ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 80 Days

mahyarSAMSUNG
18-08-2006, 13:18
من در همان مرحله که تو یوکوهاما هستم و باید برم اون نامه رو از تو یه خونه ی ژاپنی بردارم که با برداشتم اون نامه و برگشتن یه ژاپنیه جلوی در ایستاده که نمیدنم باید چی کار کنم

mahyarSAMSUNG
05-09-2006, 17:07
یعنی کسی نمیتونه کمک کنه یعنی کسی این بازی رو انجام نداده بابا شما دیگه کی هستید

masoud-lat
05-09-2006, 21:19
بازيش خوبه گرافيكش چه طوره

mahyarSAMSUNG
20-09-2006, 13:59
بابا به خدا گرافیکش خوبه یکی مشکله منو حل کنه

peggy
20-09-2006, 19:23
سلام.من بازيشو نداشتم.ولي چرا نميري walkthrough بازي رو از يه سايت مثل cheatcc.com بگيري؟كه كامل توضيش داده باشه؟

oomidd
21-09-2006, 06:32
من در همان مرحله که تو یوکوهاما هستم و باید برم اون نامه رو از تو یه خونه ی ژاپنی بردارم که با برداشتم اون نامه و برگشتن یه ژاپنیه جلوی در ایستاده که نمیدنم باید چی کار کنم

سلام
آقاي samsung شما بايد گردنبندي كه در انتهاي اتاق قرار داره هم برداريد وقتيكه گردنبند و نامه رو برداشتيد برگرديد. از در نميتونيد عبور كنيد ولي از پنجره اي كه در پاگرد دو راپله قرار داره ميتونيد .از اون بالا بريد و پنجره رو هل بديد واز طريق سقف ازساختمان خارج شيد . پيش يوكو بريد تا متن نامه رو براتون ترجمه كنه.

mahyarSAMSUNG
21-09-2006, 14:20
اون پنجره رو امتحان کردم اصلا پرشم بهش نمیرسه حالا یه امتحانه دیگه میکنم

ardalan shahabi
21-09-2006, 16:16
اگه میشه به هم کمک کن سامسونگ این مرحله رو که میگم حتما رد کردی یه مرحله ای هست تو هند باید با یه تلسکوپ ستاره شناسی کنی من تو اون مرحله گیر کردم اگه میشه کمک کنید!

oomidd
22-09-2006, 06:46
اون پنجره رو امتحان کردم اصلا پرشم بهش نمیرسه حالا یه امتحانه دیگه میکنم

سلام
آقاي samsung شما بايد با كمك( space + w ) از اون قسمت بالا بريدو پنجره رو هل بديد

mahyarSAMSUNG
23-09-2006, 12:25
آقا اميد ايول رفتمش الان يه جا ديگه گير كردم رفتم توي يه چاپ خونه كه 6 تا دسته هستش و هر كدوم هم يه صورت ژاپني دارن كه در حالت خندان و ناراحت حركت ميكنن نميدون اونجا چه جوريه
در ضمن آقاي اردلان شما بايد تلسكوپ رو حركت بدي روي ستاره هاي پر نور بعد روي 4 پله اطراف حركت كني يكي از اون چهار تا سنگهاي سر راه راه بالا مياورد تا شما ادامه ي مرحله رو بري

oomidd
24-09-2006, 13:24
آقا اميد ايول رفتمش الان يه جا ديگه گير كردم رفتم توي يه چاپ خونه كه 6 تا دسته هستش و هر كدوم هم يه صورت ژاپني دارن كه در حالت خندان و ناراحت حركت ميكنن نميدون اونجا چه جوريه
در ضمن آقاي اردلان شما بايد تلسكوپ رو حركت بدي روي ستاره هاي پر نور بعد روي 4 پله اطراف حركت كني يكي از اون چهار تا سنگهاي سر راه راه بالا مياورد تا شما ادامه ي مرحله رو بري

