.با وای فای چندبار سعی کردم ولی بعد از حدودای یک ساعت و حدود 40-50 درصد دانلود، یهو میگه ارتباط اینترنت قطعه و دوباره همه چیز از اول شروع میشه.
دوست عزیز
همانطور که گفتم ولی شما توجه نکردید بایدنام اینT-FXPUABC.EXE به ویرایش نرم افزار: یعنی این T-FXPDIRC.BT - S/G تغییر بدهید
و در ضمن توضییح دادم که با وای فای نباید آنلاین آبدیت کنید بلکه باید با کابل لن اینکار را انجام دهید.

kourosh1348
23-05-2014, 23:00
جناب matinpour ممنون از اینکه با حوصله به آدم ناشی و مبتدی مثل من توضیح میدید.متاسفانه علامت "/" رو لپ تاپ قبول نمیکنه که تو متن نوشته فایل یا پوشه باشه.
میمونه تنها راه آپدیت که همون کابل لن هست.

m_i_s
27-05-2014, 02:26
با سلام دوستان چند روز پیش یک دستگاه اسمارت تی وی سامسونگ مدل ua32f6450amshd گرفتم.. همه چیشو راه اندازی کردم و بخوبی کار میکنه هم از نظر تصویر که عالیه هم 3 بعدی و زیر نویس و فرمت mkv را بخوبی با DLNA پخش میکنه و همچنین سرعت کنترلش و تاچش ولی مشکل اینجاست که کنترل صوتیش کار نمیکنه و میزنه موجود نیست و توی گزینه هاش هم تشخیص صوت یا مشابه هم نیست و بجاش کنترل حرکتی وجود داره که روشنه ...(البته اگه بعدا مشکلی ایجاد نکنه )آیا فایل آپگریدش موجوده واگر هست لطفا لینکشو قرار بدین و اینکه لازمه آپگرید کنم و به دستگاه آسیب نمیرسه؟ ورژن 1108 ممنون میشم از اساتید راهممایی کنن .... با تشکر

matinpour
27-05-2014, 09:34
با سلام دوستان چند روز پیش یک دستگاه اسمارت تی وی سامسونگ مدل ua32f6450amshd گرفتم.. همه چیشو راه اندازی کردم و بخوبی کار میکنه هم از نظر تصویر که عالیه هم 3 بعدی و زیر نویس و فرمت mkv را بخوبی با DLNA پخش میکنه و همچنین سرعت کنترلش و تاچش ولی مشکل اینجاست که کنترل صوتیش کار نمیکنه و میزنه موجود نیست و توی گزینه هاش هم تشخیص صوت یا مشابه هم نیست و بجاش کنترل حرکتی وجود داره که روشنه ...(البته اگه بعدا مشکلی ایجاد نکنه )آیا فایل آپگریدش موجوده واگر هست لطفا لینکشو قرار بدین و اینکه لازمه آپگرید کنم و به دستگاه آسیب نمیرسه؟ ورژن 1108 ممنون میشم از اساتید راهممایی کنن .... با تشکر

دوست عزیز

مدل نام گذاری ایران ua32f6450 و نام گذاری اصلی آن ua32f6400

برای دانلود به اینجا بروید

از این روش ها استفاده کنید اگر نتوانستید بوسیله کابل لن و بطور آنلاین آبدیت کنید
در سری 6 و 7
روش اول
آبدیت کردن فریمور

روش دوم

روش سوم

برای آپدیت از طریق USB در ابتدا به منوی تلوزیون رفته و گزینه تماس با سامسونگ را انتخاب کنید و نسخه نرم افزار نمایش داده می شود .
نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد

m_i_s
27-05-2014, 11:48
با سلام
ضمن تشکر از توضیحات مفصلتون .لینکی که دادین متعلق به 40 اینچ بود ولی تلویزیون من 32 اینج هست
در حال حاضر مسئله فعال کردن کنترل صوتیشه و آپذیت آنلاین تی وی را که چک میکنم ورژن 1117 را نشون میده .آیا با آپگرید گارانتی تی وی کنسل میشه ؟ اگه میشه چون تازه گرفتم نمیخوام گارانتیش از بین بره و از طرفه دیگه میخوام از تمام امکانات تلویزیون استفاده کنم پیشنهاد شما به عنوان کاربلد و آگاه چیه؟

بازم با تشکر:n01:

matinpour
27-05-2014, 13:34
با سلام
ضمن تشکر از توضیحات مفصلتون .لینکی که دادین متعلق به 40 اینچ بود ولی تلویزیون من 32 اینج هست
در حال حاضر مسئله فعال کردن کنترل صوتیشه و آپذیت آنلاین تی وی را که چک میکنم ورژن 1117 را نشون میده .آیا با آپگرید گارانتی تی وی کنسل میشه ؟ اگه میشه چون تازه گرفتم نمیخوام گارانتیش از بین بره و از طرفه دیگه میخوام از تمام امکانات تلویزیون استفاده کنم پیشنهاد شما به عنوان کاربلد و آگاه چیه؟

