مشاهده نسخه کامل
: اپدیت سامسونگ f6450
Ahmad2020
05-07-2014, 15:15
سلام. امروز برای پیگیری آخرین ورژن فایل آپگرید روی سایت و سرور با پشتیبانی سام سرویس تماس گرفتم. گفتند درست است آخرین ورژن روی سایت 1121 است و به تازگی نسخه 1119 نیز روی سرور ایران بارگزاری شده ولی تلویزیون تان را آپگرید نکنید !!! بدلیل مشکلی که روی این نسخه است، ممکن است تلویزیونتان دیگر روشن نشود !!!! صرفا جهت اطلاع کلیه دوستان ;)
سلام و عرض خسته نباشید؛ لینک هایی که تو سایت امارات سامسونگ برای 46f6450 گذاشتن ورژن جدید 1121 هست که اونم زیپ نیست Exe هست که با تغییر نام هم نمیشه نصبش کرد.
اگه کسی فایل آپدیت 6400 و 46 اینچ ورژن 1119 رو داره لینک دانلودش رو اینجا بذاره تا ما هم ساتفاده بکنیم.
B I J A N EBL
15-07-2014, 14:35
سلام
نسخه 1117 برای مدل UA46F6450AM را هرکی داره قرار بده بدجور لازمش دارن .
albertxx
16-07-2014, 01:08
سلام خدمت دوستان عزیز
یه تلویزیون سامسونگ 46F6400 دارم(( از بانه خریدم )) و میخوام آپدیتش کنم
ولی قبلش چنتا سوال دارم
با آپدیت کردن چه امکاناتی به تلویزیون اضافه میشه ؟؟
درچه صورتی آپدیت توصیه میشه ؟؟؟
من هدفم فعال کردن کنترل صوتی بود که تو این تلویزیون اثری ازش نیست (( حتی تو منو ))
با آپدیت امکان داره مشکلی ایجاد بشه ؟؟
و در آخر
چطور باید آفلاین آپدیت کنم ؟؟
رفتم تو سایت سامسونگ و دنبال مدل تلویزیون خودم گشتم که این صفحه اومد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان کدوم رو باید دانلود کنم ؟؟
و بعدش چیکار کنم ؟
شرمنده سوال زیاد بود
تو همین فرومی تو پست اول جوابی به این سوالات داده نشده !!!
سلام خدمت دوستان عزیز
یه تلویزیون سامسونگ 46F6400 دارم(( از بانه خریدم )) و میخوام آپدیتش کنم
ولی قبلش چنتا سوال دارم
با آپدیت کردن چه امکاناتی به تلویزیون اضافه میشه ؟؟
درچه صورتی آپدیت توصیه میشه ؟؟؟
من هدفم فعال کردن کنترل صوتی بود که تو این تلویزیون اثری ازش نیست (( حتی تو منو ))
با آپدیت امکان داره مشکلی ایجاد بشه ؟؟
و در آخر
چطور باید آفلاین آپدیت کنم ؟؟
رفتم تو سایت سامسونگ و دنبال مدل تلویزیون خودم گشتم که این صفحه اومد
الان کدوم رو باید دانلود کنم ؟؟
و بعدش چیکار کنم ؟
شرمنده سوال زیاد بود
تو همین فرومی تو پست اول جوابی به این سوالات داده نشده !!!
هیچ امکانی اضافه نمیشه.
از اینجا دانلد کن.
طریقه ی آپدیت آفلاین مثل آپدیت آنلاینه. تو قسمت آپدیت باید یه پنجره باز بشه و بهت بگه که فلش حاوی اپدیت رو تشخیص داده.
راهنما: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
albertxx
16-07-2014, 01:43
هیچ امکانی اضافه نمیشه.
از اینجا دانلد کن.
طریقه ی آپدیت آفلاین مثل آپدیت آنلاینه. تو قسمت آپدیت باید یه پنجره باز بشه و بهت بگه که فلش حاوی اپدیت رو تشخیص داده.
راهنما: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دقیقا کدوم رو باید دانلود کنم ؟
اینجا 3 بخش داره
manuals
firmware
environment
از کدوم بخش باید کدوم رو دانلود کنم؟؟
خیلی گزینه واسه دانلود داره !!
یه زحمت میکشی و فایل هایی که باید دانلود کنم رو لینک رو همینجا میزاری !!! :n16:
بعد از اینکه دانلود کردم و خواستم آپدیت کنم
به چیز دیگه ای نباید توجه کنم ؟؟؟
albertxx
16-07-2014, 03:48
خیلی ممنون ! :n01:
به 1121 آپدیت شد و کنترل صوتی هم فعال شد !!
الان همیشه فعاله یا میشه غیر فعال کرد ؟؟؟؟:n13:
matinpour
16-07-2014, 08:19
الان همیشه فعاله یا میشه غیر فعال کرد ؟؟؟؟:n13:
دوست عزیز
غیرفعال کردن تشخیص صدا
برای غیر فعال کردن تشخیص صدا، می گویند "Close Voice Recognition
الان همیشه فعاله یا میشه غیر فعال کرد ؟؟؟؟:n13: دوست عزیز مىشھ ىتوصىحى بدید که چىکار رکردىد تا اپدىت شد؟:n04:
اىنجا بجز من چندنفر دىگھ ھم تو اپدىت اىن تلویزیون موندن ، طاھرا کسى ھم راھ حلى نداره واسه اپدىت افلاىن اىن مدل!!!!!!!:n03:
matinpour
25-07-2014, 15:18
دوست عزیز مىشھ ىتوصىحى بدید که چىکار رکردىد تا اپدىت شد؟:n04:
اىنجا بجز من چندنفر دىگھ ھم تو اپدىت اىن تلویزیون موندن ، طاھرا کسى ھم راھ حلى نداره واسه اپدىت افلاىن اىن مدل!!!!!!!:n03:
دوست عزیز
قبل از هر گونه آبدیت اول از قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---آن را باز کنید و در قسمت اطلاعات محصول ویرایش نرم افزار را یادداشت کنید چون در موقع دانلود فریمورتان باید اسم آن با اسم محصولتان یکی باشد تا بتوانید از آن استفاده کنید مانند این اسمها
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
و طبق سایت سامسونگ باید اینگونه عمل کنید
STEP1. چگونه برای آماده سازی درایو حافظه USB
1- فایل سیستم عامل را از سایت سامسونگ به کامپیوتر تان دانلود کنید.
فرمت نام فایل به شرح زیر است. این به این معنی است که نسخه ای از سیستم عامل می تواند باشد.
بنابراین می توان آن را با یکی از این نسخه ها مطابقت داد.
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
2- درایو حافظه USB را به پورت USB بر روی PC خود وصل کنید. فایل را به درایو حافظه USB کپی کنید.
3- مراحل زیر را دنبال فایل را از زیپ خارج کرده و برای سیستم عامل پوشه ایجاد می کنید. پوشه باید همین نام با فایل داشته و در دایرکتوری ریشه وجود داشته باشد.
3-A. - دوبار کلیک کنید و یا فایل را اجرا و پوشه مقصد را انتخاب کنید. و سپس کلیک کنید "“Extract”.".
3-B. - پوشه اجرایی را به درایور USB تان ذخیره و تایید می کنند که درایور USB کپی شده است
STEP2. چگونه به ارتقاء نرم افزار توسط USB
1. درایو حافظه USB حاوی سیستم عامل را به پورت USB تلویزیون تان قرار دهید.
2. تلویزیون را روشن کرده و در حدود 1 تا 2 دقیقه صبر کنید.
3. با فشار دکمه منو، 'پشتیبانی'، 'به روز رسانی نرم افزار "، و سپس" بروز کن' را انتخاب کنید.
4. پیام برای جستجوی فایل های به روز رسانی نمایش داده می شود. فشار دهید بله.
5. اگر تلویزیونتان نسخه نرم افزار معتبررا پیدا کرد، یک پیام نمایش می دهد. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون به روز رسانی را شروع می کند.
6. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون شروع می شود به روز رسانی. هنگامی که برنامه ارتقاءدهی فریمور را کامل کرد، تلویزیون خاموش می شود و پس از آن به خودی خود روشن می شود.
amirs184
30-07-2014, 11:11
سلام.من یه چند ماهی هست این تلویزیون رو گرفتم،باتری کنترلش هر دو هفته تموم می شه،از اونجایی که این تلویزیون بلوتوث داره نرم افزاری برای اندروید هست که با بلوتوث تلویزیون رو کنترل کنه؟
matinpour
30-07-2014, 16:47
سلام.من یه چند ماهی هست این تلویزیون رو گرفتم،باتری کنترلش هر دو هفته تموم می شه،از اونجایی که این تلویزیون بلوتوث داره نرم افزاری برای اندروید هست که با بلوتوث تلویزیون رو کنترل کنه؟
دوست عزیز
برنامه ای به نام watch on است که می توانید روی گوشی خود نصب و به وسیله آن گوشی تان به یک کنترول تبدیل می شود.
نمای از برنامه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 310-rw
این برنامه را از قسمت بازار دانلود کنید یا از این سایت
Ahmad2020
02-08-2014, 08:33
سلام. این یک برنامه آندرویدی است که از طریق وایرلس می تونه کنترل تلویزیون رو در دست بگیره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باسلام؛
من شنیدم این تلوزیون همان f6400 است که در ایران منتاژ شد و نام f64050 بر روی اون گذاشتن میخواسم بدونم راست است؟
بعد یه سوال دیگه اینکه من میخوام f6400 بگیرم میخواستم ببین ارزش داره بخرم؟
چون میخوام 55اینچش رو بگیرم نکه گرونه؟
matinpour
02-08-2014, 17:13
باسلام؛
من شنیدم این تلوزیون همان f6400 است که در ایران منتاژ شد و نام f64050 بر روی اون گذاشتن میخواسم بدونم راست است؟
بعد یه سوال دیگه اینکه من میخوام f6400 بگیرم میخواستم ببین ارزش داره بخرم؟
چون میخوام 55اینچش رو بگیرم نکه گرونه؟
دوست عزیز
درست است f6450 همان f6400 است و بنظر بنده اگر عجله ای ندارید صبر کنید سری H سال 2014 بزود وارد بازار میشود
دوست عزیز
درست است f6450 همان f6400 است و بنظر بنده اگر عجله ای ندارید صبر کنید سری H سال 2014 بزود وارد بازار میشود
نه عجله دارم. وگرنه وایمیستادم حالا کی میاد؟ من جوابم روپ نگرفتم خوبه یا نه؟ کدوم رو بگیرم f6450 یا f6400
matinpour
02-08-2014, 19:02
نه عجله دارم. وگرنه وایمیستادم حالا کی میاد؟ من جوابم روپ نگرفتم خوبه یا نه؟ کدوم رو بگیرم f6450 یا f6400
دوست عزیز
در پست بالا که توضیح دادم که هردو یکی هستند و فرقی با هم ندارند این اسم ایرانی است f6450 و اینم اسم خارجی آن است f6400 مثل دیوید که اسم خارجی داود است.
أقای متین پور سلام
به گفته شما من دنبال سری h گشتم و پیدا کردم مدلش h6400 میخواستم ببینم نظر شما در رابطه با این مدل چیه؟
با تشکر
matinpour
02-08-2014, 21:05
آقای متین پور سلام
من رفتم دنبال گشتم از سریh مدل h6400 رو پیدا کردم میخواستم نظر شما بپرسم خوبه یا بد؟ وارد ایرانم شده در بانه است.
باتشکر
دوست عزیز
معلوم که خوب است چون تلویزیونی است که با تکنولوژی روز دنیا ساخته شده .
hesam 63
03-08-2014, 18:32
بهترین تنظیمات برای صدای تلویزیون 6450 را می خواستم.
در حالت استاندارد صدا کمی بم به نظر می رسه و از لحاظ بلندی صدا هم اون قدرت لازم رو نداره.
جلوه های صوتی هم به اون شدت جوابگو نیست. برای بهترین تنظیمات از اکولایزر، نمونه مشخصی وجود داره؟
matinpour
03-08-2014, 19:46
بهترین تنظیمات برای صدای تلویزیون 6450 را می خواستم.
در حالت استاندارد صدا کمی بم به نظر می رسه و از لحاظ بلندی صدا هم اون قدرت لازم رو نداره.