سلام
آقای samsung شما باید به ترتیب از چب به راست بر روی اهرم ها کلیک کنید. اولین اهرم غمگین .دومین اهرم بسیار خوشحال. سومین اهرم حالت معمولی. چهارمین اهرم خوشحال. پنجمین اهرم بسیار غمگین و ششمین اهرم بسیار خوشحال

آقای ardalan شما اول بر روی چرخ کلیک کنید ودو بار کلید A رو بزنید ( ستارهی موقعیت 2) و از پله ها بالا برید با تغییر لنز . ستارهی درخشان رو در مرکز قرار بدید تا شکلی در پایین ستاره ببینید و به طرف اولین سطح شیبدار در راست تلسکوپ برید و روی شکلی که در تلسکپ دیدید بایستید تا اولین سکو بالا بیاد و همین کار رو با ستاره موقعیت 3 .4 و6 انجام بدید تا سه سکوی باقی مانده بالا بیاند

mahyarSAMSUNG
25-09-2006, 13:16
آقا اميد من درست متوچه نشدم يه بار ديگه واضح تر ميگي

oomidd
26-09-2006, 10:12
سلام
آقاي samsung حق با شماست من بد توضيح دادم شما باید به ترتیب از چب به راست بر روی اهرم ها کلیک کنید
غمگين_يك مرحله پايين تر از حالت مياني يا وضعيت دوم از پايين.
بسيار خوشحال_دومين وضعيت بالاي حالت مياني يا بالاترين وضعيت.
معمولي_بدون تغيير يا سومين وضعيت از بالا.
خوشحال_وضعيت بالاي حالت مياني يا دومين وضعيت از بالا.
بسيار غمگين_دومين وضعيت پايين حالت مياني يا پايين ترين حالت.
بسيار خوشحال_دومين وضعيت بالاي حالت مياني يا بالاترين وضعيت.
بعد گاوصندوق باز ميشه

B O L O T
26-09-2006, 17:06
عكس ازش ميزاري

mahyarSAMSUNG
27-09-2006, 16:28
آقا اميد ايول حالا نمي خواي بگي كه چه طوري رمزش رو گير اوردي ؟؟ خيلي ببخشيد كه من اين همه سوال ميكنم ولي الان يه جا ديگه گير كردم :
همون جا يوكو كه 3 يا 4 تا گل ميده بهت ميده نمي دنم بايد چي كار كنم البته يه جا گل فروشي هايي رو پيدا كردم ولي تا روش كليك ميكنم ميگه ايمپاسبل

masoud-lat
27-09-2006, 21:40
بازيشر گرافيكش خوبه

mahyarSAMSUNG
28-09-2006, 12:53
یکی نبود کمک کنه امید کجایی ؟؟؟

همون جا يوكو كه 3 يا 4 تا گل ميده بهت ميده نمي دنم بايد چي كار كنم البته يه جا گل فروشي هايي رو پيدا كردم ولي تا روش كليك ميكنم ميگه ايمپاسبل