بازم با تشکر:n01:

دوست عزیز
بعضی از نمایندگی ها می گویند گارانتی باطل می شود ولی شما می توانید از سام سرویس سوال کنید
و در ضمن سایت آبدیت سایز تلویزیون شما

m_hamta
29-05-2014, 15:36
سلام من تلوزیونم مدل UA 46 F6450 هستش وقتی مخوام وارد بعضی از سایت ها بشم که فیلتر هستن نمیتوانم ایا روشی هست که بشه فیلتر شکن روی تلوزیون قرار داد تا مشکل حل بشه؟

matinpour
29-05-2014, 17:29
سلام من تلوزیونم مدل UA 46 F6450 هستش وقتی مخوام وارد بعضی از سایت ها بشم که فیلتر هستن نمیتوانم ایا روشی هست که بشه فیلتر شکن روی تلوزیون قرار داد تا مشکل حل بشه؟

دوست عزیز
این تجربه دوستانتان است
VPNنصب

روی تمامی مودم های شرکت tplink شما نمیتوانید VPN ست کنید فقط بر روی دستگاه های Access point Router شما میتوانید این کار را انجام دهید
باید یک روتر در سطح حرفه ایی داشته باشید که بتونید توش کانکشن وی پی ان بزنید والا حتی مودم روتر ها هم قادر به این مورد نیستند که بشه توش اکانت وی پی ان زد
پیشنهاد ام به شما استفاده از روتر میکروتیک هست البته باید کلی اموزش هاش رو بخونید تا وارد بشید (میکروتیک مدل rb750 ارزان ترین میکورتیک هست

کافیه کانکشنV*P*N رو باز کنید برید تو قسمت properties بعد قسمت advanced گزینه
َ Allow other network users to connect through this computer internet connection رو تیکش رو بزنید
بعد قسمت زیر home networking connection رو local area connection میزارید و ok میکنید

کابل lan رو از پشت pc میزنید به tv بعد که V*P*N وصل شد کار تمومه ولی خوب مجبور میشید مودم رو از طریق پورت usb به pc وصل کنید یا این که مودم رو از طریق وایرلس به pc وصل کنید تا پورت lan پشت pc خالی بمونه که کابل بزنید به تلویزیون ضمن این که بعضی از کانکشن های v*P*n این گزینه شیر کردن رو ندارن باید از یه جایی بگیرید که این امکان رو داشته باشه کانکشنشون.

m_hamta
30-05-2014, 03:48
يعنی روشی نیست که بشه از طریق تنظیمات یا نصب اپ روی خوده تلوزیون بشه ------ فعال بشه؟

matinpour
30-05-2014, 11:10
يعنی روشی نیست که بشه از طریق تنظیمات یا نصب اپ روی خوده تلوزیون بشه ------ فعال بشه؟

دوست عزیز
خیر برنامه یا تنظیماتی ندارد فقط همان راه حل بالا است.

mr_khodaei2008
30-05-2014, 15:20
یه سوال در مورد 6450 یا در کل اسمارت تی وی ها

نرم افزارهای این تلوزیون ها چی هستن یعنی چه پسوندی دارن و با چه برنامه ای نوشته شدن و از کجا باید گیرشون اورد البته غیر از اپیلیشن خود سامسونگ که تعدادشون کم هست

نرمافزارهای کامپیوتر روش نصب نمیشه ؟ میشه توضیح بدید . ضمنا خود تی وی 2 گیگ حافظه داره درسته؟ چطوری میشه به این حافظه دسرسی پیدا کرد . بخام روش اهنگ بریزم چطوری ؟

matinpour
30-05-2014, 16:25

نرم افزارهای این تلوزیون ها چی هستن یعنی چه پسوندی دارن و با چه برنامه ای نوشته شدن و از کجا باید گیرشون اورد البته غیر از اپیلیشن خود سامسونگ که تعدادشون کم هست

نرمافزارهای کامپیوتر روش نصب نمیشه ؟ میشه توضیح بدید . ضمنا خود تی وی 2 گیگ حافظه داره درسته؟ چطوری میشه به این حافظه دسرسی پیدا کرد . بخام روش اهنگ بریزم چطوری ؟

دوست عزیز
خیر نرم افزار کامپیوتر کار برد ندارد به حافظه تلویزیون هم دسترسی ندارید چون مختص خود تلویزیون است باید از هارد و یا فلش استفاده کنید.
و برای ساخت و اجرای چگونه برای تلویزیون های هوشمند نرم افزار (اپلیکیشن) بنویسیم
به این سایت بروید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mr_khodaei2008
31-05-2014, 18:09
مرسی ولی من اگه میتونسم نرم افزار بنویشم که اینجا نبودم .

