ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید لپتاپ تا سقف 5 میلیون (برای بازی ها و کارهای گرافیکی)

Daniel4u
01-10-2013, 16:06
سلام
لطفا راهنمایی بفرمایید تا سقف 5 میلیون تومان چه لپ تاپی میشه خرید که مناسب برای آخرین بازی ها و بالاترین کیفیت در آن باشه؟ همچنین کارهای گرافیکی مانند 3D Max و اتوکد هم انجام میدهم.

لازم به ذکر است من به مارک سونی خیلی علاقه دارم و لپ تاپ قدیمی ام همین مارک هست اما با توجه به نکاتی که در این تاپیک خوندم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم خودمو قانع میکنم که تعصب را کنار بگذارم.

با این حال من چند تاپیک خوندم و نکاتی را که دوستان از من انتظار دارن رو فهمیدم و برای همین تشریح میکنم:
اهل فیلم های سه بعدی نیستم اما اگه پیش بیاد، میبینم و یا بازی های که قابلیت سه بعدی دارن رو دوست دارم بازی کنمگرچه تا حالا چنین تجربه ای نداشتم.

من گیمر نیستم اما بازی های معروف رو برای تنوع و سرگرمی حتما بازی میکنم که برای نمونه مثال میزنم :
Need For Speed که نسخه جدیدش Rivals هست و آبان ماه منتشر میشه ( سری های قبلی رو با آخرین قدرت پردازش و آخرین رزولوشن بازی میکردم )
GTA V که آذر ماه منتظر میشه و میخوام در حداکثر گرافیک و پردازش بازی کنم ( نسخه قبلی GTA IV را تا جایی که میتونستم به حداکثر رسوندم اما سیستمم دیگه جواب نداد )
Crysis 3 که مانند نسخه های قبلی با حداکثر گرافیک و رزولوشن انجام دادم اما یکم اذیت میشدم با سیستم فعلی.
کلا اگه دقت کرده باشید من کیفیت و حداکثر بودن اهمیت میدم. در طول سال هم فقط همین چند بازی معروف رو انجام میدم و دیگه بازی دیگه ای نمیکنم و چند تا دیگه که زیاد گرافیک خاص لازم ندارن مانند PES 14 و FIFA 14 رو هم بازی میکنم .

به HD و یا Full HD بودن خیلی اهمیت میدم حداقل HD باشن چون به کیفیت خیلی اهمیت میدم . همانظور که در بالا متوجه شدید به حداکثر و واقعی بودن بازی و یا فیلم ها و کیفیتی بالا اهمیت میدم همچنین در ساخت کارهای سه بعدی در برنامه 3D Max خیلی مهم هست ( همچنین CPU برای رندر کردن آن )

به زیبایی لپ تاپ اهمیت میدم و قابلیت های آن مانند کلیدهای جزیره ای که تایپ در آن راحت هست و همچنین نور پس زمینه کیبور ( BackLight Keybord ) در تاریکی و یا ماوس پد خوب و دیگر امکانات که یه لپ تاپ رو مدرن و عالی میکنه.
حداقل دارای یه پورت USB3 باشه و بقیه موارد عادی رو هم داشته باشه ( که دارن اما جهت اطلاع گفتم )
به لمسی بودن صفحه نمایش اصلا اهمیت نمیدم اما به علت موارد بالا حداقل صفحه نمایش 15.6 باید باشه.
باتری هم فکر کنم با این چیزهایی که گفتم زود تموم میشه و برای همین باتری خوب داشته باشه.

اهمیت ندارد این خط : دوست دارم برای درایو C یه هارد SSD باشه و برای دریاور بعدی یه هارد معمولی حداقل 750 گیگ ظرفیت اما ملاک مهم و اصلی من نیست و اگه SSD نباشه هم مهم نیست.