oomidd
28-09-2006, 13:02
سلام
آقاي samsung خواهش ميكنم شما هرچقدر كه دوست داريد سوال كنيد.رمزشم توي همون اتاقه. خوب اتاقو بگردييد يه چوب ميبينيد كه روش خطوطي هست دقت كنيد جواب رو پيدا ميكنيد. منم توي اين قسمت مونده بودم با كمك يكي از دوستان اين قسمت رو رفتم.
راستي آقاي samsung منم توي يه قسمت گير كردم اگه ميشه كمك كنيد.
بازي به سه صورت قابل اجراست Tourist(جهانگرد) . Globe-Trotter(جهانگردچابک) . Adventurer(ماجراجو)
من يه بار به صورت Tourist يعني خيلي آسون شروع کردم و هفتهي پيش بازيرو تموم کردم
اما الان به صورت Adventurer يعني خيلي سخت بازي رو شروع کردم و توي يوكوهاما همون مرحله كه بايد دزدكي وارد قصر بشيم همون اول كه با ميله بايد زنجير فلكه رو بشكونيم تا وارد قصر بشيم بار اول راحت اين قسمت رو رد كردم نميدونم شانسي بوده يا نه اما بار دوم وقتي ميخوام از كنار سرباز اولي رد بشم برم پشت اون دو سنگ سفيد ميفهمه هر كاري ميكنم نميتونم برم شما اين قسمت رو چطوري رد كرديد ممنون ميشم كمكم كنيد
در مورد سوال گلها.شما سه نوع گل داريد.نيلوفر آبي(lotus).ویستریا(wisteria).و آزالیا(azalea)این گلهارو باید با بامبو(bamboo).زنبق(iries) و شکوفه گیلاس(cherry blossom) عوض کنید
شما وقتي از هتل خارج شديد به طرف چپ برید مستقیم برید تا به یه گل فروشی چوبی در طرف راست جاده برسید فعلا با این کاری نداشته باشید کمی جلوتر در طرف چپ جاده به چند تا گل فروشی میرسید اول شما باید نیلوفر آبی خودتون رو با شکوفه گیلاس فروشندهی سمت چپ معاوضه کنید.بعد به سمت گل فروشی اولی که در سمت راست جاده بود برید. شکوفه گیلاس رو با بامبو عوض کنید. بعد سراغ گل فروش هایی که در سمت چپ جاده بودند برید .حالا به سمت گل فروش میانی برید و ویستریا یتان را با شکوفه گیلاس عوض کنید ودر آخر پیش فروشندهی سمت راستی برید و آزالیا یتان رو با زمبق عوض کنید

mahyarSAMSUNG
29-09-2006, 12:51
خوب راستشو بخوای منم تازه دارم همون آسون رو میرم و هنوز به اونجا نرسیدم
حالا من این راه حل رو که گفتی رو انجام میدم خبرشو بهت مگیم راستی من روی همه ی گلها کیلیک میکردم هی میگفت ایمپاسبل شما چه طوری میگی جا شونو عوض کنم .. خداحافط تا فردا

mahyarSAMSUNG
30-09-2006, 13:47
آقا اميد اگه مشه اينجا هم كمكم كن :
من الان سوار هواپيما شدم و به طرف سانفرانسيسكو در حركنم الان همون جا كه يه جوجه گير كرده به طناب موندم البته راهشو پيدا كردم ولي وقتي روي طنابي كه به طرف جوجه ميره ميپرم و كمي به سمت جلو ميرم از هواپيما مي افته پايين آيا راهي ديگه اي داره يا همينه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

oomidd
30-09-2006, 17:01
سلام
آقای samsung شما باید بیرون بالون و روی بال سمت راست باشید که جلتون سه تا سیم هست که یکی به طرف جوجه میره .اگه تا اينجا رو درست رفتید وقتی زیر طنابی که جوجه بهش گیر کرده میرسید فقط باید Space رو بزنید تا طناب رو بگیره جز این راهم راه دیگهای نیست

mahyarSAMSUNG
01-10-2006, 12:31
خوب من همین کارو میکنم ولی تا یه ذره جلو میرم می افته پایین فکر کنم دیگه اینجا برای همیشه موندم

oomidd
03-10-2006, 05:12
سلام
آقاي samsung مشكل شما از بازيه چون من اين قسمت رو خيلي راحت رفتم بهتره از internet دنبال سيو بازي بگرديد من خودم دو سه روزي ميشه براي بار دوم اين بازي رو تموم كردم بعدشم پاكش كردم براي همين نميتونم كمكتون كنم ولي اگه بگرديد حتما سيوش رو پيدا ميكنيد.