سایتی جایی نیست که نرم افزاراش را داشته باشه

mr_khodaei2008
31-05-2014, 18:25
کنترل معمولیش را از کجا گیر بیارم و قیمتش چنده

matinpour
31-05-2014, 18:33
مرسی ولی من اگه میتونسم نرم افزار بنویشم که اینجا نبودم .

سایتی جایی نیست که نرم افزاراش را داشته باشه

دوست عزیز
فقط می توانید از خود تلویزیون بگیرید و یا اینکه برنامه را کسی بنویسد و همانطور که گفته شده به تلویزیون انتقال بدهید

matinpour
31-05-2014, 18:36
کنترل معمولیش را از کجا گیر بیارم و قیمتش چنده

دوست عزیز
معمولا نمایندگی ها و یا فروشگاهایی که صوتی تصویری دارند و یا کنترول فروشی ها و اگر در تهران بودید میدان امام خمینی پاساژ فتوت کنترول فروشی زیاد است

Yi Yi
31-05-2014, 18:36

اهنگ ها رو نیاز نیست بریزی تو تلویزیون. اگه مودم داری بی سیم استریم شون کن به تلویزیون بوسیله dlna و نصب media server .

mr_khodaei2008
02-06-2014, 17:45
یه سوال دیگه . این تی وی تصویر در تصویر دارد درسته ؟ چطوری باید فعالش کنم من هر کجا رفتم نتونستم . فقط تو تنظیمات یه گزینه دیدم تصویر در تصویر که غیر فعال بود و نمیشد تغیر دادش

meisam2m2p
02-06-2014, 18:48
سلام دوستان.....

من امروز این تلویزیون رو خریدم... تصویر خیلی ناواضح و تار هست! مخصوصا فاصله نزدیک یعنی 2-3 متری! مشکلش چیه به نظرتون؟! بهترین تنظیمات براش چیه؟!

و اینکه بهترین آپدیت که تا الان اومده کدومه که مشکلی نداشته باشه و به نظرتون با خود تلویزیون آپدیت کنم یا فلش؟!

و اینکه آپدیت 1119 اومده..... منو فارسی داره آیا؟!

ممنون

meisam2m2p
02-06-2014, 19:40
و اینکه الان دیدم یکی از دوستان نوشته با آپدیت محصول از گارانتی خارج میشه! درسته؟؟!

من الان ورژن 1117 هست... تنها مشکلم اینه که کیفیت تصویر برام پایینه و تاره! البته از گیرنده خود led استفاده میکنم و دیش ندارم!

لطفا کمک کنید :(

ممنون

matinpour
03-06-2014, 10:25
و اینکه الان دیدم یکی از دوستان نوشته با آپدیت محصول از گارانتی خارج میشه! درسته؟؟!

من الان ورژن 1117 هست... تنها مشکلم اینه که کیفیت تصویر برام پایینه و تاره! البته از گیرنده خود led استفاده میکنم و دیش ندارم!

لطفا کمک کنید :(

ممنون
دوست عزیز
برای تست کردن از کانالهای تلویزیونی استفاده نکنید بلکه از فیلمهای با کیفیت بالا و با کابل hdmi و دستگاه مناسب این کار را انجام دهید.

mr_khodaei2008
04-06-2014, 17:47
یه سوال دیگه . این تی وی تصویر در تصویر دارد درسته ؟ چطوری باید فعالش کنم من هر کجا رفتم نتونستم . فقط تو تنظیمات یه گزینه دیدم تصویر در تصویر که غیر فعال بود و نمیشد تغیر دادش

matinpour
04-06-2014, 19:47

دوست عزیز
تصویر در تصویر

و برای روشن کردن آن درسری e
منو--->سیستم---> تصویر در تصویر و آن را روشن کنید
و در سری f
منو---> تصویر---> PIP و آن را روشن کنید

reza.qq
05-06-2014, 02:02
سلام من یه 40F6450 خریدم به نظر من تلوزیون خوبیه به نسبت قیمتش اما یه مشکلی که من دارم زیاد براش برنامهو بازی گرفتم برا استفاده از بازی میگه باید به نت وصل باشی !! دوستان راه حلی داره این مشکل من؟؟؟؟

matinpour
05-06-2014, 11:10
سلام من یه 40F6450 خریدم به نظر من تلوزیون خوبیه به نسبت قیمتش اما یه مشکلی که من دارم زیاد براش برنامهو بازی گرفتم برا استفاده از بازی میگه باید به نت وصل باشی !! دوستان راه حلی داره این مشکل من؟؟؟؟

دوست عزیز
بعضی از برنامه ها و بازی های بر اساس نیاز کاربری آن باید حتما به اینترنت وصل باشید ولی بعضی خیر پس برنامه و بازی های را انتخاب کنید که آفلاین هم بشود آن را اجرا کنید
لازم بذکر است راه دیگری غیر از این نیست و اگر می خواهید برنامه و بازی های کشور های دیگر را هم در اسمارت هاب داشته باشید به سایت شیناب رفته و از آن استفاده کنید.