اگر چیزی از قلم انداختم بفرمایید تا بیشتر بگم.
با تشکر از همه عزیزان

Daniel4u
01-10-2013, 16:15
برای نمونه : Sony Vaio E14A37CDH
چیز کاملیه اما صفحه نمایش 14 اینچ کمه و همچنین ممکنه بحث های نهان و تخصصی داشته باشه که من نمیدونم

dandelionsland
01-10-2013, 19:46
من بعید میدونم تو این رنج قیمت بتونین روی فول اچی دی و جزییات حداکثر GTA V بازی کنید
ناراحت نشید اما خیلی پولتون رو دست بالا گرفتید یادتون نره الان هر دلار 30000 ریاله

Daniel4u
02-10-2013, 00:25
من بعید میدونم تو این رنج قیمت بتونین روی فول اچی دی و جزییات حداکثر GTA V بازی کنید
ناراحت نشید اما خیلی پولتون رو دست بالا گرفتید یادتون نره الان هر دلار 30000 ریاله
ممنون
البته با مارک های غیر معروف و هزینه کمتر از این ها هم میشه گرفت.البته میتونم بیشتر هم هزینه بکنم اما تو بازار سیستم های خوب رو تو این رنج دیدم.
پول چرک کف دسته میادو میره.این لپ تاپ بیشتر هزینه بشه خطری میشه.
فول اچ دی هم نباشه زیاد مهم نیست اما HD روبه بالا باشه.حالا شما این همه نوشته من ول کردی به فول اچ دی گیر دادی :D
بازم ممنون

urumchi
02-10-2013, 00:46
پیشنهاد من :

MSI - GS70

در دو مدل ارائه میشه

1- 20D-001US
2- 20D-002US

تفاوتشون فقط در اینه که علاوه بر هارد دیسک SSD، با ظرفیت 128گیگابایت ، یه هارد دیگه هم دارن واسه اولی 750گیگ و دومی 1ترابایت

قیمت اولی 1800دلار ، دومی 2000 دلار

Daniel4u
02-10-2013, 00:48
نمیدونم چرا هرکسی رو میگم MSI خوبه میگن نه و به پای ایسوس و ایسر و یا سونی نمیرسن.
درسته یا از رو تفکرات خودشون صحبت میکنن ؟

3aman021
02-10-2013, 13:18
ببین دوست عزیز همه برندها خوب هستن و هرکدوم در کارهای خاصی بهتر عمل میکنند.مثلا msi بیشتر مخصوص گیم هست و تو بازی از برندهای دیگه بهتر عمل میکنه.یا ایسوس در زمینه مالتی مدیا خیلی عالی کار کرده.

Daniel4u
02-10-2013, 13:47
من در مورد MSi تحقیق کردم. کانفیگ خوبی داره برای چیزهایی که میخواستم اما متاسفانه وزنشون زیاده. البته حق میدم اما کاش کمتر بود.

همچنین asusu سری G هم میگن خوبه اما به پای MSI سری G نمیرسه .
دوستان اینو پیدا کردم:

ASUS G750

JX

نظرتون چیه ؟ در مقایسه با هم رده این در MSI فکر کنم ارزونتره درسته ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tekno2006
02-10-2013, 14:59
من در مورد MSi تحقیق کردم. کانفیگ خوبی داره برای چیزهایی که میخواستم اما متاسفانه وزنشون زیاده. البته حق میدم اما کاش کمتر بود.

همچنین asusu سری G هم میگن خوبه اما به پای MSI سری G نمیرسه .
دوستان اینو پیدا کردم:

ASUS G750

JX

نظرتون چیه ؟ در مقایسه با هم رده این در MSI فکر کنم ارزونتره درسته ؟

اتفاقا منم می خواستم G750jx رو بگم که به شرایط ذکر شده می خوره فقط دو مشکلی که داره فعلا تو بازار نیست یا من ندیدم دوم اینکه قیمتش شش میلیون و چهارصد و پنجاه هزار تومانه اگر کمی صبر کنی به قیمت واقعی خودش برگرده تو رده خودش خوبه