mahyarSAMSUNG
03-10-2006, 14:15
ممنون که تا اینجا کمک کردی منم پاکش میکنم بره از قبل هم توی روزنامه ( کلیک) خونده بودم که بازی مشکلاتی هم داره ولی باورم نشد و رفت خریدمش خداحافظ

mahyarSAMSUNG
04-10-2006, 07:56
آقا اميد يادمه گفتيد كه از طرف بال راست بايد بريد منظورتون همون بالي كه 2 تا سرباز كنارش ايستادن اگه آره اون در باز نميشه و من از بال سمت چت ميرم كه فقط 1 طناب به سمت جوجه ميره آيا همين راهه

oomidd
04-10-2006, 12:13
آقاي samsung شما درست رفتيد. راستي شما طناب رو ميگيريد ميريد جلو بعد ميافتيد يا اصلا نميتونيد طنابو بگيريد با طناباي كنارتون هم اين مشكل رو داريد يا فقط با اين طناب مشكل داريد من شنيدم يه Patch براي بازي اومده راستي بازي شما مال چه شركتيه مال من مال علي باباست. حالا شما بازي رو از چنتا سيو قبلي شروع كنيد شايد درست بشه. بازيه قشنگيه حيفه تا اينجا اومديد بعدشم پاكش كنيد .

M.K_Soft
04-10-2006, 15:07
من تو چين جايي كه يه مامور تو حيات داره رژه مي ره و ما از توي چاه ميايم توي حيات گير كردم. هر كار مي كنم ماموره منو مي بينه. اگه راهي دارين ممنون مي شم.

mahyarSAMSUNG
04-10-2006, 23:22
خوب شما بايد يه كاري كني كه نبينت از چاه كه اومدي بيرون وايسا تا اون سربازه برگرده و بهد تو از پشت سنگها و سپس به پشت خونه برو بعد پشت خونه بايست چون يه نفر ديگه از در خونه مياد بيرون بهد از رفت اون به سمت بالا برو اونجا هم يه نفر ديگه هست بعد از رفتن اون شما با سرعت به طرف در ورودي حركت كنيد بعد نامه رو از طبقه دوم برداريد و ( البته مواظب اون پل باشيد چون احتمال ديده شدنتون زياده دكمه ي ايكس رو بزنيد و آرام روي پل حركت و به ان طرف بريد ) براي برگشت از پنجره بين دو پايگر استفاده كنيد

mahyarSAMSUNG
04-10-2006, 23:25
راستي آقا اميد من اونجا يه طناب بيشتر نميبينم يعني 2 تا طنابه كه بعد از رسيدن به يك ميله يه طناب ميشه و من در گرفتم طناب مشكل ندارم وقتي جلو ميرم يه حالت لرزش توي بازي درست ميشه بعد مي افته پايين (در ضمن من از بال چپ براي نجات جوجه ميرم چون بال راست كه دوتا سرباز هم كنارش ايستادن باز نميشه )

M.K_Soft
05-10-2006, 01:43
ممنون از شما ولي فكر كنم اين قسمت رد نشه. آخه من بازي رو براي همين قسمت پاك كردم چون نزديك 2 ساعت گير دادم ولي نشد.

mahyarSAMSUNG
05-10-2006, 05:15
فکر کنم باید منم بی خیالش بشم ولی یه مدتی نگهش میدارم تا ببینم یه پاچی سیوی براش پیدا میشه خوب شد که سوار هواپیما شدن رو برای آخر گذاشتم اینطوری نصف بیتر بازیو دیدم از اون قسمت که توی هند بود خیلی خوشم اومد

oomidd
05-10-2006, 05:54
آقاي samsung منظورم از بال سمت راست وقتي كه پشتتون به اتاق كاپيتانه. بالي كه بايد ازش بري بيرون ميشه بال سمت راست . توضيح كامل اين مرحله
وقتي كه به بال سمت رفتيد در انتهاي مسير اهرم رو بكشيد تا دكمهي در روبروتون فعال بشه روي دكمه كليك كنيد تا در باز بشه بعد به بيرون طرف راست بپريد(گمون كنم رنگ اون لبه اي كه بايد روش بپريد آبي هستش) بر روي لبه بسمت جلو بريد تا به نردبون برسيد ازش بالا بريد و به طرف جلو حركت كنيد كميكه جلو رفته بايد خميده اين قسمت رو رد كنيد بعد در برابرتون يه ستون ميبيينيد كه سه طناب بهش وصل شده دوتا طرف چپ يكي هم راست شما بايد طناب سمت راست(طنابي كه به سمت پرنده ميره) رو بگيريد بعد به طرف پرنده بريد وقتي بهش رسيديد اتوماتيك پرنده رو بر ميداره و بعد به محل اوليه برگرديد وقتي كه بر روي بدنه ميپريد به طور اتوماتيك به داخل كشتي وارد ميشيد و اين قسمت تموم ميشه.

