مشاهده نسخه کامل
: آپدیت به 8.1 و مشکلات
persianbat
18-10-2013, 08:32
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
بنده ویندوز لپ تاپ را که 8 اورجینال بود از استور به 8.1 اپدیت کردم
ولی 66% که دانلود شده بود رفتم تا توی کوچه و بیام وقتی اومدم دانلود شده بود کامل ولی خوب من شک کردم که ناقص دانلود شده باشه ( اخه قبلش از 0 درصد تا 66 درصد را خیلی طول کشیده بود !)
ولی ریست کردم و نصب شد
الان مشکلی که دارم اون نوار کنار که مال کانکشنها هستش قبلا توی 8 میشد مثلا روی کانکشن v p n کلیک راست کرد ولی الان اونجا اصلا کلیک راست کار نمیکنه !
یعنی مربوط میشه به این که کامل دانلود نشده باشه ؟
یا 8.1 اینطوریه ؟
یا مثلا اون ریتینگ ویندوز که از مای کامپیوتر قابل دسترسی بود الان نیستش !
یا اسم مای کامپیوتر شده This PC
اصلا از کجا متوجه بشم که ناقص دان شده یا .... ؟
persianbat
18-10-2013, 14:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه نه ؟
اینم یک روش
از استور چطوری آپدیت کردید؟
فایل ناقص دانلود بشه اصلا نصب نمیشه ، خیالت راحت .
این مورد که گفتی تو ویندوز 8.1 حذف شده متاسفانه .
maziar205
18-10-2013, 21:48
از استور چطوری آپدیت کردید؟
اول باد با یک برنامه ای که ip را عوض ینه وصل شید سپس همون صفحه اول هست موقع دانلود میتونین برنامه را طع کنید ن خودم دیروزاز store ذخیره کدم.
persianbat
19-10-2013, 13:35
ممنونم از دوستان
بله همین طور که مازیار جان گفتن بنده هم
با v p n وصل شدم وقتی زدم دانلود شه v p n را قطع کردم !
technoboy
19-10-2013, 16:42
ممنونم از دوستان
بله همین طور که مازیار جان گفتن بنده هم
با v p n وصل شدم وقتی زدم دانلود شه v p n را قطع کردم !
با نکست V P N ؟
مرسی
aloo00che
19-10-2013, 18:54
سلام دوستان
من ویندوز Pro 8 دارم. میخوام آپدیت کنم به ویندوز 8.1
همه کارهارو انجام دادم
ویندوزم رو آپدیت کردم
از قند شکن استفاده کردم و رفتم ویندوز استور
ولی آپدیت برای ویندوز 8.1 نبود، فقط برای یه سری از برنامه ها بود.
چی کار کنم ؟:n28:
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
بنده ویندوز لپ تاپ را که 8 اورجینال بود از استور به 8.1 اپدیت کردم
ولی 66% که دانلود شده بود رفتم تا توی کوچه و بیام وقتی اومدم دانلود شده بود کامل ولی خوب من شک کردم که ناقص دانلود شده باشه ( اخه قبلش از 0 درصد تا 66 درصد را خیلی طول کشیده بود !)
ولی ریست کردم و نصب شد
الان مشکلی که دارم اون نوار کنار که مال کانکشنها هستش قبلا توی 8 میشد مثلا روی کانکشن v p n کلیک راست کرد ولی الان اونجا اصلا کلیک راست کار نمیکنه !
یعنی مربوط میشه به این که کامل دانلود نشده باشه ؟
یا 8.1 اینطوریه ؟
یا مثلا اون ریتینگ ویندوز که از مای کامپیوتر قابل دسترسی بود الان نیستش !
یا اسم مای کامپیوتر شده This PC
اصلا از کجا متوجه بشم که ناقص دان شده یا .... ؟
بی تردید آپدیت ویندوز شما به 8.1 بدرستی انجام شده.
برای دیدن برخی از اطلاعاتی که هنگام کلیک راست بر روی کانکشن ها در ویندوز 8 نمایان می شد، در ویندوز 8.1 ابتدا از منوی پنهان شونده ویندوز 8.1 که در سمت راست صفحه قرار داره گزینه Settings رو انتخاب کنید و در منویی که ظاهر می شه روی گزینه Change PC settings که اون پایین خودنمایی می کنه، کلیک کنید و سپس در زیر منوی PC Settings روی گزینه Network کلیک کنید. در این بخش کانکشن های شما نمایش داده میشه. با کلیک روی هر کانکشن تنظیمات اون ظاهر می شه که از جمله با قرار دادن زیر مجموعه Data usage روی حالت On این دو گزینه در کلیک راست شما بر روی کانکشن ها مثل گذشته ظاهر میشن.
همچنین با آن که در ویندوز 8.1 از ویندوز ریتینگ خبری نیست اما همچنان اطلاعات مربوط به اون در دسترس است. کافی است اگر ویندوز شما در درایو C نصب شده این درایو را باز کرده و عبارت زیر را در نوار نشانی بالای آن بچسبانید و کلید اینتر را بزنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا آخرین فایلی رو که در این نشانی می بینید(احتمالا به نام Formal.Assessment (Recent).WinSAT.xml دیده میشه و قبل از این عبارت تاریخ تولید این گزارش مشاهده میشه) با مرورگر اینترنت اکسپلورر باز کنید. حالا با یک نگاه گذرا میتونین به ریتینگ سیستم تون که چیزی شبیه این هست دست پیدا کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
persianbat
03-11-2013, 09:38
یه بار دیگه به 8 بر گشتم و باز اومدم 8.1 اینبار هیچی نصب نکردم روی 8 و اومدم 8.1 از جمله kaspersky pure 3 !
