ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارتقای ASUS G53SX

امیر تتلو
10-10-2013, 21:39
سلام من یه ASUSG53SX COR I5 دارم ایا میشه رو این بجز رم و هارد گرافیک یاچیز دیگه ای هم بهش اضافه کرد؟

khelane
10-10-2013, 22:07
سلام من یه ASUSG53SX COR I5 دارم ایا میشه رو این بجز رم و هارد گرافیک یاچیز دیگه ای هم بهش اضافه کرد؟

رم رو میتونی ولی باید وقتی میزاری باید ببینی تا چند ساپورت میکنه
هارد هم میتونی تعوضی کنی یا الان یه قاب های هست دقیق اسمش رو یادم نیست بجای درایو نوری میشه استفاده کرد شما یه قاب عین درایو نوری هست هارد داخلش قرار میگیره و میتونی همزمان دوتا هارد داشته باشی
گرافیک خیر

امیر تتلو
10-10-2013, 23:35
بنظر شما این لب تاب برای بازی مناسب هست؟ اسمش گیمینگه ولی خیلی قوی نیست میترسم یه چیزش بسوزه به همین دلیل کمتر بازی میکنم بنظر شما با همین بازی کنم یا با کامپیوتر؟ ولی باید کامپیوترو ارتقا بدم . ببخشید میشه روی لب تای اینتل این ساید و اوتساید قرار داد؟

hasanoooooooo
11-10-2013, 12:08
بنظر شما این لب تاب برای بازی مناسب هست؟ اسمش گیمینگه ولی خیلی قوی نیست میترسم یه چیزش بسوزه به همین دلیل کمتر بازی میکنم بنظر شما با همین بازی کنم یا با کامپیوتر؟ ولی باید کامپیوترو ارتقا بدم . ببخشید میشه روی لب تای اینتل این ساید و اوتساید قرار داد؟

کلا اگه میخوای حرفه ای بازی کنی سیستم خونه رو اپدیت کن.... گرافیک لپتاپت متوسط رو به پایین هست... تنها دلیلی که ممکنه گرافیکت مشکل دار بشه همین فشار و گرمای بیش از حد به چیپ هست که بازی قاتل شماره 1 هست!

امیر تتلو
11-10-2013, 13:50
گرافیک GTX560 2GB ضعیفه ؟ هم چیپش قویه هم DDR5 ه

hasanoooooooo
11-10-2013, 14:47
اره داداش گرافیک GTX460M برای بازیهای الان متوسط حساب میشه.

شما با گرافیک 650m که هنوزم بهترین نیست مقایسه کن از اینجا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

گرافیک بدی نداره سیستم شما ولی الان دیگه شاید خوب هم بزور حساب بشه

امیر تتلو
11-10-2013, 17:40
من که از سایتی که گفتی دیدن کردم اما نفهمیدم باید کجا میرفتم اما اینو بگم با لب تابم بتلفیلد 3 رو با بالاترین رزولوشن بازی کردم و هیچ مشکلی هم نداشت

یه سوال چجوری باید دید که لب تاب فلان بازی رو با چند فریم در ثانیه میکشه؟

hasanoooooooo
11-10-2013, 17:44
لینک دوم رو باز کن و صفحرو بیار پایین اونجا جلوی هر بازی فریم رو نوشته.... بله بتلفیلد برای 2 سال پیش هست!

امیر تتلو
11-10-2013, 18:25
منظورتونو نمیفهمم مگه هر سیستمی با قدرت خاصش یه فریم تنظیم نمیشه؟

biostar
11-10-2013, 23:53
سی پی یو رو میتونی ارتقا بدی
اما نمیصرفه

فکر کنم در این سری گرافیک به صورت ماژولی هست و قابلیت ارتقا رو داره
مطمئن نیستم ، اما مثلا N55 این ویژگی رو داره

تا حالا این سری رو باز نکردم

امیر تتلو
14-10-2013, 19:10
ببخشید اگه کسی مطمئنه لطفا جواب بده ........ ایا رو asus g53sx cor i5 میشه cpu و vga بهتر گذاشت؟

