مشاهده نسخه کامل
: شرایط فروش و پیش فروش شرکت های خودروساز داخلی و خارجی
Pourya-pc
31-07-2014, 21:00
سلام مدیران خودرو ام وی ام 315 فروش نداره؟؟؟
سلام باید به نمایندگی مراجعه کنید فکر کنم تحویل 45 روزه داره
میگن اگه ماشین تو نمایندگی داشته باشن فورا تحویل میدن..درسته بنظرتون؟
Pourya-pc
31-07-2014, 23:33
میگن اگه ماشین تو نمایندگی داشته باشن فورا تحویل میدن..درسته بنظرتون؟
بله برخی مدل ها امانی موجود دارن .
سلام فروش نقدی j5 کی اعلام میشه؟؟؟..قیمتش چنده؟؟
jamshidjap
03-08-2014, 10:24
فروش فوری مرداد ماه ایران خودرو کی شروع میشه ؟
تعطیلات تابستانی تاثیری در زمان فروش ایران خودرو داره ؟
Pourya-pc
03-08-2014, 10:35
فروش فوری مرداد ماه ایران خودرو کی شروع میشه ؟
تعطیلات تابستانی تاثیری در زمان فروش ایران خودرو داره ؟
مشخص نیست ، ایرانخودرو فروش عید فطر هم نداشت .
فعلا تا تکليف قيمت بين شوراي رقابت، نمايندگان مجلس و دولت مشخص نشه از فروش فوري خبري نيست
jamshidjap
05-08-2014, 13:50
ايران خود رو براي شنبه هفته بعد فروش فوري گذاشته ،،،، من فكر نميكنم استقبال كنن چون فعلا مردم منتظر كاهش قيمتا هستن هر چند شايد كاهشي اتفاق نيفته،،،،
mohsenjxj
05-08-2014, 14:53
ايران خود رو براي شنبه هفته بعد فروش فوري گذاشته ،،،، من فكر نميكنم استقبال كنن چون فعلا مردم منتظر كاهش قيمتا هستن هر چند شايد كاهشي اتفاق نيفته،،،،
سلام دوست عزیز شما از کجا میدونید که فروش فوری از شنبه شروع میشه؟ توسایت و پایگاه اطلاع رسانی شرکت ایرانخودرو که چیزی اعلام نشده.
masooumi
05-08-2014, 14:56
سلام دوست عزیز شما از کجا میدونید که فروش فوری از شنبه شروع میشه؟ توسایت و پایگاه اطلاع رسانی شرکت ایرانخودرو که چیزی اعلام نشده.
خبرش در خبرگزاری ها هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AF+%D9%85%D8%A7%D9%87+%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88% D9%84%D8%A7%D8%AA+%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86+% D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88+%D8%A7%D8%B2+%D9%87% D9%81%D8%AA%D9%87+%D8%A2%D8%AA%DB%8C+%D8%A2%D8%BA% D8%A7%D8%B2+%D9%85%DB%8C+%D8%B4%D9%88%D8%AF.html
ولی هنوز بخشنامه نیومده برای نمایندگی ها
mohsenjxj
05-08-2014, 16:08
خبرش در خبرگزاری ها هست
ولی هنوز بخشنامه نیومده برای نمایندگی ها
بنظر شما اگه یوقت قیمت خودرو پایین بیاد اون ماشین هاییکه امسال با قیمت قبلی تحویل مردم دادن ، اضافه پولی را که گرفتن به مشتریاشون پس میدن؟ و آیا قانون خودروساز را ملزم به این کار میکنه؟ چون اگه ثابت بشه که قیمت کنونی حودرو غیر قانونی هست و باید پایینتر بیاد و خودروساز را ملزم به این کار کنن ، طبیعتا قیمت های فروش قبلیشن هم که بالا بوده شامل این بی قانونی میشه و باید پول مردم را پس بدن. حالا نظر شما دوستان چی هست؟
masooumi
05-08-2014, 16:13
بنظر شما اگه یوقت قیمت خودرو پایین بیاد اون ماشین هاییکه امسال با قیمت قبلی تحویل مردم دادن ، اضافه پولی را که گرفتن به مشتریاشون پس میدن؟ و آیا قانون خودروساز را ملزم به این کار میکنه؟ چون اگه ثابت بشه که قیمت کنونی حودرو غیر قانونی هست و باید پایینتر بیاد و خودروساز را ملزم به این کار کنن ، طبیعتا قیمت های فروش قبلیشن هم که بالا بوده شامل این بی قانونی میشه و باید پول مردم را پس بدن. حالا نظر شما دوستان چی هست؟
سال پیش که این اتفاق افتاد و اضافه دریافتی ها را پس دادند ولی از آنجایی که اینجا ایران است نمیشه زیاد به این موضوع امیدوار بود و مطمئن چیزی گفت. (ریسک است)
البته اگر خودرو ارزان شود.
mohsenjxj
05-08-2014, 16:28
سال پیش که این اتفاق افتاد و اضافه دریافتی ها را پس دادند ولی از آنجایی که اینجا ایران است نمیشه زیاد به این موضوع امیدوار بود و مطمئن چیزی گفت. (ریسک است)
البته اگر خودرو ارزان شود.
دوست عزیز ممنونم از پاسختون اما مگه سال پیش کاهش قیمت داشتیم که به فرموده شما این اتفاق افتاده و اضافه پول را پس داده باشن؟ (چون تا اونجاییکه من میدونم سال پیش قیمت هایی که اوایل سال اعلام کردن ، تابستون دوباره قیمت ها یمقدار رفت بالا و اصلا کاهش قیمتی نداشتیم)
سوال دوم هم اینه که حالا به نظر شما ما که ماشین را تو فروش نقدی اردیبهشت ماه 93 ثبت نام کردیم (سمند ef7 پایه گازسوز) و خرداد ماه به قیمت حدودا 30 میلیون تحویل گرفتیم اگه کاهشی باشه و اگه خودرو ساز بخواد پول اضافه را برگردونه بماهم چیزی میرسه؟:n10:
masooumi
05-08-2014, 16:31
دوست عزیز ممنونم از پاسختون اما مگه سال پیش کاهش قیمت داشتیم که به فرموده شما این اتفاق افتاده و اضافه پول را پس داده باشن؟ (چون تا اونجاییکه من میدونم سال پیش قیمت هایی که اوایل سال اعلام کردن ، تابستون دوباره قیمت ها یمقدار رفت بالا و اصلا کاهش قیمتی نداشتیم)
سوال دوم هم اینه که حالا به نظر شما ما که ماشین را تو فروش نقدی اردیبهشت ماه 93 ثبت نام کردیم (سمند ef7 پایه گازسوز) و خرداد ماه به قیمت حدودا 30 میلیون تحویل گرفتیم اگه کاهشی باشه و اگه خودرو ساز بخواد پول اضافه را برگردونه بماهم چیزی میرسه؟:n10:
سال پیش یه بار در بهمن 91 افزایش قیمت شدید داشتیم که همه صداشون در اومد و اون بخث خودرو کیلویی چند و ... و بعدش توی اردیبهشت 92 کاهش قیمت دادن ...
اگر هم قرار باشه چیزی ارزون بشه و برگردونده بشه به شما که قبل گرونی ها بودید تعلق نخواهد گرفت. (یعنی احتمالش در حد صفره) ، بحث روی قیمت های جدید و ثبت نام های جدید تیر به بعد هست.
mohsenjxj
05-08-2014, 16:40
سال پیش یه بار در بهمن 91 افزایش قیمت شدید داشتیم که همه صداشون در اومد و اون بخث خودرو کیلویی چند و ... و بعدش توی اردیبهشت 92 کاهش قیمت دادن ...
اگر هم قرار باشه چیزی ارزون بشه و برگردونده بشه به شما که قبل گرونی ها بودید تعلق نخواهد گرفت. (یعنی احتمالش در حد صفره) ، بحث روی قیمت های جدید و ثبت نام های جدید تیر به بعد هست.
حالا آرزو که برا جوونا عیب نیست:n08: خدارو چه دیدی یوقت دیدی یکی دو تومن بهمون برگردوندن و پول رینگ و لاستیک اسپرت ماشین دراومد.:n10:
من که امیدوارم.
به هر حال ممنونم ازپاسختون.:n11::n16:
jamshidjap
05-08-2014, 17:00
با اين تفاسير اگه بعد از ثبت نام اين دوره ، قيمتا بياد پايين ، اضافشو برميگردونن
حالا چرا وقتي گرون ميشه ، از كسايي كه فروش فوري ثبت نام كرده بودن ، پول اضافي نميگيرن ؟:n13:
hormozan m
05-08-2014, 19:07
سلام دوستان ... 206 تیپ 2 مجددا داره تولید میشه ؟
قیمت ثبت نامی تیپ 5 چقدره ؟
ممنون
masooumi
05-08-2014, 19:23
سلام دوستان ... 206 تیپ 2 مجددا داره تولید میشه ؟
قیمت ثبت نامی تیپ 5 چقدره ؟
ممنون
سلام
تیپ 2 فعلا خیر ولی قراره در 6 ماهه دوم امسال تولید شود.
تیپ 5 آخرین قیمت ثبت نامیش که تیرماه انجام شد :
36/223/800 تومان (تیپ 5 با کیسه هوای راننده و سرنشین و هشدار دهنده موانع عقب)
34/114/631 تومان (تیپ 5 با کیسه هوای راننده و سرنشین و سیستم تهیه ، شیشه بالابر های عقب و آینه های جانبی دستی)
در مورد تیپ 5 دوم تعجب نکیند این تیپ اختراع آخر ایران خودرو هست. (در واقع شما فکر کن تیپ 2 با موتور تیپ 5)
13bedar13
08-08-2014, 11:34
-بخشنامه فوری رو برای شنبه کسی داره
2-پیش فرش شرایط سودش چوری هست تا آخرین روز که بهت تحویل میدن سود مشارکت میدن؟
مثلا دو مرحله ای با پرداخت 15 در ابتدا
تحویل مهر
تا زمان دعوتنامه فقط به 15 ملیون سود میدن؟بعد از دعوتنامه آیا به 15 ملیون اولیه و 15 ملیون تکمیل وجه تا زمان تحویل سود نمیدن؟
اگه اینجوری هست در آخرین روز تکمیل وجه پول بریزیم بهتر هست یا نه بعد از تکمیل وجه میگن 20 روز بعدش؟ یا دیرتکمیل کنیم دیر تحویل میدن؟
حتما سر 20 روز تحویل میدن یا کمتر هم ممکنه بشه
اگه از آخرین روز تحویل گذشت سود تاخیر چگونه حساب میشود سود تاخیر بعلاوه مشارکت یا سود تاخیر خالی؟به کل پول تکمیل وجه میدن تاخیر رو؟
اگه دعوتنامه تا آخر مهر نیومدشرایط چگونه هست؟ بر فرض مثال بعد از مهر قیمت کارخانه افزایش داشت شرایط چگونه هست
masooumi
08-08-2014, 11:48
-بخشنامه فوری رو برای شنبه کسی داره
2-پیش فرش شرایط سودش چوری هست تا آخرین روز که بهت تحویل میدن سود مشارکت میدن؟
مثلا دو مرحله ای با پرداخت 15 در ابتدا
تحویل مهر
تا زمان دعوتنامه فقط به 15 ملیون سود میدن؟بعد از دعوتنامه آیا به 15 ملیون اولیه و 15 ملیون تکمیل وجه تا زمان تحویل سود نمیدن؟
اگه اینجوری هست در آخرین روز تکمیل وجه پول بریزیم بهتر هست یا نه بعد از تکمیل وجه میگن 20 روز بعدش؟ یا دیرتکمیل کنیم دیر تحویل میدن؟
حتما سر 20 روز تحویل میدن یا کمتر هم ممکنه بشه
اگه از آخرین روز تحویل گذشت سود تاخیر چگونه حساب میشود سود تاخیر بعلاوه مشارکت یا سود تاخیر خالی؟به کل پول تکمیل وجه میدن تاخیر رو؟
اگه دعوتنامه تا آخر مهر نیومدشرایط چگونه هست؟ بر فرض مثال بعد از مهر قیمت کارخانه افزایش داشت شرایط چگونه هست
تا آخر وقت پنجشنه بخشنامه ای در خصوص فروش فوری شنبه برای نمایندگی ها نرسیده.
در مورد سوالتون ، شما طبق مثالتون ، 15 میلون میدهید و ایران خودرو سود 15 میلیون را تا زمان تحویلی که در دعوتنامه براتون قید می کنه حساب می کند ولی به پرداختی دوم شما سودی تعلق نمی گیره. اگر شما زودتر پول را پرداخت کنید ، خوب ماشین را طبق همان زمان تحویل دریافت می کنید و هرچه دیرتر مبلغ دوم را پرداخت کنید هم خودرو را دیرتر میگیرید.
اگر آخرین روز گذشت و خودرو فاکتور نشد ، سود تاخیر و سود مشارکت با هم به کل پول شما تعلق میگیرد. البته حداکثر سود تاخیر و سود مشارکت را 30% سالیانه محاسبه می کنند.(یعنی اگر مجموعه این سود ها بیشتر از 30 درصد بشود ، باز همان 30 درصد محاسبه و پرداخت میشود)
قیمت شما بر مبنای ماهی هست که در قرارداد اولیه براتون ثبت شده ، یعنی شما مثلا تحویل مهر هستید و به هر دلیل دعوتنامه شما آبان یا آذر صادر شود ، قیمتی که برای شما در نظر می گیرند قیمتی خواهد بود که آن خودرو در مهر ماه (که زمان قانونی تحویل شما بوده) در کارخانه داشته.
ایران خودرو سمند سریر میزنه دیگه ؟ سفارشی چی ؟
قیمتش چقدر در میاد ؟
hossein.az
08-08-2014, 12:48
ایران خودرو سمند سریر میزنه دیگه ؟ سفارشی چی ؟
قیمتش چقدر در میاد ؟
نه دیگه .تولیدش متوقف شده
شما تولیدات مدل90 میتونید پیدا کنید
jamshidjap
08-08-2014, 18:00
چرا ايرانخودرو شرايط فروش فوري مرداد رو هنوز اعلام نكرده ،،؟
تو سايتش كه هيچ نشوني از فروش فوري نيست ....
سايتا هم هيچكدوم شرايطش رو نذاشته ...
حالا واقعا فردا فروش اينترنتي ميزاره ؟
masooumi
08-08-2014, 18:03
چرا ايرانخودرو شرايط فروش فوري مرداد رو هنوز اعلام نكرده ،،؟
تو سايتش كه هيچ نشوني از فروش فوري نيست ....
سايتا هم هيچكدوم شرايطش رو نذاشته ...
حالا واقعا فردا فروش اينترنتي ميزاره ؟
تا آخر وقت پنجشنه بخشنامه ای در خصوص فروش فوری شنبه برای نمایندگی ها نرسیده.