mahyarSAMSUNG
06-10-2006, 05:31
خوب پس مشکل از بازیه ممنون

Godrig
06-10-2006, 06:51
آره منم همین فکرو می کنم

mojtaba007
18-01-2007, 12:17
اقا تو بازی دور دنیا در 80 روز بعد از مرحله یوکوهامای ژاپن
وارد گشتی میشویم که اول باید وارد رستوران بشیم
وبه مشتریان شربت بدیم من این مرحله رو با 1000 بدبختی رد کردم
بهد از ان 3 تا دکل بلند است که با بالا رفتن از هر دکل باید چند تا دنده است که باید حرکت بدیم
امیدوارم فهمیده باشید من کجا گیر کردم
من باید چه کار کنم

mahyarSAMSUNG
19-01-2007, 02:40
من نفهمیدم بیشتر توضی بده عکس هم گذاشتی چه بهتر

mojtaba007
19-01-2007, 14:27
عزیز چه طور بهت بگم
ببین مرحله یوکوهامای ژاپن را رد میکونیم
وارد یک کشتی بزرگ میشیم(کشتی پرنده نه کشتی که روی اب است)
تا اینجا Ok ??
یک قسمتی دارد که باید 3 کار انجام بدیم
یعنی بر روی 3 تا دکل بلند که با اسانسور میرویم بالا
هر کدوم از این دکلها که بالا میرویم 3 تا دنده دارد
وقتی وارد اولین دکل میشویم خودش میگه باید قطعاتی پیدا کنم تا کار کنه
من باید چه کار کنم

mahyarSAMSUNG
19-01-2007, 23:47
نه خیر اون دکل ها سه تا دسته دارن که باید باید اونها رو درست سر جای خودشون بزاری مثلا دسته اولی بالا دومی پایین و سومی پایین البته این مثال بود خودت باید پیدا کنی من که یادم رفته چی بود ؟؟؟ اینو یه امتحان بکن

پایین بالا بالا :happy: :happy:

martin_superhuman
20-01-2007, 13:19
از چپ به راست اهرمهای یک و چهار و شش رو بیار پایین

mojtaba007
28-01-2007, 11:29
تو مرحله امریکا بهد از اینکه از شهر بازی بیرون امدیم میرسیم به یک جای که یک ادمی در یک اطاق زندانی شده و ما باید کنتورهای برق را دست کاری کنیم تا ان یک نفر ازاد بشه
من چطوری باید ازاد کنم اون یارو رو

oomidd
29-01-2007, 09:09
پنجتا کنتور برق وجود داره
سمت چپ کلبه. که شما باید سیمهای قرمز وسیاه رو باهم ترکیب کنید و علامت فلش روی کنتور رو از سمت چپ روی اولی قرار بدید.
کنار ساختمان نظارت. سیمهای قرمز وسبزرو باهم ترکیب کنید وعلامت فلش روی کنتور رو از سمت چپ روی سومی قرار بدید.
گوشهی انتهایی سمت چپ از طرف کلبه.سیمهای آبی و سبز رو ترکیب کنید و فلش روی کنتور رو ازسمت چپ روی اولی قرار بدید.
سمت راست دروازه. شما باید سیمهای آبی و قرمز رو ترکیب کنید و فلش روی کنتور رو از سمت چپ روی اولی قرار بدید.
گوشهی انتهایی حیاط پشت ساختمان در حال ساخت.سیمهای سیاه وقرمز رو باهم ترکیب کنید و فلش روی کنتور رو از سمت چپ روی چهارمی قرار بدید .