جلوه های صوتی هم به اون شدت جوابگو نیست. برای بهترین تنظیمات از اکولایزر، نمونه مشخصی وجود داره؟
دوست عزیز
جواب شما را در این پست دادم
سلام من این تلویزیون رو گرفتم وقتب دیجیتالش رو سرچ میکنه کانال هاش پرا کنده است میخواستم ببینم راهی برای درست کردنش هست؟
mr_khodaei2008
10-08-2014, 18:36
برو تو تنظیمات کانال و مرتبشون کن
matinpour
10-08-2014, 19:10
سلام من این تلویزیون رو گرفتم وقتب دیجیتالش رو سرچ میکنه کانال هاش پرا کنده است میخواستم ببینم راهی برای درست کردنش هست؟
دوست عزیز
وارد اسمارت هاب شده و روی آیکون کانال که مانند دیش می ماند وارد شده و در آن قسمت به دلخواه شماره کانالها را ویرایش کنید.
hesam 63
10-08-2014, 20:22
جناب متین پور تنظیماتی که برای صدای 6450 لحاظ کردین در اکولایزر تلویزیون به شکل دیگه ای هست.
مثبت و منفی نداره و فقط می شه به چپ و راست جا به جا کرد.( شاخص اولیه رو صفر در نظر بگیرم؟ ) هرتز و کیلو هرتز هم متفاوته.
matinpour
10-08-2014, 22:03
جناب متین پور تنظیماتی که برای صدای 6450 لحاظ کردین در اکولایزر تلویزیون به شکل دیگه ای هست.
مثبت و منفی نداره و فقط می شه به چپ و راست جا به جا کرد.( شاخص اولیه رو صفر در نظر بگیرم؟ ) هرتز و کیلو هرتز هم متفاوته.
دوست عزیز
مطابق سیستم خودتان شاخص ها را تنظیم کنید.
دوست عزیز
قبل از هر گونه آبدیت اول از قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---آن را باز کنید و در قسمت اطلاعات محصول ویرایش نرم افزار را یادداشت کنید چون در موقع دانلود فریمورتان باید اسم آن با اسم محصولتان یکی باشد تا بتوانید از آن استفاده کنید مانند این اسمها
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
فرمت نام فایل به شرح زیر است. این به این معنی است که نسخه ای از سیستم عامل می تواند باشد.
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
2- درایو حافظه USB را به پورت USB بر روی PC خود وصل کنید. فایل را به درایو حافظه USB کپی کنید.
3- مراحل زیر را دنبال فایل را از زیپ خارج کرده و برای سیستم عامل پوشه ایجاد می کنید. پوشه باید همین نام با فایل داشته و در دایرکتوری ریشه وجود داشته باشد.
3-A. - دوبار کلیک کنید و یا فایل را اجرا و پوشه مقصد را انتخاب کنید. و سپس کلیک کنید "“Extract”.".
3-B. - پوشه اجرایی را به درایور USB تان ذخیره و تایید می کنند که درایور USB کپی شده است
3. با فشار دکمه منو، 'پشتیبانی'، 'به روز رسانی نرم افزار "، و سپس" بروز کن' را انتخاب کنید.
5. اگر تلویزیونتان نسخه نرم افزار معتبررا پیدا کرد، یک پیام نمایش می دهد. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون به روز رسانی را شروع می کند.
6. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون شروع می شود به روز رسانی. هنگامی که برنامه ارتقاءدهی فریمور را کامل کرد، تلویزیون خاموش می شود و پس از آن به خودی خود روشن می شود.مرسی که انقدر زود جواب دادین، ولی مشکل تلویزیون من حل نشد، همه این کارا رو کردم ولی میگه که فایل معتبری یافت نشد. آپدیت آنلاین هم که تا 50 % میره بعد یهو خاموش میشه تلویزیون.ورژن تلویزیونم رو زده 1104.
بازم ممنون به خاطر جواب
matinpour
11-08-2014, 18:37
مرسی که انقدر زود جواب دادین، ولی مشکل تلویزیون من حل نشد، همه این کارا رو کردم ولی میگه که فایل معتبری یافت نشد. آپدیت آنلاین هم که تا 50 % میره بعد یهو خاموش میشه تلویزیون.ورژن تلویزیونم رو زده 1104.
بازم ممنون به خاطر جواب
دوست عزیز
اگر برای اولین بار که آبدیت می کنید چاره ای ندارید بجز همان آبدیت آنلاین چند بار سعی کنید بلاخره موفق خواهید شد . وگرنه اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد آبدیت نکنید .
درود
من برای کنترل ماهواره با کنترل LED وقتی میخوام مدل ماهواره رو به LED بدم میگه همچین مدلی نیست (Xcruiser 400HD) آیا با آپدیت حل میشه؟
الان یه فیلم گرفتم میخوام ببینم LED ریست میشه فایل رو نمیخونه مشکل چیه؟
matinpour
12-08-2014, 08:59
درود
من برای کنترل ماهواره با کنترل LED وقتی میخوام مدل ماهواره رو به LED بدم میگه همچین مدلی نیست (Xcruiser 400HD) آیا با آپدیت حل میشه؟
الان یه فیلم گرفتم میخوام ببینم LED ریست میشه فایل رو نمیخونه مشکل چیه؟
دوست عزیز
از این پست #10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و یا از این تایپیک استفاده کنید .
roozbahani13
16-08-2014, 15:24
سلام من ا کجا باید اپدیت تلویزیون 6450 خودمو گیر بیارم
:n13:
matinpour
16-08-2014, 15:42
سلام من ا کجا باید اپدیت تلویزیون 6450 خودمو گیر بیارم
:n13:
دوست عزیز
مدل نام گذاریر ایران برای مدل شما UA46f6450 و نام گذاری اصلی آن UA46f6400 است و فریمورتان را از اینجا دانلود کنید.
mehdizadeh62
17-08-2014, 18:47
سلام
کسی با فایلهای این سایت:
با فلش آپدیت کرده؟ورژن 2122 مشکلی نداره؟فایل های این سایت زبان و کیبورد فارسی هم دارن؟
matinpour
17-08-2014, 21:19
سلام
کسی با فایلهای این سایت:
با فلش آپدیت کرده؟ورژن 2122 مشکلی نداره؟فایل های این سایت زبان و کیبورد فارسی هم دارن؟
دوست عزیز
اگر آبدیت کنید مشگلی برای زبان فارسی بوجود نمی آید.
Ahmad2020
20-08-2014, 16:22
سلام. یه چند روزی هست که تلویزیون ظاهرا از ریموت فرمان صوتی دریافت نمی کند. با فشردن کلید Voice روی ریموت، پیغام آماده فرمان بودن تلویزیون روی صفحه نمایش داده می شود ولی ظاهرا هیچ فرمانی از ریموت به تلویزیون ارسال نمی شود (نه اینکه نمی تواند فرمان دریافتی را تشخیص دهد) مانند حالتی که میکروفون روی ریموت قطع شده باشد. آیا دوستان تجربه مشابهی در این خصوص داشته اند؟
roozbahani13
22-08-2014, 20:09
اقا چطور باید فایل اپدیت رو نصب کنم در تلویزیون؟؟؟:n13:
matinpour
22-08-2014, 20:54
اقا چطور باید فایل اپدیت رو نصب کنم در تلویزیون؟؟؟:n13:
دوست عزیز
اگر سرعت اینترنت تان بالاست بصورت آنلاین انجام دهید . وگرنه
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
در سری 6
دوست عزیز
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
6. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون شروع می شود به روز رسانی. هنگامی که برنامه ارتقاءدهی فریمور را کامل کرد، تلویزیون خاموش می شود و پس از آن به خودی خود روشن می شود.
این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.
برای آپدیت از طریق USB در سری UA46F6450AM ابتدا به منوی تلوزیون رفته و گزینه تماس با سامسونگ را انتخاب کنید و نسخه نرم افزار نمایش داده می شود .
نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد
سلام
تلویزیون 46f6450 اگه دارای گارانتی هست باید انلاین آپدیت کنید و سرعت دانلود بالای 300 kb باشه ( چون اگه کمتر باشه وسط آپدیت بعد 3 ساعت قطع میشه):n10:
ولی مدل بدون گارانتی ( بانه ) با usb آپدیت میشه
مدل تلویزیون من 46f6450 که پس از ماهها جستجو و نکاشت در سایت ها و فروم های ایرانی و خارجی بالخره امروز بطور آنلاین با سرعت دانود 600kb از 1104 به ورژن 1117 ارتقا یافت :n19:
در ضمن این ورژن همه چی تمومه و کنترل صوتی هم داره
متشکر از مدیران انجمن دوستان به خاطر جواب های غیرعملیشون:n15:
T-MST12DIRC ورژنی هست که رو تلویزیون های ایران هستش و تو هیچ سایت و جایی نمیشه گیرش آورد . حالا اینکه ساسمونگ با چه قصدی این فریمور تولید کرده و چرا مال ایران از بقیه متمایز کرد معلوم نیست . و اینکه آیا اصلا ایران رو یادش هست یا دیگه هیچ وقت آپدیت نمیکنه! سامسونگ ایرانم که بی در و پیکره هیچی توش نیست
چهار نسخه فریمور تو سایت های سامسونگ هست :
T-MST12DEUC مخصوص منطقه اروپا
T-MST12AKUC مخصوص منطقه امریکا
T-MST12UABC مخصوص خاور میانه و افریقا
و اما فقط برای یک کشور مثل ایران
T-MST12DIRC
و اینم مختص چین
T-MST12DCNC
حالا اگه کسی میدونه سایت اصلی سامسونگ و جایی که رسیدگی میکنن ادرسش بده تا من بهشون ایمیل بزنم و بپرسم جریان چیه شاید اصلا ایران یادشون رفته:n02:
matinpour
07-09-2014, 18:56
T-MST12DIRC ورژنی هست که رو تلویزیون های ایران هستش و تو هیچ سایت و جایی نمیشه گیرش آورد . حالا اینکه ساسمونگ با چه قصدی این فریمور تولید کرده و چرا مال ایران از بقیه متمایز کرد معلوم نیست . و اینکه آیا اصلا ایران رو یادش هست یا دیگه هیچ وقت آپدیت نمیکنه! سامسونگ ایرانم که بی در و پیکره هیچی توش نیست
چهار نسخه فریمور تو سایت های سامسونگ هست :
T-MST12DEUC مخصوص منطقه اروپا
T-MST12AKUC مخصوص منطقه امریکا
T-MST12UABC مخصوص خاور میانه و افریقا
و اما فقط برای یک کشور مثل ایران
T-MST12DIRC
و اینم مختص چین
T-MST12DCNC
حالا اگه کسی میدونه سایت اصلی سامسونگ و جایی که رسیدگی میکنن ادرسش بده تا من بهشون ایمیل بزنم و بپرسم جریان چیه شاید اصلا ایران یادشون رفته:n02:
دوست عزیز
اصلا هدف شما از مطرح کردن این پست چیست ؟ چون بجز سایت ایران که مدل تلویزیون و ورژِن فریموری که نام بردید متفاوت است باقی همگی یک مدل هستند . و در ضمن فریمورها را شما باید بر اساس منطقه خودتان استفاده کنید یعنی اینکه اگر شما در ایران هستید می توانید به جز سایت سامسونگ ایران از سایتهای کشورهای خاورمیانه نیز استفاده کنید چون با سیستمهای ما سازگارهستند. ولی سایتهای اروپایی و امریکایی بخاطر دیتاهای مخابراتی و سیکنالهای تلویزیونی کاربرد و کارایی سیستمهایشان با ما متفاوت هستند.و بخاطر همین صلاح نیست که از فریمورهای آن سایتها برای سیستمهای که داخل ایران اسمبل و یا موجود است استفاده کنید.
و برای مدل UA40ES5600 فریمور تلویزیون من T-MST10PDAAC است که هم در سایت امارات و هم سایت ایران مشخصات آن یکی است. شما هم می توانید امتحان کنید.
دوست عزیز
اصلا هدف شما از مطرح کردن این پست چیست ؟ چون بجز سایت ایران که مدل تلویزیون و ورژِن فریموری که نام بردید متفاوت است باقی همگی یک مدل هستند . و در ضمن فریمورها را شما باید بر اساس منطقه خودتان استفاده کنید یعنی اینکه اگر شما در ایران هستید می توانید به جز سایت سامسونگ ایران از سایتهای کشورهای خاورمیانه نیز استفاده کنید چون با سیستمهای ما سازگارهستند. ولی سایتهای اروپایی و امریکایی بخاطر دیتاهای مخابراتی و سیکنالهای تلویزیونی کاربرد و کارایی سیستمهایشان با ما متفاوت هستند.و بخاطر همین صلاح نیست که از فریمورهای آن سایتها برای سیستمهای که داخل ایران اسمبل و یا موجود است استفاده کنید.