Daniel4u
02-10-2013, 15:08
اتفاقا منم می خواستم G750jx رو بگم که به شرایط ذکر شده می خوره فقط دو مشکلی که داره فعلا تو بازار نیست یا من ندیدم دوم اینکه قیمتش شش میلیون و چهارصد و پنجاه هزار تومانه اگر کمی صبر کنی به قیمت واقعی خودش برگرده تو رده خودش خوبه
من با سرچ تونستم پیدا کنم تو بازار با قیمت 6.200 اگه میخوای لینکو برات خصوصی میکنم.
قیمت واقعی یعنی در چه وضعیت و چه شرایطی از دلار ؟

متاسفانه چیزی که در این مدت فهمیدم اینه همشون دارای وزن بالا و حدودا 4 کیلو هستن. برای اسم لپ تاپ این 4 کیلو وزن خوبی نیست.
اما خلاصه چیزهایی که تا حالا فهمیدم اینه که چه در MSi و چه Asus که نسبت به بقیه برندها در زمینه لپ تاپ های گیمینگ و خوبتر هستن وزن بالایی دارن و حدود 4 کیلو گرم.و اگه اشتباه نکنم MSI گرونتره.علاوه بر اینکه قابلیت های جزئی MSI بیشتر از Asus هست.

اگه شما و یا خوانندگان این تاپیک بخوان با این وضعیت یکی رو انتخاب کنن.کدومو می پسندن ؟ با ذکر دلیل.
مدل های :

Daniel4u
02-10-2013, 15:36
دوستان یه سوال.
بهترین مدل شرکت سونی کدوم سری ها هستن ؟ مخصوص چیزهایی که در بالا گفتم.
گرچه میدونم با چنین قابلیت هایی نمیزنن بخاطر فروش PS4 اما حداکثر چیزی که میزنن در کدوم سری هست؟ اگه اشتباه نکنم سری F ؟
رنج قیمت هم بگید.

urumchi
02-10-2013, 16:16
من در مورد MSi تحقیق کردم. کانفیگ خوبی داره برای چیزهایی که میخواستم اما متاسفانه وزنشون زیاده.

دوست عزیز ! اون لپ تاپی که معرفی کردم سبک ترین لپ تاپ در رده خودش اون هم با اون کانفیگ وحشتناک هست !!!
کلا 2.6 کیلوگرم هست که در مقایسه با مدلهای مشابه خیلی سبک تره
ضخامتش هم 2.16 سانتی متر هست
یعنی هم سبکه هم باریکه هم کانفیگ فوق العاده ای داره

صفحه نمایش: "17.3 فول اچ دی 1080 در 1920
سی پی یو: Core i7-4700HQ با 6 مگ کش
کارت گرافیک: NVIDIA GeForce GTX 765M با دو گیگابایت حافظه GDDR5
رم: 16 گیگابایت DDR3L با فرکانس 1600 مگاهرتز

وبکم اچ‌دی 720p
اسپیکر‌های استریو2.1
پشتیبانی از خروجی تصویر با وضوح 4K
4 تا پورت USB 3.0
1 پورت HDMI 1.4
باتری 6 سلولی

tekno2006
03-10-2013, 00:50
دوست عزیز ! اون لپ تاپی که معرفی کردم سبک ترین لپ تاپ در رده خودش اون هم با اون کانفیگ وحشتناک هست !!!

