مشاهده نسخه کامل
: شرایط فروش و پیش فروش شرکت های خودروساز داخلی و خارجی
masooumi
06-03-2015, 00:02
دوستان سود مشارکت ایران خودرو به ازای هر ماه تاخیر 1 درصد هست یا 1.5 درصد؟ برای فروش فوری.
1.5 هست ، مگر اینکه در قرارداد شما چیز دیگه ای درج شده باشد
M.Amorous
06-03-2015, 10:00
1.5 هست ، مگر اینکه در قرارداد شما چیز دیگه ای درج شده باشد
والا نوشته طبق جدول فوق الذکر (ولی جدولی وجود نداره!).
کسی از دوستان توی شرایط دهه فجر خودرو ثبت نام نکرده یه آمار به ما بده کی ماشینمون رو میدن؟!
behzad20000
08-03-2015, 09:40
سلام
من از طریق نمایندگی یک سایپا 131 اس ای ثبت نام کردم اولا که به موبایلم اس ام اس کد پذیرش نیومد زنگ زدم نمایندگی اونا بهم دادن دوم م از اونجایی که من از طریق نمایندگی ثبت نام کردم متصدی ورد اطلاعات ازم آدرس ایمیل نخواست و الان برای پیگیری دچار مشکلم چرا که ازم رمز عبور می خواد که اونم گویا ایمیل می شه لطفا راهنمایی کنید
mohsenjxj
13-03-2015, 12:02
سلام دوستان کسی خبر داره فروش نقدی ماه دیگه طبق معمول از کی باید شروع بشه؟
احتمال داره اوایل فروردین شروع بشه یا اینکه فروش نقدی و یا حتی پیش فروش را از اواخر فروردین و اردیبهشت سال بعد شروع می کنن؟
Pourya-pc
13-03-2015, 12:48
احتمال داره اوایل فروردین شروع بشه یا اینکه فروش نقدی و یا حتی پیش فروش را از اواخر فروردین و اردیبهشت سال بعد شروع می کنن؟
فروش نقدی ایران خودرو از ۲۰ اسفندماه آغاز شده است .
mohsenjxj
14-03-2015, 18:14
فروش نقدی ایران خودرو از ۲۰ اسفندماه آغاز شده است .
منظورم شرایط فروش جدید هست چون تو سایت که نگاه میکنم تقریبا تمام ظرفیت های فروش نقدی اسفند ماه حتی پیش فروش ها هم پر شده.
masooumi
14-03-2015, 18:23
احتمالا اولین فروش در سال جدید میوفته برای اردیبهشت ماه. (کلا خود ایرانخودرو هم از 20 فروردین شروع به کار میکنه و معمولا برای چند روز باقیمانده از فروردین فروش نمیزارن ، مگر پیش فروش که اونم احتمالش کمه)
سلام.
من یه سری سوال در رابطه با خرید خودرو پیش فروش از طریق سایت سایپا داشتم. ممنون میشم کمکم کنید.
1. اول اینکه سایت رسمی فروش آنلاین سایپا چیه؟ (همون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
2. دوم اینکه سود مشارکت دقیقا چقدر میشه؟ (الان قیمت 131 با موتور جدید زده 19،720 مدل SE. قیمت دوگانه را نمیدونم دقیقا چقدر میشه. بعدش توی فروش اینترنتی زده 7 میلیون پیش پرداخت و 22 درصد مشارکت و تحویل تیر ماه)
3. سرموقع تحویل میدن؟
4. پراید 131 چه رنگهایی داره؟ ینی چه رنگایی میشه انتخاب کرد موقع تحویل؟
5. اگه دوگانه بخوایم چه طوریه؟
ممنون از لطفتون.
mohsenjxj
30-03-2015, 21:02
سلام دوستان بنده اول مهر 93 یه پرشیا ثبت نام کردم که تحویل فروردین 94هست و هنوز از دعوتنامه خبری نیست بنظر شما دعوتنامه واسه واریز بقیه پول کی صادر میشه؟
تو سایت هم زده
[*=center]فعال سازی در سیستم فروش
و هنوز رو صدور دعوتنامه نرفته.
avator20002000
02-04-2015, 13:17
کی این سایت فروش ایران خودرو شرایط میزاره؟
سلام من تو فروش اسفند ایرانخودرو ثبت نام کردم و تحویل هم خرداد 94 هست اما هیچ یوزر پسی به من نداده که چک کنم ماشین تو کدوم مرحله هست
عموما کی این یوزر پس رو میدن؟
masooumi
03-04-2015, 20:46
سلام من تو فروش اسفند ایرانخودرو ثبت نام کردم و تحویل هم خرداد 94 هست اما هیچ یوزر پسی به من نداده که چک کنم ماشین تو کدوم مرحله هست
عموما کی این یوزر پس رو میدن؟
یوزر و پس شما در زمان ثبت نام ایجاد میشود.
یوزر کد ملی و پسورد شماره شناسنامه شما می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخواستم فردا 131 ثبت نام کنم. چیکار کنم؟
توافقاتم شد حالا واسه ما داستان!
masooumi
03-04-2015, 22:50
من میخواستم فردا 131 ثبت نام کنم. چیکار کنم؟
توافقاتم شد حالا واسه ما داستان!
یعنی شما توقع دارید که به خاطر توافق ، از فردا قیمت پراید بشه 10 میلیون؟
یعنی شما توقع دارید که به خاطر توافق ، از فردا قیمت پراید بشه 10 میلیون؟
فردا نشه، پس فردا که میشه!
شما فرض بگیر کل تـ.ـحـ.ـر.یـ.ـم هارو بردارن! کله، کلشو!
البته نظرم اینکه تا اسفند هم خبر خاصی نشه ولی همین خبرا، قیمتهارو هی میخواد بالا پایین کنه.
masooumi
04-04-2015, 08:55
فردا نشه، پس فردا که میشه!
شما فرض بگیر کل تـ.ـحـ.ـر.یـ.ـم هارو بردارن! کله، کلشو!
البته نظرم اینکه تا اسفند هم خبر خاصی نشه ولی همین خبرا، قیمتهارو هی میخواد بالا پایین کنه.
شما امیدوار باشید..
avator20002000
04-04-2015, 16:20
یه سوال اگر 206 تیپ 2 الان بنویسیم تا یه سال دیگه حاضر بشه (اگر قیمت هم همین امروزی باشه کلش) چقدر تموم میشه برام کلا؟
hobor971
04-04-2015, 18:07
یه سوال اگر 206 تیپ 2 الان بنویسیم تا یه سال دیگه حاضر بشه (اگر قیمت هم همین امروزی باشه کلش) چقدر تموم میشه برام کلا؟
223454325 ریال
نه شرایط رو گفته. نه چند مرحله ای بودن رو گفته. نه درصد سود مشارکت رو کفته. تا حالا هم ماشین ثبت نام نکرده که ببینه اصلا چی به چی هست. فکر کنم یه ده دوازده تومن داری می خوای باهاش یه 206 صفر سوار بشی.
شما اول یه سر بزن به سایت فروش ایران خودرو تا حداقل دستت بیاد پیش فروش چه شکلیه.
sent from my Sony Xperia Z tablet
mohsenjxj
05-04-2015, 16:53
شرايط پیش فروش عادي يك و دو وديعه اي فروردین و اردیبھشت محصولات ایران خودرو ، از روز دوشنبه مورخ 17 فروردین الي 31 اردیبهشت 94 به شرح جدول پیوست ارائه مي گردد.
سلام توی جدول بالایی از بین سمند ها کدوم یکیش پر فروش تره؟
avator20002000
06-04-2015, 18:46
223454325 ریال
نه شرایط رو گفته. نه چند مرحله ای بودن رو گفته. نه درصد سود مشارکت رو کفته. تا حالا هم ماشین ثبت نام نکرده که ببینه اصلا چی به چی هست. فکر کنم یه ده دوازده تومن داری می خوای باهاش یه 206 صفر سوار بشی.
شما اول یه سر بزن به سایت فروش ایران خودرو تا حداقل دستت بیاد پیش فروش چه شکلیه.
sent from my Sony Xperia Z tablet
به تاریخ پستی که فرستادم اینجا هنوز ایران خودرو سایتش شرایط امسال رو نیاورده بود(سایت در حال بروزرسانی می نوشت هست).گویا منظور از سوال رو هم تفهیم نشدید .ار نوع کج دهنی و نوشتارتون هم معلومه چه شخصیتی دارید.لطفا قصد اطلاع رسانی نداری تاپیک های این بخش رو هم اسپم نکن با پست های گمراه کننده
شرايط پیش فروش عادي يك و دو وديعه اي فروردین و اردیبھشت محصولات ایران خودرو ، از روز دوشنبه مورخ 17 فروردین الي 31 اردیبهشت 94 به شرح جدول پیوست ارائه مي گردد.
پارس LX با موتور EF7 شرایطش کی اعلام میشه؟
mohsenjxj
06-04-2015, 21:58
پارس LX با موتور EF7
شرایطش کی اعلام میشه؟
سلام دوست عزیز در این مورد اطلاع دقیقی ندارم ولی احتمالا نیمه اول امسال اعلام بشه از دوستان دیگه اگه اطلاع دقیقی دارن لطفا بفرمایید.
mohsenjxj
06-04-2015, 22:02
سلام توی جدول بالایی از بین سمند ها کدوم یکیش پر فروش تره؟
بستگی به نیاز شما داره که دوگانه سوز بخوای یا بنزینی، به نظر من اگه پایه گاز سوز بخوای پرفروشترین همون سمند با کلاس 29110 و29111هست ولی اگه تک سوز بخوای سمند با کلاس 29211 .
mohsenjxj
11-04-2015, 22:06
گروه صنعتی ایران خودرو قیمت جدید محصولات خود را در سال 94 بصورت رسمی منتشر نمود .
mohsenjxj
13-04-2015, 17:10
نخستین فروش فوری محصولات ایران خودرو در سال 94 از روز چهارشنبه 26 فروردین ماه آغاز می شود.
زمان فعال سازي اين بخشنامه ساعت 11.00 صبح روز چھارشنبه مورخ 26 فروردین 94 مي باشد .
mohsenjxj
18-04-2015, 16:37
گروه خودروسازی سایپا قیمت جدید محصولات شرکت سایپا , پارس خودرو و زامیاد را به طور رسمی و طی بخشنامه ای منتشر نمود .
بخشنامه تبدیل ایران گاری
Hamed-Dehghani
20-04-2015, 16:13
سلام عزیزان
من در حد ۳۵ تومن رو تا چند ماه خواهم داشت و قصد نام نویسی یک خوردرو صرفا برای فروش دارم
می خواستم از شما کمک بگیرم که شرایط واگذاری خودرو ها رو می دونید قیمت تمام شده کدوم خودرو نام نویسی نسبت به قیمت بازار آزاد بهتره و بیشتر استفاده داره
و تقریبا چقدر ارزونتر در میاد ؟
یکی شرابط رو دیدم که اینه
چون بیشتر از ۴-۵ ماه این پول رو در اختیار ندارم واگذاری های ۱۲-۲۴ ماهه بدرم نمی خوره، بقیه رو نمی دونم
ممنون از کمکنون
M.Amorous
20-04-2015, 16:19
سلام با توجه به پر شدن ظرفیت این ماه به نظر من صبر کنید شرایط جدید بیاد و یه پارس LX ثبت نام کنید تحویلشم احتمالا آبان اینا باشه. بهترین خودرو برای فروش هست حداقل 3-4 میلیون سود میکنید.
حسام عدالت
20-04-2015, 23:53
سلام با توجه به پر شدن ظرفیت این ماه به نظر من صبر کنید شرایط جدید بیاد و یه پارس LX ثبت نام کنید تحویلشم احتمالا آبان اینا باشه. بهترین خودرو برای فروش هست حداقل 3-4 میلیون سود میکنید.
مگر نرخ مشارکت چند درصده ؟
M.Amorous
21-04-2015, 05:48
مگر نرخ مشارکت چند درصده ؟
والا در دقیقا نمیدونم ولی احتمالا 21 درصد
mohammadv2
21-04-2015, 07:38
دوستان سلام
این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که پیش فروش گذاشته متعلق به خود سایپا هست؟
از هیچ کدوم از سایتهای سایپا به این سایت لینک نداره.
Hamed-Dehghani
21-04-2015, 21:46
قیمت کارخانه کدوم خودرو ۳۰ میلیونی نسبت به قیمت بازار کمتر در میاد؟
آیا این قیمتها که توی یه سایت بود درسته ؟
سمند lx - دو ایربگ - بنزینی یورو 4 -
قیمت بازار
30,700,000
31,400,000
قیمت نمایندگی
29,558,000
29,843,000
-------
سمند lx ef7 - موتور ef7 بدون سیستم مالتی پلاکس
قیمت بازار
30,600,000
31,600,000
قیمت نمایندگی
30,243,673
30,243,000
------
سمند ef7 . دوگانه سوز - دو ایربگ (مالتی پلکس)
قیمت بازار
32,700,000
قیمت نمایندگی
31,536,000
----
سمند سورن elx با موتور ef7
قیمت بازار
36,500,000
قیمت نمایندگی
36,123,000
-------
سورن elx
قیمت بازار
36,200,000
قیمت نمایندگی
30,460,000
----
پژو glx 405 دوگانه سوز .
قیمت بازار
31,000,000
قیمت نمایندگی
30,420,000
سلام دوستان من تو ثبت نام اسفند ثبت نام کردم اما وقتی چک میکنم هنوزم زده مدارک به ایران خودرو تحویل داده نشده؟ این عادیه؟ موعد تحویل هم خرداد هست
masooumi
22-04-2015, 10:05
سلام دوستان من تو ثبت نام اسفند ثبت نام کردم اما وقتی چک میکنم هنوزم زده مدارک به ایران خودرو تحویل داده نشده؟ این عادیه؟ موعد تحویل هم خرداد هست
وقتی براتون دعوتنامه صادر بشود و تکمیل وجه کنید ،در آن زمان مدارک شما تحویل ایران خودرو میشود از طرف نمایندگی
پس این عادی هست
Bahman No1
22-04-2015, 14:55
سلام دوستان ...
این شرایط فروش جدید سایپا هست:
من زیاد با این روشها آشنایی ندارم . چند تا سوال دارم:
1-تو روش اعتباری ماشین تا زمان تسویه ، بیمه بدنه یا شخص ثالث یا هر دو رو داره؟؟
2- چک ها رو از زمان ثبت نام باید بدیم یا از زمان تحویل ماشین؟؟
ممنون
Bahman No1
22-04-2015, 14:55
سلام دوستان ...
ممنون
masooumi
22-04-2015, 15:15
سلام دوستان ...
ممنون
سلام
1- خیر ، در فروش اعتباری به صورت چکی ، خودرو بیمه بدنه نمیشود از طرف شرکت.(معمولا ، مگر اینکه در همین بخشنامه ذکر شده باشد) و فقط مثل سایر روش های فروش تا یکسال دارای بیمه شخص ثالث می باشد.
2- چک ها را یکماه قبل از تحویل خودرو و در مرحله تکمیل وجه از شما دریافت می کنند.
shazdeh23
24-04-2015, 16:47
سلام
بچه ها من پراید ثبت نام کردم پارسال بصورت اینترنتی. تحویل اردیبهشت امسال
میخواستم ببینم در حالیکه الان توی اردیبهشت ماهیم ولی من نه هنوز رنگشو انتخاب کردم نه خبری ازشون هست
میخواستم ببینم مراحلش چطوره؟ باید به نمایندگی مراجعه کنم یا خودشون زنگ میزنن. اصن چطوره؟
ممنون
masooumi
24-04-2015, 16:52
سلام
بچه ها من پراید ثبت نام کردم پارسال بصورت اینترنتی. تحویل اردیبهشت امسال
میخواستم ببینم در حالیکه الان توی اردیبهشت ماهیم ولی من نه هنوز رنگشو انتخاب کردم نه خبری ازشون هست
میخواستم ببینم مراحلش چطوره؟ باید به نمایندگی مراجعه کنم یا خودشون زنگ میزنن. اصن چطوره؟
ممنون
سلام ، تا نیمه اردیبهشت ماه براتون دعوتنامه صادر میشه که رنگ را انتخاب کنید و باقی مبلغش را بپردازید.
