مشاهده نسخه کامل
: ***یک فایل مشکوک٬نیاز به کمک فوری***
pooria-ir
17-10-2013, 11:41
سلام دوستان
یه کم اورژانسیه مشکلم به دلایلی٬لطفا حتی الامکان سریع پاسخ بدید
امروز دیدم تو بخش اسپم ایمیلم یه میل از طرف ظاهر Whatsapp اومده دال بر اینکه مسج جدید دارم٬نامه رو باز کردم و دیدم زده کلیک تو play your messege
کلیک کردم یه فایل داد دانلود کردم٬فایل رر بود٬اکسترکت کردم فک کردم فایل اودیو هست٬نگو Exe بود٬اشتباها بازش کردم و هیچ اتفاقی نیفتاد !
حالا میخوام بدونم ویروس بوده یا نه
این آدرس سایتیه که بهش لینک داده بود برای دانلود کردن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم فایلش 50 کیلوبایته
ضمنا٬ویندوزم 8 64 بیتیه و آنتی ویروسمم Avira free antivirus هست که به روزم هست و اینکه باهاش اسکن کردم تشخیص نداد که ویروس باشه٬اما بالاخره یه فایل exe هست و خطرناکه....
لطفا راهنمایی کنید
بله تروجان انداختن رو کامپیوترت . هرجا که لاگین کنی یوزر و پسوردت رو برای هکر محترم ایمیل می کنه .
حالا پیشرفته هم باشه عکس و ایمیل و .. :دی
برنامه های حذف تروجان رو دانلود کن ، حالا احتمال هم داری ویروسی نشده باشی .
آنتی ویروس هم چیز بدرد بخور نصب کن این چیه ، Bitdefender Total Security یا Kaspersky Pure
آدرسی که دادی به کل به این کارا میخوره :n27:
پ .ن : برای احتیاط بیشتر اینترنت لپ تاپ رو قطع کن و با یه کامپیوتر دیگه اینایی که گفتم رو دانلود و نصب کن .
M.Hashemi
17-10-2013, 15:10
با سلام
اگر ممکنه فایل exe را با رمز 123 فشرده کنید و در جایی اپلود کنید و لینکش را برای من با پیام خصوصی بفرستید.
تا بعد از انالیز ان نظر بدم.
---
خب البته با احتمال خیلی زیاد مخرب است اما نظر قطعی نمیتونم بدم
با تشکر
pooria-ir
18-10-2013, 18:20
اینترنت اون سیستم رو کلا قطع کردم،البته چند ساعیت باهاش وصل بودم بعد از این ماجرا
دیگه خدا میدونه تا حالا چی شده
حالبیش اینه که اسم فایلش اینه وقتی دانلودش میکنی : VoiceMail_Karaj
!!!!
الان دارم تروجان کیلر رو دانلود میکنم،فقط یه مسئله،فلش نصب بکنم به این سیستم یا نه ؟ یا مثلا با بلوتوث بفرستم براش فک کنم بهتر باشه ،ها ؟ چون میترسم تو فلش هم تکثیر بشه و دیگه گند در گند بشه
تا جایی که یادمه از اون روز هیچی بهش وصل نکردم
خلاصه که همه جوره راهنماییم کنید لطفا
اون فایل رو هم الان برای شما پ خ میکنم
------------------------------
راستی الان Avira هم به عنوان تروجان شناختش و پاکش کرد،اما دیره دیگه !! به این عنوان شناختش : TR/Kuluoz.A.52
M.Hashemi
18-10-2013, 23:40
اینترنت اون سیستم رو کلا قطع کردم،البته چند ساعیت باهاش وصل بودم بعد از این ماجرا
دیگه خدا میدونه تا حالا چی شده
حالبیش اینه که اسم فایلش اینه وقتی دانلودش میکنی : VoiceMail_Karaj
!!!!
الان دارم تروجان کیلر رو دانلود میکنم،فقط یه مسئله،فلش نصب بکنم به این سیستم یا نه ؟ یا مثلا با بلوتوث بفرستم براش فک کنم بهتر باشه ،ها ؟ چون میترسم تو فلش هم تکثیر بشه و دیگه گند در گند بشه
تا جایی که یادمه از اون روز هیچی بهش وصل نکردم
خلاصه که همه جوره راهنماییم کنید لطفا
اون فایل رو هم الان برای شما پ خ میکنم
------------------------------
راستی الان Avira هم به عنوان تروجان شناختش و پاکش کرد،اما دیره دیگه !! به این عنوان شناختش : TR/Kuluoz.A.52
با سلام
نتیجه virus total
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بر اساس برسی های من این مخرب یک trojan downloader است، یعنی ممکن است خود به تنهای مخرب نباشد پس زیاد نگران نباشید.
