ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بوی شدید بد دهان ....کممممممکم کن !

sansa
14-10-2013, 22:47
سلام

دهنم خیلی بوی بدی میده ، سابقه بیماری ندارم . این بوی بد هم لحظه ای نیست همیشه اینطور هستم :n21:. سابقه بیماری معده و گوارشی هم ندارم .:n03:

دیگه جلوی دوستانم شرمنده میشم . :n30:

مسواک میزنم بعد از هر وعده غذایی . حتی روی زبونمم میزنه اما نمیشه که نمیشه ! کار از خوشبو کننده دهان هم گذشته :n04:

کممممممکم کن !:n27:

V E S T A
14-10-2013, 23:02
به نظر من اول لازم هست دندان پزشک وضعیت دندون های شما رو چک کنه ممکن هست دندون های شما پوسیدگی داشته باشه.

علاوه بر مسواک برای شستشو و ضدعفونی حفره دهانی می تونید از محلول های دهان شویه هم استفاده کنید چون این دهان شویه ها

حاوی فلور هستن و علاوه بر نقش پیشگیرانه ای که دارن کمک میکنن به از بین رفتن باکتری های داخل دهان و زبان اگر عامل بوی نامطبـوع

دهـان باکتـری ها باشن دهان شویه ها می تونن ازین بابت و برای رفع این مشکل مفید باشن .

raana
15-10-2013, 18:04
سلام دوست عزیز.....

بوی بد دهان علل زیادی میتونه داشته باشه:بیماری لثه-مشکلات دندانی-سینوزیت-سنگ لوزه-بیماری های مری-مشکلات معده-

هلیکوباکتر پیلوری-مشکلات دوازدهه مشکلات روده ای و.......

حالا شما میگی سابقه بیماری و مشکلات گوارشی نداری.......پس بهتره از نظر گوش و حلق و بینی کاملا بررسی بشید.....و همون طور که vesta عزیز هم ذکر کردن.....از نظر بیماری دهان و ندندان و لثه هم ویزیت بشید....

سوگل.
14-09-2014, 14:45
هلیکوباکتر پیلوری-مشکلات دوازدهه مشکلات روده ای و.......

میشه در مورد مشکلات دوازهه و روده توضیح بدید؟!مخصوصا برهم خوردن تعادل میکروبی روده
دکتر گوارش فقط میتونه مکمل پروبیوتیک تجویز کنه
یا دراویی دیگه ای هم براش هست؟که درمان کننده باشه

hani.h
11-04-2015, 08:43
سلام دوست عزيز . منم 3 ماهه اين مشكل برام پيش اومده متاسفانه ديگه دارم دچار مشكلات روحي ميشم:n22:
متاسفانه مال من خيلي شديد و از دهان و بيني بود من هم دندانپزشكي رفتم دكتر متخصص داخلي و دكتر گوارش و دكتر معده رفتم . آزمايش خون و عكس از سينوس ها هم گرفتم و... خيلي اوايل سخت بود ولي خوب چون اين بيماري جوريه كه خود ادم نميفهمه و از رفتار ديگران ميفهمه اسيبهاي روحيه خيلي شديدي داره و بدتر از اون اينه كه هزارتا دليل ميتونه داشته باشه البته من دكتر كه رفتم با داروهايي كه داد بهتر شدم ولي هنوز از لحاظ روحي مشكل دارم و از همه دوري ميكنم اصن يه وعضي ...
من واسه اين كه بفهمم دهنم بو ميده يا نه از مامانم كمك ميگرفتم الان مامانم ميگه خوب شدي ولي خودم احساس ميكنم هنوزم بعضي وقتا هست تو نت هم خيلييييي درموردش تحقيق كردم متاسفانه همينا افسردگي ادمو بيشتر ميكنه بعضيا چندين ساله اين مشكل رو دارن و بعضيام ميگن اين درمان موقت هست و ... من كه بيشتر روابط اجتماعيم رو ترك كردم كه سرخورده نشم:n03: اگه راه حلي داري به من هم بگو

nina9
11-04-2015, 08:51
سلام دوست عزيز . منم 3 ماهه اين مشكل برام پيش اومده متاسفانه ديگه دارم دچار مشكلات روحي ميشم:n22:
متاسفانه مال من خيلي شديد و از دهان و بيني بود من هم دندانپزشكي رفتم دكتر متخصص داخلي و دكتر گوارش و دكتر معده رفتم . آزمايش خون و عكس از سينوس ها هم گرفتم و... خيلي اوايل سخت بود ولي خوب چون اين بيماري جوريه كه خود ادم نميفهمه و از رفتار ديگران ميفهمه اسيبهاي روحيه خيلي شديدي داره و بدتر از اون اينه كه هزارتا دليل ميتونه داشته باشه البته من دكتر كه رفتم با داروهايي كه داد بهتر شدم ولي هنوز از لحاظ روحي مشكل دارم و از همه دوري ميكنم اصن يه وعضي ...
من واسه اين كه بفهمم دهنم بو ميده يا نه از مامانم كمك ميگرفتم الان مامانم ميگه خوب شدي ولي خودم احساس ميكنم هنوزم بعضي وقتا هست تو نت هم خيلييييي درموردش تحقيق كردم متاسفانه همينا افسردگي ادمو بيشتر ميكنه بعضيا چندين ساله اين مشكل رو دارن و بعضيام ميگن اين درمان موقت هست و ... من كه بيشتر روابط اجتماعيم رو ترك كردم كه سرخورده نشم:n03: اگه راه حلي داري به من هم بگو

باید بری پیش دوندون پزشک . دوندوناتو جرم گیری کنی .