از اینجا می توانید وضعیت فعلی را مشاهده کنید.
jamshidjap
25-04-2015, 09:50
سلام
من یه پرشیا ال ایکس ، آبان پارسال ثبت نام کردم و تحویل اردیبهشت هستش ، معمولا دیگه این روزا باید دعوتنامش بیاد ، که هنوز نیومده .
با توجه به اینکه یه فنگ جدید انداختن که تا آخر اردیبهشت میخان قیمتای جدید رو اعلام کنن. آیا به نظرتون علت عدم صدور دعوتنامه ها همین نمیتونه باشه .
آیا الان میشه پیگیری کرد که زودتر دعوتنامه رو صادر کنن ( مثلا زنگ بزنم 96440 یا به اداره فروش مراجعه کنم ) ؟ یا نه فایده ای نداره و باید صبر کنم ؟
mohsenjxj
26-04-2015, 17:08
سلام
من یه پرشیا ال ایکس ، آبان پارسال ثبت نام کردم و تحویل اردیبهشت هستش ، معمولا دیگه این روزا باید دعوتنامش بیاد ، که هنوز نیومده .
با توجه به اینکه یه فنگ جدید انداختن که تا آخر اردیبهشت میخان قیمتای جدید رو اعلام کنن. آیا به نظرتون علت عدم صدور دعوتنامه ها همین نمیتونه باشه .
آیا الان میشه پیگیری کرد که زودتر دعوتنامه رو صادر کنن ( مثلا زنگ بزنم 96440 یا به اداره فروش مراجعه کنم ) ؟ یا نه فایده ای نداره و باید صبر کنم ؟
سلام پرشیای ما که تحویل فروردین بود 20 فروردین دعوتنامه اومد و بعد از تکمیل وجه تازه 2روز پیش فاکتور شده و انشاا... این هفته تخویل میدن.
ماشین شمارا هم احتمالا 20 اردیبهشت دعوتنامه صادر بشه و تا اوایل خرداد تحویل میدن.
انشاا... که افزایش قیمتی اگه باشه شامل ماشین شما نمیشه.
jamshidjap
27-04-2015, 08:31
سلام پرشیای ما که تحویل فروردین بود 20 فروردین دعوتنامه اومد و بعد از تکمیل وجه تازه 2روز پیش فاکتور شده و انشاا... این هفته تخویل میدن.
ماشین شمارا هم احتمالا 20 اردیبهشت دعوتنامه صادر بشه و تا اوایل خرداد تحویل میدن.
انشاا... که افزایش قیمتی اگه باشه شامل ماشین شما نمیشه.
برای شما هم ال ایکس بوده یا پارس سال ؟
mohsenjxj
27-04-2015, 16:58
برای شما هم ال ایکس بوده یا پارس سال ؟
ال ایکس هست.
jamshidjap
28-04-2015, 14:55
یه سوال دیگه
وقتیکه دعوتنامه میاد یه فرصت ده روزه میده تا مابالتفاوت رو بریزیم ، حالا هر چی زودتر بریزیم زودتر ماشینو تحویل میدن یا نه تمام اون دعوتنامه ها رو فارغ از زمان تکمیل وجه ، یکجا فاکتور میکنن ؟
masooumi
28-04-2015, 16:45
یه سوال دیگه
وقتیکه دعوتنامه میاد یه فرصت ده روزه میده تا مابالتفاوت رو بریزیم ، حالا هر چی زودتر بریزیم زودتر ماشینو تحویل میدن یا نه تمام اون دعوتنامه ها رو فارغ از زمان تکمیل وجه ، یکجا فاکتور میکنن ؟
روال همین است که شما فرمودید و هر چه زودتر واریز داشته باشید زودتر فاکتور میشود ولی بعضی مواقع این رعایت نمیشود.
mohsenjxj
28-04-2015, 16:46
یه سوال دیگه
طبیعتا هرچی زودتر واریز کنید ماشینت تو اولویت برای فاکتور شدن قرار می گیره اینو خوده مسئول فروش نمایندگی می گفت.
mohsenjxj
28-04-2015, 16:47
به مناسبت فرا رسیدن ایام مبارک میلاد مولی الموحدین حضرت علی (ع) و روز پدر ، طرح فروش فوری اردیبهشتماه ایرانخودرو بصورت فروش ویژه " تحویل از 7 تا 45 روزه " به شرح جدول پیوست از روز چهارشنبه مورخ 9 اردیبهشتماه تا زمان تكمیل ظرفیت ارائه مي گردد.
jamshidjap
10-05-2015, 10:17
جهت اطلاع دوستان بگم
من دعوتنامه پارس ال ایکس رو رفتم گرفتم . تحویل اردیبهشته ، حساب کتاباش رو که نگاه کردم ، سود مشارکت رو تا 20 خرداد حساب کرده و نوشته خودرو حدود 45 روز پس از تکمیل وجه تحویل میشه !!! .
هر چند سودشو میدن ولی خیلی مسخرس . تازه این خوبشه . داستانای تحویل تندر و دنا خیلی جالب تره ... کلا خیلی افتضاحه وضعیت فروش ماشین صفر توی ایران ... من کی بود ؟ آبان 93 ثبت نام کردم . تازه از الان حداقلش 45 روز باید صبر کنم تا چی بشه ... خودم که فکر میکنم تیر تحویل بدن .... تاسف:n35:
mohsenjxj
11-05-2015, 16:34
آغاز فروش وانت جدید آریسان جدیدترین محصول ایران خودرو با موتور پایه گازسوز 1700 سی سی OHVG با استاندارد آلایندگی یورو4 در قیاس با خودروهای محدوده قیمتی مشابه توجه زیادی را به خود جلب کرده است.
این خودرو از امکاناتی نظیر سیستم ترمز ABS، فرمان تلسکوپی، کمربند ایمنی پیش کشنده، سیستم خودکار قطع سوخت در هنگام تصادف، رینگ چرخ 15 اینچی با تایر رادیال بهره می برد.ایران خودرو به مناسبت فرا رسیدن عید مبعث این محصول را برای بار اول در بازار عرضه می کند.
mohsenjxj
12-05-2015, 14:49
به مناسبت فرا رسیدن مبعث حضرت رسول اکرم ( ص ) ، بدینوسیله به اطلاع کلیه متقاضیان محترم می رساند، با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته در راستای تامین خواسته های مشتریان و نیاز بازار به یک خودروی کار با تجهیزات و امکانات به روز، امکان عرضه محصول جدید وانت آریسان فراهم شده است. لذا شرايط پیش فروش قطعی وانت آریسان دوگانه سوز، از روز یکشنبه مورخ 27 اردیبهشت 94 لغایت زمان تکمیل ظرفیت، به شرح جدول ذیل ارائه مي گردد.
mohsenjxj
14-05-2015, 21:17
هاشم یکهزارع از طرح ویژه ایران خودرو برای پیشفروش محدود خودروی دنا از هفته آینده خبر داد و گفت: به مناسبت عید مبعث و به منظور پاسخگویی به تقاضای بازار، هفته آینده پیشفروش تعداد محدودی از خودروی دنا توسط نمایندگیهای فروش انجام خواهیم داد.
john nash
16-05-2015, 08:23
سلام دوستان
میدونم جای این سوال اینجا نیست. ببخشید
در ثبت نام خودرو به صورت پیش فروش و فروش حواله آن موقع تحویل بسته به قیمت خودرو چقدر سود هست؟؟
ممنون:n16::n16:
hossein.az
16-05-2015, 11:36
سلام دوستان
میدونم جای این سوال اینجا نیست. ببخشید
در ثبت نام خودرو به صورت پیش فروش و فروش حواله آن موقع تحویل بسته به قیمت خودرو چقدر سود هست؟؟
ممنون:n16::n16:
وقتی پیش فروش میکنید در ابتدای ثبت نام مبلغ سود و سود در صورت انصراف مشخص میشه
دو مدل پیش فروش هست یا به صورت قطعی و یا به صورت قیمت روز
که مابقی مبلغ نسبت به این دو مورد تعیین میشه
aminkhan2014
16-05-2015, 13:49
بنظر دوستان وانت آریسان اصلا فروش میره؟؟
Pourya-pc
16-05-2015, 14:12
بنظر دوستان وانت آریسان اصلا فروش میره؟؟
با این قیمتی که داره و موتور پایه گازسوز EF7 قوی هم روش هست و همینطور ظاهرش هم پژو پارس به نظرم بازار خیلی عالی در انتظارش هست .
لطفا برای بحث حاشیه ایی تاپیک بزنید . سپاس
aminkhan2014
16-05-2015, 16:22
من برای سواری که ازش خوشم اومده میخام بدونم بعد میشه راحت ردش کرد یا مثل وانت پرایده که هیچکس نگاهش نمیکنه!!!
ولی صرفا جهت اطلاع!!!موتورش همون موتور روا OHV هست که روی وانت بار بود و این اواخر هم روی وانت مزدا کارا هم انداختن!!!EF7 اگر بود که فکر کنم بخاطر اسم بدش کسی نگاهش نمیکرد!!!هرچند که واقعا بهتر بود..بازم ببخشید...دوسه تا پست اخر را پاک کنید...ممنون
mohsenjxj
26-05-2015, 16:35
به مناسبت فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و سالروز آزاد سازي خرمشھر ، بدینوسیله به اطلاع کلیه متقاضیان محترم می رساند، شرایط فروش فوری خرداد ماه به شرح جدول پیوست از روز چھارشنبه مورخ ٩۴/٠٣/٠۶ الی ٩۴/٠٣/٣١ و یا تا زمان تكمیل ظرفیت ارائه مي گردد.
mohsenjxj
26-05-2015, 16:44
گروه صنعتی ایران خودرو جدیدترین قیمت مصوب تمامی محصولات این شرکت , ویژه خرداد ماه 94 را منتشر نمود .
hossein.az
31-05-2015, 10:39
شرايط فروش ليزينگی و اعتباری ( بدون ضامن ) خودروی X100 و تيبا 2 بشرح ذيل اعلام ميگردد . ثبت نام از طريق پورتال شركت سايپا ...
شرايط فروش ليزينگی و اعتباری ( بدون ضامن ) خودروی X100 و تيبا 2 بشرح ذيل اعلام ميگردد . ثبت نام از طريق پورتال شركت سايپا صورت مي پذیرد .
لازم به ذكر است که بخشىامه 49972 مورخ 94/02/22 داراي اعتبار مي باشد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohsenjxj
31-05-2015, 21:27
به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان ولادت منجي عالم بشريت حضرت قائم (عج)، بدینوسیله به اطلاع کلیه متقاضیان محترم می رساند، شرایط فروش فوری محصول جدید رنوکپچر به شرح جدول ذیل از روز سهشنبه مورخ 12 الی 31 خرداد ماه 94 و یا تا زمان تكمیل ظرفیت ارائه مي گردد.
hossein.az
01-06-2015, 10:01
شرایط پیش فروش محصولات جدید تولیدی شرکت پارس خودرو به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان ولادت منجي عالم بشريت حضرت قائم(عج) به صورت محدود به شرح ذیل اعلام میگردد .
مدل هاچ بك سری H300 محصول H320 مي باشد كه در دو مدل دستي و اتوماتيك در پارس خودرو توليد خواهد شد . اين محصول به دليل ظاهري جوان پسند و امكانات و تجهيزات مناسب ايمني و رفاهي مي تواند گزينه مناسب براي قشر جوان محسوب شود .
ضمنا كسب استاندارد آلايندگي يورو 5 براي اين محصول نشان دهنده سازگاري مناسب آن با طبيعت است .
شرایط فروش / خرداد 94 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تیزر تبلیغاتی برلیانس H320 :
hossein.az
01-06-2015, 16:44
با توجه به برنامه ریزی ھای صورت گرفته در راستای تامین خواسته ھای مشتریان، امکان پیش فروش خودروي جدید رنو كپچر فراھم شده است. لذا شرايط پیش فروش عادی این خودرو، از روز سه شنبه مورخ 12 خردا ماه لغایت زمان تکمیل ظرفیت، به شرح جدول پیوست ارائه مي گردد.
سود مشاركت در اين بخشنامه 18 درصد سالیانه و حداكثر تا تاريخ انقضاي دعوتنامه محاسبه خواھد شد و لذا ھرگونه تبديل و محاسبات ديگر نیز بر اساس سود مشاركت اعلامی در گویا بر اساس خودرو محاسبه خواھد شد.
سود مشاركت در صورت انصراف 16 درصد سالیانه و حداكثر تا زمان انقضاي دعوتنامه و چنانچه قبل از ارسال دعوتنامه باشد تا زمان انصراف براي مبلغ پیش پرداخت محاسبه خواھد شد.
در صورت تاخیر در تحويل خودرو از جانب شركت، سود تاخیر به ازاي مبالغ پرداختي مشتري (صرفاً به شرط تكمیل وجه قرارداد مطابق بخشنامه) يك درصد ماھانه ( 12 درصد سالیانه ) پرداخت مي شود. در صورتي كه برحسب ضرورت، آپشن و يا تجھیزات خاصي بر روي خودرو نصب و يا حذف گردد و يا تغییري در برخي از قطعات خودرو ايجاد شود، دعوتنامه بر اساس خودروي تغییر يافته صادر خواھد شد.
نظر به اينكه ھرگونه اعلام و ارسال اطلاعات به سازمان امور مالیاتي (خريد ، فروش ، مالیات و ........) درخصوص اشخاص حقیقي و حقوقي نیاز به اطلاعات كد اقتصادي، شناسه ملي و كد ملي دارد، لذا ثبت كد اقتصادي و شناسه ملي نمايندگیھاي مجاز، مشتريان حقوقي و شركتھاي لیزينگ در زمان ثبت نام، در سیستم فروش الزامي میباشد.ظرفیت بخشنامه به ازاي ھر نمايندگي، بر اساس سھمیه فروش مي باشد كه در صورت به روز آوري، در اين خصوص اطلاع رساني خواھد شد.
ثبت نام صرفاً به صورت اينترنتي امكان پذير خواھد بود .
زمان فعال سازي این بخشنامه ساعت 10 روز سه شنبه مورخ 94/03/12 می باشد درصورت عدم تکمیل وجه تاساعت 12:00 روز سه شنبه تاریخ 94/03/12 ، قرارداد غیر فعال شده و ظرفیت به سایر متقاضیان اختصاص داده خواهد شد و شرکت هیچگونه تعهدي نسبت به افرادي که تکمیل وجه ننموده اند نخواهد داشت.
شرایط پیش فروش عادی رنو کپچر - خرداد 94 :
keyhantaktaz
01-06-2015, 17:39
با توجه به برنامه ریزی ھای صورت گرفته در راستای تامین خواسته ھای مشتریان، امکان پیش فروش خودروي جدید رنو كپچر فراھم شده است. لذا شرايط پیش فروش عادی این خودرو، از روز سه شنبه مورخ 12 خردا ماه لغایت زمان تکمیل ظرفیت، به شرح جدول پیوست ارائه مي گردد.
سود مشاركت در اين بخشنامه 18 درصد سالیانه و حداكثر تا تاريخ انقضاي دعوتنامه محاسبه خواھد شد و لذا ھرگونه تبديل و محاسبات ديگر نیز بر اساس سود مشاركت اعلامی در گویا بر اساس خودرو محاسبه خواھد شد.
سود مشاركت در صورت انصراف 16 درصد سالیانه و حداكثر تا زمان انقضاي دعوتنامه و چنانچه قبل از ارسال دعوتنامه باشد تا زمان انصراف براي مبلغ پیش پرداخت محاسبه خواھد شد.
در صورت تاخیر در تحويل خودرو از جانب شركت، سود تاخیر به ازاي مبالغ پرداختي مشتري (صرفاً به شرط تكمیل وجه قرارداد مطابق بخشنامه) يك درصد ماھانه ( 12 درصد سالیانه ) پرداخت مي شود. در صورتي كه برحسب ضرورت، آپشن و يا تجھیزات خاصي بر روي خودرو نصب و يا حذف گردد و يا تغییري در برخي از قطعات خودرو ايجاد شود، دعوتنامه بر اساس خودروي تغییر يافته صادر خواھد شد.
نظر به اينكه ھرگونه اعلام و ارسال اطلاعات به سازمان امور مالیاتي (خريد ، فروش ، مالیات و ........) درخصوص اشخاص حقیقي و حقوقي نیاز به اطلاعات كد اقتصادي، شناسه ملي و كد ملي دارد، لذا ثبت كد اقتصادي و شناسه ملي نمايندگیھاي مجاز، مشتريان حقوقي و شركتھاي لیزينگ در زمان ثبت نام، در سیستم فروش الزامي میباشد.ظرفیت بخشنامه به ازاي ھر نمايندگي، بر اساس سھمیه فروش مي باشد كه در صورت به روز آوري، در اين خصوص اطلاع رساني خواھد شد.