بر اساس تستی که کردم این مخرب به فایل svchost سیستم حمله و trojan ها را از طریق ان دریافت می کند که مشکوک نباشد، در نتیجه کارهای زیر را انجام دهید:
1- سیستم خود را با نرم افزار malwarebytes antimalware اپدیت شده در safe mod اسکن کنید.
2- نرم افزار ccleaner را نصب کرده و registry را تمیز کنید.
3- بر روی cmd راست کلیک کنید و run as adminstrator را بزنید و کد زیر را وارد کنید :
و در صورت لزوم dvd ویندوز را داخل دستگاه قرار دهید.
4- چند وقتی با firewall خود سیستم را مانیتور کنید تا از ارتباط های مشکوک مطلع شوید(توصیه می شود از firewall کومودو استفاده کنید).
* نمیدونم گزینه 3 برای ویندوز xp کار میکند یا نه، در نتیجه اگر ویندوزتان xp است بگید تا کدی جایگزین کنم(این مرحله خیلی مهمه).
*گزینه 4 تنها توصیه است و اجباری نیست.
---
باز هم اگر شک دارید میتونید نرم افزار زیر را دانلود کنید و یک گزارش از سیستم بگیرید و برای ما بفرستید تا بررسی شود.
با تشکر
pooria-ir
18-10-2013, 23:47
مرسی عزیز،ممنونم
فقط میگم این فایل حالت کی لاگر نده که مثلا پسوردهای واردشدم رو برداره ؟
چه خراب کاری هایی میتونه بکنه ؟
تا الان من این کارهارو کردم :ارتیاط از اینترنت قطع شده،اویرا رو آپدیت کردم و سیستم رو فول اسکن کردم،بعدشم trojan killer آخرین ورژنش رو ریختم و اسکن کردم،اونم چندتا چیز پیدا کرد و پاک کرد
اوکیه ؟
الانم میخوام کارهایی که شما گفتید رو انجام بدم
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
M.Hashemi
20-10-2013, 21:36
با سلام
نه دیگه، فکر نکنم مشکلی داشته باشید.
فقط اگر می خواهید از avira antivirus free استفاده کنید حتما یک فایروال قدرتمند مثل کومودو نصب کنید و در کنار هر ضدویروسی یک مکمل مثل malwarebytes antimalware نیاز است.
تا جایی که من این مخرب را بررسی کردم خودش کار خاصی انجام نمی دهد بلکه خود یک trojan downloader است که از طریق svchost مخرب ها را دانلود و اجرا میکند پس نگران نباشید.
و اما برای پسورد ها (امنیت) در مرورگر(البته firefox، در مورد دیگر مرورگر ها چیز خاصی نمیدونم) :
1- در option در تب security تیک use a master password را زده و یک password قوی و طولانی (سعی شود از کارکتر های مانند @#$%&! و ... استفاده شود) وارد کنید.
2- addons به نام adblock را نصب کنید.(addons های دیگری هم هستند که ممکنه برای شما مناسب نباشد اما اگر خواستید پیام خصوصی بگذارید).
3- از نرم افزار sandboxie برای مرور صفحات استفاده کنید.
4- در هنگام خرید حتما از virtual keyboard استفاده کنید.
فکر نکنم چیز دیگری جا مانده باشد.
از نظر key loger هم با کار های که خودتان انجام دادید و من گفتم خیالتان راحت باشد.
با تشکر
pooria-ir
30-10-2013, 11:00
با سلام
نه دیگه، فکر نکنم مشکلی داشته باشید.
فقط اگر می خواهید از avira antivirus free استفاده کنید حتما یک فایروال قدرتمند مثل کومودو نصب کنید و در کنار هر ضدویروسی یک مکمل مثل malwarebytes antimalware نیاز است.
تا جایی که من این مخرب را بررسی کردم خودش کار خاصی انجام نمی دهد بلکه خود یک trojan downloader است که از طریق svchost مخرب ها را دانلود و اجرا میکند پس نگران نباشید.
و اما برای پسورد ها (امنیت) در مرورگر(البته firefox، در مورد دیگر مرورگر ها چیز خاصی نمیدونم) :
1- در option در تب security تیک use a master password را زده و یک password قوی و طولانی (سعی شود از کارکتر های مانند @#$%&! و ... استفاده شود) وارد کنید.
2- addons به نام adblock را نصب کنید.(addons های دیگری هم هستند که ممکنه برای شما مناسب نباشد اما اگر خواستید پیام خصوصی بگذارید).
3- از نرم افزار sandboxie برای مرور صفحات استفاده کنید.
4- در هنگام خرید حتما از virtual keyboard استفاده کنید.
فکر نکنم چیز دیگری جا مانده باشد.