امیر تتلو
18-10-2013, 12:16
کسی جواب نمیده؟

امیر تتلو
26-10-2013, 22:18
سلام لب تابم دو تا فن جلوش داره فن سمت راست همیشه گرمای بیشتری نسبت به چپی میده ایا طبیعیه؟ یا خرابه؟ یه ماهه گرفتمش از همون اول اینطوری بود

امیر تتلو
31-10-2013, 12:13
بابا یکی جواب بده دیگه دق کردم لب تابم خرابه؟ یا مدلشه؟:n03::n03::n03::n03::n03:

Maghsoud Badpa
04-01-2014, 19:50
دوست عزیز سلام
وقتت بخیر
---
مرد حسابی دق کردن نداره - خراب چه حرفیه ؟!!!
---
ببین هم وطن بنده خودم نسخه ی اصلی و اولیه به دستم رسید با مشخصات : i7 2670qm/16 ram/2*750,7200rpm/2G 560gtx ddr5/3D
و در حال حاظر مدلی که در بازار یافت میشه با مشخصات رو به رو هستش : i5/8 ram/750,7200rpm/2g 560gtx
این مدل دوم به خاطر اینکه هزینه ی تمام شده کمتر در بیاد از ماژول های سخت افزاری قابل تعویض ارزانتر استفاده شده - مادر بورد این دستگاه همان کیفیت نسخه ی اصلی و اولیه را دارد و تنها تفاوت در رم و سی پی یو و هارد هستش -
بایوس مدل دوم لپتاپ Asus G53sx قابلیت پذیرش سخت افزار های نسخه ی اول را دارا هستش.
از لحاظ کیفیت ساخت سری گیمینگ ایسوس از نمره ی بالایی برخوردار هستش و کلا این سری به منظور قرار گیری دستگاه در شرایط سختی می باشد
اینجانب انواع و اقسام تست های هلاک کننده روی این دستگاه انجام داده ام -(خب تعمیرات سخت افزاری را میدانم و طبق اصول عمل کرده ام )
مثلا دستگاه رو در محیط مرطوب و اشباع از بخار قرار دادم و با حداکثر کارایی ازش جان گرفتم :32::4:
در گرمای بالا خوب خودش رو نشون میده - درسته گرم میکنه اما کنترل شده هست
همه جور بازی و نرم افزار روی این دستگاه تست کردم و نتیجه ای در خورد و قابل قبول دریافت کردم -تا حلقوم دستگاه را پر کردم و این موش آزمایشگاهی گران قیمت و باظاهر خشن خیلی خوب امتحانش رو پاس کرد.
در حال حاظر که این کامنت را می نویسم لپ تاپ ASUS N550 یکی از بهترین و پرملات ترین و با کیفیت ترین لپ تاپ های بازار هست که هم سخت افزار به روزی داره و هم خیلی خوش هیکل تر (مثل این استکان های کمر باریک) و قیمت مناسب تره
بنده هردوی این دستگاه را در کنار هم قرار دادم و شروع به راه اندازی مسابقه بین این دو دستگاه کردم .
مشخصات Asus n550jv : i7 4700hq/8ram 1600/1TB 5400/2-4GB Geforce 750m gt ddr3/q
-*-*-*-*-*-
اگر به طور خیلی خلاصه بخواهم عرض کنم در شرایط یکسان (اجرای بازی با بالاترین تنظیمات - نرم افزارهای محاسباتی - رندرینگ - بنچ مارک - پایداری در شرایط مختلف و محیط ) به غیر از نرخ پردازش cpu ی لپ تاپ n550 که قدرتمند تر از g53sx بود و وزن کمتر و ظاهر شکیل تر و صفحه نمایش بهتر و عمر باتری بهتر بقیه نتایج به نفع g53sx i7 بود .
اگر فقط بخواهیم مبحث اصلی را قدرت پردازشی قرار دهیم با اینکه n550 از کارت گرافیک به روز تر برخوردار است اما با این حال هنوز 560gtx از توانایی بالاتری در ارائه ی پردازش تصویر پرخوردار است.و همچنین تفاوت cpu ها آن چنان در حالت عادی نمایانگر نیست .