ثبت نام صرفاً به صورت اينترنتي امكان پذير خواھد بود .
زمان فعال سازي این بخشنامه ساعت 10 روز سه شنبه مورخ 94/03/12 می باشد درصورت عدم تکمیل وجه تاساعت 12:00 روز سه شنبه تاریخ 94/03/12 ، قرارداد غیر فعال شده و ظرفیت به سایر متقاضیان اختصاص داده خواهد شد و شرکت هیچگونه تعهدي نسبت به افرادي که تکمیل وجه ننموده اند نخواهد داشت.
شرایط پیش فروش عادی رنو کپچر - خرداد 94 :
ما که پولشو نداریم،همیشه آرزوم بوده ماشین مدل بالا داشته باشم،نمیشه ولی
M.Amorous
01-06-2015, 19:30
ما که پولشو نداریم،همیشه آرزوم بوده ماشین مدل بالا داشته باشم،نمیشه ولی
ای بابا چند سالته مگه که این حرفو میزنی! تو این سن همه دوست دارن ماشین مدل بالا سوار شن چون اقتضای سنمون هست منم دوست دارم! به نظر من عجله نکن برای ماشین خارجی، کمی پس انداز و صرفه جویی goes to a long way :دی
keyhantaktaz
01-06-2015, 23:13
ای بابا چند سالته مگه که این حرفو میزنی! تو این سن همه دوست دارن ماشین مدل بالا سوار شن چون اقتضای سنمون هست منم دوست دارم! به نظر من عجله نکن برای ماشین خارجی، کمی پس انداز و صرفه جویی goes to a long way :دی
٢١ سال
خودم پرشيا دارم با پول خودمم خريدم، ولى چه فايده داره ٤ سال بعد ماشين مدل بالا، الان ميخوام!ميخوااااام
hossein.az
02-06-2015, 15:45
فروش فوری اعتباری محصولات شرکت مدیران خودرو ویژه خردادماه با 65 درصد تسهیلات از تاریخ ابلاغ بخشنامه لغایت 25 خرداد ماه به شرح جدول ذیل اعلام میگردد .
فروش فوری محصولات ام وی ام - خرداد 94 :
mohsenjxj
07-06-2015, 15:35
پیش فروش عادی تندر90
ايران خودرو به منظور پاسخ گويی به نیاز و درخواست مشتریان، از سه شنبه 19 خرداد جاري تندر90 را پيش فروش مي كند.
مصطفی خان کرمی، معاون بازاریابی و فروش ایران خودرو با بيان اين مطلب، گفت: تندر90 در دو نوع دستی و اتوماتیک عرضه مي شود و موعد تحويل آن، مهر، آبان و آذر است.
وي از هم وطنان خواست با مراجعه به نمایندگی های مجاز سراسر کشور و یا سایت فروش اینترنتی شرکت ایران خودرو به نشانی ikco.iranecar.com نسبت به ثبت نام و بهره مندی از مزایای این طرح اقدام كنند.
خان كرمي تندر90 را يك خودروي محبوب و با کیفیت توصيف كرد كه مشتریان همواره خواستار آن هستند و تصريح كرد: از همين رو طرح پيش فروش این خودرو در هفته جاری اجرا مي شود.
معاون بازاريابي و فروش ايران خودرو افزود: تندر90 اتوماتیک که محصول انحصاری ایران خودرو است، توانسته جایگاه مناسبی در میان خودروهای رقیب پیدا کند.
hossein.az
08-06-2015, 17:30
گروه تجاری "سیف" فروش فوری با تحویل 5 روزه سوبارو فارستر را در نمایشگاه بینالمللی شیراز به اجرا خواهد گذاشت .
نکات بخشنامه :
خريد ليزينگي با عامليت «ليزينگ شهر»تا سقف 100،000،000 تومان تسهيلات 24 تا 36 ماهه فراهم مي باشد.
1. تمامي هزينه هاي شماره گذاري و ماليات و عوارض شهرداري براي كليه خودروها به عهده شركت مي باشد.
2. هزينه بيمه شخص ثالث يكساله براي كليه خودروها به عهده شركت مي باشد.، كليه خودروها داراي گارانتي 6 ساله و يا 150,000 كيلومتر مي باشند.
3. حق الزحمه عامليت مجاز/نمايشگاه فروش توسط شركت تأمين و پرداخت مي گردد و بنابراين دريافت هر گونه وجه اضافي تحت هر عنوان غير مجاز و بر خلاف مقررات شركت ميباشد.
4. متقاضيان خريد خودرو مكلف مي باشند كليه وجوهات مربوط به قيمت خودروي مورد درخواست را فقط بنام و به حساب بانكي شركت سيف خودرو واريز نمايند در صورت عدم رعايت مورد فوق شركت سيف خودرو هيچگونه مسئوليت و تعهدي در قبال متقاضي نخواهد داشت. دريافت خواهد شد. و سند خودرو به نام شركت سيف خودرو تا تسويه حساب نهايي خواهد بود.
5. در شرايط خريد اقساطي پرداخت هزينه بيمه بدنه يكساله به عهده خريدار مي باشد كه پيش از تحويل خودرو نقدا دریافت میشود.
6. در شرايط خريد اقساطي، خريدار پرداخت مرحله اول را بصورت نقد و مراحل بعدي را به صورت چك در زمان ثبت نام ارائه مي نمايد..
شرایط فروش، ویژه نمایشگاه بین الملی شیراز خرداد 94 :
hossein.az
08-06-2015, 17:31
به اطلاع کلیه متقاضیان محترم می رساند، شرايط پیشفروش ويژه تندر90 ، از روز سه شنبه مورخ 19 خرداد لغایت زمان تکمیل ظرفیت، به شرح جدول ذیل ارائه مي گردد :
شرايط و توضیحات بخشنامه :
1. ثبت نام در اين بخشنامه محدوديت دارد به گونه اي كه ھر كد ملي فقط امكان ثبت نام يك خودرو در كل بخشنامه را خواھد داشت.
2. نمایندگی ھا مجاز به ثبت نام از طریق کد مشتری خود نمی باشند.
3. سود مشاركت در اين بخشنامه حداكثر تا تاريخ انقضاي دعوتنامه محاسبه خواھد شد و لذا ھرگونه تبديل و محاسبات ديگر نیز بر اساس سود مشاركت اعلامی در گویا بر اساس خودرو محاسبه خواھد شد.
4. سود مشاركت در اين بخشنامه در صورت انصراف حداكثر تا زمان انقضاي دعوتنامه و چنانچه قبل از ارسال دعوتنامه باشد تا زمان انصراف براي مبلغ پیش پرداخت محاسبه خواھد شد.
5. در صورت تاخیر در تحويل خودرو از جانب شركت، سود تاخیر به ازاي مبالغ پرداختي مشتري (صرفاً به شرط تكمیل وجه قرارداد مطابق بخشنامه) يك درصد ماھانه ( 12 درصد سالیانه) پرداخت مي شود.
6. در صورتي كه برحسب ضرورت، آپشن و يا تجھیزات خاصي بر روي خودرو نصب و يا حذف گردد و يا تغییري در برخي از قطعات خودرو ايجاد شود، دعوتنامه بر اساس خودروي تغییر يافته صادر خواھد شد.
7. در شرايط پیش فروش عادي مبلغ مابه التفاوت، در زمان صدور دعوتنامه بر اساس قیمت مصوب شركت در موعد تحويل و پس از محاسبه سود مشاركت و ھزينه ھاي قانوني از طريق دعوتنامه به اطلاع مشتريان محترم خواھد رسید.
زمان فعال سازي اين بخشنامه ساعت 11 روز سه شنبه مورخ 94.03.19 مي باشد
Reza31001
08-06-2015, 18:03
به اطلاع کلیه متقاضیان محترم می رساند، شرايط پیشفروش ويژه تندر90 ، از روز سه شنبه مورخ 19 خرداد لغایت زمان تکمیل ظرفیت، به شرح جدول ذیل ارائه مي گردد :
بند بند این بخش نامه به ضرر مشتریه واقعا
مهمترین بخش که قیمت تموم شده باشه نامعلومه! یعنی شما فکر کنید کالایی میخرید که قیمتش معلوم نیست!! و ممکنه شما روی n تومن حساب کنید ولی وقتش که برسه باید n+m تومن پرداخت کنید
در صورت تاخیر سودی که میدن فقط 12% هست (اونم با تاکید بر اینکه حتما مشتری به تمام تعهداتش عمل کنه) در حالی که بانک داره 20% سود میده
یعنی ایران خودرو اگه به هر دلیلی پولی که میگیره به جای ساخت ماشین بذاره تو بانک 8% سود میکنه و جای اعتراضی هم نیست طبیعتا (دیگه من به صورت کاملا ساده حساب کردم)
اگه بر حسب ضرورت(!) آپشنهای ماشین عوض بشه بازم مشتری باید سرش رو بندازه پایین و ماشینی که شرکت بهش میده (نه اونی که خودش خواسته) رو تحویل بگیره و اینجا هم احتمالا جای اعتراضی نیست
از همه اینها که بگذریم نکته در اینجاس که این پیش فروشها سریعا هم پر میشه و همین میشه مهر تاییدی برای ادامه کار این نامردها
اون شرکت دیگه هم که لطف کردن خودروی بیست و چند هزار دلاری رو که نهایتا قیمتش 100 تومن هم نیست 212 تومن میفروشن
شکی هم نیست که اون خودروها هم مدل 2015 نیستن و قدیمی ترن
wichidika
09-06-2015, 13:01
رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرفکنندگان:
قیمت خودروهای وارداتی باید کاهش یابد
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرفکنندگان خواستار برخورد با شرکتهای واردکننده خودرو و اجبار آنها به کاهش قیمت شد.
محمد جعفری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: شرکتهای واردکننده خودرو با استفاده از پول مردم خودرو وارد کرده و به فروش میرسانند.
وی ادامه داد: وقتی نمایندگی رسمی واردکننده خودرو با پول مردم خودرو را خریداری و وارد میکند دیگر نباید به دنبال سودهای آنچنانی باشد و باید این محصولات را با قیمت کمتری عرضه کند.
رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرفکنندگان با بیان اینکه تبلیغات فروش شرکتهای واردکننده خودرو نادرست بوده و مردم را فریب میدهد، خاطرنشان کرد: این شرکتها در تبلیغات خود از فروش اقساطی و بدون بهره سخن گفته و خریداران تصور میکنند با شرایط جذابی برای خرید روبرو هستند.
وی ادامه داد: این در حالی است که اگر مصرفکنندگان بدانند نمایندگی واردکننده خودرو نقدینگی چندانی وارد این کار نکرده و با استفاده از پول اخذ شده از آنها، خودرو را خریداری و وارد میکند، دیگر نسبت به خرید این محصولات با این قیمتها اقدام نخواهند کرد.
جعفری افزود: نکته جالب توجه این است که در همین شرایط نیز نمایندگیهای واردکننده خودرو به تعهدات خود برای تحویل خودرو در موعد مقرر عمل نکرده و معمولا خودروی فروخته شده را با تاخیر تحویل خریداران میدهند که در این زمینه باید با آنها برخورد شود.
وی با بیان اینکه مقدار جریمه تاخیری که شرکتهای واردکننده خودرو به خریداران میدهند کمتر از بهره تسهیلات بانکی است، تصریح کرد: بنابراین شرکتهای واردکننده خودرو ترجیح میدهند به جای دریافت تسهیلات بانکی، پول خریداران را دریافت و با آن فعالیت کرده و جریمه تاخیر را هم پرداخت کنند.
به گزارش ایسنا، پیش از این یک کارشناس صنعت خودرو از درآمد هنگفت برخی از نمایندگیهای رسمی خودروسازان خارجی از ناحیه استفاده از پول پیشخریداران خودرو برای واردات این محصولات به ایران خبر داده بود.
فربد زاوه اظهار کرده بود: در حال حاضر بازدهی پول واردات یک مدل خودرو با تیراژ بالا به کشور برای شرکت واردکننده آن، حدود 500 درصد است. این به معنای آن است که شرکت واردکننده خودرو با استفاده از پول مردم، 500 درصد بهره مالی میبرد.
انتهای پیام
wichidika
13-06-2015, 10:02
یک کارشناس صنعت خودرو مطرح کرد
قیمت دو برابری خودرو در ایران نسبت به همسایگان
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک کارشناس صنعت خودرو گفت: قیمت خودروهای وارداتی در ایران به طور میانگین دو برابر نرخ این محصولات در کشورهای همسایه است.
فربد زاوه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: تعرفه موثر واردات خودرو به کشور برای خودروهای با سطح قیمتی متوسط (20 هزار دلار) به طور میانگین بیش از صد درصد است.
وی با بیان اینکه 45 درصد تعرفه گمرکی واردات خودرو است، خاطرنشان کرد: 10 درصد ارزش خودرو نیز بابت هزینههای شمارهگذاری از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی دریافت میشود.
این کارشناس صنعت خودرو ادامه داد: 9 درصد ارزش خودرو مربوط به مالیات بر ارزش افزوده بوده و 4.5 درصد نیز مالیات و عوارض شمارهگذاری برای دارایی و شهرداری است.
وی افزود: به طور میانگین نیز حدود 16 میلیون تومان بابت هزینههای اسقاط خودروهای فرسوده از هر دستگاه خودروی وارداتی دریافت میشود که این مبلغ حدود 30 درصد ارزش گمرکی یک خودروی 20 هزار دلاری است.
زاوه با بیان اینکه مجموع این هزینهها قیمت خودروهای وارداتی در ایران را به طور میانگین به دو برابر نرخ این محصولات در کشورهای همسایه افزایش میدهد، تصریح کرد: به عنوان مثال یک خودروی 20 هزار دلاری (66 میلیون تومان) به قیمت حدود 140 میلیون تومان در ایران عرضه میشود.
انتهای پیام
wichidika
16-06-2015, 10:57
گرانفروشی واردکنندگان خودرو تایید شد
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%AF)
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس برخی گزارشها مبنی بر گرانفروشی شدید برخی نمایندگیهای رسمی خودروسازان خارجی در ایران را، تایید کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پیش از این بسیاری از کارشناسان با انتقاد از عملکرد نمایندگیهای رسمی خودروسازان خارجی در ایران خواستار کاهش قیمت خودروهای وارداتی شده بودند.
در این زمینه یک کارشناس صنعت خودرو از درآمد هنگفت برخی از نمایندگیهای رسمی خودروسازان خارجی از ناحیه استفاده از پول پیشخریداران خودرو برای واردات این محصولات به ایران خبر داده بود.
فربد زاوه اظهار کرده بود:" در حال حاضر بازدهی پول واردات یک مدل خودرو با تیراژ بالا به کشور برای شرکت واردکننده آن، حدود 500 درصد است. این به معنای آن است که شرکت واردکننده خودرو با استفاده از پول مردم، 500 درصد بهره مالی میبرد".
علاوه بر این رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرفکنندگان نیز خواستار برخورد با شرکتهای واردکننده خودرو و اجبار آنها به کاهش قیمت شده بود.
محمد جعفری در این زمینه خاطرنشان کرده بود:" وقتی نمایندگی رسمی واردکننده خودرو با پول مردم خودرو را خریداری و وارد میکند دیگر نباید به دنبال سودهای آنچنانی باشد و باید این محصولات را با قیمت کمتری عرضه کند".
وی همچنین به این موضوع اشاره کرده بود که نمایندگیهای رسمی خودروسازان خارجی به تعهدات خود برای تحویل خودرو در موعد مقرر عمل نکرده و خودروی فروخته شده را با تاخیر تحویل خریداران میدهند که در این زمینه نیز باید با آنها برخورد شود.
در این شرایط رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گرانفروشی برخی از نمایندگیهای رسمی خودروسازان خارجی را تایید کرده است. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رضا رحمانی در این زمینه اظهار کرده است:" اطلاعات مستند واردکنندگان خودرو و آمار ارزهای مرجع و مبادلهای توسط آنان را از دستگاههای مسوول دریافت کردهایم، براساس اطلاعات اولیه گرانفروشی شدید در برخی مدلها و برندهای خودروهای وارداتی اثبات شده است".