سلام دوستان . میخوستم نظرتون رو در مورد خرید اقساطی خودرو 60 ماهه بدونم . اولا اینکه با پیش پرداخت نهایت 80 میلیون تومان و ماهانه حداکثر تا 3.5 تومن به نظرتون چه ماشینی خوبه و کدوم شرکت بخرم خیلی ممنون میشم واقعا به راهنماییتون نیاز دارم ممنون . فقط لطفا اگه شاسی بلند معرفی کنید ممنون میشم .
jamshidjap
09-08-2014, 17:51
امروزم كه ايرانخودرو ملتو سركار گذاشت و خبري از فروش نشد
mohsenjxj
13-08-2014, 16:58
آغاز فروش فوري ايران خودرو از روز شنبه
گروه صنعتي ايران خودرو، چهارمین مرحله از طرح فروش ویژه خودرو را از روز شنبه، بيست و پنجم مرداد ماه آغاز مي كند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش ایکو پرس، شرکت ایران خودرو در اين مرحله از فروش كه طبق روال هميشه نيمه دوم ماه اجرا مي شود، به واسطه افزایش تیراژ تولید، محصولات بيشتري را عرضه خواهد كرد.
شرکت ایران خودرو با هدف جلب رضایت مصرف کننده واقعی تمهیدات ویژه ای از قبيل عدم ارائه خودرو به مشتریان حقوقی و کنترل محدوده جغرافیایی در نظر گرفته که کاهش اختلاف بهای کارخانه و بازار به حداقل ممکن و تسهیل دستیابی مشتریان حقیقی به خودرو با قیمت مصوب کارخانه از مهم ترين اهداف اعمال این تمهیدات است.
mohsenjxj
13-08-2014, 21:51
فروش فوری محصولات ایران خودرو + جدول شرایط فروش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
aminkhan2014
14-08-2014, 08:28
قیمت تتندر اتومات اصلاح شده وقیمتش43.9شده
Neoonline
15-08-2014, 12:19
من فروش فوری تیر یه رانا تحویل سی روزه نوشتم، هنوز روی صدور فاکتوره! فازش چیه دقیقاً؟! الان شده ۳۱ روز هیچ خبری نیست.
من فروش فوری تیر یه رانا تحویل سی روزه نوشتم، هنوز روی صدور فاکتوره! فازش چیه دقیقاً؟! الان شده ۳۱ روز هیچ خبری نیست.
رانا شهریور ماه فاکتور میشه
Neoonline
15-08-2014, 14:29
رانا شهریور ماه فاکتور میشه
ممنون دوست عزیز، آمارش رو از کجا داری؟ شهریورم باز فاکتور بشه خوبه می ترسم بره چند ماه دیگه منم واقعاً ماشین لازمم و پشیمون از اینکه آزاد نحریدم.
ممنون دوست عزیز، آمارش رو از کجا داری؟ شهریورم باز فاکتور بشه خوبه می ترسم بره چند ماه دیگه منم واقعاً ماشین لازمم و پشیمون از اینکه آزاد نحریدم.
احتمالم داره تو هفته ی بعد فاکتور کنن....ولی قطعا تا اوایل شهریور فاکتور میشه
13bedar13
15-08-2014, 17:07
دوستان slx تحویل شهریور امروز اس ام اس اومد حواله صادرشده تا 8 شهریور وقت داری تکمیل وجه کنی
مراحل کار چجوری هست
اگه همین فردا تکمیل وجه کنم ماشین دارن بهم بدن!(میخوام بدون slx آماده هست)
حواله ثبت نام شهرستان رو میشه در تهران گرفت انتخاب رنگ داره؟اصلا حواله داخلش چی نوشته میشه لازم بگیریم یا نه
میشه تکمیل وجه هم کرد و باز صلح کرد به نام یکی دیگه قبل از صدور فاکتور حداکثر تا چه زمانی میشه صلح کرد
میشه کلا کارتکس کرد ماشین رو وتحویل گرفت
قیمت خودرو کاهش پیدا کنه به تحویل شهریوریها اعمال میشه؟
احتمالم داره تو هفته ی بعد فاکتور کنن....ولی قطعا تا اوایل شهریور فاکتور میشه
دوست عزیز از دنا خبری نداری.
هیچ خبری نیست انگار
13bedar13
15-08-2014, 18:31
حواله ثبت نامی شهرستان slx تحویل شهریور که دعوتنامه هم اومده میشه کاری کرد در نمایندگی تهران تحویل گرفت
میشه کارتکس کرد به نام یه نمایندگی تهران
مراحل کارتکس کردن کلا چی هست عواقب داره یا نه
دوست عزیز از دنا خبری نداری.
هیچ خبری نیست انگار
دنا رو هم تا اونجایی که من خبر دارم نیمه دوم سال به بازار میاد
دنا رو هم تا اونجایی که من خبر دارم نیمه دوم سال به بازار میاد
پارسال بهمن ثبت نام کردن واسه تحویل تیر امسال به بعد.
تحویل نیمه دوم قطعیه یعنی یا بازم دیرتر
دوستان کسي اينجا خبر نداره ال نود تحويل تير ايران خودرو کي فاکتور ميشه
پارسال بهمن ثبت نام کردن واسه تحویل تیر امسال به بعد.
تحویل نیمه دوم قطعیه یعنی یا بازم دیرتر
بله...قطعیه
zamanphp
19-08-2014, 10:35
دوستان ، ایران خودرو فروش نقدی محصولاتش برعکس همیشه ، از شنبه تا امروز س شنیه ، هنوز ظرفیت داره؟!! موضوع چیه؟
مردم نمی خرن یا خیالشون راحت شد که خودرو ارزون نمیشه و دیگه داره موجوی انباراشون رو می فروشن؟؟
Ruzbeh_lp
19-08-2014, 14:01
دوستان بازار ماشی به شدت خرابه به فکر سرمایه گذاری رو ماشین نباشید
در صورت خرید هم نقدی بهترین آپشن و کم دردسر ترین آپشنه الکی خودتونو درگیر خرید 30 روزه نکنید
zamanphp
19-08-2014, 14:13
دوستان بازار ماشی به شدت خرابه به فکر سرمایه گذاری رو ماشین نباشید
در صورت خرید هم نقدی بهترین آپشن و کم دردسر ترین آپشنه الکی خودتونو درگیر خرید 30 روزه نکنید
من نیاز به ماشین دارم واسه استفاده شخصی.. تا این مدت هم که گفتیم نخریم ، فقط ماشین گرون تر شد
الان موندم از خود سایت بخرم ۳۰ روزه ، یا یه کم بیشتر هزنیه کنم و از بازار آزاد بخرم؟
به نظرتون چیکار کنم؟
mohsenjxj
19-08-2014, 15:17
سلام بچه ها یه نگاه به سایت فروش اینترنتی سایپا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بندازید آیا این ماشین های یورو 2 و بعضا مدل 92 که سایپا تو سایتش برای فروش گذاشته با این قیمت هاییکه براشون زده برای خرید مناسب هست؟
پراید و 405 و سمند ارزان شد....واقعا این شرایط خنده داره میرن ماشینای اشغالو ارزون میکنن اونم فقط 3درصد....ما چقد بدبختیم که مسخره این اشغال سازا شدیم
من نیاز به ماشین دارم واسه استفاده شخصی.. تا این مدت هم که گفتیم نخریم ، فقط ماشین گرون تر شد
الان موندم از خود سایت بخرم ۳۰ روزه ، یا یه کم بیشتر هزنیه کنم و از بازار آزاد بخرم؟
به نظرتون چیکار کنم؟
برو از بازار بگیر اگه تا الان ثبت نام نکردی..چون اگه الان ثبت نام کنی تا آخرای مهرماه ماشین گیرت نمیاد
masooumi
19-08-2014, 18:09
سلام بچه ها یه نگاه به سایت فروش اینترنتی سایپا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بندازید آیا این ماشین های یورو 2 و بعضا مدل 92 که سایپا تو سایتش برای فروش گذاشته با این قیمت هاییکه براشون زده برای خرید مناسب هست؟
اگر می خواهید که چند سال سوار این ماشین ها شوید و قصد فروش طی یکسال آینده را ندارید ، قیمت ها بسیار مناسب است. (چون که با مدل 92 خودرو را تحویل میدهند)
masooumi
19-08-2014, 18:10
به نظرتون چیکار کنم؟
از بازار آزاد می توانید با قیمت کارخانه تهیه کنید و خودرو را همان لحظه تحویل گرفته و سوار شوید
zamanphp
19-08-2014, 19:36
از بازار آزاد می توانید با قیمت کارخانه تهیه کنید و خودرو را همان لحظه تحویل گرفته و سوار شوید
من قصد خرید 206 تیپ 5 رو دارم. با توجه به اختلاف کارخونه و یازار ، نمی دونم ثبت نام کنم یا از بازار با قیمتی بالاتر بخرم.
اگه اختلاف کمتر بود ، دیگه نیاز به تصمیم گیری نبود و از بازار می گرفتم
masooumi
19-08-2014, 19:57
من قصد خرید 206 تیپ 5 رو دارم. با توجه به اختلاف کارخونه و یازار ، نمی دونم ثبت نام کنم یا از بازار با قیمتی بالاتر بخرم.
اگه اختلاف کمتر بود ، دیگه نیاز به تصمیم گیری نبود و از بازار می گرفتم
قیمت بازار و کارخانش چقدر اختلاق داره؟ کارخانش 36200 هست تقریبا و بازارش هم حدود 37 میلیون می تونین گیر بیارید.(البته بسته به شهرتون داره)
حالا اگر ثبت نام کنید ، این مبلغ که پرداخت می کنید حدود 30 روز می مونه دست شرکت و بابتش هیچ سودی بهتون نمیده و اگر خوش قول باشه همون 30 روز بعد ماشین را میده بهتون.
اگر عجله ای ندارید برای دریافت خودرو و می تونید این زمان را تحمل کنید ، ثبت نام کنید. هر چه زودتر هم ثبت نام کنید بهتره براتون.(خدا را چه دیدی با توجه به اینکه استقبالی از ثبت نام 206 نشده و ظرفیتش خالی مونده ، شاید زود براتون فاکتور شد)
فک میکنم استقبال نکردن مردم از 206 برا اشکالایی ک داره هست...چند روز پیش نمایندگی بودم بچه های مکانیک اونجا میگفتن بیشتر ماشینایی که میان اینجا همشون 206ن ...206 دیگه خز شده بنظر من بهتره برین سمت خودروهای مثله جی 5 و ام وی ام...واقعا سواری و شتاب و امکاناتشون خیلی بهتر از 206 هستش
masooumi
19-08-2014, 20:45
فک میکنم استقبال نکردن مردم از 206 برا اشکالایی ک داره هست...چند روز پیش نمایندگی بودم بچه های مکانیک اونجا میگفتن بیشتر ماشینایی که میان اینجا همشون 206ن ...206 دیگه خز شده بنظر من بهتره برین سمت خودروهای مثله جی 5 و ام وی ام...واقعا سواری و شتاب و امکاناتشون خیلی بهتر از 206 هستش
کلا افرادی که ثبت نام می کنند ، دلالان محترم هستن و نه مصرف کننده عادی (منظورم بخش اعظم ثبت نامی ها هست)
خوب دلال هم دنبال ماشینی هست که اختلاف قیمتش با بازار زیاد باشه که براش صرف داشته باشه و 206 فعلا اختلاف قیمتی نداره و استقبال نشده
amiri110
19-08-2014, 21:40
سلام
به نظرتون کدوم بیمه ایران خودرو رو انتخاب کنم؟ البرز- دی- میهن -آرمان - پارسیان
ممنون
aminkhan2014
19-08-2014, 21:44
به نظرتون چیکار کنم؟
فکر کنم شما اصلا توی بازار نبودی؟؟؟؟تیپ 5 اردیبهشت 40 هم رفت!!حالا37 هم بزور میخرن!!!!این گرونتر شده؟؟؟؟
افزایش قیمتش هم کمتر از محصولات دیگه بوده واز 35 شد 36 که پولت هم همین مدت حداقل توی بانک بوده بیشتر سود کردی!!!!!پس ضرر که نکردی هیچ سود هم کردی
masooumi
20-08-2014, 08:55
سلام
به نظرتون کدوم بیمه ایران خودرو رو انتخاب کنم؟ البرز- دی- میهن -آرمان - پارسیان
ممنون
تفاوت آنچنانی نداره ، البرز و پارسیان سابقه بیشتری دارن
aminkhan2014
20-08-2014, 09:22
پارسیان خوبی اش اینه که تخفیف بیمه بدنه خوبی میده و اگه ثالثش پارسیان باشه،بیمه بدنه با تخفیف بیشتری تعلق میگیره
masooumi
20-08-2014, 09:24
البته یه چیزم بگم که من سمندم رو که ثبت نام کردم ، بیمه پارسیان را همراهش انتخاب کردم ولی وقتی تحویل گرفتم در کمال تعجب بیمه نامه که دادن بهم البرز بود. (یعنی اصلا توجهی به انتخاب من نکرده بودن)
mojtabaivi
20-08-2014, 09:24
سلام. کسی نمیدونه سری بعد پیش فروش ایران خودرو چه تاریخیه؟
masooumi
20-08-2014, 09:34
سلام. کسی نمیدونه سری بعد پیش فروش ایران خودرو چه تاریخیه؟
پیش فروش که باید از اول ماه بعد منتظر باشید / قروش نقدی هم احتمالا حوالی میلاد امام رضا در شهریور ماه
zamanphp
20-08-2014, 10:35
فکر کنم شما اصلا توی بازار نبودی؟؟؟؟تیپ 5 اردیبهشت 40 هم رفت!!حالا37 هم بزور میخرن!!!!این گرونتر شده؟؟؟؟
افزایش قیمتش هم کمتر از محصولات دیگه بوده واز 35 شد 36 که پولت هم همین مدت حداقل توی بانک بوده بیشتر سود کردی!!!!!پس ضرر که نکردی هیچ سود هم کردی
ممنون. پس می فرمایید از بازار آزاد تهیه کنم؟
amirmahdijv
20-08-2014, 11:21
سلام . تفاوت 206 تیپ 5 ( 2 مدله :
پژو 206 (موتور 1600 سي سي) با كيسه هواي راننده و سرنشين و سيستم تهويه، شيشه بالابرها و آينه هاي جانبي دستي/
پژو 206 تيپ 5 با كيسه هواي راننده و سرنشين و هشداردهنده موانع عقب
تفاوته قیمت بازار وچه طوریه ؟
توسایتها زذه 38 تو بازار . مدل دومبه چه قدره ؟
masooumi
20-08-2014, 11:24
سلام . تفاوت 206 تیپ 5 ( 2 مدله :
پژو 206 (موتور 1600 سي سي) با كيسه هواي راننده و سرنشين و سيستم تهويه، شيشه بالابرها و آينه هاي جانبي دستي/
پژو 206 تيپ 5 با كيسه هواي راننده و سرنشين و هشداردهنده موانع عقب
تفاوته قیمت بازار وچه طوریه ؟
توسایتها زذه 38 تو بازار . مدل دومبه چه قدره ؟
دومی را توی بازار بگردید حدود 37 هم پیدا میشه.(تفاوت قیمت بازارش هم همین حدود تفاوت قیمت کارخانه هست قطعا ، هرچند من مدل اول را زیاد توی بازار ندیدم)
کلا مدل اول از ابداعات ایرانخودرو هست. یعنی 206 با امکانات تیپ 2 ولی با موتور tu5 که مربوط به تیپ 5 هست
amirmahdijv
20-08-2014, 11:31
دومی را توی بازار بگردید حدود 37 هم پیدا میشه.(تفاوت قیمت بازارش هم همین حدود تفاوت قیمت کارخانه هست قطعا ، هرچند من مدل اول را زیاد توی بازار ندیدم)
کلا مدل اول از ابداعات ایرانخودرو هست. یعنی 206 با امکانات تیپ 2 ولی با موتور tu5 که مربوط به تیپ 5 هست
قیمت مدله دومیه چه قدره ؟ توبازار ؟
بعد تیپ 6 هم پیدا میشه صفر ؟
mohsenjxj
20-08-2014, 15:23
اگر می خواهید که چند سال سوار این ماشین ها شوید و قصد فروش طی یکسال آینده را ندارید ، قیمت ها بسیار مناسب است. (چون که با مدل 92 خودرو را تحویل میدهند)
دوست عزیز منظورتون از این حرفتون چی هست؟ یعنی با اینکه قیمتشون پایین هست بازهم اگه قصد فروش تا یکسال آینده داشته باشیم ضرر میکنیم؟ پس اگه اینطور باشه اوناییکه یورو 4 با مدل93 هستن چون قیمتشون بالا هست موقع فروش باید بیشتر ضررکنن!