ولی دوباره آپ کردم به 8.1
نصب نمیشد با تحقیق هایی که کردم روی 8.1 نصب نمیشه :دی ! کلا یه اشکالاتی این 8.1 داره آدم تعجب میکنه
ولی نسخه ی جدید internet security 2014 با 8.1 سازگار شده
اون را نصب کردم :دی !
SMAEIL2000
03-11-2013, 10:01
دوستان لینک دانلودی از ویندوز 8.1 نسخه پرو ( 17 اکتبر ) دارند ؟
نسخه Pro Vl دارم بدردم نمیخوره چون مدیا سنتر روش نصب نمیشه ......
لینک فایل ایزو آپگرید 8.1 پرو هم هست ...؟
متشکرم
SMAEIL2000
03-11-2013, 19:52
دوستان نسخه pro اصلی هنوز نیوده ..... کسی لینکی نداره
نسخه Pro VL اومده ولی مدیا سنتر روش add نمیشه ..... من تمام ویندوز رو بخاطر مدیا سنترش میخوام ..... 17 اکتبر
متشکرم.
hamidreza2010
03-11-2013, 22:54
یه بار دیگه به 8 بر گشتم و باز اومدم 8.1 اینبار هیچی نصب نکردم روی 8 و اومدم 8.1 از جمله kaspersky pure 3 !
ولی دوباره آپ کردم به 8.1
نصب نمیشد با تحقیق هایی که کردم روی 8.1 نصب نمیشه :دی ! کلا یه اشکالاتی این 8.1 داره آدم تعجب میکنه
ولی نسخه ی جدید internet security 2014 با 8.1 سازگار شده
اون را نصب کردم :دی !
سلام
آره ورزن جدید کسپر با بچ b با وین 8.1 مچ هست و اینکه توی وین 8.1 اسم مای کامپیوتر به this pc تغییر کرده
vbigdeli
06-11-2013, 00:30
دوستان من نسخه ارجینال ویندوز 8 را دارم که روی لپ تاپ هست و دسترسی به ویندوز آپدیت و استور رو دارم
ولی منم نمیدونم کجا باید برم که به ویندوز 8.1 ارتقا بدم
در فروشگاه ویندوز 8.1 که میزدم فقط یه سری کتاب و ... میومد.
FerineFast
07-11-2013, 23:36
با قندشکن(!) وارد استور بشید میاد.
vbigdeli
07-11-2013, 23:53
عزیز من تا تونستم ویندوز 8 خودم را بروز کردم و با قندشکن هم وارد استور میشم ولی اثری از درخواست بروزرسانی به 8.1 نیست
اکانت ویندوز باید لوکال باشه یا اینکه آنلاین باشه ؟(وصلش کنم به یه ایمیلی...)
FerineFast
08-11-2013, 04:52
پس یکی از دلایل صفحه زیر هست !
vbigdeli
08-11-2013, 08:05
بله عزیز دیشب wsreset.exe را اجرا کردم که مشکل حل شد :n16:
جد از این مسئله من الان باید هارد لپ تاپ را عوض کنم و SSD خودم را بذارم .از هارد قبلی بک آپ گرفتم ولی دی وی دی نصب ویندوز 8.1 رو ندارم و میخوام ویندوز clean نصب بشه .
اول باید 8 رو نصب کنم روی هارد جدید و بعد آپگیرید کنم به 8.1 یا اینکه کلا 8.1 رو دانلود کنم و با سریال نوت بوک نصب کنم ؟
کلا به چه صورت اقدام کنم که ویندوز ارجینال ( و البته OEM) رو بشه روی هارد جدید نصب کرد ؟ و البته ویندوز 8.1 مستقیما نصب بشه و اول 8 و سپس 8.1 دوباره نصب نشه؟
مرسی.
FerineFast
09-11-2013, 01:05
فکر کنم طبق گفته این صفحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما بتونی Clean Install نصب کنی ولی گفته قبلش باید روی یک درایوی ویندوز قبلی اکتیو شده باشه پس در وافع همون 8 بریزی آپگرید کنی به 8.1 منطقی به نظر میرسه !
میشه از ویندوز اکس پی به 8.1 اپگرید شد؟؟؟
ghasem.sh
04-05-2014, 00:42
سلام دوستان
من ی لپ تاپ x550 با وین 8 اورجینال دارم از طریق اپدیت ویندوز هرکار میکنم ویندوز اپدیت نمیشه.به سایت مایکروسافت رفتم سه تا از اپدیت ها رو پیدا نمیکنم.
خواستم ببینم کسی میتونه این اپدیت ها رو به من بده.مرسی
(update for microsoft .net framework 3.5 on windows 8 and windows server 2012 for x64 based system (kb2769166 به حجم 73.4mb
(update for microsoft 8 for 64-based system(kb2772501 به حجم 33kb
(update for microsoft 8for 64-based system(kb2855336 به حجم 544kb
ali_itman
18-06-2014, 15:25
میشه از ویندوز اکس پی به 8.1 اپگرید شد؟؟؟
منم همین سوالو دارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.