وی با انتقاد از عملکرد واردکنندگان خودرو خواستار نظارت جدیتر وزارت صنعت، معدن و تجارت بر عملکرد این شرکتها شده و خاطرنشان کرده است:" قیمت خودروهای وارداتی در کشور مبدا به اضافه هزینههای واردات آنها به داخل کشور نشان میدهد که واردکنندگان، سودهای کلانی را روی هر دستگاه خودروی وارداتی به جیب میزنند؛ با بررسی برخی برندهای خودرویی این موضوع اثبات شده است بنابراین لازم است وزارت صنعت، معدن و تجارت با جدیت بیشتری به این موضوع ورود کند".
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس از انتشار رسمی گزارش این کمیسیون از تخلفات واردکنندگان خودرو تا پایان تابستان سال جاری خبر داده است.
انتقاد شدید کارشناسان از عملکرد نمایندگیهای رسمی خودروسازان خارجی و تایید گرانفروشی برخی واردکنندگان خودرو توسط رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در حالی است که وزارت صنعت، معدن و تجارت عملا از بهمن ماه سال گذشته واردات خودرو را منحصر به نمایندگیهای رسمی خودروسازان خارجی کرده است.
در این شرایط باید دید وزارت صنعت، معدن و تجارت چه واکنشی به اظهارات کارشناسان و رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس نشان میدهد و آیا طبق خواسته این نماینده مجلس، با واردکنندگان متخلف و گرانفروش برخورد خواهد شد یا خیر؟!
انتهای پیام
سلام.
دعوتنامه برام اومده با این آپشنها. پراید 132. چی کنم؟
تا سوم تیر هم وقت دارم برای تکمیل وجه.
aminkhan2014
17-06-2015, 07:23
همن ساده اش(بیمه ثالث+دوستاره پراید) را انتخاب کن و پول اضافی نده...آپشنش که بدرد نمیخوره و گرونه،موقع فروش هم کسی بهش بابتش پولی نمیده
همن ساده اش(بیمه ثالث+دوستاره پراید) را انتخاب کن و پول اضافی نده...آپشنش که بدرد نمیخوره و گرونه،موقع فروش هم کسی بهش بابتش پولی نمیده
آخه مسئله اینه هیچی درباره آپشناش نگفته!
من راستش میخواستم رینگ آلومینیومی بگیرم. این توی آپشنهاش نیست؟
mohsenjxj
17-06-2015, 16:18
به اطلاع کلیه متقاضیان محترم مي رساند، شرايط پیش فروش عادی تیر ماه، از روز دوشنبه مورخ یکم الي 31 تیرماه 94 به شرح جداول پیوست ( جدول شماره 1 و 2 ) ارائه مي گردد.
mohsenjxj
18-06-2015, 18:58
به اطلاع کلیه متقاضیان محترم می رساند، شرایط فروش فوری محصولات ایران خودرو ویژه تیرماه 94 به شرح جدول پیوست از روز دوشنبه مورخ یکم الی 31 تیرماه 94 و یا تا زمان تكمیل ظرفیت ارائه مي گردد.
سلام.
من هنوز به جواب نرسیدم یکی یه راهنمایی کنه. وقت موعود نزدیکه. سوم باید برام پول بدم
سلام.
من هنوز به جواب نرسیدم یکی یه راهنمایی کنه. وقت موعود نزدیکه. سوم باید برام پول بدم
امروز آخرین روز تکمیل وجه بود.
گارنتی بدنه را انتخاب کردم. بقیه رو هم بیخیال شدم!
mohsenjxj
26-06-2015, 14:55
دينوسیله به اطلاع کلیه متقاضیان محترم مي رساند، شرايط پیش فروش برخی از محصولات جدید ایران خودرو، از روز شنبه مورخ ششم الي سی و یکم تیرماه 94 و یا زمان تکمیل ظرفیت به شرح جداول پیوست ارائه مي گردد.
زمان فعال سازی این بخشنامه ساعت 10 صبح روز شنبه مورخ 94/04/06 می باشد :
mohsenjxj
27-06-2015, 22:33
روه صنعتی ایرانخودرو جدیدترین قیمت مصوب تمامی محصولات این شرکت , ویژه تیرماه 94 را منتشر نمود . جدیدترین خودروی اضافه شده در این لیست رنو کپچر میباشد... .
LOVEFORLOVE
29-06-2015, 02:32
تحویل چند روزست
سلام دوستان.من یه مقدار پول دارم میخواستم یه موتور سنگین مث سوزوکی 400 بگیرم که مامان بابائه قیام کردن علیه من.این وسط من حدودای 12 تومنی دارم.اگه بخوام بابام هم یه مقدار میتونه بم بده.مسئله اینه که من گواهینامه ندارم و بهمن 95 گواهینامه میگیرم.الان هم خونه یدونه پژو پارس 86 و یه glx 88 داریم که تا 2 سال دیگه اینا کاملا قدیمی میشن و باید بفروشیم.من یه ماشین میخوام ثبت نام کنم که اولا کم مصرف باشه.دوما تا جای ممکن پراید نباشه.و اگه بشه کلا سایپایی نباشه.عشق سرعت هم نیستم.بعدشم یه ماشینی باشه که حدودا تحویل اوایل 96 باشه الان میتونم پیشفروش های ایران خودرو شرکت کنم؟ شما چی پیشنهاد میکنین که سود مشارکتش هم خوب باشع.بعدشم من نمیخوام از این چک دادنا باشه میخواد کل مابالتفاوت رو همون موقع یهو بدم.بعدشم اگه قیمت تمام شده رو بهم بگین ممنون میشم+مدل پیشنهادی.راستی قدم هم خیلی بلنده کلا خانوادتن بلندیم و از اونجایی که تا حالا 206 نداشتیم.اگه sd یا رانا بگیریم مشکلی پیش نمیاد؟
Sent from my GT-I9082
hossein.az
09-07-2015, 19:52
بدینوسیله به اطلاع کلیه متقاضیان محترم محصولات ایران خودرو می رساند، شرایط فروش فوری ویژه با امكان دريافت خودرو پیش از تعطیلات عید سعید فطر به شرح جدول پیوست از روز شنبه مورخ 20 الی 31 تیرماه 94 و یا تا زمان تكمیل ظرفیت ارائه مي گردد.
در اين بخشنامه امکان انتخاب كارت طلائي يك ستاره اختیاري برای خودروي پژو 206 ، با امتیاز 25% تخفیف فراھم می باشد. لذا مشتریان محترم در صورت تمايل به دريافت كارت طلائی، لازم است حین انجام مراحل ثبت نام نسبت به انتخاب آن اقدام نمایند. در اين بخشنامه كارت ھديه با مبالغ مختلف برای خودروھای خانواده 405 ، سمند و رانا به مناسبت عید سعید فطر در نظر گرفته شده است.
براي خودروھاي خانواده دنا، پارس و تندر محدوديت كد ملي (ھر كد ملي يك ثبت نام) و شھر آدرس مشتری ( کنترل محدوده جغرافیائی ) اعمال مي گردد. موعد تحويل خودروھاي مربوط به پیش از تعطیلات عید سعید فطر، از زمان ارائه مدارك از سوی نمايندگي به سازمان فروش مورد محاسبه قرار مي گیرد.
تنظیم صلحنامه در اين بخشنامه قابل اجرا نمی باشد.
به گزارش ایرانجیب، در صورت بروز ھرگونه تاخیر احتمالی در تحويل خودرو برابر ضوابط مندرج در قرارداد، مطابق کلیه قراردادھا 18 درصد سالیانه (يك و نیم درصد ماھیانه) ، جريمه تاخیر به صورت روزشمار محاسبه و قابل پرداخت خواھد بود .
زمان فعال سازی این بخشنامه ساعت 11 صبح روز شنبه مورخ 94/04/20 می باشد .
سلام دوستان.
من یه 206 صندوقدار تو فروردین پیش خرید کردیم. تحویل مرداد
تا کی فرصت دارم انصراف بدم؟
بعد صدور دعوتنامه هم میشه انصراف داد؟
گرفتن پول راحته یا دردسر داره و بدو بدو میخواد؟
ممنون
توی سایت سایپا وضعیت خودرو منو امروز زده "فاكتور شده". به نظرتون کی تحویل میشه؟
aminkhan2014
11-07-2015, 08:17
بستگی به شهر و ماشین از 1روز تا یک هفته...باید پلاک بخوره بعد هم بزنه تحویل خودرو
بستگی به شهر و ماشین از 1روز تا یک هفته...باید پلاک بخوره بعد هم بزنه تحویل خودرو
پراید 132. من سفید انتخاب کردم الان زده سفید شیری!
عکس سفید شیری دارین؟
پراید 132. من سفید انتخاب کردم الان زده سفید شیری!
عکس سفید شیری دارین؟
aminkhan2014
11-07-2015, 10:25
نه ندارم ولی تا جایی که اطلاع دارم اگر سفید شیری باشه خیلی خوش رنگ تر از سفید 131ها هست که سفید روغنی هست
نه ندارم ولی تا جایی که اطلاع دارم اگر سفید شیری باشه خیلی خوش رنگ تر از سفید 131ها هست که سفید روغنی هست
راست میگی. امیدوارم
mohsenjxj
15-07-2015, 10:26
سلام شرایط جدید پیش فروش این خودرو در تیر ماه و به صورت محدود از روز دوشنبه مورخ 94/04/29 لغایت زمان تکمیل ظرفیت، به شرح جدول ذیل ارائه می گردد.: زمان فعال سازی این بخشنامه ساعت 11 روز دوشنبه مورخ 94/04/29 می باشد :
آقا من تحویلش گرفتم. هون سفید خودمونه (سفید روغنی) چرته پرت نوشته بودن توی سایت که سفید شیریه!
اصلا رنگ قاعده خواستی نداره. دوتا 131 داشت با رنگ سفید ساده ولی دقیقا 180 درجه با هم فرق داشتن.
aminkhan2014
15-07-2015, 12:06
توی سند و کارت ماشین نوشته چه رنگی؟
توی سند و کارت ماشین نوشته چه رنگی؟
روی ماشین یه کاغذی چسبونده بودن که زده بود سفید شیری و کد رنگ و ...
روی کارت ماشین زده سفید روغنی
سند نیومده
یه سوال هر ماشین چه مدارکی باید داشته باشه؟
کدومشو نمایندگی میده و کدومشو پست میاره؟
الان فقط یه کارت ماشین من دارم. پست آورد!
موقعی که پلاک داد بهم 20 تومن هزینه ازم گرفت! فکر میکردم هیچ هزینه دیگه ای نباید پرداخت کنم. گفت هزینه پلاکه. ماشین بدون پلاک چه هزینه ای باید داشته باشه؟
aminkhan2014
15-07-2015, 12:54
یه سوال هر ماشین چه مدارکی باید داشته باشه؟
کدومشو نمایندگی میده و کدومشو پست میاره؟
الان فقط یه کارت ماشین من دارم. پست آورد!
موقعی که پلاک داد بهم 20 تومن هزینه ازم گرفت! فکر میکردم هیچ هزینه دیگه ای نباید پرداخت کنم. گفت هزینه پلاکه. ماشین بدون پلاک چه هزینه ای باید داشته باشه؟
سند کمپانی+بیمه نامه+کارت گارانتی(که شنیدم دیگه سایپا کارت گارانتی فیزیکی نمیده و توی سیستمشون ثبت شده) را نمایندگی میده
برگه سبز(شناسنامه مالکیت)+کارت سوخت+کارت خودرو را پست میاره درخونه که برای کارت سوخت هم10 تومن ازت میگیرن
برای پلاک هم فقط سایپای دزد این پول را میگیره پارسال یک نمایندگی دیدم فقط 4تومن گرفت،یکجای دیگه 15 تومن!!!ولی ایرانفرقون ندیدم تا حالا پولی بگیره
سند کمپانی+بیمه نامه+کارت گارانتی(که شنیدم دیگه سایپا کارت گارانتی فیزیکی نمیده و توی سیستمشون ثبت شده) را نمایندگی میده
برگه سبز(شناسنامه مالکیت)+کارت سوخت+کارت خودرو را پست میاره درخونه که برای کارت سوخت هم10 تومن ازت میگیرن
برای پلاک هم فقط سایپای دزد این پول را میگیره پارسال یک نمایندگی دیدم فقط 4تومن گرفت،یکجای دیگه 15 تومن!!!ولی ایرانفرقون ندیدم تا حالا پولی بگیره
ممنون.
میرم پولمو میگیرم. فکر کردن.
زنگ زدم سایپا، گفتن غیر قانونی بوده. سر همین میرم بهشون گیر میدم.
mohsenjxj
22-07-2015, 17:27
سلام
گروه خودروسازی ایرانخودرو شرایط پیشفروش محصولات خود، ویژه مردادماه 94 را اعلام نمود .
mohsenjxj
23-07-2015, 13:51
با سلام
به اطلاع کلیه متقاضیان محترم محصولات ایران خودرو می رساند، شرایط فروش فوری مردادماه 94 به شرح جدول پیوست از روز شنبه مورخ 94/05/03 الی 94/05/31 و یا تا زمان تکمیل ظرفیت ارائه می گردد.
mehran_pqqp
23-07-2015, 16:51
ماشالا ایران خودرو هر ماه شرایط فروش داره:n24:
mohsenjxj
24-07-2015, 10:55
بدینوسیله به اطلاع کلیه متقاضیان محترم میرساند، به جھت بھرهمندی مشتریان از شرایط فروش اعتباری، شرایط محدود فروش اعتباری رانا ال ایکس از روز شنبه مورخ 3 مردادماه 94 تا زمان تکمیل ظرفیت به شرح جدول پیوست و با شرایط ذیل ارائه می گردد:
mohsenjxj
26-07-2015, 23:03
گروه صنعتی ایرانخودرو جدیدترین قیمت مصوب تمامی محصولات این شرکت , ویژه مردادماه 94 را منتشر نمود.
mehran_pqqp
29-07-2015, 16:12
شرایط پيش فروش جديد پلكاني 4 مرحله اي مرداد ماه از روز چهارشنبه مورخ 94/05/07 ساعت 11 در سايت برقرار خواهد شد.
mohsenjxj
03-08-2015, 18:32
سلام
بدینوسیله به اطلاع کلیه متقاضیان محترم مي رساند، شرایط تکمیلی و مرحله دوم فروش اعتباری مرداد ماه از روز دوشنبه تاریخ ٩٤/٠٥/١٢ لغایت ٩٤/٠٥/٣١ و یا تا زمان تکمیل ظرفیت به شرح جدول پیوست و با شرایط ذیل ارائه می گردد:
mehran_pqqp
17-08-2015, 09:07
شرايط مرحله دوم فروش اعتباري مرداد 94
پستم تکرار پست بالایی بود (ویرایش کردم)
فقط نمیدونم چرا رو بعضی از خودرها این شرایط نیست مثلا L90 ، پارس ، دنا
Pourya-pc
17-08-2015, 11:27
واقعا عالیه که مردم کاری کردن که نمایندگی بعد از ۵ سال داره نقد و اقساط میفروشه . بازهم کسی نخواهد خرید . موضوع چیز دیگه ایی هست . خودرو نخرید
واقعا عالیه که مردم کاری کردن که نمایندگی بعد از ۵ سال داره نقد و اقساط میفروشه . بازهم کسی نخواهد خرید . موضوع چیز دیگه ایی هست . خودرو نخرید
این نشون میده مردم همیشه بیش از نیازشون میخرن.
ماشین
خونه
نون
چای
شکر
.
.
.
و حالا که میترسن ارزونتر بشه نمیخرن. نه به دلیل کیفیت پایین و نه به دلیل گرونی نسبت به خارجی ها، فقط چون نیاز ندارن و از ترس از بین رفتن پولشون.
Pourya-pc
18-08-2015, 09:50
ماشین
خونه
نون
چای
شکر
.
.
.
و حالا که میترسن ارزونتر بشه نمیخرن. نه به دلیل کیفیت پایین و نه به دلیل گرونی نسبت به خارجی ها، فقط چون نیاز ندارن و از ترس از بین رفتن پولشون.
اتفاقا برعکس . مردم اینبار از روی آگاهی دارن سمت این کار میرن . خودروهای منطقه آزاد بزرگترین سوال در ذهن مصرف کننده شده که چرا با قیمتهای منطقه همچین خودروهایی میشه سوار شد اونوقت خودروی داخلی آشغال از رده خارج رو با چ قیمتی و چ کیفیت بدردنخوری دارن تو پاچه مردم میکنن .