سوال بعدیم این هس که مهلت پلیس برای پلاک کردن خودرو های یورو2 و تک ایربک با مدل 93 تاکی هست که اینا رو با مدل 92 میدن؟
اگه اینطور باشه باید ال 90 ایرانخودرو که الان تک ایربک فروش نقدی داره هم باید مدل 92 پلاک بشه.( اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید ممنون.)
در حال حاضر خودروهاي يورو ۴. و تک ايربگ مدل ۹۳ پلاک ميشن خودروهاي يورو ۲ اجازه ندارن مدل ۹۳ پلاک بخورن، بحث ايربگ فعلا به مدل ربطي نداره يکي هم باشه کافيه، مهم يورو ۲ يا ۴ بودنه
بعد بحث افت قيمت، ماشيني که دو سال از مدلش گذشته باشه افت بيشتري ميکنه يا يکسال؟ مشخصه دو سال شما الان ماشين رو بگيري ده هزارتا باهاش کار کني ميشه ماشين مدل ۹۲ کارکرده يورو ۲
aminkhan2014
21-08-2014, 06:46
ممنون. پس می فرمایید از بازار آزاد تهیه کنم؟
اگه عجله نداری،نقدی از کمپانی بخر(نمیشه 100%گفت کی بهت تحویل میدهن!!!)
اگه عجله داری، برو از بازار..اگه37 گیرت بیاد بنطرمن بازار بصرفه تره،چون علافی و خوابیدن پول و..نداری
aminkhan2014
21-08-2014, 06:49
در حال حاضر خودروهاي يورو ۴. و تک ايربگ مدل ۹۳ پلاک ميشن خودروهاي يورو ۲ اجازه ندارن مدل ۹۳ پلاک بخورن، بحث ايربگ فعلا به مدل ربطي نداره يکي هم باشه کافيه، مهم يورو ۲ يا ۴ بودنه
بعد بحث افت قيمت، ماشيني که دو سال از مدلش گذشته باشه افت بيشتري ميکنه يا يکسال؟ مشخصه دو سال شما الان ماشين رو بگيري ده هزارتا باهاش کار کني ميشه ماشين مدل ۹۲ کارکرده يورو ۲
به شانس والبته برخی کمارهای سرکت بستگی داره،مثلا پارس یورو2 تک ایربگ با مدل 93 هم هست،یا 141 با مدل 93ولی درعوض 111 و 131 یورو2 با مدل 92!!!!!کلا به سیاست کثیف شرکت بستگی داره!!!!و نمیشه100%قاعده صادر کرد...قراربوده تا اوایل شهریور شماره گذاریشون تمدید بشه،دقیقش نمیدونم!!!
mohsenlin
21-08-2014, 11:45
دوستان الان 24 روزه سایپا 131 seیورو4 2ایربگ رو تحویل دادن بدون پلاک ! نمیدونیم چکار کنیم نمایندگی هم میگه به ما مربوط نیست ! باید ناجا پلاک بده ! ما حدودا 45 نفریم .کرمانشاه هستیم. خواستم بدونم تو شهرهای دیگه هم مشکل پیش اومده؟ :n16:
Neoonline
21-08-2014, 19:33
من یه رانا تحویل ۳۰ روزه ۲۳ تیر اسم نوشتم نزدیک ۴۰ روز شد هنوز روی آماده برای صدور فاکتور هست، کسی آمار داره میشه رفت نمایندگی حواله رو مثلاً تبدیل کرد به ۲۰۶ SD بلکه فرجی بشه زودتر تحویل بدن؟ بدجوری لنگ ماشینم.
keyhantaktaz
21-08-2014, 19:39
یه هفته طول میکشه فاکتور بشه و از وقتی که فاکتور شد 8 روز میکشه برسه دستت
Neoonline
21-08-2014, 19:56
یه هفته طول میکشه فاکتور بشه و از وقتی که فاکتور شد 8 روز میکشه برسه دستت
۲۰۶ SD منظورتون هست؟
masooumi
21-08-2014, 20:05
من یه رانا تحویل ۳۰ روزه ۲۳ تیر اسم نوشتم نزدیک ۴۰ روز شد هنوز روی آماده برای صدور فاکتور هست، کسی آمار داره میشه رفت نمایندگی حواله رو مثلاً تبدیل کرد به ۲۰۶ SD بلکه فرجی بشه زودتر تحویل بدن؟ بدجوری لنگ ماشینم.
عموما فروش فوری ها را نمیشه تبدیل کرد. ولی بازم باید از نمایندگی سوال کنید ببینید توی سیستموشون باز هست تبدیل یا خیر؟ (اگر تهران هستید که با مراجعه به سازمان فروش با احتمال زیاد تبدیل می کنند)
masooumi
21-08-2014, 20:05
عموما فروش فوری ها را نمیشه تبدیل کرد. ولی بازم باید از نمایندگی سوال کنید ببینید توی سیستموشون باز هست تبدیل یا خیر؟ (اگر تهران هستید که با مراجعه به سازمان فروش با احتمال زیاد تبدیل می کنند)
رانا هیچ وقت اختلاف قیمت بازار و نمایندگیش زباد نیست و اصلا صرف نداره از نمایندگی بخرید.
masooumi
21-08-2014, 20:08
در ضمن پیش فروش عادی و طلایی ایران خودرو از روز شنبه 1 شهریور شروع میشه. (انشالا بخشنامه را هم براتون میزارم )
masooumi
22-08-2014, 00:10
بخشنامه پیش فروش شهریور
شروع ثبت نام بخشنامه هم ساعت 10 صبح روز شنبه 93/06/01
mohsenjxj
22-08-2014, 10:14
سوال این هس که مهلت پلیس برای پلاک کردن خودرو های یورو2 و تک ایربک با مدل 93 تاکی هست ؟
اگه اینطور باشه باید ال 90 ایرانخودرو که الان تک ایربک فروش نقدی داره هم باید مدل 92 پلاک بشه.
سلام لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
jamshidjap
22-08-2014, 10:18
ايرانخودروي كلك براي پارس ، دو مرحله اي نزاشته،،،،،تحويل بهمن هم هست خيلي ديره كه
Neoonline
22-08-2014, 10:59
رانا هیچ وقت اختلاف قیمت بازار و نمایندگیش زباد نیست و اصلا صرف نداره از نمایندگی بخرید.
ممنون از راهنماییتون خوشبختانه تهران هستم، فقط هر چی گشتم آدرسی برای این سازمان فروش پیدا نکردم، حالا باز از نمایندگی سئوال میکنم. یه سئوال دیگه تکلیف این فروش فوری ها چجوری هست معمولاً تا چقدر تاخیر معقوله؟ من یکی دو هفته دیگه هم می تونم صبر کنم ولی بعد از اون واقعاً با توجه به جا به جایی محل کارم به شدت ماشین لازمم و به دردسر میفتم.
Neoonline
22-08-2014, 11:01
ممنون از راهنماییتون خوشبختانه تهران هستم، فقط هر چی گشتم آدرسی برای این سازمان فروش پیدا نکردم، حالا باز از نمایندگی سئوال میکنم. یه سئوال دیگه تکلیف این فروش فوری ها چجوری هست معمولاً تا چقدر تاخیر معقوله؟ من یکی دو هفته دیگه هم می تونم صبر کنم ولی بعد از اون واقعاً با توجه به جا به جایی محل کارم به شدت ماشین لازمم و به دردسر میفتم.
jamshidjap
22-08-2014, 11:14
يه سوال
ماشيني كه تحويل بهمن ٩٣ هست اگه مابالتفاوت رو يك ماه دير بديم آيا ميشه كاري كرد كه ماشين رو فروردين بدن و ماشين مدل ٩٤ بشه؟
masooumi
22-08-2014, 11:21
ببینید تاخیر ناشی از عدم تولید مطلبوب یک خودرو طبق برنامه تولید ناشی میشه . ظاهرا خودرو رانا فعلا تولیدش کاهش داشته .(این مطلب را از اینکه حتی در فروش فوری مرداد هم رانا وجود نداشت میشه فهمید). بعضی مواقع انتخاب یک رنگ خاص هم تحویل را کمی تاخیر میندازه .
نمیشه تاریخ مشخصی برای تاخیر مشخص کرد ولی تاخیر همان حدود 20 روز را در نظر بگیرد حداقل... (به 096440 تماس بگیرید ، مدت تقریبی تاخیر را می گویند)
masooumi
22-08-2014, 11:25
يه سوال
ماشيني كه تحويل بهمن ٩٣ هست اگه مابالتفاوت رو يك ماه دير بديم آيا ميشه كاري كرد كه ماشين رو فروردين بدن و ماشين مدل ٩٤ بشه؟
نمیشه دقیقا اینطوری برنامه ریزی کرد. من سال پیش همین کار را برای سمندی که نوشته بودم و تحویل اسفند بود کردم. یعنی مبلغ را در آخرین روز مهلت واریز کردم که در سال 93 فاکتور کنند ولی خوب روز 28 اسفند خودرو را فاکتور کردند ولی تحویلش رسید به 20 فروردین امسال. (البته سال پیش خودرو ها را فاکتور کردند ولی پلاک نکردند در سال 92 و در فروردین با مدل 93 پلاک کردند)
همه چیز بستگی به تولید و موجودی اون خودرو در اون موقع داره.
این رو هم بگم که مابه التفاوت را فقط وقت دارید در مهلت مقرری که براتون در دعوتنامه در نظر گرفتند واریز کنید و اگر این مهلت رد بشه . شاید دعوتنامه بعدی دیگه خودروی خودتان جزوش تحویلی ها نباشه محصوصا برای خودرویی مثل پارس این امکان زیاده.
mohsenjxj
22-08-2014, 11:54
اگه اینطور باشه ال 90 ایرانخودرو که الان تک ایربک فروش نقدی داره هم باید مدل 92 پلاک بشه و اینکه چرا تو سایت فروش اینترنتی سایپا حدود 5 روز پیش زده بود 141 se یورو 2 با مدل 93 ........؟
از دوستان کسی اطلاع دقیق و قطعی از مهلت پلاک شدن و مدل خوردن خودرو های یورو 2 و تک ایربک نداره؟ ممنون میشم اگه راهنماییی کنید.
masooumi
22-08-2014, 12:00
اگه اینطور باشه ال 90 ایرانخودرو که الان تک ایربک فروش نقدی داره هم باید مدل 92 پلاک بشه و اینکه چرا تو سایت فروش اینترنتی سایپا حدود 5 روز پیش زده بود 141 se یورو 2 با مدل 93 ........؟
از دوستان کسی اطلاع دقیق و قطعی از مهلت پلاک شدن و مدل خوردن خودرو های یورو 2 و تک ایربک نداره؟ ممنون میشم اگه راهنماییی کنید.
خودرو های یورو 2 فقط و فقط تا 31 مرداد مجوز پلاک شدن داشتن و از فردا عملا امکان پلاک شدن ندارند.(اگر باز مهلتی داده نشود که احتمالا هم داده نمیشود)
خودرو تک ایربگ هم یک بخشی از تولیدات هر کارخانه می تواند به صورت تک ایربگ تولید و پلاک شود که فعلا ال 90 جزو این بخش است.
mohsenjxj
22-08-2014, 12:15
خودرو های یورو 2 فقط و فقط تا 31 مرداد مجوز پلاک شدن داشتن و از فردا عملا امکان پلاک شدن ندارند.(اگر باز مهلتی داده نشود که احتمالا هم داده نمیشود)
خودرو تک ایربگ هم یک بخشی از تولیدات هر کارخانه می تواند به صورت تک ایربگ تولید و پلاک شود که فعلا ال 90 جزو این بخش است.
دوست عزیز اگه اینطور باشه تکلیف ما که سه شنبه 93/05/28 ثبت نام 141 تحویل فوری 30 روزه با مدل 93 انجام دادیم چی مشه؟
masooumi
22-08-2014, 12:21
دوست عزیز اگه اینطور باشه تکلیف ما که سه شنبه 93/05/28 ثبت نام 141 تحویل فوری 30 روزه با مدل 93 انجام دادیم چی مشه؟
فاکتور نشده تا الان؟ (این تاریخ که عرض کاملا درسته و می تونید توی خبر ها هم جستجو کنید و یک ادعا برای اثباتش هم اینه که فروش 141 با مدل 93 را از روی سایت هم برداشتن)
من احتمال میدم از شما فاکتور شده باشه وگرنه احتمالا باید منتظر برنامه سایپا برای گرفتن مجوز دوباره یورو 2 باشه .
mohsenjxj
22-08-2014, 12:33
فاکتور نشده تا الان؟ (این تاریخ که عرض کاملا درسته و می تونید توی خبر ها هم جستجو کنید و یک ادعا برای اثباتش هم اینه که فروش 141 با مدل 93 را از روی سایت هم برداشتن)
من احتمال میدم از شما فاکتور شده باشه وگرنه احتمالا باید منتظر برنامه سایپا برای گرفتن مجوز دوباره یورو 2 باشه .