و برای مدل UA40ES5600 فریمور تلویزیون من T-MST10PDAAC است که هم در سایت امارات و هم سایت ایران مشخصات آن یکی است. شما هم می توانید امتحان کنید.
این عکس تلویزیون منه که مشخصه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای مدل شما ممکن یکی باشه و شاید خیلی مدل های دیگه اما برای مدل f6450 که در ایران توسط سام سرویس به فروش میرسه فریمور نصب شده با کد T-MST12DIRC هست که با همه فریمور های عمومی منطقه خاورمیانه و استرالیا و حتی اروپا و امریکا متفاوته و با پسوند IR که روش هست نشون میده فقط مختص ایران هست و تلویزیون هم با هیچ تغییر نام و روشی هیچ فریمور غیر از T-MST12DIRC روش نصب نمیشه . چون چک میکنه و بال مال خودش یکی نیست
شما فایل فریمور رو از امارات بگیری لینکش اینه و کد فریمورش T-MST12UABC
اگه از سایت مثلا ایتالیا بیگری که نسخه مختص اروپا هست کد فریمورش T-MST12DEUC و EU منظور اروپاست
مال چین که CN کد کشور چین هست T-MST12DCNC
اما مال ایران باید T-MST12DIRC باشه تا نصب بشه که متاسفانه هیچ جا گیر نمیاد و فقط سامسونگ باید یه کاری بکنه . خودش اینو داده حالا پشتیبانی کنه وگرنه همون UABC میذاشت باشه الکی مسخره بازی دراورده
matinpour
07-09-2014, 23:16
این عکس تلویزیون منه که مشخصه
برای مدل شما ممکن یکی باشه و شاید خیلی مدل های دیگه اما برای مدل f6450 که در ایران توسط سام سرویس به فروش میرسه فریمور نصب شده با کد T-MST12DIRC هست که با همه فریمور های عمومی منطقه خاورمیانه و استرالیا و حتی اروپا و امریکا متفاوته و با پسوند IR که روش هست نشون میده فقط مختص ایران هست و تلویزیون هم با هیچ تغییر نام و روشی هیچ فریمور غیر از T-MST12DIRC روش نصب نمیشه . چون چک میکنه و بال مال خودش یکی نیست
شما فایل فریمور رو از امارات بگیری لینکش اینه و کد فریمورش T-MST12UABC
اگه از سایت مثلا ایتالیا بیگری که نسخه مختص اروپا هست کد فریمورش T-MST12DEUC و EU منظور اروپاست
مال چین که CN کد کشور چین هست T-MST12DCNC
اما مال ایران باید T-MST12DIRC باشه تا نصب بشه که متاسفانه هیچ جا گیر نمیاد و فقط سامسونگ باید یه کاری بکنه . خودش اینو داده حالا پشتیبانی کنه وگرنه همون UABC میذاشت باشه الکی مسخره بازی دراورده
دوست عزیز
اگر وارد منوی مخفی تلویزیونتان شوید خواهید دید که نام گذاری اصلی تلویزیون شما f6400 است و حتی اگر در سایت ایران مدل نام گذاری ایران یعنی f6450 را جستجو کنید خواهید دید که در زیر عدد F6400AM می آید که اگر آن را در سایت امارات جستجو کنید خواهیددید که با مدل F6400Ar از لحاظ فریمور یکی است
دوست عزیز
اگر وارد منوی مخفی تلویزیونتان شوید خواهید دید که نام گذاری اصلی تلویزیون شما f6400 است و حتی اگر در سایت ایران مدل نام گذاری ایران یعنی f6450 را جستجو کنید خواهید دید که در زیر عدد F6400AM می آید که اگر آن را در سایت امارات جستجو کنید خواهیددید که با مدل F6400Ar از لحاظ فریمور یکی است
بله اسمش f6400 هست ولی باور بفرمایید فریمورش یکی نیست :n02: امارات UABC هست ایران DIRC
========
یه زمانی یادمه رس.یور ها هم یه عده همین مشکل داشتم مثلا فعلان مارک مخریدن حالا هرچی شرکت اپدیت میداد نمیتونستن نصب کنن چون فریمورشون اصلا معلوم نبود چی بود که همخونی نداشت . برای حل این مشکل میمدن یه فایل اول وارد دستگاه میکردن فریمور به طور کامل پاک میشد و بعد خر فریمور میخواستی میشد روش بزنی و مشکل حل می شد . اگر بشه یه جوری فریمور به طور کامل پاک کرد اوکی میشه . من روش وصل کردن پورت coms و ورارد شدن به منوی مخفی تو سامی گو دیدم و فقط میمونه اینکه از کدوم قسمت باید فریمور پاک کرد و از کدوم قسمت منوی مخفی باید نصب کرد مثلا گزینه swu reset تو منوی مخفی دیدم
matinpour
08-09-2014, 09:29
بله اسمش f6400 هست ولی باور بفرمایید فریمورش یکی نیست :n02: امارات UABC هست ایران DIRC
========
یه زمانی یادمه رس.یور ها هم یه عده همین مشکل داشتم مثلا فعلان مارک مخریدن حالا هرچی شرکت اپدیت میداد نمیتونستن نصب کنن چون فریمورشون اصلا معلوم نبود چی بود که همخونی نداشت . برای حل این مشکل میمدن یه فایل اول وارد دستگاه میکردن فریمور به طور کامل پاک میشد و بعد خر فریمور میخواستی میشد روش بزنی و مشکل حل می شد . اگر بشه یه جوری فریمور به طور کامل پاک کرد اوکی میشه . من روش وصل کردن پورت coms و ورارد شدن به منوی مخفی تو سامی گو دیدم و فقط میمونه اینکه از کدوم قسمت باید فریمور پاک کرد و از کدوم قسمت منوی مخفی باید نصب کرد مثلا گزینه swu reset تو منوی مخفی دیدم
دوست عزیز
این ترفند را بزنید اسم فریمور جدید امارات را با اسم فریمور ایران تغییر دهید. بدین صورت که اسم فریمور ایران را روی امارات کپی کنید معمولا این ترفند جواب می دهد.
دوست عزیز
این ترفند را بزنید اسم فریمور جدید امارات را با اسم فریمور ایران تغییر دهید. بدین صورت که اسم فریمور ایران را روی امارات کپی کنید معمولا این ترفند جواب می دهد.
اگه اسم فریمور تغییر ندی که اصلا نمیشناسه که اپدیتی وجود داره و هیچ پیغام نمیده . اگه اسم فریمور رو همراه ورژن تغییر بدی باز هم هیچی نمیشناسه مثلا اینجوری T-MST12DIRC-1117.0 باز هم اصلا نمیشناسه اما درستش وقتی اینجوری تغییر بدی T-MST12DIRC حالا میشناسه و پیغام میده میخوای از طریق یو اس بی اپدیت کنی که اوکی که میکنی چک میکنه خیلی سریع پر میشه و میگه فایل معتبری پیدا نشد
خلاصه با تغییر نام گول نمیخوره و خود فایل اپدیت رو چک میکنه که اونجا احتمالا ورژن واقعی فریمور وجود داره
mehr7400
08-09-2014, 11:21
درسته
من هم فايل آپديت T-MST12UABC 2122.1 رو دانلود كردم
وقتي با همين نام وصل كردم اصلا نشناخت
نام فولدر را همنام با قسمت Info تلويزيون كردم گفت كه آپديت وجود داره و از من خواست تا آپديت كنه
وقتي زدم بله ديدم پيام داد كه نميشه!
ظاهرا تلويزيون علاوه بر چك كردن نام فولدر خود فايل آپديت را هم چك ميكنه تا دقيقا مطابق مشخصات تلويزيون باشد تا آپديت كنه!
ولي من نظرم اينه
به جاي تغيير نام فايل
مشخصات تلويزيون را تغيير دهيد
وارد منوي مخفي شويد و از آنجا مشخصات منطقه اي و... تلويزيون را از ايران به امارات تغيير دهيد
در اين حالت ميتوانيد به وسيله USB و دانلود فايل، تلويزيونتان را آپديت كنيد.
حالا سوال اينجاست
آيا ميتوان از اين روش استفاده كرد و كسي بلد است؟
موفق باشيد
درسته
من هم فايل آپديت T-MST12UABC 2122.1 رو دانلود كردم
وقتي با همين نام وصل كردم اصلا نشناخت
نام فولدر را همنام با قسمت Info تلويزيون كردم گفت كه آپديت وجود داره و از من خواست تا آپديت كنه
وقتي زدم بله ديدم پيام داد كه نميشه!
ظاهرا تلويزيون علاوه بر چك كردن نام فولدر خود فايل آپديت را هم چك ميكنه تا دقيقا مطابق مشخصات تلويزيون باشد تا آپديت كنه!
ولي من نظرم اينه
به جاي تغيير نام فايل
مشخصات تلويزيون را تغيير دهيد
وارد منوي مخفي شويد و از آنجا مشخصات منطقه اي و... تلويزيون را از ايران به امارات تغيير دهيد
در اين حالت ميتوانيد به وسيله USB و دانلود فايل، تلويزيونتان را آپديت كنيد.
حالا سوال اينجاست
آيا ميتوان از اين روش استفاده كرد و كسي بلد است؟
موفق باشيد
من اولین چیزی که به ذهنم رسید فکر میکردم دقیقا ایراد از همینجاست رفتم منوی مخفی و انلاکش کردم بعد region و local رو تغییر دادم به کشورای مختلفی که داشت مثل تایلند مالزی اندونزی و ... به واسطه همین زبان هم تغییر میکرد مثلا تایلندی . اما فرقی نمیکنه ! من فریمور منطقه امریکا و چین و اروپا رو هم دانلود و همه جوره تست کردم . بعد اومدم چیزشکن رو با بدبختی تو لپ تاپ شیر کردم بعد وایرلس اونو وصل کردم به تلویزیون تا ای پی عوض بشه و چک کردم برای اپدیت بلکه با تغییر ای پی ورژن جدید بشناسه و دانلود بکنه که نشد!
خلاصه اینکه الان تلویزیون اصلا به این کارا کاری نداره و فقط ورژن sw که روش هست چک میکنه و باید همخونی داشته باشه که نداره و قابل تغییر هم نیست . البته شاید یک راه هایی داشته باشه که باید فریمور به طور کامل پاک بشه و دیگه هیچی توش نباشه و از طریق Comms Port تلویزیون به کامپیوتر وصل بشی و حالا فریمور جدید رو از طریق منوی مخفی و با پورت Comms Port نصب کنی . حالا این کلیش هست ولی دقیقا با کدوم اپشن و روش میشه پاک کرد نکته مهمیه . برای نصب هم یه سری آپن تو منوی مخفی هست . به هر حال مشکل اینجسا که کسی این کار نکرده که مشخص باشه همه چیز گنگه
این روش ساخت Comms Port برای وصل شدن تی وی و کامپیوتره که خودش کلی سخت و ریسکی هست:n29:
به هر حال موقع که مثلا برق بره یا مشکلی تو فریمور باشه که لود نشه هم از همین روش برای نصب استفاده میکنن
راه دیگه اینکه فقط خود سامسونگ میتونه یه فریمور بده که نصب بشه و کد فریمور رو هم UABC بکنه و یا کلا یه ورژن جدید بده که مشکل اینجاست و ترس منم از اینه که این تلویزیون اپدیت 1117 برای ماه ژانویه 2014 هست که به شکل انلاین به کشور های دیگه داده( تازه خود این اپدیت برای چند ماه قبل تره چون انلاین دیرتر آپدیت میشه) اینم تازه کلی گشتم پیدا کردم تاریخ فریمور که تو این تاپیک که طرف پست داده و خیلی خوشحاله که اپدیت 1117 براش اومده در تاریخ 18 ژانویه 2014
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-20221226
حالا از اون تاریخم حساب بکنیم نزدیک 8 ماه هست که تلویزیون هیچ اپدیتی نگرفته و حالا اگر هیچ وقت اپدیت نشه چی؟ اگر فریمور مختص ایران فقط به سفارش سام سرویس بدن و اوناهم که از خداشونه که اپدیت ندن پس اگر هیچوقت اپدیت نشه چی؟ میشه مثل این تلویزیون های بی نام نشون مسخره بدون ساپورت و پشتیبانی:n28: یا شاید 5 6 ماه دیگه اپدیت 1119 بهمون بدن بعدش میره تا یه سال دیگه:n04: چون همین 1117 رو هم نسبت به دیگر کشورها 3 ماه دیرتر به ایران دادن و بعدش دیگه کلا قید ایران زدن
یه راه کم دردسرش و شاید اثرگذارش اینه که به سایت اصلی سامسونگ که نمیدونم کجاست(نه سامسونگ مثلا امارت و امریکا و اینا چون به اونا مربوط نمیشه) بریم و اونجا موضوع بهشون بگیم که یه فکری بکنن
mr_khodaei2008
09-09-2014, 19:21
اقا شرمنده بی ربط هست . ولی من با خود تی وی شبکه نسیم را برام پیدا نمیکنه . چیکار کنم . دستی میشه وارد کرد . فرکانسش چیه
matinpour
09-09-2014, 21:12
اقا شرمنده بی ربط هست . ولی من با خود تی وی شبکه نسیم را برام پیدا نمیکنه . چیکار کنم . دستی میشه وارد کرد . فرکانسش چیه
دوست عزیز
پخش شبکه نسیم به صورت مستقل تنها از فرستنده سوم دیجیتال در تهران (کانال 34، فرکانس 578 مگاهرتز) انجام می شود.