سطح آگاهی مردم بالا رفته .
mehran_pqqp
18-08-2015, 16:00
تابستان رنگارنگ جیلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تخفیف عیدانه به چه مناسبته؟:n13:
noblea&A
18-08-2015, 17:17
ما خودمون تو منطقه آزادیم، با 50 میلیون النترا میشه سوار شد!
چرا باید با 40 میلیون یه قاری سوار شد، این یعنی زور.
من خودم شخصا نذاشتم پدرم ماشین نو بخره و فکر میکنم حرف پوریا جان درسته، مردم ز روی آگاهی نمیخرن دیگه.
Pourya-pc
18-08-2015, 17:24
به مناسبت ورشکستگی هست . چ تخفیفی هم داده ٬ ۷ ملیون و ۱۰ ملیون و ۱۶ ملیون . دسشون درد نکنه عیدی میدن .:n25::n19::n20:
mohsenmas
18-08-2015, 18:59
سلام
تخفیفش به علت مدلش هست. زده 2014
aminkhan2014
18-08-2015, 20:37
اتفاقا برعکس . مردم اینبار از روی آگاهی دارن سمت این کار میرن . خودروهای منطقه آزاد بزرگترین سوال در ذهن مصرف کننده شده که چرا با قیمتهای منطقه همچین خودروهایی میشه سوار شد اونوقت خودروی داخلی آشغال از رده خارج رو با چ قیمتی و چ کیفیت بدردنخوری دارن تو پاچه مردم میکنن .
سطح آگاهی مردم بالا رفته .
البته فکر کنم یکسری از مریخ اومده بودن که دقیقا 3سال پیش توی صف خرید ملک و ماشین و طلا و ارز بودند!!!!چرا کمپین تحریم خرید دلار راه ننداختن؟؟؟چرا کمپین درخواست اشتغال برای بیکاران راه ننداختن؟؟؟پس مطمئن باش کار مردم عادی نیست
البته سطح آگاهیشون توی صف پمپ بنزین 1000 تومنی واقعا معلومه،خصوصا نحوه رانندگی مردم،واقعا فرهنگ و آگاهیشون را نشون میده
سطح آگاهی مردم را 6ماه دیگه توی صفوف به هم چسبیده واقعا درک کن!!!
امير موسر
18-08-2015, 20:58
سطح آگاهی مردم بالا رفته
داداش ببخشیدا ، مردم ایران فقط جوگیر میشن بعضی مواقع ، آگاهی و ... تو کارشون نیست . منم یکیشون !
Pourya-pc
19-08-2015, 07:20
داداش ببخشیدا ، مردم ایران فقط جوگیر میشن بعضی مواقع ، آگاهی و ... تو کارشون نیست . منم یکیشون !
خواهش میکنم
همیشه باید از یکجا شروع بشه . شروعش همینجاست . :n06:
mehran_pqqp
19-08-2015, 10:27
ایران خودرو داره چکار می کنه؟:n17: تازه شرایط خرید با چک گذاشته بود ، برداشت که:n13:
و دوباره نوشته :
با توجه به استقبال از طرح هاي فروش اعتباري و پاسخگوئی به نیاز بازار، بدینوسیله به اطلاع کلیه متقاضیان محترم می رساند، شرایط فروش اعتباري شهریورماه از روز چهارشنبه مورخه 94/05/28 لغایت 94/06/31 و یا تا زمان تکمیل ظرفیت به شرح جدول پیوست و با شرایط ذیل ارائه می گردد: در این روش فروش صرفا مشتریانی امکان ثبت نام خواهند داشت که فاقد هرگونه چک برگشتی باشند. از این رو اطلاعات صادر کننده چک پس از انجام پیش ثبت نام، اعتبارسنجی شده و در صورت دارا بودن شرایط لازم، ادامه فرآیند ثبت نام و واریز وجه امکان پذیر خواهد بود. ضمنا نتیجه بررسی و اعتبارسنجی از طریق پیامک به مشتریان و امکان ادامه ثبت نام به نمایندگی اطلاع رسانی خواهد شد. به گزارش ایرانجیب، اسناد و شناسنامه خودروي واگذاري با شرایط فروش فوري اعتباري، به نام مشتري و در رهن شرکت ایرن خودرو قرار می گیرد و هزینه فک رهن خودرو پس از اتمام پرداخت کلیه وجوه خودرو به عهده شرکت ایرن خودرو است و مشتري از این بابت هزینه اي نخواهد پرداخت .
شرایط فروش اعتباری شهریور 94 محصولات ایران خودرو :زمان فعال سازي این بخشنامه ساعت 10 روز چهارشنبه مورخ 94/05/28 می باشد .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehran_pqqp
20-08-2015, 16:57
شرايط پيش فروش عادي شهريور94 از روزشنبه مورخ 94/05/31 راس ساعت 10صبح در سايت برقرار خواهد شد.:n21:
masooumi
20-08-2015, 17:14
ماشین
خونه
نون
چای
شکر
.
.
.
دقیقا همینه
mehran_pqqp
20-08-2015, 20:39
به اطلاع نمایندگان محترم میرساند، شرایط پیش فروش عادی شهریورماه 94 کلیه محصولات ایران خودرو ، از روز شنبه مورخ 94/05/31 الی94/06/31 به شرح جداول پیوست ( جدول شماره 1و 2 ) ارائه می گردد.شرایط و توضیحات بخشنامه :1. سود مشارکت در این بخشنامه مطابق جداول پیوست و بصورت سالیانه حداکثر تا تاریخ انقضاي دعوتنامه محاسبه خواهد شد و لذا هرگونه تبدیل و محاسبات دیگر نیز بر اساس سود مشارکت اعلامی در گویا بر اساس خودرو محاسبه خواهد شد.2. سود مشارکت در صورت انصراف مطابق جداول پیوست و بصورت سالیانه حداکثر تا زمان انقضاي دعوتنامه و چنانچه قبل از ارسال دعوتنامه باشد تا زمان انصراف براي مبلغ پیش پرداخت محاسبه خواهد شد.3. در صورت تاخیر در تحویل خودرو از جانب شرکت، سود تاخیر به ازاي مبالغ پرداختی مشتري (صرفاً به شرط تکمیل وجه قرارداد مطابق بخشنامه) یک درصد ماهانه (12درصد سالیانه ) پرداخت می شود.4. در صورتی که برحسب ضرورت، آپشن و یا تجهیزات خاصی بر روي خودرو نصب و یا حذف گردد و یا تغییري در برخی از قطعات خودرو ایجاد شود، دعوتنامه بر اساس خودروي تغییر یافته صادر خواهد شد.زمان فعال سازی این بخشنامه ساعت 10 صبح روز شنبه مورخ 94/05/31 می باشد :
mohsenmas
21-08-2015, 06:29
سلام
اکثر خریداران خودرو صفر دلالان خودرو هستند و تا چند وقت پیش فرصت ثبت نام هم به مردم عادی و مصرف کننده نمیدادند.
بار روانی کاهش قیمت باعث شده که همین دلالان هم اقدام به خرید نکنند و مانند بخش مسکن وارد این بازار نشند و رکود در بازار حاصل بشه.
تو چند سال اخیر بیشتر اقشار جامعه خودرو صفر خریدند و بالاخره یک چیزی زیر پاشون هست و تو این شرایط رکود همه میترسند نکنه خودرو عوض کنند و ضرر کنند و میگن فعلا که این داره راه میره، فوریت و اجباری در خرید ندارند.
به اطلاع نمایندگان محترم میرساند، شرایط پیش فروش عادی شهریورماه 94 کلیه محصولات ایران خودرو ، از روز شنبه مورخ 94/05/31 الی94/06/31 به شرح جداول پیوست ( جدول شماره 1و 2 ) ارائه می گردد.شرایط و توضیحات بخشنامه :1. سود مشارکت در این بخشنامه مطابق جداول پیوست و بصورت سالیانه حداکثر تا تاریخ انقضاي دعوتنامه محاسبه خواهد شد و لذا هرگونه تبدیل و محاسبات دیگر نیز بر اساس سود مشارکت اعلامی در گویا بر اساس خودرو محاسبه خواهد شد.2. سود مشارکت در صورت انصراف مطابق جداول پیوست و بصورت سالیانه حداکثر تا زمان انقضاي دعوتنامه و چنانچه قبل از ارسال دعوتنامه باشد تا زمان انصراف براي مبلغ پیش پرداخت محاسبه خواهد شد.3. در صورت تاخیر در تحویل خودرو از جانب شرکت، سود تاخیر به ازاي مبالغ پرداختی مشتري (صرفاً به شرط تکمیل وجه قرارداد مطابق بخشنامه) یک درصد ماهانه (12درصد سالیانه ) پرداخت می شود.4. در صورتی که برحسب ضرورت، آپشن و یا تجهیزات خاصی بر روي خودرو نصب و یا حذف گردد و یا تغییري در برخی از قطعات خودرو ایجاد شود، دعوتنامه بر اساس خودروي تغییر یافته صادر خواهد شد.زمان فعال سازی این بخشنامه ساعت 10 صبح روز شنبه مورخ 94/05/31 می باشد :
سود مشارکت 27 درصدی؟؟؟!!!:n04::n04::n04:
فک کنم این جریان تحریم خودرو صفر داره نتیجه میده....
Pourya-pc
22-08-2015, 17:52
فروش اقساطی ۶۰ ماهه مدیران خودرو انواع ام وی ام بدون بهره ٬ بدون ضامن و بدون چک آغاز شد
۱۰۰ لیتر بنزین مجانی و پک هدیه هم دریافت میکنید
به مناسبت عید غدیر و قربان تا ۲۰٪ تخفیف خرید نقدی
فروش اقساطی ۶۰ ماهه مدیران خودرو انواع ام وی ام بدون بهره ٬ بدون ضامن و بدون چک آغاز شد
۱۰۰ لیتر بنزین مجانی و پک هدیه هم دریافت میکنید
به مناسبت عید غدیر و قربان تا ۲۰٪ تخفیف خرید نقدی
اونوقت این بدون بهره رو کجا نوشته؟
mehran_pqqp
22-08-2015, 18:14
ایران خودرو
شرايط فروش فوري شهريور94 از روزيكشنبه مورخ 94/06/01 راس ساعت 10صبح در سايت برقرارخواهد شد. :n20:
ایران خودرو
شرايط فروش فوري شهريور94 از روزيكشنبه مورخ 94/06/01 راس ساعت 10صبح در سايت برقرارخواهد شد. :n20:
قیمت ها همون ، قیمت های مرداد ماهه؟
Hossein_it
22-08-2015, 19:06
شرایط فروش فوری ایران خودرو | شهریور 94
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohsenjxj
23-08-2015, 17:52
سلام
به اطلاع کلیه متقاضیان محترم محصولات ایران خودرو می رساند، شرایط فروش فوری شهریورماه 94 به شرح جدول پیوست از روز یکشنبه مورخ ٩۴/٠۶/٠١ الی ٩۴/٠۶/٣١ و یا تا زمان تكمیل ظرفیت ارائه مي گردد.
mohsenjxj
23-08-2015, 17:55
به اطلاع کلیه متقاضیان محترم می رساند، طرح پیش فروش پلکانی چهار مرحله اي شهریور ماه 94، از روز دوشنبه مورخ 94/06/02 تا زمان تکمیل ظرفیت به شرح جداول پیوست ( جدول شماره1 و 2 ) ارائه می گردد.
قیمت ها حتی 1000 تومنم کمتر نشده...
امیدوارم مردم دست از این تحریم برندارن....
یک سوال داشتم دوستان ،
الان ایران خودرو برای مثال ماشین دنا رو قسطی زده پیش پرداخت ۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال ، بعد یک قسط به مبلغ ۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال و یکی دیگه مبلغ ۴۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال و یکی دیگه هم ۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال پرداخت میکنیم.
الان پیش پرداخت ها رو که جمع ببندی میشه مبلغ 220,000,000 میلیون ریال
قیمت خود ماشین نقد رو هم زده ۴۲۳,۹۳۳,۰۰۰ میلیون ریال،
الان مبلغ 203,933,000 باقی میمونه ، میخواستم بدونم این مبلغ رو کی پرداخت میکنیم ؟
mohsenjxj
- - - Updated - - -
یک سوال داشتم دوستان ،
الان ایران خودرو برای مثال ماشین دنا رو قسطی زده پیش پرداخت ۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال ، بعد یک قسط به مبلغ ۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال و یکی دیگه مبلغ ۴۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال و یکی دیگه هم ۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال پرداخت میکنیم.
الان پیش پرداخت ها رو که جمع ببندی میشه مبلغ 220,000,000 میلیون ریال
قیمت خود ماشین نقد رو هم زده ۴۲۳,۹۳۳,۰۰۰ میلیون ریال،
الان مبلغ 203,933,000 باقی میمونه ، میخواستم بدونم این مبلغ رو کی پرداخت میکنیم ؟
mohsenjxj
ess_1362
24-08-2015, 19:14
اگر دقت کنید نوشته مابه التفاوت پس از صدور دعوت نامه که پس از کسر سود و بر اساس قیمت روز خودرو محاسبه میشه
-----------------------------------
از منابع موثق خبر به من رسید که بالاخره موتور توربو شارژر EF7 از شهریور ماه تولید انبوهش شروع شده و تا آخر سال تنها بر روی خودروی سورن عرضه میشه و دنا و سمند تا آخر سال تنها با موتور های XU7 و EF7 معمولی به بازار عرضه خواهند شد
به نظر حرکت مشکوکی میاد برای شکستن کمپین نخریدن خودرو
Hamid Hamid
24-08-2015, 22:54
اگر دقت کنید نوشته مابه التفاوت پس از صدور دعوت نامه که پس از کسر سود و بر اساس قیمت روز خودرو محاسبه میشه
-----------------------------------
از منابع موثق خبر به من رسید که بالاخره موتور توربو شارژر EF7 از شهریور ماه تولید انبوهش شروع شده و تا آخر سال تنها بر روی خودروی سورن عرضه میشه و دنا و سمند تا آخر سال تنها با موتور های XU7 و EF7 معمولی به بازار عرضه خواهند شد
به نظر حرکت مشکوکی میاد برای شکستن کمپین نخریدن خودرو
حالا فرقش با عادی ها چی هستش؟
اینجوری که دوستان از نقص های پنهان این EF7 عکس انداختن ( روغن ریزی ها و ... ) ، اینم اگه همونجوری باشه بهتره آدم کلا نخره تا به اون دردسر ها دچار نشه .
این شرکت های بنجل ساز باید دیکتاتوری شون از بین بره
من خودم الان خیلی ماشین لازمم ، پول هم دارم ، اما ثبت نام نمیکنم ، شده تا بهار سال دیگه هم بدون ماشین سر میکنم .
mohsenjxj
04-09-2015, 15:08
سلام کسی از شرایط جدید فروش سایپا خبر داره؟
برای شهریور شرایط جدیدی اعلام کرده؟
mohamad skystar
04-09-2015, 17:04
به لینک زیر مراجعه کنید
- - - Updated - - -
به لینک زیر مراجعه کنید
mohsenjxj
19-09-2015, 17:16
به اطلاع متقاضیان محترم میرساند، شرکت ایران خودرو به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و با هدف تجلیل از خانواده محترم فرهنگیان و بازنشستگان آموزش و پرورش، فروش ویژه اعتباري برخی محصولات را به شرح ذیل از روز شنبه مورخه 94/06/28 لغایت 94/07/30 و یا تا زمان تکمیل ظرفیت آغاز می نماید.
mehran_pqqp
20-09-2015, 08:41
شرايط فروش اتوخدمت سايپا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).JPG):n13:
شرایط رو خوندم متوجه منظورشون نشدم، هزینه سفر ؟
mohamad skystar
20-09-2015, 09:38
شرایط برای فرهنگیان و بازنشستگان آموزش و پرورش هست
Pourya-pc
20-09-2015, 10:38
امروز ایران خودرو بودم . شرایط بازنشستگان و فرهنگیان رو پرسیدم که گفتند فرقی نمیکنه هرکس باشه بهش ماشین تحویل میدیم .
تحویل ها هم غیراز سورن و ۴۰۵ اس ال ایکس همه فوری و امانی بودند ٬ شرایط دنا هم به مناسبت اعیاد غدیر و قربان به زودی اعلام میشه .
mohamad skystar
20-09-2015, 11:00
امروز ایران خودرو بودم . شرایط بازنشستگان و فرهنگیان رو پرسیدم که گفتند فرقی نمیکنه هرکس باشه بهش ماشین تحویل میدیم .