اتفاقا دیروز یه sms اومد که خودروی شما با شماره .... پذیرش شده (احتمالا همون منظورش فاکتور شدن هست) اگه مثلا دیروز فاکتور شده چقدر وقت دارن پلاک و مدل بزن امروز که تعطیله و ... اصلا مراحلش چطور هست و اگه فاکتور شده باشه طبیعتا که باید زودتر از 30 روز تحویل بدن
اگه یوقت نتونن تو وقت تعیین شده مدل 93 بدن و مهلت آخر مرداد تمدید نشه ، زیر حرفشون نزنن و مدل 92 بدن؟ اونوقت ما باید با سایپا چیکار کنیم ، تحویل بگیریم یا هزینه مدل پایینتر را بگیریم؟
ببخشید که سوالام زیاد شد.
masooumi
22-08-2014, 12:38
اتفاقا دیروز یه sms اومد که خودروی شما با شماره .... پذیرش شده (احتمالا همون منظورش فاکتور شدن هست) اگه مثلا دیروز فاکتور شده چقدر وقت دارن پلاک و مدل بزن امروز که تعطیله و ... اصلا مراحلش چطور هست و اگه فاکتور شده باشه طبیعتا که باید زودتر از 30 روز تحویل بدن
اگه یوقت نتونن تو وقت تعیین شده مدل 93 بدن و مهلت آخر مرداد تمدید نشه ، زیر حرفشون نزنن و مدل 92 بدن؟ اونوقت ما باید با سایپا چیکار کنیم ، تحویل بگیریم یا هزینه مدل پایینتر را بگیریم؟
ببخشید که سوالام زیاد شد.
با همون شماره پذیرشی که دیروز براتون sms شده می تونید از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وضعیت ثبت نامتون را ببینید. اونهایی که هفته قبل شما 141 ثبت نام کردن همه در کمتر از یک هفته ماشین ها را تحویل گرفتند.
اگر هم فاکتور نشده نگران نباشید ، بالاخره حتما سایپا با یک ترفندی می تونه پلاکشون کنه که ثبت نام نکرده.
نهایتا اگر هم مجبور بشن مدل 92 بدن که یه جریمه افت مدل میدهند (ولی خیلی احتمالش کمه که به مشکل بخورید و با همون شرایط براتون فاکتور میشه)
mohsenjxj
22-08-2014, 12:52
با همون شماره پذیرشی که دیروز براتون sms شده می تونید از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وضعیت ثبت نامتون را ببینید. اونهایی که هفته قبل شما 141 ثبت نام کردن همه در کمتر از یک هفته ماشین ها را تحویل گرفتند.
اگر هم فاکتور نشده نگران نباشید ، بالاخره حتما سایپا با یک ترفندی می تونه پلاکشون کنه که ثبت نام نکرده.
نهایتا اگر هم مجبور بشن مدل 92 بدن که یه جریمه افت مدل میدهند (ولی خیلی احتمالش کمه که به مشکل بخورید و با همون شرایط براتون فاکتور میشه)
masooumiعزیز ببخشد که دوباره میپرسم اون سایتی که نوشتید را دیدم نوشته فاکتور شده فقط شماره شناسنامه را اشتباهی نوشته یه عدد 7 رقمی نوشته که اولش با 49 شروع میشه و شماره شناسنامه صحیح را درقسمت شماره مشتری نوشته جریان این چیه و اینکه اگه این ایراد داشته باشه و اطلاع بدیم جهت اصلاحش یوقت تصحیح اون زمان بر نشه و وفت قانونی بگذره و تو پلاک شدن و مدل خوردن تاثیر بذاره.
ببخشید که سوالام شاید یمقدار بیمورد هست ولی لطف کنید و راهنمایی کنید تا خیالم از جهت ثبت نام و مدل راحت بشه.
ضمنا رمز عبور اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو از کجا باید گیر بیاریم تا وارد بشیم؟ چون نمایندگی درست و حسابی جواب نمیده و موقع ثبت نام هم ایمیل خودشون را برای اطلاع رسانی دادن و ما از همه چی بیخبریم.
masooumi
22-08-2014, 12:57
masooumiعزیز ببخشد که دوباره میپرسم اون سایتی که نوشتید را دیدم نوشته فاکتور شده فقط شماره شناسنامه را اشتباهی نوشته یه عدد 7 رقمی نوشته که اولش با 49 شروع میشه و شماره شناسنامه صحیح را درقسمت شماره مشتری نوشته جریان این چیه و اینکه اگه این ایراد داشته باشه و اطلاع بدیم جهت اصلاحش یوقت تصحیح اون زمان بر نشه و وفت قانونی بگذره و تو پلاک شدن و مدل خوردن تاثیر بذاره.
ببخشید که سوالام شاید یمقدار بیمورد هست ولی لطف کنید و راهنمایی کنید تا خیالم از جهت ماسین راحت بشه.
ضمنا رمز عبور اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو از کجا باید گیر بیاریم تا وارد بشیم؟ چون نمایندگی درست و حسابی جواب نمیده و موقع ثبت نام هم ایمیل خودشون را برای اطلاع رسانی دادن و ما از همه چی بیخبریم.
خیلی خوب ، همانطور که عرض کردم شما خودروتون به خاطر همون مهلت قانونی 31 مرداد ، فاکتور شده و دیگه مشکلی ندارید و احتمالا تا چند روز آینده هم تحویل می گیرید.
اون جابجایی شماره مشتری و شماره شناسنامه هم مشکلی نیست و طبیعی هست و مشکلی هم ایجاد نمیکنه براتون.(توی اون سایت جابجا درج میشه برای همه ولی در کل درسته)
رمز عبور اون پرتال هم به ایمیلی که باهاش ثبت نام کردید ارسال میشه که اگر ایمیل نمایندگی بوده به همون ایمیل میره.البته هیچ اطلاعات خاصی در اون سایت نیست و هیچ کاربردی هم براتون نداره. سایت اصلی شرکت سایپا برای پیگیری خرید همین سایتی بود که بنده براتون آدرسش را ارسال کردم و مشاهده کردید.
mohsenjxj
22-08-2014, 13:01
دوست عزیز متشکرم از اینکه وقت گذاشتید و راهنمایی کردید
انشاا... موفق و پیروز باشید
mohsenjxj
22-08-2014, 15:11
سلام معصومی عزیز آیا این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کاهش قیمت شامل ماشین ثبت نامی من هم میشه؟
اگه میشه چقدر و چطوری میتونم بگیرم؟
masooumi
22-08-2014, 16:38
سلام معصومی عزیز آیا این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کاهش قیمت شامل ماشین ثبت نامی من هم میشه؟
اگه میشه چقدر و چطوری میتونم بگیرم؟
خیر ، این کاهش قیمت 1- اصلا به 141 تعلق نگرفته 2- شامل یورو 2 ها نمیشود.
jamshidjap
22-08-2014, 21:59
پس چرا توی سایت ایران خودرو و هیچ سایت دیگه ای اطلاعیه پیش فروش رو نزده ؟
hossein.az
22-08-2014, 23:20
پس چرا توی سایت ایران خودرو و هیچ سایت دیگه ای اطلاعیه پیش فروش رو نزده ؟
فردا سایت ایرانخودرو باز میشه
Pourya-pc
23-08-2014, 09:52
فردا سایت ایرانخودرو باز میشه
اینا که شرایط قبلی هم برداشتن یه شرایط پیش فروش محدودتر گذاشتن !
masooumi
23-08-2014, 10:29
اینا که شرایط قبلی هم برداشتن یه شرایط پیش فروش محدودتر گذاشتن !
شرایط قبلی برای ماه قبل بوده و طبیعتا حذف میشد و شرایط شهریور فعال میشه.
amiri110
23-08-2014, 10:58
سلام
یه slxتحویل شهریور نوشتم که دعوتنامه ش اومده با قیمت 30/300 آیا تخفیف 2٪ روش اعمال شده یا نه؟
اگه نشده باید فاکتور جدید صادر بشه؟الان بپردازم نپردازم چکار کنم ...
ممنون
masooumi
23-08-2014, 11:02
سلام
یه slxتحویل شهریور نوشتم که دعوتنامه ش اومده با قیمت 30/300 آیا تخفیف 2٪ روش اعمال شده یا نه؟
اگه نشده باید فاکتور جدید صادر بشه؟الان بپردازم نپردازم چکار کنم ...
ممنون
خیر ، این قیمت همان قیمت قبلی هست و تخفیف روش اعمال نشده. برای پرداخت یا عدم پرداخت هم از نمایندگی سوال کنید
Pourya-pc
23-08-2014, 11:13
شرایط قبلی برای ماه قبل بوده و طبیعتا حذف میشد و شرایط شهریور فعال میشه.
منظور شرایط نقدی و پیش فروش طلایی بود که اینهمه تو بوق کردن ( ایرانخودرو ) و هیچ خبری هم نشد .
masooumi
23-08-2014, 11:16
منظور شرایط نقدی و پیش فروش طلایی بود که اینهمه تو بوق کردن ( ایرانخودرو ) و هیچ خبری هم نشد .
شرایط نقدی این ماه که هنوز اعلام نشده و احتمالا میره نیمه دوم این ماه (قرار نبوده امروز انجام بشه)
پیش فروش عادی و طلایی هم که الان فعال هست روی سایت.
hormozan m
23-08-2014, 11:25
سلام دوستان ... من یک 206 تیپ 5 ثبت نام کردم . 13 میلیون هم واریز کردم , گفته که 5 میلیون هم 8/1 باید واریز کنید , بقیه مبلغ خودرو به چه صورته ؟:n02:
قیمت تمام شده چقدره ؟
mohsenlin
23-08-2014, 12:02
دوستان الان 24 روزه سایپا 131 seیورو4 2ایربگ رو تحویل دادن بدون پلاک ! نمیدونیم چکار کنیم نمایندگی هم میگه به ما مربوط نیست ! باید ناجا پلاک بده ! ما حدودا 45 نفریم .کرمانشاه هستیم. خواستم بدونم تو شهرهای دیگه هم مشکل پیش اومده؟
masooumi
23-08-2014, 12:09
دوستان الان 24 روزه سایپا 131 seیورو4 2ایربگ رو تحویل دادن بدون پلاک ! نمیدونیم چکار کنیم نمایندگی هم میگه به ما مربوط نیست ! باید ناجا پلاک بده ! ما حدودا 45 نفریم .کرمانشاه هستیم. خواستم بدونم تو شهرهای دیگه هم مشکل پیش اومده؟
نه دوست عزیز ، من مشهد دوستم ماه قبل براش فاکتور و پلاک هم کردم همین خودرو را ...
فکر نمی کنم مشکلی یاشه .
aminkhan2014
23-08-2014, 14:52
خیر ، این کاهش قیمت 1- اصلا به 141 تعلق نگرفته 2- شامل یورو 2 ها نمیشود.
منبعتون برای اینکه میگید شامل یورو2ها نمیشه،چیه؟وقتی هزینه یورو4،حدود2.3میلیون هست،ومحصول یورو4 کاهش قیمت داره؛پس چرا یورو 2 نمیشه؟؟؟
masooumi
23-08-2014, 14:57
منبعتون برای اینکه میگید شامل یورو2ها نمیشه،چیه؟وقتی هزینه یورو4،حدود2.3میلیون هست،ومحصول یورو4 کاهش قیمت داره؛پس چرا یورو 2 نمیشه؟؟؟
چیزی که شرکت اعلام کرده همین است و هیچ توضیحی نداده...
hormozan m
23-08-2014, 22:34
سلام دوستان ... من یک 206 تیپ 5 ثبت نام کردم . 13 میلیون هم واریز کردم , گفته که 5 میلیون هم 8/1 باید واریز کنید , بقیه مبلغ خودرو به چه صورته ؟:n02:
قیمت تمام شده چقدره ؟
؟ :|
Sent from my iPhone using Tapatalk
masooumi
23-08-2014, 22:41
قیمت تمام شده چقدره ؟
وافعا من نمی دونم وقتی جواب این سوالات را نمی دونستید ، چطوری و با چه برنامه ای ثبت نام کردید آخه؟
باقی مبلغ خودرو را باید در زمان تحویل (ماه تحویل) پرداخت کنید. در موعد تحویل برای شما یک برگه به نام دعوتنامه صادر میشه و در اون مبلغ مابقی که باید پرداخت کنید را می نویسند.
قیمت خودرو هم قیمت روز خودرو در زمان تحویل خواهد بود. یعنی هر قیمتی در اون زمان برای ماشین در نظر بگیرند برای شما اعمال میشه.
hormozan m
24-08-2014, 00:02
وافعا من نمی دونم وقتی جواب این سوالات را نمی دونستید ، چطوری و با چه برنامه ای ثبت نام کردید آخه؟
باقی مبلغ خودرو را باید در زمان تحویل (ماه تحویل) پرداخت کنید. در موعد تحویل برای شما یک برگه به نام دعوتنامه صادر میشه و در اون مبلغ مابقی که باید پرداخت کنید را می نویسند.
قیمت خودرو هم قیمت روز خودرو در زمان تحویل خواهد بود. یعنی هر قیمتی در اون زمان برای ماشین در نظر بگیرند برای شما اعمال میشه.
منظور من این بود که مبلغ باقی مونده یک جا باید واریز بشه یا مرحله ای ! به هر حال ممنون :/
masooumi
24-08-2014, 00:04
منظور من این بود که مبلغ باقی مونده یک جا باید واریز بشه یا مرحله ای ! به هر حال ممنون :/
شما یک پرداخت الان داشتید و یک پرداخت دیگر هم که در تاریخ مشخص که فرمودید دارید.
باقی مانده وجه تا قیمت خودرو را هم یکجا در زمان صدور دعوتنامه باید پرداخت کنید و بعد از پرداخت اون یکماه بعدش خودرو را تحویل می گیرید.
parinaz571
25-08-2014, 13:02
ویرایش شد.
این ماه ایران خودرو فروش نقدی برای 206 داره ؟ چه زمانی؟
و اگه فروش نقدی اعلام بشه قیمت تمام شده 206 تیپ 5 چقدر هست؟
masooumi
26-08-2014, 08:02
این ماه ایران خودرو فروش نقدی برای 206 داره ؟ چه زمانی؟
و اگه فروش نقدی اعلام بشه قیمت تمام شده 206 تیپ 5 چقدر هست؟
همین 2 3 صفحه اخیر این سوالات جواب داده شده!
Barsoneri
26-08-2014, 16:40
درود به همگی
من یک پارس tu5 داشبورد جدید تحویل 30 آذر تو خرداد ماه ثبت نام کردم
فکر میکنید دعوت نامه حدودا چند روز قبل از تحویل ارسال میشه؟
Ruzbeh_lp
27-08-2014, 07:22
دوستان من 206 تیپ 5 فروش فوری تیر ماه رو گرفتم مرداد بهم تحویل دادن ... اکثر این 206 های تحویلی چند ماه اخیر فراخوان خوردن واسه سیستم فیوز و آپدیت کردن کامپیوترش منم جزو همین فراخوانی ها بودم ماشین 40 تا بیشتر کار نکرده بود برا فراخوان بردمش نمایندگی ستارخان تا مشکلش برطرف شه و بعد از آپدیت متوجه شدن کل سیستم مالتی پلکس ماشین نابود شده به من گفتن ماشین و پذیرش کن دوباره بخوابون بعد از 3 روز خودم رفتم گفتن تا مامورین این بخش از شرکت کروز بیان بیش از 1 هفته طول میکشه و شما خودت بیا ماشین و ببر کیلومتر 9 جاده مخصوص شرکت کروز امدم ماشین و ببرم دیدم ماشینو از عقب چسبوندن به سپر یه ماشین قدیمی و سپر ماشینم رد انداخته ..