و در اصفهان (صفه اصفهان) فرکانس 762 فرکانس مگا هرتز انجام می شود.
حالا شما در هر استانی که باشید بسته به منطقه تان متفاوت می باشد.
سلام دوستان,ببخشید اینجا سوال میکنم.من میخوام تلویزیون 32" بگیرم طرفای 1200_1300 بهترین مدلی که پیدا کردم f5590 هست.به نظرتون انتخاب خوبی هست؟بعد این مدل از طریق وای فای داخلی به اینترنت وصل میشه دیگه درسته؟
matinpour
10-09-2014, 18:28
سلام دوستان,ببخشید اینجا سوال میکنم.من میخوام تلویزیون 32" بگیرم طرفای 1200_1300 بهترین مدلی که پیدا کردم f5590 هست.به نظرتون انتخاب خوبی هست؟بعد این مدل از طریق وای فای داخلی به اینترنت وصل میشه دیگه درسته؟
دوست عزیز
با این قیمت خوب است و این مدل از طریق وای فای داخلی به اینترنت وصل میشه و نیازی به دانگل ندارد.
mr_khodaei2008
10-09-2014, 19:26
دوست عزیز
پخش شبکه نسیم به صورت مستقل تنها از فرستنده سوم دیجیتال در تهران (کانال 34، فرکانس 578 مگاهرتز) انجام می شود.
و در اصفهان (صفه اصفهان) فرکانس 762 فرکانس مگا هرتز انجام می شود.
حالا شما در هر استانی که باشید بسته به منطقه تان متفاوت می باشد.
من اصفهان هستم. من هیچ دستگاهی مثل دیجیتال یا ماهواره وصل نکردم . کانال هارا مستقیم با خود تی وی گرفتم . همون 20 شبکه راکه میگیره . ولی بعضیا نسیم را هم دارن ولی برا من پیدا نمیکنه . میشه دقیقتر بگید چیکار کنم
matinpour
10-09-2014, 20:10
من اصفهان هستم. من هیچ دستگاهی مثل دیجیتال یا ماهواره وصل نکردم . کانال هارا مستقیم با خود تی وی گرفتم . همون 20 شبکه راکه میگیره . ولی بعضیا نسیم را هم دارن ولی برا من پیدا نمیکنه . میشه دقیقتر بگید چیکار کنم
دوست عزیز
همانطور که در پست بالا گفتم کانال 57
فرکانس
762 مگا هرتز را بطور دستی وارد و جستجو کنید و یا اینطور وارد کنید کانال 57 فرکانس
762000khz
دوست عزیز
با این قیمت خوب است و این مدل از طریق وای فای داخلی به اینترنت وصل میشه و نیازی به دانگل ندارد.
خیلی ممنون از جوابتون دوست عزیز,بعد شما میدونین که این کنترلهای هوشمند سامسونگ روی این مدل کار میکنه یا نه؟
matinpour
13-09-2014, 18:48
خیلی ممنون از جوابتون دوست عزیز,بعد شما میدونین که این کنترلهای هوشمند سامسونگ روی این مدل کار میکنه یا نه؟
دوست عزیز
تا حالا تست نکردم ولی فکر می کنم نمی شود چون باید سیستم تلویزیونتان قابلیت بلوتوث داشته باشد تا بتوانید کنترول لمسی را با آن جفت یا به اصطلاح همگرا کنید.
دوست عزیز
تا حالا تست نکردم ولی فکر می کنم نمی شود چون باید سیستم تلویزیونتان قابلیت بلوتوث داشته باشد تا بتوانید کنترول لمسی را با آن جفت یا به اصطلاح همگرا کنید.
داداش من اطلاعات زیادی ندارم ولی دیدم اکثر تلویزیونایی که این نوع ریموت رو دارن بلوتوث ندارن.احتمالا با وایرلس کار میکنه اگر با مادون قرمز نباشه,البته فکر کنم.
matinpour
14-09-2014, 15:07
داداش من اطلاعات زیادی ندارم ولی دیدم اکثر تلویزیونایی که این نوع ریموت رو دارن بلوتوث ندارن.احتمالا با وایرلس کار میکنه اگر با مادون قرمز نباشه,البته فکر کنم.
دوست عزیز
کنترول لمسی برای سری 6 و ورژن F به بالا کارایی دارد . و اینم روش فعال کردن آن
اتصال به تلويزيون
به منظور به کارگيری تلويزيون با استفاده از يک کنترل لمسی هوشمند، شما بايد برای اولين بار آن را به تلويزيون از
طريق بلوتوث جفت کنيد. در اين حال، کنترل لمسی هوشمند فقط برای جفت شدن با تلويزيون سامسونگ در دسترس
است.
۱- هنگامی که تلويزيون خاموش است، نقطه کنترل لمسی هوشمند در گيرنده کنترل از راه دور تلويزيون و برای اولين
جفت کردن دکمه تلويزيون را فشار دهيد .فقط اين دکمه می فرستد يک سيگنالIR کنترل از راه دور .
محل گيرنده ممکن است بسته به مدل متفاوت باشد.
۲- آيکون بلوتوث در پايين و سمت چپ صفحه نمايش ظاهر می شود . و تلويزيون قبول
می کند و سپس برای اتصال به کنترل لمسی هوشمند به طور خودکار اجرا می شود .
اتصال مجدد کنترل لمسی هوشمند
اگر شما نياز به دوباره ارتباط بين تلويزيون و صفحه کنترل لمسی هوشمند را داريد دکمهpairing در پشت کنترل
لمسی هوشمند را فشار دهيد.
دکمه pairing می تواند با برداشتن پوشش کنترل لمسی هوشمند باتری قابل دسترسی باشد .با فشار دادن دکمه pairing به طور خودکار ارتباط بين کنترل و تلويزيون
reestablishes میشود.
دوست عزیز
کنترول لمسی برای سری 6 و ورژن F به بالا کارایی دارد . و اینم روش فعال کردن آن
اتصال به تلويزيون
به منظور به کارگيری تلويزيون با استفاده از يک کنترل لمسی هوشمند، شما بايد برای اولين بار آن را به تلويزيون از
طريق بلوتوث جفت کنيد. در اين حال، کنترل لمسی هوشمند فقط برای جفت شدن با تلويزيون سامسونگ در دسترس
است.
۱- هنگامی که تلويزيون خاموش است، نقطه کنترل لمسی هوشمند در گيرنده کنترل از راه دور تلويزيون و برای اولين
جفت کردن دکمه تلويزيون را فشار دهيد .فقط اين دکمه می فرستد يک سيگنالIR کنترل از راه دور .
محل گيرنده ممکن است بسته به مدل متفاوت باشد.
۲- آيکون بلوتوث در پايين و سمت چپ صفحه نمايش ظاهر می شود . و تلويزيون قبول
می کند و سپس برای اتصال به کنترل لمسی هوشمند به طور خودکار اجرا می شود .
اتصال مجدد کنترل لمسی هوشمند
اگر شما نياز به دوباره ارتباط بين تلويزيون و صفحه کنترل لمسی هوشمند را داريد دکمهpairing در پشت کنترل
لمسی هوشمند را فشار دهيد.
دکمه pairing می تواند با برداشتن پوشش کنترل لمسی هوشمند باتری قابل دسترسی باشد .با فشار دادن دکمه pairing به طور خودکار ارتباط بين کنترل و تلويزيون
reestablishes میشود.
سلام مجدد
البته من تونشتم با تلویزیون pair کنم ریموت رو ولی مشکل اینه که فقط کلید tv و stb کار میکنه ولی بقیه رو که میزنم,پایین سمت چپ تلویزیون میزنه موجود نیست...
به نظرتون میشه با دانگل بلوتوث این کار رو انجام داد؟رفتم کلی پول این ریموت رو دادم الان مونده رو دستم...
hesam 63
21-09-2014, 07:02
کسی می تونه این مشکل رو توضیح بده
تو تلویزیون 4650 پخش فوتبال کیفیت چندان مناسبی نداره. انگار یه لایه یا هاله هنگام پخش تصایر در حال حرکت روی تلویزیونه و کیفیت رو پایین میاره.
کسی پیشنهادی داره. ممکنه پیکسل ها ضعیف شده باشن.
ممنون
کسی می تونه این مشکل رو توضیح بده
تو تلویزیون 4650 پخش فوتبال کیفیت چندان مناسبی نداره. انگار یه لایه یا هاله هنگام پخش تصایر در حال حرکت روی تلویزیونه و کیفیت رو پایین میاره.
کسی پیشنهادی داره. ممکنه پیکسل ها ضعیف شده باشن.
ممنون
مشکل از contrast بالاست.
Dynamic Contrast رو off کن.
Backlight رو بین 10 تا 15 قرار بده.
picture mode رو هم در حالت Standard یا Movie قرار بده.
hesam 63
21-09-2014, 18:20
مشکل از contrast بالاست.
Dynamic Contrast رو off کن.
Backlight رو بین 10 تا 15 قرار بده.
picture mode رو هم در حالت Standard یا Movie قرار بده.
ممنون.
ولی فکر نکنم مشکل این باشه.
مود روی حالت سینماس و بک لایت هم بین 10 تا 15 و فقط دینامیک کنتراست روی حالت کمه
ممنون.
ولی فکر نکنم مشکل این باشه.
مود روی حالت سینماس و بک لایت هم بین 10 تا 15 و فقط دینامیک کنتراست روی حالت کمه
Motion Plus رو فعال کن. بزار رو standard .
javad7213
03-10-2014, 20:15
آقا سلام
تلویزیون رو کی به مدل2125 آپدیت کرده؟؟؟؟
لطفا جواب بدین؟؟؟
مشکل داره یا نه؟؟؟
واسه آپدیت باید اول مدل های پایین رو آپدیت کرد بعد مدل های بالایی رو یا فرقی نداره؟؟؟
matinpour
04-10-2014, 11:52
آقا سلام
لطفا جواب بدین؟؟؟
مشکل داره یا نه؟؟؟
واسه آپدیت باید اول مدل های پایین رو آپدیت کرد بعد مدل های بالایی رو یا فرقی نداره؟؟؟
دوست عزیز
اول اینکه تا تلویزیونتان دچار مشگل نشده نیازی به آبدیت نیست .
دوم اینکه در صورت نیاز با کابل لن و بطور آنلاین از آبدیت استفاده کنید . چون معمولا کسانی که تا به حال آبدیت نکردند بار اول با آفلاین مشگل دارند.
درود
من هر کاری میکنم نمیتونم آپدیت کنم طبق آموزش خود سامسونگ فایل رو ریختم تو روت فلش ولی وقتی میرم برای آپدیت انجام نمیشه... الان همه جای دنیا 2 آپدیت جدید اومده براشون....
