ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اضافه کردن هارد IDE به PC دارای هارد SATA

dianoosh_iut
23-09-2013, 13:52
دوستان درود
قصد اضافه کردن یک هارد IDE به PC را برای ذخیره سازی فایلهای اضافی دارم. ویندوز XP روی هارد SATA هست و الان بدون مشکل داره کار میکنه و قصد فرمت و یا تعویض ویندوز ندارم. فقط میخوام هارد IDE جدید را به سیستم اضافه کنم. سپاسگزار میشم راهنمایی کنید. روی مادربورد پورت خالی IDE دارم ولی پورت ساتا ندارم و بهمین خاطر IDE خریدم.

Ali*Reza
23-09-2013, 14:34
سلام.
دقیقا مشکلتون چیه؟ اگر پورت خالی دارین مشکلی برای نصب وجود نداره!

dianoosh_iut
23-09-2013, 15:48
سلام.
دقیقا مشکلتون چیه؟ اگر پورت خالی دارین مشکلی برای نصب وجود نداره!

1. برای اینکه سیستم همون هارد قدیمی (ساتا) را برای بوت کردن بشناسه، از طریق استارتآپ تنظیم کنم و درایو بوت را انتخاب کنم؟ یا اینکه موقع نصب سخت افزاری هارد جدید هم باید کار خاصی بکنم؟
2. متاسفانه پی سی من دیگه پورتی برای برق دهی به هارد جدید (آِآی دی ای) نداره! این مشکل را چطور حل کنم؟
سپاس از توجه شما

Ali*Reza
23-09-2013, 16:48
از داخل تنظیمات بایوس مادربورد میتونین مشخص و تعیین کنین که هاردی که ویندوز روش نصب هست اول بوت بشه و بالا بیاد و مشکلی نیست.
در صورتیکه پاورتون خروجی دیگه نداره میتونین از تبدیل استفاده کنین :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dianoosh_iut
23-09-2013, 16:51
سپاس از راهنمایی شما ، پاینده باشید

dianoosh_iut
25-09-2013, 00:17
درود دوباره
هارد را نصب کردم و مشکلی هم نبود. اما با نرم افزار HD Tune Pro تستش کردم که زد یک دهم درصد Damaged blocks داره! این یعنی هارد مشکل داره؟
{ رفتم توی قسمت Eror escan نرم افزار و FAST scan را زدم که این پیغام را داد. تمام صفحه سبز بود و فقط دو نقطه قرمز داشت!}
با نرم افزار HD Drive Inspector هم تست کردم که زد هارد کاملا سالمه! بنظر شما هارد مشکل داره؟

dianoosh_iut
26-09-2013, 10:10
درود دوباره
هارد IDE را روی PC قدیمی نصب کردم و مشکلی هم نبود (از نظر جابجایی اطلاعات). اما با نرم افزار HD Tune Pro تستش کردم که زد
یک دهم درصد
Damaged blocks داره! این یعنی هارد مشکل داره؟
{ رفتم توی قسمت Eror escan نرم افزار و FAST scan را زدم که این پیغام را داد. تمام صفحه سبز بود و فقط دو نقطه قرمز داشت! همچنین توی سربرگ Health در قسمت Current pending sector پیغام Warningداده بود و به عدد 2 از 200 اشاره کرده بود)
با نرم افزار HD Drive Inspector هم تست کردم که زد هارد کاملا سالمه! اما به یه نکته جالب برخوردم: توی فاکتور خرید زده هارد Seagate اما این نرم افزار شرکت سازنده را Western Digital نشون میده!
بنظر شما هارد مشکل داره؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید دوستان.
پاینده باشید

dianoosh_iut
26-09-2013, 10:11
از داخل تنظیمات بایوس مادربورد میتونین مشخص و تعیین کنین که هاردی که ویندوز روش نصب هست اول بوت بشه و بالا بیاد و مشکلی نیست.
در صورتیکه پاورتون خروجی دیگه نداره میتونین از تبدیل استفاده کنین :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درود دوباره
هارد IDE را روی PC قدیمی نصب کردم و مشکلی هم نبود (از نظر جابجایی اطلاعات). اما با نرم افزار HD Tune Pro تستش کردم که زد
یک دهم درصد
{ رفتم توی قسمت Eror escan نرم افزار و FAST scan را زدم که این پیغام را داد. تمام صفحه سبز بود و فقط دو نقطه قرمز داشت! همچنین توی سربرگ Health در قسمت Current pending sector پیغام Warningداده بود و به عدد 2 از 200 اشاره کرده بود)
با نرم افزار HD Drive Inspector هم تست کردم که زد هارد کاملا سالمه! اما به یه نکته جالب برخوردم: توی فاکتور خرید زده هارد Seagate اما این نرم افزار شرکت سازنده را Western Digital نشون میده!
بنظر شما هارد مشکل داره؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید
پاینده باشید

dianoosh_iut
26-09-2013, 10:14
درود
یک دهم درصد
بنظر شما هارد مشکل داره؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید دوستان.
پاینده باشید