=-==-=-
خلاصه لپتاپی که شما دارید هیچ اشکالی ندارد وتنها نسخه ی ارزان تر و ضعیف شده ی نسخه ی اولیه هستش که به راحتی می تونید در صورت وجود بودجه اون رو ارتقا بدهید که این هم مساله ای سلیقه ای می باشد .و در حال حاظر تمام بازی ها را به درستی برای شما اجرا خواهد کرد. (گول تبلیغات را نخورید)

به طور کلی g53sx از توانمندی بالایی برخورداره و این در مدل اولیه بسیار توانمند تر هستش و توان بالاتری نسبت به دیگر رقبا دارد .
مسائل زیادی را می خواستم در مقایسه ی این دو دستگاه بنویسم اما متاسفانه مجال نیست
اگر مطلبی بود پاسخ گو هستم

در پناه خدا :n12:

@#@#@#@#@#@#@#@#@#@#
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مجله ی آفلاین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیر تتلو
05-01-2014, 17:04
دست شما درد نکنه از وقتی که برام گزاشتین !!! یه سوال ؟ اگه بخوام مثل نمونه ی یکش ارتقاش بدم چقد هزینه داره؟ بعد از نظر قدرت چقدر افزایش پیدا میکنه؟ بعد یه سوال دیگه؟ هر وقت روشنش میکنم در مورد اپدیت بایوس یه برنامه باز میشه که همیشه میبندمش باید چیکار کنم که این مشکل حل شه؟ یعنی چجوری اپدیتش کنم؟ یا چجوری کاری کنم که دیگه ازم همچین درخواستی نکنه ؟ دوست عزیز اگه لطف کنی جوابمو بدی ممنون میشم :n16:

امیر تتلو
05-01-2014, 17:05
بعد اگه یه پردازنده ی cor i7 روش نصب کنم باید اون یکیو دور بندازم؟

Maghsoud Badpa
05-01-2014, 21:40
دست شما درد نکنه از وقتی که برام گزاشتین !!! یه سوال ؟ اگه بخوام مثل نمونه ی یکش ارتقاش بدم چقد هزینه داره؟ بعد از نظر قدرت چقدر افزایش پیدا میکنه؟ بعد یه سوال دیگه؟ هر وقت روشنش میکنم در مورد اپدیت بایوس یه برنامه باز میشه که همیشه میبندمش باید چیکار کنم که این مشکل حل شه؟ یعنی چجوری اپدیتش کنم؟ یا چجوری کاری کنم که دیگه ازم همچین درخواستی نکنه ؟ دوست عزیز اگه لطف کنی جوابمو بدی ممنون میشم :n16:

-------------------------------------------
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
سلام اقا
خواهش می کنم هم وطن -:n12: اختیار دارید
-*-*--*-*-*-*-*-*-*-*-*

سوال شما : اگه بخوام مثل نمونه ی یکش ارتقاش بدم چقد هزینه داره؟ : پاسخ : از بابت هزینه باید عرض شود که درصورتی که بتونی پردازنده i7,2670qm را در بازار شهرتان پیدا کنید تهیه ی بقیه ی قطعات هیچ کاری نداره چون به راحتی در بازار پیدا میشه (منظ.رم هارد و رم هست) . اما درمورد cpu یه خورده کار شما سخت هست. قیمت دقیقش رو نمی دونم ولی اگر قصد ارتقا مثل نسخه ی اولیه را دارید باید یه 1.500.000 تومانی از جیب مبارک تراوش صورت پذیرد شاید کمتر یا بیشتر . (مطمین باش همین که داره براتون تپل کار میکنه )

سوال شما : بعد از نظر قدرت چقدر افزایش پیدا میکنه؟ : پاسخ : از نظر قدرت مدل اولی G53sx قدرتش دو برابر از مدل دوم بیشتر از هر جهت به غیر از نوع پردازش تصویر که همون کارت گرافیک هستش (اما مادربورد هردو دستگاه کاملا یکسان است)