وبکم اچ‌دی 720p
اسپیکر‌های استریو2.1
4 تا پورت USB 3.0
1 پورت HDMI 1.4
باتری 6 سلولی
کانفیگش که عالیه . حالا قیمتش تو بازار تهران چنده؟

Daniel4u
03-10-2013, 00:51

وبکم اچ‌دی 720p
اسپیکر‌های استریو2.1
4 تا پورت USB 3.0
1 پورت HDMI 1.4
باتری 6 سلولی
بله
فقط متاسفانه فراتر از 5 میلیون هست.چیزی حدود 6.5 هست.امیدوارم کمتر بشه.
در غیر اینصورت دیگر لپ تاپ ها جز این وزن بالایی دارن و من مجبور میشم همون سونی که در چند پست بالاتر معرفی کردم رجوع کنم.

tekno2006
03-10-2013, 21:29
بله
فقط متاسفانه فراتر از 5 میلیون هست.چیزی حدود 6.5 هست.امیدوارم کمتر بشه.
در غیر اینصورت دیگر لپ تاپ ها جز این وزن بالایی دارن و من مجبور میشم همون سونی که در چند پست بالاتر معرفی کردم رجوع کنم.

چرا سونی ؟ درسته که کیفیت خوبی داره ولی با توجه هم رده قیمتش سخت افزار ضعیفتری داره

Daniel4u
03-10-2013, 22:35
چرا سونی ؟ درسته که کیفیت خوبی داره ولی با توجه هم رده قیمتش سخت افزار ضعیفتری داره
چون اگه بخوام در این سطح (زیر 5 تومان ) بگیرم دیگه به کارم نمیاد و همین لپ تاپ های معمولی خوبه.
و چون سونی هم کیفیت داره و هم ابهت خودشو داره.گرچه میدونم در این رنج قیمت میشه asus خوب گرفت.

malmal1369
04-10-2013, 00:36
سلام دوست عزیز
ببین دوست گرامی بودجه ای که شما در نظر گرفتید متاسفانه در محدوده قیمتی قرار دارد که من اسمش را برزخ قیمتی میگذارم !!!
ببینید متاسفانه به دلیل وضعیت نابسامان ارز وارداتی در دو سال اخیر بازار لپ تاب و علی الخصوص لپ تاب های گیم دچار عدم تنوع شده اند !!!

یعنی عملا شما در انتخاب دست بسته هستید و در مقابل برخی گزینه های از پیش انتخاب شده قرار دارید که مجبورید به آنها تن دهید !

این برزخ قیمتی که عرض کردم خدمتتون دلیلش اینجاست که چون لپ تاب های گیمینگ سه نوع هستند
سری اول لپ تاب های شبه گیمینگ که اغلب لپ تاب های مولتی مدیا هستند ولی به دلیل داشتن گرافیک متوسط به عنوان گیمینگ هم از آنها استفاده می شود

سری دوم لپ تاب های گیمینگ متوسط که معمولا رنج قیمتی بین 4000 تا 5000 باید داشته باشند ( یعنی دقیقا در محدوده بودجه شما ) ولی متاسفانه در این محدوده اصلا شما با تنوع محصول مواجه نیستید !!!!

سری سوم لپ تاپ گیمینگ واقعی هستند که بالای 6000 قیمت دارند

اگر دقت کنید بین رقم 4000 تا 5000 یک برزخ قیمتی وجود دارد که هیچ لپ تاب قابل اتکایی در این بازه در بازار ایران یافت نمی شود که نمیدونم دلیلش شاید بد شانسی و یا شاید سیاست های عجیب و غریب وارد کننده های وطنی هست ، هر چه هست در این رنج قیمتی و با توجه به تاکید شما بر نوع گرافیک پیشنهاد من صد در صد acer aspire v3-772g که بنده خودم این لپ تاب را هفته پیش خریداری کردم و اگر کانفیگ این لپ تاب را نسبت به قیمت آن مقایسه کنید تقریبا بی نظیر است
قیمت آن حدود 4400 میباشد

از نظر اجرای بازی هم بسیار عالی در این یک هفته بازی ها را با قابلیت اچ دی و تنظیمات high اجرا کرده است

اگر این مدل هنوز در بازار موجود باشد در خرید آن شک نکنید ، از نظر بررسی قطعاتی هم میتوانم تخصصی برای شما توضیح دهم ولی شاید از حوصله بحث خارج شوم