تحویل ها هم غیراز سورن و ۴۰۵ اس ال ایکس همه فوری و امانی بودند ٬ شرایط دنا هم به مناسبت اعیاد غدیر و قربان به زودی اعلام میشه .
بله پوریا جان درسته.
تفاوتش در تاریخ تحویل هست که اونم 10 روزه
فرهنگیان 20 روزه
عادی 30 روزه
که با سابقه درخشان ایران خودرو در تحویل خودرو یکی در میاد
چرا پارس تو لیست نیس !
فرق این ef7 پایه گازسوز با بنزینی چی هست ؟ پایه گازسوزم از بنزین و گاز هر دو کم میکنه، بنزینی که بهتره !
دوگانه سوز دیگه سمند نمیزنن ؟ از کی اینطوریه ؟
mohsenmas
21-09-2015, 06:00
سلام
این برنامه فروش کارخانه و برنامه فروش امانی یعنی چی دقیقا؟
Pourya-pc
21-09-2015, 06:12
سلام
این برنامه فروش کارخانه و برنامه فروش امانی یعنی چی دقیقا؟
امانی یعنی توی انبار نمایندگی ها هر ماشینی بخواید هس ونیازی به معطلی برای ساخت ماشینتون ندارید . ( امانت شرکت هست و شما میخریدش )
mohsenjxj
21-09-2015, 21:40
به اطلاع کلیه متقاضیان محترم می رساند، به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان شرایط فروش فوری مھرماه 94 به شرح جدول پیوست از روز سهشنبه مورخ 31 شهریورماه الی 30 مهرماه 94 و یا تا زمان تكمیل ظرفیت ارائه مي گردد.
ایرانخودرو شرایطی نداره که خودرو انی بدن و افساط مثلا 2 3 ساله ؟ من 20 22 تومن بدم ،10 تومنش اقساط 2 3 ساله ؟
Pourya-pc
24-09-2015, 00:17
ایرانخودرو شرایطی نداره که خودرو انی بدن و افساط مثلا 2 3 ساله ؟ من 20 22 تومن بدم ،10 تومنش اقساط 2 3 ساله ؟
بله همه شرایطی داره اما پیشنهاد میکنم برای حمایت از مردم و دوستان و جلوگیری از تولیدات از رده خارج داخلی ها هیج خودرویی نخرید .
mohsenjxj
24-09-2015, 11:57
سلام از دوستان کسی میدونه این کارت هدیه 800 تومنی که ایرانخودرو میده چطوری هست؟
فقط میشه باهاش بنزین زد یا گاز هم میشه زد؟
یا اینکه مثلا اعتبارش چند وقت هست؟
آیا میشه از عابربانک 800 تومن را برداشت؟
بله همه شرایطی داره اما پیشنهاد میکنم برای حمایت از مردم و دوستان و جلوگیری از تولیدات از رده خارج داخلی ها هیج خودرویی نخرید .
میخوام اما نمیشه :n08: یه جا واسه کار رفتم گفتم باید ماشین بگری منم دنبال کارکرد هستم :n01:
M.Amorous
24-09-2015, 12:12
سلام از دوستان کسی میدونه این کارت هدیه 800 تومنی که ایرانخودرو میده چطوری هست؟
فقط میشه باهاش بنزین زد یا گاز هم میشه زد؟
یا اینکه مثلا اعتبارش چند وقت هست؟
آیا میشه از عابربانک 800 تومن را برداشت؟
سلام دوست عزیز. یه کارت هدیه هست که شرکت بهتون میده میتونید برید نقدش کنید یا توی پمپ بنزین ازش استفاده کنید (کیف پول). برا من که با کلی تاخیر صادر نشد زنگ زدم 099440 گفتم پولشو بریزین به حسابم کارت نمیخوام اونا هم ریختن حساب رفتم نمایندگی حوالشو گرفتم. البته فکر کنم تا پول رو گرفتم یه 2.5 ماهی از تحویل ماشینم گذشته بود. کلا روش حساب نکنین این شرکت تا میتونه توی پول من و شما سود میکنه آخر سر پولمون رو میده.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
الان تو فاکتور زده ، کارت هدیه 800 تومنی ، کارت طلایی ، اینا دیرتر میان یا موقع ثبت نام باید میدادن ؟ کارت سوخت نیازی هست بگیریم یا نه ؟؟
mohsenjxj
29-09-2015, 11:00
گروه صنعتی ایرانخودرو جدیدترین قیمت مصوب تمامی محصولات این شرکت , ویژه مهرماه 94 را منتشر نمود . جدیدترین خودروهای اضافه شده در این لیست رنو کپچر و وانت آریسان میباشند که از تیرماه به لیست محصولات ایران خودرو اضافه شده است .قیمتهای درج شده برای مهرماه 94 بدون هیچ تغییری نسبت به شهریورماه به شرح ذیل اعلام میگرد .
mehran_pqqp
04-10-2015, 10:14
ایران خودرو شرایط میذاره، آدم تا میاد فکر کنه چی به چیه شرایط قبلی حذف میشه و شرایط جدید میذارن :n27::n13:
mohsenjxj
18-10-2015, 17:21
گروه صنعتی ایرانخودرو شرایط متنوع فروش مهرماه محصولات خود را با شرایط ویژه منتشر نمود.
keyhantaktaz
18-10-2015, 22:26
راه تو را میخواند..خخخخخخخ
عزرائیل تو را میخواند.
mohsenjxj
26-10-2015, 20:27
گروه صنعتی ایرانخودرو جدیدترین قیمت مصوب تمامی محصولات این شرکت , ویژه آبان ماه 94 را منتشر نمود .
anti-military
26-10-2015, 21:48
دنا 10 هزار تومن گرون تر شده :n02:
الکی مثلا ما هیچ مشکلی تو فروش نداریم و همه چی آرومه
mohsenjxj
27-10-2015, 23:07
بدينوسیله به اطلاع کلیه متقاضیان محترم می رساند، شرايط پیش فروش عادی آبان ماه محصولات ایران خودرو ، از روز شنبه مورخ 9 لغایت 30 آبان ماه 94 و یا تا زمان تکمیل ظرفیت و به شرح جداول پیوست ( جدول شماره 1 و 2 ) ارائه مي گردد.
mohsenjxj
28-10-2015, 13:05
جدیدترین شرایط فروش فوری آبان ماه محصولات ایران خودرو به شرح جدول پیوست از روز شنبه مورخ 9 الی 30 آبان ماه 94 و یا تا زمان تكمیل ظرفیت ارائه مي گردد.
Iman-Emperatour
29-10-2015, 18:43
سلام به همه دوستان...
یکی هز دوستانه من یه اگهی از شرکت اداک خودرو بدستش رسید که ماشین جک s5 رو میشه با پیش پرداخت 25 میلیون و بمدت 10 سال هر دو ماه باید مبلغ یه میلیون چهارصد بیست تومن بهداین شرکت پرداخت کنه،یعنی ماه چیزی حدود هفصد ده تومن بپردازه
حالا با توجه که دوسته من یه کارمنده بانکه و مقرراتیه میخواست خیالش از این بابت راحت باشه این شرکت پول پیش پرداخت یعنی همون 25 میلیون رو بپردازه ولی پولشو بخورن خدای نکرده!
حالا سوال اینه که کسی این شرکت آداک خودرو رو قبول داره که این دوسته من هم به ماشین دلبخواهش برسه هم پولشو نکشن بالا؟
و بعد از 10 سال لیزینگ بودن این شرکت ماشینو بنامش میزنند؟
لینک سایت این شرکت:
ممنون
Pourya-pc
29-10-2015, 22:32
سلام به همه دوستان...
یکی هز دوستانه من یه اگهی از شرکت اداک خودرو بدستش رسید که ماشین جک s5 رو میشه با پیش پرداخت 25 میلیون و بمدت 10 سال هر دو ماه باید مبلغ یه میلیون چهارصد بیست تومن بهداین شرکت پرداخت کنه،یعنی ماه چیزی حدود هفصد ده تومن بپردازه
حالا با توجه که دوسته من یه کارمنده بانکه و مقرراتیه میخواست خیالش از این بابت راحت باشه این شرکت پول پیش پرداخت یعنی همون 25 میلیون رو بپردازه ولی پولشو بخورن خدای نکرده!
حالا سوال اینه که کسی این شرکت آداک خودرو رو قبول داره که این دوسته من هم به ماشین دلبخواهش برسه هم پولشو نکشن بالا؟
لینک سایت این شرکت:
ممنون
کلا به لیزینگ هیج اعتمادی نیست . اونم بعد از ۱۰ سال معلوم نیست چی به سرش خواهد آمد . در این مملکت به فردا هم نمیشه اطمینان کرد چ برسه ۱۰ سال . گول نخورید .
mohamad skystar
30-10-2015, 02:09
سلام به همه دوستان...
لینک سایت این شرکت:
ممنون
صحبت های آقا پوریا کاملا درست هست.
خبرهایی از کلاه برداری نمایندگی های معتبر خودروسازان بزرگ
کشور به گوش میرسه وای به حال شرکت های لیزینگ.
در حال حاضر خرید خودروی صفر با این شرایط وام هایی
که سود کلان دارن اشتباه هست.
خرید خودروهای کارکرده تمیز و سالم به صرفه تر هست
- - - Updated - - -
سلام به همه دوستان...
لینک سایت این شرکت:
ممنون
صحبت های آقا پوریا کاملا درست هست.
خبرهایی از کلاه برداری نمایندگی های معتبر خودروسازان بزرگ
کشور به گوش میرسه وای به حال شرکت های لیزینگ.
در حال حاضر خرید خودروی صفر با این شرایط وام هایی
که سود کلان دارن اشتباه هست.
خرید خودروهای کارکرده تمیز و سالم به صرفه تر هست
hamidcivil
30-10-2015, 14:13
با این شرایط که 80 دصد قیمت ماشین وام هفت ساله میدن برای یک ماشین 30 میلیونی طی هفت سال چقدر سود میکشن روش؟
hamidcivil
30-10-2015, 14:15
با این شرایط که 80 دصد قیمت ماشین وام هفت ساله میدن برای یک ماشین 30 میلیونی طی هفت سال چقدر سود میکشن روش؟
.......................
keyhantaktaz
30-10-2015, 20:01
17 تومن.
تازه بحص نابود شدن ماشین در 7 سال بکنار!
Pourya-pc
31-10-2015, 11:01
یکه زارع مدیرعامل ایران خودرو :
حالا که مردم خودروی نقدی و اقساطی نمیخرند و پیشاپیش وام ۲۵ ملیونی را پس زدند از امروز فروش تنها به صورت پیش فروش با تحویل حداقل ۳ ماهه خواهیم داشت .
امروز شنبه ۹ آبان ۱۳۹۴ درحالی شرایط جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد که نتنها شرایط نقدی و تحویل ۵ روزه و همینطور اقساطی برداشته شده بلکه تنها شرایط پیش فروش را از این شرکت نیمه ورشسته شاهد هستیم .
اما احتمال میرود این ترفندی دیگر برای گول زدن مردم باشد تا شاید مشتری ها را تشنه نگه داشته و بعد از مدتی بکدفه شرایط اقساطی بازگشته و به بازار شک وارد شود .
بازار خودرو ماه هاست تحت رکود از سوی مردم قرار گرفته و اکنون با ۳۵۰ هزار خودروی بدون مشتری رو به تعطیلی کامل است .
کمپین نه به خرید خودروی داخلی و آشغال
aminkhan2014
31-10-2015, 11:54
بابا چرا اخبار بدون منبع و نادرست پخش ميكنيد،اول هاشم كجا اين حرف را زده؟
دوما سايت همين حالا بازه همه نوع فروش نقدي و پيش فروش بازه،حالا دوتا چرت و پرت توي تلگرام ميزنند كه نشد خبر دقيق،لااقل اول خبر بگين شايعه هست..350 هزار تا خودرو نيست دراصل 100 هزار تا فرقونه نه خودرو!!!الكي زيادش نكنيد
وام 25 ميليوني من باشم نميخرم چون براي من با اين شرايط برام اصلا ارزش نداره ولي همين حالا خيلي ها هستند با اهداف مختلف منتظرش كه بگيرند شك نكنيد ومتاسفانه وام خوب استقبال ميشه البته اگر واقعا با همين شرايط اجرا بشه
mohsenmas
01-11-2015, 06:53
وام خرید خونه 35 میلیون هست اونوقت برای ماشین وام 25 میلیونی میخوان بدن!
کسی میدونه کارت طلایی ایرانخودرو رو از کجا بگیرم ؟
تو برگه هم زده ، تو این یکماه همه مدارک اومدن بجز اون
من فکر کردم کارت گازانتی ایساکو کارت همونه ، ولی پرسیدم گفتن فرق داره
aminkhan2014
07-11-2015, 06:47
نمایندگی که ماشین را ثبت نام کردی و تحویل گرفتی،بعد یکماه از فاکتور شدن میاد
مرسی اومد
فقط این کارت هدیه مونده ، 800 تومنی چجوری پیگیری و بگیرم ! یکماه شده
رو سند که زده مانده حساب 800 تومنی ، زنگ زدم ایرانخودرو اول گفت ندارید هدیه بعد گفتن بمونده دو سه هفته !
تو این عکس زده که یا کارت طلایی 3 ستاره یا کارت هدیه 800 تومنی !
احتمالش هست جاش کارت طلایی داده باشن ؟
aghazadeh_hastam
07-11-2015, 12:49
نوشته کارت طلایی و یا کارت هدیه 800 تومانی
aminkhan2014
07-11-2015, 18:51
توی فاکتور و سند ماشینت چی ذکر شده؟توی برگه ثبت نامیت که نمایندگی روز وریز وجه بهت داده چی زده؟
این موارد توی این دوتا برگ باید نوشته باشه
یه برگه دارم که همون روز واریز وجه نقد بهم دادن زده سایر شرایط قرارداد : کارت هدیه سوخت 800 تومانی
تو سند و فاکتور فروش خودرو زده: مانده حساب مشتری طرف قرارداد: 8000000 ریال
aminkhan2014
08-11-2015, 05:47
دیگه معلومه فقط کارت هدیه شامل حالتون شده که اونم شنیدم ولی مطمئن نیستم رمزش میاد با پست درب خونه و کارتش میره نمایندگی،ولی معمولا تاخیر دارند
خانه / آخرین اخبار / آغاز فروش اقساطی محصولات ایرانخودرو – آذر 94 /شرایط
آغاز فروش اقساطی محصولات ایرانخودرو – آذر 94 /شرایط توسط: carnetm در آخرین اخبار, شرایط فروش 5 روز پیش 0
با توجه به استقبال از طرح ھای فروش اعتباری و پاسخگوئی به نیاز بازار، بدینوسیله به اطلاع کلیه متقاضیان محترم مي رساند، شرایط فروش اعتباری آذر ماه از روز يك شنبه ٩۴/٠٩/٠١ تا زمان تکمیل ظرفیت به شرح جدول پیوست و با شرایط ذیل ارائه می گردد:
در این روش فروش صرفا مشتریانی امکان ثبت نام خواھند داشت که فاقد ھرگونه چک برگشتی باشند.
از این رو اطلاعات صادر کننده چک پس از انجام پیش ثبت نام، اعتبارسنجی شده و در صورت دارا بودن شرایط لازم، ادامه فرآیند ثبت نام و واریز وجه امکان پذیر خواھد بود. ضمنا نتیجه بررسی و اعتبارسنجی از طریق پیامک به مشتریان و امکان ادامه ثبت نام به نمایندگی اطلاع رسانی خواھد شد.
زمان فعال سازي اين بخشنامه ساعت 10 روز يك شنبه مورخ ٩۴/٠٩/٠١ مي باشد:
mohsenjxj
10-12-2015, 13:26
سلام دوستان قبلا از سایت ساپکو میشد تولیدات هر هفته را دید و از اونجا میشد فهمید که مثلا سیستم برق کدوم خودروها کروز هست یا کدوم تولیدات تو چه ماه های سیستمشون بوش هست. اما الان نمیشه به این سایت وارد شد و رمز میخواد چیکار باید کرد و از کجا میتونیم این اطلاعات را بدست بیاریم؟
سلام دوستان یه سوال داشتم ایا نمایندگان ایران خودرو وقتی میخوان خودروی مشتری تحویل بدن هزینه خاصی تحت هر عنوان نمیگیرن؟
M.Amorous
15-12-2015, 19:26
سلام دوستان یه سوال داشتم ایا نمایندگان ایران خودرو وقتی میخوان خودروی مشتری تحویل بدن هزینه خاصی تحت هر عنوان نمیگیرن؟
سلام دوست عزیز خیر هیچ هزینه ای نباید بگیرن.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
keyhantaktaz
17-12-2015, 11:54
دوستان میخوام یه سراتو وارداتی ثبت نام کنم از اطلس خودرو(نمایندگی کیا) ، اقساطی.