هم سفید میشن دندونات و هم بوی بد اگر از روز جرم گیری مسواک بزنی به هی عنوان بوی بد دیگه نمیده .

tranceyou
11-04-2015, 08:53
سلام

دهنم خیلی بوی بدی میده ، سابقه بیماری ندارم . این بوی بد هم لحظه ای نیست همیشه اینطور هستم :n21:. سابقه بیماری معده و گوارشی هم ندارم .:n03:

دیگه جلوی دوستانم شرمنده میشم . :n30:

مسواک میزنم بعد از هر وعده غذایی . حتی روی زبونمم میزنه اما نمیشه که نمیشه ! کار از خوشبو کننده دهان هم گذشته :n04:

کممممممکم کن !:n27:

دوست عزیز سلام ، برو داروخانه و بگو قرص "مترونتازول" بهت بده هروز صبح بعد از صبحانه بخور تا یه ورقش تموم شه و بعد از
اون خواهید دید مشکل حل میشه ، البته به صورت دائم ازش استفاده نکنید ، فقط یک ورق

hani.h
11-04-2015, 09:18
باید بری پیش دوندون پزشک . دوندوناتو جرم گیری کنی .

هم سفید میشن دندونات و هم بوی بد اگر از روز جرم گیری مسواک بزنی به هی عنوان بوی بد دیگه نمیده .

رفتم جرمگيري هم كردم . روزي 2 تا سه بار مسواك ميزنم و اب نمك قرقره ميكنم يعني قبل از اين كه اين مشكل هم برام پيش بياد همه ياين كارهارو انجام ميدادم نخ داندان و همه اينا.... در واقع مشكل اصلي همينه كه من نميدونم اين از چيه كه درمانش كنم خيليم دكتر رفتم حتي پيش دكتر نيك آيين هم كه با دستگاه تمام اعضاي داخلي هم ميبينه رفتم ولي هيچ جواب قطعي نميگيرم و اكثرا هم دكترا جدي نميگيرن:n35:

nina9
11-04-2015, 09:19
رفتم جرمگيري هم كردم . روزي 2 تا سه بار مسواك ميزنم و اب نمك قرقره ميكنم يعني قبل از اين كه اين مشكل هم برام پيش بياد همه ياين كارهارو انجام ميدادم نخ داندان و همه اينا.... در واقع مشكل اصلي همينه كه من نميدونم اين از چيه كه درمانش كنم خيليم دكتر رفتم حتي پيش دكتر نيك آيين هم كه با دستگاه تمام اعضاي داخلي هم ميبينه رفتم ولي هيچ جواب قطعي نميگيرم و اكثرا هم دكترا جدي نميگيرن:n35:

خب پس مشکل معده هست . باید پیش دکتر معده برید .

hani.h
11-04-2015, 09:27
دوست عزیز سلام ، برو داروخانه و بگو قرص "مترونتازول" بهت بده هروز صبح بعد از صبحانه بخور تا یه ورقش تموم شه و بعد از
اون خواهید دید مشکل حل میشه ، البته به صورت دائم ازش استفاده نکنید ، فقط یک ورق

من چند دوره دارو مصرف كردم چندين بار هم دكتر رفتم و از لحاظ معده و روده و كلا داخلي كاملا بررسي شدم بيشاز 20 ورق مترونيدازول خوردم الانم مامانم ميگه كه خوب شدي ولي من خودم درگيرم اعتماد به نفسمو از دست دادم چون نميدونم از چيه و اينكه ميترسم دارو هارو قطع كنم دوباره برگرده از روابط اجتماعيو مهموني كلا بيزار شدم
:n30:

hani.h
11-04-2015, 09:36
دكتر هم رفتم به جاي تشخيص فقط دارو ميدن يا حدس الكي ميزنن آخرين دكتري كه رفتم گفت مشكل مادرزادي روده داري كه روده به جاي اينكه مواد رو 12 بار تجزيه كنه 6 بار تجزيه ميكنه كه بعضي غذاها و ميوه ها باعث زخم شدن روده ميشه كه روده اين بورو ميزنه به كبد و از كبد به ريه منتقل ميشه كه بايد دارو مصرف كني و اين مواد غذايي رو هيچ وقت نخوري .... البته من از وقتي دكتر رفتم هيچكدوم اونارو نخوردم ولي مشكلم اينه كه پس من چندين ساله كه ميخوردم اينارو چرا قبلا نداشتم اين مشكلو اصن خيلي فكرم درگيره

hani.h
11-04-2015, 09:41
دكتر هم رفتم به جاي تشخيص فقط دارو ميدن يا حدس الكي ميزنن آخرين دكتري كه رفتم گفت مشكل مادرزادي روده داري كه روده به جاي اينكه مواد رو 12 بار تجزيه كنه 6 بار تجزيه ميكنه كه بعضي غذاها و ميوه ها باعث زخم شدن روده ميشه كه روده اين بورو ميزنه به كبد و از كبد به ريه منتقل ميشه كه بايد دارو مصرف كني و اين مواد غذايي رو هيچ وقت نخوري .... البته من از وقتي دكتر رفتم هيچكدوم اونارو نخوردم ولي مشكلم اينه كه پس من چندين ساله كه ميخوردم اينارو چرا قبلا نداشتم اين مشكلو اصن خيلي فكرم درگيره

aghameysam
16-04-2015, 11:24
آقا اين مورد يك بيماريه خاص هست كه تشخيص علتش كاره هركسي نيست
تو اين پست هم صحبت شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]