همه چی نمیشه، کلا نمیشه، تو ایران چی میشه؟
mehr7400
22-10-2014, 07:50
دوست عزیز
اول اینکه تا تلویزیونتان دچار مشگل نشده نیازی به آبدیت نیست .
دوم اینکه در صورت نیاز با کابل لن و بطور آنلاین از آبدیت استفاده کنید . چون معمولا کسانی که تا به حال آبدیت نکردند بار اول با آفلاین مشگل دارند.
خواهشا در صورت نداشتن اطلاعات كافي به باقي كاربران اطلاعات غلط ندهيد
وقتي آپديتي از طرف كمپاني سازنده يك وسيله اي ارائه ميشود كاربران موظف هستند كه آن آپديت را دريافت و نصب كنند در غير اين صورت مسئوليت هرگونه مشكل و تداخل با مشتري ميباشد
آپديت جديد هم به ظاهر قابليت حركتي و فرمان صوتي را فعال كرده و از باقي آپديتهاي سيستمي ما اطلاعي نداريم (كه مطما اين آپديتها به بهبود وضعيت صوتي و تصويري كمك خواهد كرد)
درود
من هر کاری میکنم نمیتونم آپدیت کنم طبق آموزش خود سامسونگ فایل رو ریختم تو روت فلش ولی وقتی میرم برای آپدیت انجام نمیشه... الان همه جای دنیا 2 آپدیت جدید اومده براشون....
همه چی نمیشه، کلا نمیشه، تو ایران چی میشه؟
چون تلويزيونهاي موجود در ايران سفارش ايران هستند
شما نميتوانيد از آپديتهاي ساير كشورها استفاده كنيد و تنها بايد از آپديت منطقه خودتان استفاده كنيد
مشكل اينجاست كه لينكي براي دانلود فايل آپديت ايران وجود ندارد كه بتوان آن را به صورت آفلاين و فلش به تلويزيون تزريق كرد و ما در ايران مجبوريم تنها از طريق آنلاين اين آپديت را دريافت كنيم
(مگر اين كه طبق روش هك بتوان منطقه مورد استفاده تلويزيون را از ايران به كشور ديگري تبديل نمود تا بتوان آپديت آن كشورها را دريافت كنيم كه فعلا روشي وجود ندارد)
موفق باشيد
matinpour
22-10-2014, 11:52
خواهشا در صورت نداشتن اطلاعات كافي به باقي كاربران اطلاعات غلط ندهيد
وقتي آپديتي از طرف كمپاني سازنده يك وسيله اي ارائه ميشود كاربران موظف هستند كه آن آپديت را دريافت و نصب كنند در غير اين صورت مسئوليت هرگونه مشكل و تداخل با مشتري ميباشد
آپديت جديد هم به ظاهر قابليت حركتي و فرمان صوتي را فعال كرده و از باقي آپديتهاي سيستمي ما اطلاعي نداريم (كه مطما اين آپديتها به بهبود وضعيت صوتي و تصويري كمك خواهد كرد)
چون تلويزيونهاي موجود در ايران سفارش ايران هستند
شما نميتوانيد از آپديتهاي ساير كشورها استفاده كنيد و تنها بايد از آپديت منطقه خودتان استفاده كنيد
مشكل اينجاست كه لينكي براي دانلود فايل آپديت ايران وجود ندارد كه بتوان آن را به صورت آفلاين و فلش به تلويزيون تزريق كرد و ما در ايران مجبوريم تنها از طريق آنلاين اين آپديت را دريافت كنيم
(مگر اين كه طبق روش هك بتوان منطقه مورد استفاده تلويزيون را از ايران به كشور ديگري تبديل نمود تا بتوان آپديت آن كشورها را دريافت كنيم كه فعلا روشي وجود ندارد)
موفق باشيد
دوست عزیز
پس شما مطلب را درست متوجه نشدید اصلاً اصول فایل آبدیت برای رفع نقص سیستم و رفع اشکال موجود و یا بوجود آمده در آن انجام می شود .که این نقص گاهی در هنگام تولید محصول و یا نیاز کاربران در کشور و یا منطقه خواص برای استفاده بهینه از سیستم شان نوشته و برایشان در سایت و یا سرور قرار میدهند . تا کاربران بتواند یا بصورت آنلاین و یا بصورت آفلاین از آن استفاده کنند.
پس در نتیجه وقتی سیستمی دچار مشگل نیست نیاز به آبدیت هم نمی باشد. و همانطور که می بینید کاربرانی که سیستمشان مشگلی ندارد نمی توانند از آبدیتها استفاده کنند . و اگر هم مشگل دارند ممکن است که آبدیت مورد نظر سیستم آنها را در سایت قرار ندادند و برای رفع این نقیصه باید یا منتظر بمانند و یا به شرکت مورد نظر اطلاع دهند و در بعضی برندها مثل سامسونگ از داخل تلویزیون و منو--->پشتیبانی---> مدیریت از راه دور را انتخاب و با تکنسینهای سامسونگ ارتباط برقرار کرده و نیاز های تلویزیونشان حتی در صورت نیاز به آبدیت آنجام دهند.
mehr7400
22-10-2014, 16:07
دوست عزیز
پس شما مطلب را درست متوجه نشدید اصلاً اصول فایل آبدیت برای رفع نقص سیستم و رفع اشکال موجود و یا بوجود آمده در آن انجام می شود .که این نقص گاهی در هنگام تولید محصول و یا نیاز کاربران در کشور و یا منطقه خواص برای استفاده بهینه از سیستم شان نوشته و برایشان در سایت و یا سرور قرار میدهند . تا کاربران بتواند یا بصورت آنلاین و یا بصورت آفلاین از آن استفاده کنند.
پس در نتیجه وقتی سیستمی دچار مشگل نیست نیاز به آبدیت هم نمی باشد. و همانطور که می بینید کاربرانی که سیستمشان مشگلی ندارد نمی توانند از آبدیتها استفاده کنند . و اگر هم مشگل دارند ممکن است که آبدیت مورد نظر سیستم آنها را در سایت قرار ندادند و برای رفع این نقیصه باید یا منتظر بمانند و یا به شرکت مورد نظر اطلاع دهند و در بعضی برندها مثل سامسونگ از داخل تلویزیون و منو--->پشتیبانی---> مدیریت از راه دور را انتخاب و با تکنسینهای سامسونگ ارتباط برقرار کرده و نیاز های تلویزیونشان حتی در صورت نیاز به آبدیت آنجام دهند.
دوست عزيز
از لحاظ سخت افزاري هيچ تفاوتي ميان تلويزيونهاي يك مدل وجود ندارد (اين قضيه در گوشي ها هم وجود دارد)
پس بحث تفاوت يك محصول در حين توليد كاملا منتفي است!
و بيشترين موضوع انتشار يك آپديت همان استفاده بهينه از يك سيستم و رفع باگها و مشكلات نرم افزاري و همچنين تقاضاي نياز از سمت مشتري است (وگرنه هيچ آپديتي نميتواند مشكل سخت افزاري يك وسيله را برطرف كند)
بله ممكنه وسيله فعلي شما هيچ مشكلي نداشته باشد (به ظاهر)
ولي انجام آپديت امكاناتي به آن بيفزايد و مشكلات سيستمي كه به چشم شما نميايد را برطرف كند
شما يك تلويزيون و يا گوشي به من نشان بدهيد كه ورژن قديمي داشته باشد و با وصل كردن آن به اينترنت آپديت جديدي كه همه آن را دريافت كرده باشند را دريافت نكند!!!!
غير ممكنه
اصلا ربطي به مشكل داشتن يا نداشتن يك وسيله ندارد
در مثال ديگر فرض كنيد من و شما دو گوشي از يك مدل داشته باشيم
گوشي من و شما تا امروز بدون هيچ مشكلي كار ميكنه
ولي فردا يك آپديت منتشر ميشود
انتشار اين آپديت ممكن است دليل بر وجود مشكلات گوشي نباشد و صرفا براي ارتقاء ورژن و افزودن امكانات و بهره بيشتر باشد
اين آپديت براي همه دارنده هاي اين مدل گوشي ارسال ميگردد و تمام گوشي هايي كه به اينترنت وصل باشند اين آپديت را دريافت خواهند كرد
و اين ربطي به وجود مشكل در گوشي من يا شما ندارد
وقتي شركتي امكان آپديت را براي مشتري فراهم ميكند كاري نميكند كه اسم برند خودش را زير سوال ببرد و به خاطر همين با آپديت ميخواهد محصول بهتر و كارآمدتري ارائه كند
دليل عدم دريافت آپديت هم به وجود و يا عدم وجود مشكل در تلويزيون نيست
تلويزيوني كه به اينترنت وصل باشد و تيك دريافت اتوماتيك آپديت را زده باشد اين آپديت را دريافت ميكند
و غير ممكن است كه دريافت نكند
مگر اينكه يا تيك حالت اتوماتيك نخورده باشد و يا به اينترنت وصل نباشد
مشكل عدم دريافت آپديت براي دوستمان برميگردد به حالت آفلاين
قبلا خودم و الان دوستمان خواستند به صورت آفلاين آپديت كنند ولي نه آپديت منطقه ايران
بلكه آپديت منطقه ديگري را ميخواستيم آپديت كنيم كه سامسونگ جلوي اين كار را گرفته
اين موضوع ربطي به وجود و يا عدم وجود مشكل در يك مدل از تلويزيون ندارد
آن مسيري هم كه اعلام كرديد ربطي به آپديت ندارد
اگر شما در تنظيمات تلويزيونتان به مشكل برخورده باشيد با ارتباط به مركز پشتيباني سامسونگ (نميدونم در ايران هم كارايي دارد يا خير) و ريموت گرفتن از راه دور ميتوانند تنظيمات را براي شما انجام دهند
باز هم ميگويم
درصورت انتشار آپديت
آن آپديت براي همه تلويزيونها (اعم از سالم و ناسالم و...- به قول شما) كه به اينترنت وصل باشند ارسال ميگردد
موفق باشيد
دوست عزيز
از لحاظ سخت افزاري هيچ تفاوتي ميان تلويزيونهاي يك مدل وجود ندارد (اين قضيه در گوشي ها هم وجود دارد)
پس بحث تفاوت يك محصول در حين توليد كاملا منتفي است!
و بيشترين موضوع انتشار يك آپديت همان استفاده بهينه از يك سيستم و رفع باگها و مشكلات نرم افزاري و همچنين تقاضاي نياز از سمت مشتري است (وگرنه هيچ آپديتي نميتواند مشكل سخت افزاري يك وسيله را برطرف كند)
...
...
...
بله ممكنه وسيله فعلي شما هيچ مشكلي نداشته باشد (به ظاهر)
آن مسيري هم كه اعلام كرديد ربطي به آپديت ندارد
اگر شما در تنظيمات تلويزيونتان به مشكل برخورده باشيد با ارتباط به مركز پشتيباني سامسونگ (نميدونم در ايران هم كارايي دارد يا خير) و ريموت گرفتن از راه دور ميتوانند تنظيمات را براي شما انجام دهند
باز هم ميگويم
درصورت انتشار آپديت
آن آپديت براي همه تلويزيونها (اعم از سالم و ناسالم و...- به قول شما) كه به اينترنت وصل باشند ارسال ميگردد
موفق باشيد
حرفاتون فقط در مورد گوشی صدق میکنه.
سیاست سامسونگ در مورد تلویزیون کاملا متفاوته. سیاستش اینه که هر کس امکانات نرم افزاری جدید میخواد باید تلویزیون یا سخت افزار(کیت) جدید بخره.
من چند بار آپدیت کردم تلویزیون سامسونگ رو و هیچ تغییر قابل ملاحظه ای رویت نکردم.
mehr7400
23-10-2014, 17:29
حرفاتون فقط در مورد گوشی صدق میکنه.
سیاست سامسونگ در مورد تلویزیون کاملا متفاوته. سیاستش اینه که هر کس امکانات نرم افزاری جدید میخواد باید تلویزیون یا سخت افزار(کیت) جدید بخره.
من چند بار آپدیت کردم تلویزیون سامسونگ رو و هیچ تغییر قابل ملاحظه ای رویت نکردم.
ظاهرا شما قابلیت فرمان صوتی و تشخیص حرکتی که در آخرین آپدیت این تلویزیون (6450) اضافه شده را جزو تغییرات قابل مقایسه نمیدانید!