reza.qq
05-06-2014, 11:56
[QUOTE=matinpour;8248137]دوست عزیز
بعضی از برنامه ها و بازی های بر اساس نیاز کاربری آن باید حتما به اینترنت وصل باشید ولی بعضی خیر پس برنامه و بازی های را انتخاب کنید که آفلاین هم بشود آن را اجرا کنید
لازم بذکر است راه دیگری غیر از این نیست و اگر می خواهید برنامه و بازی های کشور های دیگر را هم در اسمارت هاب داشته باشید به سایت شیناب رفته و از آن استفاده کنید.[/QUOTE

ببینید مثلا من بازی 2048 رو گرفتم میگه برا استفاده از smart hub باید به اینترنت وصل باشی 2048 که انلاین تو این تلوزیون اجرا نیشه میشه؟

matinpour
05-06-2014, 12:11
[QUOTE=matinpour;8248137]دوست عزیز
لازم بذکر است راه دیگری غیر از این نیست و اگر می خواهید برنامه و بازی های کشور های دیگر را هم در اسمارت هاب داشته باشید به سایت شیناب رفته و از آن استفاده کنید.[/QUOTE

ببینید مثلا من بازی 2048 رو گرفتم میگه برا استفاده از smart hub باید به اینترنت وصل باشی 2048 که انلاین تو این تلوزیون اجرا نیشه میشه؟

دوست عزیز
این بازی در تلویزیونهای سامسونگ که به اینترنت متصل می شوند قابل اجراست این بازی در اسمارت هاب من نصب و اجرا می شود.

meisam2m2p
07-06-2014, 23:43
دوست عزیز
برای تست کردن از کانالهای تلویزیونی استفاده نکنید بلکه از فیلمهای با کیفیت بالا و با کابل hdmi و دستگاه مناسب این کار را انجام دهید.

درسته عزیز... اونجوری کیفیت که عالیه....

ولی من با کانالهای تلویزیونی مشکل دارم که توی این led خیلی کیفیت پایینه.... برای همه اینجوریه؟ از گیرنده خود تلویزیون استفاده میکنم و دیش ندارم.....

برای شما کیقیت کانالهای تلویزیونی چجوریه؟

ممنون

h_boghrati
08-06-2014, 09:46
به نظرتون 6450 یا la66000 بگیرم؟ چرا؟ ممنون

matinpour
08-06-2014, 10:38

ولی من با کانالهای تلویزیونی مشکل دارم که توی این led خیلی کیفیت پایینه.... برای همه اینجوریه؟ از گیرنده خود تلویزیون استفاده میکنم و دیش ندارم.....

ممنون
دوست عزیز
کیفیت در همه تلویزیونها یکسان است و برای بهتر شدن فکر می کنم با ستاب باکس دیجیتال یک کمی کیفیت بهتر بشود.

matinpour
08-06-2014, 10:44
به نظرتون 6450 یا la66000 بگیرم؟ چرا؟ ممنون

دوست عزیز
پست های این تایپیک را مطالعه کنید بسیار مفید است

iljimae
13-06-2014, 12:53
سلام من آپدیت 1118 مدل ua46f6400arxtw میشه لینک دانلود بدین برام ؟

matinpour
13-06-2014, 15:58
سلام من آپدیت 1118 مدل ua46f6400arxtw میشه لینک دانلود بدین برام ؟

دوست عزیز
آلان در سایت این ورژن نیست بلکه ورژن بالاتر است شما باید انلاین و با کابل لن آبدیت کنید

Ahmad2020
15-06-2014, 10:49

ممنون

سلام. من هم همین مشکل رو دارم. کیفیت رو گیرنده دیجیتال خود تلویزیون پاینه و صفحه تاریکه ! به محض اینکه میزنم روی ورودی دیگه تصویر شارپ میشه. با دستگاه گیرنده دیجیتال تصویر خیلی بهتر میشه. راهی برای بهبود کیفیت گیرنده خود تلویزیون وجود نداره؟ دوستانی که به 1119 آپگرید کردن بهبودی از این نظر داشتند یا خیر ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

meysamMASH
15-06-2014, 16:33
سلام دوستان
آقا من میخوام 6450 40اینچ ببخرم امروز. سایت رو هم کلی خوندم. ظاهرا 2تا مشکل اساسی وجود داره در 6450:
1- مشکل در upgrade کردن ....... و همینطور عوازض جانبی و خوبی ها و بدی های این کار که هنوز بر من نامعلومه!!!
2- منم میخوام مثل دوست بالایی، از مبدل دیجیتالِ خود تلویزیون (تیونر داخلی) استفاده کنم اما ظاهرا همه کانال ها رو نمیگیره و انگار کیفیت بدی هم داره!