پولمو نخورن یهو؟
شرایط فروش فوری ایران خودرو – دی 94
رایط فروش فوری دی ماه محصولات ایران خودرو به همراه کارت هدیه برای برخی از محصولات به شرح جدول پیوست از روز سه شنبه 1 دی ماه 94 و یا تا زمان تکمیل ظرفیت ارائه میگردد.
تمام برنامه فروش ھای از محل کارخانه امکان رزرو خودروھای امانی آن نمایندگی را نیز دارد.
شرایط و توضیحات بخشنامه : ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ١- در این بخشنامه امکان انتخاب کارت طلائی یک ستاره اختیاری برای خودروھای خانواده پژو۴٠۵، پژو٢٠۶ و آریسان با امتیاز ٢۵% تخفیف فراھم می باشد. لذا مشتریان محترم در صورت تمایل به دریافت کارت طلائی، لازم است حین انجام مراحل ثبت نام نسبت به انتخاب آن اقدام نمایند.
٢- ھر گونه تغییرات قیمتی غیر مستقیم (بیمه، عوارض دولتی ، مالیات و ...) و ھمچنین تغییرات قیمتی ناشی از الزامات قانونی و تصمیمات ابلاغی دولت و نھادھای قانون گذار تا قبل از صدور فاکتور بر عھده مشتری خواھد بود.
٣- شرکت ایرانخودرو مجاز است در صورت تکمیل ظرفیت ، نسبت به قطع ثبتنام اقدام کند.
۴- امکان انتخاب شرکت بیمه گر در زمان ثبت نام وجود دارد.
۵- تنظیم صلحنامه در این بخشنامه قابل اجرا نمی باشد.
۶- پس از انعقاد قرارداد، مشتری به ھیچ عنوان حق انصراف ندارد.
در این بخشنامه به خودروھای سمندEF7 بنزینی، رانا، سوزوکی، تندر اتوماتیک و تندر پیکاپ کارت ھدیه - مطابق جدول پیوست - اعطا خواھد شد.
زمان فعال سازی این بخشنامه ساعت 10 صبح روز سه شنبه مورخ 94/10/01 می باشد :
becareful
02-01-2016, 23:53
دوستان فروش اقساطی تیبا ( لیزینگی نه) 32 ماهه اومده با پیش پرداخت 10 میلیون . سودش رو نزده کسی اطلاع داره سود اقساطش چقدره؟
قسمت پیش فروش اعتباری x200
mohsenjxj
14-01-2016, 20:44
سلام دوستان شاید این سوالم خیلی مربوط به این تاپیک نشه ولی خیلی هم بی ربط نیست! سوالم اینه که چرا یه مدته که میخوام وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشم وارد نمیشه و رمز و پسورد میخواد چون قبلا میشد راحت وارد این سایت شد و تعداد و مشخصات تولیدات ایرانخودرو را در هر هفته یا ماه دید (بخصوص سیستم برق و...) و تو این حالت شاید بهتر میشد تصمیم برای خرید خودرو موردنظر گرفت.
از دوستان کسی راه حلی برای وارد شدن به این سایت داره؟
یا اینکه اگه سایت مشابهی که اطلاعات دقیق تولیدات ایرانخودرو را مثل سایت ساپکو به صورت تولیدات هفتگی یا ماهانه در اختیار ما بذاره سراع دارید لطفا معرفی کنید، شاید به درد دیگر دوستان هم بخوره.
با تشکر
mohsenjxj
21-01-2016, 19:14
به اطلاع کلیه متقاضیان محترم می رساند، شرایط فروش فوری بھمن ماه محصولات ایران خودرو (ويژه دھه مبارك فجر)به شرح جدول پیوست از روز شنبه 94/11/03 و یا تا زمان تكمیل ظرفیت ارائه مي گردد.
mohsenjxj
21-01-2016, 19:16
مدیر بازایابی و فروش گروه خودروسازی سایپا از آغاز طرح فروش ویژه محصولات گروه سایپا به مناسبت دهه مبارک فجر خبر داد.
siyamak2
22-01-2016, 15:02
مدیر بازایابی و فروش گروه خودروسازی سایپا از آغاز طرح فروش ویژه محصولات گروه سایپا به مناسبت دهه مبارک فجر خبر داد.
سلام دوستان
این سود مشارکت چجوری محاسبه میشه وقتی تحویل فروردین هست؟
من میخوام ازون شرایطی که 3 تا چک 4 ماهه هست استفاده کنم. میخوام بدونم سود مشارکت رو جچوری حساب میکنن. اگه میشه با یه مورد مثال راهنمایی کنید.
ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن.
سايپا از امروز مدل 95 میده بیشتر تولیداتش رو
mohsenjxj
26-01-2016, 19:58
گروه صنعتی ایرانخودرو جدیدترین قیمت مصوب تمامی محصولات این شرکت , ویژه بهمن ماه 94 را بدون هیچ تغییری نسبت به دیماه سال جاری منتشر نمود
mohsenjxj
27-01-2016, 21:44
بهمناسبت فرا رسیدن ایام مبارک دھه فجر، بدینوسیله به اطلاع کلیه متقاضیان محترم شرکت ایران خودرو ميرساند، شرایط فروش اعتباری ویژه وانت آریسان از روز چھارشنبه 7 بهمن ماه 94 فقط تا پايان دھه فجر به شرح جدول پیوست ارائه می گردد:
من دو روز پیش پارس سال تحویل فروری خریدم بصورت نقدی
الان توی پیگیری میزنه فعال سازی سیستم فروش و پاینشش میرنه مانده ۳۵ میلیون
جریان چیه؟؟:n36:
aminkhan2014
29-01-2016, 17:15
من دو روز پیش پارس سال تحویل فروری خریدم بصورت نقدی
الان توی پیگیری میزنه فعال سازی سیستم فروش و پاینشش میرنه مانده ۳۵ میلیون
جریان چیه؟؟:n36:
اگر پول را کامل واریز کردی و مدارک را تحویل نمایندگی دادی،باید sMS تحویل مدارک نهایتا48 ساعت بعد برات بیاد و قراردادت بره روی آماده برای صدر فاکتور..از نمایندگی پیگیری کن شاید مدارکت را ارسال نکرده باشه
Armin.Computer
29-01-2016, 17:40
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم:
1-کارت هدیه دقیقا چیه؟؟؟؟
2- و اینکه تو فروش ایرانخودرو واقعا تا 10 روز تحویل میدن؟
با تشکر
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم:
1-کارت هدیه دقیقا چیه؟؟؟؟
2- و اینکه تو فروش ایرانخودرو واقعا تا 10 روز تحویل میدن؟
با تشکر
1.فک کنم ی نوع کارتی هست که میشه باهاش بنزین بزنی یعنی ۳۰۰ لیتر بنزین
۲.تا اخر این هفته صبر کنی مشخص میشه من الان ۳ روزه ثبت نام کردم
Armin.Computer
29-01-2016, 21:21
به شما گفتن چند روزه؟؟؟آخه من رفتم یه نماندگی همون اول گفت 20 روزه :n04:
سوال دیگه
یعنی به اندازه مثلا 400 هزارتومن به صورت مجانی بنزین می زنیم؟؟؟؟
- - - Updated - - -
سوال دیگه
سوال دیگه
- - - Updated - - -
سوال دیگه
من سشنبه ثبت نام کردم گفتن ۱۰ روزه الانم رفتم توی سایت پیگیری کردم واسم شماره بدنه زدن یعنی ماشین موجود دارن!
شما از سایت ایران خودرو ثبت نام کن
.
منظورم ۳۰۰ تومن رایگان هست یعنی ۳۰۰ لیتر بنزنین رایگان بهت میدن
Armin.Computer
29-01-2016, 23:24
من سشنبه ثبت نام کردم گفتن ۱۰ روزه الانم رفتم توی سایت پیگیری کردم واسم شماره بدنه زدن یعنی ماشین موجود دارن!
شما از سایت ایران خودرو ثبت نام کن
.
منظورم ۳۰۰ تومن رایگان هست یعنی ۳۰۰ لیتر بنزنین رایگان بهت میدن
مدارک و پلاک کی می یاد؟؟؟اینارو خبر نداری؟؟؟
مدارک و پلاک کی می یاد؟؟؟اینارو خبر نداری؟؟؟
فک کنم یک هفته بعد از تحویل خودرو
Armin.Computer
30-01-2016, 13:34
فک کنم یک هفته بعد از تحویل خودرو
الان ایرانخودرو بودم
میگه 10 روزه ظرفیت پر شده و 20 روزه می یاد
من ماشین رو واسه عید می خوام
می ترسم طول بکشه
الان ایرانخودرو بودم
میگه 10 روزه ظرفیت پر شده و 20 روزه می یاد
من ماشین رو واسه عید می خوام
می ترسم طول بکشه
چه ماشینی میخواستی؟
تا عید هنوز ۵۰ روز مونده
از ۸۹ تا امسال ۳ تا ماشین از ایران خودرو خریدم هم هم تحویل فوری .....واسه من بد قولی نکردند تا حالا
Armin.Computer
30-01-2016, 13:58
چه ماشینی میخواستی؟
تا عید هنوز ۵۰ روز مونده
از ۸۹ تا امسال ۳ تا ماشین از ایران خودرو خریدم هم هم تحویل فوری .....واسه من بد قولی نکردند تا حالا
من می خوام سمند بگیرم
شما فکر کنم پارس گرفتی
+
معمولا ماشین های قبلی که گرفتید مدارک و پلاک چند روزه اومد؟
من می خوام سمند بگیرم
شما فکر کنم پارس گرفتی
+
معمولا ماشین های قبلی که گرفتید مدارک و پلاک چند روزه اومد؟
اصلا برنامه فروش ۲۰ روزه نداریم این ماه!! ب نمایدنگی دیگری مراجعه کن
پلاک دو س روز ار تجویل خودرو
کارت ماشین و بیمه حدود ۱۰ تا ۱۵ روز
Armin.Computer
31-01-2016, 00:30
اصلا برنامه فروش ۲۰ روزه نداریم این ماه!! ب نمایدنگی دیگری مراجعه کن
پلاک دو س روز ار تجویل خودرو
کارت ماشین و بیمه حدود ۱۰ تا ۱۵ روز
نمی دونم چرا اینجوریه
خیلی عجیبه به 2 تا دیگه از نمایندگی ها زنگ زدم گفتن 20 روزه
مدارک 10-15 روز بعد از تحویول خودرو؟؟ای کاش زود بدن تا یکم وقت کنم ماشین رو آب بندی کنم
چون من اول عید باید برم مسافرت اونم حدودا رفت و برگشت 2500 کیلومتر
شما پارس گرفتی؟ساده یا مالتی پلکس؟
نمی دونم چرا اینجوریه
خیلی عجیبه به 2 تا دیگه از نمایندگی ها زنگ زدم گفتن 20 روزه
مدارک 10-15 روز بعد از تحویول خودرو؟؟ای کاش زود بدن تا یکم وقت کنم ماشین رو آب بندی کنم
چون من اول عید باید برم مسافرت اونم حدودا رفت و برگشت 2500 کیلومتر
شما پارس گرفتی؟ساده یا مالتی پلکس؟
شما از طریق این سایت ماشین رو انتخاب کن و برو جلو فقط مرحله واریز پول که رسیدی کنسل کن
اگر ب مرحله واریز پول رسیدی یعنی ماشین موجوده و نمایندگی داره دروغ میگه!!!!!
.
.
چوت تجربه تلخی با مالتی پلکس ایرانخودرو دارم و ب توصیه برق کار نمایندگی ساده خریدم
در هنگام اب بندی نباید خیلی ب ماشین گاز داد و... مسافرت مشکلی نداره
فقط ی روغن موتور و فیلتر روغن بخر که سر ۱۰۰۰-۱۲۰۰ عوض کنی
Pourya-pc
31-01-2016, 19:02
من ۲۰۶ SD رو آنی تحویل گرفتم الان یک هفته شده مدارک هیچی نیومده . نه پلاک و نه هیچ . خیلی کار داشته باشم با ترس یکم تکونش میدم . گفتن مدارک شنبه میاد الان یکشنبست و خبری نیست .
Armin.Computer
31-01-2016, 22:31
من ۲۰۶ SD رو آنی تحویل گرفتم الان یک هفته شده مدارک هیچی نیومده . نه پلاک و نه هیچ . خیلی کار داشته باشم با ترس یکم تکونش میدم . گفتن مدارک شنبه میاد الان یکشنبست و خبری نیست .
معمولا چند روزه بعد از تحویل خودرور باید بیاد؟
Pourya-pc
01-02-2016, 00:25
معمولا چند روزه بعد از تحویل خودرور باید بیاد؟
معوملا هیچیش مشخص نیست ولی حداقل یه ۱۲ روزی طول میکشه تازه اگه همه مدارک با هم بیاد . اغلب تیکه تیکه میاد . یک روز پلاک میاد چندروز بعد کارت میاد و چندروز بعد سند و این ها .
Armin.Computer
01-02-2016, 00:40
معوملا هیچیش مشخص نیست ولی حداقل یه ۱۲ روزی طول میکشه تازه اگه همه مدارک با هم بیاد . اغلب تیکه تیکه میاد . یک روز پلاک میاد چندروز بعد کارت میاد و چندروز بعد سند و این ها .
من واسه عید ماشین رو می خوام
حتما هم می خوام
به نظرتون می رسه؟
فردا تکمیل پرونده می کنم!
Netw0rks
01-02-2016, 10:42
سلام
در طرح های پیش فروش ایران خودرو منظور از حالت های مختلف فروش خودرو چیه ؟
مثلا این که مینویسه خانواده پژو پارس دقیقاً یعنی چی ؟
چرا اختلاف پیش پرداخت دارن ؟
من اگه خانواده پژو پارس که توی عکس معلومه و پیش پرداختش 10 میلیونه رو انتخاب کنم دقیقاً چه ماشینی به من میدن ؟
Pourya-pc
01-02-2016, 10:47
من واسه عید ماشین رو می خوام
حتما هم می خوام
به نظرتون می رسه؟
فردا تکمیل پرونده می کنم!
اووو ! مشخصه که میرسه . کو تا عید ۲ ماه دیگست .همین امروز فردا تحویلتون میشه با مدارک وکلیه مخلفات .
Armin.Computer
01-02-2016, 10:59
اووو ! مشخصه که میرسه . کو تا عید ۲ ماه دیگست .همین امروز فردا تحویلتون میشه با مدارک وکلیه مخلفات .
مشکل اینه که ماشین رو حداکثر 20 روزه میدن
تازه امروز تکمیل پرونده کردم
از کجا می تونم ببینم فرآیند کار رو؟
از استعلام وضعیت رهن خودرو چیزی نمیشه فهمید؟
ess_1362
01-02-2016, 12:31
اگر اینترنتی ثبت نام کردین از اینجا
اگر هم از نمایندگی ثبت نام کردین از اینجا :
تا جایی که ممکن هست سعی کنید از نمایندگی اقدام نکنید و اینترنتی اقدام کنید اینجوری مراحل سریع تر انجام میشه و احتمال خطای کاربری هم کمتره(تقریبا صفره)
- - - Updated - - -
تا جایی که ممکن هست سعی کنید از نمایندگی اقدام نکنید و اینترنتی اقدام کنید اینجوری مراحل سریع تر انجام میشه و احتمال خطای کاربری هم کمتره(تقریبا صفره)
Armin.Computer
01-02-2016, 13:13
- - - Updated - - -
ممنون
الان تاریخ فاکتور شدن داره و شماره بدنه و شماره پلاک
اینا کی باید تکمیل بشن؟چجوریه؟همشون خالی هست الان
ess_1362
01-02-2016, 19:41
از نوار رویت گردش قرارداد ببین روی چه مرحله ای هست
معمولا الانباید روی آماده برای صدور فاکتور باشه
Armin.Computer
01-02-2016, 22:19
الان اینه :
این گزینه ها باید بچه زمانی تکمیل بشن؟
نمایندگی ثیت نام کردم
- - - Updated - - -
الان اینه :
این گزینه ها باید بچه زمانی تکمیل بشن؟
نمایندگی ثیت نام کردم
yoosef_st
02-02-2016, 00:54
دوستان، سمند مالتی پلکس با سمند معمولی چه فرقی داره؟
الان به نظرتون بهترین ماشین ایرانی به نسبت قیمتش چی هست توی بازار؟
Armin.Computer
02-02-2016, 02:11
راستش تا جایی می دونم یه مقدار صفحه کیلومتر و رنگ چوب داشبورد و بعضی از دکمه های داشبورد عوض شده
مالتی پلکس سیستم برقی هست و با قبلی ها فرق داره
فکر کنم سخنگو حذف شده و یه مانیتور کوچیک اومده تو صفحه کیلومتر که امکانات خاصی داره
تو گوگل سرچ بزنی هم قیافه داشبورد و هم امکاناتش رو می تونی ببینی
من خودم یکی ثبت نام کردم
mohamad skystar
02-02-2016, 08:57
دوست من هیچ کدام از خودروهای ایرانی قیمت عادلانه ندارن.