توقع داشتید این تلویزیون بدون دیش ماهواره بگیره که قابل ملاحظه باشه!!!؟
درضمن
بحث اصلی با آن دوستمان سر این بود که ایشان فرمودند سامسونگ تنها تلویزیونهای دارای مشکل را آپدیت میکند و نه تمام تلویزیونها را
که من گفتم اینگونه نیست و آپدیت برای همه تلویزیونهای یک مدل که به اینترنت وصل باشند ارسال و قابل نصب است
موفق باشید
ظاهرا شما قابلیت فرمان صوتی و تشخیص حرکتی که در آخرین آپدیت این تلویزیون (6450) اضافه شده را جزو تغییرات قابل مقایسه نمیدانید!
توقع داشتید این تلویزیون بدون دیش ماهواره بگیره که قابل ملاحظه باشه!!!؟
درضمن
بحث اصلی با آن دوستمان سر این بود که ایشان فرمودند سامسونگ تنها تلویزیونهای دارای مشکل را آپدیت میکند و نه تمام تلویزیونها را
که من گفتم اینگونه نیست و آپدیت برای همه تلویزیونهای یک مدل که به اینترنت وصل باشند ارسال و قابل نصب است
موفق باشید
فرمان صوتی از ابتدا وجود داشت. بعد سامسونگ یک آپدیت مشکل دار عرضه کرد که فرمان صوتی اشتباها در بعضی مناطق حذف شد. بعد دوباره آپدیت عرضه کرد و این امکان رو فعال کرد. خودم دقیقا تجربه کردم این قضیه رو.
فرمان حرکنی رو نمیدونم داستانش چیه. ولی مطمئنا نیاز به خرید یک سخت افزار هم هست تا حرکات دست رو مشاهده کنه. چون f6450 نداره یه همچین چیزی.
مسئله اینجاست که مهترین و تازه ترین امکانات نرم افزاری که در مدل های 2014 وجود داره رو سامسونگ برای مدل های 2013 عرضه نمیکنه. مگر بوسیله ی خرید کیت سخت افزاری که سری 7 به بالا دارند.
من سه چهار بار آپدیت کردم. چی بهتر شده؟ هیچی. هر تغییری هم بوجود اومده جزئیه و به چشم نمیاد.
saeidghgh
23-10-2014, 21:10
من امروز 1/8/93 آپدیت کردم تلویزیونم f6450 هستش. قبل آپدیت هیچ مشکلی نداشتم الانم که آپدیت کردم هیچ مشکلی ندارم. البته از طریق آنلاین (wi-fi) آپدیت کردم حدود 1 ساعت طول کشید چیز جدیدی هم اضافه نشد همه چی هم کار میکنه . هم voice هم گیرنده دیجیتال
saeidghgh
23-10-2014, 21:13
آقا سلام
لطفا جواب بدین؟؟؟
مشکل داره یا نه؟؟؟
االللببببب
saeidghgh
23-10-2014, 21:13
آقا سلام
لطفا جواب بدین؟؟؟
مشکل داره یا نه؟؟؟
من امروز 1/8/93 آپدیت کردم تلویزیونم f6450 هستش. قبل آپدیت هیچ مشکلی نداشتم الانم که آپدیت کردم هیچ مشکلی ندارم. البته از طریق آنلاین (wi-fi) آپدیت کردم حدود 1 ساعت طول کشید چیز جدیدی هم اضافه نشد همه چی هم کار میکنه . هم voice هم گیرنده دیجیتال
B I J A N EBL
26-10-2014, 18:06
سلام
مدل 6450 سام دارم به اینترنت هم که 24 ساعته وصله اما فقط یه آپدیت 1117 براش اومد که آپدیت کردم فرمان صوتی فعال شد ، بعد اون هرچی بروزرسانی میکنم میگه آپدیت جدیدی نیست .
درضمن در مورد کیت دوربین به نمایندگی زنگ زدم گفتند فعلاً این دوربین برای تشخیص حرکات دست و استفاده اسکایپ وارد کشور نشدن .
الان آپدیت جدید برای ایمن مدل کدوم نسخه است ؟؟ لینک بزارید لطفاً
UA46F6450AM
matinpour
26-10-2014, 21:43
سلام
مدل 6450 سام دارم به اینترنت هم که 24 ساعته وصله اما فقط یه آپدیت 1117 براش اومد که آپدیت کردم فرمان صوتی فعال شد ، بعد اون هرچی بروزرسانی میکنم میگه آپدیت جدیدی نیست .
درضمن در مورد کیت دوربین به نمایندگی زنگ زدم گفتند فعلاً این دوربین برای تشخیص حرکات دست و استفاده اسکایپ وارد کشور نشدن .
UA46F6450AM
دوست عزیز
این لینک آبدیت سایت امارات است و می توانید از آن استفاده کنید .ولی همانطور که گفتید چون شما از آنلاین چیزی دیگری آبدیت ندارید ممکن است این آبدیت بصورت آفلاین انجام نشود.
mehr7400
26-10-2014, 23:13
سلام
UA46F6450AM
دوست عزیز
این لینک آبدیت سایت امارات است و می توانید از آن استفاده کنید .ولی همانطور که گفتید چون شما از آنلاین چیزی دیگری آبدیت ندارید ممکن است این آبدیت بصورت آفلاین انجام نشود.
بیخو دانلود نکنید
من آخرین آپدیت را دانلود کردم و میخواستم به صورت آفلاین آپدیت کنم
ولی نشد
که بعد فهمیدم تلویزیون تنها آپدیتها منطقه خودش را میگیر و شما نمیتوانید آپدیت یک منطقه دیگر را روی تلویزیونتان بریزید
موفق باشید
سلام
من یک LED UA32F6450 دارم که نسخه نرم افزارش 1108 هست.
می خوام به صورت آفلاین آپدیت کنم، کدام ورژن و از کجا باید دانلود کنم؟
ممنون
mehr7400
27-10-2014, 07:25
سلام
ممنون
آخرين نسخه ورژن 1117 هست كه مختص ايران است و بر روي سروري ارائه نشده و تنها به صورت آنلاين قابل استفاده است
موفق باشيد
سلام
ممنون
آخرين نسخه ورژن 1117 هست كه مختص ايران است و بر روي سروري ارائه نشده و تنها به صورت آنلاين قابل استفاده است
موفق باشيد
آیا با تغییر کد کشور به امارات می تونم فریمور جدید 2125.0 زیر رو بریزم؟
mehr7400
29-10-2014, 07:59
آیا با تغییر کد کشور به امارات می تونم فریمور جدید 2125.0 زیر رو بریزم؟
تا به حال كسي موفق به اين كار نشده
مگر اينكه خودتان اقدام كنيد و نتيجه را اعلام كنيد
من ناچارا به صورت آنلاین به نسخه ی 1117 آپدیت کردم.
بعد از آپدیت VOICE فعال شد.
امیدوارم یک راه حلی پیدا بشه تا بتونیم آپدیت های خارج از ایران رو بگیریم.
سلام
من می خوام با وای فای دایرکت به گوشی سامسونگ متصل بشم اما هرچی میزنم گوشی رو پیدا نمی کنه..
میشه یه توضیح بدین چطوری باید اینکارو انجام بدم؟
matinpour
28-12-2014, 23:38
سلام
من می خوام با وای فای دایرکت به گوشی سامسونگ متصل بشم اما هرچی میزنم گوشی رو پیدا نمی کنه..
میشه یه توضیح بدین چطوری باید اینکارو انجام بدم؟
دوست عزیز
برای این منظور از این تایپیک استفاده کنید.
دوستان سلام،
من از طریق فلش تلیویزیونم رو اپدیت کردم به نسخه 2127
هیچ تغییری خاصی هم نکرد ..
همه چیزشم درسته..
mehr7400
30-12-2014, 20:43
دوستان سلام،
من از طریق فلش تلیویزیونم رو اپدیت کردم به نسخه 2127
هیچ تغییری خاصی هم نکرد ..
همه چیزشم درسته..
2127!؟
میشه لینک دانلودش رو اعلام کنید!؟
تا جایی که من میدونم آخرین آپدیت ایران 1117 هست که تنها روی سرور آنلاین هست و لینک دانلودی وجود نداره
از طرفی هم آپدیت باقی کشورها به ایران نمیخوره
منتظرم
ممنون
2127!؟
میشه لینک دانلودش رو اعلام کنید!؟
تا جایی که من میدونم آخرین آپدیت ایران 1117 هست که تنها روی سرور آنلاین هست و لینک دانلودی وجود نداره
از طرفی هم آپدیت باقی کشورها به ایران نمیخوره
منتظرم
ممنون
این لینکش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید من این نسخه رو Firmware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کردم بعد از حالت فشرده خارج کردم ریختم تو فلش..
اسم پوشه فایلش این بود: T-MST12UABC
بعد من یه پوشه درست کردم به این اسم:T-MST12DIRC
اطلاعات اولی رو ریختم تو پوشه دومی..
بعد فلش رو زدم به تلویزیون زدم به روز رسانی که انجام شد.
اینم عکسش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
msaeid63
05-01-2015, 19:40
این لینکش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید من این نسخه رو Firmware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود کردم بعد از حالت فشرده خارج کردم ریختم تو فلش..
اینم عکسش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام.
من نسخه 2127 رو دانلود کردم ولی نتونستم آپدیت کنم.
شما چطور آپدیت کردی؟
mehr7400
05-01-2015, 23:58
ببینید من این نسخه رو Firmware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من هم قبلا همین نسخه رو دانلود کرده بودم و همین کار شمارو انجام دادم
ولی قبول نکرد
اگر ممکنه یکبار دقیقا ذکر کنید که چکار کردید تا شاید ما هم توانستیم...
البته حدس میزنم تلویزیون شما بانه ای باشه
در این صورت ممکنه
ممنونم
سلام.
من نسخه 2127 رو دانلود کردم ولی نتونستم آپدیت کنم.
شما چطور آپدیت کردی؟
1.از اون لینکی که زدم دانلود کردم..
2.فایلش رو از حالت فشرده خارج کردم ریختم تو فلش.(اسم پوشه ای که از اکسترکت میشه T-MST12UABC این بود که داخلش یه پوشه دیگه هست به همین نام که اطلاعات داخل اونه.)
3.یه پوشه درست کردم به این نام T-MST12DIRC .(داخلش یه پوشه دیگه درست کردم بازم به همین T-MST12DIRC نام مثل بالایی)
4.اطلاعات پوشه T-MST12UABC ریختم تو این پوشهT-MST12DIRC(هردوتا پوشه تو فلش بود چون احتمال دادم یکی از این دوتا رو بشناسه)
5.فلش رو به تلویریزیون متصل کردم و بروز رسانی رو همونطور که دوستان توضیح داده بودن انجام دادم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من هم قبلا همین نسخه رو دانلود کرده بودم و همین کار شمارو انجام دادم
ولی قبول نکرد
اگر ممکنه یکبار دقیقا ذکر کنید که چکار کردید تا شاید ما هم توانستیم...
البته حدس میزنم تلویزیون شما بانه ای باشه
در این صورت ممکنه
ممنونم
نه حدستون اشتباهه من تلویزیون رو از نمایندگی رسمی سامسونگ خریدم از مشهد.
1.از اون لینکی که زدم دانلود کردم..
2.فایلش رو از حالت فشرده خارج کردم ریختم تو فلش.(اسم پوشه ای که از اکسترکت میشه T-MST12UABC این بود که داخلش یه پوشه دیگه هست به همین نام که اطلاعات داخل اونه.)
3.یه پوشه درست کردم به این نام T-MST12DIRC .(داخلش یه پوشه دیگه درست کردم بازم به همین T-MST12DIRC نام مثل بالایی)
4.اطلاعات پوشه T-MST12UABC ریختم تو این پوشهT-MST12DIRC(هردوتا پوشه تو فلش بود چون احتمال دادم یکی از این دوتا رو بشناسه)
5.فلش رو به تلویریزیون متصل کردم و بروز رسانی رو همونطور که دوستان توضیح داده بودن انجام دادم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
من هر کاری می کنم نمیشه؟
میشه بفرمایید فرمت فلشتون چی هست؟
ممنون
مدل :
UA32F6450AM
سلام
من هر کاری می کنم نمیشه؟
میشه بفرمایید فرمت فلشتون چی هست؟
ممنون
مدل :
UA32F6450AM
sسلام
فرمتش fat32 هستش.
من دقیقا همون کاری رو که نوشتم انجام دادم.