خداییش مردومردونه به این سوالا و پست بالایی من جواب بدین اگه بلدین. ...... میخوام 1-2 ساعت دیگه برم بخرم. تجربیات کسایی که این tv رو دارن خیلی کمک میکنه.
ممنون دوستان

Yi Yi
15-06-2014, 16:58
سلام دوستان
آقا من میخوام 6450 40اینچ ببخرم امروز. سایت رو هم کلی خوندم. ظاهرا 2تا مشکل اساسی وجود داره در 6450:
1- مشکل در upgrade کردن ....... و همینطور عوازض جانبی و خوبی ها و بدی های این کار که هنوز بر من نامعلومه!!!
2- منم میخوام مثل دوست بالایی، از مبدل دیجیتالِ خود تلویزیون (تیونر داخلی) استفاده کنم اما ظاهرا همه کانال ها رو نمیگیره و انگار کیفیت بدی هم داره!

خداییش مردومردونه به این سوالا و پست بالایی من جواب بدین اگه بلدین. ...... میخوام 1-2 ساعت دیگه برم بخرم. تجربیات کسایی که این tv رو دارن خیلی کمک میکنه.
ممنون دوستان

1. خوبی نداره. بدی هم موقعی پیش میاد که وسط نصب برق قطع بشه که دخل تلویزیون رو میاره. بعضی آپدیت ها هم دستیار صوتی رو قطع میکنند.
2. تیونر داخلی اش مشکلی نداره. مشکل از خود صدا و سیماست که کیفیت sd فقط ارسال میکنه.
انتظار نداشته باش که تلویزیون ات تصویر بی کیفیت رو با کیفیت نشون بده.

h_boghrati
15-06-2014, 17:02
1. خوبی نداره. بدی هم موقعی پیش میاد که وسط نصب برق قطع بشه که دخل تلویزیون رو میاره. بعضی آپدیت ها هم دستیار صوتی رو قطع میکنند.
2. تیونر داخلی اش مشکلی نداره. مشکل از خود صدا و سیماست که کیفیت sd فقط ارسال میکنه.

آخه من 66000 الجی رو دیدم تو تصویر های اچ دی جا نمی موند ولی توی فوتبال شبکه سه یا ورزش کاملاً توپ هاله دار می شد. حتی تو سرعت های بالا توپ و هاله از هم جدا بودن!! این تلویزیون هم همينطوره؟

Sent from my C2005 using Tapatalk

meysamMASH
15-06-2014, 17:06
انتظار نداشته باش که تلویزیون ات تصویر بی کیفیت رو با کیفیت نشون بده.

مرسی دوست عزیز
حالا بالاخره ما این tv زو بگیریم یا نه؟ من رو کیفیت تصویر خیلی حساسم. ظاهرا تو پخش فیلم خوبه. اما من میخوام کانالای صدا و سیما رو هم خوب بگیره و با کیفیت. آیا اینطوره؟
اینکه میگن با آپدیت کیفیت تصویر میره بالا درسته؟
کلا نظرتون چیه؟ خیله واسه خریدش دودل شدم. امکانات زیاد داره اما انگار بی مشکل هم نیست 6450 !!!
لطف میکنید اگه جواب بدین

Yi Yi
15-06-2014, 17:07
آخه من 66000 الجی رو دیدم تو تصویر های اچ دی جا نمی موند ولی توی فوتبال شبکه سه یا ورزش کاملاً توپ هاله دار می شد. حتی تو سرعت های بالا توپ و هاله از هم جدا بودن!! این تلویزیون هم همينطوره؟

Sent from my C2005 using Tapatalk

توپ هاله دار شدنش شاید به این خاطر بود که یارو کنتراست تلویزیون رو خیلی برده بود بالا.

در کل کیفیت صدا وسیما پایینه. چه در تلویزیون 1 میلیونی چه در 1 میلیاردی!

Yi Yi
15-06-2014, 17:12
مرسی دوست عزیز
حالا بالاخره ما این tv زو بگیریم یا نه؟ من رو کیفیت تصویر خیلی حساسم. ظاهرا تو پخش فیلم خوبه. اما من میخوام کانالای صدا و سیما رو هم خوب بگیره و با کیفیت. آیا اینطوره؟
اینکه میگن با آپدیت کیفیت تصویر میره بالا درسته؟
کلا نظرتون چیه؟ خیله واسه خریدش دودل شدم. امکانات زیاد داره اما انگار بی مشکل هم نیست 6450 !!!
لطف میکنید اگه جواب بدین

من شخصا خوشم نمیاد از قیافش!

کیفیت اش که خوبه.

آپدیت نمیدونم تاثیرش بر کیفیت رو. من 6850 رو آپدیت کردم، تاثیر هم اگر داشت، انقلابی و چشمگیر نبود!