فقط خواستم این مسائل رو بازگو کنم که متوجه بشین خودرو با چه قیمتی و با چه کیفیتی دست مشتری میدن و نمایندگی هاشون اصلا صلاحیت کار رو ندارن
بعدا متوجه شدم این سیستم کامپیوتر ماشین نزدیک 3 م هزینه داره واسه همین اینا زیر بار نمیرن. و در نهایت ماشین و اوردم بیرون در حالیکه سیستم های برقیش از کار افتاده پنجره هاش پایین مونده و بالا نمیره دزد گیر و قفل مرکزی از کار افتاده هر چی هم به 096440 زنگ میزنم و شکایت میکنم هم هیچکس پاسخگو نیست . دیگه خودتون برای خرید از ایران خودرو کلاتونو قاضی کنید
jamshidjap
27-08-2014, 07:37
ماشینایی که توی فروش فوری میدن همش ماشینای ته انباری و بی کیفیت هستش و میخان با ترفند فروش فوری ردش کنن بره ... تازه پول طرف یه ماه دست کمپانی بدون سود میمونه ...
البته ماشینایی که توی پیش فروش میدن هم دست کمی از فوری ها ندارن ، یه کم با کیفیت ترن ....
راستی این ماشین دنا ، چند قیمته ؟ یه مدت دادن بیرون فکر کنم ؟ چنده /
masooumi
27-08-2014, 10:18
دنا هنوز تعیین قیمت و تحویل نشده
Ruzbeh_lp
27-08-2014, 11:18
ماشینایی که توی فروش فوری میدن همش ماشینای ته انباری و بی کیفیت هستش و میخان با ترفند فروش فوری ردش کنن بره ... تازه پول طرف یه ماه دست کمپانی بدون سود میمونه ...
البته ماشینایی که توی پیش فروش میدن هم دست کمی از فوری ها ندارن ، یه کم با کیفیت ترن ....
امروز رفتم امور مشتریان مرکزی تو یادگار برای پیگیری طرح شکایت , متوجه شدم که طرح شکایت تلفنی که برام ثبت کردن به امداد خودرو زدن و مسئولش میگفت اشتباه برات ثبت کردن و دوباره نامه زد و گفت برو امور منطقه ای قسمت تهران شمال یه رسید هم برای پیگیری داد به ما وقتی مراجعه کردم بهم گفتن مسئول رسیدگی به پرونده شما سر کلاس هست حالا ساعت چنده 10:30 بهشون میگم کسی نیست جای ایشون رسیدگی کنن؟ میگن نه !!مشکل رو ازم جویا شدن و در جواب بهم گفتن ما سیستم و روالی برای شما نداریم حالا من بشون میگم آقا درو پیکر ماشین من بازه و شیشه ها ایین ماشینو به امان خدا رها کردم منو به یه نمایندگی معرفی کنید .میگه ببین الان نمایندگی پذیرش نداره تازه پذیرشتم کنن میوفته شنبه بعدشم قطعه ای که میخوای نیست و باید درخواست بدن و یه چند هفته ای طول میکشه خلاصه امور مشتریانشونم اینه ..
من یه رانا هم پیش خرید کرده بودم که همین امروز میرم انصراف میدم و دیگه پشت دستم رو داغ میکنم و هیچ ماشینی از ایران خودرو خریداری نخواهم کرد که جز بی کیفیتی و بد رفتاری ازین شرکت ندیدم
mohammadirani
27-08-2014, 11:43
ایران خودرو دیگه مثل چند سال قبل فروش لیزینگی نداره؟
کلا به فروش های لیزینگی میشه اعتماد کرد؟
معتبرترین شرکتی که فروش لیزینگی انجام میده کدام شرکته؟
mohammadirani
27-08-2014, 11:47
hossein.az
27-08-2014, 14:56
ديگه اونطوري ليزينگ نداره
فقط پيش فروش ها هست
الان شركتي كه بهتر از بقيه است ليزينگ ملت
mohsenjxj
28-08-2014, 14:37
سلام دوستان، پیش فروش جدید ایرانخودرو از کی شروع میشه؟ برای هفته بعد احتمالش هست که پیش فروش اعلام کنن؟
masooumi
28-08-2014, 18:01
سلام دوستان، پیش فروش جدید ایرانخودرو از کی شروع میشه؟ برای هفته بعد احتمالش هست که پیش فروش اعلام کنن؟
پیش فروش این ماه که تمام شده و انجام شده اول ماه. اگر منظور فروش فوری هست که احتمالا میلاد امام رضا (ع)
Ruzbeh_lp
29-08-2014, 12:29
پیشنهاد من به دوستان اینه که اول برید تعمیرگاه های مجاز و سوال بپرسید که کیفیت خودرو ها به چه صورت هست ..به نظرم خریدن ماشین چینی تو این شرایط به نفع مشتری هست .. با این تفاسیر که ایران خودرو پیش میره تنها هزینه های بالا تر برای خودرو در ایران و کیفیت پایین رو بهمراه داره ...من دو تا ماشین ثبت نام کردم یکی فوری یکی پیش فروش سر خودرو اول متضرر شدم خودرو دوم هم که راناست دارم انصراف میدم ..
jamshidjap
29-08-2014, 12:59
بابا ماشين چيني هم آشغاله ،،،، ماشين دوست من ام وي ام ٥٣٠ بود تو پاركينگ خودبخود موتورش آتيش گرفت ،،، الان داره واسه تعويض ماشين تلاش ميكنه
قطعا ماشینای چینی از ماینهای ایرانخودرو و سایپا خیلی سرترن....بعضی پیرو جرفای دیگران میگن چینی بده و هنوز استفاده ای نکردن اینجوری میگن....همین ماشینهای چینی که شما میگین بده برا 2سال دیگه اینقد پیشرفت میکنه و گرون میشه ک کسی از عهده خریدش بر نیاد...مثال ام وی ام 315 اول 19میلیون بود الان 40تومنه
masooumi
29-08-2014, 16:59
قطعا ماشینای چینی از ماینهای ایرانخودرو و سایپا خیلی سرترن....بعضی پیرو جرفای دیگران میگن چینی بده و هنوز استفاده ای نکردن اینجوری میگن....همین ماشینهای چینی که شما میگین بده برا 2سال دیگه اینقد پیشرفت میکنه و گرون میشه ک کسی از عهده خریدش بر نیاد...مثال ام وی ام 315 اول 19میلیون بود الان 40تومنه
گران بودنش هیچ ارتباطی به چیزی که شما می فرمایید نداره. خودروی چینی یا کلا خارجی بخش قابل توجهی از قیمتش را ارز بری داره ، دو سال پیش مثلا قیمت دلار چقدر بود؟ الان چقدره؟
وقتی دلار بیش از دو برابر بشه ، طبیعی هست که خودرویی که قطعاتش کامل داره از اونطرف مرز با دلار وارد میشه هم باید دوبرابر بشه...
ممنون آقای معصومی ولی بنده منظورم این بود خودرو هرچقد کیفیتو کارایی بالاتری داشته باشه قیمتشم بالاتره...در کل میگم خودروهای چینی با کیفیت تر از خودروهای سایپا و ایرانخودرو هست.
masooumi
29-08-2014, 17:49
ممنون آقای معصومی ولی بنده منظورم این بود خودرو هرچقد کیفیتو کارایی بالاتری داشته باشه قیمتشم بالاتره...در کل میگم خودروهای چینی با کیفیت تر از خودروهای سایپا و ایرانخودرو هست.
در مورد کیفیت کاملا موافق شما هستم و اصلا به نظرم خودروهای چینی هم قابل قیاس با ایرانی ها نیست و خیلی بهتر و پر امکانات و آپشن تر از خودروهای ایران خودرو و سایپاس
در مورد کیفیت کاملا موافق شما هستم و اصلا به نظرم خودروهای چینی هم قابل قیاس با ایرانی ها نیست و خیلی بهتر و پر امکانات و آپشن تر از خودروهای ایران خودرو و سایپاس
واقعا خودروهای با کیفیتی هستن..ولی متاسفانه بدنام شده بعضیا هنوزم دستشون به فرمون اینا ماشینا نخورده میان ازشون انتقاد میکنن و ایراد میگیرن ولی واقعا الان فقط خودروهای چینی بصرفه تره..سواری..امکانات..قیمت مناسبت نسبت به امکاناتشون
Pourya-pc
29-08-2014, 20:57
واقعا خودروهای با کیفیتی هستن..ولی متاسفانه بدنام شده بعضیا هنوزم دستشون به فرمون اینا ماشینا نخورده میان ازشون انتقاد میکنن و ایراد میگیرن ولی واقعا الان فقط خودروهای چینی بصرفه تره..سواری..امکانات..قیمت مناسبت نسبت به امکاناتشون
بهتر هست بگید کیفیت ظاهریشون بهتر هست چون از لحاظ باطن و فنی تعریف زیادی ندارن . خصوصا MVM که واقعا پرمشکل بوده . توی خانواده ما هرکس خریده یه جاش مشکل داشته و واقعا خسته شدن ، ازگیرباکس و هیدرولیک و کمک ها و سوختن واترپمپ گرفته تا و واشر سوزوندن . مدل های 530 و 350
دوست عزیز 6ماه ام وی ام 315 داشتم واقعا عالی بود سواری شتاب امکانات..... فامیلا خیلیاشون 315 ..530mvm و جی 5 دارن تا حالا نشنیدم بگن از ماشین ناراضی هستیم..حالا درسته بعضیا ماشیناشون مشکل دارن ولی به اندازه ماشینای ایرانخودرو و سایپا مشکل ندارن
Mr Online
31-08-2014, 22:41
سلام
واسه ولادت امام رضا فروش میذارن ؟
parinaz571
01-09-2014, 10:08
سلام- مراحل بیمه کردن و پلاک زدن خودروی صفر که از نمایندگی می گیریم حداکثر چقدر طول می کشه ؟ممنون
Ruzbeh_lp
01-09-2014, 22:53
بعد از رانا و 206 حالا نوبت سمند شده که فراخوان بخوره ...
واقعا این ماشینای بی کیفیت رو چطور روشون میشه بدن بیرون
در خصوص مشکلات ماشینای چینی هم با یه سرچ زدن میتونید ببینید که مشکلاتشون به چه صورت هست ..بدون مشکل نیستن ولی در حال حاضر کیفیت بهتری نسبت به خودرو های وطنی دارن
night lord
02-09-2014, 23:13
بهتر هست بگید کیفیت ظاهریشون بهتر هست چون از لحاظ باطن و فنی تعریف زیادی ندارن . خصوصا MVM که واقعا پرمشکل بوده . توی خانواده ما هرکس خریده یه جاش مشکل داشته و واقعا خسته شدن ، ازگیرباکس و هیدرولیک و کمک ها و سوختن واترپمپ گرفته تا و واشر سوزوندن . مدل های 530 و 350
به نظر من ماشین های چینی چرخشون به کل به این آشغالای ایران خودرو و سایپا می ارزه . ماشینای ایران خودرو هرچی مدلشون بالاتر باشه کیفیتشون پایین تره .
من یه 206 مدل 85 تیپ 5 داشتم بعد یه sd مدل 90 V1 خریدم به مراتب بی کیفیت تر از ماشین قبلیم بود . الان یه 405 مدل 84 دارم که میتونم بگم از سمند EF7 برادرم که مدل 91 هست بهتر و با کیفیت تره .
الانم تصمیم دارم این رو بفروشم یه لیفان 620 بگیرم . به قولی خر بخر ایران خودرو نخر . آدم وقتی میبینه دارن با پر رویی این آشغالارو با قیمتای نجومی به مردم میندازن کفرش در میاد .
SaeedSaeed11
03-09-2014, 01:47
کسی میدونه جریان این خبر چیه؟؟ همون واسه 70 درصد به بالاست هنوز یا درصد رو آوردن پایینتر؟؟
مجوز معافیت گمرکی خودرو جهت استفاده معلولان صادر شد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بنا بر اعلام دبیرخانه فراکسیون حمایت از حقوق معلولان، وزارت صنعت، معدن و تجارت مجوز فعالیت گمرکی خودرو جهت استفاده حدود 4500 نفر از معلولان را با محدودیت پنج سال خرید و فروش صادر کرده است.
دبیرخانه فراکسیون حمایت از حقوق معلولان همچنین اعلام کرده که جامعه معلولان خواهان حذف محدودیت پنج سال خرید و فروش جهت حسن استفاده از این امکانات است.
سلام- مراحل بیمه کردن و پلاک زدن خودروی صفر که از نمایندگی می گیریم حداکثر چقدر طول می کشه ؟ممنون
اگه منظورت اینه که از نمایندگی ثبت نام کردی بستگی داره ماشین کی فاکتور بشه هروقت خودرو فاکتور بشه حداکثر تا یک هفته بیمه و پلاک مشخص میشه...اگرم منظورت اینه از فروشنده گرفتی بازم تا یه هفته طول میکشه
سلام
واسه ولادت امام رضا فروش میذارن ؟
فروش فوری شهریور ماه رو روز ولادت امام رضا اعلام میکنن
jamshidjap
06-09-2014, 11:59
فروش فوری ایرانخودرو هیچ خبری ازش نیست ... هیچ سایتی ازش خبری نزاشته ...
فروش فوری ایرانخودرو هیچ خبری ازش نیست ... هیچ سایتی ازش خبری نزاشته ...
چند وقت پیش با بخش بازاریابی و فروش تماس گرفتم گفتن ولادت امام رضا اعلام میشه...ولی نمیدونم چرا خبری نشده
jamshidjap
07-09-2014, 07:31
من فکر نکنم امروز فروش فوری بزارن ، چون 25 مرداد آخرین فروش فوری بود ، الان زوده برای فروش فوری ...
احتمالا شنبه هفته بعد یعنی 22م بزارن تا فاصله یکماهه حفظ بشه ...
آقایون این فروش فوری تحویل 5 روزه ایران خودرو چه ماشینایی داره؟
رفقا خودم پیداش کردم فقط کیفیتش خوب نیست.
mohsenjxj
10-09-2014, 21:58
رفقا خودم پیداش کردم فقط کیفیتش خوب نیست.
سلام دوست عزیز اینو از کجا پیدا کردی؟
این که چیزیش معلوم نیست، مخصوصا قیمت ماشین!
سلام دوست عزیز اینو از کجا پیدا کردی؟
این که چیزیش معلوم نیست، مخصوصا قیمت ماشین!
والا تمام اینترنتو زیر و رو کردم این رو یافتم.
اینم اصل خبر
jamshidjap
10-09-2014, 23:20
قيمتاش همون قبليه ديگه
قيمتاش همون قبليه ديگه
به گمونم كمي تخفيف هم داده باشن. بالاخره بايد پاركينگ ها رو خالي كنن. ديگه گذشت زمان احتكار. يواش يواش داريم به رواج گذشته ميرسيم اما در سطح قيمتي 3 برابر
jamshidjap
11-09-2014, 09:27
اسم طرحش خوشه هاي رنگارنگه
نوشته آخرين فرصت براي سفرهاي رويايي تابستان ،،،:n05:
سفرهاي رويايي با لگنهاي ايران خودرو:n01:
mohsenjxj
11-09-2014, 15:11
والا تمام اینترنتو زیر و رو کردم این رو یافتم.