در هر صورت اگر سوالی داشتید خوشحال میشم کمکتان کنم
موفق باشید

Daniel4u
04-10-2013, 00:43
سلام دوست عزیز
ببین دوست گرامی بودجه ای که شما در نظر گرفتید متاسفانه در محدوده قیمتی قرار دارد که من اسمش را برزخ قیمتی میگذارم !!!
ببینید متاسفانه به دلیل وضعیت نابسامان ارز وارداتی در دو سال اخیر بازار لپ تاب و علی الخصوص لپ تاب های گیم دچار عدم تنوع شده اند !!!

یعنی عملا شما در انتخاب دست بسته هستید و در مقابل برخی گزینه های از پیش انتخاب شده قرار دارید که مجبورید به آنها تن دهید !

این برزخ قیمتی که عرض کردم خدمتتون دلیلش اینجاست که چون لپ تاب های گیمینگ سه نوع هستند
سری اول لپ تاب های شبه گیمینگ که اغلب لپ تاب های مولتی مدیا هستند ولی به دلیل داشتن گرافیک متوسط به عنوان گیمینگ هم از آنها استفاده می شود

سری دوم لپ تاب های گیمینگ متوسط که معمولا رنج قیمتی بین 4000 تا 5000 باید داشته باشند ( یعنی دقیقا در محدوده بودجه شما ) ولی متاسفانه در این محدوده اصلا شما با تنوع محصول مواجه نیستید !!!!

سری سوم لپ تاپ گیمینگ واقعی هستند که بالای 6000 قیمت دارند

اگر دقت کنید بین رقم 4000 تا 5000 یک برزخ قیمتی وجود دارد که هیچ لپ تاب قابل اتکایی در این بازه در بازار ایران یافت نمی شود که نمیدونم دلیلش شاید بد شانسی و یا شاید سیاست های عجیب و غریب وارد کننده های وطنی هست ، هر چه هست در این رنج قیمتی و با توجه به تاکید شما بر نوع گرافیک پیشنهاد من صد در صد acer aspire v3-772g که بنده خودم این لپ تاب را هفته پیش خریداری کردم و اگر کانفیگ این لپ تاب را نسبت به قیمت آن مقایسه کنید تقریبا بی نظیر است
قیمت آن حدود 4400 میباشد

از نظر اجرای بازی هم بسیار عالی در این یک هفته بازی ها را با قابلیت اچ دی و تنظیمات high اجرا کرده است

اگر این مدل هنوز در بازار موجود باشد در خرید آن شک نکنید ، از نظر بررسی قطعاتی هم میتوانم تخصصی برای شما توضیح دهم ولی شاید از حوصله بحث خارج شوم

در هر صورت اگر سوالی داشتید خوشحال میشم کمکتان کنم
موفق باشید
داداش دمت گرم.این لحن نوشتنت خداییش همونی بود که سر زبونم بود اما نمیتونستم بیان کنم.آره درست میگی.این رنج قیمت و کم بودن تنوع در لپ تاپ ها منو کلافه کرده.دمت گرم باحال توضیح دادی.

والله تا حالا یبار دور ور acer نرفتم.نمیدونم چطوریه اما حداقل سونی و ایسوس جواب خودشونو در کیفیت پس دادن. تو یه مسابقه در دانشگاه لپ تاپ های سونی - ایسوس - دل - لنوو رو از ساعت 8.30 روشن کردیم و به برق وصل کردیم و قرار بر این بود تا 8 شب ببینیم کدوم طاقت میاره و بازدهی خوبی داره.نتیجه:
دل و لنوو همون وسط راه خود به خود خاموش شدن و داغ کردن. ایسوس و سونی هردو به پای هم تا 8 شب روشن و دووم آوردن اما ایسوس خیلی داغ شد و همچنین بازدهی سونی در آخرین لحظه خیلی بهتر بود. در مورد acer اطلاعی ندارم.