از نظر key loger هم با کار های که خودتان انجام دادید و من گفتم خیالتان راحت باشد.
با تشکر
عزیز اون دستوری که تو cmd گفتی رو اجرا کردم و این پیغام رو یمده :
windows resource protection found corrupt files but was unable to fix some of them.details iare included in the cbs log file ....
این یعنی چی ؟
و چجوری میشه حل کرد مشکل رو ؟
ضمنا با اویرا آپدیت + آنتی مالور و تروجان کیلر هم اسکن کردم٬چیزی پیدا نکردن
M.Hashemi
30-10-2013, 15:54
عزیز اون دستوری که تو cmd گفتی رو اجرا کردم و این پیغام رو یمده :
windows resource protection found corrupt files but was unable to fix some of them.details iare included in the cbs log file ....
این یعنی چی ؟
و چجوری میشه حل کرد مشکل رو ؟
ضمنا با اویرا آپدیت + آنتی مالور و تروجان کیلر هم اسکن کردم٬چیزی پیدا نکردن
با سلام
این یعنی یکی از فایل های سیستمی شما دچار مشکل شده که system file checker نتوانسته مشکل را برطرف کند(ممکن است این مشکل توسط یک مخرب ایجاد شده باشد).
لطفا متن فایل گزارش را گه معمولا در ادرس زیر است اینجا بگذارید تا بررسی کنم.
* منظور از %windir% پوشه ویندوز است که بر فرض این که ویندوز شما در درایو c باشد به صورت زیر است :
* لطفا اسم و نگارش ویندوز خود را نیز بگید.
با تشکر
pooria-ir
04-11-2013, 11:28
با سلام
این یعنی یکی از فایل های سیستمی شما دچار مشکل شده که system file checker نتوانسته مشکل را برطرف کند(ممکن است این مشکل توسط یک مخرب ایجاد شده باشد).
لطفا متن فایل گزارش را گه معمولا در ادرس زیر است اینجا بگذارید تا بررسی کنم.
* منظور از %windir% پوشه ویندوز است که بر فرض این که ویندوز شما در درایو c باشد به صورت زیر است :
* لطفا اسم و نگارش ویندوز خود را نیز بگید.
با تشکر
ممنون از پاسختون
فقط الان رفتم دیدم حجم فایلش 56 مگ شده !
این فایل رو چجوری باید باز کنم تا بتونم متنش رو اینجا بزارم ؟
M.Hashemi
06-11-2013, 16:51
با سلام
ببخشید که دیر جواب میدم(برای مدتی به اینترنت دسترسی نداشتم).
خب از ان جایی که این رفتار ها کاملا مشکوک است 2 کار باید انجام دهید.
1- تعمیر فایل های سیستم
2- استفاده از یک ضدویروس خوب + دیوار اتش خوب + یک مکمل خوب
---
برای تعمیر فایل های سیستم :
1- اگر از اینترنت پر سرعت استفاده می کنید، ابتدا cmd را run as administrator را انتخاب کنید و کد های زیر را وارد کنید :
* بعد از اجرای این دستور ممکن است از 15 دقیقه تا 1 ساعت طول بکشد، پس شکیبا باشید.
2- اگر اینترنت پر سرعت ندارید :
DVD ویندوز را در داخل درایو قرار دهید و سیستم را boot کنید اما زمانی که از شما برای نصب سوال می پرسد گزینه repair را انتخاب کنید، از صفحه ای که باز می شود command prompt را انتخاب کنید و کدهای زیر را وارد کنید :
* در کد بالا فرض بر این است که ویندوز شما در درایو c نصب شده در غیر این صورت خودتان کد را تصحیح کنید.
---
برای این که خیالتان راحت شود ابتدا تمام نرم افزار های امنیتی را از روی سیستم خود پاک کنید و سپس نرم افزار hitman pro را نصب کنید و ارتباط اینترنت خود را برقرار کرده و سیستم را سکن کنید و هر چیزی که پیدا کرد اکر اطمینان ندارید که سالم است یا نه پاکسازی کنید و در نهایت hitman pro را نیز پاک کنید.
حالا بهتر است یک سوئیت امنیتی کامل نصب و اپدیت کنید که بسته به نظر خودتون داره، اما طبق شناخت من از شما بهتره از norton internet security به همراه malwarebytes antimalware استفاده کنید.
با تشکر
pooria-ir
15-11-2013, 19:03
ممنون از پاسخت
اما متاسفانه اصلا اون کد اولی تو CMD کار نمیکنه
نمیدونم من اشتباه تایپ میکنم یا اشتباس ؟
میشه یکم ریز تر اون مرحله رو توضیح بدید ؟
pooria-ir
23-11-2013, 21:31
بچه ها کمک کنید دیگه :)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.