:n15:
sسلام
فرمتش fat32 هستش.
من دقیقا همون کاری رو که نوشتم انجام دادم.
:n15:
قبلا هم به این روش آپدیت کرده بودید؟
ممنون میشم اگر اسم مدلی که پشت TV نوشته رو بگید.
nima670 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])@
من هم چند روز پیش به حرف شما که اپدیت کرده بودید مجدد ورژن 2127 دانلود کردم جواب نداد (قبلا هم خیلی تست کرده بودم ولی نمیشه)
واقعا من هم مثل جناب Locker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فکر کردم شاید تلویزیون شما بانه ای هستش ولی اینجور که گفتید برای سام سرویسه و فریمورتون هم مثل مال من T-MST12DIRC هستش!!!!!!
یه لطفی میکنید اگه بگید ورژن قبلی فریمورتون چی بودش که به این اپدیت کردید و یا کلا اگر بعد از اپدیت ورژن 1117 هر چی اپدیت انجام دادید به شکل منظم اگر یادتون هست بگید که من باز هم تست کنم
roozbahani13
11-01-2015, 23:11
اقا این اپدیت جدیدش اومده ولی من تا حالا اپدیت نکردم.بنظرتون بهم نمیریزه؟؟؟
nima670 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])@
من هم چند روز پیش به حرف شما که اپدیت کرده بودید مجدد ورژن 2127 دانلود کردم جواب نداد (قبلا هم خیلی تست کرده بودم ولی نمیشه)
واقعا من هم مثل جناب Locker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فکر کردم شاید تلویزیون شما بانه ای هستش ولی اینجور که گفتید برای سام سرویسه و فریمورتون هم مثل مال من T-MST12DIRC هستش!!!!!!
یه لطفی میکنید اگه بگید ورژن قبلی فریمورتون چی بودش که به این اپدیت کردید و یا کلا اگر بعد از اپدیت ورژن 1117 هر چی اپدیت انجام دادید به شکل منظم اگر یادتون هست بگید که من باز هم تست کنم
قبلا همین 1117 بود هیچ اپدیت دیگم براش انجام نداده بودم.
بعد از دانلود همون کارایی که گفتم رو انجام دادم.
roozbahani13
24-01-2015, 00:19
اپدیت کردن این تلویزیون چه خوبی و بدی هایی داره ؟؟؟
matinpour
24-01-2015, 21:31
اپدیت کردن این تلویزیون چه خوبی و بدی هایی داره ؟؟؟
دوست عزیز
اگر مشگلی داشته باشد برطرف و اگر نداشته باشد هیچ اتفافی نمی افتد فقط ممکن است تنظیماتی که اعمال کرده باشید دوباره به حالت اول برگردد.
roozbahani13
12-02-2015, 21:22
من فایل اپدیت رو از سایت سامسونگ دان کردم که وقتی استخراجش میکنم یه پوشه به نام image که داخلش یک فایل به upgrade.msd وجود داره.
حالا من باید اینارو چکار کنم؟؟؟؟؟؟:n13:
matinpour
12-02-2015, 22:06
من فایل اپدیت رو از سایت سامسونگ دان کردم که وقتی استخراجش میکنم یه پوشه به نام image که داخلش یک فایل به upgrade.msd وجود داره.
حالا من باید اینارو چکار کنم؟؟؟؟؟؟:n13:
دوست عزیز
برای آپدیت از طریق USB در سری UA46F6450AM ابتدا به منوی تلوزیون رفته و گزینه تماس با سامسونگ را انتخاب کنید و نسخه نرم افزار نمایش داده می شود .
نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد
نسخه رو Firmware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود کرده بعد از حالت فشرده خارج کرده تو فلش.میریزید اسم پوشه فایلش : T-MST12UABC
بعد یه پوشه درست کرده به این اسم:T-MST12DIRC اطلاعات اولی رو میریزید تو پوشه دومی..
بعد فلش رو میز نید به تلویزیون به روز رسانی انجام میشود.
roozbahani13
12-02-2015, 22:23
دوست عزیز
نسخه رو Firmware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود کرده بعد از حالت فشرده خارج کرده تو فلش.میریزید اسم پوشه فایلش : T-MST12UABC
بعد یه پوشه درست کرده به این اسم:T-MST12DIRC اطلاعات اولی رو میریزید تو پوشه دومی..
یک فایل با نام info.txt وجود داره و باید اسم مدل تلویزیون رو در اون فایل هم ویرایش کنم ؟؟؟
دوست عزیز
درود
من یک سال میشه که نتونستم که LED F6450 خودم رو آپدیت کنم!
من این کارها رو انجام دادم وقتی برای آپدیت میرم اول میپرسه که (داخل فلش رو برای آپدیت سرچ کنم؟) وقتی YES میکنم میگه (فایل صحیح یافت نشد)
لطفا راهنمایی کنید
amir_t6262
28-02-2015, 08:42
از دوستان کسی این آپدیت جدید
Version : 2129.2
2015.02.02
را نصب کرده؟
چه تغییراتی طی این آپدیت صورت میگیره و آیا ارزش داره 700 مگ دانلود کنیم برای این آپدیت؟
واقعا حیف.... زود به زود داره آپدیت میاد، اما روی تلویزیون های سام سرویس نمی تونیم نصب کنیم.
من دیگه غلط بکنم TV از سام سرویس بخرم.
amir_t6262
06-03-2015, 11:59
واقعا حیف.... زود به زود داره آپدیت میاد، اما روی تلویزیون های سام سرویس نمی تونیم نصب کنیم.
من دیگه غلط بکنم TV از سام سرویس بخرم.
حالا این آپدیت ها چه نکته ی مثبتی به تلویزیون اضافه میکنند؟
چرا نمیتوانید روی تلویزیون های ایرانی سامسونگ نصب کنید؟
من یک بار سال پیش اینترنتی آپدیت کردم ولی تفاوت خاصی در هیچی ایجاد نشد.
matinpour
06-03-2015, 18:54
حالا این آپدیت ها چه نکته ی مثبتی به تلویزیون اضافه میکنند؟
چرا نمیتوانید روی تلویزیون های ایرانی سامسونگ نصب کنید؟
من یک بار سال پیش اینترنتی آپدیت کردم ولی تفاوت خاصی در هیچی ایجاد نشد.
دوست عزیز
بارها در پستهای مختلف در این رابطه توضیح داده شده که آبدیت برای رفع مشگل و یا ارتقاء بعضی از آیتمها و سیستم مورد استفاده قرار میگیرد . که ممکن است مشگلی در پروسه تولید اتفاق افتاده باشد و یا در کشورهای خواص برای استفاده از آیتمها و آپشنهای موجود در سیستم مورد استفاده در آن کشورها کارایی دارد.
پس در نتیجه اگر سیستم شما مشگلی نداشته باشد شما با آبدیت چیزی جز بهبودی بعضی از آیتمها چیزی احساس نخواهید کرد.
و در آخر اگر سیستمتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت ندارد.
amir_t6262
06-03-2015, 20:55
دوست عزیز
بارها در پستهای مختلف در این رابطه توضیح داده شده که آبدیت برای رفع مشگل و یا ارتقاء بعضی از آیتمها و سیستم مورد استفاده قرار میگیرد . که ممکن است مشگلی در پروسه تولید اتفاق افتاده باشد و یا در کشورهای خواص برای استفاده از آیتمها و آپشنهای موجود در سیستم مورد استفاده در آن کشورها کارایی دارد.
پس در نتیجه اگر سیستم شما مشگلی نداشته باشد شما با آبدیت چیزی جز بهبودی بعضی از آیتمها چیزی احساس نخواهید کرد.
و در آخر اگر سیستمتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت ندارد.
نکته همینه.
اگر تلویزیون ایرادی نداره که شرکت سازنده نباید آپدیت بدهد.
پس بحث ایراد به کنار، حالا اگر سازنده آپدیت میدهد، حداقل باید مشخص کند که این آپدیت ها روی فلان فاکتورها تاثیر میگذارد.
من که جایی ندیدم که در مورد آپدیت توضیح بدهد که فلان کار را انجام میدهد.
بهرحال 700 مگ برای یک آپدیت حجم کمی نیست و سوال اینجاست که چطور میتوان به طور دقیق فهمید که این آپدیت روی چه فاکتورهایی تاثیر گذار است.
مثلا همین دوستمان چرا اینقدر ناراحت است که نمیتواند آپدیت ها را نصب کند؟
matinpour
06-03-2015, 22:40
نکته همینه.
اگر تلویزیون ایرادی نداره که شرکت سازنده نباید آپدیت بدهد.
پس بحث ایراد به کنار، حالا اگر سازنده آپدیت میدهد، حداقل باید مشخص کند که این آپدیت ها روی فلان فاکتورها تاثیر میگذارد.
من که جایی ندیدم که در مورد آپدیت توضیح بدهد که فلان کار را انجام میدهد.
بهرحال 700 مگ برای یک آپدیت حجم کمی نیست و سوال اینجاست که چطور میتوان به طور دقیق فهمید که این آپدیت روی چه فاکتورهایی تاثیر گذار است.
مثلا همین دوستمان چرا اینقدر ناراحت است که نمیتواند آپدیت ها را نصب کند؟
دوست عزیز
ممکن است علت آن سازگار نبودن با سیستم آنها و یا خنثی بودن آن آبدیت نسبت به سیستم شان باشد. مثل زمانی که شما یک آبدیت انجام دادید و باز به خواهید دوباره همان آبدیت را انجام دهید که در این صورت عکس العملی بوجود نمی آید. یعنی اینکه آبدیت دیگر مورد نیاز نیست.
morteza rasouli
07-03-2015, 10:59
سلام دوسال هست این تلویزیون را دارم روزی که خریدم نمیتوانستم به صورت دستی و با فلش اپدیتش کنم اشتباه کار انجا بود وقتی فایل را روی کامپیوتر دانلود میکردم همانجا از حالت فشره خارج وفقط فایل استخراج شده را روی فلش میبردم و به تلویزیون وصل میکردم پیغام تلویزیون هم این بود فایلی برای اپدیت وجود ندارد وقتی مشکل حل شد که فایل که دانلود میکردم را از کامپیوتر روی فلش برده وانجا از حالت فشرده خارج میکردم یعنی هر دو فایل فشرده واستخراج شده روی فلش بود وان را به تلویزیون وصل میکردم اینجوری تلویزیون فایل شناسایی واپدیت شروع میشد واینجوری مشکل من حل شد
سلام دوسال هست این تلویزیون را دارم روزی که خریدم نمیتوانستم به صورت دستی و با فلش اپدیتش کنم اشتباه کار انجا بود وقتی فایل را روی کامپیوتر دانلود میکردم همانجا از حالت فشره خارج وفقط فایل استخراج شده را روی فلش میبردم و به تلویزیون وصل میکردم پیغام تلویزیون هم این بود فایلی برای اپدیت وجود ندارد وقتی مشکل حل شد که فایل که دانلود میکردم را از کامپیوتر روی فلش برده وانجا از حالت فشرده خارج میکردم یعنی هر دو فایل فشرده واستخراج شده روی فلش بود وان را به تلویزیون وصل میکردم اینجوری تلویزیون فایل شناسایی واپدیت شروع میشد واینجوری مشکل من حل شد
مرتضی عزیز فایلها رو Rename هم کردی؟
morteza rasouli
14-03-2015, 20:37
احتیاج به تغییر نام یا هیچ کار دیگری نیست
تست شد بدون تغییر نام به DIRC اصلا فایل شناسایی نمیشه، بعد از تغییر نام فایل شناسایی میشه ولی باز هم خبری از آپدیت نیست!