Daniel4u
09-10-2013, 22:29
اقایون من تمام پست ها رو در نظر گرفتم.
در نهایت انتخاب آخرم سونی هست.
ماکسیمم قیمتی که میخوام در نظر بگیرم 5.5 الی 6 میلیون هست. ( میدونم با این پول میتونم جی 750 ایسوس سری گیم رو بخرم اما نظرم همین سونی هست ) .
لطفا بهترین و قوی ترین مارک برای کارهای سنگین معرفی کنید.
قبلا یادمه سری داشت مثلا سری E برای عام بود و معمولی و سری F برای لپ تاپ های کارهای سنگین بود اما الان دیگه خبر ندارم. لطفا کمک کنید.
(سایز مورد نظرم از 15.6 اینچ به بالا و تا 17.2 اینچ باشه )
ممنون

M O H A MM A D
24-10-2013, 21:18
ببین دوست عزیز همه برندها خوب هستن و هرکدوم در کارهای خاصی بهتر عمل میکنند.مثلا msi بیشتر مخصوص گیم هست و تو بازی از برندهای دیگه بهتر عمل میکنه.یا ایسوس در زمینه مالتی مدیا خیلی عالی کار کرده.

منم حرفه ایشونو قبول دارم.ایسوس تو این زمبنه محشره.خودم ایسوس دارم .بطور مثال یه کلیپ فول اچ دی رو لپ تاپه خودم و رو لپ تاپ فامیلمون که سونی بود تست کردم نتیجش: سونی فریم به فریم نشون میداد ولی ایسوس روون! تو تست صدا هم که باز ایسوس سربلند بیرون اومد.مولتی مدیا فقط ایسوس:n06:

omid1380
26-10-2013, 00:46
شما تو دی جی کالا یک سرچی بکن
من خودم از برند های سونی-ایسوس و لنوو لپ تاپ داشتم
هیچ چیز مثل سونی نمی شه
از cpu تا وبکم همه چیز عالیه
کیفیت ساخت خیلی بالاست به طوری که انگار دسکتاپ خریدی
من sony vaio fit e15 دارم
مشخصات کلی:وزن 2.69 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3537U Core i7 2.00GHz up to 3.10 GHz - Cache 4MB
حافظه رم:6 گیگابایت DDR3
حافظه داخلی:750 گیگابایت 5400RPM
پردازشگر گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2048 MB up to 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - Microsoft Windows 8
یه سری لپ تاپ خوب اومدند ولی 13یا14 اینچنذ

firstfreelove
27-10-2013, 23:17
از این لپ تاپ های SVF ) FIT -E ) سونی خیلی خوشم اومده فقط همشون Core i7 - U هستن ! که 2 هسته ایه ! یعتی اکثر لپ تاپ های باحال و با تکنولوژی جدید Core i7 سونی 2 هسته ای شده واسه کاهش مصرف انرژی .
نگرانم که کاراییشون نصبت به Core i7 های 4 هسته ای کم شده باشه ! کسی از دوستان راجع به کارایی واقعی این CPU های جدیدش اطلاعی داره ؟

Daniel4u
28-10-2013, 00:22
منم حرفه ایشونو قبول دارم.ایسوس تو این زمبنه محشره.خودم ایسوس دارم .بطور مثال یه کلیپ فول اچ دی رو لپ تاپه خودم و رو لپ تاپ فامیلمون که سونی بود تست کردم نتیجش: سونی فریم به فریم نشون میداد ولی ایسوس روون! تو تست صدا هم که باز ایسوس سربلند بیرون اومد.مولتی مدیا فقط ایسوس:n06:
امکان نداره
مپر اینکه سخت افزار و یا ویندوزش مشکل داشته باشه و قدیمی باشه
شما برای مقایسه نباید همینطوری هر چیزی رو ملاک قرار بدی
ابتدا دو لپ تاپ از نظر کانفیگ باید مثل هم باشن و بعد تست رو شروع کنید
شک نکنید در این وضعیت سونی کم نمیاره