چه مشکلی مثلا داره؟

meysamMASH
15-06-2014, 17:18
مرسی
همین که مثلا درست آپدیت نمیشه. هر کی اینجا یه چیزی گفته و هنوز دقیقا معلوم نیست اصلا آپدیت میشه یا نه و روند دقیقش چطوره!
و دیگه اینکه من خودم کلا وقت تماشای ماه-واره و اینا ندارم و میخوام حداقل همین کانالای ایران رو با کیفیت خوب بببینم. ولی انگار تیونرش مشکل داره!!!

hamed.daria
15-06-2014, 18:17
با سلام
من کلی از مطالب این سایت رو خوندم راستش از قیافه 6450 زیاد خوشم نمیاد.میخواستم سونی R500 بگیرم که نمیدونم فیلمهارو با فلش و هارد با زیرنویس درست نشون میده یانه؟
بعضی از دوستان میگن سونی مشکلات پخش رو حل کرده ولی نمیدونم تو مدل مورد نظر من هم حل شده یا نه؟
و در آخر با بودجه ای که من دارم فک کنم باید یکی از این دوتا رو بخرم ولی کدوووووووووووم؟:n13::n13::n13:

matinpour
15-06-2014, 18:34
مرسی
همین که مثلا درست آپدیت نمیشه. هر کی اینجا یه چیزی گفته و هنوز دقیقا معلوم نیست اصلا آپدیت میشه یا نه و روند دقیقش چطوره!
و دیگه اینکه من خودم کلا وقت تماشای ماه-واره و اینا ندارم و میخوام حداقل همین کانالای ایران رو با کیفیت خوب بببینم. ولی انگار تیونرش مشکل داره!!!

دوست عزیز
تیونر مشگل ندارد مشگل از فرکانس ارسالی صدا و سیماست ولی به تازه گی یک کانال hd برای بازی های جهانی والیبال راه اندازی شده گه اگر تماشا کنید خواهید دید که تیونر شما مشگلی ندارد.و اگر صدا و سیما همه کانالها را با همین فرکانس نمایش دهد آن وقت به صحت گفته ما پی خواهید برد.

s.m.hoseyni
16-06-2014, 01:32
دوست عزیز
تیونر مشگل ندارد مشگل از فرکانس ارسالی صدا و سیماست ولی به تازه گی یک کانال hd برای بازی های جهانی والیبال راه اندازی شده گه اگر تماشا کنید خواهید دید که تیونر شما مشگلی ندارد.و اگر صدا و سیما همه کانالها را با همین فرکانس نمایش دهد آن وقت به صحت گفته ما پی خواهید برد.
منم تقریبا 4 ماهی هست که این تلویزینو دارم ______ یه 5 ساعتی طول کشید با کابل لن آپدیت شه ( فقط با کابل آپدیت کنید )
هیچگونه مشکلی هم بااین تلویزیون ندارم محشره _ کیفیت تصویرش هم محشره کی گفته پایین ؟ انتظار داری فیلمهای 20 سال پیشی که شبکه i film میذاره و با دوربین 6600 نوکیا فیلمبرداری شده رو برات با کیفیت عالی تو ال ای دی 40 اینچ پخش کنه؟
ایراد از کانالهای صداوسیماست _ ببین بازیهای جام جهانی چه کیفیتی داره _ کیفیت بازیهای لیک جهانی والیبالو ببین متوجه میشی

Ahmad2020
17-06-2014, 08:02
دوستان و اساتیدی که آپگرید این تلویزیون را به 1119 تجربه کردند، بفرمایید که تفاوت و تغییرات نسبت به ورژن های قبلی چیست؟ ورژن کنونی تلویزیون ام 1117 است و قصد آپگرید دارم ولی با توجه به مشکلات احتمالی، می خواستم بدونم آیا آپگرید (اونم با اعمال شاقه !) انجام بدم یا خیر. ممنون از جوابتون.

javad7213
17-06-2014, 12:23
کلا تلویزیون خوبیه(f6450)
باید خودت باهاش کار کنی تا یاد بگیری
ولی تا یاد نگرفتی دس به آپدیتش نزن
کیفیتش هم حرف نداره(حتی از فاصله 2متری)
هرچی هم بخوای توش هست
فقط باید همیشه اینترنت خونت روشن باشه البته اگه بخوای از برنامه هاش هم استفاده کنی
یه ایراد داره اونم فقط اینه که باطری خوره کنترلش ملسه
دو هفته یه بار باید باطری عوض کنی واسش چون سیستمش وایرلسه
ولی من به تازگی یه مارکی انداختم که 1ماهه هنوز داره کار میکنه
برندشو میگم:n25:

mr_khodaei2008
22-06-2014, 18:35
اقا میشه روش ورود به منوی مخفی این مدل را بگید . با کنترل لمسیش میشه؟

matinpour
22-06-2014, 18:45
اقا میشه روش ورود به منوی مخفی این مدل را بگید . با کنترل لمسیش میشه؟

