ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست هماری برای شکایت از ایرانسل

dear.afghan
25-09-2013, 06:06
سلام : ,هتما برای شما هم پیش آمده و قتی بسته gprs میخری> بسته که تمام میشه شروع میکنه به کم کردن از اعتبار سیم کارت. در عرض چند دقیقه تمام اعتبار تمام میشه !
منظورم اینه که نباید بدون اجازه از شارژ سیم کارت استفاده کنه! میتونن اینترنت را قطع کنند و یا حدافل یه بیام بفرسته . بسته شما به پایان رسیده آیا مایلید ادامه دهید( مثل یه همچین پیامی) به خدمات امتی ان ایرانسل زنگ زدم .کارمندش میگه شما میتونید از کد *141*10# اسفتاده کنیید جهت استعلام هر وقت بسته جی پی آر اس تمام شد خودتون اینترنت را قطع کنند . بهش گفتم وقتی یه فایلی را میگزارم برای دانلود نمیشه که دم به ساعت نگاه کنم که چقدر از بسته مانده! بنده خدا گفت شما راست میگی ولی کاری از دست من برنمیاد صدای شماضیط میشه ومسولان میشنوه!
به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هم زنگ زدم زم گفت من پیگری میکنم ولی شما برید به سایت هم شکایتتون مطرح کنید تا مکتوب بشه. به سایش هم رفتم ولی من که فرم را پیدا نکردم که به این نوع شکایت مربوط بشه.از شما خواهش میکنم یا به شمارس زنگ بزنید و یا تو سایتش شکایتتون را مطرح کنید (جای شکایت را پیدا کردی لیکش را بگذارید تا بقیه هم اسفاده کنه)
سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SNOW PATROL
25-09-2013, 09:38
اپراتورهای تلفن همراه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])