Daniel4u
28-10-2013, 00:24
از این لپ تاپ های SVF ) FIT -E ) سونی خیلی خوشم اومده فقط همشون Core i7 - U هستن ! که 2 هسته ایه ! یعتی اکثر لپ تاپ های باحال و با تکنولوژی جدید Core i7 سونی 2 هسته ای شده واسه کاهش مصرف انرژی .
نگرانم که کاراییشون نصبت به Core i7 های 4 هسته ای کم شده باشه ! کسی از دوستان راجع به کارایی واقعی این CPU های جدیدش اطلاعی داره ؟
درود
متاسفانه حتی در همین سری از لپتاپ های سونی ( فیت و فلیپ ) CPU نسل چهارم هم 2 هسته ای هستن.
بنظرم سونی کیفیت را فدای این چیزا نمیکنه
لازم به ذکر هست باتری 4 سلولی با 3.5 ساعت کارکر در آن استفاده شده که بنظرم سونی به این مورد اهمیت نداده و بعدا باتری 8 سلولی جانبی ارائه میکنه.

Daniel4u
07-11-2013, 21:54
سلام
رو بعضی از لپ تاپ ها نوشته مقدار رم از 4 تا 8 می توان انتخاب کرد . در بخشی هم نوشته Max 8 Gig این یعنی بعدا نمیشه رم بالاتر از 8 گیگ بهش اضافه کرد ؟
و یا اگر اضافه کنیم کارایی نداره و استفاده نمیشه ؟

omid1380
08-11-2013, 19:35
وقتی نوشته max 8 gig فقط تا 8 گیگ قابل ارتقا هست

Daniel4u
08-11-2013, 20:05
وقتی نوشته max 8 gig فقط تا 8 گیگ قابل ارتقا هست
درود
ممنون
من یک پیام خصوصی برای شما فرستادم
ممنون میشم جواب بدید

amt1231
14-11-2013, 00:16
شما تو دی جی کالا یک سرچی بکن
من خودم از برند های سونی-ایسوس و لنوو لپ تاپ داشتم
هیچ چیز مثل سونی نمی شه
از cpu تا وبکم همه چیز عالیه
کیفیت ساخت خیلی بالاست به طوری که انگار دسکتاپ خریدی
من sony vaio fit e15 دارم
مشخصات کلی:وزن 2.69 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3537U Core i7 2.00GHz up to 3.10 GHz - Cache 4MB
حافظه رم:6 گیگابایت DDR3
حافظه داخلی:750 گیگابایت 5400RPM
پردازشگر گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2048 MB up to 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - Microsoft Windows 8
یه سری لپ تاپ خوب اومدند ولی 13یا14 اینچنذ

ببخشید میشه یکم راجع به کارایی این cpuهای کم مصرف U توضیح بدین؟
راستش منم می خوان یه vaio بخرم ولی اکثر مدلاش پردازنده سری U داره و همین باعث شده یکم نگران بشم.
این پردازنده ها تو اجرای بازی یا مثلا اجرای نرم افزار matlab کم میارن؟

Xerxes-I
14-11-2013, 01:31
lenovo thinkpad e531
core i7 (ivy bridge)
8gig ram ddr3
1 TB hard
6meg catch
740m geforce
بدون نور پس زمینه.
صفحه نمایش مات با رزولوشن 1600*900 و روشنایی مناسب و full HD
کیبورد جزیره ای عالی
زیاد زیبا نیست اما ...................... تینک پده (تانک پد) :n02:
15.6"
باتری 6 سلولی
قیمتش هم حدود 2650000
معیارهامون تقریبا یکی هست.نتیجه بهتری رسیدی اعلام کن