قیمت ها در چندسال اخیر بسیار بالا رفت
mohsenjxj
02-02-2016, 19:44
سلام دوستان شرایط جدید فروش ایرانخودرو با مدل 95 از تاریخ 94/11/14 به شرح ذیل در سایت رسمی شرکت ایرانخودرو بر قرار می باشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارسی که هفته پیش فروش نقدی ۱۰ روزه ثبت نام کردم امروز اومد پلاک هم روش بود
کارتش هم گفتن نهایت تا شنبه میاد
نکته حالب توجه اینکه ماشین دقیقا ۰ تا کار کرده بود!!!! ماشین های قبلیم ی ۱۰-۱۲ تای کار کرده بونده!
Armin.Computer
03-02-2016, 11:15
پارسی که هفته پیش فروش نقدی ۱۰ روزه ثبت نام کردم امروز اومد پلاک هم روش بود
کارتش هم گفتن نهایت تا شنبه میاد
نکته حالب توجه اینکه ماشین دقیقا ۰ تا کار کرده بود!!!! ماشین های قبلیم ی ۱۰-۱۲ تای کار کرده بونده!
سلام مجدد
امروز یه اس ام اس اومد واسم که پرونده شما به سازمان فورش تحویل گردید
یعنی چی؟
+
0 تا کارکرد؟ این خوبه یا بد؟
+
پارس دقیقا چند روزه اومد؟
سلام مجدد
امروز یه اس ام اس اومد واسم که پرونده شما به سازمان فورش تحویل گردید
یعنی چی؟
+
0 تا کارکرد؟ این خوبه یا بد؟
+
پارس دقیقا چند روزه اومد؟
سشنبه ثبت نام کردم و پول دادم
پنچ شنبه اسمس پرونده اومد
جمعه شماره بدنه ماشین اومد توی سایت
یک شنبه شناره پلاک اومد
سشنبه خود ماشین و پلاکش اومدن
امروز چهارشنبه کارت ماشین اومد
هموز بیمه و سند ماشین نیامدن
Armin.Computer
03-02-2016, 13:41
سشنبه ثبت نام کردم و پول دادم
پنچ شنبه اسمس پرونده اومد
جمعه شماره بنده ماشین اومد توی سایت
یک شنبه شناره پلاک اومد
سشنبه خود ماشین و پلاکش اومدن
امروز چهارشنبه کارت ماشین اومد
هموز بیمه و سند ماشین نیامدن
جدی؟
بابا خیلی سریع کار انجام دادن
ای کاش برای منم اینجوری باشه
یعنی واسه شما 1 هفته ای تحویل دادن
یه سوال دیگه
پنج شنبه اس ام اس پرونده اومد یعنی چی؟همین اس ام اسی که واسه من اومده هست؟؟؟واسه من اس ام اس اومد به سازمان فروش تحویل داده شد
جدی؟
بابا خیلی سریع کار انجام دادن
ای کاش برای منم اینجوری باشه
یعنی واسه شما 1 هفته ای تحویل دادن
یه سوال دیگه
پنج شنبه اس ام اس پرونده اومد یعنی چی؟همین اس ام اسی که واسه من اومده هست؟؟؟واسه من اس ام اس اومد به سازمان فروش تحویل داده شد
اره همونه قک کنم
توی سایت ایران خودرو باید نوشته باشه پرونده تحویل داده شده
Armin.Computer
03-02-2016, 13:53
اره همونه قک کنم
توی سایت ایران خودرو باید نوشته باشه پرونده تحویل داده شده
واسه من چیزی ننوشته
شما تو قسمت استعلام وضعیت رهن خودرو میرید؟؟؟
واسه من چیزی ننوشته
شما تو قسمت استعلام وضعیت رهن خودرو میرید؟؟؟
صفحه قبلی همین تاپیک ی عکس گزاشتی همون جاست
یکی از گزینه هاش تحویل پرونده است
Armin.Computer
03-02-2016, 14:21
صفحه قبلی همین تاپیک ی عکس گزاشتی همون جاست
یکی از گزینه هاش تحویل پرونده است
من یه جا دیگه کشف کردم :دی
وارد بخش ویژه مشتریان شدم با زدن شماره شناسنامه و شماره ملی یه صفحه ای باز شد واسم و بعد زدم رو گزارش
از اونجا تونستم به اطلاعات بیشتری دست پیدا کنم و مراحل کار رو هم کامل نوشته
پرونده رو زده امروز ساعت 8 تحویل گرفتن
یعنی ممکنه تا هفته دیگه ماشین رو بدن؟؟؟
ولی تاریخ فاکتور نخورده
من یه جا دیگه کشف کردم
وارد بخش ویژه مشتریان شدم با زدن شماره شناسنامه و شماره ملی یه صفحه ای باز شد واسم و بعد زدم رو گزارش
از اونجا تونستم به اطلاعات بیشتری دست پیدا کنم و مراحل کار رو هم کامل نوشته
پرونده رو زده امروز ساعت 8 تحویل گرفتن
یعنی ممکنه تا هفته دیگه ماشین رو بدن؟؟؟
دادن ماشین ب خیلی چیز ها ربط داره
مهمترینش موجودی شون هست
Armin.Computer
03-02-2016, 14:27
دادن ماشین ب خیلی چیز ها ربط داره
مهمترینش موجودی شون هست
من سمند ثبت نام کردم
فکر کنم سمند ماشینی باشه که موجودی داشته باشن
کدوم مرحله رد بشه یعنی ماشین دیگه آماده شده؟
تاریخ فاکتور یا شماره بدنه؟
چون واسه من هنوز تاریخ فاکتور نخورده
من سمند ثبت نام کردم
هر زمانی شماره بدنه بخوره یا فاکتور بشه جفتش یکی هست
neopersia
04-02-2016, 11:05
ایول برید ماشین بخرید حالو ببرید. ماشینای زیر آفتاب مونشونو دارن رد میکنن به شما. جنسای رو دست موندشونو!
روزی بیست تا از این ماشینای مثلن مدل بالا میاد مغازه ما. نصفشون پشیمون هستن، اون نصفی دیگه هم هنوز حالیشون نشده چه کلاهی سرشون رفته!!!!
تا حالا چند تا 405 صفر دیده باشم که از کنار سرسیلندرش روغن زده بیرون خوبه؟ 405 صفر که توی گیربکسش واسکازین نریختن چطور؟ یا اونایی که توی 5 هزار کیلومتر سه لیتر روغن کم میکنن؟!!! از واشر سوختنشون که دیگه اصلن نمیشه گفت!
اینا اومدن یه کم از ماشینای بنجلشونو با وام 25 ملیونی دادن به مردم، میدونستن که بقیشو مردم خودشون میان دنبالش و با التماس میخرن!!!
ایشالله که برا شما ماشینا کار بده و مثل مشتریای من نباشید!
Netw0rks
04-02-2016, 12:44
سلام
در طرح های پیش فروش ایران خودرو منظور از حالت های مختلف فروش خودرو چیه ؟
مثلا این که مینویسه خانواده پژو پارس دقیقاً یعنی چی ؟
چرا اختلاف پیش پرداخت دارن ؟
من اگه خانواده پژو پارس که توی عکس معلومه و پیش پرداختش 10 میلیونه رو انتخاب کنم دقیقاً چه ماشینی به من میدن ؟
راهنمایی لطفا:n36:
خانواده هر ماشینی یعنی موقع ای که دعوتنامه صادر میشه یا خودمونی بخوام بگم چند ماه قبل از تحویل خودرو شما میتونی مدل پارس رو انتخاب کنی مثلا بگی elx میخوام یا موتور ۲۰۶ میخوام یا ساده میخوام یعنی محدودیتی نداری ممکن هم هست تا اون موقع مدل های جدید تری بیاد ولی اگر مدل خاصی انتخاب کنی همونو بهت میدن
این نکته رو هم دقت داشته باش ممکن وقتی دعوت نامه برات میدن فقط ی مدل مسخره موجود باشه و مجبور بشی همونو انتخاب کنی
- - - Updated - - -
خانواده هر ماشینی یعنی موقع ای که دعوتنامه صادر میشه یا خودمونی بخوام بگم چند ماه قبل از تحویل خودرو شما میتونی مدل پارس رو انتخاب کنی مثلا بگی elx میخوام یا موتور ۲۰۶ میخوام یا ساده میخوام یعنی محدودیتی نداری ممکن هم هست تا اون موقع مدل های جدید تری بیاد ولی اگر مدل خاصی انتخاب کنی همونو بهت میدن
این نکته رو هم دقت داشته باش ممکن وقتی دعوت نامه برات میدن فقط ی مدل مسخره موجود باشه و مجبور بشی همونو انتخاب کنی
من سمند ثبت نام کردم
بدنه و تاریخ فاکتور شدن هر دو با هم همزمان میشه و وقتی اینارو هم بخوره یعنی یک هفته ای ماشین میاد
الان احتمالا در قسمت در حال صدور فاکتور هستی .
hamed m2m
08-02-2016, 17:41
سلام دوستان
تحویل 20روزه ایرانخودرو واقعا درسته یا بیشتر طول میکشه؟
همین تحویلی که توی سایتش زده با مدل95
منظورم اینه که سر قولش هست 20روزه بده یا نه
سال های قبل تحویل فوری بهمن به چه صورت بوده
ممکنه به بعد عید بخوره یا نه؟
سلام دوستان
تحویل 20روزه ایرانخودرو واقعا درسته یا بیشتر طول میکشه؟
همین تحویلی که توی سایتش زده با مدل95
منظورم اینه که سر قولش هست 20روزه بده یا نه
سال های قبل تحویل فوری بهمن به چه صورت بوده
ممکنه به بعد عید بخوره یا نه؟
هفته پیش که ۱۰ روزه بود من ی پارس خریدم ۵ روزه اومد مدارکشم ۱ روز بعد از تحویل اومدن
hamed m2m
08-02-2016, 18:11
هفته پیش که ۱۰ روزه بود من ی پارس خریدم ۵ روزه اومد مدارکشم ۱ روز بعد از تحویل اومدن
مبارک باشه انشاا...
کدوم شهر هستین؟ مدل ماشین 94 هستش؟
آره الان 20 روزه شده تحویل
تازه کارت هدیه هم برداشتن نامردا:n24:
من 17بهمن ثبت نام کردم کاش مثل شما باشه تحویلش
keyhantaktaz
08-02-2016, 21:02
مبارک باشه انشاا...
آمدمایی که مثل شما وای میستن تو صف واسه خرید قاری 30 سال پیش، این باعث میشه که کار هدیه ای که میدن رو هم بردارن تا وقتی آدمایی مثل شما هست اینجا بازار اونا هم مثل توپ هست.
آمدمایی که مثل شما وای میستن تو صف واسه خرید قاری 30 سال پیش، این باعث میشه که کار هدیه ای که میدن رو هم بردارن تا وقتی آدمایی مثل شما هست اینجا بازار اونا هم مثل توپ هست.
این حرف درسته که ماشین ها ارزش پولشون رو ندارن
ولی دلیل نمیشه شما توهین کنی !!
طبیعتا اگر ۵۰۰ میلیون پول داشتم دم ایران فرغون وا نمیستادم
منم از تیر میخواستم بخرم اتفاقا توی کمپین نخریدن هم رفتم ولی خبری نشد منم نیاز داشتم
در ضمن توی این چند ساله همه چی گرون شده
سال ۹۱ گوشی ۱ تومنی اخر گوشی بود الان گوشی ۱ تومنی مفتم نمی ارزه
نباید توقع داشته باشی لپتاپ اپل ۷ میلیون باشه و پارس ۱۵ میلیون!!!!!!
همه اجناس ب ی میزان رفتن بالا
مبارک باشه انشاا...
معمولا بد قولی واسه نقدی نمیکنن
دلیل کارت هدیه هم این بود که شما با همون قیمت مدل ۹۵ گرفتی من ۹۴
hamed m2m
08-02-2016, 22:44
جهت آگاهی عموم اینارو میگم شاید خیلی ها با ایشون هم فکر باشن.مدیر اگه صلاح میدونه پستم رو پاک کنه
اولا حرف زدن راجب موضوعی که ربطی به تاپیک نداره خلاف قوانین هست و اسپمه
دوما شما لطف کن نظرتو تحمیل نکن چون خبر نداری من قبل خرید ماشین صفر فقط به دستدو فکر میکردم و دنبالش بودم
و همچنین به کمپین نخریدن خودرو نو آگاهم و کاملا موافقم
اما ماشین با قیمت مناسب و کم استهلاک یا حداقل ماشینی که بیارزه پول بابتش بدم پیدا نکردم و ماشین فعلیم خیلی وضعش ناجوره
سوما شما هم اگه مثل من وسیله نیاز داشتی توی همون صف گاری 30 سال پیش وایمیستادی
ما از زندگی هم خبر نداریم پس لطفا ادای آدمای روشنفکر و مخالف سینه چاک و درنیار که خندم میگیره
keyhantaktaz
09-02-2016, 00:22
نون شبه مگه ماشین!!؟
تازه اگرم واجبه میتونی بولتو بذاری بانک با سودش با آژانس بری هر جا که خواستی.یه عالم بول ه میمنونه جیبت!(بیمه و خرج ماشین و اصتحاک به کنار)
اما اگه حتما باید بخری.میتونی ماشین دست ۲ بیدا کنیُ چرا بیدا نمیشه یه سر به سایت باما بزن.با کارکرد 10 هزار تا میخریدی.
aminkhan2014
09-02-2016, 16:15
البته همون هم محدودیت داره و از بین موجودیها میدهند و ELX خبری نیست و حتی ابن اواخر LX هم نبود و معمولا اکثرا دوگانه و سال هست..درکل بستگی بیشتر داره که خودشون بگن چی تحویل میدهیم تا شما
mohsenjxj
10-02-2016, 17:40
گروه خودروسازی ایران خودرو برای اولین بار فروش فوری سمند سورن توربو ، ویژه دهه فجر مبارک فجر را آغاز می نماید .
زمان فعال سازي این بخشنامه ساعت 10 صبح روز شنبه مورخ 94/11/24 می باشد :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Armin.Computer
13-02-2016, 20:21
سلام
الان وضعیت تحویل ماشین رو چک کردم
تو این مرحله هست
نهایتا تا چند روز دیگه دستمه؟
شماره بدنه هم خورده
اینم عکس:
aminkhan2014
14-02-2016, 16:26
نهایتا تا یک هفته دیگه نمایندگی هست،پلاک هم امروز و فردا میشینه روی سایت
تحویل چند روزه هست؟
اگر تاخیر داشت میتونید بابت تاخیر در تحویل هم شکایت کنید و خسارت بگیرین
Armin.Computer
15-02-2016, 00:10
نهایتا تا یک هفته دیگه نمایندگی هست،پلاک هم امروز و فردا میشینه روی سایت
تحویل چند روزه هست؟
اگر تاخیر داشت میتونید بابت تاخیر در تحویل هم شکایت کنید و خسارت بگیرین
تحویل 20 روزه هست
11 ام پیش نمایندگی ثبت نام کردم
و 14ام قرارداد تحویل ایرانخودرو داده شد
تا آخر هفته می رسه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.