ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال گوشی به اینترنت خونه مون

seyyed agh
09-10-2013, 21:02
سلام
من یه گوشی 5130 نوکیا دارم و از طرفی اینترنت adsl دارم (با مودم وایرلس زایکسل).
میخوام با گوشیم به اینترنت adsl وصل شم و دیگه از اینترنت اپراتور استفاده نکنم.
لطفا کامل ودقیق بگین باید چکار کنم؟ راستی برای گوشی سامسونگ هم یه توضیحی بدین بی زحمت.
ممنون

Naadi
10-10-2013, 12:40
سلام
من یه گوشی 5130 نوکیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دارم و از طرفی اینترنت adsl دارم (با مودم وایرلس زایکسل).
لطفا کامل ودقیق بگین باید چکار کنم؟ راستی برای گوشی سامسونگ هم یه توضیحی بدین بی زحمت.
ممنون

میرید توی تنظیمات گوشی و از منوی اتصالات ، گزینه ی wifi رو روشن می کنید سپس اقدام به جستجو می کنید بعد از آن که شبکه پیدا کرد رمز را بهش میزنید و وصل میشه برای همه گوشی ها همینه منتهی باید همچین گزینه هایی رو پیدا کنید دیگه.

ehsan102
10-10-2013, 17:17
سلام
من یه گوشی 5130 نوکیا دارم و از طرفی اینترنت adsl دارم (با مودم وایرلس زایکسل).
ممنون

گوشیتون وایرلس نداره ، تنها از یک طریق میشه ، اونم با استفاده از کابل ، البته با نرم افزار خاص
با نرم افزار PC suite ، اما با این فقط میتونید از اینترنت اپراتور توی پی سی استفاده کنید...

گوشی هاس سری galaxy سامسونگ ، همه شون وایرلس دارند و از روشی که کاربر naadi فرمودند میتونید به adsl وصل شید

seyyed agh
11-10-2013, 11:31
گوشیتون وایرلس نداره ، تنها از یک طریق میشه ، اونم با استفاده از کابل ، البته با نرم افزار خاص
با نرم افزار PC suite ، اما با این فقط میتونید از اینترنت اپراتور توی پی سی استفاده کنید...

گوشی هاس سری galaxy سامسونگ ، همه شون وایرلس دارند و از روشی که کاربر naadi فرمودند میتونید به adsl وصل شید

1-پس هیچ راهی نداره که با نوکیا 5130 به اینترنت ای دی اس ال خونه مون وصل شم؟
2-گوشی ال جی GD330 چطور؟
3-نوکیا اشا 200 چطور؟
4-اگه یه گوشی ، wifi رو ساپورت نکنه دیگه هیچ راهی واسه اون نیست؟ایا اپلیکیشنی رو نمیشه رو ی اون نصب کرد که wifi دار بشه؟
اگه میشه برای گوشی های فوق چه برنامه ای وجود داره؟

ehsan102
11-10-2013, 13:06
1-پس هیچ راهی نداره که با نوکیا 5130 به اینترنت ای دی اس ال خونه مون وصل شم؟
2-گوشی ال جی GD330 چطور؟
3-نوکیا اشا 200 چطور؟
4-اگه یه گوشی ، wifi رو ساپورت نکنه دیگه هیچ راهی واسه اون نیست؟ایا اپلیکیشنی رو نمیشه رو ی اون نصب کرد که wifi دار بشه؟
اگه میشه برای گوشی های فوق چه برنامه ای وجود داره؟

یا خدا

وایرلس یک قطعه ی سخت افزاریه دوست من