مرتضی عزیز لطفا بگو ورژن قبلی چی بوده و به چه ورژنی آپدیت کردی؟ نام فایلی که دانلود کردی دقیق چی بود؟
برای ایران آپدیت جدید نیومده؟
mehr7400
08-06-2015, 23:00
برای ایران آپدیت جدید نیومده؟
خیر
آخرین آپدیت به شماره 1117 هست
موفق باشید
2 سال شد نتونستیم آپدیت کنیم این دستگاه رو...
amin_tst
21-11-2015, 11:17
من فریمور 2133 رو دانلود کردم تمام راه حل هایی رو که گفتین انجام دادم ولی اپدیت نمیشه
MODABESTANI
10-01-2016, 20:01
سلام
من تلویزیون سامسونگ با مدل UA40F6450AMSHD دارم ، از نمایندگی سامسونگ در تهران خریدم، ورژن نرم افزار تلویزیونم 1104 هست، با توجه به راهنمایی دوستان از سایت امارات آخرین نسخه نرم افزار 2135 رو دانلود کردم، از همه راهنمایی های دوستان برای نصب کردن فایل استفاده کردم، هر دوتا پوشه رو ریختم توی فلش، اسم پوشه ها رو عوض کردم، فایل رو داخل فلش اکسترکت کردم ، اما باز هم وقتی روی دکمه بله برای دانلود کردن از روی فلش کلیلک میکنم میگه "هیچ فایل معتبری یافت نشد" خواهش میکنم راهنمایی کنیم شاید شد ماهم این تلویزیون رو بعد 2 سال آپدیت کنیم
MODABESTANI
10-01-2016, 20:10
سلام
من تلویزیون سامسونگ UAF6450 دارم
تمام پست های دوستان رو خوندم و سعی کردم تلویزیون رو از ورژن 1104 به آخرین ورژن سایت اماراتی 2135 آپدیت کنم اما موفق نشدم
لطفاً راهنمایی کنید
MODABESTANI
10-01-2016, 20:38
سلام
آقا منم ورژن 2135 رو دانلود کردم، همه راه حل هارو هم انجام دادم هنوز به جایی نرسیدم
MODABESTANI
10-01-2016, 20:42
سلام
آقا من هم ورژن 2135 رو دانلود کردم، همه راه حل هارو هم رفتم ولی نشد که نشد
سلام مدل تلویزیون منUA46F6400ARXZN می باشد که فایل اپدیت Firmware در این ادرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با این ورژن Version : 2137.4 موجود میباشد در حال حاضر مشخصات نرم افزاری به این صورت هست T MSTUABC-1108.0 و دارای منو فارسی وکانالهای دیجیتال میباشد با توجه به اسیبهای ناشی از ورود به منو خفی تلویزیون اگر Firmware دستگاه رو به نسخه جدید اپدیت کنم منو فارسی حفظ میشه یا برمیگرده به تنظیمات پیش فرض ؟
mehr7400
15-04-2016, 22:00
سلام مدل تلویزیون منUA46F6400ARXZN می باشد که فایل اپدیت Firmware در این ادرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با این ورژن Version : 2137.4 موجود میباشد در حال حاضر مشخصات نرم افزاری به این صورت هست T MSTUABC-1108.0 و دارای منو فارسی وکانالهای دیجیتال میباشد با توجه به اسیبهای ناشی از ورود به منو خفی تلویزیون اگر Firmware دستگاه رو به نسخه جدید اپدیت کنم منو فارسی حفظ میشه یا برمیگرده به تنظیمات پیش فرض ؟
اگر ورژنی که قرار دادید ورژن کارخانه ای تلویزیون باشه (اصلی و مخصوص خاورمیانه) آپدیت میشود و تمامی امکانات و مشخصات تلویزیون هم همانند ورژن خاورمیانه (شامل برنامه ها و زبان) میشود
در غیر این صورت (ورژن تلویزیون اشتباه باشه و یا مربوط به منطقه شما نباشد) اصلا آپدیت نمیشود و خطا میدهد
درضمن بعد از آپدیت به ورژن بالاتر امکان برگرداندن به ورژن قبل ممکن نمیباشد (نیازی هم نیست چون آپدیتها برای رفع مشکلات ورژن قبلی منتشر میشود و مشکلی ندارند/اگر داشته باشند در آخرین ورژن حتما رفع میشود)
من خودم چند سال هست که آپدیت کردم و هیچ مشکلی پیش نیامده و دلیلی هم برای برگرداندن به ورژن قبلی ندیدم!
موفق باشید
اگر ورژنی که قرار دادید ورژن کارخانه ای تلویزیون باشه (اصلی و مخصوص خاورمیانه) آپدیت میشود و تمامی امکانات و مشخصات تلویزیون هم همانند ورژن خاورمیانه (شامل برنامه ها و زبان) میشود
در غیر این صورت (ورژن تلویزیون اشتباه باشه و یا مربوط به منطقه شما نباشد) اصلا آپدیت نمیشود و خطا میدهد
درضمن بعد از آپدیت به ورژن بالاتر امکان برگرداندن به ورژن قبل ممکن نمیباشد (نیازی هم نیست چون آپدیتها برای رفع مشکلات ورژن قبلی منتشر میشود و مشکلی ندارند/اگر داشته باشند در آخرین ورژن حتما رفع میشود)
من خودم چند سال هست که آپدیت کردم و هیچ مشکلی پیش نیامده و دلیلی هم برای برگرداندن به ورژن قبلی ندیدم!
موفق باشید
عزیز شما چه جوری آپدیت میکنی که هیچکس نمیتونه؟ میشه راهنمایی کنید؟
mehr7400
19-09-2016, 07:51
عزیز شما چه جوری آپدیت میکنی که هیچکس نمیتونه؟ میشه راهنمایی کنید؟
چرا کسی نتونسته!؟
آخرین ورژن (فکر کنم) همون 1117 باشه
تلوزیون رو به مودم وصل کنید و وارد قسمت آپدیت بشید
بگذارید تا آپدیت تکمیل بشه
تمام
1117 که مال ۲ سال پیشه. برای همه جا ۲۱۳۷ شده. کلی تغییرات ایجاد شده. مهمترینش x265 هست.
mehr7400
20-09-2016, 11:18
1117 که مال ۲ سال پیشه. برای همه جا ۲۱۳۷ شده. کلی تغییرات ایجاد شده. مهمترینش x265 هست.
خیر
ورژنی که برای این مدل (ارائه شده در ایران) معرفی شده همان 1117 هست
مدل 6450 و باید بدانید که همچین نام و مدلی در هیچ کشوری وجود ندارد (مدلی هست که به سفارش ایران تهیه و تولید شده/از نظر نرم افزاری)
ولی در مدل جهانی UN40F6400AFXZA
ورژن 2214 به تاریخ 29 Feb 2016 ارائه شده
که به دلیل عدم تطابق با مدل ایران امکان دانلود و یا نصب وجود ندارد
مگر اینکه ورژن تلویزیون به جهانی تغییر یابد که این کار تابه حال انجام نشده و دردسر زیادی داره (باید با فلش کردن ورژن رو تغییر داد)
موفق باشید
matinpour
20-09-2016, 18:38
دوست عزیز
از این سایت استفاده کنید.
mehr7400
20-09-2016, 21:03
دوست عزیز
دانلودشد ولی نصب نشد
چراکه ورژنی که معرفی شده برای مدل 6400 هست
ولی مدل مورد استفاده ما 6450 هست
آپدیتی که باید وجود داشته باشه باید دقیقا این مدل باشه
UA40F6450AMSHD
وگرنه آپدیت نمیشه
matinpour
21-09-2016, 00:22
دانلودشد ولی نصب نشد
چراکه ورژنی که معرفی شده برای مدل 6400 هست
ولی مدل مورد استفاده ما 6450 هست
آپدیتی که باید وجود داشته باشه باید دقیقا این مدل باشه
UA40F6450AMSHD
وگرنه آپدیت نمیشه
دوست عزیز
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.
و در آخر شما می توانید شما می توانید راهنمای فریمور را از همان سایت دانلود و مطالعه کنید.
mehr7400
23-09-2016, 13:26
دوست عزیز
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
و در آخر شما می توانید شما می توانید راهنمای فریمور را از همان سایت دانلود و مطالعه کنید.
ممنونم بابت پاسخ و راهنمایی
الان شما با انجام این کار تونستید آپدیت کنید!؟
باور کنید من هم همین کار رو کردم
اول اینترنت رو قطع کردم
فایل رو که حاوی این فولدر T-MST12UABC بود رو دانلود کردم (ورژنش هم 2139.1 بود)
و فولدرش رو به T-MST12DIRC تغییر دادم و رو فلش ریختم
بعد به قسمت آپدیت رفتم
که پیام آپدیت از طریق USB رو داد
و زدم
پیام داد که
اپدیت معتبری پیدا نشد و خارج شد!
مشکل از کجاست!؟
دوست عزیز
با تشکر از توجه شما
انقدر از این فایلها دانلود کردم ورژنهای مختلف ربجن های مختلف که دیگه حجم روزانه هدر نمیدم براش. امشب دانلود میکنم فردا تست میکنم.
ولی شک ندارم که جواب نمیده البته من Rename هم انجام میدم فایل شناسایی میشه ولی نصب نمیشه.
B I J A N EBL
13-11-2016, 14:11
سلام من یکی از این تلوزیون ها دارم لطفا ً خودتونو اذیت نکنین این درست بشو نیست من هر کاری کردم نتوستم آپدیت کنم
تلوزیون توپیه اما قابلیت آپدیت آفلاین نداره .
uohansarya
30-03-2017, 01:33
با سلام به استاد گل من چند تا سوال داشتم
1 دایرکتوری ریشه وجود داشته باشد. یعنی چه
2 من هر کاری کردم اپدیت نشد که نشد
3 لطفا میشه با راهنمایی تصویری بگید
4 ایا بعد از اپدیت فرمتهای جدید رو پخش میکنه یا نه
5 مدل تلویزیون ua46f6400amshd
6 هزینه هرچقدر بشه خدمتون میدم
فقط اپدیت بشه .ممنون عزیزم
Kambiz.u3fi
04-04-2018, 08:10
درود
بنده تمام تاپیک رو مطالعه کردم ورژن تلویزیون “46f8880” بنده ۱۱۱۰ هست که قصد آپدیت اون رو دارم اما از طریق کابل و اینترنت امکان پذیر نیست فایل ویژه usb ورژن ۱۱۲۸ رو از سایت دانلود کردم و نام فایل fxpuabc هست اما تلویزیون بنده fxpdirc هست بعد از تغییر نام به این نام تلویزیون فایل آپدیت رو شناسایی کرد اما پیغام نا معتبر بودن رو داد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید اگر اشتباهی مرتکب شدم ممنون میشم بفرمایید یک دنیا سپاس
loshan3767
22-11-2018, 13:40
سلام.
اولاَ برای اپدیت من همین کارارو انجام دادم، نشد... ولی به یک مشکلی برخوردم که با توجه به اتمام گارانتی بردم نمایندگی و جالبه...گفتن اپدیتش رو تازه از سام سرویس گرفتن! مهر 97!! حالا من که فعلا با توجه به هزینه 100 تومنی که گفتن نبردم و اما ایرادی که دارم:
من مدل 40 اینچ این تلویزیون رو دارمUA40F6450AM فول 3d . خواستم بلوتوث رو فعال کنم واسه وصل کردن به هندزفری بلوتوث، با عکس گرفتن از تنظیمات، اونا رو دستکاری کردم که نباید می کردم:(( متاسفانه چون در نگاه اول هیچ تغییری ایجاد نشد، عکساشو پاک کردم ولی حالا مشکل خودشو نشون داده ه ه ...
هنگام پخش فیلم سه بعدی، تصویر از پایین و نه تمام صفحه شروع به پریدن و کمرنگ/پر رنگ شدن تاریکی میکنه که اساسی روی اعصابه... درخواستم اینه که اگر کسی از دوستان میتونه و از این مدل تلویزیون داره، بره توی تنظیمات منوی مخفی و از تمامی صفحات پیش فرضش عکس بگیره. درخواست گزافی هست ولی ممنون میشم کمکم کنید. loshan3767@yahoo.com, یا علی...
meysamMASH
03-12-2020, 16:40
سلام
چون جدیدا کانالهای تلویزیون HD شده و با فرمت HEVC یا همون x265 هستند و ازونجایی که F6450 این فرمت رو پشتیبانی نمیکنه، سعی کردم از طریق USB فریمور را آپدیت کنم.
متاسفانه با وجود اینکه تمام روشهای گفته شده و موجود رو امتحان کردم (حتی با rename کردن های مختلف) اما باز هم میگه فایل معتبر یافت نشد.
بنظرم تنها راه، آپدیت کردن سخت افزاری مادربورد تلویزیون و تعویض با نسخه های جدید است (که اونم بعیده بشه!).
پس یا باید TV رو عوض کرد کلا (که الان قیمتها وحشتناکه) و یا اینکه دستگاه های Set-up Box جدید گرفت برای داشتن کلیه شبکه های HD.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.