اینم اصل خبر
تو اصل خبر که لیست شرایط فروش رو نداشت این لیست را معمولا از کجا میتونیم به صورت به روز پیدا کنیم؟
تو اصل خبر که لیست شرایط فروش رو نداشت این لیست را معمولا از کجا میتونیم به صورت به روز پیدا کنیم؟
والا این بخشنامه داخلی ایران خودرو واسه نمایندگی هاست. اما از کجا پیداش کنید رو نمیدونم. من از اینترنت یافتم یه فروم دیگری اونجا بود.
jamshidjap
11-09-2014, 18:23
5-در صورتي که مشتريان محترم داراي پلاک فکي مي باشند، زمان صرف شده جهت ساخت پلاک به زمان موعد تحويل افزوده خواهد شد.
اين بند پنجم اطلاعيه سايت ايرانخودروس ، من منظورشو نميفهمم ، مگه پلاك فكي دوباره بايد ساخته بشه ؟
فروش محصولات ایران خودرو با تحویل پنج روزه
در حالیکه مدت زمان تحویل خودرو در فروشهای فوری یک ماه است خودروسازان حرکت به سمت فروشهای پنج روزه را آغاز کردند.
به گزارش ایسنا، طبق قانون حمایت از حقوق مصرفکنندگان خودرو، تولیدکنندگان و واردکنندگان خودرو موظف به تحویل یک ماهه خودروهای فروخته شده خود به روش فروش فوری هستند.
با این حال گروه صنعتی ایران خودرو اعلام کرده که مدت زمان تحویل خودروهای فروخته شده در طرح جدید فروش خود را به پنج روز کاهش داده است.
طبق اعلام این شرکت، فروش فوری محصولات ایران خودرو ویژه شهریور ماه از روز شنبه (بیست و دوم) آغاز خواهد شد.
ایران خودرو به مناسبت هفته دفاع مقدس و همچنین آغاز سال تحصیلی جدید محصولات تولیدی خود را تنها در این طرح فروش تا 5 روز پس از ثبت نام تحویل خریداران میدهد.
در این طرح محصولات خانواده پژو 405، وانت، پژو 206، سمند، پژو پارس و رانا به خریداران عرضه میشود.
لینک مطلب
kotlet110
13-09-2014, 14:25
بعد عمری خواستیم بریم از این سایت ایراخودرو خرید کنیم .اولش صفحه اش باز نمیشد . دوبار هم که باز شد تا اخر که رفتم گفت برو ار اول ! الان میگه این رنگی که شما میخواین تکمیل شده ظرفیتش:|
دستشون واقعا درد نکنه. خب اول بگین همه رو میخوایم بدیم به دلالهای خودمون چرا ملت رو سر کارمیذارین.:n21:
hossein.az
13-09-2014, 14:30
بعد عمری خواستیم بریم از این سایت ایراخودرو خرید کنیم .اولش صفحه اش باز نمیشد . دوبار هم که باز شد تا اخر که رفتم گفت برو ار اول ! الان میگه این رنگی که شما میخواین تکمیل شده ظرفیتش:|
دستشون واقعا درد نکنه. خب اول بگین همه رو میخوایم بدیم به دلالهای خودمون چرا ملت رو سر کارمیذارین.:n21:
شما همیشه قبل از ثبت نام یه سری به سایت ببزنید تا روالش دستتون بیاد
سایت ایرانخودرو اگر لینکی ازش را بزنید باز نمیکنه و برای ثبت نام باید از مرحله انتخاب ماشین شروع کنید
رفرش هم نمیپذیره
ثبت نام در ساعت های اولی انجام میشه و بعد از اون اکثرا تکمیل ظرفیت میشند
kotlet110
13-09-2014, 14:42
شما همیشه قبل از ثبت نام یه سری به سایت ببزنید تا روالش دستتون بیاد
سایت ایرانخودرو اگر لینکی ازش را بزنید باز نمیکنه و برای ثبت نام باید از مرحله انتخاب ماشین شروع کنید
رفرش هم نمیپذیره
ثبت نام در ساعت های اولی انجام میشه و بعد از اون اکثرا تکمیل ظرفیت میشند
الان که کلا قطع شده! نوشته مشکل کندی اینترنت.
اینهمه پول از ملکت میگیرن زورشون میاد یه سرور درست حسابی برای سایتشون بگیرن که زیر تقاضاها زرتش قمصور نشه!
سلام دوستان
سایپا پیش فروش جدید محصولاتش ویژه ی پاییز رو شروع کرده . ( البته نمی دونم هنوز هم ظرفیت داره یا نه چون گفته بودن خیلی محدود)
من حدود 14 میلیون سرمایه دارم و می خوام یه ماشین بگیرم . توی این طرح ها تیبا رو با 10 میلیون و حداکثر 6 تا چک 4 ماهه می دن. و گفتن که ودیعه ی دوم رو هم موقع تحویل مشخص می کنند.
لینک دانلود شرایط
با این وضعیت اگر من یه تیبا ثبت نام کنم . ادامه ی پرداخت ها به چه صورت خواهد بود ( از لحاظ زمانی و مبلغ )
برای ثبت نام باید به نمایندگی مراجعه کنم ؟ روال ثبت نام چجوری هست ؟
خیلی ممنون می شم راهنمایی کنید . بنده هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم
mohsenjxj
01-10-2014, 18:00
سلام از دوستان کسی لیست قیمت فروش نقدی طرح «عيد تا عيد» فروش نقدي محصولات ايران خودرو را داره؟
سلام از دوستان کسی لیست قیمت فروش نقدی طرح «عيد تا عيد» فروش نقدي محصولات ايران خودرو را داره؟
سلام
قیمت ها همونی هست که توی سایت ها هست ! نمونه این لینک قیمت کارخونه رو ببینید ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت های کارخونه کاملا درست هست فقط قیمت بازارش دقیق نیست که طبیعیه!
mohsenjxj
01-10-2014, 22:54
سلام
قیمت ها همونی هست که توی سایت ها هست ! نمونه این لینک قیمت کارخونه رو ببینید ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت های کارخونه کاملا درست هست فقط قیمت بازارش دقیق نیست که طبیعیه!
ممنون دوست عزیز قیمت تقریبا مشخصه فقط میخواستم بدونم چه ماشین هایی را واسه فروش نقدی میذارن؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستش من میخاستم یه 206 ثبت نام کنم ولی بین این سه مورد مودنم
206 تیپ 5 با شیشه عقب و آینه برقی و تهویه اتوماتیک حدود 36500
206 تیپ 2 با موتور 1600 حدود 34100
206 تیپ 2 با موتور 1400 حدود 31700
کدومش به صرفه تره ؟ ارزش داره 3500 بدم برای موتور TU5 ؟ برای آپشن های مورد اول چطور؟
masooumi
02-10-2014, 22:59
راستش من میخاستم یه 206 ثبت نام کنم ولی بین این سه مورد مودنم
206 تیپ 5 با شیشه عقب و آینه برقی و تهویه اتوماتیک حدود 36500
206 تیپ 2 با موتور 1600 حدود 34100
206 تیپ 2 با موتور 1400 حدود 31700
کدومش به صرفه تره ؟ ارزش داره 3500 بدم برای موتور TU5 ؟ برای آپشن های مورد اول چطور؟
بستگی به شما داره که چی مدنظرتونه...
اگر فقط میخواهید یک ماشین به نام 206 سوار بشید که می تونید همون تیب 2 رو بگیرید ولی اگر قدرت موتور براتون مهمه تیپ 5 بخرید و از موتور TU5 لذت ببرید.
مورد اول و دوم که نوشتید هر دو موتور tu5 داره . مورد دوم که کاملا من درآوردیه و اصلا نه میشه گفت تیب 2 و نه تیپ 5
بستگی به شما داره که چی مدنظرتونه...
اگر فقط میخواهید یک ماشین به نام 206 سوار بشید که می تونید همون تیب 2 رو بگیرید ولی اگر قدرت موتور براتون مهمه تیپ 5 بخرید و از موتور TU5 لذت ببرید.
مورد اول و دوم که نوشتید هر دو موتور tu5 داره . مورد دوم که کاملا من درآوردیه و اصلا نه میشه گفت تیب 2 و نه تیپ 5
راستش من تا حالا ماشین نداشتم اطلاعات فنیم کمه. میخاستم ببینم این موتور TU5 ارزش 2 تومن بیشتر خرج کردن رو داره؟ چون نمیخام بعدا که تیپ 2 گرفتم پشیمون بشم چرا اونو نگرفتم
اون آپشنهای شیشه عقب و آینه ها برقی و تهویه اوتوماتیک چطور؟ بین اون تیپ من درآوردی و تیپ 5 فول شما باشید کدوم رو انتخاب میکنید؟
masooumi
02-10-2014, 23:14
راستش من تا حالا ماشین نداشتم اطلاعات فنیم کمه. میخاستم ببینم این موتور TU5 ارزش 2 تومن بیشتر خرج کردن رو داره؟ چون نمیخام بعدا که تیپ 2 گرفتم پشیمون بشم چرا اونو نگرفتم
اون آپشنهای شیشه عقب و آینه ها برقی و تهویه اوتوماتیک چطور؟ بین اون تیپ من درآوردی و تیپ 5 فول شما باشید کدوم رو انتخاب میکنید؟
من به شخصه تیب 5 را ترجیح میدم (فقط و فقط به خاطر موتور tu5) و یک مورد دیگه اینکه این تیپ 2 مدت زیادی تولید نمیشده و پس از حدود 3 سال دوباره تازه شروع به تولیدش کردن تازه اونم به صورت ایرانیزه شده که در نتیجه قطعا در ابندای تولید مشکلاتی خواهد داشت.
پس بنا به دلیل بالا و نظر شخصی خودم ، من قطعا تیپ 5 را انتخاب می کنم.
بین مورد اول و دوم که در واقع فرقشون همون شیشه برقی و آینه برقی و تهویه هست . شاید فقط همون تهویه اتومات مهم به نظر میرسه وگرنه آینه برقی و شیشه برقی با کمتر از 500 تومان میشه راش انداخت.
بستگی به وضع اقتصادی من داره ، من اگر از نظر اقتصادی توی تنگنا نباشم همون تیپ فول را میگیرم ولی اگر اون دومی را هم بگرم زیاد چیز خاصی را از دست ندادم ، چون بعدش میرم با مبلغ خیلی کم آینه ها و شیشه ها را برقی می کنم.
یک مورد دیگه اینکه از بازار حتما قیمت کنید ماشینی که مدنظر دارید. بعضی مواقع 206 توی بازار ارزان تر از کارخانه قیمت میخوره و میتونید راحت از بازار تهیه کنید.
jamshidjap
03-10-2014, 00:54
پرشيا برا فروش فوري نزاشته كه ....
ess_1362
03-10-2014, 14:00
به نظرم کسی که می خواد 206 بخره از بازار بگیره بهتره تا نمایندگی
من در چند تا سایت اینترنتی فروش خودرو که چک کردم 206 تیپ 5 فول را تا 35 تومن هم صفر قیمت دیدم البه رنگ نفره ای
رنگ سفید هم بگردی راحت 35800000 پیدا میشه در نتیجه منتظر خودرو کارخانه شدن خیلی غیر منطقی هست
jamshidjap
03-10-2014, 15:46
آدم ماشينو از بازار بگيره بهتره چون حق انتخاب زيادي داره .... ولي از نمايندگي بگيري ديگه حق انتخاب نداري و همون ماشيني كه كمپاني سند كرده بايد برداري و واي از روزي كه ماشين تحويلي عيب و ايراد داشته باشه ،،، مصيبتيه واسه خودش
Barsoneri
06-10-2014, 23:10
من یک پارس tu5 تحویل آذر ثبت نام کردم
میخوام بدونم چطوری میتونم یک آپشن و یا چیز دیگه سفارش بدم مثلا بگم رینگهاشو از یک مدل خاص بذارند؟
البته من تو شهرستان هستم
masooumi
06-10-2014, 23:16
من یک پارس tu5 تحویل آذر ثبت نام کردم
میخوام بدونم چطوری میتونم یک آپشن و یا چیز دیگه سفارش بدم مثلا بگم رینگهاشو از یک مدل خاص بذارند؟
البته من تو شهرستان هستم
امکان نداره دوست عزیز (خیلی آرمانی فکر می کنید)
پس از تحویل توی بازار تغییرات مورد نظر را اعمال کنید
Barsoneri
06-10-2014, 23:25
امکان نداره دوست عزیز (خیلی آرمانی فکر می کنید)
پس از تحویل توی بازار تغییرات مورد نظر را اعمال کنید
پس تو سایت ایران خودرو او گزینه تجهیزات سفارشی رو برای عمه شون گذاشتند؟!!
اگه اینطوریه واقعا مسخره هست .
masooumi
06-10-2014, 23:28
پس تو سایت ایران خودرو او گزینه تجهیزات سفارشی رو برای عمه شون گذاشتند؟!!
اگه اینطوریه واقعا مسخره هست .
اونا رو می تونید از طریق شرکت آپکو تهیه کنید. حالا یا به صورت اینترنتی خرید می کنید و یا در نمایندگی های آپکو تشریف می برید و می خرید
موقع ثبت نام نوشته شده هزینه بیمه شخص ثالث، شماره گذاری، پست، کارت طلایی و مالیات ارزش افزوده: 44,957,685 (ریال)
بعد سمت چپ نوشته فاقد کارت طلایی! و در صورت انتخاب کارت طلایی یک ستاره، 620 تومن به مبلغ نهایی اضافه میشه
اگه کارت طلایی نداره چرا هزینش رو حساب کردن ؟
در مورد بیمه گر کدومیکی رو انتخاب کنیم بهتره؟
کسی از دوستان راجع به شرایط فروش جدید ایران خودرو شنیده که 15 تومن پیش میدی باقی اقساط ...
farzadpop
10-10-2014, 12:28
دوستان دو تا پارس سال هست :
هردو تا مدل 93
رنگ سفید
داشبرد قدیمی تگ ایربگ
یورو 4
هردو در حد صفر بی رنگ و بدون خط و خش
اولی تحویل خرداد 93 کارکرد 10000 کیلومتر
دومی تحویل شهریور 93 کارکرد 1200 کیلومتر
قیمت برای مصرف کننده ؟
بنگاهی چند بر میداره ؟
Pourya-pc
10-10-2014, 14:30
دوستان دو تا پارس سال هست :
هردو تا مدل 93
رنگ سفید
داشبرد قدیمی تگ ایربگ
یورو 4
هردو در حد صفر بی رنگ و بدون خط و خش
اولی تحویل خرداد 93 کارکرد 10000 کیلومتر
دومی تحویل شهریور 93 کارکرد 1200 کیلومتر
قیمت برای مصرف کننده ؟
بنگاهی چند بر میداره ؟
اولی 34.5 برای مصرف کننده
دومی 35.200 برای مصرف کننده
بنگاه رو نمیدونم ولی یک ملیونی کمتر میخرن که خودشون سود کنند .