دوست عزیز
باید از کنترول معمولی استفاده کنید تمامی کنترولهای سامسونگ با هم سازگار هستند از کنترول فروشی و یا از نمایندگی ها تهیه کنید.

mhassanm
22-06-2014, 23:08
سلام دوستان

ممنون دوستان

سلام من این این تلویزیون را از میناب 46f6400ar سه میلیون خریدم که تو ایران مدلشو میکنند 6450 ودیجیتالشو ومنو فارسی شو فعال می کنند یه میلون می کشند روش تحویل ملت می دند فقط وقتی منو رو فارسی کردم ودیجیتال فعال دکمه voice از کار افتاد ولی با راهنمایی متین پور آپدیت انلاین کردم ورزن1119 فعال شد فقط چندتا مشکل باهاش دارم یکی اینکه 20 کانال بیشتر نمیگیره استانی ها رو نمیگیره بعدش کانالش از 800 شروع میشه بعد باید شمارشو دونه دونه تغییر

mhassanm
22-06-2014, 23:16
دوست عزیز
باید از کنترول معمولی استفاده کنید تمامی کنترولهای سامسونگ با هم سازگار هستند از کنترول فروشی و یا از نمایندگی ها تهیه کنید.

سلام بعداز فعال سازی دیجیتال ua46f6400 کانال یابی میکنم شماره های کانال با العالم با شماره 800 شروع میشه بعد باید وقت بذلرم کانال ها را از 1 تا 20 دونه دونه عوض کنم راهی نداره تو تنظیمات سرویس منو بشه بعد از کانال یابی از یک شروع بشه؟
بعدشم تلویزیون پیغام دریافت سیگنال جدید میده ده دفعه کانال یابی کردم باز ازم میخواد دوباره کانال یابی کنم؟چرا؟:n24::n13:

matinpour
23-06-2014, 11:00
سلام بعداز فعال سازی دیجیتال ua46f6400 کانال یابی میکنم شماره های کانال با العالم با شماره 800 شروع میشه بعد باید وقت بذلرم کانال ها را از 1 تا 20 دونه دونه عوض کنم راهی نداره تو تنظیمات سرویس منو بشه بعد از کانال یابی از یک شروع بشه؟
بعدشم تلویزیون پیغام دریافت سیگنال جدید میده ده دفعه کانال یابی کردم باز ازم میخواد دوباره کانال یابی کنم؟چرا؟:n24::n13:

دوست عزیز
در موقع جستجو فقط کانال دیجیتال را انتخاب کنید و اگر سه کانال دیگر مانند افق - نسیم - و hd تست را پیدا نمی کند بطور دستی کانال یابی کنید که تعداد کانالها 23 کانال می شود و در ضمن کانالهای استانی فقط از طریق ماهواره قابل دسترسی هستند و این بخاطر فرمت ارسال سیکنال است

- سیستم دیجیتال تهران: کانال 34، فرکانس 578 مگاهرتز

رادیویی

شبکه های تلویزیونی

فرکانس
(MHz)

تاریخ افتتاح رسمی

شهر

ردیف

ایران، پیام، جوان، معارف، قرآن، فرهنگ، سلامت، ورزش، اقتصاد، تهران، آوا، نمایش، فصلی، ندای اسلام (انگلیسی)، صدای آشنا ۳، رادیو عربی،رادیو کتاب/خانواده، رادیو دانش،رادیو تلاوت/نوا ورادیو گفتگو

یک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش، قرآن،سلامت وتماشا

602
(جماران)618(دارآباد)570
(چیتگر)514
(پارچین)642
(دماوند)

89/08/01

فرستنده های دیجیتال تهران

1

---

مستند، جام جم۱، آی فیلم، العالم، Press TV، شما،بازار،نمایش،ورزش و پویا

------شبکه نسیمشبکهافق

650
(جماران)826
(دارآباد)
618
(چیتگر)562
(پارچین)
690
(دماوند)------578
(جماران)

mr_khodaei2008
23-06-2014, 19:00
دوست عزیز

ممنون ولی حداقل با میگفتی با کنترل معمولی چطوری برم منوس مخفی . ؟ کنترل معمولی دارم

matinpour
23-06-2014, 21:59
ممنون ولی حداقل با میگفتی با کنترل معمولی چطوری برم منوس مخفی . ؟ کنترل معمولی دارم