Daniel4u
14-11-2013, 01:58
lenovo thinkpad e531
core i7 (ivy bridge)
8gig ram ddr3
1 TB hard
6meg catch
740m geforce
بدون نور پس زمینه.
صفحه نمایش مات با رزولوشن 1600*900 و روشنایی مناسب
کیبورد جزیره ای عالی
زیاد زیبا نیست اما ...................... تینک پده (تانک پد) :n02:
15.6"
باتری 6 سلولی
قیمتش هم حدود 2650000
معیارهامون تقریبا یکی هست.نتیجه بهتری رسیدی اعلام کن
حدودا 1.5 میلیون کمتر هست اما هیچ چیز به کیفیت سونی نمیرسه.

Daniel4u
14-11-2013, 02:07
ببخشید میشه یکم راجع به کارایی این cpuهای کم مصرف U توضیح بدین؟
راستش منم می خوان یه vaio بخرم ولی اکثر مدلاش پردازنده سری U داره و همین باعث شده یکم نگران بشم.
این پردازنده ها تو اجرای بازی یا مثلا اجرای نرم افزار matlab کم میارن؟
سلام
u یعنی فوق کم مصرف...
دلیل کاهش مصرف باتری هست که عمر باتری را تا 3.5 ساعت واقعی رسونده
در مورد عملکرد خودم هنوز نتونستم به یقین کامل برسم.در تاپیک زیر داریم در این مورد بحث میکنیم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و جناب omid1380 بزودی با لپ تاپ خودشون که این مدل هست ، نتیجه رو میگه. با این حال شما هم سرچ و تحقیق کنید و در تاپیکی که معرفی کردم شرکت کنید.

Xerxes-I
14-11-2013, 02:21
خوب از اونجاییکه من مدیر فروش شرکت لنوو نیستم نمیخوام بحثی بکنم.فقط یه تجربه میگم اونم اینکه 4سال و نیم پیش یک N500 لنوو رو گرفتم.بودجه ام کم بود و مجبور شدم این مارکو بگیرم این سری هم اولین سری لپ تاپ های لنوو وارد شده تو ایران بود.2ماه بعد دوستم یه سری z سونی رو گرفت و با قیمت تقریبا 2 برابر.الان باتری لپ تاپش جوری خراب شده که بدون وصل کردن به برق حتی تا بالا اومدن ویندوز هم باتریش دووم نمیاره باز صد رحمت به لپ تاپ من که نیم ساعتی هنوز ساپورت میکنه.یه نکته دیگه اینکه thinkpad لپ تاپ های طراحی شده IBM هستند و تنها لپ تاپ هایی هستند که ناسا تو فضا ازشون استفاده میکنه.اونا توفضا بهش اعتماد کردن تو اینجا اعتماد نمیکنی.اگه میگفتی زیبایی نداره قبول میکردم اما رد کردن thinkpad بخاطر بی کیفیتی دیگه از اون کارهاست هااا.درسته که تو چین مونتاژ میشند اما همین وایو هم اکثر لپ تاپاشو تو چین میزنه.برو بازار ببین چند درصد وایوها ژاپنی اند.

شما که اصرار داری سونی بگیری دیگه چرا دنبال چیز دیگه ای میگردی.جدای از مسایل فنی ،بهترین لپ تاپ همون لپ تاپی هست که باهاش راحتی.بازم خوددانی.موفق باشی

Xerxes-I
14-11-2013, 22:16
سلام دوست عزیز من امروز یه نکته ای رو درمورد e531 لنوو و ضعف کارت گرافیکش فهمیدم که تو یه تاپیک مربط به همین مدل نوشتم.اونم بخون تا با دید بهتری انتخاب کنی.موفق باشی.

Daniel4u
14-11-2013, 22:44
من انتخابمو کردم و این تاپیک هم تقریبا به پایان رسیده
الان تمرکز من در cpu هست که میخوام بدونم سری 4500 بهتر یا 3537 ... که در تاپیکی که در چند پست قبل معرفی کردم داره روش بحث میشه