ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرابشدن دی وی دی رایتر بعد از نصب ویندوز

som20
02-10-2013, 12:05
سلام دوستان

من چند روز پیش ویندوز مو عوض کردم ولی بعد از نصب ویندوز و درایور ها دی وی دی رایترم بعضی از سی دی و دی

وی ها را نمی تونست باز کنه و بعضی ها رو میتونست؟،حالا دو سه روزه که بد تر شده و وقتی سی دی یا دی وی دی میزارم بیرون

میفرستدش ؛به نظرتون این مشکل از کجاست چون دقیقا بعد از نصب این ویندوز جدید این اتفاق افتاد

EXTREME
02-10-2013, 13:10
سلام دوستان

من چند روز پیش ویندوز مو عوض کردم ولی بعد از نصب ویندوز و درایور ها دی وی دی رایترم بعضی از سی دی و دی

وی ها را نمی تونست باز کنه و بعضی ها رو میتونست؟،حالا دو سه روزه که بد تر شده و وقتی سی دی یا دی وی دی میزارم بیرون

میفرستدش ؛به نظرتون این مشکل از کجاست چون دقیقا بعد از نصب این ویندوز جدید این اتفاق افتاد

درایو رو روی یک سیستم دیگه تست کنید اگه بازم اینطوری بود دو تا مشکل داره درایو یکی نخوندن که بعضی از سی دی ها رو نمیخونه یکی هم باز شدن درایو است باز شدن درایو یک علتش میتونه از ویروس و نوسان برق باشه علت دیگش میتونه از کش درایو یا کثیفی و لحیم سردی سنسور روی برد کوچک باشد
برای رفع مشکل نخوندن ابتدا فریم ویر درایو رو آپدیت کنید و درایو رو باز کنید تمیز کنید و لنز رو هم تمیز کنید و دوباره تست کنید