mojtaba007
29-01-2007, 09:15
تشکر جگر از شما ممنونم

peggy
29-01-2007, 18:53
bacheha aval az har chizi bebakhshid ke farsi type nemikonam .fontesho nadaram .too marhaleye YOKOHAMA .ye ja hast hamoon aval ke bayad beri too khooneye oon shahe .besoorate makhfi ke kasi nafahme .va az ye toonel ke khareje kakhe vared mishi ...va miyay too hayate kakh .bayad chetori rad shim ke oon negahban nabinatemoon ?man har kari ke kardam nashod ...va hich raveshi komak nakard :(

oomidd
29-01-2007, 22:29
آقای peggy اونجا دوتا نگهبانه. یکی از این طرف حیاط میره اون طرف. یکی دیگه هم سمت بالای حیاط اون آخر ایستاده و روش بطرف شماست شما باید وقتی هردوشون پشتشون بطرف شما بود آروم بطرف دو سنگ سفیدی که سمت چپ شماست برید (در این قسمت شما باید نشسته و آروم این مرحله رو تموم کنید)

peggy
30-01-2007, 16:54
آقای peggy اونجا دوتا نگهبانه. یکی از این طرف حیاط میره اون طرف. یکی دیگه هم سمت بالای حیاط اون آخر ایستاده و روش بطرف شماست شما باید وقتی هردوشون پشتشون بطرف شما بود آروم بطرف دو سنگ سفیدی که سمت چپ شماست برید (در این قسمت شما باید نشسته و آروم این مرحله رو تموم کنید)

man fekr mikardam ke faghat 1 negahban hast :( va hamoonie ke hamash mireo miyad .
pas 2 ta negahban hast .
mishe begi dovomi daghighan kojas?man faghat oonioo midoonam ke hamash mireo bar migarde .,va ta man mikham rad sham .mige sab konnnnnnn

oomidd
31-01-2007, 07:38
شما اگه خوب دقت کنید وقتی اون نگهبانه که هی میرهو میاد پشتش بطرف شما باشه وقتیکه بخوای آروم ردشی نگهبان دوم به شما اخطار میده نه اولی اگه بازم دقت کنی میبینی که دوربین روی نگهبانی زوم میکنه که بالای حیاط هستش که داره به شما اخطار میده. نمیدونم منکه این قسمتو راحت رد کردم. یکی دو بار هم بیشتر نسوختم

peggy
09-02-2007, 16:38
شما اگه خوب دقت کنید وقتی اون نگهبانه که هی میرهو میاد پشتش بطرف شما باشه وقتیکه بخوای آروم ردشی نگهبان دوم به شما اخطار میده نه اولی اگه بازم دقت کنی میبینی که دوربین روی نگهبانی زوم میکنه که بالای حیاط هستش که داره به شما اخطار میده. نمیدونم منکه این قسمتو راحت رد کردم. یکی دو بار هم بیشتر نسوختم

merc az rahnamaeet :)

J A V I D
09-02-2007, 16:47
من استراتژی کاملشو قبلا گذاشته بودم به زبان فارسی اینم لینکش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دو مگه تا حالا 1677 بار دانلود شده !!! جدی می گم یعنی این بازی اینقدر طرفدار داره !!

AmirArdawan
16-03-2009, 13:27
با سلام من تو مرحله یوکوهاما گیر کردم. اون قسمت که باید مجسمه بوداها رو پیدا کرد. من مجسمه اول رو پیدا کردم. وقتی به مجسمه دوم رسیدم اون چوب رو از پل پایین انداختم. ولی هر چی گشتم دکمه ای که بودا رو حرکت میده پیدا نکردم. تو راهنمای بازی نوشته که دکمه پایین پله ولی من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم. لطفا راهنمایی کنید.

reza94356
29-04-2011, 11:06
با اینکه بیرون کشیدن تاپیک زیر خاکی ممنوعه ولی هوس کردم این بازی رو دوباره بازی کنم ...سی دیش تو بازار نیست کسی نیست لینک دانلودش رو برای ما بزاره