لطفا سوالتون رو در جای مناسب مطرح نمایید .
اولی 34.5 برای مصرف کننده
دومی 35.200 برای مصرف کننده
بنگاه رو نمیدونم ولی یک ملیونی کمتر میخرن که خودشون سود کنند .
لطفا سوالتون رو در جای مناسب مطرح نمایید .
پوریای عزیز ظهر میخواستم جواب این پیامو بدم ولی دیدم تاپیک مناسب نیست.
البته تاپیکه مناسبش هم قفله شده مگا تاپیک
pakbakhteh
16-10-2014, 23:04
سلام
کسی از شرایط ثبت نام تحویل فوری ایران خودرو خبری داره؟
من میخوام پارس tu5 بگیرم تحویل فوری. ثبت نام داره یا خیر
( ضمناٌ این مدل خشکش اگه پیدا بشه تو بازار چند بگیرم خوبه )
متشکر م
سلام
کسی از شرایط ثبت نام تحویل فوری ایران خودرو خبری داره؟
من میخوام پارس tu5 بگیرم تحویل فوری. ثبت نام داره یا خیر
( ضمناٌ این مدل خشکش اگه پیدا بشه تو بازار چند بگیرم خوبه )
متشکر م
خشک داشبورد جدید تو رنج 41-42 ثبت نام که فوری پر میشه باید خیلی بجنبی برادر.
آقا اینجا کسی تیبا دوگانه سوز ثبت نام نکرده؟ کسی از نحوه تحویل این خودرو و تاخیر تحویل توسط سایپا خبر داره؟
jamshidjap
24-10-2014, 10:48
ايران خودرو پيش فروش گزاشته ،،، پارس تك سوز گزاشته ٢٢ تومن ميدي تحويل بهمنه ،،،
به نظرتون تحويل ميده سر موقع ؟
ايران خودرو پيش فروش گزاشته ،،، پارس تك سوز گزاشته ٢٢ تومن ميدي تحويل بهمنه ،،،
به نظرتون تحويل ميده سر موقع ؟
میده از این ماشین زیاد داره
تو یکسال گذشته همیشه تو پیش فروش هاش بوده.
الانم لیزینگ ملت داره قسطی میفروشه همینو فکر کنم قیمت پایه 32 زده بود
mohsenjxj
24-10-2014, 14:00
سلام کسی لیست شرایط پیش فروش فردارو داره؟
طرح هاي فروش آبان ماه محصولات ايران خودرو
گروه صنعتي ايران خودرو ضمن عرض تسليت به مناسبت آغاز محرم و ايام سوگواري اباعبدالله الحسين عليه السلام، به اطلاع هموطنان مي رساند طرح هاي فروش آبان ماه محصولات ايران خودرو از امروزآغاز مي شود.
به گزارش ايكو پرس اين طرح ها در سه مدل فروش فوري، پيش فروش عادي و پيش فروش طلائي جهت انواع محصولات و گروه خودروهاي توليدي با ايجاد تنوع مطلوب در زمان هاي تحويل و مبالغ پرداختي اوليه (در طرح هاي پيش فروش) آغاز مي شود.
طرح فروش فوري محصولات از ساعت 12 روز شنبه سوم آبان ماه 93 و با ظرفيت محدود خودروها و براساس توان توليد آغاز مي شود.
در طرح پيش فروش عادي، خودروهاي توليدي با موعد تحويل بهمن ماه 93 الي ارديبهشت ماه 94 و به دو صورت يك وديعه اي و دو وديعه اي عرضه مي شوند. از مشخصات بارز طرح پيش فروش عادي عرضه خودروي پژو 206 تيپ 2 با موعد تحويل بهمن ماه 93 (در حالت يك وديعه اي ) و اسفند ماه 93 (در حالت دو وديعه اي) است.
همچنين در طرح پيش فروش طلائي عرضه محصولات با موعد تحويل هاي متفاوت و مبالغ پرداختي متنوع با در نظر گرفتن حداقل سود مشاركت 21 درصد صورت مي پذيرد.
شروع فعال سازي طرح هاي پيش فروش عادي و طلائي ساعت 10 صبح روز شنبه سوم آبان ماه خواهد بود.
لذا مشتريان محترم مي توانند از طريق سايت اينترنتي فروش اقدام به ثبت نام كرده و از شرايط ثبت نام فوق بهره مند شوند.
jamshidjap
26-10-2014, 20:59
طرح هاي فروش آبان ماه محصولات ايران خودرو
گروه صنعتي ايران خودرو ضمن عرض تسليت به مناسبت آغاز محرم و ايام سوگواري اباعبدالله الحسين عليه السلام، به اطلاع هموطنان مي رساند طرح هاي فروش آبان ماه محصولات ايران خودرو از امروزآغاز مي شود.
به گزارش ايكو پرس اين طرح ها در سه مدل فروش فوري، پيش فروش عادي و پيش فروش طلائي جهت انواع محصولات و گروه خودروهاي توليدي با ايجاد تنوع مطلوب در زمان هاي تحويل و مبالغ پرداختي اوليه (در طرح هاي پيش فروش) آغاز مي شود.
طرح فروش فوري محصولات از ساعت 12 روز شنبه سوم آبان ماه 93 و با ظرفيت محدود خودروها و براساس توان توليد آغاز مي شود.
در طرح پيش فروش عادي، خودروهاي توليدي با موعد تحويل بهمن ماه 93 الي ارديبهشت ماه 94 و به دو صورت يك وديعه اي و دو وديعه اي عرضه مي شوند. از مشخصات بارز طرح پيش فروش عادي عرضه خودروي پژو 206 تيپ 2 با موعد تحويل بهمن ماه 93 (در حالت يك وديعه اي ) و اسفند ماه 93 (در حالت دو وديعه اي) است.
همچنين در طرح پيش فروش طلائي عرضه محصولات با موعد تحويل هاي متفاوت و مبالغ پرداختي متنوع با در نظر گرفتن حداقل سود مشاركت 21 درصد صورت مي پذيرد.
شروع فعال سازي طرح هاي پيش فروش عادي و طلائي ساعت 10 صبح روز شنبه سوم آبان ماه خواهد بود.
لذا مشتريان محترم مي توانند از طريق سايت اينترنتي فروش اقدام به ثبت نام كرده و از شرايط ثبت نام فوق بهره مند شوند.
قربونت برم ،،، اين ماله ديروزه و يكم دير خبرو گزاشتي
این طرح های طلایی چه جوریه که نوشته خانواده ۴۰۵ یعنی چی glx یا slx بعد رنگش هم قابل انتخاب توسط مشتری یعنی چی تحویلشم که ۹۴ و ۹۵ هستش
الان ثبتنام هاش تموم میشه لطفا جواب بدید :n13:
jamshidjap
02-11-2014, 19:40
طرحهاي طلايي همشون طولاني مدت هستن و كمترينش ده ماهه هست ، كه سود مشاركتش به مراتب بيشتره و هر چي زمانش طولاني تر باشه سودش هم بيشتره مثلا يه مدت براي طرحهاي دو ساله ٢٥ در صد سود ميداد،،،،
وقتي ميگه خانواده پارس يعني شما موقع دعوتنامه هر نوع از پرشيا با هر رنگ رو ميتوني انتخاب كني ، اگه ميخاي سرمايه گذاري كني طرح ده ماهش بد نيست البته سودا يه خورده نسبت به قبل كمتر شده
ماه جدید خبری از بخشنامه جدید نیست
aminkhan2014
16-11-2014, 18:16
چقدر هولی!!!تا آخر هفته صبر کن 4شنبه 5شنبه میاد
الان ایران خودرو نمایندگی هاش سمند LX EF7 پایه گاز سوز فول رو چند میده؟
یه پیش فروش جالب از سایپا
hossein.az
30-11-2014, 17:56
آغاز فروش فوری محصولات ایران خودرو
گروه صنعتي ايران خودرو به مناسبت ولادت حضرت امام موسی کاظم (ع)، تمامي محصولات خود را در قالب طرح فروش فوری نقدی آذرماه عرضه مي كند.
از ساعت 10 صبح روز دوشنبه دهم آذرماه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hossein.az
02-12-2014, 20:31
آغاز پیش فروش خودروی جک s5 تا چند روز دیگر
محمدرضا میرعلی نقی در حاشیه بازدید از خط تولید خودروی S5 گفت: با توجه به برنامه بلندمدتی که کرمان موتور با همکاری شرکت JAC تدوین کرده درصدد هستیم تا تنوع محصولات این شرکت را در بازار ایران افزایش داده و سهم قابل قبولی از بازار به دست آوریم.
مدیرعامل شرکت کرمان موتور افزود: طی سالهای اخیر با توجه به استقبال گسترده مشتریان ایرانی همچنین پس از تجربه موفق فروش لیفان ایکس 60 تلاش می کنیم تا با عرضه خودروی S5 همچنان حضور موثری در بازار داشته باشیم.
وی با بیان اینکه با ورود S5 رقابت در بازار خودروهای شاسی بلند ایران جذاب تر می شود، گفت: وجه تمایز اصلی S5 برخورداری از موتور 2 لیتری و مجهز به تربوشارژ است و این خودرو با گیربکس 6 سرعته دستی و سیستم انتقال قدرت دیفرانسیل جلو عرضه خواهد شد.
میرعلی نقی در رابطه با نحوه قیمت گذاری این خودرو در بازار ایران اعلام کرد: با توجه به برنامه کرمان موتور برای ساخت داخل کردن این خودرو، تلاش خواهیم کرد تا قیمت گذاری معقولی نسبت به دیگر رقبای موجود در بازار داشته باشیم و به طور حتم با این رویکرد رقابت خودروهای شاسی بلند زیر 80 میلیون تومان در بازار ایران جذاب تر خواهد شد.
وی با بیان اینکه S5 پیشرانه قوی تری نسبت به سایر رقبای موجود در بازار دارد، تصریح کرد: یکی از مشخصه های بارز این خودرو برخورداری از استاندارد یورو 5 بوده و در عین حال مجهز به سیستم EOBD اس.
مدیرعامل شرکت کرمان موتور گفت: این خودرو علاوه بر برخورداری از امکاناتی همچون سانروف، کیسه های هوای سرنشینان جلو، پخش فایل های تصویری با فرمت ام پی 5 و سنسور دنده عقب از امکانات منحصر به فردی همچون پایداری الکترونیکی، سیستم کنترل کشش، کنترل سرعت خودرو در سرپایینی، کنترل ایستایی در سربالایی برخوردار است.
وی در رابطه با نحوه پیش فروش این خودرو گفت: تا چند روز آینده با توجه به شرایط موجود در بازار
ایران، ارائه تسهیلات متنوع فروش را در دستور کار قرار داده ایم و تلاش خواهیم کرد درخواست های مشتریان را با هر نوع توان مالی پوشش دهیم.
میرعلی نقی در پایان خاطرنشان کرد: این شرکت از ابتدای سال چندین طرح ویژه فروش با شرایط متنوع را برای مشتریان ارائه کرده و با استقبال گسترده مردم مواجه شده و به طور حتم در ادامه این سیاست دنبال خواهد شد.
hossein.az
21-12-2014, 16:16
سلام شرایط جدید فروش ایرانخودرو را کسی داره؟
جدول پیش فروش محصولات ایران خودرو دی ماه 93 / دو ودیعه ای :
جدول پیش فروش محصولات ایران خودرو دی ماه 93 / پیش فروش طلایی :
mohsenjxj
30-12-2014, 22:55
فروش محصولات ايران خودرو با تحويل پنج روزه
به مناسبت آغاز هفته وحدت و ولادت با سعادت حضرت رسول اكرم ( ص) و در راستاي سياست عرضه خودرو به مصرف كننده نهايي و تنظيم بازار، ايران خودرو، محصولات خود را با تحويل پنج روزه عرضه مي كند.
به گزارش ايكوپرس، فروش فوري محصولات با تحويل پنج روزه شامل وانت، پارس، سمند، پژو 26 ، پژو 405 و رانا روز شنبه 13 دي ماه 93 آغاز مي شود.
هم وطنان مي توانند با مراجعه با سايت فروش اينترنتي محصولات گروه صنعتي ايران خودرو به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و يا .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبت نام اقدام كنند. اين محصولات با تنوع رنگ مطلوب به مشتريان عرضه خواهد شد.
hossein.az
31-12-2014, 12:00
شرايط پيش فروش محصولات شركت سايپا از روز چهارشنبه مورخ 93/10/10 ساعت 11 صبح به شرح زير به اطلاع مي رسد :
جدول پیش فروش پارس تندر :
hossein.az
31-12-2014, 12:06
گرروه خودروسازی راین
شرایط این فروش به شرح زیر اعلام شد:
پیش فروش خودرو جدید سایپا H330
mohsenjxj
19-01-2015, 22:48
شرايط پیش فروش عادي يك و دو وديعه اي بھمن 93 به مناسبت فرا رسیدن ایام اله مبارک دھه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با ارائه نرخ سود مشارکت ویژه ...
mohsenjxj
19-01-2015, 22:50
يش فروش طلائي بهمن 93
زمان فعال سازي اين بخشنامه ساعت ١٤ روز چھارشنبه مورخ ٩٣/١١/٠١ مي باشد
mohsenjxj
28-01-2015, 17:23
سلام گروه صنعتی ایران خودرو جدیدترین قیمت مصوب تمامی محصولات این شرکت , ویژه بهمن ماه 93 را به شرح جدول ذیل منتشر نمود .
M.Amorous
28-01-2015, 18:27
این خودروها تو فروش اینترنتی قرار میگیرن یا فقط نمایندگی؟
منبع این تصویر کدوم سایت هست من هر جا گشتم نبود؟
Retired User
28-01-2015, 20:12
پارس چه ارزونه توو این عکس
مگه داشبورد جدید نیستن اینا؟
عجیبه قیمتاشون
امير موسر
28-01-2015, 22:55
این خودروها تو فروش اینترنتی قرار میگیرن یا فقط نمایندگی؟
منبع این تصویر کدوم سایت هست من هر جا گشتم نبود؟
خیر اینا برای فروش نیست و فقط قیمت کارخانه محصولاتشونو نشون میده ، شرایط فروش به این صورت اعلام نمیشه هیچوقت ، فقط قیمتای کارخونست همین . تو سایت ایران جیب گذاشته .
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
M.Amorous
29-01-2015, 12:05
به نظرتون پارس LX توی فروش نقدی قرار میگیره این ماه؟
امير موسر
29-01-2015, 12:48
به نظرتون پارس LX توی فروش نقدی قرار میگیره این ماه؟
پارس LX اصلا نمیزارن تو فروش فوری ولی خوب قضیه این ماه فرق داره ، تو بهمن فروش فوریشون ویژه میشه ! ولی پارسال تو فروش فوری بهمن هم نزاشتن پارس LX رو !