سوال شما : هر وقت روشنش میکنم در مورد اپدیت بایوس یه برنامه باز میشه که همیشه میبندمش باید چیکار کنم که این مشکل حل شه؟ یعنی چجوری اپدیتش کنم؟ یا چجوری کاری کنم که دیگه ازم همچین درخواستی نکنه ؟: پاسخ : اولین کاری که می کنید اینکه وارد صفحه ی ستاپ دستگاه بشوید (وقتی دستگاه روشن شد del رو بزنید) بعدش اهمون صفحه ی اول یعنی MAIN شما ورژن نصب شده بایوس دستگاهتون رو بخونید و بعدش اون شماره را با اخرین ورژن موجود درسایت asus چک کنید یعنی به قسمت دانلود درایور لپ تاپ g53sx بروید و در قسمت درایور ها بایوس را انتخاب کنید و شماره ی بایوس دستگاهتون رو با ااخرین نسخه بایوس عرض شده مطابقت دهید در صورتی که متفاوت بود در صورت علاقه می تونید بایوس رو ارتقا دهید / خود ایسوس یه نرم افزار توی درایور های دستگاه برای اپدیت بایوس گذاشته که از طریق اون میتونید این کار انجام بدهید و یا اینکه از طریق راه سنتی اقدام کنید که در هر دو صورت پیشنهاد میشه که یه نیمچه متخصص کنار شما باشه که خطا یه وقت نکنید .

دوست عزیز اگه لطف کنی جوابمو بدی ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مخلصم - چرا جواب ندم وقت کنم حتما کاری از دست بر بیاد انجام میدهم - :»
:wub:

=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-
یا علی
در پناه خدا

Maghsoud Badpa
05-01-2014, 21:49
بعد اگه یه پردازنده ی cor i7 روش نصب کنم باید اون یکیو دور بندازم؟

-*-*-*-*-*-*-
اقا توی این گرونی یک انسان دانا میاد یه پردازنده ی گران قیمت i5 را دور می اندازد ؟
خب شما پردازنده را می فروشید و مبلغ آن را در جیب مبارک می گذارید .

امیر تتلو
05-01-2014, 23:19
چقد میخرنش ؟

Maghsoud Badpa
05-01-2014, 23:24
چقد میخرنش ؟

نمی دانم !!! ولی ارزان فروخته نمیشه

امیر تتلو
06-01-2014, 12:04
میشه جای پردازنده ای که گفتید یه ای وی بریج بگیرم یا فقط همون رو میتونم بگیرم؟ بعد اگه مثل نمونه ی اولش ارتقا بدم تو بازیا چه تغیری میکنه؟ صفحه لب تابم هم 3d نیست بعد یه سوال دیگه گرافیک این لب تاب قدیمی نشده؟ تاچند سال دیگه میتونم باهاش بازی ها رو رو کیفت قابل قبولی بازی کنم؟ بعد اگه cpu ی قبلیشو در یارم نمیتونم توی کامپیوتری یا تو لب تاب دیگه ای جا بزنم؟ ممنون ازت که سوالاتمو با حوصله جواب میدی؟ اها تا یادم نرفته اینم بپرسم که وقی این لب تابو قبلا داشتی چه ازمایش های دیگه ای روش کردی ؟ میخوام منم از تجربت بهره ببرم قربونتو

امیر تتلو
07-01-2014, 21:48
سلام داداش جواب نمیدی؟؟؟؟؟؟

Maghsoud Badpa
07-01-2014, 23:10
سلام مجدد
اقا هم توی امتحانات دانشگاهی هستم - و هم اینکه امروز اینترنت به طورکلی قطع بود (پست مخابرات رفته بود رو هوا :n22:) خلاصه اینرتنت قطع بود و امتحان هم داشتم - کلا نتونستم بیام ایمیل رو چک کنم .
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
بگذریم