دوست عزیز
در تایپیکها و پستهای بسیاری ذکر شده

با کنترول معمولی نه لمسی این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > powe

mhassanm
23-06-2014, 23:41
کانال یابی میکنم شماره های کانال با العالم با شماره 800 شروع میشه بعد باید وقت بذلرم کانال ها را از 1 تا 20 دونه دونه عوض کنم راهی نداره تو تنظیمات سرویس منو بشه بعد از کانال یابی از یک شروع بشه؟

mhassanm
23-06-2014, 23:42
دوست عزیز
در موقع جستجو فقط کانال دیجیتال را انتخاب کنید و اگر سه کانال دیگر مانند افق - نسیم - و hd تست را پیدا نمی کند بطور دستی کانال یابی کنید که تعداد کانالها 23 کانال می شود و در ضمن کانالهای استانی فقط از طریق ماهواره قابل دسترسی هستند و این بخاطر فرمت ارسال سیکنال است

- سیستم دیجیتال
تهران: کانال 34، فرکانس 578 مگاهرتز

رادیویی

شبکه های تلویزیونی

فرکانس
(MHz)

تاریخ افتتاح رسمی

شهر

ردیف

ایران، پیام، جوان، معارف، قرآن، فرهنگ، سلامت، ورزش، اقتصاد، تهران، آوا، نمایش، فصلی، ندای اسلام (انگلیسی)، صدای آشنا ۳، رادیو عربی،رادیو کتاب/خانواده، رادیو دانش،رادیو تلاوت/نوا ورادیو گفتگو

602
(جماران)618(دارآباد)570
(چیتگر)514
(پارچین)642
(دماوند)

89/08/01

1

---

------شبکه نسیمشبکهافق

650
(جماران)826
(دارآباد)
618
(چیتگر)562
(پارچین)
690
(دماوند)------578
(جماران)

کانال یابی میکنم شماره های کانال با العالم با شماره 800 شروع میشه بعد باید وقت بذلرم کانال ها را از 1 تا 20 دونه دونه عوض کنم راهی نداره تو تنظیمات سرویس منو بشه بعد از کانال یابی از یک شروع بشه؟

Ahmad2020
24-06-2014, 08:18
دوست عزیز

- سیستم دیجیتال تهران: کانال 34، فرکانس 578 مگاهرتز

رادیویی

شبکه های تلویزیونی

فرکانس
(MHz)

تاریخ افتتاح رسمی

شهر

ردیف

602
(جماران)618(دارآباد)570
(چیتگر)514
(پارچین)642
(دماوند)

89/08/01

1

---

------شبکه نسیمشبکهافق

650
(جماران)826
(دارآباد)
618
(چیتگر)562
(پارچین)
690
(دماوند)------578
(جماران)

سلام. آیا سه کانال افق، نسیم و HD فقط توی تهران قابل دریافت هستند؟ ما کرج هستیم ولی فقط همان بیست کانال یافت می شوند.

mr_khodaei2008
26-06-2014, 15:50
منم شبکه نسیم را ندارم در حالی که اقوام دارن . چطوری باید بگیرمش

matinpour
26-06-2014, 17:57
منم شبکه نسیم را ندارم در حالی که اقوام دارن . چطوری باید بگیرمش

دوست عزیز
یا بطور خودکار از قسمت منو--> کانال --->موج یابی خودکار و بطور خودکار جستجو کنید یا بطور دستی از قسمت منو--> کانال --->موج یابی دستی فرکانس 578 مگا هرتز را وارد و آن را جستجو کنید تمامی فرکانسها در پست بالا آمده می توانید از آن استفاده کنید.

awi1369
27-06-2014, 12:19
سلام.من دو روز پیش این تلویزیون را خریدم ولی گیرنده دیجیتالش کار نمیده.چی کار کنم که وصل بشه.انتن می خواد؟ورژنش 1117 هست
جستجوی خودکار کردم.هیچ کانالی پیدا نکرد

matinpour
27-06-2014, 12:28
سلام.من دو روز پیش این تلویزیون را خریدم ولی گیرنده دیجیتالش کار نمیده.چی کار کنم که وصل بشه.انتن می خواد؟ورژنش 1117 هست
جستجوی خودکار کردم.هیچ کانالی پیدا نکرد
دوست عزیز
یقینا آنتن می خواهد و اصلا بدون آنتن گرفتن کانالهای دیجیتا میسر نمی شود. و اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد هم نیازی به آبدیت ندارد.
تنظیم آنتن
برای داشتن یک تصویر خوب باید از آنتن های و سیم و فیش استاندارد استفاده کنید و باید اتصالات سیم به فیش و آنتن محکم و صحیح بسته شده باشد بطوری که حتی یک تار سیم هم مغزی سیم باسیم بدنه اتصال نداشته باشد که موجب اتصال کوتاه خواهد شد و حتما از کابل یک تیکه استفاده کنید و جهت آنتن باید با جهت مرکز پخش سیکنال صدا وسیمای محل زندگی تان باشد و مانع ای بین آنتن و ارسال کننده صدا و سیما نباشد مثل ساختمان و یا درخت و.... آن وقت خواهید دید که دیگر تلویزیونتان مشگلی ندارد.