M.Amorous
29-01-2015, 13:52
پارس LX اصلا نمیزارن تو فروش فوری ولی خوب قضیه این ماه فرق داره ، تو بهمن فروش فوریشون ویژه میشه ! ولی پارسال تو فروش فوری بهمن هم نزاشتن پارس LX رو !
زمانش رو هم اعلام نمیکنن تو سایت یه دفعه میبینی شروع شده! مردم که پولشون آماده ریختن تو حلق اینا نیست که حداقل قبلش یه خبری بدن! قشنگ دارن دلال ها رو لابی میکننا...
امير موسر
29-01-2015, 17:27
زمانش رو هم اعلام نمیکنن تو سایت یه دفعه میبینی شروع شده! مردم که پولشون آماده ریختن تو حلق اینا نیست که حداقل قبلش یه خبری بدن! قشنگ دارن دلال ها رو لابی میکننا...
بخشنامش اومد براتون قرار میدم ، دیگه حداقل دو - سه روز قبلش باید بدن .
becareful
30-01-2015, 21:40
دوستان تحویل فوری 15 یا 20 روزه الان ثبت نام کنیم حالا هر خودرویی، اگر تحویل به سال دیگه مثلا اردیبهشت بکشه قیمت خودرو مصوب 94 + افزایش مالیات و شخص ثالث میشه و باید مابه التفاوت پرداخت کنیم؟
امير موسر
30-01-2015, 23:39
دوستان تحویل فوری 15 یا 20 روزه الان ثبت نام کنیم حالا هر خودرویی، اگر تحویل به سال دیگه مثلا اردیبهشت بکشه قیمت خودرو مصوب 94 + افزایش مالیات و شخص ثالث میشه و باید مابه التفاوت پرداخت کنیم؟
خیر ، به فروش فوری (نقدی) هیچ افزایش قیمتی نمی خوره .
M.Amorous
31-01-2015, 13:43
دوستان خبری از شرایط فروش فوری بهمن نیست؟!
امير موسر
31-01-2015, 14:29
دوستان خبری از شرایط فروش فوری بهمن نیست؟!
سلام
دوستان یک پیامکی از ایران خودرو دریافت کردم که نوشته از فردا صبح فروش فوری مدل 94 داره
خواستم بدونم یعنی سال 94 تحویل میده؟
یا امسال تحوبل میده و مدلش 94 هست؟
mohsenjxj
31-01-2015, 17:45
سلام
دوستان یک پیامکی از ایران خودرو دریافت کردم که نوشته از فردا صبح فروش فوری مدل 94 داره
خواستم بدونم یعنی سال 94 تحویل میده؟
یا امسال تحوبل میده و مدلش 94 هست؟
یعنی امسال تحوبل میده و مدلش 94 هست.
میگم توی فروش نقدی بهمن ماه این خودرو همه ماشین هاش فروش نقدی داشتن به جز پارس که ما دنبالش بودیم!!
کسی خبر داره برا پارس هم فروش نقدی میزارن یا نه؟ مثلا امکانش هست بعد از چند روز برا اون هم فروش بزارن؟
becareful
02-02-2015, 19:18
ویرایش.....
becareful
02-02-2015, 19:31
206 ها رو که زده مدل 93 ؟!! تحویل 20 روزه. یعنی اگه آخر 93 هم بدن مدل 93 میشه؟
تیبا ها رو که میگن از اواسط بهمن که تحویل شده 94 دادن!! سایپا همه ماشیناشو داره 94 میده؟
امير موسر
02-02-2015, 21:10
206 ها رو که زده مدل 93 ؟!! تحویل 20 روزه. یعنی اگه آخر 93 هم بدن مدل 93 میشه؟
سلام !
بله . ولی به اونجا ها نمیکشه زیر 20 روز تحویل میدن !
becareful
02-02-2015, 23:08
اینا که همیشه دیر تحویل میدادن.
93 افت قیمت میخوره اگه تا اردیبهشت خرداد نگه داریمش؟
becareful
03-02-2015, 00:28
اینجا رو داشته باشید اشتباه هم نکردن .امکان داره با کلمات بازی کرده باشن؟
پيش فروش ويژه دهه فجربا قيمت قطعي دي ماه 93 با سود مشاركت 19% و سود انصراف 16% . تيپ و رنگ در زمان ارسال دعوتنامه مشخص مي گردد .در صورت افزايش هزينه هاي ناشي از ماليات ، عوارض ، بيمه شخص ثالث ، مبالغ مربوطه از مشتريان دريافت مي گردد* تحویل ارديبهشت94
پيش فروش نقدي ويژه دهه فجر با قيمت قطعي دي ماه 93 خودروي سايپا 131 سود مشاركت 19% و سود انصراف 16% و موعد تحويل اردیبهشت 94 . تيپ و رنگ در زمان ارسال دعوتنامه مشخص مي گردد-در صورت افزايش هزينه هاي ناشي از ماليات ، عوارض ، بيمه شخص ثالث ، مبالغ مربوطه از مشتريان دريافت مي گردد* تحویل ارديبهشت94
یکی موعد تحویل داره و تحویل
یکی فقط تحویل داره!
امير موسر
05-02-2015, 09:49
فروش فوری ( مرحله دوم ) بهمن ماه ایران خودرو »
befermatooo
09-02-2015, 23:26
سلام
سایپا برای 131 پیشفروش جدید نداره ؟
دهه فجر که من پیگیر نبودم تکمیل ظرفیت شده و آیا واسه 22 ب*همن امکان داره باز هم پیشفروش ویژه با تحویل 15 روزه بدن ؟
mohsenjxj
14-02-2015, 20:04
دور جدید فروش اعتباری خودروهای سمند ال ایکسEF7 بنزینی و وانت باردو:
mehdi-2009
16-02-2015, 15:54
ef7 بنزینی بدجوری رودستشون مونده:n02:
Pourya-pc
16-02-2015, 18:32
ef7 بنزینی بدجوری رودستشون مونده:n02:
منتظر پارس LX با موتور EF7 باشید . شرایط فروش به زودی ...
mohsenjxj
16-02-2015, 23:01
سلام دوست عزیز این خبر را از کجا پیدا کردید؟
آیا منبع خبر معتبر هست؟
jamshidjap
17-02-2015, 10:38
سلام
من دو هفتس یه پرشیا دوگانه تحویل گرفتم . هوز سند سبز و کارت طلاییش نیومده . به نمایندگی میگم میگه سند دست ما نیست . به 096440 زنگ میزنم میگه سند مربوط به ناجا میشه . تو سایت پست هم میرم نوشته نحویل پست نشده ...
چه جوری میتونم از ناجا پیگیریش کنم که زودتر صادرش کنن؟
mehdi-2009
17-02-2015, 23:51
سلام
من دو هفتس یه پرشیا دوگانه تحویل گرفتم . هوز سند سبز و کارت طلاییش نیومده . به نمایندگی میگم میگه سند دست ما نیست . به 096440 زنگ میزنم میگه سند مربوط به ناجا میشه . تو سایت پست هم میرم نوشته نحویل پست نشده ...
چه جوری میتونم از ناجا پیگیریش کنم که زودتر صادرش کنن؟
سلام باکارت ماشین اگه بدستتون رسیده برین پلیس+10 اونجا کارت سوخت وبرگ سبز پیگیری میکنن براتون...
keyhantaktaz
18-02-2015, 10:10
ef7 از tu5 بهتره؟
mohsenjxj
18-02-2015, 23:00
شرايط پيش فروش اسفند 93
امير موسر
19-02-2015, 11:00
سلام دوستان. من 12 بهمن از سایت ایران خودرو یه خودرو ثبت نام کردم و بعد انجام کاراش 15 بهمن برام یه پیامک اومد که پرونده شما تحویل سازمان فروش شد. امروز زنگ زدم نمایندگی بهم گفت هنوز سند نخورده ماشینت! مگه قرار نبود 20 روزه باشه! کسی از دوستان در این مورد تجربه ای داره؟!
تو سایت ایرانخودرو چک بکن ببین ماشینت تو چه مرحله ای هست !
LOVEFORLOVE
19-02-2015, 19:02
جدی یهنی اجازه دارند موتور ef7 بزارند رو پارس؟اگه بشه که ef7 از tu5 بهتره!
farzadpop
20-02-2015, 09:44
جدی یهنی اجازه دارند موتور ef7 بزارند رو پارس؟اگه بشه که ef7 از tu5 بهتره!
درگ سمند EF۷با پژو پارسLX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %A8%D8%A7_%D9%BE%DA%98%D9%88_%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8 %B3lLX)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %A8%D8%A7_%D9%BE%DA%98%D9%88_%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8 %B3lLX
mohsenjxj
20-02-2015, 17:43
سلام دوستان فروش فوری محصولات ایرانخودرو در تاریخ 93/12/03 با شرایط زیر شروع میشه.
pouyacapitan
21-02-2015, 14:30
اگه ممکن هست یکی از دوستان تفاوت این ۲۰۶ تیپ ۵ ها رو بگه چیه که ۲ میلیون فرق می کنه قیمتشون.
یکیم از محل و از محل امانی رو متوجه نشدم.
M.Amorous
21-02-2015, 14:54
اگه ممکن هست یکی از دوستان تفاوت این ۲۰۶ تیپ ۵ ها رو بگه چیه که ۲ میلیون فرق می کنه قیمتشون.
یکیم از محل و از محل امانی رو متوجه نشدم.
سلام. اونی که 2 میلیون ارزون تره سیستم تهویه اتوماتیک نیست و دستیه، سنسور دنده عقب نداره، پشت سری صندلی های عقب نداره و شیشه بالابر صندلی های عقبش هم دستیه.
M.Amorous
21-02-2015, 14:58
دوستان این موضوع خیلی داره اذیتم میکنه 19 روز از واریز کامل وجه گذشته هنوز فاکتور هم نخورده ماشینم! البته نمایندگی با 2 روز تاخیر مدارکو داده به ایران خودرو. یعنی باید 3 روز دیگه ماشینو به من تحویل بدن که خبری نیست هنوز :(.
کسب از دوستان در این مورد تجربه ای داره؟
pouyacapitan
21-02-2015, 14:59
سلام. اونی که 2 میلیون ارزون تره سیستم تهویه اتوماتیک نیست و دستیه، سنسور دنده عقب نداره، پشت سری صندلی های عقب نداره و شیشه بالابر صندلی های عقبش هم دستیه.
به نظر شما ارزش داره ۲ میلیون بیشتر بدیم؟
M.Amorous
21-02-2015, 15:03
به نظر شما ارزش داره ۲ میلیون بیشتر بدیم؟
آره به نظر من خوبه. چون این قیمت 34 میلیون و خورده ای قیمت شورای رقابت هست و اینا اومدن این تجهیزات رو از رو ماشین برداشتن که قیمت ماشین برسه به قیمت شورا! وگرنه اصل 206 به همین چیزایی هست که حذف کردن.
pouyacapitan
21-02-2015, 15:08
آره به نظر من خوبه. چون این قیمت 34 میلیون و خورده ای قیمت شورای رقابت هست و اینا اومدن این تجهیزات رو از رو ماشین برداشتن که قیمت ماشین برسه به قیمت شورا! وگرنه اصل 206 به همین چیزایی هست که حذف کردن.
الان که دقت می کنم می بینم قبلا همه ی تیپ ۵ ا تهویه اتوماتیک داشتند و شیشه بالابراشون برقی بود!
این ۳۴ میلیونی دقیقا یعنی تیپ ۲ ای که فقط موتورش ۱۶۰۰ شده دیگه؟
:n34:
M.Amorous
21-02-2015, 15:31
الان که دقت می کنم می بینم قبلا همه ی تیپ ۵ ا تهویه اتوماتیک داشتند و شیشه بالابراشون برقی بود!
این ۳۴ میلیونی دقیقا یعنی تیپ ۲ ای که فقط موتورش ۱۶۰۰ شده دیگه؟
:n34:
آره دقیقا
چون پارسال شورا اعلام کرد 206 تیپ 5 گرون دارین میدین اینا هم گفتن خوب باشه قیمت رو کم می کنیم ولی زدن این قطعات رو برداشتن از روی خودرو ها... ایران خودروست دیگر...
سلام پارس سال با تیپ 28314 داشبورد جدید هست؟
mohsenjxj
21-02-2015, 23:06
من نمیدونم این مخبر با بنده چه مشکلی داره که بعضی پست های منو که مربوط به اطلاع رسانی فروش خودرو هست را حذف میکنه!؟ یعنی همه ی این مطالبی که بعضی از دوستان اینجا قرار میدن و حذف نمیشه مربوط به شرایط فروش خودرو هست و فقط پست های من (درعین حال که کاملا مربوط به موضوع تاپیک هست) نامربوط به موضوع تاپیک میشه !؟
بابا انصاف هم خوب چیزیه که بعضیا:n34: ازش محروم هستن.
مدیریت، لطفا رسیدگی کنید.:n24:
Hossein_it
22-02-2015, 00:53
من نمیدونم این مخبر با بنده چه مشکلی داره که بعضی پست های منو که مربوط به اطلاع رسانی فروش خودرو هست را حذف میکنه!؟ یعنی همه ی این مطالبی که بعضی از دوستان اینجا قرار میدن و حذف نمیشه مربوط به شرایط فروش خودرو هست و فقط پست های من (درعین حال که کاملا مربوط به موضوع تاپیک هست) نامربوط به موضوع تاپیک میشه !؟
بابا انصاف هم خوب چیزیه که بعضیا:n34: ازش محروم هستن.
مدیریت، لطفا رسیدگی کنید.:n24:
سلام
مخبر شخص خاصی نیست صرفاً یک ربات هست در فروم پست هایی که حذف میشن رو به کاربر اطلاع رسانی میکنه...
بنده هم چند سری بخشنامه گذاشتم پاک شد بهتره بخشنامه ها رو از سایت دیگه ای لینک ندید و خودتون جایی اپلود کنید.
mohsenjxj
26-02-2015, 21:24
دور جدید فروش نقدی محصولات ایران خودرو - اسفند ماه 93 :
زمان فعال سازي اين بخشنامه ساعت ١١روز شنبه مورخ ٩٣/١٢/٠٩ مي باشد.
M.Amorous
28-02-2015, 09:43
سلام دوستان کسی توی شرایط فروش فوری دهه فجر ثبت نام کرده؟ آیا خودرو رو تحویلتون دادن؟
mohsenjxj
28-02-2015, 16:09
morteza-ha
28-02-2015, 19:08
الان ایران خودرو فروش ال 90 داره مگه؟
mohsenjxj
28-02-2015, 20:03
الان ایران خودرو فروش ال 90 داره مگه؟
نه نداره اگه لطف کنه اونایی را که پیش فروش کرده تحویل بده خیلی کار بزرگی کرده.
M.Amorous
05-03-2015, 23:56
دوستان سود مشارکت ایران خودرو به ازای هر ماه تاخیر 1 درصد هست یا 1.5 درصد؟ برای فروش فوری.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.