سوال شما : میشه جای پردازنده ای که گفتید یه ای وی بریج بگیرم یا فقط همون رو میتونم بگیرم؟ پاسخ : خیر روی مادربورد این دستگاه فقط cpu intel sandy bridge سوار میشود .
سوال شما : بعد اگه مثل نمونه ی اولش ارتقا بدم تو بازیا چه تغیری میکنه؟ پاسخ : عرض شود که تغییر آن چنانی توی بازی ها احساس نمیکنی ولی خوب اگر کار پردازشی و محاسباتی با دستگاه انجام میدی بله مسلما فرق داره .
سوال شما : صفحه لب تابم هم 3d نیست ؟ پاسخ : آن چنان عیبی نداره - ولی خوب قابلیت نمایش 3 بعدی در فیلم و بازی رو از دست دادی - ولی با این حال خیالت رو راحت کنم خیلی به کارت نمیاد .
سوال شما : گرافیک این لب تاب قدیمی نشده؟ تاچند سال دیگه میتونم باهاش بازی ها رو رو کیفت قابل قبولی بازی کنم؟ پاسخ : توی کامنت های قبلی خدمتت عرض کردم که الان یکی از بهترین لپ تاپ های بازی در این تاریخ asus n550jv هستش که گرافیک geforce 750m gt داره (منظور تراشه پردازشی گرافیک هستش GPU) که وقتی شما بنج مارک ها رو بررسی کنید می بینی که با این که گرافیک g53sx تراشه ی geforce 560m gtx هستش و برای 3 سال پیش هست ولی با این حال گردن کلفتر از این کارت گرافیک n550jv هستش - البته بگما الان asus g750 'گرافیکش 780m gtx هستش و قدرت بسیار بیشتری نسبت به g53sx داره و تمام این ها بخاطر نوع ساخت و gtx بودن هستش . من خودم همه جور بازی رو روی این دستگاه (در حال حاظر و در این تاریخ مثل کرایسیس 3 و بتل فیلد 4 و کال اف ghost) را روی تنظیمات high اجرا کردم و مشکلی خاصی نبود البته بگما دستگاه داغ میکرد و همچنین این رو هم بگم که خیالت راحت باشه فعلا بازی ها رو در حد قابل قبول اجرا میکنه یکی از دلایلش DX11 هست ممکنه روی تنظیمات بالا یخورده تیک بزنه در اینده ولی روی حالت medium هیچ مشکلی نیست .
سوال شما : بعد اگه cpu ی قبلیشو در یارم نمیتونم توی کامپیوتری یا تو لب تاب دیگه ای جا بزنم؟ پاسخ : روی مادربورد دسکتاپ یا همون کامپیوتر رومیزی نمیشه گذاشت ولی روی لپ تاپ با توجه به مشخصات مادربورد لپتاپ بله میشه روی دستگاه دیگه گذاشت (البته باید تمام مشخصات مادربورد لپتاپ مورد نظر رو بدونی )
سوال شما : ممنون ازت که سوالاتمو با حوصله جواب میدی؟ پاسخ : خواهش می کنم هم وطن .
سوال شما : که وقی این لب تابو قبلا داشتی چه ازمایش های دیگه ای روش کردی ؟ میخوام منم از تجربت بهره ببرم ؟ پاسخ : هنوز هم این لپ تاپ رو دارم بسیار از کارکردش راضی هستم فقط یه مشکل داره که اونم 4 کیلو وزنش هستش وگرنه من بسیار از این دستگاه خرسند هستم و اینکه الان هم کسی ببینتش و تستش کنه با اینکه کلی آزمون و خطا روش انجام دادم ولی با این حال ظاهر و باطنش با نو که از کارخانه بیرون میاد هیچ فرقی نمی کنه و مو نمیزنه (بسیار تمیز نگه داشتمش ) - تست زیاد کردم ، من رشته عمران هستم از نرم افزار های محاسباتی تا گرافیکی و بازی ازش کار کشیدم . رفیق راه خلاصه

قربونتو = مــــــــخـــــــلـــــــ صــــــــــــم

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
همچنین می تونی مقالات بنده را در مجله ی علمی آفلاین مشاهده کنی . تا به این لحظه 13 شماره منتشر شده که بنده از شماره 5 به بعد در این مجله مقاله دارم و در حال حاظر سردبیر هستم.
اگر دوست داشتی مجله رو به دوستانت هم معرفی کن

یا علی
در پناه خدا:n12:

امیر تتلو
08-01-2014, 20:17
دستت درد نکنه هر دفعه اینقد برام وقت میزاری
با عرض معضرت یه سوال دیگه داشتم . ایا میشه یه سیپیو سندی بریج قویتر از نمونه ی اولیه روش سوار کنم؟ بعد یه سوال دیگه چرا فن سمت سمت چپش گرمای کمتری نسبت به سمت راستی تولید میکنه در هنگام بازی؟ سوال بعدیم با عرض شرمندگی !!!! چرا خیلی طول میده میخواد ویندوزو بالا بیاره؟ ویندوزشم دست نزدم اما هر چند وقت خودش اپدیتو دانلود میکنه من نصب میکنم ؟ بعد یه دکمه داره بالا ی کیبورد که وقتی میخوام بازی کنم میندازمش رو حالت گیم ولی تو بازی های مثل مست وانتد میرم حتما باید اداپتور نصب بشه ؟ چرا ؟

امیر تتلو
08-01-2014, 20:22
ببخشید برای دانلود این مجله باید پول پرداخت کرد؟

امیر تتلو
12-01-2014, 19:16
چرا جواب نمیدی داداش؟

Maghsoud Badpa
15-01-2014, 23:29
سلام - سرم به شدت شلوغه - وقت نکردم بیان به انجمن
-*-*-*-*-*-*-*

ایا میشه یه سیپیو سندی بریج قویتر از نمونه ی اولیه روش سوار کنم؟ پاسخ : خیر نمی شود - چون بایوس این دستگاه این قابلیت را ندارد . و چند تا مورد دیگه
چرا فن سمت سمت چپش گرمای کمتری نسبت به سمت راستی تولید میکنه در هنگام بازی ؟ پاسخ : فن سمت راست مربوط به چیپست گرافیک و فن سمت چپ مربوط به پردازنده مرکزی هستش - چیپ گرافیک بیشتر گرم میکنه - عادیه
خیلی طول میده میخواد ویندوزو بالا بیاره؟ پاسخ : برای بنده که این طور نیست - ویندوز را عوض بفرمایید و از نصب نرم افزارهای بیهوده خود داری کنید . (دقت کنید سیستم عاری از ویروس باشد)
ویندوزشم دست نزدم اما هر چند وقت خودش اپدیتو دانلود میکنه من نصب میکنم ؟ پاسخ : اگر ویندوز ارجینال داره روش نفخ افزار داره (نرم افزارهای کم کاربرد که شرکت نصب میکنه) - در ضمن اپدیت ویندوز مشکلی نیست و یک امر طبیعی هستش .
بعد یه دکمه داره بالا ی کیبورد که وقتی میخوام بازی کنم میندازمش رو حالت گیم ولی تو بازی های مثل مست وانتد میرم حتما باید اداپتور نصب بشه ؟ چرا ؟ پاسخ : اون حالت گیم نیست - اون برای 3d بودن هستش که دستگاه شما نداره - در ضمن دکمه وسطی هم برای performance هستش که میزان قدرت پردازش دستگاه رو به طور تقریبی تفییر میده .- ... در ضمن منظرو از نصب کردن اداپتور چی هست نمی دونم - اما توی بازی با این دستگاه باتری زیاد مصرف میشه و بهتره که از شارژر استفاده کنید

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
همچنین تا این لحظه 13 شماره از مجله ی افلاین منتشر شده که شما می توانید 12 شماره را به رایگان دریافت کنید و شماره ی 13 مبلغ ناچیزی را در صورت تمایل بپردازید !؟
به راحتی میتونی 12 شماره را از سایت های بزرگ ایران دانلود کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9%DB%8C-%D8%A2%D9%81%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86.html

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9%DB%8C-%D8%A2%D9%81%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11

امیر تتلو
21-01-2014, 21:54
سلام داداش گلم منظورم از اداپتور همون شارژر بود .... بعد به صورت عادی چقد طول میکشه ویندوز بیاد بالا؟ بعد ببخشید فک کنم اون لینک هایی که گذاشتی خرابن ادرسشونو مینویسی تو نوار بالا صفحه پیست کنم؟بعد ایا درسته که بازی های امروز رو نتونه بکشه؟ مثل نید فور اسپید رایوالز؟البته رو تنظیمات های!!!!! ممنونم ازت که جوابمو میدی انشا الاه بعدا جبران میکنم ........... بعد یه سوال صفحه ی لب تاب من فول اچ دیه؟ یا اچ دی؟ خوبه؟ نکرتم داداش ببخشید یه سوال دیگه......... اگه ویندوزشو عوض کنم بعد میتونم از روی بک اپی که از روی ار جینالش گرفتم اینو تبدیل به اریجینال کنم؟ ایا میشه یه مدت ویندوز8 باشه بعد 7 نصب کنم و با بک اپ اون ویندوز اریجینالم اریجینالش کنم؟:n16::n16::n26::n16:

امیر تتلو
07-02-2014, 15:51
سلام دوست من دیگه جواب نمیدی؟ دق کردم اگه کسی میدونه لطفا جواب بده